PRS "WSCHÓD" S.A.

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 117 ocen.

Opinie o PRS "WSCHÓD" S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRS "WSCHÓD" S.A.

Jam1290

A czy wice prezes dalej bzyka swoją panią planistkę...?

krzycho
@Jam1290 10.02.2018 19:49

chyba nie to jest tematem tego forum trolle z carbonu, a swoją drogą chyba naprawdę się boicie

f17
@krzycho 14.02.2018 05:43

Desperatowi wszystko jedno, jeszcze parę miesięcy i przyjdzie bidulek o pracę prosić...

Prs

Czas wypłat się zbliża. Jeśli znowu mnie oszukują i nie wyrownaja to uciekam stąd tam gdzie pieprz rośnie

anonymous
@Prs 06.02.2018 08:20

zawsze możesz iść do carbonu...

komunikat

Witam, ja zakładam sprawę firmie Kobud.S.A. Każdy kto jeszcze tego nie zrobił a chce zrobić to polecam przyłączyć się. Dotyczy też wkładu do kasy. Lublin spokojna 17/12. Tel. 793-616-181. Im więcej tym lepiej, nie ważne jakie stanowisko się zajmowało. Pozdrawiam.

FNATF

Słyszał ktoś coś o (usunięte przez administratora)..? Podobno stracili stołki. Może ktoś to potwierdzić, chodzi o pewne i wiecej info.

anonymous
@FNATF 31.01.2018 13:24

podbijam

obcy

rgb jest lepsza alternatywa

Taktak
@obcy 27.01.2018 06:48

Co Ty? W Carbonie teraz jest najlepiej.

anonymous
@Taktak 29.01.2018 22:20

wypad trollu carbonowy. Wiem ,że macie płacone za komentarze ale już nie przesadzaj

obcy

szkoda kupli z prs ale tam kasa tylko u grubego sie zgadza. a biali to wynalazki ze szok

FNATF

Ciekawe czy prezes dotrzyma slowa z tymi miesiecznymi "dodatkami" za 100% bycie w pracy. Tez bylem w takiej sytuacji w ś.p.kobudzie ze na kneflu zarabialo sie niecale 2000.

MarnieJest
@FNATF 15.01.2018 17:48

Niestety nie jest tak jak mówił szefuncio Zrobili mnie w konia i co zrobię mam rodzinę na utrzymaniu i póki nie znajdę czegoś to tu siedzę

FNATF
@MarnieJest 16.01.2018 06:49

Kazdy z nas ma kogos na utrzymaniu

FNATF

A teraz w dodatku robią "nagonkę" na wcześniejsze wyjazdy. Wszędzie ładnie obiecywali. Kilku już wyjeb...

MilionerZBiedronki
@FNATF 25.01.2018 02:46

Sam widzisz FNATH po co było ich bronić. Po prostu kłamią jak z nut

FNATF
@MilionerZBiedronki 25.01.2018 08:24

Małe, zielone i rucha... przyroda

Urobek

Ja mam dosyć. Nie zjezdzam dzisiaj i kończę przygodę z tą firmą...

Gorol

Właśnie w tym sęk że Carbon płaci :)

Proste jak drut
@Gorol 18.01.2018 22:44

niedługo tylko na tyle im wystarczy :)

Kelly Morgan

Ile płaci carbon za pisanie komentarzy i to w temacie dot. Innej firmy? Szukam pracy chałupniczej... haha

alexndr

Zgadza się. DNO totalne

anonymous
@alexndr 18.01.2018 07:45

spadaj więc do swojego carbonu nieudolny naganiaczu

Gorol
@anonymous 18.01.2018 14:53

Co wy chcecie od Carbonu. To porządna firma jakich mało w tej branży

FNATF

Macie uprawnienia na przenosniki,to do biedronki na kase ,hahaha. Tak jak bylo w ś.p.kobudzie,wszystko w rekach danego kierownika

FNATF
@Kil 12.01.2018 07:43

Bo tylko do tego sie nadajesz pewnie

Romek
@FNATF 14.01.2018 16:51

FNATH, to pewnie ktoś od nich. Powiedz czemu zapłacili inaczej niż obiecywał? Czy za pisanie broniących ich postów zapłacili Ci więcej? A może jesteś jednym z nich?

Nick

Oczywiscie wpisy znikają jeden po drugim ale sytuacja jest taka ze naobiecywali nie wiadomo jakich dniowek a wyszlo wielke (usunięte przez administratora)

Urobek

Już wiem skąd taka rotacja w tej firmie.

FNATF
@Urobek 12.01.2018 14:44

Byles ze wiesz?

