KL-SYSTEM Sp. z o. o.

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o KL-SYSTEM Sp. z o. o.

Opinie o KL-SYSTEM Sp. z o. o. Poznań

Nie przegap nowości o KL-SYSTEM Sp. z o. o.!

26.03.2015 19:39

Moze się ktoś orientuje. najniższa stawka od kwiecień w Niemczech to 8.80 euro/brutto, a gdzie zarobek z agencji? pewnie z tej kwoty?
    Mario

26.03.2015 22:03

Nie no, znajac zycie i prace przez agencje "naganiaczy" z Polski do niemieckich, to pewnie maja oni podpisane jakies stosowne umowy, dzieki ktorym otrzymuja swoja dole. 8.80 brutto to stawka minimalna, zatem cos ponad 7 euro na godzine. Cudow nie ma. Ale juz za Mniej, to juz kompletny wyzysk, choc i taki sie zdarza
    hihi

26.03.2015 10:43

Zapewne duzo osob potrzebują,jak ogłosznie wczoraj dodali wieczorem,wiec jednak mieszkanie płatne?(miało być free)
    kalix

26.03.2015 11:27

Ja dzwoniłem i powiedzieli, że koszt dalej 5€, potrącane z wypłaty. No i na razie nie szukają ludzi, tylko będą dzwonić do tych, którzy wysyłali wcześniej cv. Bo ma ruszyć taka sama praca, tylko na innym magazynie niedaleko. Podobno po świętach, ale nic nie wiedzieli na pewno
    Yeezus

25.03.2015 21:35

Witam Na jutro wraz z kumplem mamy stawic sie w Neumunster. Panie z KS Service wyslaly juz umowy (w jez polskim), podaly namiary do koordynatora na miejscu oraz adres. Kwatera znajduje sie blisko dworca, probowalem cos wygooglowac ale niestety fotek zadnych nie ma. O ile praca powinna byc pewna , tak zakwaterowanie (a konretnie sprzet - gary, posciel) juz nie. No i jeszcze te 5 euro na dzien. Slabo cos jak na taki 3 miesieczny wyjazd Ktos juz tam dojechal? A moze ktos z kolegow rusza jakos na dniach z lubuskiego, kto moglby zabrac dwie osoby jeszcze?

25.03.2015 18:40

Przywiezie 7000zl ta osoba ktora cieła!!! Natomiast balujac i palac fajki,to slabiej to widze...:)

25.03.2015 14:04

więcej niz 7000 zł na czysto nie przywiozą

25.03.2015 14:02

Poczekamy na opinie,jak towarzystwo dojedzie i popracuje:)

25.03.2015 13:28

Zgadza sie. Najniżasza stawka to ok 1000 EURO na miesiac odjąć 155 EURO spanie, jedzenie ok 200 EURO zapewne to mamy juz ok 600 EURO na miesiąc. Odliczyc koszty własne paliwo itd. SŁABO!!!

25.03.2015 13:28

Podobno na czysto 1000-1100 euro,ale teraz policzmy: -150euro spanie -200euro na jedzenie trzeba liczyc(chyba,ze bede jadl chleb z maslem) To podobna kase mam w wykonczeniowce miesiecznie

25.03.2015 13:25

Pieniadze,ktore wloze w wyjazd,do tego tam spanie,jedzenie itp...:) W polsce bede mial podobna kase i jestem w domu:) Jechac na wariata w ciemno.....wybaczcie,ale nie dzisiaj:)

25.03.2015 13:19

Na moje w ogóle nic nie zorganizowane profesjonalnie, a polacy za groszem jadą. Co za kraj wyzysk na kazdym kroku.

25.03.2015 13:16

Licza 5 euro za dzien,ale za to dojazd do pracy,biuro tam zapewnia w ramach spania:)

25.03.2015 13:13

No oczywiście i ok 500 EURO juz w plecy :)

25.03.2015 13:07

Mi za ladnie wygladala ta propozycja wyjazdu....:) Juz kiedys na taka trafilem,zalowalem potem!! Wstrzymalem sie jednak teraz.... Rzeczywiscie dobry walek,mialo byc spanie free(szybka zmiana). Teraz 5 eurosow dzien!! tak czulem cos.....buhahaha

25.03.2015 12:36

W ogłoszeniu magazyn- hamburg pojawiła sie nowa opcja z bezpłatnego zakwaterowania jest juz 5 EURO za dzień :)
    krakito

25.03.2015 12:33

nie dodawaj sobie otuchy przez internet,dzwonione bylo (lecz ciągle zajete),wiec tutaj napisalem....ale brawo myslicielu :-)

25.03.2015 12:25

Do krakito!! Jak sie ma cos w glowie,to samemu mozna zadzwonic do biura,jezeli nie dzwonia!! Tylko trzeba myslec!!!
    krakito

25.03.2015 11:37

To jednak 40 osob a nie 70? ja rowniez dostalem informator dotyczacy pracy i mialem czekac na tel i ogarnac transport a tutaj echo....
    Danek

24.03.2015 10:53

Umowa na miejscu.... Do podpisu masz tylko kwestionariusz. Ale podczas rozmowy telefonicznej Pani stwierdziła, że to nie jest konieczne. Mi przesłała i to są tylko podstawowe dane nic więcej. Reszta na miejscu. A z adresem czekają na strone niemiecką bodajże. Mają wysyłać po 12 na maila.
    tomek

24.03.2015 10:42

Dostał ktoś umowe już?
    Baryłek

24.03.2015 19:19

ja dostałem dzisiaj po południu umowę, jutro śmigam singbadem z dzierżoniowa do neumunster w czwartek do roboty :-)
    ADAM J.

