Goodmorning

Opole

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 26 ocen.

Opinie o Goodmorning

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Goodmorning

jagoda2541

jagoda2541 23.11.2017 18:08 Podaję mój adres poczty na który można pisać jagoda2541@onet.eu. Szykuje pozew ,więc kto jest chętny odzyskać swoje pieniądze( urlop wakacyjne i inne dodatki) proszę o kontakt, wszystkie potrącenia powinien zawierać Jarograf Osobiście będę wszystkich reprezentować . pomocna (0) odpowiedz jagoda2541 23.11.2017 17:17 DZIŚ OTRZYMAŁAM TAKĄ OTO WIADOMOŚĆ SPRAWA DOTYCZY MOJEGO SYNA I NIE WYPŁACENIA MU ZA PRZEPRACOWANE GODZINY, KIEDY SIĘ UPOMNIAŁ POSTRASZONO GO RADCĄ PRAWNYM. PROSZĘ WSZYSTKICH NIE POZWÓLCIE SIĘ DAĆ ZASTRASZYĆ PRAWNIKAMI PRZEZ NIEUCZCIWĄ FIRMĘ JA JESTEM GOTOWA IŚĆ DO SĄDU I WALCZYĆ O PRAWDĘ Z TYM PANEM .JEŚLI SĄ OSOBY , KTÓRYM GOOTMORING JEST WINIEN PIENIĄDZE PROSZĘ O KONTAKT ZŁOŻĘ POZEW ZBIOROWY I SKARGĘ DO pip W Holandii. W dniu 2017-11-23 16:08:28 użytkownik Kancelaria Tojza napisał: > > Szanowna Pani, > > > > Na zlecenie spółki GOODMORNING B.V., kontaktuję się z Panią drogą > > mailową, w związku z podejmowanymi przez Panią działaniami szkalującymi > > opinię GOODMORNING B.V. > > > > Pragnę wskazać, że jeśli Pan XXXXXXXXXX lub Pani dostrzegacie > > jakieś nieprawidłowości w wypowiedzeniu przez mojego Klienta umowy w > > związku ze stwierdzeniem spożywania przez Pani syna alkoholu, to służy > > ku temu droga sądowa. > > Pani jednak w internecie prowadzi niczym nie poparte działania > > naruszające dobra osobiste GOODMORNING B.V. Informuję, że takie > > działania wiążą się nie tylko z kwestią odpowiedzialności cywilnej, ale > > i karnej. > > W związku z powyższym wzywam Panią do natychmiastowego zaprzestania > > naruszania dóbr mojego Klienta, a nadto do zamieszczenia sprostowań > > zamieszczanych przez Panią na forach wpisów. > > Niezaprzestanie przez Panią dotychczasowych działań skutkować będzie > > wystąpieniem o wypłatę przez Panią na rzecz GOODMORNING B.V. > > odszkodowania, zamieszczenia w mediach stosownego ogłoszenia z > > przeprosinami oraz wystąpienia ze sprostowaniem do wszystkich > > instytucji, w oczach których naruszyła Pani dobre imię i interes > > GOODMORNING B.V. > > > > W celu prowadzenia innej korespondencji, niż w formie mailowej, proszę o > > podanie Pani danych kontaktowych. Moje dane znajdzie Pani poniżej. > > Jednocześnie wierzę, że nie będzie Pani bronić się przed ich wskazaniem > > i jest Pani gotowa bronić swych opinii w sądzie, a nie tylko występować > > anonimowo na forach internetowych. > > > > Z poważaniem > > Tomasz Tojza > > > > -- https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,813754 > > Kancelaria Radcy Prawnego Tomasz Tojza > > Al. Powstańców Wlkp. 105/3 > > 64-920 Piła > > tel. 600 59 19 63 > > fax. 67 348 20 48

