PRS "WSCHÓD" S.A.

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 151 ocen.

PRS "WSCHÓD" S.A.
2151

Opinie o PRS "WSCHÓD" S.A.

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRS "WSCHÓD" S.A.

Karol

I co w końcu z marcem??

Patrycja

@@f17, mógłbyś rozwinąć skrót OUG? Są osoby, które na pewno chętnie dowiedzą się co on oznacza. Jak ocenisz poziom kursów organizowanych przez PRS "WSCHÓD" S.A.? Jaka jest ich częstotliwość w tej firmie? Proszę Cię o kilka słów na ten temat.

FNAF
@Patrycja 08.05.2018 13:43

Okręgowy Urząd Górniczy

Nie wiem

Za miesiac marzec premie byly juz wyplacone?

FNAF
@Nie wiem 15.04.2018 11:22

Nie

Yaro

O chowają Was i ZOBACZYCIE

Patrycja

@f17, jesteś zadowolony z pracy w PRS "WSCHÓD" S.A. Napisałeś, że warunki proponowane przez tego pracodawcę są w Twojej ocenie satysfakcjonujące. W jaki natomiast sposób dba on o Twój rozwój? Czy zapewnia Ci szkolenia podnoszące kwalifikacje, które w późniejszym czasie mogą umożliwić Ci awans? Taka informacja może okazać się ważna dla osób planujących złożenie CV do tej firmy.

@f17
@Patrycja 17.03.2018 19:58

Tak, są kursy jak w każdej firmie. Możliwość awansu wyżej jest, bo są braki w dozorze. Ale trzeba się się wszystkiego wyuczyć i zdać egzamin w OUG.

Patrycja

Proszę Was o powrót do prowadzenia merytorycznej dyskusji o PRS "WSCHÓD" S.A. jako pracodawcy. Zachęcam do zamieszczenia w tym wątku kilku słów na temat aktualnych warunków zatrudnienia, atmosfery i ofert pracy w tej firmie. Takie informacje będą ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem współpracy z PRS "WSCHÓD" S.A.

anonymous
@Nicolas comic 10.04.2018 08:50

oj chyba za mało carbon ci zapłacił bo piszesz jak po pijaku....

Patrycja

Wasze wpisy na tym forum poświęconym PRS "WSCHÓD" S.A. jako pracodawcy nie spełniają jego założenia. Są niemerytoryczne, przez co wątek ten nie jest rzetelnym źródłem informacji o tej firmie dla osób, które zastanawiają się nad aplikowaniem do niej. Proszę Was w związku z tym o rozpoczęcie prowadzenia merytorycznej dyskusji na tym forum z uwzględnieniem przestrzegania jego regulaminu.

anonymous

Zauważalna stała się wszechobecna aktywność trolli internetowych z carbonu... Zmykajcie

Zachod

Kobud padł a za nim pójdzie reszta jak tak dalej pójdzie. Tam była padaka i widzę że tu nie lepiej. Widzę że piszą tu coś o Carbonie a ale jak wszedłem na forum Carbonu to też są różne opinie. W każdym razie zmykam z prs wschód gdzieś na zachód. Bo tutaj warunki pracy dosłownie jak na wschodzie.

Szczery
@mnich 13.03.2018 09:57

Przecież jesteś z carbonu..... ????

Knur

Z miesiąca na miesiąc ucieli 600 zł za większe raporty jak miesiąc wczesniej miało byc lepiej i zapewnienia nadsztygara ze mniej nie zarobicie ???? po 7 latach mam dość czara goryczy sie przelała

jacek
@Knur 11.03.2018 09:43

U mnie to samo, - 700 z wypłaty. To jest popierdółka a nie firma. Kasa zabrana, rękawiece - 2 pary na miesiąc... Jestem ciekaw czy prezes S. wie co sie wyrabia w tej firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

FNAF

Stary powinien iść na rentę.

JARKO

WITAM JAK Z TĄ PRACA W PRS SĄ OGŁOSZENIA

FNAF
@JARKO 01.03.2018 11:59

Ja podziekowalem im za wspolprace i za te "nagonki" na lampowni.

anonim

(usunięte przez administratora)

FNAF

Tak,ale ciebie Na kase

Prs

Czas wypłat się zbliża. Jeśli znowu mnie oszukują i nie wyrownaja to uciekam stąd tam gdzie pieprz rośnie

anonymous
@Prs 06.02.2018 08:20

zawsze możesz iść do carbonu...

komunikat

Witam, ja zakładam sprawę firmie Kobud.S.A. Każdy kto jeszcze tego nie zrobił a chce zrobić to polecam przyłączyć się. Dotyczy też wkładu do kasy. Lublin spokojna 17/12. Tel. 793-616-181. Im więcej tym lepiej, nie ważne jakie stanowisko się zajmowało. Pozdrawiam.

