RSM Poland KZWS

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 40 ocen.

Opinie o RSM Poland KZWS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RSM Poland KZWS

taka sobie

Hej. A ja polecam dużo się tam nauczyłam i . A przeszłam dalej za kasą. A ludzie jak to ludzie różni....zależy od działu,ale generalnie większość jest spoko.

matematyk

Firma całkiem w porządku. Płacą całkiem nieźle, no chyba, że ktoś chce od razu na Asystenta 4000 na rękę. Można awansować, wiem, że parę osób tam nieźle awansowało. A o sytuacji, że kogoś wyrzucili w ciągu 5 minut , nie słyszałem.

Była pracownica

Ehhh.... Kolejny frustrat, któremu nie podoba się,że do pracy nie mógł przychodzić w klapkach i krótkich spodenkach. Pracowałam tam przez kilka lat i jak to miedzy ludźmi zdarzają się nieporozumienia, ale nie ma co przesadzać. Atmosfera jest w porządku - wszyscy odnoszą się do siebie z szacunkiem. Co do wynagrodzenia to znacznie się polepszyło. Sama odeszłam bo wyprowadzałam się za mężem na drugi koniec Polski, ale firmę wspominam bardzo dobrze.

Tragedia

Tragiczne miejsce pracy, jak wspomniano wcześniej jaskinia lizusów i donosicieli. Pracownicy sztywni i dwulicowi, "zarząd" (to zdecydowanie za duże słowo) to banda buraków. Nie ma to jak garnitur w letnie upały, w biurze do które nigdy nie widziało żadnego klienta ("dres kod"). Wynagrodzenie delikatnie to ujmując marne.

E.

Zacznę od atmosfery panującej w firmie. Niby każdy jest na "Ty", ale tak naprawdę trzeba znać i to bardzo dobrze miejsce w szeregu, żeby nie mieć np. wypomniane, że odpisało się szybciej na wiadomość asystenta niż kogoś wyżej . Nigdzie nie spotkałem się też z taką powierzchownością. Ludzie wydaje się mili, ale powszechne jest donoszenie o czyiś błędach do przełożonych, oczywiście bez informowania samego zainteresowanego. Ale spokojnie - dowie się na rozmowie ewaluacyjnej. Dlatego naprawdę należy uważać co się mówi i do kogo. To powoduje dodatkowy stres. Ciężko o jakikolwiek awans, częste nadgodziny. BeOffice, dress code - jego stosowanie jest uzasadnione, jedynie początki mogą być trudne. Wynagrodzenie - na stanowisku asystenta można dostać ok. 2 5 tys. netto. Podsumowując firma jest nastawiona na wyniki. Nie liczą się tutaj ludzie, są tylko trybikami w ogromnej machinie, które łatwo zastąpić. Nawet pracownicy, który pracowali tam po kilka lat i w których wyszkolenie firma zainwestowała, odchodzą nie mając szans awansu, czy podwyżki. Rotacja jest bardzo duża. Tą firmę można polecić jedynie komuś na studiach bądź świeżo po nich, żeby nabyć trochę doświadczenia a potem uciekać stamtąd jak najdalej.

Weronika

Pracę w RSM rozpoczęłam w dziale księgowości w Poznaniu, rozpoczynając od praktyk. To nie jest prawda, że ludzie pozostawieni są sami sobie. Być może trafiłam w taki zespół, ale każde zadanie czy administracyjne czy księgowe starannie mi wyjaśniano. W razie pytań służono pomocą. Co do ubioru to faktycznie trzeba być ubranym elegancko. Ale czy to jest takie dziwne, no nie sądzę. Pracownik to wizytówka firmy. Kolejna poruszana kwestia to wynagrodzenie. Wydaje mi się, że większość tutaj osób jest nastawionych na "nie" i chciała by zarabiać kokosy nic nie robiąc bo przecież uzupełnianie beeoffice'a to zło konieczne. Osobiście oceniam tą firmę na 9/10. Pozdrawiam.

Nicky

Na jakie wynagrodzenie można liczyć w dziale audytu jako asystent? Warszawa

Bart

Gorąco odradzam ! :) Towarzystwo swą sztywnością dorównuje tylko temu które można spotkać zwykle w kostnicy (to naprawdę wysoko postawiona poprzeczka). Jeżeli nie jesteś miłośnikiem przesiadywania w garniturze w 30 stopniowym upale, to nie będziesz zachwycony (swoją drogę, jeśli jednak jesteś, to otrzymujesz coś na kształt seansu saunowego zupełnie gratis - multisport Ci nie potrzebny). Część poprzedników wspomina o "mocno średnich wynagrodzeniach", chciałbym uspokoić wszystkich zainteresowanych - wynagrodzenia w tej "firmie" nie są nawet zbliżone do średnich, co najwyżej do połowy średniego wynagrodzenia wg. GUS. Pozdrawiam, Bart

anonim

(usunięte przez administratora)

Agnieszka

Feedback staramy się przekazywać każdemu Kandydatowi, który wziął udział w testach lub w spotkaniu, mailowo lub poprzez nasz system rekrutacyjny. Jeśli tak się nie stało, to serdecznie przepraszamy, a jednocześnie dziękujemy za sygnał, dołożymy jeszcze większych starań, by kanały komunikacji z naszymi Kandydatami nie zawodziły.

nick

Praca z klientami zawsze będzie wymagająca, trudna i stresująca, niezależnie od firmy i logo na wizytówce. RSM od moich poprzednich pracodawców odróżnia jednak podejście firmy do pracownika, duża elastyczność oraz niesamowicie wspierający się zespół fajnych ludzi :) Fakt, sporo się zmieniło i nadal zmienia, ale to tylko świadczy o tym, że firma słucha ludzi i jest na te zmiany otwarta. Moim zdaniem warto.

