Olsa Poland Sp. z o.o.

Adres: Al. Milenijna 5, 66-470 Kostrzyn nad Odrą

NIP: 5992962347 KRS: 0000255101

Olsa Poland Sp. z o.o.
2 744 2267 5 1

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Tom
 Opinia

Jak tam ludziska dajecie radę Jeszce w tym balaganie?

Pomocna?
TakNie
Travel
 Opinia

Jak tam olsiołki ankiety?

Pomocna?
TakNie
Bamboleo
 Opinia
@Travel 11.07.2019 14:38

Się zobaczy jak będą wyniki

Pomocna?
Tak2Nie
Rozczarowana
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Travel 11.07.2019 14:38

Ankiety ankietami tylko czy coś zrobią w tym kierunku .. bo mam nadzieje , ze ludzie pisali co myślą ;)

Pomocna?
TakNie
Payola
 Opinia

Zwolnić wszystkich zarządzających do tej pory bo nic nie zrobili najlepszych pracowników wykonczyli chamstwem,prostactwem i z braku szacunku.... Dalej tak będzie jak tego nie zrobicie!!!!!

Pomocna?
Tak3Nie1
Były
 Opinia
@Payola 03.07.2019 22:46

Hehe zostaną sami podpięr...dalacze co sami se krzywdę wyrzadza.... Chcecie to będziecie rypac....

Pomocna?
TakNie
Star
 Opinia
@Były 04.07.2019 12:53

Kij ma dwa końce.

Pomocna?
TakNie
Dostawca
 Opinia
@Payola 03.07.2019 22:46

Jestem dostawcą i jak mam tam jechać dostaję białej gorączki dla tego wysyłam swoich ludzi. Ci co zostali to nawet nie da się rozmawiać z nimi. Gdzie ta stara ekipa z przed 6 lat. To były świetne lata i firma świetnie prosperował.

Pomocna?
Tak1Nie2
Damian
 Opinia

Witam. Czy w Waszej Magnie Olsa macie związki zawodowe?

Pomocna?
TakNie5
Zdzichu
 Opinia
@Damian 03.05.2019 14:16

Nie

Pomocna?
TakNie
Ten Sam
 Opinia

Związki na pewno, by się przydały. Jest wiele nieprawidłowości i zwykły pracownik może czuć się osamotniony w walce.

Pomocna?
Tak3Nie
Damian
 Opinia
@Ten Sam 08.05.2019 09:21

Proszę o kontakt. Damian. (usunięte przez administratora) My z Magny Sady.

Pomocna?
TakNie
Roża
 Opinia
@Ten Sam 08.05.2019 09:21

Nawet jak będą związki zawodowe to i tak nic sie nie zmieni, dalej jeden po drugim będzie jeździł. Jedni na stołku, drudzy pod stołkiem.

Pomocna?
TakNie
2
Damian
 Opinia
@Roża 09.05.2019 13:53

U nas w Magnie też tak było. Założyliśmy i mamy większe pole manewru np przy wynagrodzeniach. Nie dostajemy podwyżek o 60 zł...Proszę o kontakt na pocztę.

Pomocna?
TakNie
Tola
 Rekomendacja
@Damian 03.05.2019 14:16

Witam.nie ma związków.oj a przydaly by sie.to co tu u nas sie dzieje to nie da sie opisac.pracujemy bo musimy mamy rodziny,kredyty itp.psychcznie juz nie wytrzymujemy.bardzo duzo ludzi na chorobowym.mamy wyrąbane juz na tą prace.a jestesmy po to bo to jedyny zkl który zapewnia nam dojazd do pracy.i to chyba jest powod ze jestesmy zatrudnieni ale wolimy byc na L 4.Boimy sie odzywac cokolwiek robic.bo zawsze cos znajda zeby sie oczyscic.tylko nas winia.masakra.brak slow.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Kicaj
 Opinia

Słuchaj nie raz siedzą i się opiepszaja jak nie mają co robić to przynajmniej ludzi na wtrysku będzie lżej bo jest im czasami ciężko zalezy gdzie stoją.... Emidio płaci za pracę wykonana nie za nierobstwo.....

