Pronar - Narew
3 150 6 1

Opinie o Pronar - Narew

Filtruj opinie po kryteriach:

skrobak
 Opinia

kozłowski Mariusz czy jeszcze pracuje

Pomocna?
Maurycy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Byłem na rozmowie o pracę, jednak warunki finansowe jakie zostały mi zaproponowane są jakaś kpiną. Dno i 15 metrów mułu. Nie przyjąłem tej "oferty".

Pomocna?
TracWac
 Opinia

Przepraszam, w Kielcach to na którym stoisku można to elektryczne CUDO zobaczyć?

Pomocna?
Gołodupiec
 Opinia
@TracWac 15.03.2019 15:54

Nie ma na co patrzeć to w oczach się rozpada

Pomocna?
Elektryczny pronar
 Opinia

To prawda że 1 marca zjechał z taśmy produkcyjnej pierwszy prototyp ciągnika elektrycznego Pronar?jaka jest cena takiego sprzętu?ciekawo ile sztuk miesięcznie będzie opuszczać plac zakładu.

Pomocna?
Edyta
 Opinia
@Elektryczny pronar 04.03.2019 23:37

Spalił się już

Pomocna?
Wacek z Ańcut
 Opinia
@Edyta 06.03.2019 12:13

To słabo elektryke zrobili skoro pierwszy wypust poszedł z dymem.

Pomocna?
Marzena
 Opinia

Czy ktoś pracował na kuchni? jaka tam jest wypłata?

Pomocna?
Merkel
 Opinia
@Marzena 08.03.2019 10:59

1300 zl

Pomocna?
Marzena
 Opinia
@Merkel 10.03.2019 23:19

Serio??

Pomocna?
Leszek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie kogoś do pracy?

Pomocna?
Eugeniusz
 Opinia
@Leszek 10.03.2019 20:13

Tam całe życie szukają.o czymś to świadczy że ludzie zwalniają sie.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Marza
 Opinia

Czy wie ktoś ile zarabia się w pracy na kuchni jako pomoc kuchenna?

Pomocna?
Zboczeniec z Narwi
 Opinia

A co możesz zrobić?na firmie bedziesz szukal?

Pomocna?
Prawdziwy zboczeniec z Narwi
 Opinia
@Zboczeniec z Narwi 09.01.2019 21:19

Praca dobra,mozliwosc awansu,wspaniali ludzie i mila atmosfera.Wyplata na czas

Pomocna?
Mitskiewicz
 Opinia

O słodki Jaro! Tyś zakałą zakładu był, Tyś za naszą kasę tył, Obrażał ludzi niczym żul Obyś swoją gębę wpakował w ul. Pracowników obrażałeś i konfliktowałeś Przed szefem specjalistę odgrywałeś. Teraz cieniutki jest twój głos Zastał ci teraz biednego, uczciwego los

Pomocna?
Alfons z Brańska
 Opinia
@Mitskiewicz 04.03.2019 08:13

To jest (usunięte przez administratora) nie człowiek.jednej zarazy mniej

Pomocna?
Gorzka prawda
 Opinia

Pan pseud. Slodki slodki , czlowiek bez honoru , bez wstydu , warszawski cwaniaczek a prawda jest taka ze powinien jeszcze odpowiedziec za wszystko co w tej firmie narobil , codziennoscia jego to bylo gnojenie ludzi i konfliktowanie ,wielu wartosciowych ludzi odeszlo z tej firmy przez tego czlowieka ja jestem tego przykladem , moze to byl podstawiony przez konkurencje szpieg ? To straszne jak on sie tam uchowal przez tak dlugi czas narazajac na staty firme z roku na rok ! Kibicuje tej firmie aby wyszla na prosta po tym wszystkim co on jej zafundowal !

Pomocna?
Sprawiedliwość
 Opinia
@Gorzka prawda 20.02.2019 15:58

No tak - aferę szpiegowską odpalcie. Jak przekręty ktoś robił to z dowodami do odpowiednich organów. Najpierw prokuratura, potem sądy pomielą, pomielą i zanim wyrok zapadnie to wszyscy o wszystkim zapomną i nawet nie będą wiedzieli o co w tym wszystkim chodziło. A tak poza tym to chyba ten "warszawski cwaniaczek" od dawna już nie ma wpływu na podejmowane decyzyje.

Pomocna?
Petatarda
 Opinia
@Sprawiedliwość 20.02.2019 16:13

W takim razie to ze firma w 2018 r gdzie juz nie rzadzil pan gorzki zarobila na czysto tyle co przez cala kadencje tego tego pana tj przez 5 lat to czysty przypadek , nie sadze !

