Jestem pracownikiem od wielu lat (11) i uważam, że jest do dobra, solidna firma z doświadczeniem. Wypłaty zawsze przed końcem miesiąca - nigdy nie było opóźnień. Prezes jest jest ok, duża swoboda pracy.
"jeszcze"? czyli na pewno każdy dostanie info na ich temat? Średnio to ile czasu tu na taki przykładowy schodzi? I ciekawa byłabym rotacji, zdarza się żeby w trakcie ludzie odchodzili?
Umowa o pracę czy B2B - co się bardziej opłaca w firmie Activ Investment Sp. z o.o.? Jaką formę zatrudnienia wybierałeś/aś?
była opinia na temat dobrej atmosfery i ciekawej pracy a zarobki jak określicie? jakie obecnie są wszystkie działy w firmie? byla wzmianka o dziale sprzedaży, mnie kiedyś rzucił się w oczy inwestycji, to ten sam czy odrębne sektory? na którym jest najlepsza atmosfera i dlaczego?
Polecam tego pracodawcę, dobra atmosfera, ciekawa praca, nie mam zastrzeżeń co do firmy.
11 lat to chyba mocno wpływa na oferowaną stawkę, co nie? dasz znać jak? i też ktoś pisał, że jakieś nowe projekty były tu uruchamiane... opowiesz o nich coś więcej z bieżącej perspektywy? jak praca przy nich obecnie przebiega i czego konkretnie dotyczą?
Stawka nie stoi w miejscu od 11 lat, oczywiście, że nie :) Prezes się zgodził nawet na podwyżkę inflacyjną więc podejście do pracownika jest dobre. Dużo projektów jest w przygotowaniu, których jeszcze nie ogłaszamy. Tyle mogę powiedzieć. Pracę i firmie polecam

Jako byly pracownik, pragnę ocenić firmę na mocna +4. Firma przyjemna, ludzie pomocni i co najważniejsze pracuje się tam jako team bez podkładania kłód pod nogi. Minus za brak pracy zdalnej ale poza tym to firma, w która w większości przypadków spędza się lata. Wiadomo, nigdzie nie jest idealnie. Zależy jaki dział, jakie oczekiwania itp. Osobiście dobrze mi się tam pracowało (uprzedzam pytania), zmiana pracy wynikała tylko ze względów osobistych.
Kupiłem mieszkanie w inwestycji Activu, nie mam zastrzeżeń, cały proces przebiegał bardzo sprawnie i profesjonalnie. Dobry dział sprzedaży, służy pomocą i radą nawet długo po odebraniu kluczy. Pozdrawiam
Jak wygląda sprawa grafiku w Activ Investment Sp. z o.o.. Czy pracodawca idzie na rękę?
to kwestia indywidualna, najważniejsze to porozmawiać z przełożonym; Generalnie w spółce wiele się zmieniło, łapią kolejne projekty... zresztą to widać na ich stronie.
Nieuczciwy deweloper stosujący praktykę spychania naprawy usterek na nabywcę z nieustannymi wewnętrznymi przepychankami. Okna zbyt małe w stosunku do otworów okiennych, źle osadzone i porysowane ramy. Usterki nienaprawione od przeszło roku od oddania mieszkania. Wszystko zrobione po kosztach i bez odpowiedniego nadzoru a na koniec stwierdzenie że może Pan pójść do Sądu. Szkoda pieniędzy lepszą jakość reprezentują już altanki z Leroy Merlin.
Ostrzegam , o terminowości faktur dla podwykonawców , należy zapomnieć , po tysiącach telefonów końcowy termin faktury tj,ok.90 dni , o kaucjach gwarancyjnych należy zapomnieć , ostanie końcowe faktury nie wypłacane. Kierownicy bez zielonego pojęcia o swoim zakresie prac. Robią wszystko żeby nie zapłacić . Brak pieniędzy dla podwykonawców.
