Olsa Poland Sp. z o.o.

Kostrzyn nad Odrą

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 710 ocen.

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.

Maszyna 56

Witam co do Pana A.B. to mogę powiedzieć że naprawdę źle go oceniacie. On wie co ma robić i wie jak ma zrobić żeby to działało jak powinno działać od dawna. Już nie długo zobaczymy nowy sztab który będzie naprawdę mocny i na czele jego będzie jak wy go nazywacie ciasny Wiesiek... Tak mocnego TEAM jeszcze w Olsie nie było a co do Pani Sylwii nowej Kierowniczki to też nie macie racji bardzo kompetentna osoba i zna się na swojej pracy.....

Fafankulo
@Maszyna 56 16.01.2018 23:30

A może ktoś wie co z tymi super Technologami z tej firmy super 5 najlepsza w kraju, moim zdaniem leszcze. Jak by mieli jaja dawno by poszli do normalnej firemki a nie (usunięte przez administratora) liżą i czekają na ochłap od Wieśka...

Obcy
@Obcy 17.01.2018 22:41

No jak przecież pan G to technolog super 0 czopek numer 1 łał awans o jeden punkt he

Długi

Co wy wypisujecie głupoty olsa już pada o czym się przekonacie już niedługo czyli w marcu powodzenia

quality

czy wiadomo kto zastapi józefa? podobno FH ma wrócić

Nick
@Maja 17.01.2018 14:14

ciastko?

fan
@quality 18.12.2017 11:28

Podobno Karolina Z. Jest rozgarnięta i ma to coś.

Uwaga

Uważajcie na kotrolera zwanego armani dobry kabel w poprzednjiej firmie wyj......i za kapowanie i lizanie d..y

Edzio
@Uwaga 02.01.2018 21:45

Ten armani to pracował w papierach kostrzyn bo kuzyn mi mówił że pracował taki pa....gia

Nienie
@Uwaga 02.01.2018 21:45

Jeżdzi oplem z dębna

TWOJA STARFA

SAME KONFI WY I TERESUJECIE SIĘ KTO I JAKI AUTEM JEZDZI KTO JAKIĄ WÓDKE PIJE PROCDHY ZAŻYWA KOKAINE MOFINR HELENE ZN CZY ZA 100 CZY ZA 200 ZE MUGBYC BYC KIM WIECEJ AL IŁ PROBLEMY A JAK SIĘ STARA NAPRAWIĆ BŁEDY MŁODŚCI TO I TAK PAMIETACIE TO CO BYŁO ŻE CZŁOWIEK TRACI WIARE W SIEBIE S M

Nienie
@TWOJA STARFA 09.01.2018 16:56

Jeżdzi oplem z dębna?

maniek

I co audyt VDA przeszliśmy tylko gadać potraficie jaka to firma. Fakt jest taki że to dzięki Włochom a nie Polakom jest do przodu. Wszyscy Polscy manager do wymiany. Zawsze było lepiej jak to Włosi mieli władzę a nie Polacy. Polak to tylko potrafi zepsuć i ukraść. Jestem za Włochami i niech w końcu generalny przejzy na oczy i wywali tych wiemy o kim mowa (elite)

Nick
@I co tu gadać 12 12.01.2018 15:42

Ostapczuk wróć !!!!

Znajomy
@I co tu gadać 12 12.01.2018 15:42

Tych Dwóch Panów brak w tym zakładzie pracy

Ukryty Kochanek Bruna

Jak to sie stało jak stało się? Wiesiek Ciasny co Ty CHopie robisz? Swoich pchasz gdzie wlezie ludzie obudźcie sie i szukajcie pracy...

bYŁA
@Ukryty Kochanek Bruna 09.01.2018 17:14

A CO Z RUDĄ NADAL STRASZY NA METALIZACJI?

Morena

Co znowu zrobił Ciasny Wiesiek , bo to że awansował na kierownika metalizacji na strefie c wysuszoną , niekompetentną Sylwię G to żenada .

Byku

Cześć wam wszystkim! Tak czytam i czytam aż nie do wiary, a myślałem, że tam warto się zatrudnić. Jeden znajomy z Dębna tam kiedyś poszedł i twierdził, że jest fajnie, chwalił sobie, a jak jest naprawdę tego nie wiem. Na amazon jadą jak teza tu też nie hallohallo, to kto i dlaczego sobie chwali tą pracę?