Pomocna?
TakNie
TfujPan
 Opinia
@Kicaj 28.05.2019 14:50

Jakie nierobstwo, co ty wgl pier,,dolisz tepa,ku ludzie tu (usunięte przez administratora) za bezcen a ty pierd,olisz ze nierobstwo jeb*nij sie w ten glupi leb te*paku

Pomocna?
TakNie
Brydzia
 Opinia

Podobno jest jakiś kurs szkoleniowy w Hiszpanii

Pomocna?
TakNie
Monisia
 Opinia
@Brydzia 18.06.2019 16:40

Jaki kurs chyba darcia buzi i dyskryminacja pracowników heh

Pomocna?
Tak1Nie
Roża
 Opinia
@Brydzia 18.06.2019 16:40

Dla kogo? Tylko dla kierowników i pseudo-brygadzistek jak wykończyć ludzi do reszty?

Pomocna?
TakNie1
Mily pan ????
 Opinia
@Roża 18.06.2019 18:04

Nie trzeba sie wykanczac trzeba sobie pomagać i się za nich wziąść teraz my powinniśmy się zjednoczyć siłami i ich wykanczyc ????

Pomocna?
Tak1Nie1
Promyk
 Opinia
@Mily pan ???? 18.06.2019 21:50

Śmiechu warte. Zjednoczyć i wziąć za nich... Ludzie tylko na forum mądrzy a tak to nikt się nie odezwie.

Pomocna?
TakNie
Monisia
 Opinia
@Promyk 19.06.2019 17:46

Hmmm taki mądry jesteś bo masz stanowisko i dobrze ci za to płacą to po co się udzielasz dobrze wiesz jak ludzie na montażu i na produkcji są traktowani dyskryminacja i tylko kolzenstwo nic więcej

Pomocna?
TakNie
Mily pan ????
 Opinia
@Monisia 19.06.2019 19:27

Sam jesteś jednym z nich smiejesz się w gębę każdemu kogo widzisz tak trakrowanego i śmiejesz mu się w twarz nie umierz stanąć w obronie, pomoc boisz się o własną (usunięte przez administratora) taki mądry jesteś

Pomocna?
TakNie
Baybay
 Opinia
@Roża 18.06.2019 18:04

Czyli jedno zbiorowe (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie1
Rozczarowana
 Opinia
@Mily pan ???? 18.06.2019 21:50

Tylko ze każdy najeżdża na brygadzistki my tez dostajemy opier.. A ludzie robią co chcą .. fajeczka pogaduchy dziwne ze później upomnienia albo reklamacje .. a jeszcze pretensje ze tam nie pójdzie z ta nie nie będzie stało A na wtrysk o matko to jak za karę jakaś . Wielce później obraza bo brygadzistka oddała na wtrysk .

Pomocna?
TakNie1
sQubany
 Opinia
@Mily pan ???? 18.06.2019 21:50

Z tego co widze i wlasnym oczom nie wierze to w tej firmie jest jeden wielki chłam Sodoma i gomora kto to wgl wymyslil, ludzie opamietajcie sie

Pomocna?
TakNie1
sQubany
 Opinia
@Rozczarowana 27.06.2019 09:55

Oj Rozczarowana tak sie tylko mowi ze sie nie chce isc gdzie indziej, chyba lepiej robic na swoja brygade niz na inna. A pozatym co ty sobie pojdziesz a oni niech (usunięte przez administratora) za ciebie, tak ??

Pomocna?
Tak1Nie
Nowy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Słyszę że zwalniają się. Dla czego a taki Italianski był. Hi hi hi

Pomocna?
Tak3Nie1
Mój
 Opinia
@Nowy 10.05.2019 20:15

Może dlatego że kadra kierownicza nie ma pojęcia o montażu ????

Pomocna?
Tak1Nie2
Fack
 Opinia
@Mój 24.05.2019 12:32

To raczej powinni się wziąść za kadrę kierownicza a nie za zwykłych roboli co robią swoje i co im każą raczej to kierownicy i brygadzisci są winni temu a nie operator lub montazysta ....

