Olsa Poland Sp. z o.o.

Kostrzyn nad Odrą

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 691 ocen.

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.

dojenia

To prawda dość można ich na wszystkim. Ja kończę dom już dzieki Olsiolkom tam pracującym. Dzięki jeszcze was wydoic? Polecam do dojenia

anonymous

a kiedy ta wycieczka na Madere

Ginter

Bony będą a co nie którzy podobno będę mieli bilety na Madere...

Niki

Witam. Ktoś coś wie na temat bonów świątecznych? Kiedy będą wypłacane? Czy będą paczki dla dzieci? Pozdrawiam.

Ktoś

Daj spokój już z tymi wywodami na temat l.63 i aktualnym stanem rzeczy. Nikt nie rozpacza z powodu straty owej niewątpliwie uzdolnionej wszechstronnie, ale jakże niedocenionej byłej brygadzistki. Z tymi lodami to też chyba kogoś poniosło. Ile żalu w tych komentarzach. Dość mam tych wszystkich byłych, niedoszłych i aktualnych "karierowiczów" z przypadku w Olsa Poland. Owszem znajdzie sie kilka osób naprawdę pracowitych, dobrze wykonujacych swoje obowiązki oraz mających dobre podejście do ludzi. Lecz to niestety mniejszość. Z przykrością stwierdzam, że znaczna większość tych osób na różnych stanowiskach, które zarządzają ludźmi traktują tych niżej prostacko i bez szacunku. Nieważne czy ktoś jest kiepskim czy też solidnym, dobrym pracownikiem. Podejście do tych normalnych, zwyklych cicho siedzadzych, przychodzacych by w spokoju wykonać swoje obowiazki jest po prostu koszmarne. Więcej szacunku ludzie do siebie nawzajem. Każdy niech popatrzy na siebie co przydatnego robi dla tej firmy podczas swoich 8 godzin. Bo z mojego punktu widzenia to nie jedna pani czy pan na stanowisku gdzie nie wie w co ręce włożyć starając nadążyć za tempem pracy o wiele wiecej się narobi, niż ktoś kogo praca polega na kręcenie się i wytykaniu co gdzie z czym jest źle i przytaknieciu lub przemilczeniu kiedy trzeba. Posiedzi, popatrzy wyrazi opinię i skrytykuje wszystko dookoła, zwykle nie zmieniając rzeczywisosci na lepsze. Więcej zrozumienia i szacunku. Każdy tak samo się liczy czy ten wyżej czy ten niżej doceńcie nawzajem to co robicie, bo wykończycie psychicznie tych co są coś warci i jeszcze chcą tu pracować.

kochanka szatana

pracuje dluzej jak 3 lata wiec niewiem dlaczego sie tak bulwersujesz.przezylam nie jedna brygadzistke i wiem ze D.G z lini 63 jest najgorsza brygadzistka.zero pojecia o funkcjonowaniu calej lini i produkcji,nie zna sie na niczym.ale co sie dziwic jak caly czas stala na komponentach op 10 i i tylko tyle.pisze tak bo znam i pracowalam z ta pania.zostala brygadzistka pewnie dlatego ze dobrze loda zrobila emidio.osoba kierujaca produkcja powinna znac i umiec cala linie i miec wiedze kierowania zasobem ludzkim.jezeli chodzi o pania D.R byla brygadzistke byla to osoba kompetentna odpowiedzialna znala cala linie i byla wporzadku dla wszyskich .odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku.to jest moje zdanie.jezeli nie znasz czowieka nie pisz i nie opowiadaj niestworzonych rzeczy .pozdrawiam cie KRYCHA

kochanka szatana

do szatana.za krotko widocznie pracujesz aby wypowiadac sie na temat brygadzistek.wiec prosze nie wymadrzaj sie.jezel chodzi o brygadzistke D.G z lini 63 to osoba nie godna zaufania wrecz zafalszowana s..a.dla niej lepiej bedzie jak sie zwolni bladz je...a.

porada

Firma innowacyjna ale bez pomysłu. Zarząd beznadziejny, nie polecam. Każdy miesiąc źle naliczone wypłaty masakra

paradise
@porada 15.11.2017 10:59
Firma innowacyjna ale bez pomysłu. Zarząd beznadziejny, nie polecam. Każdy miesiąc źle naliczone wypłaty masakra...

Tak jak widać i słychać Olsa bez zmian na lepsze. Walki wszyscy robią ważne aby portfele były pełne. Można zarobić na uslugach dla tej firmy ja jestem zadowolony z dojenia Olsy z kasy. im więcej takich managerów nieudaczników tym lepiej bo dają wydoic do ostatniej kropli kasę z tej firmy. Brawo wy.