Tomek

Pracowałem dla Kobudu. Teraz rozglądam się za nową pracą. Zrobiłem sobie 3 miechy odpoczynku ale trzeba zakasac rękawy. Powiedzcie czy w PRS jest aż tak źle jak piszecie?

anonymous
@Tomek 13.01.2018 22:01

Najlepiej zapytaj kolegów z Kobudu którzy pracują w PRS, pamiętaj też że najwięcej opinii negatywnych o tej firmie płynie z Grupy Carbon. To ich zadanie zlecone przez wiadomo kogo

Mass 88

Kolo masz rację wypłata to porażka, dokładnie o tysiaka mniej niz w kobudzie a tak obiecywali na spotkaniu ściemniacze jeb..e, tak samo obiecywali pomóc odzyskać pieniądze z kobudu że ich prawnik sie tym zajmie i pomoże widac jak pomaga w hu.. ma wszystko i taka jest prawda. OSZUSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonymous
@Mass 88 11.01.2018 16:54

Nie jestem czopem. Wypraszam sobie. Też nie dostałem takiej wypłaty jakiej się spodziewałem... raz , że miesiąc był krótszy a dwa widocznie nie jest do końca tak jak nam mówiono. Odnośnie pomocy prawnej to odezwij się do biura, najlepiej pojedź. Pomogą. I pamiętaj drogi kolego bez obelg bo ja nikogo nie obraziłem. Tyle. Pozdrawiam.

Jj
@Mass 88 10.01.2018 18:16

Metrow ni ma to kasy tez ni ma haha

Romek

Ja też nie wierzę patrząc na przelew który dostałem. Miało być co innego !!!!!!!! Co innego obiecują a co innego potem dostajesz

slazak
@Romek 11.01.2018 07:53

Przecież to jawne oszstwo. Mnie też naobiecywali i nic z tego

garus

Tymi wyplatami co dostaliśmy stracą wielu pracowników. Dziękuję za taką pracę. Szukajcie fra***a gdzie indziej

PRS

haha zalosne

Mlodyd

jeśli styczniowe wypłata również będzie porażka odchodzę z tej firmy, za taką kwotę nie będę zjeżdżał pod ziemię, w sklepach tyle zarabiają,. Żenada

Kolo

Żenada wypłata o tysiąc mniejsza niż w kobudzie!!!

Nowy

Pracuję od pewnego czasu w prs, ludzie bardzo w pożądku ale nie wiem jak placa na start. Ktos cos wie wiecej?

FNATF
@Nowy 06.01.2018 11:03

Kazdy ma swoj rozum

Janko

Odradzam i to mocno. Kasa słaba za harowke

anonymous
@Janko 06.01.2018 08:32

piszesz jako Carbon, wracaj do siebie

Tolek

Tu też w wała robią. Z deszczu pod rynnę Grr

Qwerty
@Tolek 09.12.2017 07:48

Carbon czeka na ciebie

rob
@Qwerty 12.12.2017 16:33

i lodówka skubiego

Patrycja

@Gorol, dlaczego uważasz, że praca w PRS "WSCHÓD" S.A. jest na określony czas? Co wpłynęło na to, że już nie współpracujesz z tą firmą? Mógłbyś opisać swoje codzienne obowiązki i atmosferę? Twoja opinia będzie brana pod uwagę przez osoby, które chciałyby rozpocząć pracę w PRS "WSCHÓD" S.A.

FNATF

zaplacili w miare,ale tego co obiecywali za przejscie to niema, poczekamy zobaczymy

Gorol

Odradzam... Praca dobra jako przejściowa. Choć kilka fajnych osób w niej pracuje na dole. Jak szybko przyszedłem, tak szybko odfrunąłem.

xxl

bony po 16pln stawka slusarz 9.5 plus premia srednio jakieś 2500-2800 plus weekendy górnik knefel do 2200pln na stronie w przodku jak prezes nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kasy do nawet od 3200 w góre . a jak Prezes ma humor to wszyscy najniższą stawke plus 1% premii

Piotr
@xxl 10.06.2017 22:27

A ja przeszedłem tutaj i żałuję. Ale dopracuje jeszcze do końca miesiąca bo przed świetami nie ma co szukać pracy. A jaki jest powód? Podobno szukaliście pracownika a nie robola? Ja pracuję w zawodzie dobrych parę lat i nigdy nie byłem traktowany jak robol. Ale paru fajnych chłopaków tu pracuję ale oni też narzekają i czegoś mają szukać.

crespo
@Bolo 05.12.2017 08:09

Po próbnej umowie, 2500-3000 zł na rękę + bony 16zł w stokrotce za każdy przepracowany dzień

Patrycja

@Rokokoko, napisałeś, że na podwyżkę w PRS "WSCHÓD" S.A. nie trzeba długo czekać. Wspomniałeś również, że zależy ona od pracownika. Możesz tę część swojego postu rozwinąć? Czy podwyżka zależy, np. od stanowiska, umiejętności, a może realizowanych założeń? Te informacje będą cenne dla wszystkich osób zainteresowanych rozpoczęciem współpracy z tym pracodawcą.

