Eureka Group S.A.
2 174

Opinie o Eureka Group S.A.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eureka Group S.A.

Czy tak można?

czy jakiś uczestnik projektu został pozwany przez firmę szkoleniową do płatności za kurs który odbył?

Magda

Czy ktoś wie, jak można skontaktować się z tą firmą? Telefon podany na stronie jest wyłączony od dłuższego czasu.

Co z płatnościami?
@Magda 11.06.2018 15:16

czy jakiś uczestnik projektu został pozwany przez firmę szkoleniową do płatności za kurs który odbył?

Olsztyn

Jeden wielki przekręt. Zamiast zwrócić mi pieniądze to je jeszcze ode mnie wyłudzili. Urząd Marszałkowski rozkłada ręce, projektów jak mnie poinformowano mają na prawie 2 lata.

Ja
@Magda 25.05.2018 20:23

Wkład własny. Firma szkoleniowa ściga was o zapłatę?

Czak

Jesli ktos ma wiedze prosze napisac dlaczego w kaliszu sa problemy z wyplata dotacji. Wszystko szlo dobrze spotkania, szkolenia, podpisanie umowy a jak przyszlo do wyplaty srodkow to problemy.

Bartek
@Poszkodowana 10.05.2018 19:52

Skąd macie takie informacje że firma ogłosiła upadłość? na Dolnym śląsku już uruchomiona jest procedura i zaległe transze pomostów ki będą wypłacone przez innego benificjenta.

Cyrk

I to jest właśnie Polska. Firma oszukuje swoich pracowników na setki tysięcy złotych parę razy z rzędu. Sprawa nagłośniona w TV, oraz jest prowadzone postępowanie w prokuraturze. Mimo wielu takich akcji dalej jest to samo. Bo najlepiej kraść z Urzędów itd. Jak ktoś z odzieżowego ukradnie bluzke za 60 zlotych to od razu policja itd. A jak 60 tysięcy z dotacji to jest super. Mój kraj taki piękny.

Natalia
@Ja 05.05.2018 01:12

jakie 600 tys. chyba 6 mln

Bartek

Ktoś coś wie co aktualnie się dzieje w sprawie Eureka?

JA
@Bartek 04.05.2018 21:13

czy firma szkoleniowa może od uczestnika projektu ściągać pieniądze bo eureka nie zapłaciła im? przypomnę, że nie ma umowy firma szkoleniowa - eureka. jest umowa uczestnik - eureka. firma szkoleniowa na druku eureka wyceniła szkoleni, następnie po szkoleniu fakturę wystawiła na eurekę. gdy eureka nie zapłaciła ściga uczestnika o zapłatę. czy uczestnik ma czego się bać?

Poszkodowany

W Konstantynowie Łódzkim było dokładnie to samo w bodajże 2016 roku. "Prężnie rozwijająca się nowa firma z sukcesami" Stanowisko pracy w umowie nie miało nic wspólnego z wykonywaną pracą. W pierwszym miesiącu wypłaty wpłynęły normalnie na konta pracowników, niestety po tym terminie zaczęły się problemy, zwalnianie pracowników aż na końcu likwidacja działu i "bankructwo" Sprawa znalazła się w uwadze z oddziałem znajdującym się w siedlcach, wszyscy zgłosili sprawę do pipu, dochodzenie od 2 lat jest prowadzone i nadal nic nie wskórali. Coraz gorzej z tym krajem, ludzie oszukują na grube pieniądze prostego człowieka by pogrubić swoją kieszeń. Gdzie jest prawo, a przede wszystkim człowieczeństwo tych ludzi ?

Oszukany

Toczy się postępowanie w prokuraturze, ponieważ w mazowieckim nie wypłacili ludziom pieniędzy i wyludzili dofinansowanie z WUPu. Sprawę nagłośnila Interwencja, proponuje się do nich zgłosić może kolejny raz nagłośnienie tej sprawy zakończy bezkarne oszukiwanie ludzi.

Inna firma to Brevio

Firma ma ogromne kłopoty finansowe. Inna firma tego samego właściciela Brevio zwolniła grupowo pracownikowi jeszcze nie wypłaciła im wynagrodzenia za luty i marzec. Proszę zobaczyć opinie na temat tej firmy na tym portalu. Widocznie mają ogromne kłopoty finansowe.

Nick
@Inna firma to Brevio 18.04.2018 15:51

Dokładnie te same praktyki!

Dolny Śląsk

Na Dolnym Śląsku też firma Eureka się nie sprawdziła. W projekcie na założenie biznesu nie wypłaca uczestnikom wsparcia pomostowego, mimo że dostała pieniądze na ten cel z urzędu. Nie ma kontaktu z centralą, telefony wyłączone, lokalne biuro nic nie wie.

