Ekert NAils Małgorzata Ekert

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 168 ocen.

Opinie o Ekert NAils Małgorzata Ekert

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekert NAils Małgorzata Ekert

Insanity

Witam. Jak wygląda tam praca i zarobki na recepcji? Wybieram się niedługo na rozmowę i nie wiem czego się spodziewać..

anonymous

Nie bardzo rozumieniem wpisy na tym portalu ludzi ????? To są oszczerstwa i kłamstwa !!!!!! P.Malgosia Ekert jest osoba o b.duzej kulturze osobistej , jest niesamowitym pracodawca ( zawsze dba i pyta czy wszystko dobrze i w razie potrzeby bez wachania pomaga każdemu )jest b.wymagajaca osoba co świadczy o Niej jak najlepiej bo wie czego chce.To praca dla ludzi z pasja i kochajaca to co robią . P.Malgosia to osoba z pasja i jedyna w swoim rodzaju.Szkolenia u Niej są wyjątkowe i niezapomniane . Najpierw trzeba poznać człowieka za nim wpisze się bzdury .To co piszą inni to chyba ludzie zfrustwani i pałający nienawiścią !!!! Przykre to bardzo .

nana

moja koleżanka tam pracowała i wszystkie lakiery po terminie miały zmieniane daty ważności i drukowalo się kolejne etykiety przede wzystkim na balsamach do rąk

anonymous
@nana 17.10.2017 14:56
moja koleżanka tam pracowała i wszystkie lakiery po terminie miały zmieniane daty ważności i drukowalo się kolejne etykiety prz...

Bzdury.

Iza

Witam, jakiś czas temu pracowałam u Pani Małgorzaty Ekert w firmie Ekert nails na Broniewskiego 89B ,01-876 w Warszawie. Ta Pani nakazuje nielegalne rozlewanie acetonu do mniejszych butelek swoim pracownikom. Proceder odbywa się w podziemiach jej firmy, gdzie takie substancje są od razu sprzedawane na górze w sklepie. Do tych czynności pracownicy nie mają nawet ochronnych zabezpieczeń. Ta Pani jako pracodawca jest okrutna. Ppracownicy pracują znacznie powyżej normy godzinowej ,pensje nie są wypłacane do końca. Trzeba prosić się o wynagrodzenie. Ja byłam w ciąży w tym okresie ,w którym pracowałam u tej Pani. Przez proceder ,jaki tam panuje ciąże poroniłam, ponieważ nie w porę odeszłam. Cała nasza ekipa ,która w tamtym okresie pracowała odeszła, ale nikt nie zapomni, jak upokarzała swoich pracowników, każąc im 10 razy myć toaletę, ponieważ nigdy nie była dostatecznie umyta. Pani ta stosowała mobing krzycząc i manipulując psychiką swoich ludzi, upokażając ich przed innymi pracownikami. Mam nadzieję,że ktoś z Państwa przyjrzy się tej firmie i tej osobie, która zatrudniając ludzi znęca się nad nimi i karze wykonywać pracę związaną z ciężkimi chemikaliami

Iwona

@Klaudia skąd masz takie informacje. Firma Ekert NAils Małgorzata Ekert nadal działa. @magdalena jak poszła rozmowa? Jakich pytań można się spodziewać? I jakie są wymagania? Czy przyjęli cię? To pomocne informacje dla nowo zatrudniających się osób.

Klaudia
@Iwona 06.09.2017 16:19
@Klaudia skąd masz takie informacje. Firma Ekert NAils Małgorzata Ekert nadal działa. @magdalena jak poszła rozmowa? Jakich py...

Słyszałam, że zamykają salon i będzie teraz cos innego, jestem fryzjerką i nie wiem czy mam do nich wysyłać CV.

Klaudia

Czy firma jeszcze działa, bo coś słyszałam, że się zamykają?

Ekert NAils Małgorzata Ekert
pracodawca

Witamy, W naszym salonie pracują profesjonalni fryzjerzy. Jesteśmy miejscem świadczącym usługi na najwyższym poziomie. Obsługa klienta i dyspozycyjność menedżera salonu jest dostosowywana do potrzeb i oczekiwań naszych klientów, o czym mogła się Pani przekonać. Pokryliśmy koszt mycia i modelowania włosów, kierując się klientowską orientacją marketingową. Tak jak wspomnieliśmy, jeżeli będzie Pani zainteresowana obejrzeniem zdjęć, to zapraszamy. Równocześnie informujemy, że ze względów etyki biznesowej nie możemy porównywać się do innych salonów fryzjerskich. Tym bardziej, jeżeli są to „budy na bazarach”. Jeżeli będzie Pani skłonna do dialogu, prosimy o kontakt. W innym przypadku, mamy nadzieję, że znajdzie Pani miejsce na mapie Warszawy, z którego będzie Pani wychodzić zawsze zadowolona. Pozdrawiam Manager i Zespół Ekert Beauty & SPA

załamana

bardzo chętni zobaczę usługę przed i po pocieniowaniu włosów prosiłam tylko o wycieniowanie a nie o strzyżenie tak krótko a pański instruktaż mnie nie obchodzi gdyż nawet po nim włosy nie układały się tak jak trzeba co P ANI MENADŻER widziały kilka godzin póżniej tłumaczenie że pani fryzjerka ma20letni staż jest śmieszne i żenujące takich cięć nie wykonuje się w warszawie co najmniej od kilkunastu lat teraz wiem dlaczego tam tak pusto po prostu macie złych fryzjerów co jakiś czas proponuję szkolenia jak powiedziałam wisi mi państwa 60złmyślę że na bazarze w budzie lepiej bym została potraktowana i lepiej ostrzyżona rozumie że ciężko się przyznać do błędu PANI MENADŻER również u PAŃSTWA w salonie głęboki PRL mam nadzieję że szybko zapomnę o całym zdażeniu a za 2-miesiące podeślę PAŃSTWU ZDJĘCIE Z DOBRZE WYCIENIOWANYMI WŁOSAMI MOŻE WTEDY ZOBACZYCIE RÓŻNICĘ załamana

Ekert Beauty & SPA
@załamana 13.05.2017 07:29
bardzo chętni zobaczę usługę przed i po pocieniowaniu włosów prosiłam tylko o wycieniowanie a nie o strzyżenie tak krótko a pań...

Witamy, W naszym salonie pracują profesjonalni fryzjerzy. Jesteśmy miejscem świadczącym usługi na najwyższym poziomie. Obsługa klienta i dyspozycyjność menedżera salonu jest dostosowywana do potrzeb i oczekiwań naszych klientów, o czym mogła się Pani przekonać. Pokryliśmy koszt mycia i modelowania włosów, kierując się klientowską orientacją marketingową. Tak jak wspomnieliśmy, jeżeli będzie Pani zainteresowana obejrzeniem zdjęć, to zapraszamy. Równocześnie informujemy, że ze względów etyki biznesowej nie możemy porównywać się do innych salonów fryzjerskich. Tym bardziej, jeżeli są to „budy na bazarach”. Jeżeli będzie Pani skłonna do dialogu, prosimy o kontakt. W innym przypadku, mamy nadzieję, że znajdzie Pani miejsce na mapie Warszawy, z którego będzie Pani wychodzić zawsze zadowolona. Pozdrawiam Manager i Zespół Ekert Beauty & SPA

załamana

cena adekwatna do jakości usług 60zł to nie dużo za dobrego fryzjera w warszawie jeszcze tylko cała noc przepłakana póżniej 2miesiące i włosy będą jak nowe absolutnie nie polecam tego fryzjera marmury i zdjęcia celebrytów na ścianie a umiejętności bardzo słabe tłumaczenie fryzjerki że jest z wieloletnim stażem przez kierownika jest żałosne ludzie którzy chwalą ten zakład nie byli jeszcze u naprawdę dobrych fryzjerów moja noga więcej tam nie przekroczy progu tego przybytku dobry fryzjer wart jest każdej ceny ten nie jest wart nawet złamanej złotówki od kilkunastu lat nie miałam tak włosów spieprzonych

Ekert NAils Małgorzata Ekert
pracodawca
@załamana 10.05.2017 14:38
cena adekwatna do jakości usług 60zł to nie dużo za dobrego fryzjera w warszawie jeszcze tylko cała noc przepłakana póżniej 2mi...

Dziękujemy za wizytę w naszym salonie. Z naszej perspektywy sytuacja wygląda nieco inaczej. Skorzystała Pani z usługi strzyżenia i czesania włosów, następnie zadzwoniła Pani do nas z żądaniem reklamacyjnym. Dostosowaliśmy czas i godzinę do Pani potrzeb i wykonaliśmy Pani bezpłatną usługę mycia i modelowania włosów. Poinstruowaliśmy Panią dokładnie, krok po kroku, jak należy poprawnie układać fryzurę. Jeżeli chciałaby Pani zobaczyć różnicę "przed" i "po", prosimy o skontaktowanie się z nami osobiście lub mailowo (biuro@ekertbeautyspa.pl). Jesteśmy pewni, że po obejrzeniu zdjęć fryzury przed i po wykonanej usłudze zmieni Pani zdanie :)) Pozdrawiamy, Zespół Ekert Beauty&Spa.

Iwona

@RundziaxD rozumiem, że dobrze wspominasz pracę w firmie. A co możesz powiedzieć na temat benefitów oferowanych dla pracowników? Chętnie również dowiemy się więcej na temat tego co najbardziej podobało Ci się w pracy w Ekert NAils Małgorzata Ekert.

RundziaxD

Pracowałam na recepcji :) Praca od osmej do 17, calkiem w porzadku. Nic trudnego, jak to na recepcji. telefony, malie, faktury, wystawianie paragonow i rozmowa z klientem. zrezygnowałam przez sprawy zdrowotne. Firma całkiem w porządku. Poleacm RundziaxD

magdalena
@RundziaxD 16.12.2016 09:09
Pracowałam na recepcji :) Praca od osmej do 17, calkiem w porzadku. Nic trudnego, jak to na recepcji. telefony, malie, faktury,...

a jakie zarobki na recepcji? bo wlasnie zaproszono mnie na rozmowe

ktoś

Ale nie wiem jakie są teraz żadne oferty pracy @mj, może wiesz czy jest przewidywana jakaś rekrutacja?

anonim

(usunięte przez administratora)

lis

Wystarczy spojrzeć na wszelkie programy ogłoszeniowe... co chwile kogos poszukują niby z powodu rozwoju firmy ;)

KKn

pracowałam w firmie ekert beayty spa kilka tygodni lecz musiałam zrezygnować z przyczyn osovistych . Nie rozumiem skąd biorą się takie wpisy. Szefostwo dla mnie było w porządku . Są wymagający ale dla mnie to zrozumiałe. Pozdrawiam KK

Alan

idz sie przekonaj jak jest i wroc za jakis czas na te forum:)

Katarzyna S

Czytam Wasze opinie i z całym szacunkiem ZASTANAWAM SIĘ O CO CHODZI?!!! Czy w ludziach jest aż tyle zazdrości i nienawiści.... Niedawno odbyłam 3 szkolenia z Panią Małgosią z Shellac, poznałam jej pracowników i odnoszę wrażenie a nawet jestem pewna że te negatywne opinie to LĘK PRZED KONKUTENCJĄ! Szkolenia owszem są zaraz za Warszawą ale jest o tym informacja odrazu jak rownież o tym że to firma zapewnia transport z Warszawy! Szkolenia odbywają się w przeuroczym cichym i spokojnym miejscu pozwalającym skupić się na nauce! Firma oprócz materiałów zapewnia rownież wyżywienie i wspaniałą atmosferę! Pomoc w każdej chwili szkolenia jak i po! Nadmienię rownież że z firmą Ekert Nails współpracuje od paru lat! Pani Małgosia jest oczywiście wymagająca osobą ale taka rola osoby odpowiedzialnej za grupę pracowników i ciągły rozwój firmy! Pani Małgosia reprezentuje swoją osobą i postawą naprawde wysoki poziom kultury osobistej jak i jakosci usług jaką oferuje jej marka! Dla mnie te szkolenia były wielkim motywatorem!!! Dały mi siłę odnowiły chęci do pracy oraz wiele możliwości! Rozmawiając z pracownikami słyszy się że Pani Małgosia jest bardzo zapracowaną osobą ale kiedy ktoś potrzebuje od niej pomocy zawsze ją otrzyma! Sama słyszałam jak jedna z osób obecna na szkoleniu opowiadała o chorym-bardzo chorym dziecku... Pierwsze pytanie Pani Małgosi CZY TO DZIECKO MA JAKIEŚ MARZENIE...? Sytuacja ta udowodniła mi wrażliwość Pani Małgosi na innych ludzi! Więc nie uwierzę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A to jaki układ panuje miedzy klientem (VIP i nie tylko) a Ekert Beauty&Spa jest tajemnicą zawodową i pisanie o tym na forum jest nie na miejscu. Myśle że żadna z nas nie życzyła by sobie aby ktoś obgadywał ją jako klientke salonu że rozlicza się tak czy inaczej zwłaszcza na forum! Aaaa no i jeszcze o wynagrodzeniu tam pisałyście... Ja pracowałam w kilku salonach w rożnych godzinach i o rożnych wymaganiach! Wiele lepszych i gorszych chwil ale w życiu nie pomyślałbym o pisaniu takich rzeczy ma forum! Uważam że wynagrodzenie jest adekwatne do zaangażowania włożonego w własną prace. Jeśli wchodzisz do pracy odbębnić to nigdy nie zarobisz wymarzonych pieniędzy! Ja idę do pracy w uśmiechem i radością! Rożne problemy człowiek ma w domu, z dzieckiem,z mężem, z mama, z szefem itp Ale takich rzeczy klient nie może czuć Klient wchodzi po konkretną usługę i po to aby się wygadać! A naszym zadaniem jako fachowców jest dać im to czego oczekują czyli wykonać usługę wysłuchać pozwolić sie zrelaksować i sprawć aby chciała wrócic właśnie do mnie!!! I teraz najważniejsze! Zanim kogoś ocenisz... Ubierz jego buty Przejdź jego dorogę I dopiero wyraź opinie!!!

Maria Nowacka

NAZYWAM SIĘ MARIA NOWACKA.PRACUJE W FIRMIE EKERT NAILS 15 LAT. NIE ZGADZAM SIE Z POWYŻSZYMI OPINIAMI NA TEMAT FIRMY EKERT NAILS, Z ICH TREŚCI WYNIKA, ZE POCHODZĄ ONE OD KILKU AKTUALNIE NIE PRACUJĄCYCH OSÓB. SA TO OHYDNE KŁAMSTWA, OSZCZERSTWA SFRUSTROWANYCH BYŁYCH PRACOWNIKÓW, ICH NIEPOHAMOWANA NIENAWIŚĆ DO SZEFA FIRMY! Z KILKOMA Z NICH ROZMAWIAŁAM JAKIŚ CZAS TEMU,WYDAWAŁO SIĘ, ŻE SA TO OSOBY NA POZIOMIE? NAWET JEDNEJ Z NICH POMOGŁAM W SPRAWIE PRZYJĘCIA NA SZKOLENIE, NA WSZYSTKIE TECHNIKI? A KOLEJNA OSOBA PRZYZNAŁA SIĘ CYTUJE "ŻE JEJ MARZENIEM JEST PRACA Z PANIĄ MAŁGOSIĄ". NIE MA PRZYMUSU PRACY, KAŻDA ZE STRON MOŻE ROZWIĄZAĆ UMOWĘ JEDNAK KRYTYKA NA WPISACH ŚWIADCZY,ŻE PRACOWNICY BYLI NIEZADOWOLENI, WIĘC DLACZEGO PRACOWALI PO KILKA I WIĘCEJ LAT? DZIWNE!! SKĄD TYLE FRUSTRACJI, NIENAWIŚCI, PISANIE ANONIMÓW,MYŚLĘ, ŻE JEŻELI JEST JAKIEŚ ROZGORYCZENIE, PRETENSJE,NALEŻY TO WYJAŚNIĆ, A PONADTO NALEŻY MIEĆ ODWAGĘ SIĘ PODPISAĆ. SAM FAKT PISANIA ANONIMÓW JEST NIEPOWAŻNY,ŚWIADCZY O KŁAMSTWIE ZA KTÓRYM CHOWA SIĘ WŁASNĄ GŁOWĘ. PROTESTUJE PRZECIWKO SZKALOWANIU, KŁAMSTWOM NA SZEFA FIRMY PANIĄ MAŁGORZATĘ EKERT , KTÓRA JEST WSPANIAŁYM SZEFEM ALE TEŻ WSPANIAŁYM , WRAŻLIWYM CZŁOWIEKIEM - SAMA TEGO DOŚWIADCZYŁAM JESTEM PO CIĘŻKIEJ CHOROBIE, PO 2-CH OPERACJACH I NIE ZOSTAŁAM POZOSTAWIONA Z TYM PROBLEMEM! OTRZYMAŁAM POMOC, WSPARCIE, CO ZNACZĄCO ZŁAGODZIŁO MOJĄ TRUDNĄ SYTUACJĘ PRACOWAŁAM WCZEŚNIEJ W KILKU FIRMACH, PO ZATRUDNIENIU W EKERT NAILS POWIEDZIAŁAM SWOJEJ RODZINIE, ZE MAM MŁODA SZEFOWA, ALE Z WIELKĄ MĄDROŚCIĄ ŻYCIOWĄ JEST OSOBĄ WYJĄTKOWĄ DLA KTÓREJ MAM OGROMNY SZACUNEK I WIELKIE UZNANIE

Małgorzata Ekert

W nawiązaniu do negatywnych komentarzy, które od jakiegoś czasu pojawiają się na tym portalu, chciałabym przedstawić swoje stanowisko. Jestem właścicielką Ekert Nails i współwłaścicielką Ekert Beauty & Spa. Obie firmy prowadzę z powodzeniem od 22 i 15 lat. W tym czasie miałam okazję współpracować zarówno ze wspaniałymi fachowcami, z którymi mieliśmy długoletnią, wspólną historię, jak i z osobami, które nie dały rady sprostać moim wymaganiom i odchodziły z firmy. Uważam, że jest to naturalne zjawisko obecne w każdej rozwijającej się firmie. Od zawsze moją misją i celem było stworzenie firmy działającej wg najwyższych standardów. Tak, jestem wymagającą szefową, ale dzięki temu tworzę dla swoich pracowników wyjątkowe środowisko pracy, z wyjątkowymi klientami , wyjątkowymi produktami. Rozumiem, że osoby sfrustrowane wylewają swoje żale w internecie, ja zamiast tego wolę działać i tworzyć nową, piękną rzeczywistość. Osoby, które rozważają podjęcie współpracy z naszą firmą zapraszam do kontaktu osobistego i przekonania się o tym jak wygląda prawda. Z poważaniem, (usunięte przez administratora)

An

Jestem byłym pracownikiem (akurat salonu, nie hurtowni), wiele się tam nauczyłam i wiem, że będę starała się nadal pogłębiać pasję, którą we mnie zaszczepiono. Wiem, że wciąż daleka droga przede mną, standardy tego miejsca są niestety dla mnie zbyt wysokie. Polecam to miejsce osobom z pasją, które są ambitne i chcą się kształcić w tym zawodzie do perfekcji.

An

Jestem byłym pracownikiem (akurat salonu, nie hurtowni), wiele się tam nauczyłam i wiem, że będę starała się nadal pogłębiać pasję, którą we mnie zaszczepiono. Wiem, że wciąż daleka droga przede mną, standardy tego miejsca są niestety dla mnie zbyt wysokie. Polecam to miejsce osobom z pasją, które są ambitne i chcą się kształcić w tym zawodzie do perfekcji.

były potencjalny klient

Ta firma to chyba jedna wielka ściema, od trzech dni próbuję się dodzwonić do tzw hurtowni i cały czas nikt nie odbiera, tylko gra muzyczka a potem proszą o zostawienie wiadomości.

Bordo

ale czego nie polecasz - zatrudniania się u nich czy kursów?

eM

nie polecam

Red

Słyszałam od koleżanki o szkoleniach prowadzonych w Dziekanowie, bardzo je chwaliła, chciałam zapytać kiedy będzie najbliższy termin takich szkoleń, czy ktoś może wie?

Iga

nie prawda, liczy się wszystko: cena za kurs, kwalifikacje uczących, jak i dogodny dojazd i miejsce odbywania się kursu. Jeśli płacę pieniądze, to chcę mieć wszystko lux a nie tylko połowę.

ciekawostka
@eRZet 15.12.2014 20:56
Jedyne miarodajne pochwały, to pochwały innych a nie własne....

Tak samo sprawa ma się z krytyką- dobrze żeby była poparta doświadczeniem i faktyczną wiedzą :)

chętna
@mama 15.12.2014 16:26
Drogie Panie.. o czym Wy w ogóle piszecie? Miejsce jest rewelacyjne i bardzo luksusowe! Warunki cudowne, a dowóz z Warszawy tak...

a kto płaci za taksówkę? i jak daleko od Warszawy?

Samanta

mam pytanie w sprawie kursów w Ekercie - czy warto i gdzie się odbywają w Warszawie, bo słyszałam, że na jakimś strasznym zadupiu.

hana

no dobra już mniejsza z tym gdzie one będą miały miejsce. Bardziej chyba wszystkich powinno interesować to czy idzie tam się właściwie czegoś ciekawego nauczyć. Czegoś co pomogłoby w późniejszym znalezieniu sobie pracy na rynku. Jesli rzeczywiście mi to pomoże to nie widzę problemu w tym żeby kilka kilometrów dojechać

Elle

Chciałabym się zatrudnić w Ekercie, ale mam jedno pytanie - czy za udział w targach odbywających się w weekendy jest jakaś dodatkowa kasa?

MAma
@MOmo 02.10.2014 11:20
nie ma

A skąd wiesz? Bo ja wiem, że jest :)

gandzia
@MOmo 02.10.2014 11:20
nie ma

jakieś stówki spadną

Mary

Widzę ofertę, że szukacie manicurzystkę. mam tylko nietypową sytuację, bo ja pracowałam w salonie, ale za granica i nie wiem czy takie doswiadczenie bedzie akceptowane w firmie. domyslam sie ze tak, ale napiszcie jak wiecie.

Obsługa
@Mary 03.07.2014 16:00
Widzę ofertę, że szukacie manicurzystkę. mam tylko nietypową sytuację, bo ja pracowałam w salonie, ale za granica i nie wiem cz...

Zapraszay do kontaktu mailowego biuro@ekertnails.pl

DD

sądząc po ofertach pracy zamieszczanych przez tą firmę i tutaj i na ich facebooku, to chyba rotacja jest tam ogromna - a to nie świadczy dobrze o żadnej firmie (czyt. trudno tam wytrzymać)

pomocna dłoń :)

gosia, nie dowiemy sie jak nie zapytamy. Więcej odwagi, skoro czytacie o tej firmie to napiszcie, bo na pewno wiecie wiecej niz my. dzieki.

gosia

Wydaje mi się, że Ekert NAils to raczej mała firma i zamknięte grono, chyba trudno się dostac, takie odniosłam wrażenie.

RaX

Same negatywne opinie, jak wam nie pasuje to kto komu broni założyć własną firmę? Takie prawo pracodawcy, każdy kombinuje (w pozytywnym sensie) jak może. Ja z tą firmą mam średnie skojarzenia, może nie było cudownie, ale na pewno nie było źle - to na co się umówiliśmy w czasie rozmowy zawsze było dotrzymywane. Każdy mógł wynegocjować inny procent od zarobków - to chyba szansa dla tych bardziej uzdolnionych, hm?

anonim

hej, ja też czekam z niecierpliwością na odpowiedź na powyższe pytanie, nie ejstem studentką i nie opłaca mi się zlecenie

jarek

To może jest szansa na większe zarobki wtedy kiedy się dłużej pracuje w tej fimie? Bo może to ma większe znaczenie

ania

hej, chciałabym się dowiedzieć na zasadzie jakiej umowy zatrudniają w Ekert Nails? czy jest szansa na umowę o pracę?

anonim

(usunięte przez administratora)

johnson

moja kolezanka tam pracowala, wiem tylko tyle ze kasa jest wydawana zgodnie z ustaleniami. nic wiecej nie pomoge niestety

BV

Mała firma z małymi zarobkami. Jeśli ktoś się tym naprawdę interesuje i chce się wybić, to radze próbować w większych i bardziej znanych.

AN

Witam Jestem strasznie zdziwiony, czemu nie ma żadnej pozytywnej opinii na temat tego Pracodawcy. Ja rozstałem się z tą firmą co prawda jakieś 1,5 roku temu, ale bardzo miło wspominam ten czas. Może po prostu osoby które nie umieją się odnaleźć w rzeczywistości i nie wiedzą co znaczy pracować szukają ujścia swoich emocji na portalach w internecie. I tak kończąc jeżeli wykonuje się swoje obowiązki to nie ma żadnego problemu , a że szef ma czasem zły dzień i wytknie niedociągnięcia ? haha To chyba normalne takie prawo Właściciela firmy. Ciekawe jak wy byście prowadzili swoją firmę i pracowników.

Wawa Mokotów

Firma taka sobie - opisuję tutaj biuro,magazyn,handlowców: u( usunięte przez administratora ) Atmosfera pracy w porządku jak na małą firmę,( usunięte przez administratora )

Zostaw opinię o Ekert NAils Małgorzata Ekert - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekert NAils Małgorzata Ekert