Pomocna?
Tak2Nie1
Operatorka
 Opinia
@Mój 24.05.2019 12:32

Kierownicy to przyszli z Magazynu i nie mają zielonego pojęcia o montażu, już nie wspominając o szacunku dla osób pracujących. Najlepiej zwalniać za nic .kiedyś powinie im się noga jak WGL olsa jeszcze będzie .

Pomocna?
TakNie1
Mikry
 Opinia

Jakie agencje pracy zatrudniają w Magnie? PPT i jeszcze jakaś?

Pomocna?
TakNie
kuba
 Opinia

Patologia wsrod tepych mlodych brygadzistek slepo abitnych i wywyzszaja sie jakby nadludzie jak mozna do starszych kobiet z ryjem wyjezdzac jak do psa albo gozej brak oglady pospiech stres ale kogo to obchodzi jestes niewolnikiem czy pracownikiem na Wtryskach (usunięte przez administratora) jak w na ognisku z plastiku i nic z tej wetylacji jak bys 2paczki papierosow przez 8h przepalal skotki oczywiste Ogolnie kasa mala jak za taki cyrk i do tego chore nocki lipa ten caly zaklad

Pomocna?
Tak7Nie
.-.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jak długo metalizacja ma (usunięte przez administratora)za wtrysk bo ciągle jest wytłumaczenie, że brakuje ludzi?!

Pomocna?
Tak8Nie
Ten Sam
 Opinia
@.-. 17.05.2019 10:38

Był czas się przyzwyczaić...

Pomocna?
TakNie
Mój
 Opinia
@Ten Sam 20.05.2019 10:32

Hehe

Pomocna?
TakNie
Elo320
Nazwa działu: Montaż
 Opinia

Ludzie ! Ile wy macie hajsu na rękę na montażu ? ????

Pomocna?
TakNie
Sialalala
 Opinia
@Elo320 07.05.2019 02:26

Za mało. Bez nadgodzin rzadko da radę wyciągnąć ponad 2 tys. Nie jest tak kolorowo z hajsem.

Pomocna?
TakNie
Rudy
 Opinia

Co z klima na górnej hali?

Pomocna?
TakNie
Kilmatyzator
Nazwa działu: Montaż
 Opinia
@Rudy 25.04.2019 17:07

Wez sie za robote a nie klima sie interesujesz

Pomocna?
TakNie
Rudy
 Opinia
@Kilmatyzator 25.04.2019 22:34

No widzisz jakoś ciężko się zabrać za robotę jak stojąc na hali pot z (usunięte przez administratora) leci

Pomocna?
TakNie
Były
 Opinia

Witam, odkąd z Olsy zwolnili się wszelkiej maści napinacze (oczywiście nie mówię o wszystkich), to nagle na forum zrobił się spokój. Czy to oznacza że polepszyło się ?, może w Olsie też jest tzw. "piątką Kucharskiego"?.

Pomocna?
Tak2Nie
Henryk
 Opinia
@Były 15.04.2019 13:24

A co to jest piątka Kucharskiego?

Pomocna?
Tak1Nie
Gądek
 Opinia
@Były 15.04.2019 13:24

Ci którzy mieli dość(usunięte przez administratora) nie równego traktowania dawno się zwolnili, forum zdechło bo chyba w końcu poszli po rozum do głowy i zrozumieli że pisanie na jakimś forum nic nie da

Pomocna?
Tak4Nie
Były
 Opinia
@Henryk 16.04.2019 15:14

To taka moja analogia co do sławnej piątki"Kaczyńskiego"

Pomocna?
TakNie
lila
Nazwa działu: Montaż
 Opinia

są wycieczki organizowane prawie za darmo super :)

Pomocna?
Tak7Nie2
zigolak
 Opinia
@lila 03.04.2019 10:42

lila jakie wycieczki? chyba ruchaństwo

Pomocna?
Tak1Nie6
Nickita
 Opinia
@lila 03.04.2019 10:42

I tak znów pojadą tylko "wybrańcy" a dla reszty zabraknie miejsc - jak zwykle.

