G.T Agencja Pracy Tymczasowej

3 Dodaj opinię
G.T Agencja Pracy Tymczasowej
3 68 136 5 1

Opinie o G.T Agencja Pracy Tymczasowej

Filtruj opinie po kryteriach:

ktoś
 Opinia

"Może i tam coś się poprawiło trochę w tej firmie " przede wszystkim atmosfera lżejsza nie toksyczna bo sławetna pani liniowa dumna i władcza leczy swoje słabości w "SANATORIUM MIŁOŚCI " CIĘŻKA PRZYPADŁOŚĆ dla uzależnionych od a.....lu.

Pomocna?
Tak2Nie1
Renata
 Opinia
@ktoś 22.05.2019 11:52

Doceniam Twoją kreatywność, jednak tak naprawdę Twój powyższy komentarz nie wnosi zbyt wiele do dyskusji o G.T Agencji Pracy Tymczasowej. Dlatego bardzo bym Cię prosiła, żebyś podszedł do sprawy poważnie i wyraził - w sposób merytoryczny - swoją opinię na temat tego pracodawcy. Dasz radę? Na ich stronie jest informacja, iż dla osób wyjeżdżających z nimi do Niemiec oferują dogodne warunki mieszkaniowe w hotelu robotniczym oraz płacowe. Jak - według Ciebie - przedstawiają się warunki mieszkaniowe, o których nadmienia firma?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Polecam. Stabilna praca. Dojechałam tam 4 miesiące temu, do męża, który tam pracuje dłużej. Mamy pokój 2-osobowy, chodzimy na tą samą zmianę do pracy. Praca jak praca. Nie za ciężko ale pracować trzeba. Raz więcej godzin a raz mniej. Terminowe wypłaty. Na razie zamierzamy tam dłużej pracować. Są tam osoby, które pracują ponad 2 lata ale i takie, którzy zwalniają się po 1-2 miesiącach. Znam też 2 przypadki powrotu byłych pracowników do firmy (mąż mówi, że jest ich więcej). Hotel - cudów wianków nie ma tu bo to hotel robotniczy ale jest ok. Normalny budynek a nie jakieś domki campingowe. Nie ma internetu w hotelu ale my składamy się z sąsiadami na wspólny i wychodzą dosłownie gorsze.

Pomocna?
Tak1Nie
Czesław
 Opinia

Od kilku miesięcy nikt nie wypowiadał się na temat firmy G.T Agencja Pracy Tymczasowej. Czy ktoś z osób odwiedzających ten wątek wyjeżdżał za pośrednictwem tej agencji do pracy w Niemczech i może przybliżyć warunki zatrudnienia? Ja znalazłem na stronie firmy http://agencja-gt.pl/dla-pracownikow/ ogłoszenie rekrutacyjne do pracy w Niemczech w Zakładach Mięsnych na stanowisko brygadzisty, pakowacza, a także dla osób do przyuczenia. Co myślicie o tych propozycjach? Czekam na Wasze komentarze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były pracownik
 Opinia
@Czesław 16.05.2019 15:23

Witam byłam tam w ubiegłym roku ,nie polecam tej firmy mizerne zarobki mało godzin i warunki na hotelu Fatalne.

Pomocna?
TakNie1
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ja powiem tylko jedno zdanie na temat tej firmy wszystko było by ok gdyby nie jedna pani liniowa z 12-tki która nie szanuje pracowników i psuje całą atmosferę w pracy przez którą też dużo fajnych i mądrych ludzi zjeżdża i myśli że jest żoną brygadzisty to jej wszystko wolno

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były pracownik
 Opinia
@Pracownik 17.02.2019 17:32

(usunięte przez administratora)od dawna wie co się dzieje kto sieje taki ferment i nic z ty nie robi ???Bo po co przyjadą kolejni następni tej firmie najwidoczniej nie zależy na stałych dobrych pracownikach.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam ja powiem o tej firmie tylko jedno zdanie że gdyby nie pani liniowa z 12-tki która jest bardzo fałszywą i niemilą osobą pani O. Przez którą tracą naprawdę dobrych pracowników ,atmosfera tam byla by calkowicie lepsza i nie uciekalo by z tamtad tylu naprawdę madrych ludzi.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zainteresowana
 Opinia

Witam co się dzieje w tej Firmie cisza taka nikt nic nie pisze nie ma burzy dyskusyjnej na forum tacy zarobieni ,sezon się zaczął ??? w tamtym roku mizernie to może teraz lepiej z produkcją napiszcie coś ludzie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gogol
 Opinia

Czy trzeba spełniać jakieś specjalne wymogi stawiane przez agencję? Myślę głównie o znajomości języka przy wyjeździe do pracy za granicę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wiadomo kto.