Obcy
@Edward 06.01.2018 13:44

Edward jak lubisz wypinac to wypinaj dalej ten swój zad olsa to patola jak ktoś lubi być poniżany to praca dla niego polecam

Czarny
@Obcy 07.01.2018 20:48

Dobre nawet bardzo dobre. Popieram że to poniżenie w parze z patolą .

molekular

Co olsiociolki robicie. Dalej narzekacie i tam siedzicie. Tylko tyle potraficie narzekać jak wam jest źle i potem pisać a nic z tym nie robicie jak was na wpłatach przekrecaja

Kala
@molekular 07.01.2018 15:34

Z tym narzekaniem w sumie to z tym ciągłym narzekaniem to jest już standard.Ciągle coś i non stop gadanie jak to jest źle.Każdy ogarnięty na umyśle człowiek wybiera zmiany na lepsze,a nie marudzi i marudzi i nadal trzyma się tego złego. Krótko mówiąc jak jest mi źle robię wypad i wszystko na temat.Wystarczy przyjąć do swojej świadomości że jest wiele więcej zakładów pracy Normalnych zakładów pracy niż ten w którym jest jedno wielkie G...O

Czarny
@Kala 07.01.2018 16:33

Zgadzam się co do Twojego komentarza w 100%

Zainteresowana

Czymoze mi ktos w punktach opisac co i jak jest w tej firmie zarowno na wtryskarkach jak i na metalizacji oraz montażu. Prosze zetelne wypowiedzi Dziekuje

Marek
@Zainteresowana 04.01.2018 19:24

Widzę ze tylko ptraficie narzekac Kopnijcie sie w du...pe skoro nawet nie potraficie napisacjak tam jest

Felek

Olsiociolki worek sie rozwiązał Zwalniacie sie i dobrze robicie Uciekajcie gdzie pieprz rośnie jak najdalej od tej firmy. Good.

Kwiat lotosu

Wróciła królowa porządku i ładu.bedzie jak kiedyś. A kuchar i jego podwładnym życzę powodzenia niech wrócą skąd przyszli na magazyn wat.

Ambroży
@Kwiat lotosu 02.01.2018 19:37

To wy jednak nie wiecie jak było tu kiedyś Popytajcie jak było w roku 2010, wtedy to firma miała czym sie chwalić Teraz to niedorozwój Wtedy to Każdy wydział miał się czym chwalić Teraz tylko piszecie i nic więcej jak to jest źle Skoro jest źle to co tam robocie. Weźcie przykład z tych co zmienili firmę a nie ciągle narzekanie.

Boba

Koniec psiej ery. Wkoncu ktos im pokaze gdzie sa ich budy

nikita
@Boba 02.01.2018 16:33

co masz na myśli bo nie w temacie

niebieski

I to obowiazkowo odciąć :) Dwa lata temu odszedłem z Olsy i była to najlepsza aktualnie zawodowa decyzja w moim życiu. Ani finansowo ani socjalnie Olsa nie jest liderem. A obecnym pracownikom życzę więcej odwagi a nie pier....jak w Olsie jest źle, brudno itp.

Marcin
@niebieski 30.12.2017 10:41

Popieram tylko potrafią pisać. Ja również odeszlem z firmy i była to najlepsza decyzja jaka podjąłem zmieniając pracodawcę życia. W nowej czuje się o wiele lepiej a i finansowo jest korzystniej niż Olsa. Tak jak niebieski pisze nie jest firma Olsa konkurencyjna w stosunku do innych ani finansowo ani technologicznie są już lepsze w rejonie tylko musicie się postarać a znajdziecie. Przestańcie biadolic na ta firme bo juz kazdy wie jak jest tylko nogi w troki posuncie się o jeden krok do przodu a zobaczycie efekt.

monster green

jak po świętach olsiociolki przemyślane czy nadal będzie bez zmian na normalność. jeśli tak to będziemy się zwalniać a wy będziecie plakac

Marek
@monster green 29.12.2017 20:00

I tu masz rację. Czas odciac pepowine. Świat nie konczy sie na Olsie. Sa przyjecia w innych firmach wystatczy sie rozgladnac. Zadnych zmian na lepsze nie bedzie raczej zwalnianie bo projekty odchodza a nowych jak niema tak niema. Tylko beblanie aby zapiernicza na ich pensje i nagrody.

