Agencja Ochrony Kowalczyk

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 169 ocen.

Agencja Ochrony Kowalczyk
2 169

Opinie o Agencja Ochrony Kowalczyk

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Kowalczyk

Patrycja

@Ksena, czy dopiero rozpocząłeś pracę w firmie Agencja Ochrony Kowalczyk? Może warto poczekać jeszcze z ostateczną opinią o firmie. Wspomniałeś, że dzięki specjalnym uprawnieniom można starać się o lepsze wynagrodzenie. Czy zastanawiałeś się nad podniesieniem swoich kompetencji? Może Ci to pomóc w negocjacjach związanych z wynagrodzeniem.

   
cbbhhc

Ludzie co wy piszecie . To mogło trafić się w każdej firmie .Ktoś kto pracuje w OWC to zrobił . Boże ludzie ile jadu w was . Parę lat temu było podobnie w Firmie Securitas i co też czemu biorą udział w przetargach. Jesteście pelni jadu. Stara firma życzyła źle od samego początku dla tej firmy . Ludzie są podli.

   
Ksena
@cbbhhc 02.12.2017 11:29

Prawda jest taka,że wszystkie agencje płacą 10zł/ godz.netto,(chyba,że masz specjalne uprawnienia i kwalifikacje) więc proszę nie pisać bzdur o zarobkach,ilość godz.x10zł.Co do uczciwości to:"MORDA W KUBEŁ I DO ROBOTY"jak się wychylisz to Cię zwolnią i o ostatnią wypłatę będziesz błagał żeby Tobie wypłacili.Resztę napiszę za kilka dni.

   
Patrycja

@ Kadrowy Marucha, proszę nie zaczepiać innych użytkowników forum. Na forum nie rozmawiamy o prywatnych sprawach pracowników. Forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat warunków pracy. Jak Ci się pracuje w firmie Agencja Ochrony Kowalczyk? Czy firma zapewnia umowę o pracę czy umowę zlecenie? Czy można liczyć na dodatek socjalny do munduru?

   
Bożydar

Mam pytanie.Czy pszyjmujom do firmy ludzi ze schożeniami specialnymi (choroby głowy).Mam I grupe inwalidzka na głowe (mam zaniki pamieci) i bede sie starał teras o wpis na liste ochraniarzy i dopuszczenie do broni. Czy trudne som egzaminy na bron?

   
Witek

"Maniek" "Justyna" "Ochroniarz z licencją" - myślisz człowieku, że jak napiszesz 3 komentarze pod różnymi nicka mi to ludzie są tak głupi i tego nie zauważa... 3 komentarze rzekomo od 3 różnych osób dodane w odstępie kilku minut od siebie... Coś tu nie tak, nie wydaje Ci się?? Żeby być bardziej wiarygodnym dodawaj pochlebne komentarze co jakiś czas, wtedy nie będzie to tak podejrzane :-) a tak pza tym to firma "Kowalczyk" to dno i wodorosty...

   
anonymous
@Witek 03.05.2018 08:40

Witek, nikt nie kaze ci pracowac. AO Kowalczyk istniała bez Ciebie i dawała radę, teraz też dadzą sobie radę ????

   
Marysia z Warmii

Polecam świadomie i zapraszam serdecznie koleżanki i kolegów ochroniarzy, chętnych do pracy i niepijących.Przy odrobinie wysiłku można całkiem fajnie zarobić. Gdy ktoś chce dobrze zarobić (średnia to 7 tysięcy złotych) musi wziąć kilka nadgodzin.Ja jestem zadowolona , dlatego, że za rok pracy osiągnęłam dochód 78 tysięcy złotych.

   
Spełniony

Polecam z czystym sumieniem Firmę Kowalczyk.Pracuję już tam od dłuższego czasu i wyciągam z nadgodzinami na rękę grubo ponad 3000,-.Wypłata zawsze jest na czas na ROR.Można zawsze dogadać się w kwestii grafiku, nikt z tego problemu nie robi. Szefostwo super.Nikt się nie czepia bez powodu.Ubranka czyściutkie i nowiutkie wymieniane co roku.Atmosfera w pracy super.Niekiedy zdarzają się przypadkowi pijaczkowie, ale długo miejsca z reguły nie zagrzewają.Eliminujemy ich sami, żeby wstydu Firmie nie przynosili.

   
Ochroniarz z licencją
@Spełniony 28.04.2018 15:10

Spełniony, na jakim obiekcie ty pracujesz , że tak marnie ci płacom? Ja w Firmie wyciągam średnio 5 klocków miesięcznie.Ty jakiś niedojda musisz być.Nigdy tej firmy nie opuszczem, bo obiecali jeszcze większe podwyszki piniędzy.

   
Stefan

Czy warto starać się o pracę w firmie? Potrzebujecie aktualnie ludzi?