oszukana/y

Podzielam opinie innych w biurze goodmorning nie sa uczciwi, pracujesz, zarabiasz a jeszcze potrafia Cie okrasc i wmawiac czegos czego nie ma w umowie tak ma moja znajoma ze poszla na prywatne i jest 2 miesieczne wypowiedzenie najmu domku firmowego a jej pani koordynator powiedziala ze przez ten czas beda jej odciagac za domek w ktorym juz nie mieszka, a w umowie nie ma zadnej wzmianki o platnosci przez ten czas. Kolezance koordynatorka powiedziala ze to sa ich zasady ze musi palcic za domek, dla mnie to jest lamanie zasad i nieuczciwe takze czasami zastanawiam sie czym sie kieruja osoby ktore pracuja w goodmorning i czemu mydla ludzia oczy mowiac w ten sposob bo jak na razie z tego co wnioskuje to oni lamia zasady i jezeli oni nie przestrzegaja zasad sami ktore sa w umowie to raczej nie sa dobra zaufana firma. To moja opinia

MMM33

OSTRZEŻENIA PRZED FIRMĄ GODMOORING.!!!!!!!!!!!!!!! ZWRACAM SIĘ DO WSZYSTKICH Z OSTRZEŻENIEM PRZED TĄ AGENCJĄ PRACY CZYTAJCIE DOKŁADNIE NEGATYWNE OPINIE , BO TO JEST PRAWDA NATOMIAST CI CO CHWALĄ TĄ AGENCJĘ TO PRACOWNICY KTÓRZY ZARABIAJĄ NA NIEWOLNICTWIE.

gj675

OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED PODJĘCIEM PRACY W TEJ FIRMIE.!!!!!!!!!!!!!!!1 --umowa nigdy nie jest zgodna ze wstępną rozmową -- jak będziecie na miejscu dają najgorszą pracę , bo tam nie mają obsady i jest straszna rotacja. --wynagrodzenie mniejsze od polskiej średniej krajowej po po ptronceniach. -żadnej pomocy ze strony koordynatorki z e strony polskiej jak i tej oddelegowanej za granicę. --spartańskie warunki zamieszkania , którymi powinna się zająć inspekcja pracy. --wkrótce ukaże się filmik na yutube , którego link będzie tu udostępniony, ponieważ na ich profilu facebooku wszystko co jest negatywne natychmiast usuwane a osoba dokonująca wpisu blokowana.

Lu

A jakiekolwiek dobre opinie ? ktoś ? coś?

jg1423
@Lu 03.10.2017 11:43

kogo to dotyczy .? firmy która ma złą opinię --koniecznie trzeba to upubliczniać a nawet filmiki wstawiać.

OBYWATEL

Zniesławienie lub pomówienie to przestępstwo Pomówienie innej osoby, grupy osób, osoby prawnej (na przykład jakiejś firmy) czy instytucji o postępowanie lub przymioty, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej albo narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, jest przestępstwem wymienionym w art. 212 Kodeksu karnego. KAŻDY KOMPUTER MA SWÓJ IP !!!

TBC
@OBYWATEL 02.08.2017 07:54

Tak każdy komp ma IP, ale chyba nie jest to takie proste, aby ruszyło postępowanie ,,wyjaśniające'' kto dysponuje tym IP, gdy powództwo dotyczy przestępstwa z naruszenia Kodeksu Cywilnego .... Z ustaleniem właściciela IP nie mają nigdy problemów wielkie zagraniczne korporacje, gdy naruszane są prawa autorskie w kwestii nielegalnego ściągania plików z sieci - z tym nie ma problemów, gdyż informacje o naruszeniu zasad wędrują do operatora sieci z której korzysta ,,przestępca'', operator w tym wypadku wysyła upomnienie do klienta z ostrzeżeniem o możliwości zawieszenia usługi ... SORRY, że się wtrącam ale na takie pierdoły jak ustalanie Źródła obraźliwego komentarza szkoda tracić czasu. Ludzie są rozczarowni - nie każdemu pracującemu w NL z tym agencjami, które są tylko po to, aby na pracowniku zarabiać, wychodzi.