Maja

Proszę Was o zamieszczanie wyłącznie merytorycznych wpisów, w tym przypadku, o Olsa Poland Sp. z o.o. jako pracodawcy. Proszę również o to, aby Wasze komentarze nie zawierały wulgaryzmów, nie obrażały innych osób itp. Polecam zapoznanie się z naszym regulaminem obowiązującym na tym forum, który znajdziecie, wchodząc w podany link: https://www.gowork.pl/regulamin

Zainteresowany

Wiecie co sie dzisiaj dzialo na dyzurce Ochrony??? Widzialem jakies zamieszanie i jakis koles tam wbiegal.. Złapali kogos na kradziezy czy cos powazniejszego?:)

Aneta Brzeg

Zwolnilam na metalizacje bo mam oddychanie problemow. Na metaluzacje zawsze jest duzo kurz aluminiowe a to idzie do plucy caly czas prosto. Zmienicie stanowisku wytryska slbo montaz a tez tamten mniej strez.

Anna Brzeg
@Olala 06.11.2017 17:02
Po co mam się z tobą spotkać pracuj nie marudz i zarabjaj

Kawka razem ? Nie zrob wojyna ja jestem dumna kobieta a mam duzo piersy.

Olala
@Anna Brzeg 08.11.2017 15:10
Kawka razem ? Nie zrob wojyna ja jestem dumna kobieta a mam duzo piersy.

A jesteś pusta jak pustak

Andrew

Witam. Jak wygląda praca w narzędziowni. Pytam bo atakują mnie ofertami i się zastanawiam czy jechać na rozmowę..

PrzygodaZintrygą
@Andrew 01.11.2017 18:56
Napiszcie coś na temat pracy. Zależy mi na wypowiedziach związanych z danym stanowiskiem. Do Olsy mam 400 km dlatego każda opin...

Narzedziownia hmm naprawiasz formy wtryskowe które są zajechane trochę rzezbienie w gownie, ale to chyba jedyny dział w tej firmie ( poza szeroką kadrą kierowników) gdzie w miarę zarobisz 4 tys może więcej) co do Mateusza W to powiem ci gość długo jest w tej firmie musi kręcić bo mu góra nakazuje i nie chce tracić ludzi.

NICKI1
@Andrew 27.10.2017 12:31
Witam. Jak wygląda praca w narzędziowni. Pytam bo atakują mnie ofertami i się zastanawiam czy jechać na rozmowę.....

DOBRE PYTANIE DLACZEGO ODCHODZĄ LUDZIE??? HMMM WIADOMO JAK BY BYŁO OK TO PEWNIE BY NIE ODCHODZILI???

Szatan

Po pierwsza dla "Kochanki Szatana'' kłania się szatan... Nie powinno Cię interesować co dzieje się w danej brygadzie. Jeżeli jesteś osobą tak wspaniałą tak ambitną to dlaczego Ty nie wystąpisz żeby zostać Brygadzista? Wyzywasz cała brygadę a nie patrzysz na siebie.. Coś Tobie nie psuje. Nie odpowiada Ci dana osoba to zachowaj to dla siebie. Ponieważ jeżeli to co ty piszesz ze Pani D.R jest tak wspaniała to by jej nie zdegradowali no ale cóż twoja sprawa lubisz wpychać nos w nie swoje sprawy to rób to dalej a daleko zajedziesz... PS. Nie opowiadaj bzdur o osobach których nie znasz kochanko szatana. . . . . Pozdrawia szatan ????

Dsf

Praca oki robić swoje i nie słuchać plotek????

kochanka szatana

jak nie znasz dziewczyny to sie nie wypowiadaj.zebys wiedzial-a kim ja jestem

Montaż

Hahahaha chyba sama siebie tak podsuwa???????? Do roboty, a nie komentarze pisać jaka to dobra byłaś. Było co było a zapie..lać ktoś musi!????????????

kochanka szatana

tu masz racje brak kompetencji brygadzistek.najgorsza brydzia to daria g z 63 brak podstawowej wiedzy odnosnie produkcji.jest tepa jak obuch od siekiery.moja propozycja to powrot na brygadzistke pani darii r.jest obyta wiedza co do produkcji lampy, ogarnieta a przedewszystkim kultura osobista jak i wobec wspolpracujacych.przesympatyczna dziewczyna jak w pracy jak i prywatnie.najgorsza brygada z lini 63 to pani darii g.tepaki i tylko potrafia zajmowac sie bzdurami.

nick

Problemy OLSA 1. słaby HR, wprost beznadziejny 2. niekompetente brygdzistki i wielu kierowników średniego szczebla 3. brak wdrożenia pracowników, szkolenia stanowiskowego itd

ratatuj
@nick 13.10.2017 09:42
Problemy OLSA 1. słaby HR, wprost beznadziejny 2. niekompetente brygdzistki i wielu kierowników średniego szczebla 3. brak...