Tysiąc telefonów to mało, dyrektor finansowy Łukasz wiecznie nieuchwytny - nic dziwnego jak jest w zarządzie 15 spółek, strasznie zajęty człowiek ;D milion założonych spółek z wkładem po 5 tyś, więc wiadomo co to oznacza, szkoda że przed podpisaniem umowy nie poczytaliśmy opinii kompletnie niewypłacalni, brak kontaktu, każdy odsyła do kogoś innego faktur nie płacą, kaucji nie zwracają współczuję jak ktoś dla nich jeszcze robi
Hej, czy w Activ Investment jest jakakolwiek możliwość odbycia praktyk zawodowych albo stażu? Jestem pewna, że czasem zaglądają tutaj jacyś pracownicy firmy. Bardzo proszę o taką informację. Powiecie, na jakich warunkach taki staż czy praktyki się odbywają?
LV INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wy bloków budować nie umiecie wzięlibyście się za może eltanki śmietnikowe może tego nie skopiecie. Kadra kierownicza i odbiory robot to jakiś żart. Rury do wody które układacie nie są do wyginania to co zaluzcie spiralkę metalowa hehe. Wy budujecie bloki na max 10 lat potem niech się inni martwią. Nie polecę was nikomu
Rozumiem, że jesteś klientem Activ? Z KRS nie wynika, jakoby spółka była w stanie upadłości. To sprawdzone wiadomości?
ostrzegam, przestrzegam nie mają pieniędzy dla Wykonawców żadna faktura nie jest zapłacona w terminie kierownik budowy - bez pojęcia księgowość - nie da się dodzwonić, jak już się uda nikt nic nie wie. tłumaczenia że jest okrojony skład, bo wszyscy są na zdalnym, albo oczywiście kierownik jest na urlopie, na wyjedzie czy zmarł mu pies niech was nie podkusi, żeby dla nich robić - chyba że zaliczka 80%
Hej, czy sytuacja się rozwiązała? Czy ktoś z Was miał podobne doświadczenia z Activ Investment?
wycinka drzew gdzie popadnie, budowanie bloku w odległości 8 METRÓW od sąsiednich bloków
Firma wycina (usunięte przez administratora)drzewa.
No cóż nie każdy tak pracuje żeby dostawać premie. W każdym razie firma z dobrą opinią, fajna atmosfera w pracy cóż więcej chcieć?
@Miki, dziękujemy za Twój wpis w temacie firmy Activ Investment, czy możesz powiedzieć coś w temacie premiowania pracowników za dobre wyniki w pracy? Firma oferuję swoim pracownikom prywatną opiekę zdrowotną? Uważasz by ten pracodawca był dobrym miejscem do zebrania pierwszych doświadczeń na rynku pracy przez młodych ludzi? Zapraszam Cię do udzielenia nam odpowiedzi, Twój drugi komentarz w tym wątku będzie bardzo przydatny.
Nie znam nikogo, kto dostał premię. Zarząd może sobie przyznaje. Prywatnej opieki medycznej nie było za moich czasów
a juz po odbiorze mieszkan totalnie olewają klientów, barierki NA tarasach na Banacha29b nie zalozone, dopiero 2 tyg, po obiorze, pachołków na prywatnych miejscach parkingowych nie ma do tej pory, pomimo ze upłynęło 1,5 miesiąca po odbiorze, zarządca którego wybrał Activ firma Bremax nie włacza mediów w bloku do dnia dzisiejszego pomimo ze częsc mieszkanców juz urządziła mieszkania i chce zamieszkac, ale dewloper mówi ze to nie ich sprawa ale nie chcą ujawnic kryterów dlaczego wybrali tą firme!!
Dalej atmosfera jest psuta przez opisaną osobę czy coś się zmieniło? Warto próbować się zatrudniać?
Jak się pracuje w Activ Investment Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Activ Investment Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Activ Investment Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 3 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!