   
Justyna
@Witek 01.05.2018 21:24

Witek, nie wiem dlaczego piszesz takie komentarze.Praca jest lekka, łatwa i przyjemna.Nie wymagająca w zasadzie myślenia.Trzeba tylko stać i pilnować. Ja za 2 tygodnie pracy zarobiłam 4 700 złotych do reki.Potem miałam urlop i drugie tyle wskoczyło do portfela.

   
jeszcze pracownik

Potwierdzam wszystkie opinie w 100 % dołączam jeszcze wyjątkowe chamstwo w samej dyrekcji w stolicy. Ciekawi mnie jeszcze fakt czy pomór albo zaraza jaka padła na główne osoby w tej tandecie utrzymuje się co miesiąc przez 12 miesięcy w roku z sekretarką firmy na czele ? . Ciekawe natomiast jest jakim prawem mister KOWALCZYK staje do przetargów będąc PRACODAWCĄ niewypłacalnym jak gromadzi dokumenty potrzebne do przetargu ? myślę że powinna się tym zająć najbliższa PROKURATURA bo to cuchnie na odległość. A poborów dalej nie ma na naszych kontach czas z tymi oszustami zrobić porządek może wtedy zaczną odbierać telefony od ludzi bo jak na razie to w firmie zaraza padła+ SP ..................................................................

   
Dział Personalny Cyrku
@jeszcze pracownik 15.02.2017 07:32

jeszcze pracownik.jesteś pełen agresji.Badania psychiatryczne i psychologiczne wychodzą ci prawidłowo.Może poproś lekarza o Prozac.Będą mówić, że jesteś nadmiernie wesoły, ale jest też pewność, że i bezpieczny dla środowiska.

   
Dworzec w Krakowie Pkp

Podobno wzieli dworzec glowny krakow hahaha.ostatnio wygrywacie na takich obiektach ktorych juz nikt nie chce tak jak sad i dworzec.Slyszalem ze dyrektor dorabia na bramkach w sadzie? To prawda?

   
Trener personalny
@Dworzec w Krakowie Pkp 09.01.2018 09:43

Nie na bramkach w Sądzie, tylko jest bramkarzem zawodowym w Wiśle Kraków.

   
Ochroniarz

15 luty a wypłat nie ma nadal za styczeń !!!!!!!

   
celebryta
@Ochroniarz 16.02.2018 06:19

To weź się chłopie do roboty, a nie czekasz na mannę z Nieba

   
Kafar

Tylko art. 219 kk i pan prokurator może ukrócić ten proceder z wynagrodzeniami i brakiem odprowadzania składek do ZUS-u.

   
Stróż nocny
@Kafar 07.03.2018 20:54

Kafar, co ma art.219 kk do wynagrodzenia? Faktycznie, jesteś tylko.....silny...i to pewnie tylko w gębie :D

   
jandor

zwolnili mnie telefoniczni wszystkie przekręty podrabianie podpisow na delegacjach lewych oraz oszukiwanie w platnosci do zus zglosilem do prokuratury regionalnej swprawa w toku oszusto zabrać koncesje

   
belzebub
@jandor 24.03.2018 14:26

jandor, to niemożliwe.W tej Firmie nikt nie zwalnia telefonicznie.Opanuj emocje.Musiałeś być wyjątkowym lebrem, pyskaczem albo pochlałeś ma służbie i szluz.....

   
Leszek

Nie płacą zaległego wynagrodzenia, telefonów nie odbierają.

   
Śpioch nocny
@Leszek 31.10.2017 10:01

Mnie tam płacą co do grosza.jak żeś lebrował, to masz za swoje...:D

   
Orzysz-Bemowo

Panie kowalczyk widac ze ludzie z mazury pokazali ze nie warto wygrywac przetargow za grosze,Zapomniał pan ze zyjemy w czasach pracownika a nie pracodawcow

   
Ferdek
@Orzysz-Bemowo 08.12.2017 10:51

Jakiego pracownika kolego. Strożować każden jeden potrafi, tylko robić nie ma komu

   
zamek

Bogowie to jakiś kant ........................... ktoś u nich jeszcze chce pracować ? i dlaczego sami piszą o sobie piszą opinie ?

   
Spełniony
@zamek 18.12.2017 11:27

Firma porządna, wypłacalna, co do grosza.warunki pracy świetne.Nikt niepotrzebnie głowy nie zawraca. Fakt, spotkałem w tej Firmie osoby pijące alkohol na stróżówce i być może teraz dają upust swojej frustracji tutaj na forum szkalując Firmę!!!!!!

   
jandor

takiej firmie jak kowalczyk wino się zabrać koncesje pracowałem dwa lata i po upomnieniu się o składki zus wypieprzyly mnie na zbity pysk skandal w bialy dzień

   
Spełniony
@jandor 17.02.2018 09:33

To jakaś niedorzeczność.Fakt wypieprzają, ale pijaków za opilstwo w pracy.Tego by jeszcze brakowało, żeby ochroniarz spożywał alkohol w trakcie pracy i żądał jeszcze apanaży od Szefostwa.