qwertyu

nie jedzcie przez ta firme. znajoomy pojechal i nie ma gdzie spac. niedociagniecia niedogodnosci nie! nie polecam

Kris

Znacie jakąs dobrą polecana Firme blisko piły ?

bozi
@Kris 27.04.2017 11:31

wiatrak-jobs w Pile polecam

ddd

FIRMA SZAJS POJECHALEM DO PRACY A ONI MI AUTO DAJOM ZEBYM KORWA LUDZI WOZIL DO PRACY ZERO NAWI ZERO MAPY ZATO ZE JESTES KIEROWCOM TO NIC CI NIE PLACOM ALE ZA AUTO TY KORWA ODPOWIADASZ ZLODZIEJE NIE JEDZCIE Z TOM FIRMĄ

Bez lipy
@ddd 13.03.2017 09:34

Tak jak mówisz . Ja też byłem przez tą firmę. Woziłem autem i gówno z tego miałem . Chcecie wiedzieć więcej piszcie na slawek-79-79@wp.pl Mieszkanie miałem na Parku peterswen niedaleko zundert. Ta firma to banda oszustów. Koordynatorzy to jakaś lipa .

Klaudia
@Bez lipy 07.05.2017 16:47

Hej możesz mi napisać jak tam jest bo jadę właśnie z chłopakiem mamy być na hotelu stella maris piszcie proszę agunia.71@o2.pl

błażej

Dostalem oferte od nich dla par, wyslali mi email ze chca ode mnie skany dodowdu paszportu wszystkiego doslownie,papierow milion,mowie ''no chyba poj.e.b.a.o im sie w dupi3 " wejde lukne sobie opinie....przeczytalem wszystkie. adios amigos bombandior pierD.Ole rezygnuje i ciesze sie ze tam nie wyruszylem bo bym pozabijal :) elo helo niebylem tam nie zaczelem nawet pracy ale nieeeee jade i odradzam ludziom jechac tam jak tak traktuja ludzi, ukrainiec w polsce ma luksusy a myslalem ze hujNIE ,jednak moze byc wieksza hujNIA gdzie polak wyDYm.a polaka...elooooooo

Kasia L.
@błażej 21.02.2017 16:01

no , super - Blazej - Jeden Czlowiek sie odwazyl Odwaznie napisac o takich sprawach . K.L.

adam

witam! jade w ta sobote do pracy w szklarni przy pomidorach.czy ktos cos wiecej wie na ten temat?mam mieszkac w tym hotelu stella.

Dssss
@adam 12.01.2017 08:51

Zalerzy gdzie sie trafi na stelle to masakra durzy chotel sami rumuni 3 lata tam robilem do konca lutego ale bylem na domku teraz jade przez inna firme coraz gorzej tam jest i system im sie zawiesza wprowadzili jakas aplikacje p4f ze tylko przez to bedzie morzna sie znimi kontaktowac kordynatorem moim teraz zostala rumunka i jak sie z nia dogadac masakra i za transport sie placi do pracy 30 km jezdzilismy jak cos to piszcie odpisze do tego lutego robilem

Klaudia
@Dssss 13.04.2017 23:54

Hej mam dzisiaj jechać z chłopakiem przez tą agencje goodmorning ze złotowa jakie są tam warunki bo jestem ciekawa będę bardzo wdzięczna pozdrawiam mój email agunia.71@o2.pl

Bolerioza

A ile się płaci za mieszkanie na tydzień?

jopek

Kiepska firma... zobowiazuja sie do zrealizowania projektu za wszelka cene, zwykle za cene dobra ludzi. Obiecaja wszystko, zeby tylko ludzie przyjechali, bo musza miec rezerwe na zapychanie dziur, jak ktos nagle wypadnie... projekty glownie tymczasowe, 2, 3 tyg i siedzenie w domu. jak ktos zrobi to co oni chca, to juz maja czlowieka w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jak ktos domaga sie swojego, od razu mu dziekuja i wywalaja. ale jak sa w potrzebie to obiecuja prace..warunki mieszkaniowe, opieke itd. zartobki marne, najnizsze stawki w holandii...nikt nie zarobi. stale projekty sa sporadyczne, wiec jak ktos szuka czegos na dluzej to sie rozczaruje.