Happy

Pracowałam przez 2 lata w RSM i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że WARTO! Widać, że firma się stara i stale (w tej chwili bardzo intensywnie) rozwija. Jakkolwiek by nie było, czy to zarobkowo czy pod kątem atmosfery, rozwojowo jest na pewno! Pracy jest dużo - i bardzo dobrze dla naszego doświadczenia! Sądzę, że te komentarze sprzed 2016 są już nieaktualne. Wiele się już zmieniło NA LEPSZE! Atrakcyjne benefity, szkolenia, wyjazdy integracyjne, pokoje relaksu itd. ;) Polecam!

Aleksandra C.

Z całego serca mogę polecić firmę RSM. Mimo, iż moja kariera w tej organizacji trwała zaledwie 1,5 roku to polecam oddział w Warszawie. Świetni ludzie, nastawieni przyjaźnie a do pracy idzie się z wielką chęcią. Są szkolenia, nauka języków i wszystko co sprzyja rozwojowi. Oczywiście jeśli trafi się pod managera, który na szkolenia wyrazi zgodę, bo niektórym nie zależało akurat na tym aspekcie, ale języki szkolić może każdy niezależnie od managera. Świetne wyjazdy integracyjne. Spółki obsługiwane były raczej z tych, w których można się dużo nauczyć. Fajnie, że kadra wyższa zarządzająca wychodziła z inicjatywą w stronę pracownika żeby polepszyć warunki i sprzyjać pracownikom. Wiadomo, że nie ma firm idealnych, wiec i w tej można znaleźć negatywy, ale porownujac miejsca, w ktorych pracowalam a nawet miejsce, w którym teraz pracuje wygrywa ranking na najbardziej przyjazna i rozwojowa.

Bartosz
@Aleksandra C. 30.08.2016 14:14

Dzięki Ola za szczerą (jak zawsze) ocenę. Pamiętaj, że jakbyś kiedyś się zdecydowała wrócić do Wawy to powitamy Cię z szeroko otwartymi ramionami ;) najlepszego! Pozdrawiam serdecznie.

bartosz

@Slayer - dziękuję ;) aczkolwiek rzecz w tym, żeby wszyscy się starali, nie tylko prezio ;))) jest nas w RSM już c.a. 140 osób (bez prawników w WAW, bo to inna firma) więc każdy zawsze znajdzie kogoś, z kim "chemii nie złapie" - czasem to manager, czasem asystent. życie. staramy się, ale idealni nie jesteśmy, bo ideałów nie ma (w real life). mamy właśnie duży projekt szkoleniowy ze soft skills dla managerów głównie, po to, żeby wszystkim było lepiej. Także nie tniemy na szkoleniach i pracujemy nad wyeliminowaniem słabych stron. @karol - rekrutujemy z dwóch względów, po pierwsze rośniemy - jak co roku o c.a. 20%, po wtóre - czasem ludzie widzą się gdzieś indziej (inne miasto, inna branża, inna firma etc.) i potrzebujemy ludzi na ich miejsce. obecnie rekrutujemy z tego co wiem do podatków w POZ i do księgowości w POZ. Audyt w POZ i WAW będzie rekrutował zdaje się we wrześniu. proponuję odwiedzać nasz profil na FB lub www.rsmpoland.pl - jest zakładka "oferty pracy", gdzie umieszczamy aktualne info o rekrutacjach. udanego długiego weekendu, B.

anonim

(usunięte przez administratora)

Jolancia

asystent to ma, raczej nie inaczej, do 3 brutto. a cztery do ręki to pewnie manager

Marysia

Wynagrodzenia to temat bardzo irytujący. Z jednej strony oczywiście żądanie przez absolwenta bez doświadczenia 4000 zł na rękę jest śmieszne. Z drugiej strony wysoka wygrana PIS w skali całego kraju była spowodowana nędznymi wynagrodzeniami. Efekt jest taki, że ci przedsiębiorcy, którym nie zależy na podwyżkach będą musieli przez 4 lata znosić rządy, które ewidentnie im szkodzą. Platforma bowiem mówiła o wspaniałym rozwoju Polski, za 1500 zł tego się nie czuje. Oczywiście samemu trzeba pracować na swój sukces, nikt tego nie neguje, ale wynagrodzenia powinny szybciej rosnąć. Jeżeli znana sieć hipermarketów w galerii handlowej w Poznaniu zatrudnia ludzi na maksymalnie 2 miesiące, bo tak jest im wygodniej, to gratuluję i życzę powodzenia, a wciąż ten proceder trwa w najlepsze.