Pomocna?
Wartościowy wróć
 Opinia
@Gorzka prawda 20.02.2019 15:58

Odwieczna maksyma dziel i rządź sprawdza się zawsze. Skoro już słodkiego nie ma to WARTOŚCIOWY pracowniku wracaj. Z otwartymi ramionami Ciebie przyjmą spowrotem.

Pomocna?
Zysk
 Opinia
@Petatarda 20.02.2019 17:28

To gdzie się podziały miliony? Gdzie był Zarząd, Właściciele, dział controlingu. Można po roku, max dwóch się nie zorientować, że coś jest nie tak - ale nie po pięciu!!!

Pomocna?
Massey
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Gorzka prawda 20.02.2019 15:58

Znam tego pana też przez niego odeszłam z firmy. Byłam świadkiem sytuacji niewiarygodnych co ten Pan sobą reprezentował... Dobrze ze juz go nie ma. Życzę firmie jak najlepiej.

Pomocna?
Handlowiec pronar
 Opinia
@Gorzka prawda 20.02.2019 15:58

Miodzio żyje we własnym świecie konfabulacji. Jarek jak tam przy goleniu dajesz radę? Nie żygasz jak patrzysz w lustro?

Pomocna?
iza
 Opinia

Z tego co słyszałem biuro w tej firmie to tępaki.to prawda?

Pomocna?
Szlachcic z Brańska
 Opinia

Przyjmują ludzi do pracy?

Pomocna?
Franek
 Opinia
@Szlachcic z Brańska 18.02.2019 23:31

Przyjmują cały czas. Non stop.

Pomocna?
Brańsk -szlachta
 Opinia
@Szlachcic z Brańska 18.02.2019 23:31

A co zakładów nie ma u was?

Pomocna?
Mirek
 Opinia

Firma kant i oszust.Oszustwo i nic więcej.ludzie nie wierzcie w te brednie że tu dobrze sie zarabia

Pomocna?
Antoni
 Opinia
@Mirek 10.02.2019 18:04

Każdy otym wie że Pronar to dno w Bielsku w Białymstoku w Hajnówce każdy to mówi i odradza pracy w tej łaźni

Pomocna?
1
Burdel
 Opinia

Coz tymi ciągnikamielektrycznymi?w siemiatyczach czy w narwi będą składane?

Pomocna?
Firma
 Opinia

Jacy wszyscy tutaj ... mądrzy. Ogarnijcie się. Jak się nie podoba to droga wolna. Nikt na siłę Was tu nie trzyma. Zmień pracę albo sam załóż firnę i wtedy zobaczysz jak to jest łatwo. Ciekawe po jakim czasie ta firma się zwinie. Wszyscy tu myślą że pieniądze to z nieba chyba spadają. Sami ... geniusze biznesu

Pomocna?
Elektryczny traktor
 Opinia

Coś chodzi plotka że na montażu mają być składane ciągniki na prąd.czy to prawda?jeśli tak to ciekawo ile ten traktor porobi po naładowaniu haha

Pomocna?
Anita
 Opinia

Jesteś ambitny masz plan na osiągnięcie jakichś celów w życiu nie zawracaj sobie głowy tym(usunięte przez administratora)bo inaczej tego zakładu nie nazwiesz.f

Pomocna?
nieoplaca
 Opinia

fizyk ryzyk nie oplaca sie

Pomocna?
Pronar-typowy kołchoz
 Opinia

Coz tymi ciagnikami rolniczymi na prąd?tak głośno było ze w tym bajzlu w Narwi będą w styczniu schodzić pierwsze ciagniki a nic nie ma.wiosną rusza produkcja?wie ktoś coś na ten temat?

Pomocna?
Emcio
 Opinia

Pronar to jest śmieszna firma.tylko pytanie dlaczego tak oszukują pracowników.wstydzilibysie

Pomocna?
Komuna niet
 Opinia
@Emcio 09.02.2019 20:21

To nie te czasy czy się stoi czy się leży to kasa się należy. Ile wyrobisz na akord to tyle masz. Czasy obijania się skończyły.

