Best Groups Korowaj

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 18 ocen.

Opinie o Best Groups Korowaj

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Best Groups Korowaj

anonim

(usunięte przez administratora)

Artur
@Piotr B 15.09.2017 20:32

Mi nie wypłacili ostatniej pensji jeszcze koszty zus poniosłem więc nie jest tak kolorowo żadnej umowy mogą cię zwolnić w każdej chwili a jak sam chcesz odejść to nie wypłacają pensji

anonim

(usunięte przez administratora)

Artur
@ZR 21.04.2017 09:56

Mi nie wypłacili ostatniej pensji jeszcze koszty zus poniosłem

Anita

Idealnych firm nie ma, zawsze mogą być jakieś drobne kłopoty

Artur B Gdańsk

Co wy wszyscy chcecie byłem pracownikiem tej firmy i nie moge zle powiedziec i o prezesie tez. Wszedzie trzeba pracowac zeby zarobic a nie na (usunięte przez administratora) siedziec

Trafic
@Artur B Gdańsk 18.02.2018 18:26

Ja tez byłem pracownikiem.i zgadzam się fajna firma fajna praca.Ale nie płacą na czas!!!!!!

podwykonawca 2016

Zawarłem umowę z tą firmą dotyczącą współpracy. Firma wypłacalna. Widać, że mają pieniądze. Zapewniają dobre warunki pracy. Bywają krótkie jednodniowe pracę w delegacji ale zapewniają hotel.

Trafic
@Trafic 12.01.2018 19:43

O widzę że wszystkie wpisy o zalegania z płatnościami zostały usunięte. Ha,ha.trudno ten kto zdecytuje się na pracę w tej firmie będzie miał kłopoty finansowe i prywatne z powodu braku życia osobistego.Wiem co mówię bo pracowałem do dziś nie wypłaci li pieniędzy. Na szczęście są na rynku uczciwe firmy i nie jest to best group. UWAŻAJCIE! !!!

Pracownik

Best Groups Korowaj ma opinię dobrego pracodawcy. Konkurencja nie wie co pisać?

Prywaciarz

Dla tych którzy myślą o podjęciu pracy napiszę tak. Firma stabilna finansowo w 100% wypłacalna. Praca serwisanta lekka lecz nie przewidywalna czasowo. Uprzedzają o tym podczas rozmowy.

Trafic
@Prywaciarz 06.10.2016 14:12

Nie wierzcie.(usunięte przez administratora) Na początku dobrze ale po 2 miesiącach katastrofa.

Tomek.K

Nie wiem kto caly czas pisze te dziwne rzeczy o tej firmie ale im dluzej tu pracuje to utwierdzam sie ze to bardzo normalna w pelni wyplacalna firma ,jezeli chodzi o szefa bardzo rzeczowy i konkretny gosc ,wogole temat kasy nie powinien byc poruszany bo zawsze na czas i ani na minute cie w tej firmie nie oszukaja ,za wszystko przepracowane jest zaplacone wiec dziwi mnie tak straszna zawisc , a i jeszcze jedno kaska jak na rynek pracy bardzo przyzwoita. Wszystkim niezadowolonym dam dobra rade ,podwincie rekawy i do pracy,i dajcie spokój .

Zadowolony Pracownik

Krótko i na temat napisał sam Szef. Potwierdzam wynagrodzenie zawsze na czas. Jak byłem w potrzebie to uzyskałem pożyczkę od firmy i dodatkowo nigdy nie było problemu z zaliczkami na poczet wypłaty. Z roku na rok firma się modernizuje i zmienia na lepsze. Przykładem jest ostatnie spotkanie z prezesem w salce i dodatki jakie sam zaproponował a nie musiał.

Taki ktoś
@Zadowolony Pracownik 19.10.2017 23:10

Co ty wygadujesz czlowieku.To jakieś bzdury .