arti

obiecuja złote gory w polsce czyli biuro w zlotowie jak juz jest sie w holandi wszystko nie jest tak jak mowia w polsce trza samemu sie przekonac skoro ktos ma ochote wyjechac na wczasy i poto by zarobic na jedzenie i hoter prosze bardzo

Mateusz

czy przebywa ktoś aktualnie w pracy poprzez agencje Goodmorning? byłem zdecydowany żeby wyjechać, ale po przeczytaniu opinii mam mieszane uczucia.. proszę o kontakt mateuszprzybylowicz@wp.pl

jozefff

Nie dajcie się zwieść słodkim słówkom Pań z biura. Obiecują gruszki na wierzbie, a kiedy dojeżdżasz na miejsce WIEEEELKIE ROZCZAROWANIE. Pracy brak, codziennie musisz sprawdzać grafik czy idziesz do pracy i ewentualnie gdzie i o której godzinie, przerzucają z miejsca na miejsce, przez telefon koordynatorka zapewnia 38h pracy tygodniowo, a tak naprawdę ich nie ma. Chodzisz do pracy tylko po to żeby zarobić na pokrycie kosztów zakwaterowania i ubezpieczenia. Jeśli przyjeżdżasz swoim autem to za parking liczą 5€ na tydzień, co miesięcznie daje 20€. My z żoną mięliśmy mieszkać w hotelu stella moris- który biuro tak bardzo zachwala... zresztą biuro zachwala każde zakwaterowanie, a na miejscu okazuję się że płacisz 90€ na tydzień od osoby za "niby pokój" w którym znajdują się dwa łóżka, szmaciana szafa i co najlepsze ten pokój nie ma ani ściany ani drzwi, drzwiami i równocześnie ścianą mają być dwie wielkie kotary!!! pokoje chyba zostały zrobione z jakiegoś dużego korytarza, mają tam powstawiane łóżka rozdzielone zasłonkami, na jednym korytarzu znajduje się ok 25 łóżek i do nich wszystkich jest przypisane jeden prysznic- podkreślę że w dodatku nie zamykany!! dwie toalety znajdujące się przy prysznicu i 2 pisuary również przy prysznicu. Poza tym porządek w tych toaletach pozostawia wiele do życzenia, może lepiej nie będę pisać szczegółów, bo chyba każdy się domyśla. W tym niby hotelu połowa to Polacy, a druga połowa to Rumunii i wszyscy śpią na jednym korytarzu. Jeśli ktoś nie wierzy mogę wysłać zdjęcia "pokoju" jozef.kaczorowski1234@wp.pl

Kasia L. z Lodzi
@jozefff 14.06.2016 15:27

czesc - pusccie te sciany z zaslonek na youtuba to dopiero sie pochichramy - nie zlosliwie , oczywiscie . Kasia L. - potencjalna ofiara firmy Goo.....