LOLO

Bartoszu Jeżeli chce się poznać opinie, to wystarczy je przeczytać bądź zapytać pracowników, a nie pudrować rzeczywistość. Chociaż Ty zapytałeś co pracownicy myślą na temat firmy i zarządzania poprzez usługę firmy consultingowej, więc czego jeszcze chciałbyś się dowiedzieć? Myślisz, że pracownicy nie byli szczerzy czy firma badająca niekompetentna?

slayer
@LOLO 25.02.2016 23:44

preziu się stara, tego jemu odmówić nie można. i żeby nie demonizować, bo aż tak źle to nie jest, ale fakt, marketingu wokół firmy niewspółmiernie dużo ;-) z naciskiem na rankingi alternatywa do bdo czy gt.

Bartosz

@Karol fajny komentarz, naprawdę mi się podoba ;) fajnie się czasem uśmiechnąć do komentarza napisanego tak uroczo. dziękuję Ci za tę chwilę! a tak poważniej, komunikacja z ludźmi, również takimi, którzy się nie podpisują imieniem i nazwiskiem i krytykują Cię od góry do dołu często znacznie bardziej niż na to zasługujesz jest elementem PR - tak, tu się zgodzę. faktem jest, że się czasem zastanawiam, czy warto - ale powiem Tobie, że tak - warto. to jednak nie jest "pudelek" czy inny "faktoid" gdzie sami hejterzy piszą, czasem ludzie mają sensowne uwagi i dobrze je poznać, bo robiąc dużo nie dostrzegamy (jako partnerzy zarządzający firmą), że coś szwankuje i (zazwyczaj najmłodszych stażem) pracowników boli. nawet jeśli uważam niektóre opinie za krzywdzące, czy przesadzone. moim zdaniem właśnie błędem jest jeśli prezesi (celowo z małej litery, bo to zwykła funkcja a nie Prezydent/Premier/Jedyny Prawdziwy Prezes) nie czytają negatywnych komentarzy o swoich firmach żyjąc w przeświadczeniu, że wszystko robią najlepiej i każdy w firmie ich kocha. albo co gorsza wysyłają praktykantów z działów PR/marketing, żeby pisali "ojej u nas jest cudownie, nie wyobrażam sobie pracy gdzie indziej etc.". a prezes (znaczy ja) jest dość wydajny, i może co jakiś czas przeznaczyć 10 minut na przeczytanie komentarzy i odpowiedź na nie. mnie to nie boli ;) a dzieje się dobrze, nawet bardzo - w 2 lub 3 kwartale będą bardzo ciekawe newsy ;) wszystkiego dobrego Karolu, Zdrowia! Bartosz

Karol

Prezes firmy, która chciałaby być jedną z prestiżowych, wije się między komentarzami negatywnymi...chyba jednak nie świadczy to dobrze o firmie, skoro Prezes nie ma nic lepszego do roboty tylko próbuje uprawiać PR na podrzędnym portalu...

Bartosz

@Slayer @BLACK 1 Trudno mi komentować rzeczowo opinie zawierające z góry postawioną tezę, która moim zdaniem jest całkowicie nieuzasadniona. Wg Was (Ciebie) w RSM jest masakrycznie źle a wszędzie źle jest cudownie, szczególnie w big4 to już bajka. No to ciekawe dlaczego tak wiele osób stamtąd odchodzi i/lub jest zwalnianych. RSM to około 130 osób, w ciągu roku odchodzi powiedzmy 20 a przychodzi 30, mniej więcej takie są proporcje, ludzi przychodzi więcej niż odchodzi, bo firma rośnie rok-w-rok. Co do rotacji - cóż, nie sądzę, byśmy pod tym względem odbiegali od średniej w big4 czy innych mid-tierach. Nawet jeśli odbiegamy to raczej w dół w sensie, że w RSM rotacja jest mniejsza niż gdzie indziej. Ze zdecydowaną Większością ludzi, którzy z RSM odchodzą żegnamy się dobrze i większość ludzi, która kontynuuje swoją karierę gdzie indziej wspomina nas dobrze i mamy z nimi niezły kontakt. Niestety nie każdy odszedł w dobrym stylu lub został zwolniony z uwagi na słabe wyniki/złe podejście i obawiam się, że te wpisy są właśnie takiego autorstwa. Cóż - bywa. Jeśli ktoś zamiast zająć się swoją firmą lub życiem woli na nas sobie poużywać w sieci - have fun. nie odwzajemnię się ;) to nie ten poziom. Życzę sukcesów i zadowolenia mimo wszystko. no i zdrowia ;) może jak będą sukcesy, zdrowie i zadowolenie z życia to będą przyjemniejsze pomysły na spędzanie wolnego czasu niż takie (moim zdaniem nieuzasadnione) opinie w necie wypisywać. Bartosz

Bartosz
@Bartosz 08.02.2016 15:01

jedna autokorekta ;) przepraszam, pozdrawiam, Bartosz Trudno mi komentować rzeczowo opinie zawierające z góry postawioną tezę, która moim zdaniem jest całkowicie nieuzasadniona. Wg Was (Ciebie) w RSM jest masakrycznie źle a wszędzie INDZIEJ jest cudownie, szczególnie w big4 to już bajka. No to ciekawe dlaczego tak wiele osób stamtąd odchodzi i/lub jest zwalnianych.