24.03.2015 10:23

Ja jeszcze nie :/ jestem w trasie i nie wiem co robic..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KL-SYSTEM Sp. z o. o.?

Kontakt - KL-SYSTEM Sp. z o. o.

Szydłowska 14a 60-651 Poznań

Branża główna: Praca tymczasowa
    kali

24.03.2015 09:59

dostal juz ktos adres domkow i ta umowe na email?
    [email protected]

23.03.2015 17:03

jak bedziecie znali szczegóły to może ktoś napisac na email? ja smigam jutro pociagiem z Bydgoszcz do Hamburga i nocuje tam,wiec w srode dopiero bede mógł sprawdzic email. Ewentualnie moge na email podac facebooka w celu ewentualnego kontakt :) widze,ze troche osob jedzie,wiec do zobaczyska w pracy :D

23.03.2015 16:57

firma istnieje na pewno, bo istnieje w rejestrze, więc to nie wałek ps. co do maila którego mi napisales nie mam nic na koncie, ale podałem nr

23.03.2015 16:50

W takim razie trzeba poczekać do jutra i przeczytania umowy. Niepokoi mnie bardzo małą ilość opinii o firmie. Nie chciałbym się wpakować.

23.03.2015 16:33

John, ja wiem tyle co Ty. Ciężki jest z nimi kontakt, bo mają dużo ludzi na głowie. Moja rozmowa zakończyła się w tym samym miejscu co Twoja. Miałem poszukać sobie transportu i czekać na odpowiedź agencji, która ma sprawdzić czy nie ma kogoś w mojej okolicy kto jedzie autem. Sam dzwoniłem do nich, ale cały czas zajęte...
    JANUSZ

24.03.2015 16:01

masz namiar na do Adamka bo chciał bym się z nim zbrać

23.03.2015 16:33

wolałbym inną formę kontaktu lkkl @ onet . eu (bez spacji) napisz mi swoje namiary, facebook, czy cos w tym stylu. ta poczta to chwilowa tylko

23.03.2015 16:29

Daniel od Ciebie też chętnie się czegoś dowiem ;]

23.03.2015 16:46

w tego co wiem, praca jest na 100%, jak mowil Daniel, podobno maja dużo ludzi na głowie, bo jedzie 40 osób, dlatego nie sa w stanie zrobic wszystkiego na raz. Więc jeżeli nie dziś to jutro powinien być ma mailu dokładny adres, pod ktory trzeba jechac. w mailu bedzie rowniez umowa, ktora trzeba bedzie wydrukowac, podpisac i odeslac na maila. główna umowa zostanie podpisana po dotarciu na miejsce.

23.03.2015 16:28

Adamek a powiedziano Ci jaki jest dokładnie adres ew. inne niezbędne informacje? Bo ja usłyszałem że praca jest, dostanę buty i kamizelkę, że w czwartek do pracy itp. Żadnych konkretów.

23.03.2015 16:22

środa z samego rana :) (usunięte przez administratora)

23.03.2015 16:26

Jutro skontaktuję się z agencją i do 12 dam Ci odpowiedź tutaj na forum :) Jeżeli nikogo nie będzie w pobliżu Wrocławia to się dogadamy :)

23.03.2015 16:19

A kiedy dokładnie wyjeżdżasz?

23.03.2015 16:12

jak przyjedziesz do Nowej Soli to Cię zabiorę ;)
    janusz

24.03.2015 15:21

kiedy wyjeżdżasz ja jestem z nowego miasteczka zabrał bym się z tobą podaj nr telefonu to zadzwonię i się dogadamy

23.03.2015 14:34

Jedzie ktoś do Hamburga z okolic Wrocławia, lub przejeżdża przez Wrocław, Opole, Kluczbork?

23.03.2015 12:22

ja tez dostałem maila. dzwonilem do nich i maja dzisiaj odzwonic bo wyjazd juz w srode. wlasciwie to jest normalne ze prosza agancje o ten skan do wypelniania formalnosci, no chyba, ze ktos byl w biurze i dal osobiscie
    maxim

23.03.2015 08:19

Również dostałem e-mail z podobną treścią o przygotowanie scanu dowodu osobistego
    paweł

22.03.2015 16:31

Czy może ktoś korzystał z usług tej firmy ,pani prowadząca rekrutację chce aby przesłać skan dowodu osobistego niby na potrzeby przygotowania umowy.
    piotr547

18.12.2014 09:56

ostatnio się kontaktowałem z ta firma i maja spoko oferty nawet, szybko znalezli miejsce dla mnie za przyjazne pieniazki ;) szczerze moge wam polecić ;)
    Marek154

17.12.2014 15:13

Ja wyjechałem do pracy w Nimczech, faktyczznie na poczatku bylem zmartwiony tym ze komentarze ktore tu wstawiacie beda calkowicie rzeczywiste... lecz powiem szczerze ze jestem zadowolony. Kasa na czas, obsługa świetna, miłe Panie, dostałem mieszkanie i ogoólnie mogę polecić ;)
    polecambardzo

17.12.2014 13:25

Witam! bardzo polecam firmę ks personal serwis jestem bardzo bardzo zadowolony ! wszystko się zgadza tak jak obiecywali! Warto wyjechać i pracować http://ksps.com.pl/

13.11.2014 10:37

normalny

21.11.2014 08:45

tylko, że tu piszą sami zawiedzeni, a ci co wyjechali to po prostu pracują i tyle w temacie.
    yes90125

24.09.2014 07:54

czy kto wie cos na temat oferty na operatora cnc w stuttgart na ile jest konkretna i jakie sa warunki

Zostaw merytoryczną opinię o KL-SYSTEM Sp. z o. o.