Pomocna?
Tak2Nie
Zaciekawiony
Nazwa działu: Logistyka
 Opinia

Witam wszystkich, Czy ktoś z tutaj obecnych orientuje się jakie są warunki na stanowisku Specjalista ds logistyki? Byłbym wdzięczny za opinie ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kukila
Nazwa działu: Logistyka
 Opinia
@Zaciekawiony 25.02.2019 06:27

A jakie mogą być warunki skoro co chwilę szukają na to stanowisko? Za małe pieniądze i za dużo na głowie.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zaciekawiony
Nazwa działu: Logistyka
 Opinia
@Kukila 27.02.2019 09:28

Czyli nie masz o tym pojęcia. Może ktoś inny się wypowie, kto ma wiedzę na ten temat ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Angelo
 Opinia
@Zaciekawiony 27.02.2019 14:44

@Kukila ma rację. Jeśli chcesz nabawić się nerwicy to jest najlepsza opcja.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kukila
Nazwa działu: Logistyka
 Opinia
@Zaciekawiony 27.02.2019 14:44

Mam akurat bo przez pewien czas pracowałam przed ostatnią falą odejść... Pochrzanilo się tam co jakiś czas nowy z zapalem się przyda do porządku....trzy miesiące i cię zgasza i sam pójdziesz....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Poziomex
 Opinia

Ci z firmy poziom to niezle skur*** nie ma to jak położyć rolki z papierem na kiblu, później jakiś trol zrzuci na ziemię, a poziom się mści za osrane kible , i wkłada taką oszczaną rolkę do pojemnika i trzeba z tego korzystac

Pomocna?
Tak1Nie1
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bogumił
 Opinia

Co z tymi ankietami, po co to było? Jakie są wyniki, może wnioski jakieś? Chyba mamy prawo wiedzieć skoro braliśmy w tym udział. Jak na razie cisza, nie ma tematu, a może tajemnica jakaś? Domagamy się zebrania i informacji na ten temat.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patusy
 Opinia
@Bogumił 16.02.2019 13:19

Powiedz to w firmie A nie na forum Pacanów, tylko gadacie A nic nie robicie

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zdezorientowany
 Opinia

Najlepsi są kierownicy nie reagujący na to ci się dzieje, wszędzie kolesiostwo, tu się przymknie oko tam się przymknie oko, a zwykły pracownik zbiera opierdziel, każdy dużo gada ale nie widać zmian, czemu nikt z magny nie przyjechał zarządzać, komu trzeba to wszystko powiedzieć żeby się ktoś tym w końcu zajął?

Pomocna?
Tak8Nie
Heheszki
 Opinia

Jak tam pracownicy olsy? Dalej jeden na drugiego gada i się podpierdzielają na wzajem? Dalej jest tak że Zwykły pracownik musi robić za 2 bo niektóre osoby siedzą w (usunięte przez administratora) u kierownika?

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Falista
 Opinia

Jak Magna toleruje mobbing pozwala na to czy się broni?

Pomocna?
Tak14Nie
Scyzoryk
 Opinia
@Falista 01.02.2019 21:53

Jak to możliwe, że osoba, o której wszyscy wiedzą od dawna, że poniża, wyzywa, zastrasza a nawet szarpie pracowników dalej tu pracuje, ba nawet awansuje? Rozumiem że ma wyniki, jest dobra w tym co robi ale jakim kosztem? Nikt nie jest niezastąpiony. Chyba można znaleźć odpowiednią osobę na takie stanowisko, taki duży zakład WSTYD!!! Oczywiście że kierownik musi wymagać, czasem być surowym, egzekwować pewnie rzeczy. Ale w tym wszystkim musi być jednocześnie szacunek do pracownika. Kierownik któremu brak jakiejkolwiek kultury osobistej, dobrych manier i pewnego poziomu intelektualnego - to są standardy Magmy? Co to za wizytówka firmy? Wstyd, że nie stać was na nic więcej!

