THT Bouw

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 41 ocen.

Opinie o THT Bouw

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THT Bouw

Weronika

@ciesielski pierwszy to nie ma żadnych wymogów do zatrudnienia na te stanowiska? Firma THT Bouw zatrudnia bez patrzenie na kwalifikacje? Jak wygląda cały proces zatrudnia w tej firmie? Powinno to zainteresować osoby, które myślą o podjęciu współpracy z ta firmą.

ciesielski pierwszy

8 na 10 fachowcow z kraju to masazysci, fryzjerzy i kelnerzy. oj daleko im do ciesielki, nie czytają plany=u technicznego, nie znaja się na robocie, obijają się u udawaja wielkich mistrzow. oczekiwania maja przydenckie a h ....ja umieja. przez takich ludzi zarobki prawdziwych pracowników spadają bi cały czas poprawki i poprawki.

MAJSTEREK

W jaki sposób oznaczyć wysokość betonowania ściany lub słupa w zamkniętym szalunku?

Weronika

Nie piszecie merytorycznych wpisów, dlatego zapytam jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Czy w ostatnim czasie zaszły w tej kwestii jakieś zmiany? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne. Co jeszcze warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV do THT Bouw?

murer

Jak tam Daro dalej studiujesz umowę?Tym się nie przejmuj,1200eur masz pewne.Ja też tak miałem.Zmieniłem firmę i bach 1700eur za tą samą robotę.Takie czary.

murer

Daro,pochwal się co Ci tam Pani Kasia naobiecywała.Dalej masz stawkę 13,9 eur,czy jednak realia są inne.

Daro

Witajcie szwagry może mi ktos napisze konkretnie co to za firma Brixx lub THT Bouw w czwartek wybieram sie do Wawy na spotkanko rekrutacyjne czy warto?Telefonicznie zaproponowali mi 13.931 euro brutto praca w Belgii na prefabrykacji moze sie ktos odnies do tej stawki i jakie tam panuja warunki socjalne pozdrawiam Daro z Płocka .Murer moze ty cos napiszesz prywatnie na mojego emaila darek38kutno@wp.pl

murer
@Daro 05.09.2017 11:16
Witajcie szwagry może mi ktos napisze konkretnie co to za firma Brixx lub THT Bouw w czwartek wybieram sie do Wawy na spotkanko...

Daro,możesz przybliżyć temat,bo nie bardzo wiem o co chodzi.THT do tej pory nie miało prefabrykacji,chyba,że coś się zmieniło.Stawką nie zaprzątaj sobie głowy,żyjesz z przerobu.Ekipa ogólnie w porzo.Ale musisz wiedzieć co do kogo gadać.Dużo gumowców.Resztę przerobisz na żywym organizmie.Lubisz sobie zapodać procent,przeżyjesz.Pracodawcę oceniam na 4++.

Daro
@murer 06.09.2017 13:56
Daro,możesz przybliżyć temat,bo nie bardzo wiem o co chodzi.THT do tej pory nie miało prefabrykacji,chyba,że coś się zmieniło.S...

Murer w sumie to jade na spotkanko firma Brixx ktora sie znajduje na tej samej ulicy i po tym samym numer i adresem to może cos pomyliłem ale co do procentów to z tym to słabo u mnie ale i tak oferta była do Belgii na prefabrykacje i stawaka była oferowana tak jak napisałem bo na budowę to raczej sie nie piszę ale z tego co wyczytałem to Brixx i THT to jest jedna firma może się mylę no ale i tak oferta była na prefabrykacje

123

ORY,podaj konkretne przykłady firm które mają takie przestoje w Belgii?Chcesz powiedzieć,że jak jest mróz w Belgii to inne firmy wysyłają do Polski a w THT się pracuje?Ty masz ludzi za idiotów,Ty myślisz ,że ktoś odchodzi z firmy dla głupich 100eur.?Może zapytaj Wojtka,dlaczego odszedł?Dlaczego odchodzą dobrzy murarze,albo sie ich zwalnia po miesiącu.

ORY

ludzi uciekają bo gdzies zarobią 100eur albo 200eur więcej a potem siedza 2 miesiące w domu bez zarobku ale to nie licza ha ha ha ha , trzeba liczyc cale miesiące pracy a nie postoje i zjazdy. mam przez caly rok wyplaty nawet w zimie ale koledzy są mądrzjszy.

murer
@ORY 25.08.2017 15:23
ludzi uciekają bo gdzies zarobią 100eur albo 200eur więcej a potem siedza 2 miesiące w domu bez zarobku ale to nie licza ha ha...

ORY 500eur to nie 100eur nie uważasz.A taką różnicę zauważyłem na swoim koncie po zmianie firmy.Żeby było ciekawiej przerób ten sam,bo metry liczyć umiem.