Vivo

Czołem pracy lada chwila.. Święta,święta i po świętach.

Kala
@Vivo 27.12.2017 22:11

Jedni nogi za pas i do pracy a inni nadal będą świętować Ci będą świętować co potrafią robić tylko sztuczny tłum i na tym zarabiać

OLSica
@Vivo 27.12.2017 22:11

Piszcie olsiołki piszcie jak wam sie pracowało w święta gdy inni świętowali.Piszcie piszcie olsiołki

Mijolaj

Fundamentem dla tej firmy jest wydzial wtrysku. Bez nas nie bylo by pracy dla innych. Tam nie ma szacunku dla wyspecjalizowanych. Sami siedza na stolkach i nie jednokrotnie probowali cos zrobic na maszynie w procesie bo sa po politechnice i gu....wno zrobili. Tylko potrafia sie przemadrzac i nic wiecej. Zacznijcie szanowac dobrych ustawiaczy i placcie im dobrze bo bez nich nie bedzie roboty. Teraz macie czas na zadume i zastanowcie sie co wy robicie panowie menagerowie. Wesolych swiat.

byla

wszystkiego dobrego wszystkim z Olsiolkowa były pracownik

maniek33
@byla 23.12.2017 18:34

oj masz racje wszystkiego najlepszego to znaczy szacunku i podwyzki zeby ktos co pracuje2-3 lata nie zarabial jak ten co sie przyjal do pracy bo pracownik z dosiadczeniem jest traktowany jak zero a potem sie dziwia ze sa odpady i braki zero szacunku dla starszych pracownikow wiadomo kazy sie uczy ale osoba ktora nigdy tego nie robila jest rzucana wszedzie gdzie sie tylko da a potem sie dziwia ze sa takie braki-zycze w nowym roku troszke rozumu kierwnoctwu niech zaczna myslec a nie czepiac sie zwykltm pracownikom ktorzy na prawde chcą pracowac-bo kierownikiem i brygadzistka sie bywa a czlowiekiem pozostaje sie zawsze-ciekawe czy w zyciu osobistm sa takimi gburami -jezeli tak to wspolczuje

Kala
@maniek33 23.12.2017 21:22

Ci "Zwykli pracownicy" to właśnie Oni robią kawał ciężkiej roboty,szacun dla Nich Oczywiście są i tacy co pracują tak co żeby przypadkiem się tylko za mocno nie napracować.Ogólnie to kolega napisał wszystko co prawdziwe w tej firmie.Pozdrawiam

Firma

Może zamiast wypisywać głupoty każdy zajmie się swoją pracą w końcu pracujecie dla jednej firmy , naprawdę nie macie swojego życia ze zajmujecie się sytuacja jednego ustawiacza Nie ma co zazdrości tylko spinajcie poslady i pokażcie co potraficie, bo siedzieć i gadać to każdy potrafi w tej firmie

nikita
@Brytkacelebrytka 20.12.2017 20:32

wygląda tak że odkąd nie ma dobrych ustawiacz jak to bywało w tej firmie tak ta firma nie umie sobie z niczym poradzić. Każdy tu kozaczy a tak naprawdę gu..wno potrafią i gu..no produkują. POWINNI POZBYĆ SIĘ CHWASTÓW. Zbudować nowy całkiem tim na nowych warunkach. Poszukać dobrych ustawiacz a są w Polsce tylko zapłacić trzeba im a nie pobrali z łapanki a teraz każdy jest tu najlepszy. Prawda jest taka posypało się odkąd puszczają dobrych ekspertów znających sie na procesach oraz serwisie.

maniek33
@Firma 17.12.2017 09:20

Olsa nie zasługuje żeby nazywać ją firmą -chyba ze firmą sprzątajacą bo jak nie ma pracy to tylko szczota i (usunięte przez administratora) -zero ogranizacji pracy co innego planują co innego robią -co druga osoba to wielki kierownik dumny jak paw ze robole zasuwają na jego premie-w tygodniu sprzatanie a sobota i niedziela do roboty przecież kierownicy i brygadzistki muszą miec kase za nodgodziny siedząc na stołówce grajac w gierki -moze nowe koszulki bo dyrekcja ciągle szuka swojego stylu w jakim mu dobrze kolorze-zajmują sie pierdołami -sledzą i węszą -pewnie są z PISU

wolyn

A ja nie narzekam choć prawdę piszą ludzie. Zależy jak i gdzie jesteś tam jest lepiej lub gorzej. Popieram wszystkich i zgadzam sie z nimi choć ja mam dobrze.