   
Ma ja

Ludzie to się w głowie nie mieści ta firma płaci część wypłaty pod stołem.Przecież to kryminał jak można coś takiego robić pilnując sądu.Dochody takie też trzeba ujawnić w zeznanie podatkowym bo jak się skarbówka dowie to będzie domiar.

   
Spełniony
@Ma ja 14.01.2018 21:54

Nie patrzę na to w jaki sposób płacą, tylko ile płacą.Napisałem wcześniej, iż z nadgodzinami wyciągam miesięcznie ponad 3000,- na rękę. Jestem bardzo zadowolony z pracy oraz szefostwa.Nie interesuje mnie, czy odprowadzają do ZUS-u czy nie, bo mam wypracowaną bardzo wysoką emeryturę.

   
WiktorZ

Nie polecam pracy w tej firmie. Oszukuja na czym tylko mogą o zarobione pieniądze trzeba się prosić. Oszukuja na ZUSIE wymyslaja jakieś lipne delegacje. Dno totalne.

   
Spełniony
@WiktorZ 23.04.2018 11:39

Firma bardzo dobra.Szefowie super.Pracuje już kilka lat.Z nadgodzinami wyciągam ponad 3000,- na rękę.Nikomu nie można zarzucić nic złego.Traktowany jestem bardzo porządnie.Ubrania na czas i wymieniane co roku na nowiutkie, łącznie z obuwiem.Jednym słowem atmosfera bardzo dobra i każdemu Firmę Kowalczyk polecam z czystym sercem.

   
Gutek

Idealnych firm nie ma. Wszędzie zdarzają się jakieś wpadki.

   
Andrzej 23

Czy może ktoś powiedzieć jak wygląda sprawa z wypłatami pensji

   
Mw
@Andrzej 23 17.12.2017 09:24

Dlaczego oszukujesz ludzi ,firma dno i to głębokie

   
wiv

Firma porażka .Wypłaty z opóźnieniem.Świadectwo pracy przyszło z adnotacją o wykorzystaniu urlopu , który oczywiście nie został wykorzystany .Miał być wypłacone ekwiwalent oczywiście brak .W poniedziałek idzie pismo do inspekcji pracy.Omijać szerokim łukiem.

   
Beti

A pozatym osobiście rozmawiałam z właścicielem,spoko gość inteligentny,sympatyczny,to samo mogę powiedzieć o dyrektorze ???? więc ludzie więcej wiary,pamiętajcie jak my do ludzi,tak i ludzie do nas

   
andrzej
@Beti 25.01.2018 19:40

Ale w lutym już 16 ,choć umowa opiewa do 10 każdego miesiąca

   
Beti

Jestem pracownikiem tej firmy,firma płaci na czas,wszystkie telefony są odbierane i informacje udzielane ,więc nie.piszcie głupot

   
evi
@Beti 10.01.2018 18:44

Nie płacą na czas i nikt nawet nie raczy poinformować kiedy pieniądze będą ! Wypłatę mam 10 każdego miesiąca na papierze , dzisiaj jest 15 . 02 i"ani widu , ani słychu" czy to jest w porządku wobec ludzi ,którzy pracują jak się należy ?

   
anonymous

930zł są mi winni!!!!!!!!!!

   
anonymous

Za miesiąc grudzień ,dostałam wypłatę na czas, czyli 10 stycznia

   
gehdurgfb

Wypłata jest juz,hurra.

   
Były pracownik
@fghvbb 16.01.2018 07:17

Czyli albo jesteś krewnym kogoś z zarządu, albo jako Pan K. Sam sobie piszesz opinie. Wiem, co się działo i dzieje w tej firmie. Obiekty tracone po kilku miesiącach, ludzie (kto bardziej rozgarniety) rezygnuje widząc zapisy w "Zryczałtowanych umowach zlecenie" opiewajacych na kwotę 500zł (paranoja). Jeśli się mylę, i nie masz żadnego pokrewieństwa poczekaj jeszcze z miesiąc, że dwa i zobaczysz jak Cie zaczną kręcić na kasę...

   
karol

A ja pracuje w tej firmie i jest wszystko ok, wiem ze jak bede robil swoje to kase dostane a o to chyba chodzi.

   
duch święty
@karol 23.09.2013 23:08

no tak, ale ty jesteś prezesem albo jego krewnym

   
Perkun

Ale się (usunięte przez administratora) kłócą hahaha

   
zamek

i oni wygrali kontrakt na Hotele AMW ? napiszcie jak wyglądają umowy?

   

Zostaw opinię o Agencja Ochrony Kowalczyk - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Kowalczyk