Pronar - Narew

Narew

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 143 ocen.

Pronar - Narew
3 143

Opinie o Pronar - Narew

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pronar - Narew

Marian Janusz P

Do Renaty . Pani jest strazniczka forum? Co Panią tak interesuje wszystko ? Od takiego czegoś można dostać kociej wie Pani co ;)

Renata

@gosc, jeżeli firma posiada taką stołówkę to zapewne jest to dobra informacja, ale myślę, że nie najistotniejsza. Osoby, które wchodzą na wątek firmy i myślą o zaaplikowaniu do niej, pewnie ciekawią informacje o warunkach zatrudnienia. Jak wygląda umowa o pracę, dodatkowe benefity pozapłacowe oraz wynagrodzenie. Zachęcam Ciebie do dłuższego komentarza na temat warunków pracy w firmie Pronar - Narew.

Renata

Chciałabym Was prosić o zaprzestanie rozmów na temat jedzenia i picia, gdyż nie dotyczy to pracy w firmie Pronar - Narew. Firma aktualnie poszukuje pracowników, a szczegóły rekrutacji możecie znaleźć tutaj - http://pronar.pl/praca-w-pronar/ Chciałabym w związku z tym spytać, czy polecilibyście pracę w tej firmie? Jakakolwiek odpowiedź by nie była - napiszcie dlaczego. Jeśli natomiast ktoś postanowi aplikować do firmy, zachęcam do podzielenia się tym, co zostało mu zaproponowane na rozmowie rekrutacyjnej.

gosc
@Renata 20.06.2018 12:41

Informacja o tym, że w firmie jest stołówka z możliwością wykupienia obiadów może być istotna dla kandydatów

Igor

Ja i moi kolegi chciał wynająć dom. 6 ludzi. Jaka cena za miesjac. I w Hajnówka.

Stan
@Kot 22.05.2018 19:38

@Kot Chyba w hrywnach.

Renata

Drodzy użytkownicy, forum nie jest miejscem na przepychanki słowne. Przypominam, że to obszar w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie Pronar - Narew. Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez pracodawcę? Czy firma oferuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę? Jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń?

Lis

Do serdecznik : a co Ty chciałeś ? Myślisz że młody przyjdzie i będzie zarabiał tyle co stary pracownik? Mlody musi pare lat porobić żeby wiedział co z czym się je i tyle. I wtedy bedzie mógł zarobić .

Stary wyga
@Młody nic nie umiejący 04.07.2018 20:52

Jak już ktoś wcześniej zaznaczył, litr to zdecydowanie za mało. No chyba że jesteś w jedno osobowej brygadzie i będziesz sam pił he he. Tak z 3 literki powinno być ok :)

Serdecznik

Witam serdecznie, chciał bym się wypowiedzieć na temat płacy w firmie. Chodzi o to że starsi pracownicy wiedzą co robić by zarobić a młodym nowym jest wyciskania praca najmniej płatna i najcięższa z tego też powodu ludzie rezygnują. Z wielką prośbą proponuję by został mierzony czas na wykonanie produktu z uwzględnieniem trudności dostarczenia materiału i jak i też akordu. Każdy chce zarabiać ale no niestety winą jest to ze praca jest niesprawiedliwie oceniona. Myślę że wezmiecie ten wpis pod uwage. Pozdrawiam pracowników

Renata

@Nick Drogi Użytkowniku, nie jest to mądrzenie się, tylko dbanie o porządek w wątku dotyczącym pracy w firmie Pronar - Narew. Jak zauważyłeś - wątek ten dotyczy stricte pracy, nie picia czy jedzenia.

Poważny

Lubię wypić. Lubię pracować. Czy znajdzie mi się jakąś robota ?

Dostawcy

Firma nie płaci dla swoich odbiorców.

anonymous
@Dostawcy 21.06.2018 13:39

pewnie chodzilo o dostawcow

Wypity Andrzej

Witam.Czytając forum wywnioskowalem ze najważniejsze nie jest doświadczenie, umiejętności czy kwalifikacje. Najważniejsze jest zacząć pracę od dobrego wpisowego ? W sumie gdzie nie pójdziesz do pracy to jak wpisowego nie postawisz to żyć nie dadzą.

Jeszcze nie zatrudniony

Nie zapomnę o wpisowym. Już wódeczka chłodzi się. 3 litry przygotowałem. Nie wiem czy to mało czy za dużo jak na pierwszy dzień w pracy ? Co powiecie ze swojego doświadczenia ? I czy zakąskę też brać ? Czekam tylko na telefon kiedy mam się wstawić do pracy na bhp itp... I wtedy zaczniemy imprezę %%%%%

Bolo
@Jeszcze nie zatrudniony 01.06.2018 04:56

Mało. Zazwyczaj przynoszą piątkę. A i zagrycha się przyda

Lubię wypić

Witam. Chciałbym zatrudnić się w Pronarze. Lubię wypić. Nie ukrywam. Nigdy nienwylewam zs kołnierz. Czy tam to się toleruje?Czy można być tzw "wczorajszym" ?

Bolek
@Lubię wypić 12.06.2018 10:11

Dawaj śmiało. Piją w pracy też. Tylko przynieś od razu wpisowe

Renata

@Wuj Zbój Przypominam, że na forum nie ma miejsca na obrażanie kogokolwiek i używanie wulgaryzmów. Jeżeli chcesz podzielić się z użytkownikami opinią na temat Twojej współpracy z firmą Pronar, zrób to w sposób zgodny z zasadami forum i postaraj się napisać jak najwięcej istotnych szczegółów.