Maja

@Operator, nie jestem pracownikiem Olsa Poland Sp. z o.o. Zadałam te wszystkie pytania, ponieważ na tym forum użytkownicy są bardzo aktywni i występuje natłok informacji, które warto usystematyzować. Pomyślałam, że może ktoś mógłby w jednym poście opisać rzetelnie aktualną sytuację tej firmy.

Operator
@Maja 21.12.2017 12:26

No to tak kasa co miesiąc się nie zgadza zawsze jest coś aby tylko nie wypłacić, dziwne okoliczności, krasnoludki kradną wnioski urlopowe nadgodziny zjawiska paranormalne ogólnie. Ludzie pracujący miesiąc a piec lat zarabiają tyle samo. Taktyka na zwalniam się i dostajesz podwyżkę i awans. Wysoki szczebel, zero kontaktu z ludźmi oraz słuchania tych ludzi. Wysoko postawione osoby są z magazynów lub z jakiś dziwnych firm gdzie nie mają pojęcia o produkcji w olsa ale oczywiście żądza . Rozwiązują problemy od tyłu nie patrząc na pierwszy horyzont. Atmosfera zbudowana przez wszystkich jest taka że jak człowiek nie obejrzy się za siebie to może nożem oberwac.To tak w skrócie

Maja

Duża część osób wypowiadających się o Olsa Poland Sp. z o.o. odradza pracę w niej. Możecie szczegółowo napisać, jak wygląda aktualnie sytuacja wewnętrzna tej firmy? Dlaczego, Waszym zdaniem, pracownicy rezygnują ze współpracy z Olsa Poland Sp. z o.o.?

Operator
@Maja 21.12.2017 11:00

A co nie widać dlaczego? Wystarczy poczytać chwilę. Wszyscy piszą na swój sposób ale bardziej przerażający jest fakt iż mimo różnych sformułowań ludzie piszą prawdę. A więc proponuję wyjść z biura i poświęcić godzinę dziennie na różny z działów i po przyjacielsku rozmawiać z ludźmi a wszystko okaże się proste i przejrzyste.

rosberk
@Maja 21.12.2017 11:00

Brak zrozumienia ludzi,atmosfera miedzyludzka, oszukiwanie na wypłatach źle naliczane i czas oczekiwania na wyrównanie, złe zarządzanie wyższego szczebla, brak pomysłów na uzdrowienie zakładu brak zainteresowania, zakłamanie i oszukiwanie ludzi na różny sposób, mydlenie oczu jak to nie będzie pięknie w Olsa, zarobki nieadekwatne do relokacji z dalszej odległości

rosberg

Jest totalna lipa co się dzieje w tej firmie. Wszyscy odchodzą dla czego? Zostają tylko ci co pod stołem albo wypinają du..e. Nie idzie tu teraz pracować brakuje rąk do pracy a ci co chcą chociaż popracować też nie mogą bo ganiają nas jak nie wiadomo kogo. Dajcie se spokój szukam coś nowego

zbyszek

Uciekajcie

Martynka 2

Mam nadzieje że pan P z dolnej hali pokaże panom technologom co to proces

Ginter
@Martynka 2 20.12.2017 18:26

Pan P może pokazać chłopaka jak dobrze parowe sie obrabia i tyle, brak wiedzy mu w tym nie Pomorze. A Satanowisko każdy może dostać nawet gość z Poziomu. Dziekuje z uwagę

Technolo
@Martynka 2 20.12.2017 18:26

Martynka2 Ty widzę że sama jesteś pusta jak pustak na budowie. pisząc takie głupoty nieźle musi Ci robić dobrze. Ciekawe co na to żona. Zanim coś zaczniesz pisać to się upewnij bo każdy wie co Pan P potrafi z dolnej hali, czyli nic. Pracuje on tylko w Olsie a Olsa to nie pępek świata. Obecnie się cofnela do tyłu z rozwojem. 7 lat temu to firma była na wysokim poziomie. Tacy jak Pan P musieli parę lat popracować jako pomocnik aby potem zostać asystentem ustawiacz on narazie jest jak dla naszego wąskiego grona bdb ustawiaczy tylko zalążkiem. Kilka lat zanim zatrybi co to jest proces. Proponuję mu zacząć studia na politechnice w Poznaniu. Jak je skończy to może z nami dopiero konkurować. Jak narazie to jest na pierdniecie. Sorry ale czytając jako były pracownik tej firmy co sie tam dzieje to nie złe jaja. Firma tonie..