BLACK 1

Do wypowiedzi [slayer] - wpis adekwatny do sytuacji w RSM :-(. Podsumowanie bardzo trafne i prawdziwe. Stres to mało powiedziane, to horror...W zasadzie to nie bardzo wiadomo czy chodzi najwyższym o tzw. usprawnianie biznesu czy jazdy na ludziach dla frajdy...

Martynka

RSM Poland spoko firmą jest, ważne na kogo się trafi, ja pracowałam w koncernie globalnym z oszołomami, wolę mieć 300zł mniej ale zdrowie psychiczne w dużo lepszym stanie. Tu czuje się jak człowiek a nie jak marionetka zatrudniona za 2700 zł przez koncern o zysku rocznym 3 MLD zł, gdzie pracuje się do późna w nocy, to jest istna patologia.

bartosz

w ubiegłym roku odeszło 8 z 10 managerów...

Bartosz
@bartosz 27.01.2016 09:20

Imienniku mój kochany ;) Primo, w 2015 opuściło RSM z różnych względów nie 8 a 7 managerów. Trzech w dziale audytu, trzech w doradztwie podatkowym i jeden w payrollu. Chyba, że o kimś zapomniałem, to go przepraszam ;) Secundo, RSM zatrudniało w 2015 roku nie 10 a 25 managerów. Sześcioro w dziale audytu, czterech w doradztwie podatkowym, dwie w payrollu, dziesięć w księgowości i troje w innych działach. Ciut to zmienia proporscję i postawioną w Twym poście tezę ;) Tertio. Z firm w naszej branży Ludzie odchodzą z różnych względów. Czasem ich wyczerpuje intensywność pracy i chcą odpocząć, czasem chcą spróbować sił w czymś innym, czasem kusi ich własny biznes. Czasem nie dają rady i widzą, że ich notowania spadają. Czasem się nie dogadują z przełożonym etc. Etc. Nie można upraszczać ani, że każdy odchodzący z firmy człowiek to oznaka, że firma jest zła ani, że każdy, kto z firmy odchodzi, się do tej pracy nie nadawał. Zdrowia, Bartosz

slayer
@Bartosz 29.01.2016 19:55

Oboje Bartosze: zapomnieliście o odejściu z działu księgowości, o papierach z działu międzynarodowego, z działu corporate finance i .... no i o jednym partnerze ;-P 24 menedżerów nie ma, no może z partnerami. nie mieszajmy z tymi zarobkami w wielkiej czwórce,jest tak: asystent: 5 tysi senior:8 tysi manager 11-15 tysi. a delegacje nie wynoszą 22,50 tylko stówkę i to niezależnie, czy jest śniadanie w hotelu, czy nie. z wielką czwórką jest jak z namiętnym związkiem (jest ostro, jest bez trzymanki, wiesz że się kiedyś skończy, ale są nieprzespane noce i będzie co wspominać) z (pożyczę sobie Bartoszu) mid-tierami jak po ślubie z braku laku- nie znają się za bardzo, nie wiedzą jak zabrać, jest przewidywalnie, wymuszone "jest fajnie";-) itd.. w dobrych (nie mam tu na myśli każdej kancelarii za rogiem) kancelariach podatkowych, płacą już bardziej niż nieźle - szczególnie w międzynarodowych korporacjach podatkowych (BMCK, Seisler, White&Case itp.) Atmosfera powinna być przewagą rsm - ale nie jest. Nie jest. w księgowości ciągłe kłótnie, stresy i nadgodziny. jeden z managerów dobrowolnie zszedł poziom niżej, bo zbyt dużo tego... w międzynarodowym, no cóż, ostatnie papiery spowodują, że wskaźnik rotacji kadry w tym dziale w ostatnich 12 miesiącach wyniesie.... no ktoś zgadnie?

Cymbergay

Firma jest dobra, dofinansowują kursy językowe, starają się, Beeoffice to nie tak straszna rzecz, opinie negatywne mocno przesadzone, pakiety pracownicze, pakiety zdrowotne. Co do pensji na niskich stanowiskach, faktycznie mogłoby być więcej, ale z drugiej strony w wielu kancelariach podobnego typu proponuje się stawki rzędu 1100 zł, a nawet w wielkiej czwórce praktykanci uwierzcie mi nie zarabiają kokosów. Praktykanci w sensie pracownicy tak naprawdę, bo tam trochę inaczej wygląda podział stanowisk. Firma dobra, polecam, a czy komuś się będzie praca podobała? To już kwestia ambicji oraz często szczęścia.