Skoro tak świetnie znasz bolączki OLSA Poland dotyczące kadry średniego szczebla, HR itp to pewnie jesteś kimś kto został zatrudniony do OLSA żeby te problemy rozwiązać. Proponuję więc zabrać się do roboty a nie siedzieć w domu i po cichu hejtować. Jeżeli Ci płacą to niech wiedzą za co!

Maciek

Uwaga pracowniki na metalizcje. Piecy generuja mnostwo kurz aluminiowe z cygaretem to idzie do plecy nerki jelito pracownikow. Szybko zrobicie badanie a zmienicie miescje raboty.

Otwórz oczy Edek

To olsa jeszcze istnieje? :O normalni zdolni ludzie uciekli lepsi nie przyjdą kwestia czasu aż wszystko stanie bo nawet ukraince omijają olse łukiem chyba że się ockna i zaczną płacić godnie i ludzi szanować...

Kamila

Hej Ludzie, pracowałam w olsie półtora roku. Zwolnili mnie bo wzięłam urlop na żądanie. A miesiąc wcześniej prosiłam o jeden dzień urlopu (niedziela) odpowiedź brygadzistki była nie bo dwie osoby na urlopie są. Tydzień wcześniej 5 osób nie było w pracy to się wkurzylam i wzięłam na żądanie. Pracy na tej metalizacji nie było, chyba dalej nie ma. Wysyłają na wtrysk. Chore! Chora Metalizacja! Chore brygadzistki i kierownicy! Następnego dnia przychodzę do pracy i dostaje wypowiedzenie. Z czego byłam zadowolona bo miałam dla nich też wypowiedzenie. Mialam już dość tej pracy. Jak jesteś koleżanką brygadzistki to masz dobrze nawet przerwy są po pół godziny. A jak brydzia Cię nie lubi to masz przerabane po całości. NIE POZDRAWIAM niektóre osoby nie chodzą po dwa dni do pracy i jak łaskawie przyjdę to kierownik klepie po ramieniu i mówi R wypisz sobie urlop!

CIMI

O BOZE DALEJ TO SAMO RUDA NA DAL RZADZ I LUDZIE UCIEKAJA BRAWO OLSA OBY TAK DALEJ

Montaż

Pomiatają wami, bo się dajecie, a jak się brygadzistka nie podoba to zmieńcie linie, nie umiecie walczyć o swoje to zbierajcie tego konsekwencję. Nie narzekam na pracę, robię swoje i tyle.

Nikt

Mendyka i medziska wymyślanie historyjki na ludzi a rzeczywistość jest taka ruda i jej siostrzeńca grają jak chcą P.M.na neutralizacji myśli że rządzi bo tego nie bedzie robiła a NATO nie stanie kur. .wa ludzie co wy odwiedzające ja z nią tam pracuje faktury i faktury tylko głupia gęś nosi się

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

Uwaga pracowniki na metalizcje. Piecy generuja mnostwo kurz aluminiowe z cygaretem to idzie do plecy nerki jelito pracownikow. Szybko zrobicie badanie a zmienicie miescje raboty.

Sprawca

Jesli zeczywiscie oszukują na wpłatach to dla czego nic nie robicie z tym. Są od tego służby które zrobią z tym porządek.

olifka88

Firma oszukuje na wyplatach agencje tym bardziej i nasze kadrowe ktore nie umieja liczyc i sobie pchają

SuperRobota

Na wstępie zacznę że pracuje kolego/koleżanko a nie się obijam ale to tak dla Twojej wiadomości nieszczęśliwy człowieku. Forum jest po to aby na nim pisać co i jak jest w pracy czyli w Olsie. Niestety moja wypłata się nie zgadza więc daje to na forum robiąc reklamę firmie. Pozdrawiam i życzę Ci mniej kąpieli z sąsiadem Panie:p

wasz pan

Nie mlaskać mi tu tylko norma,norma i jeszcze raz norma.Płaci się za robotę a nie obijanie

SuperRobota

Wszystko pięknie, szkoda tylko że wypłaty większości ludzi sie nie zgadzają... Hmm.. Biedne panie kadrowe i księgowa. Chyba jakiś przypadek że tak często i u tak dużej ilości osób sie mylą. Poczekamy na kwiatki i pójdziemy posłuchać jak to w niewyjaśnionych okolicznościach ktoś sie włamał do kadr i ukradł wnioski za nadgodziny:-D Dobrze że chociaż naszej administracyjno-kierowniczej elicie dobrze naliczacie wypłaty bo wtedy byłoby dopiero kwiczenie świnek pod drzwiami.

