Work Force

• Chmielowice
  • Sławice
  • Górki
  • Folwark
Bydgoszcz - Work Force Sp. z o.o.
Oss - Flexspecialisten

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Work Force Sp. z o.o.

Opinie o Work Force Opole

Nie przegap nowości o Work Force Sp. z o.o.!

Pollaaa

19.01.2018 19:55

Praca w osso ? Faktycznie złe warunki jak mi mówiono?
    natalia11250

17.01.2018 15:37

Ktoś pracuje na magazynie odzieżowym? Czy lokacja mieszkaniowa to hotel?? może ktoś się wypowiedzieć ?
    Jarek

11.01.2018 23:29

Hej Co wiecie o pracy wkladaniu szkiel do okularow?
    Wiktoria

04.01.2018 22:10

Mógłby mi ktoś powiedzieć, czy Work Force to odpowiednia Agencja przez którą mogłabym szukać pracy? Chciałam jechać w tym roku do Holandii, najlepiej jak najszybciej, ale będzie to mój pierwszy raz, i nie wiem, czy można im zaufać(?).
    anonymous

11.01.2018 11:23

ja w niedziele ma jechac ale czy napewno nie robiom w balona

16.03.2014 10:36

Opus

05.09.2014 09:42

Czesc, Wydaje mo sie ze miales poprostu pecha. Ja pracowalem w tej firmie 6 miesiecy, mieszkalem w b. dobrych warunkach, wiec wydaje mi sie ze zalezy od tego gdzie sie trafi. Znam wielu ludzi ktorzy pracuja przez te agencje i nikt nie skarzy sie na mieszkanie, wrecz przeciwne ludzie sa zadowoleni i co wazne agencja nie robi problem z tym jesli ktos chce przejsc na mieszkanie prywatne co w innych fimach mozesz zapomniec. pozdr
    Piotr j

10.01.2018 16:39

Witam czy może mi ktoś z obecnych mi powiedzieć o firmie OTTO Work Force bo miał bym wyjazd w tą Sobotę do Dystrybucja markowej odzieży z firmy GUESS proszę ??..

31.12.2017 10:32

Mario

01.01.2018 00:39

Całkowita racja. Powiny być do naszej dyspozycyjności. Cały czas. Szkoda gadania. Jadę do amsterdamu na kwiaty. Przynajmniej jest praca bo tutaj to czasami po dwa dni w tygodniu a ma być w styczniu jeszcze gorzej.
    nick1

30.12.2017 12:44

Co powiecie o lokacji otto w venlo?
    nick1

30.12.2017 11:43

Co powiecie o lokacji: Venlo -Kaldenkerkerweg 463, Venlo, NL, 5915 PP???
    Mario

26.12.2017 14:02

wita, wszystkich mam prośbe potrzebuje kontakt do tej firmy z Opola najlepiej numer telefomu jest ktos bardzo miły aby podac z góry dziekuje
    Werdi86

07.12.2017 13:18

Witam zamierzam wyjechac do holandii do pracy z agencji pracy Work Force bydgoszcz.Prosze o jakies informacje odnośnie tej agencji i pracy tam w Holandii.Dziękuję
    k259

04.12.2017 22:40

Pakowacz/-ka Ubrań, Region wykonywanej pracy: Woerden (Holandia). Czy ktoś już pracował na tym stanowisku i mógłby wyrazić swoją opinie, opisać jakieś szczegóły współpracy z tą agencją ?
    Ola

25.11.2017 14:30

Orientuje się może jak to jest przed zjechaniem do kraju przed końcem umowy? są jakieś kary?
    były pracownik flex

02.12.2017 12:55

Tak są, zabiorą Ci z ostatniej wypłaty oraz z tzw. godzin wakacyjnych.
    Ola

03.12.2017 11:27

Dziękuje za odpowiedz ;)
    Sabina

28.11.2017 13:31

Witam czy mógł by się ktoś wypowiedzieć trochę p pracy w Jumbo bloemen en Planten, Veghel ? Bardzo bym prosiła

Oferty pracy - Work Force Sp. z o.o.

Praca w Centrum Dystrybucji

Utrecht

Pakowanie wyrobów mięsnych

Pracownik działu logistycznego

14.99 - 14.99 EUR / h

Pracownik ds. zamówień i zwrotów

Zbieranie zamówien w chłodni

Raalte

Operator wózka wysokiego skladu - Reachtruck

Oss

Piotr1982

24.11.2017 07:25

Witajcie : ) Wyjeżdża może ktoś w ten weekenddo Woerden? Pzdr.
    ktos

22.11.2017 16:17

Powiedzcie mi tylko zeby to było sprawdzone info , czy Otto to jest to samo co firma Work Force? bo niby Otto tez ma w nazwie "work force" ale maja inne strony www i inne numery telefonu.
    [email protected]