byłem - widziałem

witam, Ostrzegam wszystkich, którzy zastanawiają się na tą agencją. Opiszę historię swoją i swojej dziewczyny jaka spotkała nas w kwietniu. Po wysłaniu aplikacji do pracy zadzwoniła do nas pani Aleksandra Sz. z biura w Złotowie. Porozmawialiśmy przez telefon, poprosiła o dosłanie dokumentów i zapewniła, że znajdą dla nas jako pary pracę i się będzie kontaktować. Dosłaliśmy wszystkie niezbędne dane i czekaliśmy. Po paru dniach dostaliśmy telefon, że jest dla nas praca. Dla mojej dziewczyny przy chryzantemach, dla mnie w tej samej fabryce prace produkcyjne. Firma miała się znajdować ok 1,5km od Stella Maris - ich ośrodka w którym Pani Aleksandra Sz. zapewniła,że dostaniemy własne jednopokojowe mieszkanie z łazienką i aneksem. Dodam, że informowałem właśnie, że bardzo nam na tym zależy aby nie dzielić z nikim mieszkania i łazienki. Pani kolejny raz potwierdziła, że nie ma problemu. Wysłała mi nawet link do strony gdzie były zdjęcia takich własnie pokoi. Jeśli chodzi o zarobki to powiedziała, że po potrąceniu kwoty za mieszkanie, dojazd do pracy i ubezpieczenie będzie to 6 euro netto za godzinę, chyba że będziemy pracować też nadgodziny to wtedy więcej. Zgodziliśmy się, mieliśmy czekać na telefon kiedy mamy wyjechać. Za kolejne kilka dni znów zadzwoniła i powiedziała, że praca się zmieniła na pracę przy warzywach, segregacja pomidorów, ogórków itp. Trochę dalej bo 7 km od Stella Maris ale wszystko pozostałe bez zmian. Praca od poniedziałku. Ustaliliśmy,że dotrzemy tam we własnym zakresie w sobotę, podpiszemy umowę i zaaklimatyzujemy się. Wysłała dane adresowe. Dotarliśmy na miejsce w sobotę ok 14. W Stella Maris byli trochę zaskoczeni naszym przybyciem i na początku nikt nic nie wiedział. Po paru minutach okazało się, że tam na pewno nie będziemy mieszkać i mamy jechać 50 km pod Rotterdam, tam mają mieszkania w blokach. Jak powiedziałem, że ustalaliśmy coś innego to odesłali nas do sławnego na tym forum koordynatora Ryszarda, który z cynicznym uśmiechem powiedział, że zawsze najpierw przysyłają do Stella żeby podpisać umowę itp a na miejscu dopiero rozsyłają dalej. Odesłał nas na portiernie żebyśmy podpisali umowy, ale my nadal drążyliśmy - czy będziemy mieszkać sami - chłopak który miał z nami podpisać umowę powiedział że nie może nam tego obiecać, jak zapytałem jaka to praca - do końca nie wiadomo jeszcze. Na pytanie dlaczego nie ma w umowie stawek za godzinę itp powiedział,że u każdego pracodawcy są inne i dlatego nie mogą mieć wpisanych. W umowie były informację, że: jest na rok i w ciągu roku muszą zapewnić 520 godzin pracy (tylko !) pracodawca może w każdej chwili zmienić warunki umowy bez naszej zgody, umowa jest w języku polskim dla nas i w holenderskim dla nich i w razie różnicy w tłumaczeniu brana pod uwagę jest ta holenderska (!) każą podpisać umowę na mieszkanie zanim je zobaczysz a koszt miesięczny dal pary to 760 euro! Po przeczytaniu tego wszystkiego powiedziałem temu z recepcji, że nie podoba mi się ta umowa to mi odpowiedział, że u nich i tak nie jest tak skomplikowana jak w innych agencjach. Zabraliśmy te papiery, wsiedliśmy w auto i wróciliśmy do Polski. Moim zdaniem Ci co dojadą tam ich transportem są skazani na męczarnie tam bo bus ich wysadzi na wiosce i zanim się zorientują, że to co obiecują w Polsce to oszustwo to już nie mają jak wrócić. Dla niedowiarków mam skan umowy, bo to nie wszystko co w niej się znajduje. Jedyne co ich chroni to to, że część informacji mówią przez telefon żeby ich potem nie zaskarżyć. Nie polecam nikomu.

