Kancelarie Kredytowe

Gliwice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 49 ocen.

Opinie o Kancelarie Kredytowe

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelarie Kredytowe

Natalia

Widzę, że klienci są zadowoleni z pracy Kancelarii Kredytowych, a jak się tam pracuje. Dawno żaden pracownik nie wyrażał swojej opinii o współpracy z tą firmą. Coś się zmieniło od czasu ostatnich wpisów?

Zadowolony

Odzyskali dla mnie sporo pieniędzy / fajna obsługa :)

Adrian

Jestem pozytywnie zaskoczony jak szybko zrealizowali moją sprawę. Nikt mi nie potrafił załatwić kredytu a tu 2 dni i kasa na koncie polecam

Polecam

Cały mój proces kredytowy przeprowadzony został z należytą starannością. Jestem zadowolony

Natalia

@Zdecydowanie odradzam co masz na myśli pisząc parafiremka? Z tego co widzę klienci są zadowoleni z usług Kancelarii Kredytowej. A czemu pracownicy nie są? Możecie wyjaśnić?

Na czarno

Jak tam jest z wynagrodzeniami i premiami? Wszystko ok?

Paweł

Nie wiem czy to dobre miejsce na taką opinię ale dzięki nim udało mi się wyjść ze wszystkich długów. Na pewno jeśli chodzi o kwestie finansowe będę stałym klientem!!!

Natalia

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co masz na myśli? Możesz wyjaśnić czym jest spowodowana taka opinia o Kancelariach Kredytowych? Na forum nie mogą zostawać niewyjaśnione kwestie. To ważne dla użytkowników.

Zdecydowanie odradzam
@Natalia 14.09.2017 10:03
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co masz na myśli? Możesz wyjaśnić czym jest spowodowana taka opinia o Kancelariach...

Takich parafiremek jest masa. Kpina.

Zadowolony

mają fajne niestandardowe produkty, wczoraj kolejny raz skorzystałem z ich rekomendacji i mam lokatę na ciekawy procent

Natalia

@Dominika a mogłabyś rozszerzyć swoją wypowiedź? Czemu polecasz pracę w firmie Kancelarie Kredytowe? Jakie są według Ciebie zalety tego pracodawcy? Te informacje będą przydatne osobom, które będą aplikować na stanowisko asystentki prezesa, której aktualnie ta firma szuka (http://www.kancelariekredytowe.pl/kariera-pl/kariera.html).

Dominika
@Natalia 23.08.2017 08:34
@Dominika a mogłabyś rozszerzyć swoją wypowiedź? Czemu polecasz pracę w firmie Kancelarie Kredytowe? Jakie są według Ciebie za...

Pracowałam tam i wszystko wspominam jak najlepiej. Zawsze wypłaty na czas, fajne premie i super atmosfera. Do tego dają możliwości do rozwoju

Dominika

Polecam tą firmę

Jogi

Jako nowy pracownik mogę tylko napisać polecam. A najlepsze jest w firmie to, że największym pośmiewiskiem jest Marcin P wypisujący wszystkie te bzdury. Nie znam ale słyszałam że upośledzony bo nikt normalny nie wpisywałby komentarzy sam na nie odpowiadając z tego samego adresu IP. Niektórzy się nadają tylko do Plewienia - tacy też potrzebni

Informatyka
@Jogi 19.07.2017 18:14
Jako nowy pracownik mogę tylko napisać polecam. A najlepsze jest w firmie to, że największym pośmiewiskiem jest Marcin P wypisu...

Jak to wszyscy się znają na nowych technologiach i adresach ip:) Ja na przykład słyszałem że mając dostęp do komputera na minutkę można na nim zainstalować oprogramowanie które online daje dostęp do danego komputera, wszelkich haseł itp... Śmiać się chce z amatorów. Oj śmiać się chce czytając co tworzycie i piszecie. Słyszałem też że można zgrać zdalnie wszystkie dane z dysków zewnętrznych podpiętych do takiego kompa. A co do ip to jest wyższa szkoła jazdy.

