Idmar Zakład Produkcyjno-Usługowy Edmund Idkowiak

Krosno

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 29 ocen.

Opinie o Idmar Zakład Produkcyjno-Usługowy Edmund Idkowiak

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Idmar Zakład Produkcyjno-Usługowy Edmund Idkowiak

Obserwator

Bałagan, bałagan i jeszcze raz bałagan... na produkcji... chaos... nikt nic nie wie... wymiary grzejników..,. to jakaś wielowymiarowa abstrakcja.... łatanie dziurek... stare maszyny, które nie są odpowiednio konserwowane... pracownicy się kaleczą... brak odpowiednich szkoleń... Niektóre osoby mające "wyższe" aspiracje wyżej sra..ą niż d..pę mają. W firmie nie dba się o pracowników "niższego" szczebla...są typowym mięsem armatnim... Drodzy Pracownicy! Nie pozwólcie na to! Hm...Jak ktoś chce odwiedzić ruski cyrk niech idzie do Idmaru.... Produkcja... Magazyn.... śmiech na sali.... Ale to raczej żałosne i przykre... To nie jest solidna firma.... Kiepskie Rządy....

Hiszpan
@Tomi 20.11.2017 21:32
Jak kierownik magazynu nie ma pojęcia o gospodarce magazynowej i wysługuje się swoimi liderami - zastępcami zamiast samemu się...

Prawda!!!! Bałagan i syf a najgorzej na magazynie. I co panie Mareczku taki kozak byłeś a następnej picobello inwentury nie zrobisz już ... Byłeś zwykłym barachłem a nie kierownikiem...

anonymous
@Hiszpan 21.11.2017 21:31
Prawda!!!! Bałagan i syf a najgorzej na magazynie. I co panie Mareczku taki kozak byłeś a następnej picobello inwentury nie zro...

Może się ktoś nie podszywać pod Hiszpana. Jak Jesteś taki bohater to nie podszywaj się po Hiszpana tylko napisz swoją osobę. Bohaterze ha ha ha

l

produkty takie jak praca w firmie czyli syf kiła i mogiła

Pracownik

Zenada brak możliwości rozwoju a o lepszej kasie możesz pomazyc prędzej cię zwolnią nawet ukra nie chce tu pracować kierownik magazynu woli siedzieć w necie i oglądać strony dla myśliwych niż walczyć o ludzi brak slow.ps. co do szefa wypłata na czas to fakt więc w tym temacie dam 5

Karolina

@Tomi jestem moderatorem forum GoWork.pl i jestem po to, aby pomóc w odnalezieniu informacji na temat pracy w firmie Idmar Zakład Produkcyjno-Usługowy Edmund Idkowiak. Czy ktoś podzieli się informacjami na temat pracy w tej firmie? Czy podoba wam się praca w tym miejscu?

Karolina

@Tomi nie możesz na forum obrażać nikogo. Zapoznaj się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozostawisz jakikolwiek komentarz na temat firmy Idmar Zakład Produkcyjno-Usługowy Edmund Idkowiak. Czy ktoś pracuje i wyrazi swoją opinię o firmie?

Tomi
@Karolina 27.09.2017 09:54
@Tomi nie możesz na forum obrażać nikogo. Zapoznaj się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozostawisz jak...

A kim Ty jesteś żeby mi rad udzielać ??? Jakbyś nie zauważyła to nikogo nie obraziłem. Czuję, że Ty chyba jakaś podstawiona jesteś, bo o to samo pytasz któryś raz, awanse i takie tam. Zatrudnij się to zobaczysz i zrozumiesz. Pozdrawiam.

Karolina

@Tomi jak długo pracujesz w Idmar Zakład Produkcyjno-Usługowy Edmund Idkowiak? Na jakim stanowisku jesteś? Co możesz powiedzieć o warunkach pracy? Czy jest możliwość, aby awansować na wyższe stanowisko? A może Tobie się udało?

Pracownik Krosna

Nie ma oddziału w Bydgoszczy.

swer

hej hej a czy kots z was był na rozmowie o prace na stanowisko pracownika dzialu księgowo- administracyjnego w Bydgoszczy? jestem ciekaw jak to wyglada

anonim

(usunięte przez administratora)

Robert

prawdę powiadasz. Te 10 tal jak chwila minie mój panie, czekać trzeba...

anonim

(usunięte przez administratora)

tom

Jak będziesz miał 200 godz to powinnaś dostać 2 tyś. Nadgodz wypłacana w formie premii- 2 zł dodane do podstawowej stawki. Taki wałek aby oszukać skarbówka.