Mariii

6-7 euro ? to chyba jestes na wiekówce

Pablo

Dostał też ktoś oferte pracy z Goodmorning do LG FLOWERS na 4 Kwietnia???

patryk1111
@Pablo 29.03.2016 16:11

no tak ja jade tylko jak to czytam to mnie to rozkurwia i nie wiem czy pojade

Pablo

Witam,właśnie dostałem tel.z firmy Goodmorning z możliwością wyjazdu do pracy przy kwiatach(tj.ścinanie,magazynowanie,przygotownie do transportu itp.)w okolicach Bredy i Rotterdamu pod Holenderskim zleceniodawcą firmą: LG FLOWERS.Dostał też ktoś tą oferte i zamierza z niej skorzystać?? a może ktoś mógłby coś powiedzieć jak wygląda współpraca z tymi pracodawcami ??

moni

Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13. Godzina śmierci: 21:37 - 2+1+3+7=13. Data śmierci: 02.04.2005 - 0+2+0+4+2+0+0+5=13. Postrzelony 13 Maja. 9301 dni pontyfikatu - 9+3+0+1=13. Zmarł w 13 tygodniu roku. JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter. czy to zbieg okoliczności? prześlij to dalej niech inni myślą... Sorry, ale musi się spełnić.... Pomyśl sobie życzenie a zobaczysz co sie stanie... Zacznij myśleć o czymś czego naprawdę pragniesz, To funkcjonuje....Osoba, która mi wysłała ta wiadomość powiedziała, ze jej życzenie. spełniło sie w 2 dni po odczytaniu tej wiadomości. Wypowiedz życzenie jak skończy sie. odliczanie: 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *Wypowiedz życzenie* Wklej te wiadomość w ciągu 10 minut do 10 komentarzy. Jeśli tego nie zrobisz stanie się. przeciwność Twojego życzenia.i Odpowiedz

Paweł Jan
@moni 15.03.2016 18:43

Ja nie przesłałam 10 osobom w 10 minut i ...żyję. JPII zatuszował pedofilię za to się w piekle smaży.

pawel77

Witajcie do mnie dzwonili mam wysłać papiery do Złotowa ,i przyjechać na rozmowę ,ale z tych wpisów które czytam na tym forum mam mieszane uczucia bo człowiek chce jechać ,i zarobić parę groszy a tu czyta takie rzeczy które się tam dzieją to się odechciewa wszystkiego Mam taką prośbę jeśli ktoś teraz tam jedzie to proszę napisać jak rzeczywiście tam jest i czy warto jechać i zawracać sobie głowę dodatkowymi problemami ,bo siedzieć bez pracy albo mieć pracę raz na jakiś czas aby zarobić na pokrycie zakwaterowania tam to lepiej w kraju klepać tą przysłowiową biedę

Pablo

Wybiera się ktoś może w przyszłym tygodniu do pracy z goodmorning? bo dzwonili do mnie,że jest praca tylko czekaja na potwierdzenie strony Holenderskiej,tylko niewiem czy w to wszystko wierzyć po przeczytaniu tych wszystkich złych opinii na ich temat.

xxf

Hej jak oceniacie dokładnie ta firme? Czy naprawde jest tak ja pisza? Wyjezdzam za tydzien i chciałabym sie czegos dowiedziec o nich :)

Kuku

Witam czy ktos jedzie na pomidory 29.02.2016 czy ktos wie cos wiencej na ten temat prosze o odp.pod nume.516695398 lub na meila.Grzegorz-200@wp.pl

Pablo

Witam,wybieram się w przyszłym tygodniu przez tę firmę na szklarnie do pracy,jedzie ktoś jeszcze? jakieś nowe newsy na temat ich działalności??

