PRS "WSCHÓD" S.A.

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 182 ocen.

PRS "WSCHÓD" S.A.
2 182 6 1

Opinie o PRS "WSCHÓD" S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Patrycja

@Prsiak, trudno uwierzyć, aby rzeczywiście był stosowany taki czas pracy, jeżeli chodzi o pracę w firmie PRS "WSCHÓD". Rozumiem, że praca może być ciężka i sprawiać, że pracownik, który jest zatrudniony w tym miejscu czuje się, jakby pracował tam cały czas, jednak, proszę, napisz, jak realnie wygląda czas pracy pracownika, który jest zatrudniony w firmie PRS "WSCHÓD".

Prsiak
@Patrycja 14.08.2018 09:07

Praca na pełen etat + soboty i niedziele i święta dodatkowa dla ludzi którzy chcą jeszcze dorobić. Czyli można robić cały czas.

Patrycja

@młody, a możesz odpowiedzieć mi na pytanie, czy firma preferuje zatrudnienie pracowników sezonowych? Np. tylko na sezon wakacyjny? Czy raczej w firmie PRS "WSCHÓD" mogą pracować tylko osoby, które chcą pracować na podstawie pełnego etatu?

Prsiak
@Patrycja 07.08.2018 11:58

Praca sezonowa w górnictwie?????tu się ryje 24h na dobę i 365 w roku

Patrycja

@młody, co wpływa na tak częstą rekrutację do pracy w firmie PRS "WSCHÓD"? Napisałeś, że przyjęcia są co miesiąc, więc należy twierdzić, iż w firmie często dochodzi do zmian w kadrze pracowniczej. Wiesz może, czym spowodowane są tak częste rotacje?

młody
@Patrycja 31.07.2018 09:50

tak częste przyjęcia są w każdej firmie i w każdej jest duże zapotrzebowanie na pracowników bo jest dużo roboty, poza tym nie każdy nadaje się do specyficznej pracy na dole

Patrycja

Przeglądam obecnie oficjalną stronę internetową firmy PRS "WSCHÓD" i nie widzę, żadnych nowych ofert odnośnie pracy w tej firmie. Ktoś z Was słyszał o obecnych naborach do pracy u tego pracodawcy? Podzielcie się, proszę, swoją wiedzą w tym temacie.

młody
@Patrycja 25.07.2018 08:49

przyjęcia są co miesiąc, podania trzeba składać albo w firmie albo na oddziałach

Anatol P.

Ciekawa jest obecna polityka kadrowa firmy. Zmniejszają zarobki najlepszym ludziom, którym niedawno obiecywali złote góry... ludzie odejdą szybko... To samo odnośnie dozoru: paru już odeszło, kolejni się szykują. Wcale mnie to nie dziwi, Dopóty, dopóki wielki pan wice w czerwonych ni to kowbojkach ni to lakierkach będzie się uważał za wielkiego menadżera to nic z tego nie będzie . A szkoda.

ciekawski?
@Anatol P. 18.07.2018 16:23

a kto dokładnie odszedł i dokąd kolego z wiadomej firmy?

Patrycja

@Anatol P., firma PRS "WSCHÓD" w jakiś sposób argumentowała te zmniejszenie zarobków swoim pracownikom? Czy były to duże zmniejszenia wynagrodzenia? Jak myślisz jest to chwilowa sytuacja związana z jakimiś szczególnymi wydarzeniami? Czy może są zupełnie inne powody tego stanu rzeczy? Zachęcam do przedstawienia szczegółowo tej kwestii pracy.

Patrycja

@f17, wspomniałeś o możliwościach otrzymania lepszego stanowiska przez osoby z kwalifikacjami technika górnika poprzez poszerzenie kwalifikacji. Jak ocenisz ogólne możliwości otrzymania lepszych stanowisk w firmie PRS "WSCHÓD"? Pracodawca jasno określa warunki zatrudnienia wraz z ewentualnymi awansami w firmie? Przedstaw, proszę, jak wygląda ten aspekt pracy.

Patrycja

Proszę Was o powrót do prowadzenia merytorycznej dyskusji o PRS "WSCHÓD" S.A. jako pracodawcy. Zachęcam do zamieszczenia w tym wątku kilku słów na temat aktualnych warunków zatrudnienia, atmosfery i ofert pracy w tej firmie. Takie informacje będą ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem współpracy z PRS "WSCHÓD" S.A.

Yugo
@Nicolas comic 01.06.2018 15:58

Jak Carbon płaci o wiele lepiej to ja jestem wróżka zebuszka :)

Byly

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/przed-smiercia-w-kopalni-chcial-przynajmniej-zobaczyc-slonce/w1tnz50

FNATF

A jak tam sztygar D.?

Patrycja

@@f17, mógłbyś rozwinąć skrót OUG? Są osoby, które na pewno chętnie dowiedzą się co on oznacza. Jak ocenisz poziom kursów organizowanych przez PRS "WSCHÓD" S.A.? Jaka jest ich częstotliwość w tej firmie? Proszę Cię o kilka słów na ten temat.

f17
@Patrycja 08.05.2018 13:43

Każdy pracownik fizyczny mający technika górnika może w swoim zakresie zrobić zatwierdzenia w OUG i starać się na stanowisko sztygara zmianowego. Co za tym idzie: odpowiedzialność, sumienność , współpraca z ludźmi i lepsze pieniądze.