łukasz
@Cymbergay 19.01.2016 20:56

Asystent w wielkiej czwórce zarabia 4,5 do 5 brutto. asystent. nie starszy asystent, tylko zwykły asystent ;-)

Bartosz
@łukasz 27.01.2016 10:48

Hej Łukasz, faktem jest, że bi4 potrafi zapłacić więcej niż inni. Szczególnie na starcie lub gdy ma braki kadrowe a projekty zakontraktowane. Na stanowiskach managerskich już różnicy nie ma a często mid-tiery płacą więcej, na stanowiskach seniorskich różnica nie jest duża i też bywa w obie strony. Kasa to nie jest jednak największa różnica, bardziej chodzi o styl pracy. Tu różnica bywa kolosalna. Taki właśnie ma big4 model funkcjonowania. Na cytrynkę ;) Jak potrzebuje - bierze, jak nie potrzebuje - wywala. up-or-out. w jednym biurze 20-30 osób - najpierw na pokład, potem - za burtę. Płaci dobrze, zlecenia są ciekawe ale na empatię zbytnią bym się nie radził nastawiać. Jednym to odpowiada, innym nie. na szczęście nie każdy chce tam pracować. na szczęście nie każdy musi. na szczęście każdy może sam za siebie decydować ;) Życzę udanych wyborów, takich, z których będziesz zadowolony po czasie ;) Bartosz

Adam

Jestem byłym pracownikiem RSM, wtedy jeszcze KZWS , Powiem krótko, fajna firma, ale nie można bać się wyzwań, W żadnej firmie nie ma tak, że przychodzisz do pracy, chwytają Cię za rękę, wycierają smarki spod nosa i karmią kaszką żebyś się tylko nie przeziębił. Nie mówię teraz o RSM, ale kiedy ja zaczynałem od zera to nikt się mnie nie pytał czy wiem, siadałem i rozkminiałem o co chodzi. Jeśli brakuje Ci samozaparcia i woli walki to idź do pracy łatwej i niewymagającej, za 2 tyś netto na zawsze. Chodź i ta niewymagająca ma wiele minusów. Ale to życie. Dziś pracuję za wiele więcej niż 2 tyś, cenię sobie swoją firmę, choć znalazłoby się wielu, którzy byliby skorzy narzekać. Też wypełniamy excele z godzinami pracy i też mamy dużo pracy, czasami bardzo ciężkiej. Dziś jestem kierownikiem działu księgowości i jak widzę, że moi pracownicy się opierniczają to wiadomo, że nie jestem zadowolony. A co dopiero właściciel, który nie płaci za siedzenie na FB, nasza klasa, twitter, allegro i pudelku. Radzę nie szukać tutaj opinii na temat tego jak jest w RSM tylko pójść na rozmowę. Proste. Co do atmosfery - znam kilka osób stamtąd i to nie są smutni ludzie w czarnych garniturach ;-) Także trochę dystansu do siebie i do przodu. Powodzenia !

Bartosz

@Tina jeśli mogę się odnieść ;) wynagrodzenie na poziomie 2,300 pln brutto oznacza, że byłaś w RSM młodszym asystentem na okresie próbnym, bez żadnego doświadczenia dla którego była to pierwsza praca - myślę, że w stosunku do takiego pracownika, szczególnie w okresie próbnym (piszesz, że przepracowałaś u nas 3 m-ce) "nieustanna kontrola" nie jest czymś, co powinno dziwić... tak samo jak przypisywanie najprostszych zadań - kto ma je wykonywać, jak nie najmłodszy stażem i doświadczeniem pracownik? tak samo jak kontrola tempa pracy (rozliczanie czasu na zadania). skoro oceniasz pracę u nas, jako trudną, nudną etc. i dziwi Cię, że w firmie tej wielkości, w tej branży stosuje się programy do rozliczania czasu pracy, że ludzie nie chodzą w biurze w dresach lub swetrach to myślę, że po prostu trafiłaś do firmy i branży, w której nie powinnaś pracować. wybacz szczerość. to truizm, wiem, ale nie każdemu będzie dobrze wszędzie. A mając na uwadze, że piszesz, iż ludzie u nas są "nadęci, spięci" to hmm na tyle przeczy rzeczywistości, że zdecydowanie dla Ciebie wybór RSM nie był trafiony. zdarza się to z pierwszą pracą. zdarza się też z inną, niż pierwsza ;) życie ;) mam nadzieję, że nowe miejsce pracy, ludzie tam, zadania i atmosfera lepiej Ci odpowiadają i daje Ci to wiele satysfakcji. Może tam nikt czasu nie liczy - zadanie jak skończysz, to skończysz, co za różnica czy w dwie godziny, czy w trzy dni, nikt Cię nie kontroluje - bo po co, na pewno jest dobrze, stres, terminy, obowiązki, procedury etc, nie istnieją a po firmie chodzisz w t-shircie i japonkach ;) są takie firmy, aczkolwiek obawiam się, że nie w naszej branży ;) dzięki za krytyczne uwagi, przyjmuję je z uśmiechem i życzę Ci wielu sukcesów. pozdrawiam, Bartosz