Olsztyn
@Uczestnik 20.04.2018 12:40

Zgłoszenie do urzędu z mojego terenu nic nie dało. Urząd zaczął ściągać pieniądze od eureki jednak ich nie przekaże dalej dla uczestników

anonymous

Witam serdecznie, czy ktoś ma jakieś informacje na temat realizacji projektów w Olsztynie ? Firma EUREKA nie wypłaciła mi 60 tys. zł . za zrealizowane szkolenia. Z kim rozmawiać ? Jarek

Brevio i Eureka to to samo
@Byly pracownik 21.03.2018 17:04

Osoba zarządzająca firma Eureka jak i Brevio nie boi się urzędów. Tydzień temu uciekł przed kontrolą z Pip. Bul na miejscu w firmie i uciekł przed inspektorami! Byli pracownicy zgłosi do Pip skargę bo nie wypłacił im za luty i za marzec.

zainteresowany

Jak skontaktować się z tą firmą??? Wszystkie numery tel. nie aktualne...

anonymous
@zainteresowany 02.01.2018 15:55

Do rekrutacji dzwonic. Pani Marta jeszcze pracuje.

Hotelarz

Uwaga, to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Właściciele mają też hotele Sułkowski i Vitalia. Okradają managerów i nie wyplacają wynagrodzeń. Prezes to pospolity cwaniak i bandziorek! Hotelarze trzymajcie się z daleka!

anonymous

Nie polecam tej firmy. Brak wypłacalności i kompetencji zarządzania pracownikami i biznesem. Cwaniactwo i buractwo.

anonymous

Ta firma to kompletne dno, poczynając od prezesa i resztę rodzinki po kierowników- brak kompetencji, klasy i pojęcia o zarządzaniu i prowadzeniu biznesu. Poza tym firma ma problemy finansowe. Żałuję, że w ogóle miałam do czynienia z tą firmą - same problemy, cwaniactwo i buractwo.

anonymous

Firma istnienie. Jest fatalnie zarządzana, liczy się dla niej tylko interes firmy - pracownik nic nie znaczy. kierownictwo w firmie jak i prezesie to koledzy - rodzina, więc kombinują jak się da. Nie warto tam aplikować a już tym bardziej pracować.

Ciekawski

Czy ta firma w ogóle jeszcze istnieje?

szurna

@trt zatrudnienie na to stanowisko rzeczywiście może się opłacić. Super, że zapewniona jest podstawa, prowizja i premia, więc można mieć u nich niezłe zarobki.

były pracownik
@szurna 16.12.2015 03:17

o ile wypłacą wynagrodzenie, bo niektórzy musieli dochodzić w należności w sądach...

Piotr M

W jakiej sprawie ?

Aneta

@Piotr M. próbowałeś się w tej sprawie kontaktować z firmą?

Aneta

Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. gorszy sort :)2017-03-24 10:28 rozumiem, że Ty jesteś zadowolony z pracy w firmie. Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń z Eureka Technology Park.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nihil Novi

Były i obecny proszę o kontakt.

Aneta

Pracujesz obecnie w firmie Eureka Technology Park? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda sytuacja w firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Byly pracownik

O jakim projekcie mowa? Inwestycyjnym?

Franciszek zwany też Jurkiem

Wszystkie powyższe wpisy to wymysł wkurzonego pracownika. Możecie je usunąć - nie musicie. Poziom abstrakcji tychże wpisów jest wprost proporcjonalny do tego co się dzieje naprawdę w Eurece. pozdrawiam ?

anonim

tak właśnie jest jak powyżej.

Tecza

Chyba żadnych ogłoszeń na staż nie widziałem odpowiadając na Twoje pytanie powyżej, ba nawet ofert pracy chyba nie mają

anonim

(usunięte przez administratora)

po

dwa ? hmm ... ile jest spolek w ramach jednej firmy?, ile ich jest? 10, 30 ? moze zrobmy liste spolek jednej firmy Eureki?

trt

@bartek a nie wiem czy widziałeś że teraz w firmie Eureka Technology Park Sp. z o.o. można aplikować na stanowisko specjalsity do spraw sprzedaży w Warszawie

sina

no mozna powiedz ze firma na plus skoro takze daja mozliwosc awansu w strukturach firmy, szkoda tylko ze bardziej chca zatrudnienia na zasadzie B2b, a nie umowe o prace

Zostaw opinię o Eureka Group S.A. - Dąbrowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eureka Group S.A.