Oleg

@Igor U nas jest mieszkanie co my w nim żyjem 6 ludzi i my jak księża tam bo każdy łóżko ma i poduszki też są w komnacie ciepło i jest klucz w drzwiach i swoboda też jest. W jadalni zawsze ciepłe posiłki i smaczne jak u mamy bo kosztują też nie wiele bo za godzinę pracy można zjeść przez cały tydzień. Nie słuchaj co tu piszą tylko się zaciagnij do roboty bo warto u nas tyle nie zarobisz i nie zjesz tak nigdzie. Polaki tylko chcą Cię nie pozwolić żebyś tu pracował bo się boją o swoje posady bo im już strach że my bardziej pracowite są i się o swoje dupska boja. Ale co do wpisowego to racja jest bo jak nie postawisz to żyć nie dają później i tak czy tak trzeba będzie przynieść choć z litra

Dziadek

Wy ciągle tylko o zarciu. Jak pracujecie tylko dla jedzenia to chodzą słuchy że w samaszu ostro poprawiło się jedzenie. Mi tu pasuje i zostaje i czekam na podwyżke

Pozytywny czlowiek

Do RENATA: Atmosfera panuje pokojowa i przyjazna. Przynajmniej na stołówce. Zawsze chętnie każdy dzieli się przyprawami(pieprz, sól czy magii) . ♡ Każdy kto je nikogo nie zaczepia, patrzy w swój talerz i cieszy się i delektuje posiłkiem. Nikt nikomu nie zabiera sprzed nosa i nie zazdrości. Jeśli komuś mało to w każdej chwili może wziąć dokładkę. Tam w upały zawsze działa klimatyzacja więc można odetchnąć i wyciszyć się przed drugą połową zmiany. Po skończonym posiłku odnosimy zastawę i sztućce do okienka i nawet czasem można pożartowac z miłą kobietką na zmywaku. Tyle w temacie. Życzę miłego dnia i samych sukcesów zawodowych

Zainteresowany

Zastanawiam sie nad podjęciem pracy w Pronarze w Narwi. W związku z tym mam pytanie odnośnie tego co tam jest przygotowywane na obiad oraz ile dań jest do wyboru ? Dziękuje za konkretne odpowiedzi.`

Kartofel
@Smaczny obiadek 30.05.2018 01:00

Moje ulubione danie to kotlety ziemniaczane z kartiflami, niektórzy narzekają ale dla mnie na przykład smakuje. Danie zdrowe i pożywne.

Renata

Wypowiadacie się na temat posiłków w firmie Pronar - Narew, jednak chciałabym Was spytać o coś innego. Mianowicie o atmosferę. Jako, że atmosfera to bardzo ważny element pracy w każdej firmie, gdyż bardzo dużo czasu spędzamy w pracy, to chciałabym się dowiedzieć, jaka ona jest w tej firmie? Jakbyście ją ocenili? Nikt od jakiegoś czasu nie napisał o tym ani słowem, dlatego liczę na jakieś aktualne informacje w tej kwestii.

Pantofel

Do Zaintersowany : Jak już będziesz pracować to nie zapomnij o wpisowym!!!!!!

Renata

@ramzes Zapoznaj się z regulaminem forum, gdyż Twój komentarz go łamie. Wszelkie przejawy rasizmy są surowo zakazane. @miro Skoro odszedłeś z firmy Pronar to może po prostu opiszesz, jak Twoja współpraca z firmą wyglądała? Oczywiście w rzeczowy i konkretny sposób z argumentami. Będę Ci za taką odpowiedź szczerze wdzięczna.

anonim

(usunięte przez administratora)

Józef

Białorusinom* jestem katolikiem i nie wiem czemu tan negatywnie wyzywacie innych obywateli swiata.kultury się naucz bydlaku ;)

Jewgienij

Miro to dobrze że już tu nie pracujesz . Tylko zastanawia mnie po co tu wchodzisz i udzielasz się. Zajmij się swoją obecna praca i tam pisz sobie na forum. Tu nie pracujesz i tu się nie stolujesz więc mówię tobie :pa pa . Głupoty wypisujesz i tyle. Pewnie nie miałeś żadnych kolegów w pronarze i teraz jesteś kozakiem na forum

miro

Pracuję tam 10 lat nie polecam nikomu pracy w tej złodziejskiej firmie

miro
@Shogun 01.05.2018 19:13

już tu na szczęście nie pracuję i to że stąd odeszłem to bardzo dobra decyzja ,wystarczy porozmawiać z ludzmi z tego szmba ale z fizycznymi a nie z nierobami zobaczycie ilu powie że to złodzieje.A jak ktoś uważa że tam dobrze karmią to smacznego!

Adam

Nie ma żadnej organizacji pracy..Nie polecam tego kołchozu.

Janusz

Sporo dobrego słyszałem o firmie, warto aplikować?

Waleryj
@Janusz 23.04.2018 23:53

Ponoć dobre obiady mają i niezły socjal

Bob Marley

A wy tylko o jedzeniu. Najlepiej zapchac bemben i nic nie robić. Chodzić i puszczać bąki....

Spawacz ping-pong 135,5

Witam. Chciałbym podjąć pracę na spawalni.mam pytanie a mianowicie jedno. Trzeba brać kanapki czy są obiady ? Jeśli są to jak drogie? Jak smaczne ? No i czy da się najeść jedną porcją ? Czy np trzeba brać dwa obiady ?

Jarek

Niech tylko otworzą Samasz w Zabłudowiu to bedzie pusto robic sie.Pronaru szczerze Nie Polecam!!

p.i.s.
@Jarek 11.01.2018 06:46

Samasz juz otwarty i ponoc niezle placa na poczatek

Głodny lis

Co dziś gotują? Jadę do pracy i zjem dwa obiady

Zostaw opinię o Pronar - Narew - Narew

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pronar - Narew