Pomocna?
Wypłata
 Opinia

Tak jedziecie tutaj po firmie, tak Wam wszystkim źle a jak 10-ty przychodzi i wypłata na konto to robi się cisza. Czyli nie jest tak źle

Pomocna?
gość
 Opinia
@Wypłata 08.02.2019 17:17

1. Poziom wypowiedzi na forum jest żenująco słaby. 2. Prawdą jest że 10-ego wpływa na konto wypłata. Wychodzę z założenia, że za moją pracę. Po za tym żadnego związku emocjonalnego z firmą. Jeszcze ani razu nie powiedziałem w luźnej rozmowie "w naszej firmie". "W wielkim cielsku Wielkiej fabryki Gdzie produkuje się ciągniki... W tym cielsku stoję w postaci Judasza I w te ciągniki wirusy wtłaczam Zarażam strachem maleńkie serca Stłoczone w ciele wielkiego producenta" ( to nie moje są słowa to legenda ludowa a raczej przerobiony tekst do piosenki "Fabryka" zespołu Rewizja)

Pomocna?
Alek
 Opinia

slyszeliscie tą plotke że pronar bedzie produkowac karmniki dla golebi i klatki dla ptaków? coraz wiecej ludzi o tym ćwierka....

Pomocna?
nick
 Opinia
@Alek 03.02.2019 18:30

...klatki dla pracownikow zebynie uciekali....a karmniki dla dyrektorow

Pomocna?
Adam
 Opinia

Dno i wodorosty.inaczej tej firmy nie nazwiesz.Tyle ludzi się tam przewinęło a o czymś to świadczy.Świadczy to szczególnie o zarobkach i oszukiwaniu pracowników.Masz w życiu jakieś cele nie trać czasu na to miejsce.

Pomocna?
Michał
 Opinia
@Adam 03.02.2019 11:04

Bardzo miłe i prawdziwe słowa.Dzieki.Juz wiem ze nie warto nawet składać tam CV ;)

Pomocna?
Piotrek
 Opinia
@Michał 03.02.2019 15:32

Po pierwsze to nie warto nawet myśleć o tej firmie jeśli szukasz oczywiście jakiegoś w miare normalnego zakładu.

Pomocna?
Jak w boordelu
 Opinia

Chciałem aplikować do tej firmy ale jak przejrzałem to forum to wpisy na nim zamieszczone to kojarzą mi się z boordelem. Czy nie ma w tej firmie administratora - moderatora, który zadbałby o wizerunek firmy i usuwał de.bilne wpisy dewiantów i zboków? Chyba, że to standard w tej firmie to przepraszam.

Pomocna?
rebuz
 Opinia
@Jak w boordelu 15.01.2019 12:29

dlaczego rozmawiacie z ludźmi którzy pracowali, same obiboki, myśleli, że wystarczy podpisać listę i 2 500 na rączkę. Pytajcie o zdanie tych którzy obecnie pracują. Dla nich to jest "na rękę", że nieudacznicy odchodzą i nie muszą na nich pracować. Są osoby, którym w zupełności wystarcza najniższa krajowa bo po co się wysilać. Bez wysiłku najniższą pensję otrzymają, a pracusie na nich zarobią.

Pomocna?
arbuz
 Opinia
@rebuz 30.01.2019 11:12

Ty jesteś oczywiście tym przysłowiowym PRACUSIEM? Aby nim być, trzeba godnie zarabiać. Aby godnie zarabiać trzeba podpierd.lać kolegów. Więc jesteś(usunięte przez administratora)

Pomocna?
rebuz
 Opinia
@arbuz 01.02.2019 08:04

Ja może i jestem pracusiem, za to Ty jesteś zerem.

Pomocna?
maciek
 Opinia
@rebuz 01.02.2019 11:37

nie podniecaj sie tak bo jeszcze żyłka ci pęknie sknero

Pomocna?
Waneldobiusz euzobiusz
 Opinia

To prawda że na wypłatach oszukują?

Pomocna?
Krycha
 Opinia
@Waneldobiusz euzobiusz 27.01.2019 19:19

To prawda oszukują.

Pomocna?
Gumeczka
 Opinia

Podróż po kołchozie to dobra nazwa.

Pomocna?
Tolik
 Opinia

Za takie pieniądze jakie są tam płacone to niechciałym rano budzika słyszeć a co dopiero tam pracować

Pomocna?
Adam
 Opinia

Wyprawa na dno to trafne określenie firmy Pronar.

Pomocna?
Arek
 Opinia

Szukasz pracy chcesz mieć uczciwie płacone pieniądze? to Pronar omijaj z tego powodu

Pomocna?
Happy
 Opinia

Impreza na pichu, Rzepa sie zwolnił. :)

Pomocna?
Kolega rzepy
 Opinia
@Happy 29.01.2019 18:29

A taki z niego fachowiec był:-)

Pomocna?

Zostaw opinię o Pronar - Narew - Narew

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pronar - Narew

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.