Radosław Korowaj

Witam serdecznie wszystkich pracujących oraz byłych pracowników mojej firmy. Bardzo prosze wszystkich pseudo pokrzywdzonych o to abyście poszli do sądu po pewną wygraną, nie ma na co czekać. Dziękuję również w imieniu swoim i całej firmy za pozytywne i merytoryczne opinie. Z poważaniem, Radosław Korowaj Best Groups

Artur
@Radosław Korowaj 17.10.2017 11:59

Za nie zapłaconą fakturę sprawa właśnie trafia do sądu ile można czekać od czerwca pan nie zapłacił Myśli pan że jak nie ma pieczątki i jest sprytnie wystawiana przez inną firmę to się panu upiecze wątpię Pozdrawiam do zobaczenia

Tomek.K

Normalna firma normalny szef i niezla kasa Specyfika pracy w serwisie wiec nie bardzo rozumiem jak nie pasuje to do fabryki na 8 godz i Tluc to samo za psie pieniadze ,panowie niezadowwoleni za lezenie kasy sie nie bierze i tyle nie widze tu tez by z plynnoscia finansowa byl problem takze dajcie spokoj

Partner z samochodu

Artur przestań wypisywać głupoty nie pracujesz już 6 m-c a cały czas coś piszesz ciesz się ze nie pogonili cie jak psa za przekręty zreszta twoja chora bańka ciężko ma to zrozumiec

zrozpaczona

Witam.Ta firma to totalna porażka.Praca po 12 godz.lub dłużej.Zero życia osobistego.Pieniądze gówniane w dodatku nigdy na czas.W tej firmie człowiek to niewolnik.Przez takie firmy rozpadają się związki a dzieci głodują nie poznając ojca bo ciągle jest w pracy.Radziłabym panu prezesowi się zastanowić czy jest sens dalej to ciągnąć.Jeśli zdecyduje się na dalsze prowadzenie tej firmy to niech się zastanowi czy w 21 wieku niewolnictwo jest legalne.Za co mają pracownicy żyć i utrzymywać rodziny jeśli jeszcze je mają.

Tomek

Pracowałem tak kilka miesięcy temu robota fajna, firma ok ale te godzina pracy to nie dla mnie bo poprzednio pracowałem 8 max 9 godzin a tu wychodziło zawsze 10 i czasem więcej jak gdzieś dalej się jechało. Pozdrowienia dla chłopaków!!!

Serwisant elektryk

Jest to dobra firma bo do bardzo dobrej jeszcze trochę brakuje lecz nie ukrywam, że jest to najlepsza firma w jakiej do tej pory pracowałem.

więcej niż serwis :)

Po okresie próbnym podpisałem 2 letni kontrakt z firmą. Podchodzą bardzo konkretnie do sprawy dają gwarancję pracy ale i wymagają coś za coś. Trzeba podpisać umowę o poufności oraz zakazie konkurencji ale to już chyba standard we wszystkich szanujących się firmach.

serwisant
@więcej niż serwis :) 02.06.2017 09:38

Umowy wprowadzili bo konkurencja za tą samą prace płaci 25% więcej

serwisant z trafica

Pracuję ponad miesiąc i jestem bardzo zadowolony. Wypłata godna i na czas

Serwisant 3miasto

Po pierwsze to firma wypłacalna. Nie ma żadnego problemu z pieniędzmi, poprosiłem o wcześniejsze wypłacenie pensji w transach tygodniowych i nie było problemu. Musiałem się wyprostować po poprzedniej firmie która mi nie wypłaciła kasy :( i oni w tym pomogli. Głównie kontakt z biurem w stolicy odbywa się telefonicznie ale bez problemu idzie się dogadać. Kierownik jest ok. Praca nie przewidywalna czasowo ale mam duże dzieci to mi to nie przeszkadza. Jak robisz dobrze swoją robotę i nie kombinujesz na godzinach paliwie materiałach to masz spokój nikt się do ciebie nie przyczepi bo niby za co.