Rokokoko
@Patrycja 04.12.2017 18:16

Chodzi mi o to że faktycznie tutaj wiele więcej zależy od samego pracownika, jego zaangażowania, umiejętności. System płac jest lepszy jak był w kobudzie gdzie praktycznie wszystko zależało od kierowników. Z góry można było przewidzieć kto dostanie więcej a kto mniej...

Patrycja

@lex piszesz, że takie wynagrodzenie PRS "WSCHÓD" S.A. oferuje na początku współpracy. Czy wiesz po jakim czasie pracownik może liczyć na podwyżkę? Od czego ona zależy od stażu pracy czy wyników osiąganych w miejscu pracy? Mógłbyś opisać swoje odczucia wynikające z pracy u tego pracodawcy?

Rokokoko
@Patrycja 15.11.2017 19:03

Na podwyżkę można liczyć bardzo szybko . Wszystko zależy od pracownika. Nie jak kiedyś w kobudzie od piżmaka (A to nie są tanie rzeczy ????)

Nowy

Ile płacą za 1 miesiąc w PRS?

Patrycja

@xxl, twoim zdaniem kwestie wynagrodzeń dla każdego są indywidualne? Dobrze, że piszecie o przedziałach wynagrodzeń przynajmniej ,kandydat wchodząc na forum może je sobie zestawić z innymi stawkami w firmach. A czy dodatkowo istnieją pakiety socjalne?

ryl

witam poproszę o konkrety związane z warunkami pracy oraz zarobkami w spółce carbon bogdanka.

aaaa

Chlopy powiedcie mi jako je w tej firmie jaki wyplaty bony po ile?

Lala
@aaaa 19.01.2017 20:26

jest dobrze

romcio

No to skoro wypłata jest u nich w porządku, to się nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. W końcu doskonale wiedzą jak zadbać o swoich pracowników. WIedzą że w ten sposób przyczyniają się odpowiednio do sukcesu firmy, a to już jest dobry znak.

Olek

W firmie jest obecnie jak w innych firmach, cięzko, ale płacą w porównaniu do innych firm w miarę dobrze. Mają 2 przodki na śląsku i 2 na Bogdance. Chyba jako jedna z niewielu firm nie mają zaległości finansowych. Z tego co mi wiadomo na Bogdance firmy takie jak Dryling ledwie zipią, Carbon za grosze bierze roboty i tak samo płaci, kilku tam dobrze zarobi, a reszta szkoda gadać...

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

strony internetowej juz nie ma chyba . Google znaleźć nie może

pracownik

Istnieje ta firma jeszcze na Pniówku ?

a...

a cenzura działa ,wpisy znikają........

ja

A co sądzicie o Cz......skim ? Fajny gość.

Bolek

A jaka jest atmosfera w PRS? Atmosfera jest 10 przy wypłacie jak si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] D

GRR

obecnie szukaja WSZYSTKICH na pniowek i na budryk.... PRZYJMOWAC SIE !

.....

Bytowanie firmy ,która przetargi wygrywa "za wszelką cenę" ? Ktoś kto zna się choć trochę na rachunkowości ten wie ,że jak to się może skończyć. Cudów w rachunkowosci nie ma. Komuś trzeba zabrać albo nie dac tyle ile mu obiecano .

Pracownik

W PRS nie jest teraz dobrze i nie będzie lepiej jak więcej powstanie spółek typu Carbon i będą przetargi za wszelką cenę wygrywać, kopalni to na rękę a my zarabiamy co raz mniej pozdrawiam.

kraz
@Pracownik 22.01.2016 18:41

Co boli cię że nie dostałeś się do Carbonu ? za wszelką cenę to Prs wygrywał przetargi . macie teraz nowy przodek w bogdance . tam się wykaż , szczerze współczuję .10 lat tyrałem na pały z Prsu i co rok mniej zarabiałem.

Bolek

Ale to chyba brutto te 2500 :D pod ziemią to jest wręcz świetny zarobek :D

grk

no,no,no z tym 2500 to chyba można oszaleć od nadmiaru kasy (ha,ha,ha)

Prs

A tu bys sie zdziwil teraz cala zaloge przyjeli na budryk ok 20 osob :) zaczynaja przodek na kombajn

anonim

(usunięte przez administratora)

kreizi

tak kolego najlepiej na abramowicach bo pare spotkan ze swietym woiciechem i tam wyladujesz mam nadzieje ze jest pieklo i on tam wyladuje jako palacz a wokol bedzie kupa pedalow i jak sie nachyli podkladac to beda czekac zycze swietemu woiciechowi wszystkiego najgorszego PRZYKLAD ZDEWOCIALEGO CHRZESCIJANINA WOJCIECH LISTOS

ktos

wie ktoś gdzie się robi badania lekarskie wstępne do prs wschód

Zostaw opinię o PRS "WSCHÓD" S.A. - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRS "WSCHÓD" S.A.