Nikusia
@tom 07.08.2016 20:58
Jak będziesz miał 200 godz to powinnaś dostać 2 tyś. Nadgodz wypłacana w formie premii- 2 zł dodane do podstawowej stawki. Taki...

Jak oceniacie warunki pracy dla kobiet w tej firmie Idmar? Pilnie prosze o odpowiedz.

Mel Gibson

Nie pracowałem w idmarze ale pracowałem w pwtk termo-tech w stapo. Mundka przez dwa lata widziałem może 3 razy wydaje się miły sympatyczny lecz jeśli chodzi o pracę to wymagający, jak mu coś nie pasowało to(usunięte przez administratora) kierownictwo a nie pracownika chociaż ma fiola na punkcie robotów jak to stwierdził to muzyka dla jego uszu. Ogólnie zarobki nie były tragiczne łapalo się miesiąc nocki i dwójka na koncie była.

Polak

Ta komunistyczna firma zatrudnia ukraińców,gardzi Polakami

bartek

Firma Idmar to totalne dno jesli chodzi o Magazyn.Nowy kierownik nie ma pojęcia jak zarzadzac firma,magazynem,oraz pracownikami!! Zamieszal w calej firmie!, nikt nniechce pracowaac, wszyscy ktorym zalezalo na tej pracy niestety musza odejsc,i szukac czegos innego! ten czlowiek nie zna granic! jest chamski,niesympatyczny! traktuje pracownikow jak smieci!! odzywa sie wulgarnie,oraz pogania wszystkich do pracy gdy ktos na 5 min usiadzie.porazka.Nie polecam tej firmy!! tylko uciekac jak najdalej!! juz moze byc tylko gorzej!! Kogo firma zatrudnia>>>?? samych DEBILI!

polonus
@bartek 06.05.2016 15:49
Firma Idmar to totalne dno jesli chodzi o Magazyn.Nowy kierownik nie ma pojęcia jak zarzadzac firma,magazynem,oraz pracownikam...

Co racja to racja . Ludzie sami odchodzą a wróżbita bezczelnie opowiada wszem i wobec jakoby sam ich wypier..... . Co się z tą firma stało ?

Tomi

Głupot nie opowiadaj.

bibi

Nareszcie , lepiej później,niż wcale i wyleciał z Idmaru ten pożal się bogu kierownik z ogrodzeń Jakub Sz. zwany Milimetrem.Był to dupek ,który o tej pracy nie miał pojęcia,a zachowywał się jakby wszystkie mądrości zjadł.Oceniam jego pracę na ocenę niedostateczną /1/

Killer

pracuje w Idmarze już 4 lata, wiadomo że znalazłbym może lepszą pracę ale Szefostwo jest tutaj OK, nie zarobie 3000 tyś bo nie jestem wykrztałcony do biura. podziwiać Szefuw bo inni na pewno w tej sytuacji leża na karaibach a ci zasuwają zamist leżeć.

robo

UWga,uWAGA nie płaCĄ,ZATRUDNIĄ NA PRUBE I NIE PŁACĄ

Tomi
@robo 20.05.2015 20:17
UWga,uWAGA nie płaCĄ,ZATRUDNIĄ NA PRUBE I NIE PŁACĄ

Ale Ty głupi jesteś. Nigdy się z wypłatą nie spóźniają. Trochę już tu pracuję i nigdy to nie miało miejsca, a tym bardziej żeby w ogóle nie zapłacili.

kris

Zwyczajni złodzieje,nie zapłacili mi za miesiąc pracy!!!!!!!! Od mercedesów szefostwa to się rzygać chce ale zapłacić człowiekowi za miesiąc pracy 1200 zł to nie ma,absolutnie tej firmy nie polecam !!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

kolo

Zarobki w okolicach najniższej krajowej i bardzo złe traktowanie pracownika

pracownik

Witam pracuje tam od paru lat obiecywali gruszki na wierzbie 2000na rękę premie a co jest du.. Bieda znedza jak sie cos obiecuje to sie słowa dotrzymuje Lukaszu

Flesh
@pracownik 02.03.2015 20:40
Witam pracuje tam od paru lat obiecywali gruszki na wierzbie 2000na rękę premie a co jest du.. Bieda znedza jak sie cos obiecuj...