Zosia

To jest chyba fake. Piszą że są największym biurem a nigdy o nich nie słyszałam. Tylko kilka opinii i nic więcej.

Obserwator

Coś często zmieniane są "asystentki". Za dużo płacą? Co trzeba robić? Brakuje chętnych do pracy za spore pieniądze na tak wymarzonym stanowisku? W każdym ogłoszeniu pełno błędów.

Asystentka

Jak się tam pracuje? Interesuje mnie system premiowy. Opisujcie wasze doświadczenia.

Andre

Na tym forum dzieje się to co na większości. Zero merytorycznych wypowiedzi tylko jakaś dzieciarnia co nie ma co w domu robić wypisuje bzdury

Nowa

Może komuś ta opinia się przyda bo znam wszystkie szczegóły od wewnątrz. Przychodząc na rozmowę sama zasygnalizowałam najniższą krajową na początek, a prezes uznał, że zasługuje na więcej i z tego co rozmawiałam z innymi w firmie to nikt aktualnie nie zarabia najniższej krajowej. A wszyscy mają umowy o pracę z premiami. Z tego co widzę mają główną centralę w Gliwicach (nowa, baaaaadzo ładna :) i 2 oddziały w innych miastach. Do tego ponad 30 punktów franczyzowych. Do tego byłam świadkiem etapu finalizacji kamienicy, którą zakupują. Na razie tyle widzę i wiem, więc zachęcam aby każdy sprawdził sam, bo jakbym miała się sugerować jakimiś zawistnymi opiniami to bym musiała za granicę wyjechać pracować. Ja w każdym razie polecam bo tak miło jak tu jeszcze nigdzie nie zostałam przyjęta.

Zibi
@Zosia 23.06.2017 15:49
W jakich miejscowościach są te punkty franczyzowe????????

W Pacanowie!

Ściema z tymi punktami.
@Zosia 23.06.2017 15:49
W jakich miejscowościach są te punkty franczyzowe????????

Wyrobnicy rudego rozpędzili się z tymi wpisami. Jeden punkcik w Gliwicach i tyle. Kilka firemek w jednym lokalu i ot co. Jak można myśleć że ktoś zapłaci za pomysł prowadzenia punktu agencyjnego których setki w każdym mieście. No to chyba wielkie nieporozumienie.

Była pracownica

Szkoda czasu na takie bzdurne posty- z agresją - widocznie pretensje personalne- nie merytoryczne. Myli się Pan/ Pani- Była pracownica to nie Kasia- i to fakt nie podważenia. Koniec !

Riba
@Była pracownica 19.06.2017 12:16
Szkoda czasu na takie bzdurne posty- z agresją - widocznie pretensje personalne- nie merytoryczne. Myli się Pan/ Pani- Była pr...

Taaaaa

Jak płacisz taką masz agencję turystyczną

Wesoło co?

7 faktów o współpracy z nami

7 razy lipa

Była pracownica

Fakt- większość pracodawców zatrudnia pracowników na okres próbny za płacę minimalną, Fakt- jak po tym okresie nie dostajesz podwyżki to znaczy że nie spełniasz wymagań pracodawcy, i jest tak na całym świecie. To nie oznacza że jesteś złym pracownikiem, tylko że pracodawca ma inne oczekiwania wobec pracownika na danym stanowisku, nie trzeba brać tego personalnie do siebie to pracodawca określa reguły, a pracownik jak chce pracować to się do nich stosuje Jak nie chce to zmienia pracę ma do tego prawo- wolny rynek, a jak nie chce się podporządkowywać to zakłada własną działalność i staje się pracodawcą- POLECAM

Opinia
@Była pracownica 16.06.2017 10:14
Fakt- większość pracodawców zatrudnia pracowników na okres próbny za płacę minimalną, Fakt- jak po tym okresie nie dostajesz...