Pomocna?
Tak29Nie
Marek
 Opinia
@Scyzoryk 03.02.2019 12:34

Zgłaszaliście może opisywane przez Ciebie zachowania bezpośrednio szefostwu firmy? Była jakaś reakcja przełożonych na tego typu wydarzenia, które rzekomo dzieją się w firmie Olsa Poland? Aby Twój wpis był bardziej wiarygodny, to chciałbym zachęcić Cię do tego, abyś podał konkretne przykłady potwierdzające to, że rzeczywiście można tu mówić o wyzywaniu i zastraszaniu ze strony tej osoby. Uzupełnij proszę swój komentarz.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Scyzoryk
 Opinia
@Marek 04.02.2019 13:25

Przełożeni o wszystkim wiedzą, ta sytuacja trwa od kilku lat, wiele osób nie wytrzymało i już nie pracuje . Konkretne przykłady były podawane przełożonym, niby procedura została wstrzęta, ale pewnie skończy się jak zwykle, na niekorzyść pracowników.

Pomocna?
Tak14Nie
Dream
 Opinia
@Marek 04.02.2019 13:25

Przełożonych? A co taki operator ma dopowiedzenia? Trwa to już kilka ładnych lat, była nawet sytuacja ze dziewczyna leczyła się proszkami i co? I nic.... Ile można zgłaszać jedno i to samo, i do kogo jak wszyscy twierdzą że tak to musi wyglądać a jak się nie podoba to brama otwarta. Takie osoby dostają awans a ludzie chodzą po lekarzach, bo każdy chce pracować i zarabiać. Firma naprawdę nie jest zła jest bardzo dobrze rozwinięta technologicznie, transport zapewniony lecz kierownictwo.... mnóstwo ludzi które tylko za duża buzię są kierownikami. A Włosi to kochają i prawda jest taka że to się nie zmieni dopóki rządzić będzie Włoch. Żadna petycja nie pomoże

Pomocna?
Tak12Nie
potwierdzacz
 Opinia
@Marek 04.02.2019 13:25

Zgłaszane nie raz, wszyscy wiedzą na temat zachowania Pani J.P, kierownicy, dyrektorzy, Hr Manager- ktory teoretycznie powinien być za ludźmi a jest bierny jak parowóz w muzeum. Robione były ankiety ale już dw atygodnie po ankkietach a wniosków znowu żadnych.

Pomocna?
Tak10Nie
potwierdzacz
 Opinia
@Falista 01.02.2019 21:53

Postawa bierna.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kakakumi
 Opinia
@Dream 04.02.2019 16:16

A dlaczego pozwalacie sobą pomiatać? Dajecie się szarpać? To nie jest przedszkole wystarczy powiedzieć jak człowiek a nie drżeć ryja czy na kogoś rękę podnosić. Sami robicie z siebie ofiary czego się boicie? Zwolnienia? Pracy pełno. Naprawdę wychylcie tylko nosa poza ten zakład i poczujecie życie z normalnymi ludźmi na normalnych warunkach.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dream
 Opinia
@Kakakumi 04.02.2019 16:53

A w pracy chodzi o wzajemny brak szacunku i podnoszenie głosu na siebie? Nie każdy ma dojazd własny do pracy i nie każdy chce zaczynać po kilku latach pracy w firmie od nowa... Tu chodzi o to aby w końcu zmienić te mentalność. Nie każdy jest wygadany i nie każdy potrafi krzyknąć.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dream
 Opinia
@Kakakumi 04.02.2019 16:53

A w pracy chodzi o wzajemny brak szacunku i podnoszenie głosu na siebie? Nie każdy ma dojazd własny do pracy i nie każdy chce zaczynać po kilku latach pracy w firmie od nowa... Tu chodzi o to aby w końcu zmienić te mentalność. Nie każdy jest wygadany i nie każdy potrafi krzyknąć.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KFC
 Opinia
@Falista 01.02.2019 21:53

Ma ktoś może jakieś nagrania z ruda w roli głównej?? Albo brygadzistki SS. Jest pewna osoba która zbiera dowody dla różnych instytucji państwowych.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Morena
 Opinia
@KFC 11.02.2019 18:00

Z jakiego działu jest brygadzistka SS. Bo na obecną kierowniczkę a byłą brygadzistkę SG były zbierane dowody ,ale to I tak nic nie dało a tak samo już dawno nie powinna pracować w tej firmie jak psychiczna JP.