tiger

niema co się rozpisywać, firma na niskim poziomie, słabo płatna, nie polecam krótko i zwięźle

maniek33
@tiger 20.12.2017 10:14

jeszcze trochę i bedą pracowac tam skazani z więzienia z Słońska bo ludzie uciekają z Olsy nikt tam niczego nie ogarnia-bałagan i marnotrawstwo-jak nie ma zajęcia to najlepiej każą wypisac urlop i do domu-szok

kadrowicz

Jest haos. Dużo ludzi się zaczęło zwalniać brak rąk do pracy. Czy wiecie coś dla czego tak jest?

maniek33
@kadrowicz 20.12.2017 11:28

odpowiedzi na to pytanie jest bardzo WIELE-złe traktowanie ludzi przez przełozonych-brygadzistki itp.zero szacunku i kultury nikt nie lubi byc ponizany-woda sodowa odbija im do głowy.Potrafia tylko głupio sie usmiechac do dyrekcji -wazelina-organizacja pracy to koszmar -niech dyrekcja przestanie nękać ludzi na produkcji itp. a szuka problemu wyżej bo obudzi sie nie długo z ręką w nocniku bo już nawet ludzie z Ukrainy nie chca tu pracowac-nie obrażając nich -bo każdy zasługuje na godą zapłate za swoja prace -szacunek -ludzie mają swoja godnosć a w Olsie zero szacunku .

Marzenka

Jak tak czytam to sie zastanawiam czy ta firma rzeczywiście powinna istniec. Nie zdecyduje sie aby tam podjac pracę. To samo powiem.znajomym aby niebrali pod uwagę tej firmy. Dzieki za wsparcie

anonymous

GŁUPIA FIRMA ALE MOŻNA TROCHĘ POPRACOWAĆ NA KRÓTKI CZAS. ATMOSFERA DO BANI, LUDZIE RÓŻNI W WIĘKSZOŚCI BEZNADZIEJNI KIEROWNICY, PEŁNO PROBLEMÓW W FIRMIE,

Nikita

Ja wlasnie od dwuch miesiacy pracuje w innej firmie. Jestem tak szczesliwy ze nie pracuje w Olsie. Tam to patologia. Mysla ze sa najlepsza firma w Polsce i to oni sa naj, a tak naprawde to wszyscy drwia z tej firmy . Bez porownania z Valeo. Kiedys ta firma miala prestiz teraz juz go nie ma bo stracila zaufanie odkad zaczeli zazadzac ludzie bez wiedzy o zarzadzaniu tylko du...pe potrafia obrabiac kto gdzie pracuje po odejsciu z firmy.Opamietajcie sie panowie menagerowie i wezcie mlotek od narzedziowni i walnijcie sie w łeb co wy mowicie o kimś. Wiekszosc z nas pracuje w mormalnych warunkach a.nie jak wy gdzie nie mozecie nawet przejsc audytu VW. Jestescie daremni panowie menagerowie z metaloziacji i wtryskowni życzę wam powodzenia w dalszej karieze. Transporty specjalne hahaha i produkcja krzywych lamp ze schodzaca metalizacja.

Kochanka Szatana

Morena a może Mader...? Pan P jest cienki jak ten włoski makaron co im w du... wchodzi. Brak jakich kolwiek wartości. Praca w jednej firmie nie uczyni z Ciebie specjalisty...

Nowa
@ona 18.12.2017 09:44

Kto to ?

Tuleika

A jak tam na Mercedesie. Jak leci montaż lamp typu Low ? Odlew korpusów prawidłowy? A jak metalizacja i podgrupa?

