Work Force

• Chmielowice
  • Sławice
  • Górki
  • Folwark
Bydgoszcz - Work Force Sp. z o.o.
Oss - Flexspecialisten

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Work Force Sp. z o.o.

Opinie o Work Force Opole

Nie przegap nowości o Work Force Sp. z o.o.!

AC

13.02.2017 13:58

Witam, razem z chłopakiem też dostaliśmy ofertę wyjazdu przez ta agencje, ale jeszcze nie wiemy co dokładnie będziemy robić jutro mamy dowiedzieć się czegoś więcej o ile będziemy zainteresowani. Może ktoś tam już był i mógłby napisać coś jak tam jest?Jakie warunki zamieszkania?
    Tabliczkacukru

10.05.2017 17:56

W jaki sposób aplikowaliście jako para? Da się to jako uwzględnić?
    AC

13.02.2017 13:57

beznickowa

09.02.2017 16:29

Jedzie ktoś w niedzielę rano (12-tego) z Opola?
    Olkk23

09.02.2017 10:36

Wiecie jakie stawki są na pakowaniu mięsa?
    www

06.02.2017 13:34

czemunie mozna sie dodzwonic do workforce?
    misiek

05.02.2017 09:23

13 lutego zaczynam pracę w Padifood Oss.Chciałbym się dowiedzieć: jak tam wygląda praca?
    Patka

31.01.2017 12:44

Hej ;) Wybiera się ktoś może na początku marca do Holandii ?;)
    Patka

09.02.2017 09:55

A skąd się wybierasz? ;)
    Rafał Te

27.02.2017 14:06

Możliwe, że Ja :D Bo dostałem odpowiedź :D
    Ruda

24.01.2017 15:28

praca w porządku wypłacalni na czas stawki niczego sobie nawet..tylko..miałam jechać do pracy jako pakowaczka ubrań..wyjazd przesunął się o 2 tyg..w międzyczasie dostałam maila że mogłąbym pojechać 27.11 do wędlin na co nie wyraziłam zgody. Po dwóch tygodniach wyjechałam do pracy tafiłam do oss na hotel pracowniczy warunki średnie, głośno ale od wejścia zostałam powitana pytaniem "CO PANI TUTAJ ROBI? PRZECIEŻ NIE MA PRACY CHWILOWO". kazano mi się ukolować w pokoju. Przy rozpakowywaniu nowa wspólokatorka zdążyła mi opowiedzieć że w ciagu 5 tyg jestem jej 4 współlokatorką. Poprzednie dziewczyny wróciły do Polski bo nie miały pracy. Kiedy przysnęłam po podróży, przyszła jakaś kobieta z telefonem, obudziła mnie i zapytała czy chce pracować. zgodziłam się, dostałam 15 min na spakowanie i jakiś młody chłopaczek zabrał mnie do innej miejscowości. Nie wiedziałam gdzie jadę, po co z kim i dlaczego. Zamiast na pakowanie ubrań trafiłam na pakowanie mięsa 180 km dalej. Dojeżdżałam do pracy dziennie łącznie 250 km. Gdyby nie ten fakt mogłabym w 200% polecić tą firmę. Koordynator Jarek bardzo w porządku, ludzie w pracy i na domkach w porządku ubezpieczenie i dokumenty o czasie. Pieniądze fajne :)
    sławka

25.01.2017 19:23

stawki mają naprawdę fajne.... co do zmiany miejsca wg mnie to dobrze, że jak nie ma pracy w jednym miejscu to szukali dla ciebie pracy w innym... ja akurat tak nie miałam, ale to spoko opcja. Ludzie w porządku i zakwaterowanie też. pracowałam, wrociłam cala i zdrowa i niedlugo znow sie wybieram, tym razem z moim chlopakiem.
    Sylwo

18.01.2017 15:51

Witam.Mam możliwość wyjechania do Holandi do produkcji spożywczej:pakowanie,produkcja. I niewiem czy jechać,doradzicie coś? Ktoś się wybiera w styczniu?
    izzzaa29

03.02.2017 10:03

ja jestem z wadowic mam podpisac umowe w opolu,a ty skad jedziesz?
    mazzz

12.04.2017 11:01

Wybiera się ktoś w maju?
    Taki tam on..10

13.01.2017 16:35

Usuwane są niewygodne opinie.
    Work Force sp. z o.o.