23.11.2017 15:11

Work a OTTO to 2 zupełnie inne agencje.
    Marychaa

08.11.2017 18:51

Czy wyjeżdża ktoś w najbliższym czasie do Amsterdamu? Chce jechać ale trochę cykam się sama. Chętnie się z kim dogadamy bo we dwoje zawsze raźniej. 22 letnia dziewczyna.
    iza

11.11.2017 08:37

ja dziewczyna 23 lata i chłopak 20 lat jedziemy podpisać umowę i prawdopodobnie 18 do holandii busem. to mój numer może jedziemy w to samo miejsce. 575 828 518
    iza

11.11.2017 09:37

ja i mój chlopak wyjezdzamy 18 do holandii [email protected]
    Dominik 12

07.11.2017 07:50

Witam zamierzam wyjechac do Holandii do pracy.Powiedzcie czy ciezko jest dostac prace przez biuro Work Force.
    Józek

20.10.2017 17:39

Czy może ktoś napisać kilka informacji jak pracuje się z Work Force ? Mam zamiar rozpocząć pracę z nimi i szukam opinii bezpośrednio od pracowników. Czy prace za granicą są przez nich dobrze zorganizowane?
    Klaudia

27.10.2017 10:59

To jakas sciema, oni nie maja pracy przy rozbiorce komputerow.
    Assss

16.10.2017 20:30

Assss

16.10.2017 20:29

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Work Force?

16.10.2017 09:24

@Czaki Pisząc takie zdanie na forum firmy Work Force bez podania uzasadnienia robisz super robotę konkurencji. Chyba, że tak jest, to wszystko byłoby jasne.
    Czaki

14.10.2017 20:24

Nie polecam pracowac przez otto w firmie Xpo Logistics w venlo

11.10.2017 19:16

Dla mnie praca z agencją Work Force Sp. z o.o. była bardzo udana. Uważam, że takie oskarżanie o oszustwa jest bardzo przesadzone i nie powinno się tu znaleźć!!!
    ciekawa98

10.10.2017 20:36

Witam. Czy ktoś jedzie 22.10 do Ravenstein?
    Mr Brian

08.10.2017 14:04

Złożyć wniosek o kredyt biznesowy i domowy z 3-procentową stawką i otrzymać pożyczkę w ciągu 24 godzin. kontakt [email protected] wypełnij poniżej formularz wniosku o pożyczkę. Nazwa: Kraj: Stan: Numer telefonu: Wiek: Zawód: Kwota potrzebna jako pożyczka: Trwanie: Miesięczny przychód:

03.10.2017 23:10

Praca za pośrednictwem agencji Work Force Sp. z o.o. w kraju jest też w miarę dobrze opłacana? Możecie mi cos polecić? Jak się z nimi współpracuje? Mam zamiar aplikować i dlatego chciałabym trochę wiedzieć. Jakie wymagania stawia firma na rozmowie przed kandydatem?
    maggie

06.10.2017 15:04

Wysokosc zarobku zalezy od tego co ci zaproponuja. Ja jestem na wiekowce wiec dostalam dokladnie 8,50. Ja wyslalam cvke i sie odezwali, akurat rozmawialam z panem Mackiem, pytal o podstawowe informacje i gadalismy chwile po angielsku. Troche sie balam ale pan byl naprawde spoko i nawet bylo wesolo.

Kontakt - Work Force Sp. z o.o.

Krakowska 53 45-075 Opole

NIP:8992501955

KRS:0000201682

Branża główna: Rekrutacja i HR
    maggie

03.10.2017 13:45

Najwiekszy problem w tym, ze wielu z was myli agencje Work Force Sp. z o.o. z innymi agencjami, ktore w nazwie maja 'work force' i przez to jest tak wiele nieporozumien. Work Force sp. zoo wysyla tylko do Holandii, a niektorzy pisza tu nawet o Niemczech:) Ja pojechalam i jestem bardzo zadowolona. Moj wyjazd zalatwial pan Maciej i moge go polecic bo byl bardzo w porzadku.
    Cysia 9210

01.10.2017 07:55

Witam, czy ktoś pracował przy robieniu kanapek i sałatek dla firmy sundays bakeries w Amsterdamie? Jakie są warunki mieszkaniowe i czy da się zarobić? Proszę o opinię

30.09.2017 20:32

Work Force to fajna agencja można ja spokojnie polecić.
    ::)

26.09.2017 10:29

Hej czy ktoś pracuje w Niemczech na magazynie ? Jak tam jest ? jak praca , wynagrodzenie, mieszkanie itp. Bo patrze ze wszystkie opinie są na temat pracy w Holandii
    Holandia

18.09.2017 10:52

Jakie tygodniówki po odliczeniu wszystkiego ? Będę pracować dla bakkery Ktoś coś wie. ? Może tez tam pracował. ?
    piter

26.09.2017 11:35

tam akurat nie wiem ale ogólnie się nie masz co martwić, otto to porządna agencja, nie zrobili mi nigdy problemów z kasą, zawsze dostawałem tyle ile miałem dostać. cała reszta też gra, kontakt z agencją ok.
    Xxxxc