I to właśnie jest dowód na bzdurne uzasadnienie działania firm. Nikt poza amatorami i pseudo firmami nie stosuje płacy minimalnej na okresie próbnym. Wynagrodzenie na okresie próbnym jest dostosowane do zakresu obowiązków, doświadczenia, rentowności firmy i analizy rynkowej wynagrodzeń na danych stanowiskach. Twierdzenie że jak się nie podobają warunki to się zwolnij świadczy tylko o mentalności pracodawcy. Ktoś kto godzi się na takie traktowanie to oznacza że nie jest zdolny do znalezienia lepszej pracy więc faktycznie zasługuje na takie wynagrodzenie. Ktoś udaje że płaci a ktoś udaje że pracuje. I koło jakości się zamyka. Jednak zawieranie umów o pracę z najniższą krajową i dopłacanie reszty umówionej kwoty bez oskładkowania to przestępstwo. Ale chyba w dzisiejszych czasach nikt już tak nie robi. Łatwo można wpaść w wielkie kłopoty.

Była pracownica

Opinii może być wiele, dobrych lub złych- powinny odnosić się do faktów - każdy ma do nich prawo pod warunkiem, ze nie naruszają dobrego imienia innych ludzi. Fakt- profesjonalni pracownicy, Fakt- przyjazna obsługa, Fakt- szeroka oferta produktowa- upadłości, odfrankowienia kredytów, kredyty dla klientów nawet tych w ciężkiej sytuacji Fakt- służą wsparciem, wiedzą i zaangażowaniem tak aby każdy klient był zadowolony Fakt- pracownicy zarabiają tak jak pracują

Była pracownica
@Obserwator 14.06.2017 10:23
Fakt opinie bardzo krytyczne ale w granicach obowiązujacych przepisów. Jak dbasz tak masz.

Fakt- Jak pracujesz tak masz

Dziwne
@Była pracownica 14.06.2017 15:27
Fakt- Jak pracujesz tak masz

Rozumiem że jeżeli pracodawca zatrudnia mnie za płacę minimalną to oznacza że źle pacuję? Nawet jak czasem dorzuci coś bez oskładkowania to w mojej ocenie może oznaczać tylko 2 rzeczy: nie ceni pracowników i łamie prawo. Teza że pracownik otrzymujący płacę minimalną źle pracuje jest absurdalna.

Bytom

Hahaha. Ktoś tfafił w sedno.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wanilla

Bosko. Zachęcają do inwestycji.

Rudy

Jakich specjalistów zatrudnia ta firma? Warto tam pracować? Jakich wynagrodzeń można się spodziewać? Ile mają placówek w Polsce? Zawierają umowy na najniższą krajową i płacą pod stołem? Piszcie czy warto aplikowac?

Romek

Odradzam

Warto sprawdzić wkład spółek

Ewentualna odpowiedzialność spółki z o.o. za swoje zobowiązania nie dotyka bezpośrednio sfery majątkowej jej wspólników. Mogą oni jedynie „stracić" wniesione do spółki wkłady czy ewentualnie inne świadczenia, których spółka nie będzie mogła im zwrócić (dopłaty, pożyczki wspólników).

anonim

(usunięte przez administratora)

Matylda

Faktycznie imponujące.

Marta

Kancelarie Kredytowe zostały mi polecone przez znajomą, która ma kredyt we frankach. ( sprawa jest już w drugiej instancji rozpatrywana) Mnie też dotyka ten problem więc byłam na spotkaniu z Panią Izą , bardzo miła i profesjonalna kobieta. Profesjonalna obsługa, jeśli czegoś nie rozumiałam zostało mi to tak przedstawione że w końcu wiem na czym stoję. Dokumenty trafiły do analizy i czekam na odpowiedź w jaki sposób będę mogła odzyskać swoje pieniądze.

Frankowicz
@Marta 31.05.2017 12:26
Kancelarie Kredytowe zostały mi polecone przez znajomą, która ma kredyt we frankach. ( sprawa jest już w drugiej instancji rozp...

