mik776617.09.2019 13:58
OSTRZEGAM PRZED ZAKUPEM SPRZĘTU ELEKTRYCZNEGO W TYM SKLEPIE !!! jeżeli okaże się że zakupiony towar nie spełnia twoich oczekiwań i chcesz go w ciągu godziny zwrócić lub wymienić na inny nawet z dopłatą TO ZAPOMNIJ !!!. W dniu dzisiejszym pojechałem do Mediamarkt po zakup odkurzacza, wybór padł na odkurzacz znanej marki Amica której inne sprzęty posiadam, przykładając rękę bezpośrednio do otworu ssącego stwierdziłem z żoną że jest OK moc 900 wat na opakowaniu ( Jedna z lepszych od sąsiednich odkurzaczy), dostępne worki zastępcze, super. Niestety czar prysł w domu po całkowitym uzbrojeniu odkurzacza w rury czego w sklepie niestety nie zrobiliśmy okazało się że traci bardzo dużo mocy , praktycznie na szerokiej ssawce nie ciągnie jak trzeba no cóż Piątek 13 -tego, pakujemy sprzęt i w ciągu godziny od zakupu jesteśmy w sklepie niezadowoleni z prośbą o zwrot pieniędzy lub wymianę na coś innego nawet z dopłatą. Obsługa sprawdza odkurzacz woła kierownika i okazuje się że nie ma opcji zwrotu TYLKO REKLAMACJA !!! czyli kasa zawieszona i czekaj dwa tygodnie aż ktoś stwierdzi że odkurzacz działa i zostaniesz z bublem w ręku. Pasywna obsługa twierdzi że odkurzacz był używanyl (A JAKŻE INACZEJ SPRAWDZIĆ SPRAWNOŚĆ SPRZĘTU BEZ PODŁĄCZENIA ) i nie mogą zrobić zwrotu. Pani z obsługi pyta czy też bym chaciał używać sprzęt po kimś :) Skończyło się awanturą, na infolini próbowano nas odesłać do producenta ( niezgodne z prawem) i czekamy jaki dioci na reklamację. Kiedyś kupowałem kosiarkę w Castoramie okazało się w domu że jest za ciężka i mało praktyczna dla starszej osoby, bez problemu przyjeli ją z powrotem pomimo że było koszone i zapytali czy zwrot pieniędzy czy wymiana na inną, oczywiście dopłaciłem i wymieniłem na droższą. Dlatego ostrzegam Was drodzy klienci bo w tym sklepie Nie Dla Idiotów nikt Was nie poinformuje przed zakupem o je go warunkach i jak się Wam przydaży wada lub usterka czy też Wasze niezadowolenie ze sprzętu to będziecie mieli mocno w K..... Udanych zakupów gdzie indziej :)