FNATF

Słyszał ktoś coś o (usunięte przez administratora)..? Podobno stracili stołki. Może ktoś to potwierdzić, chodzi o pewne i wiecej info.

anonymous
@FNATF 31.01.2018 13:24

podbijam

obcy

rgb jest lepsza alternatywa

anonymous
@Taktak 29.01.2018 22:20

wypad trollu carbonowy. Wiem ,że macie płacone za komentarze ale już nie przesadzaj

obcy

szkoda kupli z prs ale tam kasa tylko u grubego sie zgadza. a biali to wynalazki ze szok

FNATF

Ciekawe czy prezes dotrzyma slowa z tymi miesiecznymi "dodatkami" za 100% bycie w pracy. Tez bylem w takiej sytuacji w ś.p.kobudzie ze na kneflu zarabialo sie niecale 2000.

FNATF
@MarnieJest 16.01.2018 06:49

Kazdy z nas ma kogos na utrzymaniu

FNATF

A teraz w dodatku robią "nagonkę" na wcześniejsze wyjazdy. Wszędzie ładnie obiecywali. Kilku już wyjeb...

FNATF
@MilionerZBiedronki 25.01.2018 08:24

Małe, zielone i rucha... przyroda

Urobek

Ja mam dosyć. Nie zjezdzam dzisiaj i kończę przygodę z tą firmą...

Gorol

Właśnie w tym sęk że Carbon płaci :)

Proste jak drut
@Gorol 18.01.2018 22:44

niedługo tylko na tyle im wystarczy :)

Kelly Morgan

Ile płaci carbon za pisanie komentarzy i to w temacie dot. Innej firmy? Szukam pracy chałupniczej... haha

alexndr

Zgadza się. DNO totalne

Gorol
@anonymous 18.01.2018 14:53

Co wy chcecie od Carbonu. To porządna firma jakich mało w tej branży

FNATF

Macie uprawnienia na przenosniki,to do biedronki na kase ,hahaha. Tak jak bylo w ś.p.kobudzie,wszystko w rekach danego kierownika

Romek
@FNATF 14.01.2018 16:51

FNATH, to pewnie ktoś od nich. Powiedz czemu zapłacili inaczej niż obiecywał? Czy za pisanie broniących ich postów zapłacili Ci więcej? A może jesteś jednym z nich?

Nick

Oczywiscie wpisy znikają jeden po drugim ale sytuacja jest taka ze naobiecywali nie wiadomo jakich dniowek a wyszlo wielke (usunięte przez administratora)

Urobek

Już wiem skąd taka rotacja w tej firmie.

FNATF
@Urobek 12.01.2018 14:44

Byles ze wiesz?

Tomek

Pracowałem dla Kobudu. Teraz rozglądam się za nową pracą. Zrobiłem sobie 3 miechy odpoczynku ale trzeba zakasac rękawy. Powiedzcie czy w PRS jest aż tak źle jak piszecie?

anonymous
@Tomek 13.01.2018 22:01

Najlepiej zapytaj kolegów z Kobudu którzy pracują w PRS, pamiętaj też że najwięcej opinii negatywnych o tej firmie płynie z Grupy Carbon. To ich zadanie zlecone przez wiadomo kogo

Mass 88

Kolo masz rację wypłata to porażka, dokładnie o tysiaka mniej niz w kobudzie a tak obiecywali na spotkaniu ściemniacze jeb..e, tak samo obiecywali pomóc odzyskać pieniądze z kobudu że ich prawnik sie tym zajmie i pomoże widac jak pomaga w hu.. ma wszystko i taka jest prawda. OSZUSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jj
@Mass 88 10.01.2018 18:16

Metrow ni ma to kasy tez ni ma haha

Romek

Ja też nie wierzę patrząc na przelew który dostałem. Miało być co innego !!!!!!!! Co innego obiecują a co innego potem dostajesz

slazak
@Romek 11.01.2018 07:53

Przecież to jawne oszstwo. Mnie też naobiecywali i nic z tego

Zostaw opinię o PRS "WSCHÓD" S.A. - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRS "WSCHÓD" S.A.