06.10.2017 22:44

Otto to najbardziej najgorsza agencja oszuści i tyle w temacie nie polecam
    Przemop

14.09.2017 13:57

Nie bądź głupi

13.09.2017 16:49

Natalia

11.09.2017 15:16

@Patrycja, Woerden - czyli rozumiem, że znajomość języka obcego jest wymagana do rozpoczęcia współpracy z Work Force? Wspominasz, że agencja gwarantuje zakwaterowanie, a także regularnie wypłaca wynagrodzenie - to bardzo istotne informacje. A na jakiej podstawie jest ono wyliczane? Czy obowiązują stawki godzinowe, czy może podstawa + nadgodziny? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w Agencji?
    Patrycja, Woerden

12.09.2017 19:05

Tak, wynagrodzenie podstawowe, w zaleznosci od stawki, ale nie mniej niz 9 euro za godzine. Sa zaklady gdzie stawka to 9, sa takie gdzie 9,5 albo ponad 10 euro. Nadgodziny sa lepiej platne, suma sumarum ja zarabiam po odliczeniu stalych kosztow okolo 1500-1600 euro miesiacznie, tyle ze sama sobie place za mieszkanie. jezyk jest potrzebny, nie wszedzie co prawda, bo sa miejsca gdzie pracuje masa polakow i ludzie nieznajacy jezyka sobie radza. ale wiadomo, lepiej znac niz nie znac :)
    Centralniak

10.09.2017 12:58

Czy prace za pośrednictwem agencji w kraju nalezą do grupy w miarę dobrze płatnych.? Jak ustalają warunki umowy oraz rozliczenia finansowe i dokumentacji? Czy ktoś pracował w kraju i mógłby podrzucić kilka szczegółów? Piszecie że są dobrzy więc może warto?
    amma

09.09.2017 13:12

ok , to moze wynika z mylnej podnazwy OTTO Work Force Polska  , ale nigdie informacji o vepo cheese nie mogę znaleśc wiec wusmie dlatego pisalam , takze sorki , ;)
    Amma

08.09.2017 12:35

Pracowal ktos w vepo cheese? Jak tam z sama praca warunkami na produkjic? Ile sie zarabia tygodniowo ?
    Patrycja, Woerden

08.09.2017 21:42

Chyba mylisz agencje, z vepo wspolpracuje Otto a nie Work Force sp z o o i to jest najwiekszy bol ekhm ludzi ktorzy tu pisza. Sprawdzcie najpierw o kim wystawiacie opinie, zanim jakas agencje obsmarujecie z blotem. Pracuje z Work Force, a wlasciwie z Flexspecialisten od marca 2014 roku, bywalo roznie, raz lepiej raz gorzej, ale najwiekszy plus pracy z nimi to regularne wyplaty. Na warunki zatrudnienia tez narzekac nie mozna, mam porownanie, pracowalam przez Sherpe- tragedia i jezeli chodzi o zakwaterowanie, i sama prace. Flex daje dobry start ludziom ktorzy w NL nie maja nikogo, a probuja jakos wystartowac za granica. Ja jestem od dwoch lat na wlasnym zakwaterowaniu, taniej wychodzi, choc na to ktore dawala firma nie moge zlego slowa powiedziec, bo warunki byly bardzo przyzwoite. Moze tylko ludzie czasami dawali w kosc- mowie tu o domownikach. Ale wiadomo, polak polakowi... Pracuje w Bijenkorfie, ale przeszlam tez przez Trianon i Unilux, wydaje mi sie ze lepiej trafic nie moglam, Jesli moge komus cos polecic to zanim sprobujecie wystartowac do pracy za granica, podszkolcie jezyk, ale solidnie, nie na zasadzie kali pic kali jesc. Znajomosc jezyka to wlasciwie przepustka, bilet do lepszych firm, lzejszej pracy, wiec i zostac dluzej mozna. I jak juz cos to angielski, niemieckiego oni tu nie lubia, mimo ze rozumieja. Minus to kary, glownie dla kierowcow, chociaz jak jestes brudasem i nie sprzatasz, albo niszczysz cos na lokacji to też Ciebie nikt po glowie glaskac nie będzie, co zrozumiale- mieszkasz z kims to szanuj domek. Poza tym uwazam ze wiecej plusow niz minusow. Ja jestem tu trzy lata, planuje jeszcze dwa i wroce do Polski.
    Amma

08.09.2017 12:35

20.09.2017 08:21

jest ok.
    Jędrzej

05.09.2017 12:36

Bardzo lubię agencję Work Force ponieważ są konkretni.
    Onaa

29.08.2017 21:13

Czy ktoś wyjezdza Sindbadem do Venlo???w sobote 2 września????moje nr gg 36544541

Zostaw merytoryczną opinię o Work Force Sp. z o.o.