Tina
@Bartosz 15.01.2016 23:50

Fakt, branża zdecydowanie nie ta, szczęśliwie szybko się zorientowałam i nie traciłam ani Państwa, ani swego czasu. Ale wybacz, rozliczanie każdych 5 minut pracy, to jednak absurd. Wychodzi na to, że tracisz więcej czasu na uzupełnianie tych tabelek, niż na faktyczna pracę, niestety! Kontrola tych zapisków, uwagi, że dane zadanie nie zostało wystarczającą szczegółowo opisane, pytanie co się robiło np. między 12.10 a 12.20, dlaczego przerwa na toaletę trwała ponad 5 min, sprawdzanie każdego wysyłanego maila - jest chyba przesadą. Odrobina zaufania do współpracowników powinna być,oczywiście zadania wykonywane w możliwie najkrótszym czasie, ale bez wyliczania typu "ma być gotowe do sprawdzenia na np.13.05". Nie musisz przesadzać od razu z tym strojem ("t-shirt, dres i japonki"), jeśli nie masz kontaktu z klientami, to nie widzę potrzeby spinania się w garsonkach, ograniczania do ciemnych kolorów itp. To też tworzy niepotrzebnie spiętą, stresującą atmosferę. Co do zadań dla nowych pracowników, to z tego co pamiętam wcale nie były one łatwe, przeciwnie. Wniosek: ciężko oczekiwać od filologa, humanisty, że wciągnie się do pracy w tego typu branży, miejscu, wyjątki się zdarzają, ale to tylko jednostki....

tina

Pracy bardzo dużo, trudnej i nudnej, bez wytchnienia i w ciągłym stresie, nieustanna kontrola, zadania zlecane na czas, rozliczane co do minuty. Największy hit - program beeoffice, w którym trzeba na bieżąco wpisywać wszystkie wykonywane czynności, każde 5 minut dnia, z toaletą i robieniem herbatki włącznie! Ludzie nadęci,spięci, wszyscy w garniturach/garsonkach choć nie spotykają się z klientami, a siedzą tylko przy komputerze. Zarobki - 1680 netto, po 3 miesiącach zrezygnowałam, szkoda zdrowia i czasu.

Bartosz

hej, skontaktuj się z nami, prześlij CV na bartosz@rsmpoland.pl przekieruję mail do HR i skontaktujemy się czy mamy teraz coś do zaoferowania czyli warto się spotkać i pogadać, czy na dziś nie mamy potrzeb. Sprzedaż w audycie idzie nam całkiem dobrze ostatnio więc kto wie :) pozdr b.

Bartosz

@nega mam tylko jedną radę. Jeśli jesteś zainteresowany(a) pracą w RSM - złóż CV, ocenimy je, jeśli pozytywnie -> zaprosimy Cię na rozmowę i testy, jeśli te wypadną pomyślnie - dostaniesz od nas ofertę pracy i dowiesz się, na ile wyceniamy Twoją pracę, jak widzimy Twoją karierę w firmie, jak wyglądałaby Twoja praca w RSM, czego oczekujemy i co oferujemy w zamian. Wybacz ale po lekturze dwu-linijkowego posta nie jesteśmy w stanie określić, czy RSM byłby dobrą firmą dla Ciebie i jakie otrzymałbyś wynagrodzenie ;) ale pracujemy nad rozwojem takich zdolności ;))) pozdrawiam i najlepszego w Nowym roku!

Bartosz

@bvcxxxx rekrutujemy ;) 1) w POZ do księgowości - obecnie szczególnie szukamy ludzi z bardzo dobrym niemieckim, interesują nas 2-3 osoby z większym (3+ lata) doświadczeniem 2) w WAW do księgowości - obecnie szczególnie szukamy ludzi z bardzo dobrym niemieckim na stanowiska asystenckie, max na semi-seniorów (młodszy księgowy), 2-3 osoby, 3) w WAW do księgowości - senior (samodzielny księgowy) ze znajomością SAPa i bardzo dobrym angielskim 1-2 osoby 4) w POZ do działu doradztwa podatkowego, managera (jednego), konsultantów (bez ograniczeń) - z biegłym niemieckim lub angielskim 5) w POZ zaczynamy zaraz rekrutację do działu Markieting & Business Development - senior assistant, na dniach będzie ogłoszenie 6) i kilka innych otwartych rekrutacji mamy zdaje się, mogę nie być ze wszystkimi na bieżąco ;) wydaje mi się, że to tyle ale zachęcam do wizyty na http://www.rsm.global/poland/pl/job-posts tu są zawsze aktualne oferty ;)