Weronika

@123 czyli tak bardzo pracownicy nie są zadowoleni z pracy, że sami odchodzą? Co wpływa na ten stan? Co robi pracodawca? Czy nie da się tego jakos wyjaśnić z pracodawcą? Ktoś też ma takie doświadczenia z firmą THT Bouw? Przydadzą się te informacje, ponieważ prowadzą aktualnie rekrutację na: MURARZA, ZBROJARZA i CIEŚLE. Informacje o rekrutacji są na stronie gowork.pl.

123

Część ludzi uciekła w maju i czerwcu,w większości do Erbudu.Troszkę sami zwolnili,a teraz znowu jest ogłoszenie.To tak na marginesie dla myślących.

Greg

Jak jest z tej firmy w Belgii? Jakie sa stawki?

Weronika

A co powiecie na temat atmosfery w miejscu pracy? Dla wielu pracowników jest to ważny aspekt ;)

barszcz

Hej, wiecie jakich średnich zarobków można sie teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy dorzucają jeszcze premie, co znacznie urozmaica teraz zatrudnienie.

gienek

napiszczie prosze ile mozna zarobic miesiecznie

Murarzyna

Kiedyś było lepiej...Można było zarobić 710€ na miesiąc (oczywiście z sobotami) .Może kierownictwo pozwoli robić w niedzielę ? To 750 można by wyhaczyć

anonim

(usunięte przez administratora)

mali

Dobrze,że to tylko sarkazm.Inaczej pomyślałbym,że macie coś z bańką.

Zygmunt

A ile ty byś chciał za 8 dni leżenia i opieprzania się w pracy.Ciesz się,że masz 200 euro.W przyszłym miesiącu za taką robotę jak twoja,dostaniesz 700 euro na cały miesiąc.

były pracownik

były kierownik a papiery w lesie,co domagasz się żeby pisali jaki to byłeś dobry.

Kierownik byly

Coś mało opiniii dodajecie ostatnio szanowni pracownicy mojej byłej firmy. Czyżby było aż tak dobrze ze nikt nie chce pisać czy też jest tak źle ze nikomu nie chce się pisać

ja
@Kierownik byly 21.06.2015 00:55
Coś mało opiniii dodajecie ostatnio szanowni pracownicy mojej byłej firmy. Czyżby było aż tak dobrze ze nikt nie chce pisać...

raczej to drugie;-p

ja

powiem tak praca jak praca bylo oki ale co do warunków mieszkaniowych szalu nie ma w antwerpi chlopaki mieszkaja po 7-8 w mieszkaniach 1 lazienka 1 kuchnia w zutendalu jest miarowo mieszka sie w domkach letniskowych pieniadze terminowo to jest tylko ten plus tej firmy pozdrawiam i ciesze sie ze juz tam nie pracuje

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

wszystkie pieniadze sa na czas wypalacane pracuje juz 4 lata i zawsze wszsystko jest tak jak mowili w warszawie.i skladki emerytalne tez placa.

123654

pracowalem w styczniu nie polecam

Pracownik

Wypłata w dwóch ratach i wypłacana na czas, do 10 pierwsza rata i do 20 druga.

epracaownik
@Pracownik 26.04.2015 14:31
Wypłata w dwóch ratach i wypłacana na czas, do 10 pierwsza rata i do 20 druga.

elwira masz szanse, pytalem kierownika i mowi ze tak

anonim

(usunięte przez administratora)

edek

zawsze w terminie

Mateusz

Witam, mam pytanie czy w tej firmie placa pensje w dwoch ratach jak mowia na rozmowach ? Czy zawsze pensja jest na czas i ile mozbna zarobic netto na miesiac ? Z gory dziekuje za odpowiedz :)

tadeusz

słuchaj durniu jaki to akord jeżeli nie znasz żadnych stawek .czy zrobisz więcej i tak ci nitk nie zapłaci więcej,taki jest akord że nie wiemy za ile pracujemy ale jest wiosna trzeba rozejrzeć się za nową pracą jak był Darek zawsze było ok a teraz kiszka

borys

jestem zainteresowany pracą w tej firmie ,chciałbym wiedzieć czy robimy na godziny czy na akord.ile płacą za godzinę a jak wychodzi w akordzie m2 klinkier lub tona stali.jeżeli jest akord to napewno wiecie za jaką cenę pracujecie bo opinie o tej firmie są nie najlepsze.

anonim

(usunięte przez administratora)

tymek

tyle ile zrobiles, na tyle zasluzyles

wujek
@tymek 16.03.2015 12:30
tyle ile zrobiles, na tyle zasluzyles

pracowalem w tej firmie stany4surowe4belgia4 - ( usunięte przez administratora )

tomek963

czesc moglby ktos na pisac czy firma jest wyplacalna ile mozna zarobic i jakie warunki mieszkaniowe za pewniaja.