17.01.2017 12:55

Usuwane sa opinie dotyczace OTTO Workforce, my jestesmy Work Force sp. z o.o. Nie jestesmy w stanie odpowiadac za dzialania innej firmy.
    JohnDoe

10.01.2017 11:22

LUDZIE, JAK SZUKACIE PRACY ZA GRANICA TO NAJLEPIEJ ZROBIC TAK WWW.GOOGLE.COM>PRACA[KRAJ] HOLANDIA LUB INNY KRAJ KTORY WAS INTERESUJE I MACIE MASE OGLOSZEN. NAJLEPIEJ TEZ ZOBACZYC OPINIE PRZED WYJAZDEM O DANEJ FIRMIE, Z TEGO CO ZAUWAZYLEM OPINIE W 80℅ SA PISANE PRZEZ LEWOSOW KTORYM NIE CHCE SIE PRACOWAC, JAK JEDZIESZ DO PRACY TO CI SIE UDA! POWPDZENIA!
    Eliza_mała

19.01.2017 19:26

pracowałam z otto, a ofertę pracy znalazlam na fb, mozna się tam szybko wszystkiego dowiedzieć, szybki kontakt. a praca naprawdę spoko i kaska w porządku.
    Janka

29.12.2016 19:48

Witam mam propozycje wyjazdu przez work force do pakowania owocow itd do Osse. Czy ktos moglby sie wypowiedziec cos na ten temat. ??nigdy nie wspolpracowalam z nimi i chcialabym znac opinie
    Saabinkaa

08.12.2016 19:36

witam dostałam dziś propozycję pracy "Praca przy sortowaniu i pakowaniu roznego rodzaju asortymentu-pakowanie slodyczy,ciuchow,kosmetykow,owocow,warzyw,wedlin,miesa. " Proszę o wasze opinie jak tam jest trochę boję się sama jechać,wiadomo wolała bym z kimś :)
    Kawa

09.12.2016 03:27

Jade 26 grudnia do wędlin zobaczymy czy będzie tak jak mowią i piszą na stronie ?

Oferty pracy - Work Force Sp. z o.o.

Produkcja systemow przeciwsłonecznych

Utrecht

Pakowanie wyrobów mięsnych

Pracownik działu logistycznego

14.99 - 14.99 EUR / h

Pracownik ds. zamówień i zwrotów

25.11.2016 16:08

gin

29.11.2016 23:14

nie wiem czemu niektórzy tak narzekają na otto. ja nie miałam powodów. jeśli będę potrzebować to znów pojadę i tyle.
    Jackowski72

24.11.2016 12:19

Dziwne żeby było tyle usunięć i żadnej normalnej odpowiedzi ??
    Ja1235

23.11.2016 00:25

Witam ja również szukam opinii na temat pracy przy pakowaniu wędlin, ktoś coś wie?
    Adam Ptaszynski

20.03.2017 19:34

Chciałbym złożyć podziękowania agencji za miłe przyjęcie i załatwienie mi pracy.Kazdemu polecam tą agencję,która troszczy się o swoich klientów, nie zostawia ich samych sobie, pomaga w trudnej sytuacji. Pracuję z osobami, które również są zadowoleni z usług tej agencji.Wiem, że w każdej sytuacji można na nich liczyć.Podziekowania dla p.Bogdana
    grzech

22.11.2016 19:09

Ja rowniez nic nie moge znalezc przy pakowaniu wyrobow miesnych i wedliniarskich. Wyjazd 27 listopada 2016r. Moze adninistrator usuwa cenne info?
    Michael

22.11.2016 00:36

bara

17.11.2016 19:41

Micho

16.11.2016 22:46

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Work Force?

Taki jeden

16.11.2016 20:57

Mario

16.11.2016 20:54

Zenek

07.11.2016 22:40

Czy ktoś się orientuje odnośnie pracy "pakowanie wyrobów mięsnych" w mieście Best - Holandia ?. Ktoś się wybiera lub był, ma jakieś informacje o tej pracy ?
    Ola

17.11.2016 00:24

Krychuu

16.02.2017 14:58

Ciekawe dlaczego pewnie prawda pisał jak tam naprawdę jest
    Marsa

11.10.2016 16:21

Czy wyjeżdża ktoś w sobotę 15.10 do oss? Praca jako pakowacz
    ja

05.10.2016 18:00

Witam czy ktoś może powiedzieć coś więcej o pracy na produkcji pizzy w miejscowości Apolda ?
    ten

05.10.2016 13:43

mnie interesują głównie niemcy bo znam ten język. ktoś coś wie nt my toys? widzę,że ktoś się tam wybiera, znacie kogoś kto już był i potwierdzi że ok?

Kontakt - Work Force Sp. z o.o.