Idmar nie jest producentem arm.instalacyjnej . Proszę o nie wprowadznie w błąd opini publicznej .

anonim

(usunięte przez administratora)

były niewolnik idmaru

To zapraszam do pracy w tej "wspaniałej" firmie. W grudniu musieli dopłacać ponad polowie załogi do najniższej pensji takie super tam są zarobki,stawki 9-10 brutto za godzinę,praca na kilku stanowiskach warunki to mają lepsze konie właściciela zakładu,firma która produkuje grzejniki a teraz też piece nie ogrzewa zakładu (oczywiście biurowiec ogrzewa) Dla właścicieli jest wszystko a pracownik to śmieć do wynajęcia za miskę ryżu. Szef posiada dwa merce klasy s jeden z synów ma ferrari,jaguara i merca ( każdy za ponad 600 tyś!!!!!!! nowy dom za ok 10 mln !!!!!!!!!!) A na narzędzia niezbędne do pracy kasy brak,masz robić a czym to ich nie interesuje. Reasumując firma ta jest chyba najgorszą firmą w okolicy pod względem płac i podejścia do pracownika,zresztą pracownicy super też nie są,większość to pijacy z bladym pojęciem w zakresie produkcji firmy,ale nikt inny nie będzie pracował w takich warunkach za tak nikczemną płacę,jak przychodzi fachowiec to po miesiącu go nie ma. Oczywiście żegnam się z tą firmą i żałuje że byłem tak głupi pracując w tym syfie

Bibi

Arek,ten kierownik to cham,który nie ma poszanowania do żadnego pracownika.Widzi tylko swój czubek nosa,ale myślę,że przyjdzie taka chwila ,że to on wyleci z wielkim hukiem,a wtedy koledzy zatrudnieni na tym dziale odetchną.Myślę również, że nie pomoże mu również znajomość z szefa synem,bo gdyby nie ta znajomość ,to szef ,by go dawno wyrzucił na zbity pysk.Ten kierownik jest to osoba ,której nikt nie lubi i który ma o sobie wielkie mniemanie.

były

Jakby pozytywne opinie się pojawiły :) do boju pozytywny PR :) ja nie nazekałem

Biuro

Zależy jakiego stanowiska szukasz. Jeżeli pracownika fizycznego, to nastaw się na pracę fizyczną, która może być chwilami ciężka. Firma daje perspektywę rozwoju u awansu więc im większe zaangażowanie wykazuje pracownik tym więcej dostaje w zamian. Z takim podejściem należy przychodzić do każdej pracy.

Biuro

Witam, nie zgadzam się z przedmówcami, którzy twierdzą że praca to porażka. Każdy pracodawca wynagradza pracowników według ich zaangażowania i umiejętności. Jeżeli mamy do czynienia z leniami to nie ma mowy aby praca, w której trzeba pracować się im podobała ! Ja osobiście pracuję we firmie od ponad roku i nie wyobrażam sobie lepszego miejsca pracy - atmosfera super, zarobki może nie najwyższe w kraju, ale na pewno ponad średnią, także polecam !

Adam

Ta firma to porażka , za jeden błąd Cie wywalą na zbity... , stawiają Cię na poziomie śmiecia do robienia im norm... nie polecam, nie w tym życiu. Nie tylko że mało płacą ale mają niezrównoważonego psychicznie kierownika który chodzi jak pan po swoich włościach który pizga batem i klnie jak szefc. Dzięki nie dla mnie ani nikomu tego nie życzę - przeżycia tam 1 mc ;)

Marian

Ale zasada jest prosta skoro cos kosztuje np.100zl to jak moze być takie samo co kosztuje 1000zl gdzie trzeba uciąć koszty najlepiej przy podstawie czyli pracownik potem materiały a na końcu wykonanie. A jeżeli juz mam porównać te grzejniki do Chińskich to chyba wole te chińskie bo tych to nawet sam Chińczyk by sie wstydził.

Kierownik zamieszania

Powiem tylko tyle ze szef jest starym zboczeńcem i myśli ze jest bogiem jakich mało. Tylko chyba zapomina o tym ze pracownik nie jest własnością firmy tylko wykonuje swoją prace Za która dostaje wynagrodzenie.

nowa

a to ciekawe ze wypłata na czas skoro mi wpierw wypłacono a potem ponoć księgowa sie pomyliła i niby za dużo wypłacili. Kazali mi oddać prawie połowę wypłaty i co chwile wezwaniami przedsądowymi straszyli

marek

w biurze? za studia wyższe, znajomość języków obcych i dziesiątek innych pierduł - za to, że siedzą sobie w ciepłym jakieś 300-400 zł mniej niż Ty. Nie umiesz przeliczyć najniższego przez 168 godzin??