ABC

Najbardziej z festynu cieszą się Ci, którzy za***dalali na 2 zmianie!

Zadowolony

Festyn zorganizowany na bardzo wysokim poziomie. Moja rodzina jak i znajomych jest bardzo pozytywnie zaskoczona:) Ukłon w strone organizatorów festynu:) Gratulacje.

Robson

Tak popieram wypowiedź o festynie. Ubolewam tylko na tym że tak żadko firma Organizuje taki festyn. Napewno zmieni to nastawienie co poniektórych. Bardzo pozytywnie

Pracownik

Super festyn. Więcej takich, niech żałują ci co nie byli bo tylko narzekac potraficie. Jestem na tak dla Olsa.

Bryg.

Teraz takie wszustkie mądre szkoda waszych zaklamanych mord falszywe su.....ki dbające o swoje zalosna metalizacja mam nadzieję ze was rozjebia tam lub do......je....bia ciagle wam bylo zle to koty mopy i przytakiwac falszywe same jestescie sriery zaklamane oczerniajcie dalej kazdy kto tam robil to be tylko te co wlasnie sraja dalej niz widza to cacy widac korwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie jestescie same na nia gadacie i kto falszywy jest co gratuluje pokazania jakie jestescie. Tempe !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

,c,c

A yy taka swieta co jak ci zagraja tak tanczysz wszystkie siebie warte buty lizac powinnyscie

Zielona

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nia bzdury moze z twarzy tak wygląda jak by miala fochy ale mila sympatyczna osoba jest

P.nikt!!!!

Krytyki i poniżania ludziii maja za nic sprawdzaja ile wytrzymamy a po tem pretensję ze l4czlowiek nie wielbłąd ...4maszyny!!!5wózków masakra jakas!!!

Mama

Może coś w tym jest. Pożyjemy zobaczymy

Spina

Tak zwolnia was. Na pierwszy ogień beznadziejni kierownicy obszarów nie wiadomo po co oni zostali powołani oraz inni. Będzie po staremu ha ha ha. Będą znowu Włosi zadzic a Polaczki pa pa kombinatorzy. Powodzenia w dalszej karierze.

Mrówka

Co z nami bedzie szykuja zwolnienia najlepsi zostana co jeszcze moze czas zmienic pracę

Mlody

Witam czy przyjmują do Play na 3 zmiany ? Bo chciałbym zacząć pracę w tej firmie mam 22 lata i uczę się zaocznie .

wykidajło

To już jest koniec,nie ma już nic,to juz jest koniec,pora jusz iść. Jak czuja sie wredne brygadzistki,pytam się jak?

Tomek

Uwaga na metalizacje jest nie zdrowie powietrze to jest pelna kurz aluminiowa. Piecy generuja tak kurz. Kurz idzie do plecy nerki krew kosci Uwaga zmienicie stanowisko.

Mala
@Ewcia 15.08.2017 21:42
Czy poniedzialek 14.08 jest do odrobienia w sobotę???

Tak do odrobienia smieszni w sobote i nocka tez ma to odrobic w sobote ciekawe kiedy biuro to odrobi

Ewcia
@Mala 15.08.2017 22:24
Tak do odrobienia smieszni w sobote i nocka tez ma to odrobic w sobote ciekawe kiedy biuro to odrobi

Biuro jak widać ma nieograniczone dni wolnego, które nie musi odrabiać jak święto wypada -.-

anonim

(usunięte przez administratora)

mopek

praca w olsie czyni wolnym,ludzie co wy tam jeszcze robicie,tyle lepiej płatnej pracy u sąsiada za miedzą,a wy tym smarkulą dajecie sobą pomiatać,koszmar XXI wiek mamy a tam o zgrozo

zaintresowany

Czy mógłbym prosić o jakąś aktualną opinię o pracy w biurze?

ABC

Czepki na metalizacji - nieporozumienie :/

Ginter

Jak nie masz co robić to zawsze znajdzie się Kiełbasa do obrobienia, powiedz tylko głośno!!!

małpa z klatki schodowej

przychodzę do pracy.. nie ma pracy nic tylko bananem w łeb strzelić..

Zostaw opinię o Olsa Poland Sp. z o.o. - Kostrzyn nad Odrą

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.