Morena

Pan P to bardzo dobry ustawiacz, a wy co to piszecie sami nic nie potraficie i dlatego wypisujecie takie głupoty ,bo zżera was zazdrość że nie macie takiej wiedzy jaką ma Pan P

Martynka
@Morena 16.12.2017 23:19

Pan P jest taki dobry ze nawet niewie co to jest okno rocesowe kiedy zapytalem go o nie , albo nie jest w stanie wymienic wszystkich elementow budowy formy a co dopiero o ustawianiu procesu. Jest zielony jak wyspy brytyjskie. Chlopak w innej firmie zginol by w ciagu tygodnia. Nic nikogo nie zzera tylko pare lat wstecz.to tu byla ekipa gdzie taki pan P do dzisiaj byl by tylko pomocnikiem W dupce sie poprzewracalo , daje go na inna maszyne i siedzi i kwiczy jak prosiak w korycie kwi kwi.

Ustawiacz

Chcę się zatrudnic jako ustawiacz. Co myslicie o wtrysku i pracy na tym dziale. Warto tam zatrudnić sie. Kto tam jest kierownikiem ponoc jakis ustawiacz sie pcha na kierownika.

ustawiacz
@Czarny 16.12.2017 11:57

Pan P to jeden ze słabszych ustawiacz. Kiedyś próbował jako technolog i sie poddal ponieważ przewyższa to jego wiedzę o tworzywach. Tym razem sam nie wie co chce od życia i kombinuje co to nie potrafi na wtrysku,zepsuć forme to do niego sie zgłaszajcie. Kolego najpierw zdobądź doświadczenie, bo praca w samej Olsie nie gwarantuje Ci tego a potem czyli za parę lat możesz powiedzieć z czystym sumieniem ze znasz się na tworzywach. Powodzenia życzę

Czarny
@ustawiacz 16.12.2017 13:33

Dzięki za odpowiedź już wiem o kogo chodzi.Pozdrawiam

Jurgen

No cóż moi drodzy, przyszedł czas pana P. Wysokiej klasy no teraz nie wiadomo, ktoś musiał wejść pod biurko... Powodzenia Nowa Halo teraz problemy same będą się rozwiązywać...

Nikita

Nic nowego w tej firmie. Wszyscy to kierownicy. Banda przyglupow tam zarzadza. Nie warta swieczki firma.

anonymous

a kto ma zostac nowym kiero od montazu.a marcin.brygada darii g to porazka nie ktorzy to konfidenci i d.powlazy.najgorsze to ze jestem w tej brygadzie.a o darii g lepiej nie wspominac pustak do potegi enter k.rwiszon j.bany

OlsowiankA
@Młody 10.12.2017 15:11

To w takim razie co z Kucharem?? Przecież już jest kierownik.

synek
@OlsowiankA 10.12.2017 18:49

To ten bedzie podkierownikiem....przeciez sa kierownicy asystenci asystenci tych asystentow itd....a nikt niczym konkretnie sie nie zajmuje i nad niczym nie panuje hahaha wiecej kierownikow niz ludzi na produkcji....wielkie zamieszanie jeden przekazuje drugiemu trzeci slyszy co innego a czwarty robi co chce

wacek

W olsiłkowie są same kierownicy. To bezradność tej firmy na brak doświadczonych ludzi. Każdy manager dobry niezawita w Olsiołkowie bo nie ma tam żadnej przyszłości aby rozwinąć skrzydła. Problem goni problem i nie panują dla tego stare wyjadacze wciskają młodych bez doświadczenia aby nimi zamiatac ich błędy np. metalizacji czy wtrysku. Tonący chwyta się brzytwy bul bul bul

OLSica
@wacek 11.12.2017 22:10

Wy olsiołki nie fisiujcie tylko pracujcie,dostaliście paczki swiateczne to teraz trzeba je odpracować,nie ma nic za darmo.Norma,norma i jeszcze raz norma

synek
@OLSica 13.12.2017 20:02

Paczki totalna klapa...w tamtym roku było na bogato a teraz? to chyba tylko forma prztrwalnikowa kawa herbata no i troche alkholu w czekoladkach co by smutno nie bylo

anonymous

matkowski ma zostac kiero od montazu.jakies jaja a co z marcinem.a co z ewa p.ja powinni wypieprzyc

prywatnnie
@anonymous 11.12.2017 14:59

jaki Marcin?

