Tuplex

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 459 ocen.

Opinie o Tuplex

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tuplex

Jasiek

Może ten pracownik zwolniony po tygodniu nie nadawała się do pracy lub podpadł mocno? Bez powodu nie zwalniają ludzi!!

aa
@Jasiek 11.12.2017 10:42
Może ten pracownik zwolniony po tygodniu nie nadawała się do pracy lub podpadł mocno? Bez powodu nie zwalniają ludzi!!...

Ta... za niewinność ;)

kiki
@aa 11.12.2017 15:45
Ta... za niewinność ;)

Byli tez inni zwalniani po miesiącu lub kilku miesiącach....

R

Fajna Firma i sporo tam fajnych ludzi . Wielu pracuje tam długie lata i wielu odchodzi z rożnych powodów . Generalnie jest Ok . Socjal jest słaby to fakt . Ale .. . To tez tylko prywatna firma Pani Renaty i ona liczy i decyduje . Jestem byłym pracownikiem i moge powiedzieć o TPLX tylko dobre słowo . Pozdrawiam wszystkich z Poznania . A tym frustratom piszących złośliwe bzdury polecam znalezienie sobie innej pracy .

były
@R 18.07.2017 10:05
Fajna Firma i sporo tam fajnych ludzi . Wielu pracuje tam długie lata i wielu odchodzi z rożnych powodów . Generalnie jest Ok...

Nie jestem frustratem i znalazłem sobie inną, lepszą pracę i o Tuplex nie powiem dobrego słowa, a tych którzy pracują tam "długie lata" można policzyć na palcach jednej ręki. Kiedyś było "fajnie i OK" ale wszystko zmieniło się, kiedy zmienił się sposób zarządzania Firmą. Zrobiła się korporacja i wszystko zostało podporządkowane regionalnym "dyrektorkom" którzy tylko widzą własny interes (budżet, marża i koszty, koszty i jeszcze raz koszty). Czasy gdy każdy oddział miał swojego Dyrektora już nie wrócą, a wtedy w Tuplex-ie pracowało się naprawdę spoko i atmosfera była zupełnie inna, bardziej swojska i koleżeńska, a teraz jak w korporacji - kto zrobi więcej - dawniej liczył się całokształt i cały zespół (czytaj oddział) pracował na wynik a nie tak jak dzisiaj każdy walczy o swoją d...pę. Generalnie wszystko do bani, konkurencja 100 razy lepsza.

kejt

Tuplex nie oferuje żadnych benefitów, pensja marna, dużo niższa niż u konkurencji. Jezeli chodzi o rotację, to opisy z forum pokrywają się z rzeczywistością. Ludzie są zwalniani bez przyczyny. Dziś jesteś, jutro Ciebie nie ma. Jutro znaczy w piątek o 16. Ogólnie odradzam i myślę, że wszędzie lepiej niż w Tuplex... W firmie chaos, nieporządek głównie za sprawą kadry zarządzającej.

....

Albo zatrudniają na tydzień, zmienia się plan i zwalniają w piątek o 16... ZERO szacunku do ludzi. Kiedyś to się zemści.

Paulina

@R - czyli jednym słowem polecasz Tuplex jako pracodawcę? A możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia? Na jakim stanowisku pracowałeś? Jak wygląda kwestia wynagrodzenia? W sieci pojawiła się oferta pracy na stanowisko magazyniera - czy warto na nie aplikować? Te merytoryczne informacje będą cenne dla przyszłych kandydatów.

Mania

Tuplex to jest spoko firma, bez szumu wykonuje swoją pracę.

Mały

Jaki jest powód, że tak dawno nikt nic nie pisał na forum? Wakacje czy też fajna praca i nikomu się nie chce pisać?

Były

Dziwie się, że ta firma jeszcze istnieje. Reszty nie trzeba tłumaczyć.