Krakowska 53 45-075 Opole

NIP:8992501955

KRS:0000201682

Branża główna: Rekrutacja i HR
    Ish

04.10.2016 13:42

Firma Work Force Sp. z o.o. zatrudni w Holandii osoby do pracy w magazynach z odzieżą. Praca polega na pakowaniu nowych ubrań, metkowaniu, naklejaniu cen oraz doczepieniu alarmów. Zatrudnimy również osoby do pakowania słodyczy, wędlin, owoców oraz warzyw. - Miejsce pracy: Woerden. Czy ktoś się zdecydował na którąś z tych ofert?
    Michal

10.01.2017 23:50

Gwitan jestem zainteresowany oferta ale to dopiero nawakacje na 2 miesiace
    Ola

19.01.2017 22:18

Witam ja bym chciala z chlopakiem. Nic jednak nie pisze o stawkach?
    Ish

04.10.2016 13:36

Firma Work Force Sp. z o.o. zatrudni w Holandii osoby do pracy w magazynach z odzieżą. Praca polega na pakowaniu nowych ubrań, metkowaniu, naklejaniu cen oraz doczepieniu alarmów. Zatrudnimy również osoby do pakowania słodyczy, wędlin, owoców oraz warzyw. - Miejsce pracy: Woerden. Czy ktoś się wybiera?
    karolina25

06.10.2016 13:44

Właśnie zastanawiam się nad tą ofertą? Jedziesz?
    Joanna

01.01.2017 18:20

Witam, jestem zainteresowana pracą, od zaraz. Prosze o kontakt.
    Paulina

03.10.2016 17:21

Mam prośbę . Szukam pracy za granicą , moglibyście powiedzieć mi coś na temat tej firmy ?. Imformację proszę wysyłaś na adres poczty ; [email protected]
    teresa

04.10.2016 16:10

pytaj tutaj, ludzie na pewno chętnie Ci napiszą. wiem,że warto jechać z nimi, bo są w porządku, załatwiają mieszkanie i pracę. teraz chcę jechać do my toys do niemiec, pakowanie czy sortowanie to zajęcie akurat :) za mieszkanie i ubezpieczenie zapłacę z pierwszej wypłaty, więc się nie martwię.
    marek

03.10.2016 11:09

ja się szykuję do my toys, znajomy mówił,że spoko. można nawet jechać z dziewczyną, więc to dodatkowy atut. a praca nie jest bardzo ciężka, więc się raczej zdecyduję, bo niemiecki jako tako umiem. ktoś jeszcze jedzie?
    Norbert

01.10.2016 14:47

ja jezdze od lat i zlego slowa nie moge powiedziec, nie mowie ze bylo lekko czy latwo, nie ale na pewno warto dla kasy ktora zawsze w terminie byla :]
    para

01.10.2016 13:09

też myślę o my toys, niemiecki znam, w zespole pracuje mi się spoko, a praca nie jest jakoś mega skomplikowana, bo się zbiera zamówienia albo się otwiera i sortuje produkty.
    aniela

01.10.2016 11:42

ja tam uwazam ze warto pojechac i sprobowac, nie ma za wiele do stracenia a mozna naprawde sie pozytywnie zaskoczyc
    aniela

01.10.2016 11:42

misiek

30.09.2016 18:30

wiekszosc osob ktore sie zali i ma pretensje pracowalo u otto dobre kilka lat temu... teraz sytuacja sie zmienila i wszystko wyglada zdecydowanie inaczej, lepiej, zakwaterowania wyremontowane, kasa wyplacana w terminie, ubezpieczenie, wszystko tak jak trzeba
    marta

23.10.2016 09:53

tomek

09.11.2016 20:17

lucky

30.09.2016 17:21

w zeszlym roku bylem, odlozylem sporo hajsu takze jestem zadowolony

28.09.2016 14:56

karolina

09.10.2016 17:40

@dać dokładnie, myślę że terminowość jest najistotniejsza dlatego przyciągają tylu chętnych
    Tomek

28.09.2016 13:39

Hmm Dziwne ... Moja wczorajsza opinia na temat agencji byla pozbawiona wulgaryzmow lecz nie pozbawiona gorzkiej prawdy czy moderatorom tego forum jest prawda nie na reke ze usuwacie posty ???
    maniek

28.10.2016 22:52

Edyta

28.09.2016 10:23

Jadę w sobotę do Oss jeśli ktoś byłby chętny zabrać się ze mną samochodem prywatnym proszę pisać na maila: [email protected]
    Grzesiekwawa

28.09.2016 00:34

Czy ktos z tu obecnych wybiera się przez agencje POLSKI HR do pracy w Brlinie na inwentaryzacje w dniu 04-10-2016?? Ja wybieram się. Może ktoś był już tam i mógłby coś napisać o tym?? Będe wdzięczny za info

Zostaw merytoryczną opinię o Work Force Sp. z o.o.