byly pracownik

idmar to najgorsza firma w jakiej pracowałem nigdy w życiu w tym kołchozie

klient

a gdzie teraz nie masz chińskiego produktu, w tej branży to ze świecą szukać, chyba że masz kasę ale to inna półka cenowa i też nie będziesz mieć pewności czy to nie chińczyk.... a po zatym u chińczyka też można coś dobrego kupić

oszukany

Mało że płacą grosze na śmieciówkach to jeszcze nieterminowo,faktyczna stawka 8,50 brutto na umowe zlecenie,na normalne umowy nie liczcie,[usunięte przez moderatora].W okolicy gorszej firmy nie ma !!!!!

dobre

Witam z tego co koledzy piszą 172 godziny x nawet 11,00 zł za godzinę to daje 1892 zł minus 300-400 na paliwko zostaje 1500-1600 to w sumie tyle samo co w Biedronce i to w pobliżu , Stanowczo za mało. A jak policzymy po faktycznie po 6 zł to zostaje tyle co na Kuroniu - Masakra , praca jedynie dla tych co potrzebują na picie.

pracujący

he he - 2012-09-13 12:52:58 [usunięte przez moderatora] jak 11 zł po 7 latach to moja noga nie zagosci w tej firmieidź na bezrobocie i po socjal darmozjadzie, a ja będę ciężko [usunięte przez moderatora] żeby utrzymać Cię z moich podatków

he he

[usunięte przez moderatora] jak 11 zł po 7 latach to moja noga nie zagosci w tej firmie

Maniek

Może i część załogi wygląda jak "alkoholik" Niestety ludzie po 50 tce pracują tam bo muszą. Pieniądze psie ale jest praca, bo nikt normalny tam długo nie popracuje...

Maonika

Te grzejniki to Made In China, dziadostwo. 3/4 asortymentu jest chińskie

jan

Ludzie nie kupujcie grzejników z tej firmy jest to dziadostwo jakich mało[usunięte przez moderatora]

Pracownik

Ala, Ty napewno pracujesz w Idmarze? Jaka uczciwość? Co miesiąc zmieniane reguły dotyczące premii, żeby tylko nie dać całej.[usunięte przez moderatora].Brak szacunku do pracownika, bo jak nie ten to będzie następny... Porażka.

pomyśl

ja - 2012-02-10 20:36:21 ale klamstwa!!! ciekawe kto to napisal? moze ktorys z synkow -prezes/dyrektor? jezeli ktos lubi byc na co dzien wyzywany za wszystko i traktowany jak glupek to tak - atmosfera wrecz idealna. pensja za to co sie wykonuje jest marna, a pracy - 1,5 etatu to za malo.. dno!100% prawdy

oburzony

Po pierwsze na stanowisko trzeba zasłużyć i ukończyć odpowiednia szkołę a nie ledwo trzy klasy podstawówki,większość zatrudnionych pracowników nie umie nawet utrzymać długopisu w ręce bo tak im się łapy trzęsą z przepicia. Co do wysokości wynagrodzeń...są to dane poufne...i nie wiem skąd posiadasz taką wiedzą na temat rzekomo wysokich wynagrodzeń , Mosina to nie Poznań i płace bardzo się różnią...nie masz prawa pisać o pracy biurowej jeśli jej sam osobiście nie wykonujesz,myślisz może że płaszczenie dupy na fotelu jest super wygodne,to posiedź sobie tak z 8 godzin przed monitorem od którego szybko się ślepnie..żal mi ciebie facet, bo nie masz zielonego pojęcia o czym w ogóle piszesz

Idmar

Zacznę od tego że pracowałem w tej firmie i powiem tak.Po pierwsze jako pracownik fizyczny jak na taką prace to zarobki marne 6.50NA ręke .fakt jest to praca w brudnych warunkach .w Zime zimno jak na syberii. I mówimy tu o firmie produkcji grzejników.heh Co do kierownictwa .powiem tak krowa która dużo ryczy mało mleka daje.[usunięte przez moderatora] CO Do szefa niemoge powiedziec zlego słowa .jedyny plus w tej firmie to dyżury które są motywacją do pracy. Pracodawce trzeba szanowac tak samo jak pracownika fizycznego .3 podstawowe zasady których brak w tej firmie .jednosc lojalnośc kompetencja jestem ciekaw ile [usunięte przez moderatora] w biurze zarabiają .w ciepełku siedzą i cipska grzeją .a Co do ludzi pracują tam ludzie których zmusiła sytuacja życiowa i ludzie z patologicznego kręgu którzy robią na chlanie .ja na miejscu szefa podziękował bym alkocholikom !!!