Bona

To jest fajna firma, ciesze się z pracy tu,polecam

hobo

@buziaczek Byłem tam na rozmowie na to stanowisko. Ogólnie z marketingiem stanowisko ma bardzo mało wspólnego - nawet mają być elementy rodem z call-center, co dla mnie brzmi zniechęcająco (mam obawę że tego call-center będzie trochę za dużo). Proponują umowę o dzieło, ale z zaskakująco dobrą stawką jak na taką robotę nazwijmy to odtwórczą i łatwą. W sumie poważnie się zastanawiam żeby przyjąć tę pracę na wakacje (jedyne ciekawsze opcje jakie na ten moment mam to słabo płatne staże), ale w związku z tym pytanie do ludzi którzy mają z nimi doswiadczenie - wypłacają pensje z umowy o dzieło? Na czas?

Baśka

Czy może mi ktoś napisać jak się w firmie pracuje? Jakieś elementy integracyjne? Czy firma ma pakiet socjalny?

kowalski
@Baśka 22.06.2017 08:41
Czy może mi ktoś napisać jak się w firmie pracuje? Jakieś elementy integracyjne? Czy firma ma pakiet socjalny?...

Pracuje się dość dobrze, ale jedyny pakiet socjalny jaki jest to kawa i herbata w stołówce (pomijam służbowy komputer i telefon). Zapomnij o pakiecie medycznym i karcie multisport czy bezpłatnym ubezpieczeniu dodatkowym - żadnych dodatków pozapłacowych nie było, nie ma i nie będzie.

Buziaczek

Mam pytanie czy te Płatne Praktyki w Dziale Komunikacji Marketingowej są jeszcze aktualne? Bardzo bym chciała dostać się w trakcie wakacji. Może ktoś mógłby cos podpowiedzieć, jak to wygląda w rzeczywistości? Ile można zarobić? Czy po praktykach jest szansa na pracę?

abc
@Buziaczek 18.06.2017 19:24
Mam pytanie czy te Płatne Praktyki w Dziale Komunikacji Marketingowej są jeszcze aktualne? Bardzo bym chciała dostać się w trak...

Raczej aktualne, ale na prace nie licz... dopiero co chyba kogoś zwolnili stamtąd :/

Oprawca

(usunięte przez administratora)

Paulina

@Tuplexista to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. W jakim dziale pracujesz? Czy możesz napisać kilka słów więcej na temat pozytywów pracy w tym miejscu? Co przede wszystkim cenisz sobie w pracy w tym miejscu? Czekamy na Twoją opinie.

Tuplexista

nie wiem kto pisze te nieprawdy firma super, pracuję w niej ponad 5 lat pensja zawsze na czas darmowa kawa, herbata, cukier, woda

Paulina

@Syf i mogiła powiesz coś więcej?

Syf i mogiła

Paulino mamy - poszukaj lepszej roboty. Serio

Paulina

Jak pracuje/pracowało się Wam w Tuplex? Może macie jakieś rady dla przyszłych kandydatów?

zainteresowany

Co tam się dzieje w tej Częstochowie, że aż taki duży nabór?

anonim

(usunięte przez administratora)

Buziaczek

Masz rację , jeśli kierownik jest do bani to tylko psuje atmosferę w firmie. Uważam , że powinniście iść z tym do szefostwa.

hak

Jeżeli masz doswiadczenie i pracowałeś już wcześniej i jakieś pojęcie to z pewnością cię przyjmą, nawet jak masz kogoś znajomego tam to z polecenia myśle, ze tez masz szanse chociaz jak wstawili oferty na stronę to pewnie maja sporo chętnych, wyslylaj i czekaj na odpowied

ujk

rafała w poznaniu juz nie ma????

Piotr Hencler

Michał ja pracowałem w Tuplexie w Warszawie jako magazynier w okresie 04.15-06.15 Napiszę tak omiń tą oferte pracy !! Magazyn słaby brak przepisów bhp nikt tam go nie przestrzega stres mobbing to normalka w firmie.Starsi magazynierzy tylko wysługują się młodymi magazynierami.Kasa słaba i poczekaj jak przyjdzie jesień zima to dopiero przypał.Ja znalazłem inną ofertę pracy to uciekłem z Tuplexu.Tak prawie cały okres próbny przepracowałem.Na początek (usunięte przez administratora) i płacą na czas to trzeba przyznać

anonim

(usunięte przez administratora)

LifeOfPablo

Nie, handlowiec to stanowisko back-office'owe. Dostajesz stałą niską pensję i raz na kwartał niską premię. Konsultant klienta to taki PH i on dostje auto i komórkę. Ahhh, widzę że w ogłoszeniach skreślili frazę "oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie" - lepiej późno niż wcale. PS. Czemu zwolnili RKSa Rafałka z Poznania ?

Nowy

Czy ktoś się orientuje jakie są warunki na handlowca w Łodzi. Dużo słyszałem o tym oddziale.

anonim

(usunięte przez administratora)

olegd

Bywało lepiej...

anonim

(usunięte przez administratora)

olegd

Pracuje już kilka lat w Tuplex i twoja uwaga jest błędna a nawet kłamliwa i zaginająca rzeczywistość.

TuplexNIE

jeżeli nie lubisz pieniędzy to polecam pracęw Tuplex. PS , ogarneliście juz stare/nowe oznaczenia LEDów ? :D hiehiehie PPS. poproszę pilnie o informację co się dzieje w Poznaniu i dlaczego jest tam nowy RKS??

Wariat

Ja mam już Duplex gdzieś i jestem szczęśliwy że mam ten etap już za sobą. Ludzie szukajcie innej pracy. Gorzej na pewno nie traficie.

znany

a ja sie pytam kiedy beda ludzie zatrudnieni w centarli na magazynie bo sie pracuje po 10 lub 11 a trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby wahadla wyjechaly.a ile osob robilo w ten weekend serwisy i konczylo wahadla

klient

Co się dzieje w oddziale krakowskim? Poziom obsługi klienta kompromitujący !! Nikt nic nie wie , przez telefon i na miejscu nic się nie dowiesz ? Wieczne pomyłki itp. Masakra jakaś....

kc

firma o ugruntowanej pozycji na rynku, nie polecam osobom z doświadczeniem, (usunięte przez administratora) , choć sam odrzuciłem ofertę

M

dlaczego 3 razy roku szukają szefa oddziału w Gdańsku?

znawca firm
@M 07.06.2016 22:03
dlaczego 3 razy roku szukają szefa oddziału w Gdańsku?

chyba im notorycznie uciekają czy cuś ;-)

szefuńcio

tak naprawdę w tej firmie pracuje się bardzo fajnie. jak ktoś chce narzekać to będzie narzekał na wszystko. No może jest trochę jak w XIXw. i wszystko takie po polsku skomplikowane, ale za to pracują fajni ludzie, którzy potrafią uczciwie pracować i dobrze się bawić. Pozdrowienia dla wszystkich pracowitych mróweczek.

do szefuńcio
@szefuńcio 10.05.2016 21:17
tak naprawdę w tej firmie pracuje się bardzo fajnie. jak ktoś chce narzekać to będzie narzekał na wszystko. No może jest trochę...

"szefuńcio" z jakiej planety spadłeś? Fajnie to się pracowało jak nie było takich ludzi jak Ty, ale to było i minęło, więc nie pisz takich bzdur, bo atmosfera w tej firmie to masakra.

Janusz

w Częstochowie poszukują PIELGRZYMA na Światowe Dni Młodzieży do Krakowa FIRMA od 25 lat oferuje: - brak szkoleń - brak socjalnego - niska pensja - premia nie adekwatna to wysiłku włożonego w wynik - mobbing - kontrolowanie każdego twego ruchu

dla NOWY

Masz 13 stron opinii, poczytaj i wyciągnij wnioski. Dostaniesz (usunięte przez administratora) masę obowiązków i budżet nie do zrealizowania. O premii zapomnij, nagrodą będzie brak zjebki na koniec kwartału. I najważniejsze, jak już musisz, to żądaj wszystkiego na piśmie, bo Cię wydymają.

nowy

jest ogłoszenie z częstochowy, będę aplikował ale może ktoś życzliwy oświeci mnie w temacie....warto czy nie jestem zdesperowany więc chwytam się wszystkiego. Napiszcie na co mam się szykować...

Samuel

Do Kamil : piszesz o Tuplex Kraków "a reszta w miarę ok"... Chłopie pisz w 1 zdaniu , że będziesz walił ostro to bym przeczytaniem usiadł. A tak to przeczytałem Twój wpis na stojąco i ze śmiechu się przewróciłem kołami do góry. Proszę nie pisz, że jest tam ok - bo nic NIE JEST OK. Pzdr

zinter

operator systemu magazynowego- ktoś coś wie o tym stanowisku ??

zainteresowany

Czy ktoś z obecnych pracowników magazynu w Warszawie może mi powiedzieć jakie są warunki? Czy oferują tam umowę o pracę? Jaki jest system zmianowy i czy pracujecie tam w weekendy? Widzę, że wisi ogłoszenie na magazyniera i zastanawiam się czy nie aplikować.

taknie

a co to za zmiany w Poznaniu? Dyrektora zwolnili?

Stary klient
@taknie 23.03.2016 20:51
a co to za zmiany w Poznaniu? Dyrektora zwolnili?

Co się dzieje w tym Poznaniu ???? Dodzwonić się do kogoś to chyba cud! Jeden nie odbiera ,drugi a jak już się dodzwoniłam na handlowy to mi 10 min cenę sprawdzał i powiedział oddzwonię za chwile . I oddzwania od kilku dniu. Chyba maja za dobra sprzedaż kompozytu .nie to nie .. W Igepie jest tysiąc razy lepiej .

haha

Trzeba było się uczyć gamoniu:) to może byś dostał prace;)

kruciak

pytam sie kiedy bedzie wyplata ile to mozna czekac i czekac,moze niech ktos ruszy dupe i pojdzie na gore cos z tym zrobic.bo inaczej zglosze to do pip

BYŁY

Pracowałem w Tuplex. Wszystko na czas, firma typowo dystrybucyjna, można bardzo dużo się nauczyć i zdobyć doświadczenie. POLECAM

kris kros

(usunięte przez administratora)

Bartoszzek

Czytam te opinie i czesc jest prawdziwa czesc to bujda! Rotacja jest duza, ludzie sie zmieniaja bo znajduja lepsza prace (usunięte przez administratora) Lepiej znalezc cos lepszego

nikt

Nie wiem skąd annos czerpie informacje ale na pewno nie z tej galaktyki, w której jest tuplex...

abba

ile zarabia w centrali telemarketer na infolinii?

123

wywalczyć na rozmowie to nic nie wywalczysz - pensja ok sredniej krajowej + premia + samochód z gpsem i limitem kilometrów. Warunki pracy to masz opisane na tym forum dość dokładnie.

Bydgoszcz

witam mam pytanie, do oddziału Bydgoskiego pojawiło sie ogłoszenie na stanowisko KIEROWNIK OBSZARU SPRZEDAŻY / KIEROWNIK ODDZIAŁU ktoś może podpowie czy pchac się w to, zajmuje analogiczne stanowisko w konkurencji, znam produkty klientów, co można u nich wywalczyć na rozmowie, jaka realna pensja, warunki pracy. z góry dziękuje za odpowiedź

do Micho

Choć wiele niesprawiedliwości w tej firmie, to co do płac to lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu, ale zawsze jest na czas. Tu nie można nic zarzucić.

Zostaw opinię o Tuplex - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tuplex