Kamiński i Spółka, Autoryzowany Serwis VW i SKODA

Brodnica

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 8 ocen.

Kamiński i Spółka, Autoryzowany Serwis VW i SKODA
1 8

Opinie o Kamiński i Spółka, Autoryzowany Serwis VW i SKODA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kamiński i Spółka, Autoryzowany Serwis VW i SKODA

Marek

@Wolfgang Nie jestem żadnym znawcą, a tym bardziej nie rozumiem, co masz na myśli mówiąc o "psychologii". Jestem moderatorem forum GoWork.pl i do moich obowiązków należy właśnie dopytywanie innych użytkowników o konkrety. No i tak, oczywiście że zostaniesz w dalszym ciągu anonimowy, nawet jak napiszesz szczegóły. Dlatego właśnie o nie pytam, gdyż w poprzednich opiniach, nie napisałeś nic, co w jakikolwiek sposób argumentowałoby Twoje stanowisko. I nie zrozum mnie, proszę, źle. Ja Twojej opinii ani nie podważam, ani nie neguję. Po prostu proszę Cię o więcej informacji na temat Twojej współpracy z firmą Kamiński i Spółka oraz motywów, dla których firmy nie polecasz.

Marek

@Wolfgang To nie chodzi o obrabianie, tylko o napisanie konstruktywnej opinii na temat pracy w firmie Kamiński i Spółka. Powiedz po prostu jak wyglądała Twoja współpraca z tą firmą i napisz jasno i konkretnie, dlaczego masz właśnie taką opinię. Uwierz mi, że nikt nie weźmie Twojej opinii jako "obrabiania". Wręcz przeciwnie, będzie ona na pewno cenna.

Wolfgang
@Marek 25.05.2018 15:13

Wolfgang 01.04.2018 12:57 @Administrator 25.02.2018 10:40 Od kilku lat tam nie pracuje. Z tego co przeżyłem NIE WARTO Wg mnie jak ktoś chce coś z tego zrozumieć to zrozumie. Czy Ty człowieku rozumiesz co piszesz? Wiesz co to jest anonimowość? Czy jeżeli podam konkretny przykład to zostane anonimowy? Twoja, Wasza psychologia jest na bardzo niskim poziomie. Myślisz , że sprowokujesz ? Myślisz, że po przeczytaniu poradnika jesteś już znawcą? Radzę się doksztalcic. Słaby jesteś w te klocki. Powodzenia

Marek

@Wolfgang Dziękuję za odpowiedź. Możesz napisać dlaczego tak właściwie nie warto Twoim zdaniem pracować w firmie Kamiński i Spółka? Czy w czasie swojej pracy nic Ci się nie podobało? Zawsze można znaleźć jakieś plusy i minusy, ale jednak tych minusów tu brak. Widzisz, ważne jest to, żeby opinia była prawdziwa, a bez żadnych konkretów jest niestety mało wiarygodna.

Wolfgang
@Marek 19.05.2018 13:29

Przeczytaj komentarze niżej. Sama prawda. A o konkretach nie będę pisać. W porównaniu do tego przedsiębiorcy spadkobiercy mam na tyle kultury, że nie będę mu 4 liter obrabial publicznie. ..

Daniel

Czy jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Ktoś
@Daniel 08.05.2018 19:31

Jakby było można to pewnie ktoś by już napisał. Jest jak piszą. Prawda boli

Waldi

Jak komuś nie chce się pracować to zostało jedynie pisanie bzdur na forum?

Jaro
@Waldi 07.04.2018 18:12

Nie wydaje mi się żeby to były bzdury. Opinia w mieście jest bardzo kiepska

Administrator

Kamiński i Spółka, Autoryzowany Serwis VW i SKODA opublikowała na stronie GoWork.pl ogłoszenia o pracę /oferta/blacharz-samochodowy,5391419,brodnica Czy warto wysłać CV?

Wolfgang
@Administrator 25.02.2018 10:40

Od kilku lat tam nie pracuje. Z tego co przeżyłem NIE WARTO

anonim

(usunięte przez administratora)

GbC
@Cezary 16.10.2017 08:02

Od kiedy P. JAN KAMIŃSKI NIE ŻYJE JEST TAK ŹLE.

Monter

Ludzie!!! Omijajcie ich z daleka. Lepiej siedzieć na bezrobociu i mieć spokój niż marny grosz , obowiązków I odpowiedzialność za wszystkich do tego krzyki, mobbing i obcinanie pensji za byle co.

Jack

Z tego co słyszałem mają zamknąć ten serwis. Podobno ma go kupić autosar z Torunia. Jeden pracownik tamtejszego serwisu juz pracuje w brodnicy i póki co namawia do wizyt u specjalistów w Toruniu. W prywatnej rozmowie stwierdził " wolałbym nie ryzykować i pojechać do kogoś innego "

Chętny do pracy ..,

A ja chętnie popracuje w tej firmie ... słyszałem ze się trochę pozmieniało ... lepiej płaca wiec pewnie więcej wymagają ... jak ktoś chce zrezygnować to dawać znać Bo ja jestem zainteresowany praca na stanowisku obsługi klienta

Pracownik
@Chętny do pracy .., 23.08.2017 21:22

Nie wiesz na co się piszesz. Nic się nie zmieniło. Jest jeszcze gorzej. Do tego rządy szefowej prowadzą do złego. Ja będe uciekać od nich. Zresztą wszyscy uciekają, nawet pracownicy z wieloletnim stażem.

Zły

Jednym słowem MASAKRA ! Wszystko do bani. Krzyk, kłótnia, spychologia i niedoksztalcenie właścicieli.

Asdfghjk

Nie polecam odbywania praktyki w tym zakładzie

Czarek

Neli niestety masz rację. Z punktu widzenia klienta da się zauważyć , że pracownicy robią wszystko by zamaskować niedokształcenie pracodawców. Na szczescie szefostwo ma malo do czynienia z klientela. Z tego co widać załoga jest zgrana, pomagają sobie nawzajem. Jeżdżę tam już kilka lat. Pozdrawiam obsługę.

neli

może mi ktoś powiedzieć jak wygląda sytuacja w tej firmie teraz? otrzymałam propozycję pracy i zastanawiam się czy warto przyjąć po powyższym poście dochodzę do wniosku że chyba nie.

~byłypracownik

Lepiej iść do MOPSu po zasiłek, niż u nich pracować. Pracownicy zwalniają się grupowo od nich i to pracownicy z wieloletnim stażem. W tej firmie jest czterech szefów i kto rano wstanie to rządzi. Nie ryzykuj, bo możesz mieć poważne problemy jeśli zatrudnisz się u nich, oczywiście za najniższą krajową. OSTRZEGAM WSZYSTKICH !!

Zostaw opinię o Kamiński i Spółka, Autoryzowany Serwis VW i SKODA - Brodnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kamiński i Spółka, Autoryzowany Serwis VW i SKODA