Tomi

Jak się przepracowało 1,5 dnia w tej firmie, to się potem takie pierdoły wypisuje. [usunięte przez moderatora] Ja pracuje na magazynie grzejników , a łącznie w tej firmie 7 lat i mam 11 za godzinę na łapę i premie 300 [usunięte przez moderatora]. Ja tam nie narzekam, i jestem ciekaw jaki prywaciarz daje więcej zarobić, a do tego tu mam co do złotówki wszystko wykazane, a nie tak jak przeważnie od najniższej krajowej i zawsze wypłata na czas. Pozdrawiam

Bibi
@Tomi 10.03.2012 14:55
Jak się przepracowało 1,5 dnia w tej firmie, to się potem takie pierdoły wypisuje. [usunięte przez moderatora] Ja pracuje na ma...

Przepracowałem w tej firmie 3,5 roku .Na pracę i zarobki nigdy nie narzekałem.Aż pewnego dnia na moim dziale zatrudniono nowego kierownika ,który o pracy na tym dziale nie ma zielonego pojęcia .Prawdopodobnie jest to najgorszy kierownik ,który kiedykolwiek pracował w historii IDMARU.Który wogóle nie szanuje pracownika.Jedyna rzecz , która potrafi , to zwalniać ludzi bez powodu

Nóweczka

Określił bym tą firmę mianem DRAMATU. Magazyn to nie jest żaden magazyn, pracodawca chyba magazynu nie widział =) To że są pod dachem postawione regały to nie czyni tego magazynem...[usunięte przez moderatora] jest zimno, śmierdzi, w WC śmierdzi jeszcze bardziej, wyposażony jest miernie, nie ma żadnego systemu informatycznego umożliwiającego zapoznanie się z towarem czy też z miejscami składowania danych towarów, wszystko jest układane na słowo bądź na oko, przez większość czasu nie ma pracy w pracy, siedzi się na tyłku i gra w karciochy - fajna perspektywa dla emeryta który chce sobie dorobić, ale nie dla młodego ambitnego człowieka... zarobki? jakie zarobki, tutaj nie zarobicie 6.5zł za godzinę pracy z perspektywą na podwyższenie o złotówkę po miesiącu. Dramat, nie polecam nikomu kto szuka pracy ;)

mity

fakty - 2012-02-22 10:59:25 zapomniałem a ci co muszą za 6 zł naparzać to chyba ich sprawa że nie mają wyższych kwalifikacji bo skoro są tacy dobrzy to niech mają 20 zł po pierwsze nie zapominaj że czasem ludzi sytuacja życiowa zmusza by pracować za jakiekolwiek pieniądze bo mają rodzinę na utrzymaniu bądź kredyty i ta firma to wykorzystuje, po drugie poczytaj sobie na specjalistycznych forach jaką renomę mają \\\"grzejniki\\\" z idmaru to zrozumiesz powiedzenie \\\"jaka płaca taka praca\\\",

mity

fakty - 2012-02-22 10:55:31 pracy full atomosfera bardzo dobra podejście do pracownika raczej partnerskie wymagania coraz większe bo dużo zmian personalnych ale daje rade co do kasy to osobiście nie narzekam ale pewnie dlatego że jestem bardzo dobry :-) nie pisz o partnerskim podejściu, bo szef tej firmy potrafi takimi bluzgami przemówić do pracownika że aż żal, co do zmian personalnych faktycznie, rotacja jest duża, największa na płotach, i wynika z kiepskich warunków pracy,[usunięte przez moderatora]- pomijam fakt że pisanie o sobie że jest się bardzo dobrym to lekka przesada bo gdybyś był bardzo dobry to byś w tej firmie nie pracował :)

fakty

zapomniałem a ci co muszą za 6 zł naparzać to chyba ich sprawa że nie mają wyższych kwalifikacji bo skoro są tacy dobrzy to niech mają 20 zł

fakty

pracy full atomosfera bardzo dobra podejście do pracownika raczej partnerskie wymagania coraz większe bo dużo zmian personalnych ale daje rade co do kasy to osobiście nie narzekam ale pewnie dlatego że jestem bardzo dobry :-)

anonim

[usunięte przez moderatora] robiłem tam miesiac i to bym chyba najwiekszy moj bład ... szczerze powiedziawszy to wolałbym siedziec w domu niz robic z tymi ludzmi ...[usunięte przez moderatora] BRAK ORGANIZACJI ....... Zimno .. bród .. Na prawde nie polecam ... Zarobki to juz jest tragedia ... tam tylko zarabiasz na dojazd do pracy sniadanie i papierosy jak palisz ..... !!!!!!!!!!!!! jak dla mnie to 1;10 !!!!!!

Zostaw opinię o Idmar Zakład Produkcyjno-Usługowy Edmund Idkowiak - Krosno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Idmar Zakład Produkcyjno-Usługowy Edmund Idkowiak