Karol

I co w końcu z marcem??

Nie wiem

Za miesiac marzec premie byly juz wyplacone?

FNAF
@Nie wiem 15.04.2018 11:22

Nie

Yaro

O chowają Was i ZOBACZYCIE

Patrycja

@f17, jesteś zadowolony z pracy w PRS "WSCHÓD" S.A. Napisałeś, że warunki proponowane przez tego pracodawcę są w Twojej ocenie satysfakcjonujące. W jaki natomiast sposób dba on o Twój rozwój? Czy zapewnia Ci szkolenia podnoszące kwalifikacje, które w późniejszym czasie mogą umożliwić Ci awans? Taka informacja może okazać się ważna dla osób planujących złożenie CV do tej firmy.

@f17
@Patrycja 17.03.2018 19:58

Tak, są kursy jak w każdej firmie. Możliwość awansu wyżej jest, bo są braki w dozorze. Ale trzeba się się wszystkiego wyuczyć i zdać egzamin w OUG.

Patrycja

Wasze wpisy na tym forum poświęconym PRS "WSCHÓD" S.A. jako pracodawcy nie spełniają jego założenia. Są niemerytoryczne, przez co wątek ten nie jest rzetelnym źródłem informacji o tej firmie dla osób, które zastanawiają się nad aplikowaniem do niej. Proszę Was w związku z tym o rozpoczęcie prowadzenia merytorycznej dyskusji na tym forum z uwzględnieniem przestrzegania jego regulaminu.

anonymous

Zauważalna stała się wszechobecna aktywność trolli internetowych z carbonu... Zmykajcie

Zachod

Kobud padł a za nim pójdzie reszta jak tak dalej pójdzie. Tam była padaka i widzę że tu nie lepiej. Widzę że piszą tu coś o Carbonie a ale jak wszedłem na forum Carbonu to też są różne opinie. W każdym razie zmykam z prs wschód gdzieś na zachód. Bo tutaj warunki pracy dosłownie jak na wschodzie.

Szczery
@mnich 13.03.2018 09:57

Przecież jesteś z carbonu..... ????

Knur

Z miesiąca na miesiąc ucieli 600 zł za większe raporty jak miesiąc wczesniej miało byc lepiej i zapewnienia nadsztygara ze mniej nie zarobicie ???? po 7 latach mam dość czara goryczy sie przelała

jacek
@Knur 11.03.2018 09:43

U mnie to samo, - 700 z wypłaty. To jest popierdółka a nie firma. Kasa zabrana, rękawiece - 2 pary na miesiąc... Jestem ciekaw czy prezes S. wie co sie wyrabia w tej firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

FNAF

Stary powinien iść na rentę.

JARKO

WITAM JAK Z TĄ PRACA W PRS SĄ OGŁOSZENIA

FNAF
@JARKO 01.03.2018 11:59

Ja podziekowalem im za wspolprace i za te "nagonki" na lampowni.

anonim

(usunięte przez administratora)

FNAF

Tak,ale ciebie Na kase

Prs

Czas wypłat się zbliża. Jeśli znowu mnie oszukują i nie wyrownaja to uciekam stąd tam gdzie pieprz rośnie

anonymous
@Prs 06.02.2018 08:20

zawsze możesz iść do carbonu...

komunikat

Witam, ja zakładam sprawę firmie Kobud.S.A. Każdy kto jeszcze tego nie zrobił a chce zrobić to polecam przyłączyć się. Dotyczy też wkładu do kasy. Lublin spokojna 17/12. Tel. 793-616-181. Im więcej tym lepiej, nie ważne jakie stanowisko się zajmowało. Pozdrawiam.

FNATF

Słyszał ktoś coś o (usunięte przez administratora)..? Podobno stracili stołki. Może ktoś to potwierdzić, chodzi o pewne i wiecej info.

anonymous
@FNATF 31.01.2018 13:24

podbijam

obcy

rgb jest lepsza alternatywa

anonymous
@Taktak 29.01.2018 22:20

wypad trollu carbonowy. Wiem ,że macie płacone za komentarze ale już nie przesadzaj

obcy

szkoda kupli z prs ale tam kasa tylko u grubego sie zgadza. a biali to wynalazki ze szok

FNATF

Ciekawe czy prezes dotrzyma slowa z tymi miesiecznymi "dodatkami" za 100% bycie w pracy. Tez bylem w takiej sytuacji w ś.p.kobudzie ze na kneflu zarabialo sie niecale 2000.

FNATF
@MarnieJest 16.01.2018 06:49

Kazdy z nas ma kogos na utrzymaniu

FNATF

A teraz w dodatku robią "nagonkę" na wcześniejsze wyjazdy. Wszędzie ładnie obiecywali. Kilku już wyjeb...

FNATF
@MilionerZBiedronki 25.01.2018 08:24

Małe, zielone i rucha... przyroda

Urobek

Ja mam dosyć. Nie zjezdzam dzisiaj i kończę przygodę z tą firmą...

Zostaw opinię o PRS "WSCHÓD" S.A. - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRS "WSCHÓD" S.A.