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Witam Pracowałam przez tę firmę w Niemczech w okol. Pforzheim praca jak praca na produkcji na taśmie dało się wytrzymać chłód też znośny ,najistotniejsze to ,że za bardzo tej pracy nie było te 8 godz. (rzadkością) nie było tak jak panie ze Świecia przy rozmowie rekrutacyjnej Barwnie przedstawiały tylko komu i czemu służą takie rekomendacje zapewnienia na pewno nie osobie,która tam przyjechała pracować a nie siedzieć na hotelu,czekając na tel. bo i tak bywało. Brygadziści zapewniali obiecywali że sytuacja poprawi się z kolejnym miesiącem ale tak nie było takie jednostkowe (akcje) na trochę więcej godzin,nie mam żalu do tych ludzi starli się ,taka po protu była sytuacja taki zły czas. Brygadziści Fajni młodzi ludzie,p.Marcin zawsze starał się coś dla mnie wykombinować aby nie odsyłać na hotel po 4 godz. pracy (bo tak się często zdarzało) Mister Daniel też darzył mnie szacunkiem na koniec nazywał mnie mamą,Przemka "przytulaka misia" też dało się lubić nazywał mnie "ciotką"co mnie irytowało,na Mistera Łukasza zawsze mogłam liczyć Wielki-szacun,choć wiem ,że nieraz miał na mnie "nerwa "Zwracałam się do nich mister menadżer cieszyli się chłopaki.Sytuacja pogorszyła się Bardzo w listopadzie napięta nerwowa atmosfera pod każdym względem,powodem wiadomo głównym brak takiej stabilnej pracy 8 godz.(marzenie). Taką Bardzo złą atmosferę tworzyła liniowa ,wiadomo wszystkim, która Panu naczelnemu menadżerowi mówiłam wprost jeżeli wylatuje się z linii 12 nie ma się tam stanowiska to oczywiste ,że trzeba bukować sobie bilet do Polski. Tak właśnie miałam zawsze coś do mnie cierpiała (warczała) nie wiem za co za to że chciałam Uczciwie rzetelnie pracować za to ,że byłam sobą . Dlatego spakowałam się i wyjechałam nie zasłużyłam na takie poniżanie. Inaczej to sobie planowałam ,myślałam że tam zostanę na Bardzo długo . Ogólnie dobrze wspominam ten jednak nie stracony czas,tak wyszło ,czasami ludzie ludziom gotują taki życiowy scenariusz wbrew ich woli pozdrawiam Fajnych ludzi ,których dane było tam poznać,pracować z nimi. Może są i tacy co i mnie dobrze wspominają.

Pomocna?
Tak12Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie polecam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mis
 Opinia

Do huty szkła szukają chyba w Parczewie?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@rozbawiony, najwidoczniej treści zamieszczone w komentarzy nie były zgodne z regulaminem serwisu gowork.pl i dlatego administrator miał prawo w ten sposób zamieścić komentarz. Co do sytuacji firmy, użytkownik @anonymous, twierdzi, że czas pracy to 300 godzin, natomiast @Teska, że nic takiego nie miało miejsca, z czego może wynikać taka rozbieżność?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefan
 Opinia

Czy możecie podpowiedzieć jak pracuje się z agencją w Niemczech? Widziałem ofertę pracy na produkcji?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ed
 Opinia
@Stefan 14.03.2018 23:20

Agencja tylko rekrutuje a umowę o pracę podpisuje się z niemiecką firmą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Stefan 14.03.2018 23:20

witam to jedna wielka polylka w tej fabryce pracowac w takiej zimnicy a ludzie sie ciesza sie z godzin ze 7 dni w tygodniu tyraja i zadnego dnia wolnego w umowie jest po 8 godz a pracuje sie duzo wiecej. za 300h prawie dopiero sie zarobi(usunięte przez administratora)e i przy dodatku nocnym 25% bo na godz netto wychodzi (usunięte przez administratora) smiech. (usunięte przez administratora) caly czas jest mlyn ktos odchodzi a ktos przychodzi. duzo polakow odchodzi wiec sciagaja obcokrajowcow.(usunięte przez administratora)zastnowcie sie czy chcecie tak tyrac za taka kase a w dni cieplejsze od 6 do 20h ciagnie pierwsza zmiana.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lucaas82@onet.pl
 Opinia
@anonymous 22.03.2018 09:24