NIKI
@Pablo 06.02.2016 09:54

WITAM ZASTANÓW SIE ZA NIM POJEDZIESZ NIE WARTO OSZUSTWO

Marek

Witam, w zeszłym tygodniu przyjechałem z Holandii po 3 tygodniach pobytu tam przez firmę GM. Nie polecam tej firmy. Uzasadnienie: - koszt przejazdu do Holandii - 350 zł busem, który wyglądał jak by dzień wcześniej przewożono w nim kartofle; - na miejscu w hotelu Stella Maris dowiedziałem się, że umowa podpisana w Polsce w biurze tam w Holandii się nie liczy i mogę sobie nią tyłek podetrzeć; - codziennie musiałem prosić się o pracę, bo gdybym siedział i czekał aż mnie gdzieś wyślą, to pewnie bym się nie doczekał, - konsekwencją mojego codziennego upominania się o pracę było to, że przydzielali mnie do najgorszych robót; - 90 euro / tygodniowo wynosi opłata za pobyt w hotelu, gdzie powiedziano nam, że wi-fi i tv kablowa (satelita) jest wliczona w tę opłatę, po czym okazało się, że dodatkowo z tygodniówki nam to odciągnięto; - odciągane jest ubezpieczenie które tygodniowo wynosi ponoć 10 euro, ale mi z ostatniej tygodniówki odciągnięto 17; - niby GM zapewnia transport do pracy i z pracy, ale odciągają po 6 euro / tygodniowo z wypłaty za to, że cię wożą - śmiech na sali; - wyżywienie we własnym zakresie trzeba sobie zapewnić, a wiadomo tam drogo, więc żeby tam pojechać trzeba ze sobą wziąć "trochę" gotówki; - po 3 tygodniach przeniesiono mnie z hotelu na domki, do innej pracy, na następny dzień po pierwszej przerwie powiedziano mi, że pracy jednak nie ma i mam wracać do kraju - na własny rachunek i transport też samemu trzeba sobie zorganizować. Wyglądało to tak, że żona w Polsce dzwoniła po firmach transportowych, szczęśliwym trafem udało się w ten sam dzień zorganizować busa, za który zapłaciłem już w Polsce, gdyż zostałem tam bez pieniędzy - koszt podróży powrotnej - 300 zł Przelewy na konto owszem są, ale z tego co zarobiłem połowa jest odciągana i odliczane są jakieś dziwne opłaty, kwit z wypłatą jest w języku holenderskim, trzeba siedzieć z tłumaczem google, żeby w ogóle wiedzieć o co chodzi, podsumowując - nie wiem czy pokryją się wszystkie wydatki jakie poniosłem, żeby w ogóle z tej firmy pojechać.

ana

płacisz za mieszkanie nawet jak nie pracujesz popracujesz trochę zabierajo dlug za chate jak nie ma stalej roboty to się kasy nie zarobi będziesz ciogle na minusie a później dostaniesz zjazdowke

Pracownik

Ahahahaha dofinansowanie do mieszkania!! Dobre :D

Robin

Jak dla mnie to wyjaz za pośrednictwem tej firmy nie opłac się... o to moje argumenty. -wynagrodzenie w załeznosci od wieku to okolo 6-7 euro z tego w tygodniu nie wiadomo czybedizemy mieli prace, na maxa mozna miec 38h w tyg. z tego nadgodzin nie zapewniają wiec wychodzi ze tygodniowo zarobimy 235 euro. Wszystko by bylo ok lecz trzeba zaplacic za zakwaterowanie 89 euro + ubezpieczenie około 30 euro czyli 120 euro/tydz. Podsumowując tygodniowo zarobisz 120 euro jezeli dobrze pojdzie. Teraz od tego trzeba odjac jedzenie picie nie mowiac juz o jakis przyjemnosciach. -Wiec jak dobrze pojdzie to po pierwszym miesiacu zarobisz 300-400 euro. To juz lepiej znalesc sobie prace w polsce i miec spokoj.

uleczka
@Robin 06.07.2013 09:59

Hej.Mozesz mi odpowiedzieć dlaczego sie wycofałeś.Mam zamiar pojechać z chlopakiem i czytam wszystkie opinie na temat tej firmy.Pozdrawiam a to mój adres stokrotka79-79@wp.pl

maestro

A ja miałem teraz jechać do nich do pracy ale się wycofałem.Z tego co widzę dobrze zrobiłem.Wam też radzę się wycofać

Zostaw opinię o Goodmorning - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Goodmorning