warszawa

Potwierdzam firma wypłacalna. Atmosfera w pracy jest ok, czasem odczuwalna jest rywalizacja między nowymi a najstarszymi serwisantami, którzy boją się o swoje stołki i wprowadzają zamęt w firmie.

serwisant złota rączka

Dobre zaplecze dla pracowników, szatnia, łazienka, prysznic w biurze firmy. Praca spokojna i tak jak pisali koledzy lekka w przedziale około 220 godzin, chyba że ktoś ma chęć popracować więcej lub na wyjazdach. Jest to pierwsza firma, która zapewniła mi stabilność finansową i nie na przestojów w pracy.

nowy2016

Praca lekka, firma wypłacalna. Im więcej godzin tym większa pensja więc da się zarobić bo pracy mają sporo. Tyle mogę dodać.

Podwykonawca 2016

Tak jak było wcześniej napisane zarobki na średnio-dobrym poziomie. Firma wypłacalne więc nie ma obaw, że nie wypłacą pieniędzy lub się będą spóźniać. Ze szkoleniami jest tak jak chcesz iść na egzamin sep lub inny to nie ma problemu tylko musisz podpisać lojalkę, że jak odejdziesz w przeciągu 24 miesięcy to musisz zwrócić koszty szkolenia czyli tak jak we wszystkich firmach w jakich pracowałem.

Pracownik

Dobra firma, zarobki kształtują się na średnim poziomie nie ma szału ani tragedii. Co ważne są wypłacalni. Potwierdzam to co napisał "stanowisko serwisant" praca bardzo lekka jak ktoś ma chęci to może pracować po 12h. Im więcej godzin tym większe pieniądze sprawa prosta. Po pracy można się odświeżyć pod prysznicem :) takich bajerów to ja jeszcze nie widziałem w żadnej firmie.

Nowy

Firma ok wypłacana co ważne. Zarobki na poziomie 15 zł wiec nie ma tragedii.

stanowisko serwisant

Bardzo fajna firma współpracuje z nimi od ponad 7 miesięcy na własnej działalności. W branży ogólnobudowlanej pracuję ponad 10 lat i jest to najlepszy pracodawca. Atuty: - regularne wypłaty - lekka praca w porównaniu z wykończeniówką, budowlanką, pracą na akord - nie ma problemu z zaliczkami na poczet wypłaty - jeśli potrzebny jest dzień wolny nie ma problemu - wolne weekendy chyba, że jest dyżur lub dużo prac - auta firmowe z klimą - płacą za czas dojazdu na miejsce pracy np. do Białegostoku, Torunia Wady: - godziny pracy nie regularne zaczyna się o 7.00 kończy po około 8-12 godzinach ale idzie się przyzwyczaić

takiktoś

Pracowałem w tej firmie ponad 3 lata wynagrodzenia może nie są super wysokie ale zawsze na czas 10 i chyba to się liczy, specyfika pracy serwisanta jest jaka jest działało się tam jak w pogotowiu telefon i wyjazd do roboty. Zrezygnowałem z roboty z powodu wyjazdu za granicę. Co do umowy to nie maiłem żadnego problemu 3 miesiące pracowałem na śmieciowej potem umowę o pracę dostałem. Co ciekawe nie ma problemu z zaliczkami na poczet wypłaty, mają nawet fundusz pożyczkowy nie oprocentowany. Jak się robi dobrze to kierownictwo się nie czepia. Kierownik jak to kierownik trochę pokrzyczy ale tak to dobry chłop. Podczas mojej pracy wszyscy którzy zostali zwolnieni z roboty na to zasłużyli bo nikt ze starej kadry nie chciał z nimi robić bo się obijali ( kierownictwo zawsze pytało się nas co myślimy o nowym i czy chcemy z nim robić w parze )

on

Czy warto podjąć prace w tej firmie ? Jakie są opinie ?

Zostaw opinię o Best Groups Korowaj - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Best Groups Korowaj