(usunięte przez administratora) myślę nad tą pracą ale te komentarze coś za ładne i za słodkie są o tym biurze, gdyby to nie było problemem dla Ciebie...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rozbawiony
 Opinia
@lucaas82@onet.pl 23.03.2018 10:37

Panie Moderator rozumie że jest weekend ale jaki sens ma zamieszczanie 1/5 komentarza który tak zmoderowany nie ma sensu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Teska
 Opinia

anonymous coś mijasz się z prawdą. Ja pracowałam tam 7 miesięcy i może się nawet znamy chociażby z widzenia (zjechałam z przyczyn nie związanych z firmą) i nikt z osób z którymi pracowałam, nigdy nie miał 300 godz. !. Pracowaliśmy 6 dni w tygodniu. Zmiany dzienne do soboty włącznie i jak ktoś przechodził na nocki to w niedziele szedł na 20.00 na zmianę (może tu myślisz, że to 7 dni pracy) ale nocne kończyły się rano w sobotę i szło się na dzienne, dopiero w poniedziałek. Płaca jak płaca. Mi się opłacało. Szczerze o nas wyjeżdżających, to bez języka i doświadczenia, dyrektorami raczej nie będziemy.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
janek
 Opinia

jakieś badania lekarskie są potrzebne czy robią na miejscu a kasiorka na konto czy przelew

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kinia
 Opinia

Praca OK. Załoga to połowa kobiet i połowa mężczyzn. Fajnie, że to niemiecka umowa o pracę a nie jakiś kontrakt czy oddelegowanie. Szkoda tylko, że praca jest daleko od Polski ale coś za coś (chociaż to nie UK czy Hiszpania). Potwierdzam poprzednią opinię - pensja jest na czas.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Endriu81
 Opinia
@Kinia 13.12.2017 10:06

Jakie warunki w hotelu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dario
 Opinia
@Endriu81 14.12.2017 20:32

To hotel robotniczy. 2 piętra, pokoje 2,3,4-osobowe, wspólna bardzo duża kuchnia, łazienki dla połowy w pokojach a pozostałych wspólne, parking, niedaleko markety, brak internetu. Warunki normalne (przynajmniej dla mnie i mojej dziewczyny)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agniesia
 Opinia
@Kinia 13.12.2017 10:06

czy trzeba dogadywać się po niemiecku, czy jest szefostwo mówiące po polsku z którym można załatwić sprawy papierkowe?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ktosia
 Opinia
@Agniesia 21.12.2017 15:12

Tak, można dogadać się po polsku

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agniecha
 Opinia
@Kinia 13.12.2017 10:06

a można wiedzieć jak z zarobkami?

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zakrecona
 Opinia

Hej. Czy może ktoś napisać ile mniej więcej jest wypłaty już po odciągnięciu wszystkiego? Wyjeżdżam pierwszy raz i stawka 8,84 nic mi nie mówi bo dokładnie nie wiem jaki jest podatek w Niemczech :/ Chciałabym konkretnie wiedzieć. Jeśli ktoś może to proszę o informację. Dzięki z góry :)

Pomocna?
Tak69Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariola
 Opinia

Witam czy można załatwić pracę telefonicznie do biura mam daleko dziękuję za odpowiedź.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Mariola 03.02.2018 17:13

Witam. Rekrutacja może odbyć się drogą telefoniczną i mailową lub osobiście. Umowę o pracę podpisuje się bezpośrednio z niemieckim pracodawcą w Niemczech. Tel. do biura rekrutacji +48-660-230-163 lub +48-692-823-866

Pomocna?
TakNie
Wojtas 83
 Opinia

Witam chciałbym sie dowiedziec na czym polega praca. Kiedyś w Anglii obiecali podobne stanowisko przy pakowaniu artykułów miesnych a okazło się że to była zwykła rzeźnia gdzie musiałem 12 godzin wieszać na haki przekrojone świnie więc mam obawy heheheh ;D. Jest znośnie? kregosłup nie siada po tygodniu? Opiszcie proszę jak to wyglada. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edziu
 Opinia
@Wojtas 83 26.01.2018 16:07