Pomocna?
Tak3Nie
COLLIN
 Opinia
@Morena 12.02.2019 16:54

SG to już była kierowniczka, teraz jest nowa lepsza.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Yeti
 Opinia
@COLLIN 12.02.2019 22:21

O kim znow mowa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
COLLIN
 Opinia
@Yeti 13.02.2019 00:54

O pani JP, kierowniczce wtrysku i metalizacji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ola
Nazwa działu: Logistyka
 Opinia

Mam pytanie odnośnie pensji, ile na rękę zarabia się na produkcji ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Młoda
 Opinia
@Ola 12.02.2019 23:17

To zależy od stażu pracy i tego czy pracuje się w nadgodzinach. Moja pensja przy stawce 2600brutto podstawy z nadgodzinami wacha się od 2400zł na rękę do 3900zl na rękę zależy od miesiąca.

Pomocna?
TakNie
Lojalny
 Opinia

A jak Nowy Kierownik montażu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kujurudza
 Opinia
@Lojalny 04.02.2019 20:43

A kto nim jest?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olsamontaz
Nazwa działu: Montaż
 Opinia

Witam czy i kiedy dostaniemy pity za 2018?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PQ
 Opinia

Stawka za autobus wzrasta do 100 zł dla wszystkich od lutego? Mam do pracy 6km, czy to nie przesada?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasia4554
 Opinia
@PQ 11.01.2019 08:09

Nie musisz dojeżdżać autobusem. Przesiądź się na rower. I 100 w kieszeni ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@PQ 11.01.2019 08:09

To już ludzie masowo będą się zwalniać

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
CocaCola@
 Opinia
@PQ 11.01.2019 08:09

Chcecie dużo zarabiać nic nie robić wszystkim du.y obrabiać mieć dużo talonów na święta duże bogate paczki Weź otwórz własną firmę i bujaj się mercedesem I tak wam długo dawali na luz przecież podnieśli wam pensje ludzie samochodami dojaźdzają więc nie marudzimorda w kubeł i pokaż co potrafisz na produkcji

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawa
 Opinia
@PQ 11.01.2019 08:09

A skąd te wieści? Skąd wiadomo o podwyżce?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cola Original
 Opinia
@CocaCola@ 11.01.2019 17:28

Nie będę zapierdzielał za 2700zł brutto na produkcji jak (usunięte przez administratora) jakiś...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
CocaCola@
 Opinia
@Cola Original 11.01.2019 18:30

To idź pracuj jako lekarz albo adwokat twój problem

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zlotypassi
 Opinia
@CocaCola@ 11.01.2019 17:28

A ty co Potrafisz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nnaotka
 Opinia
@Cola Original 11.01.2019 18:30

Przepraszam ile? Połowa ludzi z produkcji takiej wysokiej stawki nie ma. No chyba, że Ci co pracują z 5/8 lat w tej firmie. A praca nie jest taka zła, zobaczymy czy zmieni się na lepsze co do zarządzających ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
CocaCola@
 Opinia
@Zlotypassi 29.01.2019 16:04

Ja nie muszę nic potrafić Bo nie pracuję w tym (usunięte przez administratora) Fajnie ci ha ha ha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
olsioł
 Opinia
@CocaCola@ 03.02.2019 20:52

Jak tu nie pracujesz to po cholere sie wypowiadasz. Czyli pewnie tyrasz jak wół gdzie indziej i zal ci zad sciska ze inni maja lepiej.

Pomocna?
TakNie
CocaCola@
 Opinia
@olsioł 04.02.2019 07:05

ty jesteś prawdziwy olsioł z uszami jak słoń Ale pracowaliśmy i jesteśmy już na zasłuźonej emeryturze i nie z jednego pieca chleb jedliśmy Więc zapis.....j i nic nie dyskutuj

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Scyzoryk
 Opinia

Jak to możliwe, że osoba, o której wszyscy wiedzą od dawna, że poniża, wyzywa, zastrasza a nawet szarpie pracowników dalej tu pracuje, ba nawet awansuje? Rozumiem że ma wyniki, jest dobra w tym co robi ale jakim kosztem? Nikt nie jest niezastąpiony. Chyba można znaleźć odpowiednią osobę na takie stanowisko, taki duży zakład WSTYD!!! Oczywiście że kierownik musi wymagać, czasem być surowym, egzekwować pewnie rzeczy. Ale w tym wszystkim musi być jednocześnie szacunek do pracownika. Kierownik któremu brak jakiejkolwiek kultury osobistej, dobrych manier i pewnego poziomu intelektualnego - to są standardy Magmy? Co to za wizytówka firmy? Wstyd, że nie stać was na nic więcej!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Morena
 Opinia
@Scyzoryk 03.02.2019 14:32

Pewnie mowa o rudej, ta psycholka już dawno miała być zwolniona, ale ciasnemu wieśkowi zabrakło jaj

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ggggg
 Opinia

Dzisiaj odeszła pracownica N.Majewska która się napracował na montażu.tak to jest z brygadzistki spaść na montaż i trzeba pracować.juz się zatarła ????

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ddddd
 Opinia
@Ggggg 31.01.2019 19:43

Chyba tak bo odeszła....no trudno nikt nie będzie za nią płakać.oj Pepa ????

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mnt
 Opinia

A co będzie z Koordynotorkami?Chyba też ich trochę dużo?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ggggg
 Opinia
@Mnt 30.01.2019 23:57

No mogli też ich trochę skrócić bo nic nie robio nieroby jedne

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bbbb
 Opinia

Nie narzekajcie na to olse jak wam tam nie pasuje to po co tam siedzicie .a co do dojazdów to byście chcieli jeździć za darmo.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lumii
Nazwa działu: Logistyka
 Opinia

Teraz dzieje się najgorzej do koryta dorwali się idioci i teraz będą napełniac swoje kieszenie a ta durna Ewka to najgorsze nieporozumienie teraz o ludzi nikt nie dba ważne że oni się nasyca

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewa 9
 Opinia
@Lumii 25.01.2019 17:50

Tu masz rację. Sami Karierowicze. Co do Ewuni to już Sławek powinien nią usunąć. A kuchar no cóż może układ partnerski ma z nią

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aga
 Opinia
@Lumii 25.01.2019 17:50

No ale skoro jej nie usunął to może jednak jest dobra w tym co robi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek
 Opinia
@Aga 26.01.2019 10:25

Proszę Cię, aby w dyskusji na forum unikać podawania imion, nazwisk, bądź pseudonimów osób, które pracują w firmie Olsa Poland. Dyskusja o konkretnych osobach jest zabroniona zgodnie z obowiązującym regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin. Wracając do meritum wątku, moglibyście przedstawić, czy od nowego roku zmieniły się wynagrodzenia oferowane przez pracodawcę, czy może wszystko zostało po staremu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kremps
 Opinia
@Marek 28.01.2019 12:21

Nooo co do licznych osób u niektórych się to nie zmieniło ooo zapiepszaja za 2250 heh

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jaka ewka
 Opinia
@Lumii 25.01.2019 17:50

Jaka ewka? Ta ładna blondyneczka?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szarak
 Opinia

Ludzie zajmijcie sie praca i przestancie siac jadem. Jezeli tacy jestescie w waszym zyciu rodzinnym, prywatnym czy malzenskim to wspolczuje waszym bliskim. Jesli praca jest taka zla to ja zmiencie a nie siedzicie tutaj starzy wyzeracze i tylko gadacie jacy wszyscy w kolo sa zli. Czasy bezrobocia juz minely teraz to praca szuka czlowieka a nie odwrotnie wiec wont zamiatac ulice, oczyszczac szamba albo kopac rowy na mrozie. Nie macie pojecia co to prawdziwa ciezka praca fizyczna tu macie wszystko na czas a tylko narzekacie. Juz zygac sie chce od tych plujacych jadem niespelnionych zyciowo i zawodowo ludzi ktorzy tylko wczynaja takie chore sensacje. Najlepiej zajac sie wlasnym zadem.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Olsa Poland Sp. z o.o. - Kostrzyn nad Odrą

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej