Agencja Ochrony Kowalczyk
2 174 6 1

Opinie o Agencja Ochrony Kowalczyk

ZniechęconyWaWa

Jedna z najlepszych firm ochrony w jakich pracowałem .Wypłaty bardzo atrakcyjne rzetelne za wykonaną pracę .Możliwość awansu oraz premii . Wartościowi mają szansę na umowę o pracę i szkolenia . Polecam . Warto w tej firmie pracować uczciwie i zawsze jest się docenionym. +premie +wypłata +prawdomówność i uczciwość nadzoru +nowe sorty mundurowe +większość pracuje lata Polecam podjęcie pracy w firmie Kowalczyk -Warto!!!!To gwarancja uczciwości w ochronie

Patrycja
@ZniechęconyWaWa 31.10.2018 21:30

@ZniechęconyWaWa, rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w Agencji Ochrony Kowalczyk, choć Twój nick wskazywać mógłby na coś innego. Długo pracowałeś w tym miejscu? Na jaką stawkę godzinową może liczyć osoba bez większego doświadczenia, chcąca podjąć pracę w tym miejscu?

kurczowy
@ZniechęconyWaWa 31.10.2018 21:30

Potwierdzam, 6 rok już pracuję i jest ok

Patrycja
@kurczowy 05.11.2018 10:19

A napiszesz, proszę, coś więcej? Tak krótkie wypowiedzi niewiele mówią osobom, które chciałyby podjąć pracę w Agencji Ochrony Kowalczyk. Zawsze warto podawać jakieś konkrety czy też szczegóły. Na pewno najważniejsze z nich to forma umowy, tryb pracy, forma grafiku. Napiszesz coś na ten temat?

Patrycja

@donald, to naprawdę nie jest dobre miejsce do wdawania się w tego typu dyskusje. @Lucky, a co jeszcze możesz powiedzieć o pracy w Agencji Ochrony Kowalczyk? Jaka atmosfera panowała wśród współpracowników? @ELA, czy właśnie taką sytuację miałaś pracując w tym miejscu?

Lucky

Witam jestem byłym pracownikiem f.Kowalczyk i wiem że są różne opinie na temat firmy, ja odszedłem ze względu na zakończenie umowe na danym obiekcie. Powiem szczerze że po opiniach o firmie nie byłem pewny czy moją ostatnią pensje zobaczę w całości. Lecz muszę przyznać że firma rozliczyła się ze mną co do złotówki(dosłownie).

Leszek

Nie płacą zaległego wynagrodzenia, telefonów nie odbierają.

Black
@Leszek 31.10.2017 10:01

dziwne ode mnie odbierają

Śpioch nocny
@Leszek 31.10.2017 10:01

Mnie tam płacą co do grosza.jak żeś lebrował, to masz za swoje...:D

Sklerotyk
@Leszek 31.10.2017 10:01

Mnie tam płaco i telefony odbierajo

Docipniś
@Leszek 31.10.2017 10:01

Nie odbierają telefonów to prawda, ale włącza się za to "automat" i można powiedzieć, co się myśli. Jak w "Misiu" u Barei.....:P

donald
@Sklerotyk 13.07.2018 07:31

To jeszcze niech na kurs ortografii cię zapiszą

Patrycja

@Poznaniak, co ma na celu Twój komentarz? Nie wnosi on nic nowego do dyskusji na temat sytuacji w firmie Agencja Ochrony Kowalczyk. Czy ktoś z Was chciałby jeszcze coś dodać na temat pracy w tym miejscu? Jaka jest jej specyfika? Napiszcie na ten temat kilka słów na forum!

Tomek

Pracuje od niedawna, przez to co tu przeczytałem miałem obawy. Co chwila maja nowe obiekty, kasa w porządku, inspektor równy gość. Jak ktoś chce pracować to i zarobi dobrze. Z umowa o prace tez jej było problemu. Nie wiem co wy robicie ze macie problemy z ta firma, znając życie nachlani na obiektach siedzicie... ja tam polecam, wiem ze rekrutują teraz na nowie obiekty.

Dkufd
@Tomek 26.08.2018 13:35

Firma jest po kontroli z pip , dlatego może się polepszyło.

góral ze śląska
@Tomek 26.08.2018 13:35

Tomeczku, pewnie pracujesz u nich w biurze, dlatego Ci tak dobrze płacą...:) W Katowicach płacą po 11/h netto (do ręki) z umowy śmieciowej.Czyli tyle, ile się należy zgodnie z prawem.Nikt nikomu żadnej łaski nie robi, że daje tyle.Tyle po prostu się każdemu należy!!! Państwo polskie gwarantuje stawkę 13.70 brutto na godzinę.Przypominam, że dopiero Rząd Prawa i Sprawiedliwości, stopniowo i powoli podnosi ochroniarzy w kolan. Za poprzedników pracowali za grosze 5-6 złotych (brutto), a nawet mniej.Nowa minimalna stawka, uchwalona przez Rząd PiS!!! - daje przy zleceniu " ozusowanym" na rękę 10.20, a bez tego 'ozusowania" 11 zł na rękę, za godzinę pracy .Na Śląsku na innych obiektach normą jest zapłata z umowy zlecenie za godzinę pracy 9 złotych na rękę, a nierzadko 8.50.!!! Gdy ludzie upominają się o swoje, szybko są spławiani na szczaw i mirabelki prostym zwrotem "jak się nie podoba, to trzeba się zwolnić".....albo, że "godzili się na taką zapłatę, podpisując odpowiedni dokument". Tomku , a może ty jesteś nachlany na obiekcie i w rzeczywistości nie wiesz jakie pieniądze wpływają na Twoje konto, albo po prostu trzymasz głowę między kolanami i posłusznie na takie stawki się godzisz ??? Nie po to Rząd PiS wyznaczył dolną granice zapłaty za prace, aby ktoś w sposób szyderczy drwił z ludzi i ich po prostu okradał z pieniędzy.

Poznaniak
@góral ze śląska 16.09.2018 12:36

(usunięte przez administratora) Pisowiec sie znalazł!!!!

Patrycja

@donald, rozumiem, że możesz mieć jakieś negatywne wspomnienia czy tez sytuacje związane z firmą, ale przypominam, że jesteśmy na forum publicznym - obowiązują tu pewne standardy, a takie wyrażenia, jakich używasz w swojej wypowiedzi, mogą zostać odebrane za pomówienie. @Pracownik, a czy podejmowane były na ten temat jakieś rozmowy z pracodawcą? Wiecie, czym spowodowane są te opóźnienia?

Patrycja

@donald, co ma na celu Twój komentarz? Rozumiem, że byłeś w jakiś sposób związany z Agencją Ochrony Kowalczyk, tak? Bardzo proszę o nieużywanie obraźliwych słów. W Internecie nie znalazłam aktualnych ofert pracy w tej firmie - może obecni pracownicy coś wiedzą na ten temat? Zachęcam do podzielenia się informacjami!

Patrycja

@Donald, nie jestem pracownikiem Agencji Ochrony Kowalczyk, jestem moderatorem forum. Wypowiadając się w tym miejscu akceptujesz regulamin (https://www.gowork.pl/regulamin ), więc bardzo proszę o przestrzeganie go. @Tomek, fajnie, że jesteś zadowolony z pracy w tym miejscu! Możesz napisać, czy jest jakiś socjal dla pracowników w Agencji Ochrony Kowalczyk?

Patrycja

@Donald, takie komentarze nie będą tolerowane na forum. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ), który nas tu wszystkich obowiązuje. Jeśli chciałbyś podzielić się swoją merytoryczną i kulturalną opinią dotyczącą pracy w Agencji Ochrony Kowalczyk - zachęcam. W przeciwnym razie bardzo proszę o zaprzestanie zaśmiecania wątku nic nie wnoszącymi do dyskusji komentarzami.

Patrycja

@Bodzio1488, a czy Ty piszesz z perspektywy pracownika firmy? Piszesz, że program był kilka lat temu - może od tego czasu zaszły w firmie pozytywne zmiany. Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w Agencji Ochrony Kowalczyk w Warszawie? Na podstawie jakiej umowy współpracuje się z tą firmą?

Patrycja

@donald, być może od Twojej pracy w tym miejscu wiele się zmieniło - mam nadzieję, że tak jest. Czy wobec tego obowiązujące stawki nie były zapisane w podpisywanej przez Ciebie umowie? Może warto było się o to upomnieć. Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w Agencji Ochrony Kowalczyk? Czy w firmie zaszły jakieś zmiany w ostatnim czasie?

Patrycja

@bezniku, rozumiem. Długo pracowałeś w Agencja Ochrony Kowalczyk? Co Twoim zdaniem powinno ulec zmianie na lepsze w tej firmie? @donald, co ma na celu Twój komentarz? Niewiele ma on wspólnego z wyrażaniem swojej opinii na temat pracy w Agencja Ochrony Kowalczyk w Warszawie. Jesteś obecnie pracownikiem tej firmy?

Patrycja

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w Agencja Ochrony Kowalczyk? Co możecie powiedzieć o pracy w tym miejscu i warunkach oferowanych przez tego pracodawcę? Gorąco zachęcam do dodawania swoich opinii! Każda z nich może być bardzo przydatna dla osób zainteresowanych pracą w tym miejscu.

bezniku
@Patrycja 14.07.2018 22:18

NIE POLECAM. Pracowałem w wielu firmach, ale nigdy nie pisałem negatywu! To pierwszy raz.

Patrycja

@Ksena, czy dopiero rozpocząłeś pracę w firmie Agencja Ochrony Kowalczyk? Może warto poczekać jeszcze z ostateczną opinią o firmie. Wspomniałeś, że dzięki specjalnym uprawnieniom można starać się o lepsze wynagrodzenie. Czy zastanawiałeś się nad podniesieniem swoich kompetencji? Może Ci to pomóc w negocjacjach związanych z wynagrodzeniem.

Grypser
@Patrycja 20.06.2018 09:43

Pani Pati Co oznacza podnieść swoje kompetencje.....chyba chodziło raczej o kwalifikacje....

Patrycja

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w Agencja Ochrony Kowalczyk w Warszawie? Jak oceniacie tego pracodawcę i oferowane przez niego warunki? Zachęcam do wyrażania swoich opinii! Osoby zainteresowane pracą w tym miejscu zaglądają na forum, a Wasze wypowiedzi pomogą im podjąć decyzję, czy aplikować do pracy w firmie.

Kafar

Tylko art. 219 kk i pan prokurator może ukrócić ten proceder z wynagrodzeniami i brakiem odprowadzania składek do ZUS-u.

Stróż nocny
@Kafar 07.03.2018 20:54

Kafar, co ma art.219 kk do wynagrodzenia? Faktycznie, jesteś tylko.....silny...i to pewnie tylko w gębie :D

Kafar
@Stróż nocny 01.05.2018 13:20

"Nocny" ile lat chodziłeś do pod....ówki?

Patrycja

@Nona, wysyłałaś już swoje CV do pracy w Agencja Ochrony Kowalczyk? Jakie warunki byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Agencja Ochrony Kowalczyk? Czy polecacie aplikować do pracy w tym miejscu? Jaki rodzaj umowy oferuje ten pracodawca?

Nona

Witam, czy KTOŚ może mi powiedzieć jak jest w tej firmie? Szukam pracy w ochronie mam umiarkowaną niepełnosprawność. Dziękuję.

cbbhhc

Ludzie co wy piszecie . To mogło trafić się w każdej firmie .Ktoś kto pracuje w OWC to zrobił . Boże ludzie ile jadu w was . Parę lat temu było podobnie w Firmie Securitas i co też czemu biorą udział w przetargach. Jesteście pelni jadu. Stara firma życzyła źle od samego początku dla tej firmy . Ludzie są podli.

Ksena
@cbbhhc 02.12.2017 11:29

Prawda jest taka,że wszystkie agencje płacą 10zł/ godz.netto,(chyba,że masz specjalne uprawnienia i kwalifikacje) więc proszę nie pisać bzdur o zarobkach,ilość godz.x10zł.Co do uczciwości to:"MORDA W KUBEŁ I DO ROBOTY"jak się wychylisz to Cię zwolnią i o ostatnią wypłatę będziesz błagał żeby Tobie wypłacili.Resztę napiszę za kilka dni.

Patrycja

@ Kadrowy Marucha, proszę nie zaczepiać innych użytkowników forum. Na forum nie rozmawiamy o prywatnych sprawach pracowników. Forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat warunków pracy. Jak Ci się pracuje w firmie Agencja Ochrony Kowalczyk? Czy firma zapewnia umowę o pracę czy umowę zlecenie? Czy można liczyć na dodatek socjalny do munduru?

Witek

"Maniek" "Justyna" "Ochroniarz z licencją" - myślisz człowieku, że jak napiszesz 3 komentarze pod różnymi nicka mi to ludzie są tak głupi i tego nie zauważa... 3 komentarze rzekomo od 3 różnych osób dodane w odstępie kilku minut od siebie... Coś tu nie tak, nie wydaje Ci się?? Żeby być bardziej wiarygodnym dodawaj pochlebne komentarze co jakiś czas, wtedy nie będzie to tak podejrzane :-) a tak pza tym to firma "Kowalczyk" to dno i wodorosty...

anonymous
@Witek 03.05.2018 08:40

Witek, nikt nie kaze ci pracowac. AO Kowalczyk istniała bez Ciebie i dawała radę, teraz też dadzą sobie radę ????

Marysia z Warmii

Polecam świadomie i zapraszam serdecznie koleżanki i kolegów ochroniarzy, chętnych do pracy i niepijących.Przy odrobinie wysiłku można całkiem fajnie zarobić. Gdy ktoś chce dobrze zarobić (średnia to 7 tysięcy złotych) musi wziąć kilka nadgodzin.Ja jestem zadowolona , dlatego, że za rok pracy osiągnęłam dochód 78 tysięcy złotych.

Spełniony

Polecam z czystym sumieniem Firmę Kowalczyk.Pracuję już tam od dłuższego czasu i wyciągam z nadgodzinami na rękę grubo ponad 3000,-.Wypłata zawsze jest na czas na ROR.Można zawsze dogadać się w kwestii grafiku, nikt z tego problemu nie robi. Szefostwo super.Nikt się nie czepia bez powodu.Ubranka czyściutkie i nowiutkie wymieniane co roku.Atmosfera w pracy super.Niekiedy zdarzają się przypadkowi pijaczkowie, ale długo miejsca z reguły nie zagrzewają.Eliminujemy ich sami, żeby wstydu Firmie nie przynosili.

Witek
@Spełniony 28.04.2018 15:10

Panie Kowalczyk, przestań Pan pisać sobie sam opinie... (usunięte przez administratora) kto raz spróbuje współpracy z Wami więcej nie wróci... Chyba, że będzie mocno zdesperowany.

Belzebub
@Witek 30.04.2018 14:40

Witek, a za co Cie wyje......sorry usunęli z Formy Kowalczyk, skoro jesteś taki sfrustrowany.Alkohol czy nieróbstwo.Pochwal sie wszystkim!

Ochroniarz z licencją
@Spełniony 28.04.2018 15:10

Spełniony, na jakim obiekcie ty pracujesz , że tak marnie ci płacom? Ja w Firmie wyciągam średnio 5 klocków miesięcznie.Ty jakiś niedojda musisz być.Nigdy tej firmy nie opuszczem, bo obiecali jeszcze większe podwyszki piniędzy.

Stefan

Czy warto starać się o pracę w firmie? Potrzebujecie aktualnie ludzi?

Spełniony
@Stefan 02.01.2018 21:52

Oczywiście, że staraj się.jak najbardziej polecam Firmę Kowalczyk. Tutaj bzdety wypisują w większości osoby zwolnione z pracy za drinkerstwo. Chcieliby leżeć jak Dyzio marzyciel na trawce, popijać zimniutkie piwko i czekać na mannę z Nieba, czyli wielkie pieniądze.

Maniek
@Stefan 02.01.2018 21:52

Pracuje w tej firmie już dobrych kilka lat.Zarabiam średnio miesięcznie 6 do 7 tysięcy złotych na rękę. Oczywiście z nadgodzinami.Wypłaty mamy na czas.Zakład Pracy dobry, dba o pracowników. Mieliśmy też darmowe szczepienia.Każdy kto chciał

Justyna

Witek, nie wiem dlaczego piszesz takie komentarze.Praca jest lekka, łatwa i przyjemna.Nie wymagająca w zasadzie myślenia.Trzeba tylko stać i pilnować. Ja za 2 tygodnie pracy zarobiłam 4 700 złotych do reki.Potem miałam urlop i drugie tyle wskoczyło do portfela.

Dworzec w Krakowie Pkp

Podobno wzieli dworzec glowny krakow hahaha.ostatnio wygrywacie na takich obiektach ktorych juz nikt nie chce tak jak sad i dworzec.Slyszalem ze dyrektor dorabia na bramkach w sadzie? To prawda?

Trener personalny
@Dworzec w Krakowie Pkp 09.01.2018 09:43

Nie na bramkach w Sądzie, tylko jest bramkarzem zawodowym w Wiśle Kraków.

Ochroniarz

15 luty a wypłat nie ma nadal za styczeń !!!!!!!

celebryta
@Ochroniarz 16.02.2018 06:19

To weź się chłopie do roboty, a nie czekasz na mannę z Nieba

jandor

zwolnili mnie telefoniczni wszystkie przekręty podrabianie podpisow na delegacjach lewych oraz oszukiwanie w platnosci do zus zglosilem do prokuratury regionalnej swprawa w toku oszusto zabrać koncesje

belzebub
@jandor 24.03.2018 14:26

jandor, to niemożliwe.W tej Firmie nikt nie zwalnia telefonicznie.Opanuj emocje.Musiałeś być wyjątkowym lebrem, pyskaczem albo pochlałeś ma służbie i szluz.....

Orzysz-Bemowo

Panie kowalczyk widac ze ludzie z mazury pokazali ze nie warto wygrywac przetargow za grosze,Zapomniał pan ze zyjemy w czasach pracownika a nie pracodawcow

Ferdek
@Orzysz-Bemowo 08.12.2017 10:51

Jakiego pracownika kolego. Strożować każden jeden potrafi, tylko robić nie ma komu

zamek

Bogowie to jakiś kant ........................... ktoś u nich jeszcze chce pracować ? i dlaczego sami piszą o sobie piszą opinie ?

Spełniony
@zamek 18.12.2017 11:27

Firma porządna, wypłacalna, co do grosza.warunki pracy świetne.Nikt niepotrzebnie głowy nie zawraca. Fakt, spotkałem w tej Firmie osoby pijące alkohol na stróżówce i być może teraz dają upust swojej frustracji tutaj na forum szkalując Firmę!!!!!!

Zostaw opinię o Agencja Ochrony Kowalczyk - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Kowalczyk