Bartosz

Hello, no to może informacja ze środka ;) w sensie od insidera. Staramy się być fair względem ludzi, którzy razem z nami tworzą firmę. Porównując nas z wieloma firmami naszych rozmiarów, większych i mniejszych mogę śmiało powiedzieć, że inwestujemy w ludzi dużo. Jasne, że można znaleźć takich, którzy inwestują więcej, inni mniej, czy zgoła nic. Tak samo, jak można znaleźć takich, co w danym momencie czasu płacą więcej, jak i mniej. Rynek nie jest homogeniczny. Faktem jest, że oczekujemy od naszych ludzi dużo, bo jesteśmy ambitni. 10 lat temu było nas jakieś 20 osób, dziś jest nas 140. Mamy apetyt na więcej. Jasna sprawa, że nie każdemu się podoba praca w firmie, która się szybko rozwija, bo to też oznacza, że firma się zmienia. Trzy lata temu była o połowę mniejsza, a za trzy lata będzie dwa razy większa - niż dziś. Jasne, że zdarzają się buły. Niestety. Można jednak dwa cytaty poddać pod rozwagę: gdzie drwa rąbią tam wióry lecą... i kto z Was bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem... ;) życie. Na forach wszak piszą w większości Ci, którym się coś nie podobało - takie prawo pracownika, byłego pracownika i po to jest takie forum, żeby się wyżalić, żeby zwrócić uwagę, że coś nie działa/nie zadziałało. Dla nas, każda buła, która dotyczy kogoś, kto z nami pracował i odszedł i nie wspomina nas dobrze to powód do smutku ale i jednocześnie do refleksji, czy coś powinniśmy robić lepiej/inaczej. A tak konkretniej: 1) jesteśmy firmą ambitną i otwartą na zmiany, na nowe pomysły, tu się ciągle coś zmienia, jeśli szukasz pracy, w której będziesz latami robić to samo, na tym samym stanowisku, będziesz pracować "od-do" i ściśle według instrukcji wyłączając myślenie - to bez urazy ale RSM to nie jest firma da Ciebie ;) 2) inwestujemy w szkolenia językowe i merytoryczne dla naszych ludzi, stwarzamy możliwości nauki, rozwoju, zdobywania doświadczeń - chcesz się uczyć i rozwijać? super - takich ludzi szukamy, nie chcesz? przemyśl raz jeszcze proszę, czy ma sens wysyłać do nas aplikację, bo może się okazać, że nie będziesz się u nas czuć komfortowo - dzięki! 3) pracujemy nad tym, żeby atmosfera w pracy była możliwie najlepsza. Stworzyliśmy pokoje cichej pracy, pokoje relaxu, wspieramy integrację działów/zespołów i mamy wiele inicjatyw w tych obszarach - zapraszam na FB czy naszą www.rsmpoland.pl - więcej konkretów. Można lepiej? więcej? pewnie tak, w tym obszarze nie ma limitu określającego, że lepiej się nie da ale faktem jest, że do pracy przychodzimy pracować i wykonywać zadania w określonych terminach i określonym standardzie. jeśli uważasz, że w pracy najważniejsze jest, żeby było miło i wesoło - zgadzamy się, że to bardzo ważne ale weź proszę pod uwagę, że my ustawiamy priorytety w pracy następująco: najpierw obowiązki, potem przyjemności. 4) nieustannie monitorujemy rynek wynagrodzeń i staramy się, żeby wynagrodzenia w RSM nie odbiegały od rynku. Zdarza się, że big4 oferuje wyższe wynagrodzenie, ale praca w big4 wygląda inaczej niż w RSM - zależy co komu odpowiada. Ponadto my w RSM nie zwalniamy ludzi bez słowa jak się sezon audytowy skończy. ;) 5) interesują Cię szczegóły? fakty? praca z nami? super! - skontaktuj się z nami, spotkamy się w naszym biurze w WAW lub POZ i pogadamy, wtedy wyrobisz sobie sam(a) opinię i podejmiesz decyzję najlepszą dla siebie i swojej kariery zawodowej. jeśli masz więcej pytań zawsze możesz do mnie wysłać maila, postaram się odpowiedzieć możliwie szybko i pełnie: bartosz@rsmpoland.pl pozdrawiam BM

Seattle82m

Czy ktos z was mialby moze czas spotkac sie ze mna na lunch w Listopadzie? Pracuje w firme RSM (poprzednio McGladrey) w Seattle, USA na stanowisku Tax Senior Accountant i za tydzien przylatuje do Polski. Wyslalem wiadomosc przez strone ale nikt nie odpowiada. Interesuje mnie spotkanie i oprowadzka po biurze by porownac oddzialy w USA i PL. Sprobuje zadzwonic na telefon. Opis placowki w Seattle, USA. Ludzie 9/10 (super ludzie, wszyscy znamy sie na FB i wypadamy na lunche i Happy Hours) Kierownictwo 8/10 (Wyrozumiali i nawet nie pedza batem za bardzo) Wynagrodzenie - porownywalne do innych firm wiec brak oceny. "culuture" - 9/10 (czeste zabawy, wyglupy, darmowe lunche, prezenty) Nadgodziny - 7/10 (55h+/week Luty-Kwiecien & Aug-Oct) Typowe dla "public accounting firms" Ogolnie spoko firma.

incognito

Ja przez pracę w RSM zniechęciłem się do pracy biurowej. Specyfika pracy kompletnie inna niż to,co było podane w ofercie.Musiałem zajmować się rzeczami,o których nie miałem pojęcia,przez co, co chwilę popełniałem jakieś błędy i co chwila musiałem coś poprawiać.Nie wspomnę o tym,że dochodziły nowe zadania do wykonania.A atmosfera w pracy sztywna i sztuczna. Ludzie pracujący w korpo są specyficzni i nie inaczej jest w RSM.Pracy było dużo i do tego trudnej,a wypłata wynosiła nieco ponad 1300 zł netto. W Poznaniu.Nie polecam.Po niecałych 2 miesiącach zrezygnowałem.