stanisław

obecnie mają chyba ze dwa ogłoszenia jak widziałem na zbrojarza i na cieśle, ale nie patrzyłem na oferty od nich jakie mają konkretnie.. strasznie mnie interesują dodatki u nich jak to się nazywa konkretnie - benefity takie? to mcie jakieś karty multisportu czy coś takiego albo upezpieczenia na życie?

szymek

a to teraz tam nadal jest tak nie do konca w porzadku. chcialbym sie doweidziec czego na temat pracy bo wiecie ze nie bardzo sobie zdaje sprawe jak to teraz moze wygladac. nie mam co prawda ekipy z ktora moglbym jechac ale zawse mozemy sie tutaj zgadaac i jechac razem, co wy o tym sadzicie ? pozdrawiam wszystkich

szymek

a to teraz tam nadal jest tak nie do konca w porzadku. chcialbym sie doweidziec czego na temat pracy bo wiecie ze nie bardzo sobie zdaje sprawe jak to teraz moze wygladac. nie mam co prawda ekipy z ktora moglbym jechac ale zawse mozemy sie tutaj zgadaac i jechac razem, co wy o tym sadzicie ? pozdrawiam wszystkich

kolo
@szymek 31.01.2015 22:38
a to teraz tam nadal jest tak nie do konca w porzadku. chcialbym sie doweidziec czego na temat pracy bo wiecie ze nie bardzo so...

SZYMEK W JAKIM JESTEŚ WIEKU I KAD JESTEŚ POLSKI CHYBA NIE ORAWIAN ?

anonim

(usunięte przez administratora)

mentos

durnie, a w kturej pracy liczy sie godziny skoro jest akord

Zainteresowana

A co ma firma do tego jak się pracownicy zachowują? nie rozumiem?

Pracownik12

Niema sprawy. trzeba se jakos pomagac. Gdyby bylo calkiem zle to nie robili by tu ludzie po 6 lat

Pracownik12

Ja akurat jestem murarzem ale warunki ogulnie sa podobne,, moge nawet powiedziec ze ciesle maja troche lepiej. co tu wiecej mowic, masz chec to sprobuj i sam sie przekonasz.

Pracownik12

jest ok

Pracownik12

Prawda jest taka, robic trzeba wszędzie, nikt za darmo nic nie ma. narzekaja ci ktorym sie niechce albo ci ktorzy już nie pracują z jakich powodow. najwazniejsze firma jest wyplacalna i warto sprobowac

bolo

tobi pracujesz to wiesz o co mi chodziło na pewno nie o piwo po pracy , a Twoja ksywa tłumaczy dlaczego bronisz firmy i siebie.

bolo

Jak nie chlasz gorzały to się tam nie wybieraj bo szkoda czasu i zdrowia

Patryk

Równiez prosiłbym o komentarz w tej sprawie i mnie interesuje jeszcze jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem.

gregory

Ja wiem, że firma Tht bouw czesto poszukuje pracowników na budowy na terenie Belgii, więc moglibyście napisać jakie warunki sa w tym kraju i jak jest z językiem.

jewhen

chciałem znaleźć jakiś kontakt w internecie, przez stronę, ale nigdzie ich nie ma. Chyba muszę inaczej poszukać ich danych

pik

cieżko tu cos zrozumiec trzeba samemu spróbowan do odważnych swiat należy

Tadek

Czytam opinie o firmie i dziwje sie ze pisza je byli pracownicy. Pracowalem w akps 3 lata temu kasa byla ok ( usunięte przez administratora ) spoko praca jakto na budowie trzeba ja tylko akceptowac i umiec wykonywac pozdrawjam

?

no zobacz wchodze po roku a tu kto. czesc bera + pozdowionka. napisz mi co tam w bacówce(usunięte przez administratora)

bera

wypłata zawsze na czas ,nie mniej niz 1500euro jak dobrze pracujesz to masz duzo wiecej.wiecej nie pomoge bo ja tam juz nie pracuje,odszedłem z własnej woli .ale firme polecam jak chce ci sie robic to zarobisz.pozdrawiam kolegów. oraz tych anonimowych którzy nic nie potrafia nawet nie umia sie podpisac.

siury
@bera 28.09.2013 18:47
wypłata zawsze na czas ,nie mniej niz 1500euro jak dobrze pracujesz to masz duzo wiecej.wiecej nie pomoge bo ja tam juz nie pra...

A zastanowiłeś sie nad tym co ty baranie wypisujesz 1500 zarobisz chyba z rodzinnym

bera

jak masz kolego problem to sie spotkajmy i pogadajmy.co do firmy to ja nie mam zadnych zastrzezeń ,wypłata na czas,kierownictwo ok. pseudomurarze do domu.jak ktos nie umie pracowac to wypisuje głupoty.polecam ta firme

spilen

przyjmują a potem zwalniają

Zostaw opinię o THT Bouw - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THT Bouw