córkaszatana
@anonymous 11.12.2017 14:59

M****N jest zajęty lizaniem t***a dr.... :D

Ogień

Ja zapiera.... na rl1 i jest strasznie ciężko nie ma zgrania tylko krzyki i nic więcej jedna osoba mądrzejsza od drugiej wszyscy wokół najmądrzejsi a ty głupi jak osioł jeden drugiemu (usunięte przez administratora) obrabia a tak to się szczerza do siebie a koordynatorka eh... ruda nie panuje nad sytuacją jak jej nie ma w robocie jest chociaż spokój Pozdrawiam osiołki

Stokrotka

Niektórzy pracownicy którzy pracują po kilka lat mają nadal tą samą podstawę co Ci, którzy niedawno się zatrudnili. Wiadomo, podwyżka należy się każdemu ale to jest nie fair wobec tych starych pracowników. Gdy zostanie poruszony temat podwyżek to oczywiście naobiecują a efektów brak..

Tajemniczy
@Stokrotka 30.11.2017 17:18

Tak masz rację ale takie jest życie ja robię już parę lat na wtryskach i jak słyszę ile inni zarabiają a robią parę miesięcy to aż krew zalewa

Kolorowy

Aż taka zła jest d.g.?

Ola

Od poniedziałku zawitaw nowy kierownik montażu

Bebe Hal
@Baba 10.12.2017 07:26

A jak teraz na l.63 u D.G. Nadal połowa ekipy to ukraińcy ?

Grzeczny
@Bebe Hal 10.12.2017 11:51

Ukraińcy pojechali a od poniedziałku Putin ma zawitać

Czarna owca

Tylko Daria G. i l.63 niema ciekawszych tematów. Może tak swojego tyłka się czepcie!

OLSica
@Czarna owca 08.12.2017 12:12

Olsiołki dziś na bogato,paczki mają,ho ho

anonymous

szczerze mam wyje.ane na linie 63 i brygadzistke darie g. grzesiu mowia ze gdy kobieta nie jeczy w nocy to piszczy w dzien.r.chnij wreszcie swoja kobiete to moze sie wreszcie uspokoi.mam jej dosc i wspolpracy.jak pomysle ze mam isc na nocke i ta brygade ton krew mnie zalewa.mam nadzieje ze ta brygade w najblizszym czasie rozpieprza.sorry ide spac

Dawid Wu
@Ciekawa 07.12.2017 18:12

Popytaj na linii. Chociaż mnie dziwi ten wylew żalu. Kiedy jest źle to zmienia się pracę. A kiedy kobieta zła to zmienia się kobietę.

Ciekawa
@Dawid Wu 07.12.2017 22:19

I tu się z Tobą zgadzam całkowicie Pozdrawiam

marek

olsiolki nie narzekają. Atmosfera w tej firmie do bani. Każdy na każdego nawet kierownicy nadają. Żenująca fabryka

dojenia

To prawda dość można ich na wszystkim. Ja kończę dom już dzieki Olsiolkom tam pracującym. Dzięki jeszcze was wydoic? Polecam do dojenia

1234
@dojenia 20.11.2017 19:35

Pozdrawiamy wszyscy kierowniku!!!!

Syjam

Czu to prawda ze kadry organizuja wigilie kosztem naszej przerwy? Ja dziekuje stac 20 min po 3 pierogi i pozniej nawet na kawe nie wyjsc. Chyba to ktos slabo zaplanowal

Suuuuuperrrr

Hehe jakie zgrane brygadzistki na strefie 1 wieje fałszem koordynatorki jak tresowane zwierzątka latają wokół K.D a ona robi z nimi co chce do jedne na drugą gada taka polityka pustakiiii

Hitster
@Suuuuuperrrr 04.12.2017 20:40

Chyba komus zal (usunięte przez administratora) sciska. Ja pracuje na rl1 i nie ma na co narzekac. Zawsze sie mozna dogadac i atmosfera tez dobra. Chociaz nie skreca z nerwow przed pujsciem do roboty. Wszyscy na linii chwalimy sobie prace z tymi " tresowanymi zwierzatkami". Trzeba to opierdziela, a jak trzeba to pomoga. Nikogo nie powinnym interesowac ich relacje z KD. Widocznie im one odpowiadaja. A komenrarz ten musial pisac ktos zazdrosny lub ktos komu ta wspolpraca sie nie ulozyla. Pozdro

Zostaw opinię o Olsa Poland Sp. z o.o. - Kostrzyn nad Odrą

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.