Rob

Powielam pytanie przedmówcy: Czy ktoś może udzielić informacji na temat zarobków asystenta biegłego rewidenta? Chodzą słuchy, że szukają ludzi do pracy za 1600 netto na tym stanowisku, więc stawka dramatycznie niska jak na charakter pracy. Szkoda czasu.

zainteresowany

Ktoś może udzieli informacji na temat zarobków asystenta biegłego rewidenta?

Paolo

Specjalista w jakim dziale, Pola? i co masz na myśli mówiąc specjalista, z jakim doświadczeniem? Atmosfera okej ale to zależy od managera, czasem chemii nie ma, ale to można wnioskować o zmianę zespołu albo przejście do innego działu. czasem się udaje ;) W Warszawie jest nas teraz trochę ponad 40 osób a do tego z 20 prawników w kancelarii, ale teraz prawnicy się przenoszą na parter a my mamy mieć całe dwa piętra dla siebie, więc pewnie będziemy zatrudniać, chyba, że każdy dostanie gabinet ale jakoś w to nie wierzę ;))).

Pola

Witajcie, przyłączam się do poprzedniego pytania o zarobki, ale w Warszawie? ile może zarobić specjalista? Jak atmosfera w pracy? Duzo pracowników macie w Warszawie? dzieki za odpowiedz! :)

ewa

a zarobki jakie?

Paolo

Hej, mamy zajęcia z angielskiego i niemieckiego z zewnętrznymi lektorami dla chętnych. Miał być też włoski ale coś się opóźnia. To mamy i w Poznaniu i w Warszawie. w Poznaniu mamy coacha od angielskiego do indywidualnej nauki. German desk ma swoje szkolenia językowe ale to bardziej specjalistycznie już. Generalnie bez znajomości języka angielskiego czy niemieckiego wiele osób nie ma w firmie, raczej księgowość wewnętrzna albo asystenci, seniorów chyba kilku jest w całej firmie bez angielskiego albo niemieckiego.

przebiegły

A jak wygląda sprawa związana ze znajomością j. ang. ? Ktoś coś.

Anka

Jeśli już są nadgodziny, to są one płatne lub do odebrania w innym terminie. Benefity również są dostępne np. Multisport, Alianz. Dbają o pracownika, wysyłają na szkolenia, organizują różne aktywności poza pracą. Mi się podoba!

BLACK 1

Pracy bezsensownej bardzo dużo, stąd mało jest czasu na merytoryczne sprawy. Organizacja pracy pożal się Boże...Natomiast wymagania co do dyspozycyjności, wiedzy zupełnie nie adekwatne do zarobków. Nadgodziny do odebrania... tylko kiedy? Gorąco odradzam i przestrzegam, żeby nie dać się nabić w balona...

dad

słaba organizacja, bardzo duza rotacja uniemozliwiajaca prawidlowe, stabile funkcjonowanie w zespole, jest jeszcze wiele rzeczy... .Oferty zachęcajace, ale nie zawsze sie wszystko pokrywa z rzeczywistościa-zwracajcie na to uwagę, pytajcie na rozmowach jak to w praktyce wyglada, pytajcie o szczegóły, bo czasu nikt nie cofnie. A plusy? jedynie niektorzy ludzie, ale oni Ci na jedzenie/na zycie "nie dadza".

pheno

benefity: opieka medyczna(marny pakiet), żadnych multisportów itd. Premie rzadko, wynagrodzenie marne, zwłaszcza jeśli się weźmie pod uwagę nadgodziny. Manager przychodzi o 9 wychodzi o 16, a reszta pracuje. Zero pomocy. Jesteś fajny jak nie zawracasz głowy. Pracy bardzo dużo, da się znieść jak się nie ma rodziny. Plus: atmosfera w porządku i mili ludzie. Nadgodziny można odbierać.

Mich

Kiepska praca i warunki, gorąco odradzam

Tomek

Może z 1800 zarobisz, na premie żadne nie licz, nastaw się na darmowe nadgodziny.....

Szalom

Zarobki są mocno średnie.

ania
@Szalom 02.07.2013 14:39

z tego co zauważyłam ostatnio firma ma nową politykę - dają 5 minut na opakowanie swoich rzeczy i wynocha

kaziu

Wie ktoś może, ile się zarabia w tej firmie? Chodzi mi o dział podatkowy. Pozdrawiam.

Zostaw opinię o RSM Poland KZWS - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RSM Poland KZWS