Spokojnie, to tylko pakowanie przy taśmie (na tacki wyrobów z mięsa) lub kartonowanie. Praca nie ma nic wspólnego z rozbiorem czy wieszaniem półtusz.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowana.
 Opinia

Czyli mozna im zaufać i bez wachania wyjechac. (A ten hotel jest jakos na miejscu czy kawalek jest do pracy)?. Wlasnie z chłopakiem bym wyjechała. Nie wiem co o tym myśleć.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia
@Zainteresowana. 19.01.2018 09:37

Ja zaufałem i nie żałuję. Wprawdzie jestem tu dopiero parę tygodni ale już mam jakieś rozeznanie. Są to osoby pojedyncze jak i pary, starsi i młodzi. z hotelu do pracy jest kawałek ale dojeżdżamy busem z firmy (odciągają 55 euro za miesiąc). Można też kolejką ale znam na razie tylko 1 osobę, która tak dojeżdża, raczej wszyscy busem lub samochodem.

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gosc
 Opinia

I czy niedziele sa wolne od pracy?

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gosc
 Opinia

A czy praca jest ciezka ? ile godzin sie pracuje mniej wiecej? Baska pracujesz tam 4miesiac wiec ile na czysto wyszlas miesiecznie?

Pomocna?
Tak94Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gosc
 Opinia

Witam czy dojazd jest do Pforzeheim? a praca w Birkenfeld? jakie sa waunki w hotelu? i czy wyplaty sa kazdego 25-kazdego miesiaca ? regularnie przelewane?

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baska
 Opinia
@Gosc 05.01.2018 06:44

wypłaty są regularne a nawet kilka dni wcześniej - jestem tu już 4 miesiące, hotel jak hotel, cudów nie ma ale nie jest źle.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gosc
 Opinia
@Baska 05.01.2018 09:56

A praca ciezka czy lajtowa? bo z tego co mowia to ze ciezko nie ma to prawda?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miśka
 Opinia

Przyjechałam 3 tygodnie temu do pracy do Niemiec na stanowisko pakowaczki za pośrednictwem tej agencji. Jak na razie wszystko się zgadza z tym co mówili w biurze. Umowę o pracę mam, kartę ubezpieczeniową dostałam dziś, warunki w hotelu takie jakich się spodziewałam wyjeżdżając. Nie ma tu "obozu pracy". Jakoś tak normalnie. Oby tak dalej. No może tylko to, że nie ma internetu w hotelu.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sylwia
 Opinia
@Miśka 17.05.2017 15:33

Witam a jaka płaca na godzinę

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jurek
 Opinia

Ja słyszałem,że bez znajomości języka tez można dostać tam pracę . Kolega był i wrócił bardzo zadowolony . Agencja we wszystkim mu pomogła .

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kaśka
 Opinia

Pracuję w Niemczech już prawie 3 miesiące. Najważniejsze - wypłaty są na czas! Co miesiąc. Dostajemy też wydruki z pensji gdzie można wszystko sprawdzić. Praca normalna.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@Lutek - czy podejmując pracę w G.T. możemy liczyć na kursy językowe? Wspominasz, że pracę można dostać bez znajomości języka obcego. Jednak utrudnia to w znacznym stopniu komunikację w obcym kraju. Niektórzy pracodawcy oferują swoim pracownikom udział we wspomnianych przeze mnie kursach, co znacznie ułatwia życie za granicą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia

Podoba mi się, że GT ma takie proste roboty. Nie wszyscy jesteśmy wykształconymi ludźmi a ci bez studiów też chcą żyć dobrze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lutek
 Opinia

Gramolka, poszukaj dobrze. Mają ofertę pracy w Niemczech jako pakowaczka/pakowacz na niemiecką umowę o pracę i bez języka i doświadczenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gramolka
 Opinia

Piszecie, że agencja GT wysyła ludzi do Niemiec a ja nie mogę znaleźć żadnej ofert na Niemcy, czy ciągle wysyłają?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@Miśka to bardzo dobrze, że jesteś zadowolona ze współpracy z Agencja Pracy Tymczasowej G.T. Dla zainteresowanych, oferty pracy Agencji możecie znaleźć na portalu GoWork.pl - http://www.gowork.pl/praca/agencja-pracy-tymczasowej-g.t.;pr

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o G.T Agencja Pracy Tymczasowej - Świecie

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny