Work Force

• Chmielowice
  • Sławice
  • Górki
  • Folwark
Bydgoszcz - Work Force Sp. z o.o.
Oss - Flexspecialisten

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Work Force Sp. z o.o.

Opinie o Work Force Opole

Nie przegap nowości o Work Force Sp. z o.o.!

Ola

31.07.2016 10:32

Hej.czy ktos moze mi powiedziec ile wycisgne tyg.tak po odluczeniu wszystkiego na pakowaniu?
    Nika

27.07.2016 20:03

Nika. Czy ktos jedzie moze do Holandii 07.sierpnia na pakowanie art.spozywczych?
    Hakla

31.07.2016 13:27

Hej. Ja jade ale nie wiem jeszcze gdzie. Jutro jade podpisać umowę. Odezwij sie na meila [email protected]
    Weronika

27.07.2016 13:58

Dobra firma, jesli ktos jedzie do pracy a nie na imprezowanie to bedzie zadowolony. Warunki lepsze i gorsze ale nie po to tam sie jedzie. Biuro pomaga gdy cos trzeba . Ja wracam z urlopu do Holandii i jestem zadowolona.
    cherry

26.07.2016 16:36

Witam . Są godziny na pakowaniu owocow i warzyw albo na odzieży i nich ? Jak wygląda ta sprawa z darmowym dojazdem do Holandii (50 zl kaucji ) ? Proszę o odpowiedź bo zastanawiam się nad wyjazdem z nimi .
    zapytanko

21.07.2016 14:44

Jedzie ktoś 24.07 ?
    o

20.07.2016 22:43

mają w tej chwili oferty do Holandii, wysyłajcie CV :)
    Kinga

20.07.2016 01:11

Czy ma ktoś informacje jak wygląda sytuacja z ofertą pracy w Holandii? Czy opis mówi prawdę, czy przekoloryzowany, pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź :)
    Sebastian

20.07.2016 15:16

Podpinam się pod post :D Dostałaś konkretną ofertę? Jesteś umówiona na podpisanie umowy?
    zainteresowana

18.07.2016 12:03

Witam czy mieszka ktoś w chwili obecnej w hotelu w Wageningen ?
    lukii

12.07.2016 11:35

Witam odezwali sie do mnie na telefon ze potrzebuja ludzi do roznych prac jezeli do kogos dzwonil i proponowali wyjazd 17.07 prosze o jaki kolwiek kontakt na maila ; [email protected]

11.07.2016 12:52

Kamil

05.08.2016 20:11

Witam, dostałem ofertę na pakowanie"czegoś jeszcze nie wiem co to będzie w poniedziałek mam dać odpowiedź czy się decyduję myślę że się zdecyduję sądzicie że warto ? Głównie chodzi mi o to żeby ta praca była "cały czas "a nie że raz jest raz nie ma ktoś coś wie? I pewnie wyjazd by był w przyszły weekend ktoś się wgl wybiera w przyszły weekend ?
    Monia

11.07.2016 12:23

Czy jedzie ktoś w ten weekend do Holandii z biura z Białegostoku? Prosze o kontakt, Monia
    Mateusz

14.07.2016 14:39

Monia, dasz namiar na siebie ? Ponieważ również jestem z Białegostoku i szukam opinii na temat tej agencji, jeśli będziesz taka miła podaj meila. Będę wdzięczny :)
    Niepewny123

10.07.2016 20:18

Siema, jedzie ktoś do pracy przy pakowaniu ubrań w tym tygodniu? Albo może już ktoś pojechał, podobno 9 był wyjazd. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
    Ola

04.08.2016 22:24

Hej. I jak praca ? Pojechales...Jest tak jak agencja pisze ?
    xyz

06.07.2016 22:55

Witam, czy wie ktoś coś o firmie Dipac ?? Wyjazd byłby organizowany za pośrednictwem WORKFORCE, w umowie jest podane jako miejsce Oss, o którym jest bardzo dużo negatywnych opinii. Praca miałaby polegać na składaniu opakowań chusteczek higienicznych, a czas pracy to od 07:50 do 16:50, więc bez 2 i 3 zmian, które są wyżej płatne. Czy jest sens jechać ? Proszę o pomoc i opinie. Pozdrawiam ;)

Oferty pracy - Work Force Sp. z o.o.

Komisjoner przy ubraniach

Utrecht

Pakowanie wyrobów mięsnych

Pracownik działu logistycznego

14.99 - 14.99 EUR / h

Pracownik ds. zamówień i zwrotów

04.07.2016 16:18

chester

06.07.2016 13:21

Za transport nie placisz jesli jestes na wiekowce i podpiszesz na min 3 miesiace kontrakt. I bedziesz miec szczescie jesli ich przewodnik jedzie przez twoja miejscowosc inaczej to bedziesz gdzies musiala dojechac. I oczywiscie za transport 50 zl kaucji ktora jest zwracana po przepracowaniu 3 miesiecy. Jesli nie (usunięte przez administratora) nocek i niemasz duzo nadgodzin to (usunięte przez administratora) zarobisz.
    majki

27.06.2016 14:50

Opinie negatywne wystawiają ci co jadą z myślą, żeby sobie poimprezować, po korzystać w coffeshopach i ogólnie traktują to jako wycieczkę a nie pracę. Trudno się dziwić, że potem takie osoby są odsyłane z kwitkiem, jak co drugi dzień jest ktoś narąbany i nie jest w stanie pójść do pracy. Dla osób co jadą pracować jak najbardziej.

21.06.2016 22:27

Mika

22.06.2016 12:21

Hej! Czy to też dotyczy Fabryki Ubrań w Woerden? Tam też taki niewypał? Może coś wiesz o tym. Dzięki.
    ania

20.06.2016 13:05

Witam wszystkich dostałam z koleżanką oferte pracy przy warzywach i owocach w Venlo. Był ktoś w tej pracy ? Chce wiedzieć jak wyglądają zakwaterowania i coś o pracy .
    ania

20.06.2016 13:00

Witam wszystkich dostałam oferte pracy w Venlo przy warzywach i owocach chciala bym wiedzieć jak wyglądają mieszkania i praca może ktoś tam pracował ?
    ciekawa

11.06.2016 20:42

Witam, mam pytanie, poniewaz za pare dni mam miec wyjazd do Holandii. Wspolpraca z firma Flexspecialisten Tempsolution B.V. w Oss. pakowanie roznego rodzaju asortymenty (kosmetyki, slodycze, ubrania, zywnosc). Stawka 8.80 brutto. Koszt mieszkania 60-90 euro tygodniowo, 8 euro przewoz z pracy i do, no i koszt ubezpieczenia ok 23 euro. Wszystkie oplaty sa, zdjecia ewentualnych mieszkan rowniez posiadam. Wszystko czego bede potrzebowac rowniez. Czytajac wszystkie opinie jestem ciekawa czy ktos juz robil i co moze powiedziec na ten temat, zeby nie bylo, w planach mam prace a nie zabawe i lazenie na zwolnienia.
    Ania

09.06.2016 06:42

Witam wybiera się ktoś do Venlo w Holandii do pakowania wędlin 11.06.2016?ja jadę z brata Dziewczyna i chciałabym wiedzieć co i jak?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Work Force?

Misiaczek948

07.06.2016 11:06

Wybiera sie ktos 11.06.2016 do holandii przez ta firme ?

06.06.2016 19:01

polka a możesz napisać coś dokładniej?
    pracoownikk

03.06.2016 13:58

hej czy ktoś tam pracował w tej firmie? dostałam propozycje pracy i chce sie dowiedziec cos o nich, prosze o opinie ale osoby ktora tam pracowala
    Nosferatu

03.06.2016 11:39

3 lata temu się u nich zarejestrowałem i do dnia dzisiejszego nigdy się nie odezwali . Przeszedłem rozmowę kwalifikacyjną itd jak w większości biur teraz taką się przeprowadza z angielskiego w rozmowie itd . Wszystko ładnie pięknie , odezwiemy się do pana na pewno jak tylko coś znajdziemy ! 3 lata zero odzewu ! Dobrze ,że mam prace od tamtego czasu. (usunięte przez administratora)
    Tomasz333

02.06.2016 13:25

Ja jadę 11 czerwca na stanowisku pakowacz. Czy ktoś był i zna realia tam czy warto jechać? ?
    ika

28.05.2016 22:31

Czesc , na co teraz sa przyjecia ? Moze ktos sie wybiera?Ja wyslalam tam dzis cv , pewnie na dnach sie odezwa. Ja bede jechacz malopolski. Moj mail jak cos : [email protected] Zawsze to raźniej. A może ktoś będzie jechał autem?

Kontakt - Work Force Sp. z o.o.

Krakowska 53 45-075 Opole

NIP:8992501955

KRS:0000201682

Branża główna: Rekrutacja i HR
    Lublin

26.05.2016 18:49

Witam,czy ktoś pracował z Work Force i może cokolwiek napisać o tej firmie? Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
    patryk

23.05.2016 16:06

Jesli ktos chce pracowac to mozna. Jesli nie ma godzin pracy to agencja zmienia firme na inna. Kary sa za alkohol burdy itp to wiadomo.. Poza tym aby popracowac przez kilka miesiecy to super.
    Work Force Lublin

14.05.2016 20:47

Czy ktoś pracował z firmy Work Force Lublin? Co powiecie? Czy ktoś jedzie w czerwcu?
    Pack

22.05.2016 14:46

Ja mam mieć wyjazd 5 czerwca. We wtorek jadę papiery wypełniać do Opola
    lola

29.06.2016 15:54

hej! wlasnie ta firma zaproponowała mi wyjazd.. jak myslisz jest to opłacalne?
    kaska

13.05.2016 19:46

Wybieram sie na pakowanie wedlin. Czy moze ktos mi powiedziec cos o tej firmie, zakwaterowaniu itp?
    Michal90

13.05.2016 19:37

Klaudik22 ja tez jade 15,05,16 do oss hartjes meat
    klaudik22

12.05.2016 06:58

Witam ja wyjeżdżam w niedziele 15.05 do Oss będę pracować w firmie Hartjes Meat,czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o pracy tam ? [email protected]
    anudula

09.05.2016 13:38

Witam. Powiedzcie mi jak wychodzi solaris przy 40 godzinach nie przy stawce wiekowej.
    ja

09.05.2016 11:08

Chyba nie jest źle, bo nikt się nie skarży. A Polaczki nie chcą dobrze pisać, bo boją się, że za dużo osób pojedzie. Hmm...
    Radek

09.05.2016 09:52

Tylko nie przez tą agencje pracy, najgorsza agencja jaka może być w holandi. A zarobisz na bilet powrotny jak się uda.
    benq1

08.05.2016 15:42

Warto pojechać na jakieś pakowanie czy coś z tą firmą ? Jak warunki, płaca itp. Chciałem sobie dorobić coś na wakacje (student, lat 21). Ze znajomymi, jakbym chciał wyjechać, to problemu nie ma ?
    kotek

06.05.2016 12:33

czy jedzie ktos teraz do Best na pakowanie miesa? jakie sa warunki mieszkaniowe czy placa na czas itp
    Zuza

18.05.2016 21:36

Podobno ciągła rotacja wiec o niczym dobrym to nie swiadczy
    mikus

06.05.2016 12:22

witam czy jedzie ktos lub pracuje w firmie Van Loon/Meat Friends-pakowanie miesa w Best? interesuje mnie czy oplaca sie tam jechac i jakie sa warunki pozdrawiam
    MariuszCh

06.05.2016 08:25

Witam Możecie mi powiedzieć czy opłaca się wyjechać przez tą agencje do pracy do Holandi na pakowanie owoców, warzyw itp możecie wyrazić opinie na ten temat.Pozdrawiam
    Mew

05.05.2016 20:23

Witam Czy jedzie może ktoś do Holandii 08.05.2016 przez ta firme na owoce, bo nie wiem czy jechac dzisiaj dzwonili a do jutra do 10:00 mam dac odpowiedz Moze ktos juz wczesniej pojechał i cos wie na ten temat to niech, dzieki pozdrawaiam

Zostaw merytoryczną opinię o Work Force Sp. z o.o.