No to chyba słabo to wygląda.

Fikcja

Każdy punk agencyjny ma w ofercie wiele banków. Nic wielkiego. Nazwa "Kancelaria" ma nadać tej śmiesznej firemce powagi. Jednak ani z kancelarią i z powagą to nie ma nic wspólnego. Zadzwońcie, zadajcie kilka pytań to zobaczycie co to za śmieszny bajzel.

Marcin

Normalny klient sprawdza ofertę we wszystkich bankach tak aby miał porównanie. W Kancelariach Kredytowych można to sprawdzić nie uprawiając pielgrzymek po bankach. Ja szanuje mój czas więc proszę o znalezienie najtańszego kredytu, a w banku nikt mi nie da najtańszej opcji. O czym się przekonałem już nie raz.

Marlena

Zastanawiałam się nad podjęciem pracy w owej firmie i zostałam zaproszona na ostatni trzeci etap. Zarobki spełniają moje oczekiwania, atmosfera w siedzibie firmy zachęcająca aby zostać dłużej... Osoby zarządzające firmą otwarte i nastawione na rozwój pracownika, a co uważam za duży plus.

Justyna

Firmy tego typu mają średnią opinię na rynku pracy. Ja osobiście pracowałam w tego typu firmach z różnym sutkiem, od jakiegoś czasu współpracuję z Kancelariami Kredytowymi i jestem zadowolona z moich zarobków.

Michał K

Przeszedłem pełne wdrożenie w tej firmie i ze względów prywatnych musiałem odejść dość szybko, ale mogę napisać ocenę. Bo naprawdę było fachowo i profesjonalnie. Szczególnie, że mają bardzo dobre produkty. Mnie przekonują najbardziej usługi prawne w których odzyskują kasę z kredytów we frankach albo pomagają w upadłościach konsumenckich. Prawników mają z najwyższej półki. Jedyny minus to brak samochodu firmowego na początek. Poza tym polecam.

RB
@Prawda 25.06.2017 15:23
No i rudy panikuje. Jak zatrzeć ślady płacenia na lewo? Nie ma jedności w ekipie...

Dobrze wiedzieć co się dzieje u rudego. Dziękuję i powodzenie. Kto ma wiedzieć ten wie :)

Wynagrodzenie

Płacą wspaniale. Wysokie podstawy i rekordowe premie. Kadrami zajmuje się profesjonalistka jakich mało. Wszystko na legalu. Zdecydowanie polecam. Wypłaty na poziomie 6000 netto. Zatrudniają światowej klasy profesjonalistów.

Jan

Uwaga, to wielkie oszustwo - najpierw firma prowadzona przez brata mechanika samochodowego, którą to zarządzał pan P. , po wykryciu wyłudzeń prze jeden z banków, zmiana nazwy i rejestracja nowej firmy. Pracownicy uczeni jak kombinować i oszukiwać - śliska spraw ... nie polecam. KOmbinatorzy

Ciekawy
@Jan 30.03.2017 20:23
Uwaga, to wielkie oszustwo - najpierw firma prowadzona przez brata mechanika samochodowego, którą to zarządzał pan P. , po wykr...

Napisz coś więcej!!!!!!

rf

3-letnie doświadczenie to nie duży wymóg, trzeba pamiętać o zarobkach jakie dają w zamian.

Wojt

Ja byłem na razie tylko na pierwszej rozmowie rekrutacyjnej, ale z opinii które uzyskałem od pracowników to atmosfera i pieniądze super. Do tego firma cały czas inwestuje i się rozwija co jest nie bez znaczenia jeśli zakłada się tu długo pracować. Na mnie prezes i jego kierowniczka wywarli bardzod dobre wrażenie dlatego mam nadzieje, że niedługo będę mógł tutaj podzielić się wrażeniami z pierwszych tygodni pracy :)))

obcy

Widzę, że PB i jego robotnicy na prowizji dwoją się i troją, żeby jakieś pozytywne komentarze się tu pojawiły...

Iza

Z tego co zdążyłam się zorientować po rozmowie i szybkiej analizie rynku to wprowadzili sporo nowych produktów. Do tego wynagrodzenie na początek wydaje się bardziej niż dobre!!! Może uda mi się tu dostać pracę :)))

Kasper

Ze swojej strony bardzo rekomenduję, a w szczególności zarządzających, przede wszystkim Pana Piotra którego miałem przyjemność poznać osobiście. Co do powyższych komentarzy to jeśli prowadził wiele firm to tylko można mu zazdrościć, a z tego co widać otwiera kolejna i nie trzeba być omnibusem żeby widzieć, że odnosi spore sukcesy. Otrzymałem niesamowitą pomoc od Pana Piotra, dlatego wiem, że wszystko robi z sercem. Pomimo tego że jest prezesem paru firm jest bardzo miły i rzadko spotyka się tak dobrych ludzi!

Iza

Zdecydowanie polecam! Bardzo dobre produkty i wspaniali ludzie. Mają kilka spółek w różnych branżach i rzeczywiście się rozwijają. Chyba dobrze, że są na tym forum negatywne komentarze, bo wszystkim się nie dogodzi, a podejrzewam że są to osoby, które nie dostały tam pracy lub które nie sprawdziły się na okresie próbnym ;)

Jaro

Osobiście w 100% polecam i produkty i pracę!! Wspierająca i przyjazna atmosfera, stale rozwijająca się firma

jorgi

z daleka od tej firmy!!!

Karol

Bardzo pozytywna rozmowa i mimo tego, że się nie dostałem otrzymałem bardzo konkretne informacje

Sabina

Mi się wydaje, że za nic nie robienie nawet w mc donald's nie płacą. Ja tutaj otrzymałam kwotę znacznie powyżej średniej, w dobrych miesiącach ponad 6000 zł, a możliwości są jeszcze większe

bartosz

zgadzam się z przedmówcą, normalny człowiek idzie do banku

Porady
@bartosz 31.03.2015 10:27
zgadzam się z przedmówcą, normalny człowiek idzie do banku

Nawet jak przyjdzie chodzić od banku do banku to polecam wybierać banki. Pseudo pożyczek, obligacji i propozycji super % jest wiele. Ale słyszymy jak to się kończy. Osobiście odradzam.

anna

nie polecam nikomu, chyba że ktoś chce pracować za darmo a nawet dokładać totalna porażka

Lukas

Wczesniej bylem ich klientem, teraz staram sie tam o prace. Wedlug mnie bardzo profesjonalna i rozwojowa firma. Maja bardzo szeroka oferte i przede wszystkim sluchaja klienta i jego potrzeb

Robert
@Lukas 27.03.2014 10:18
Wczesniej bylem ich klientem, teraz staram sie tam o prace. Wedlug mnie bardzo profesjonalna i rozwojowa firma. Maja bardzo sze...

Jestem klientem i z tego co widzę pracownicy są zawsze uśmiechnięci i pogodni, a to świadczy o tym że pracują w zdrowych warunkach, zawsze znajdzie się ktoś kto narzeka i nie jest zadowolony z pensji. W tej branży liczy się pewnie efektywność i ten który się stara do dobrze zarabia ;-)

Magda

Jedyna firma w której pracowałam z bardzo dobrym wdrożeniem do pracy oraz pozytywną atmosferą. Byłam miło zaskoczona, że perspektywy, które mi nakreślano na po poczatku spelnily się z nawiązką.(usunięte przez administratora)

było minęło

Zdecydowanie nie polecam i odradzam, chociaż to tak specyficzna branża i jak ktoś szuka pracy i dostanie ofertę to godzi się na tego typu cuda wianki. Mam za sobą kilka firm z branży, nawet k-ch z tych ale tu było najgorzej i najgorsze perspektywy. w mojej ocenie niestety.

Zostaw opinię o Kancelarie Kredytowe - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelarie Kredytowe