KR Center Producent Drzwi

Wodzisław Śląski - KR Center

3. Opinie o pracodawcach Wodzisław Śląski
  5. Opinie o KR Center Producent Drzwi

Opinie o KR Center Producent Drzwi Wodzisław Śląski

Nie przegap nowości o KR Center Producent Drzwi!

Osoba oceniajaca

20.02.2026 08:46

Na hali produkcyjnej zatrudnieni są emerytury . Osobiście nie mam nic do starszych ludzi , ale czemu tak jest . Produkują te drzwi ludzie z grupą inwalidzką , (usunięte przez administratora)i dziwią się , że jakoś produktu jest fatalna , bo opinie mają niską . W magazynach jest podobnie , roboty nie ma na całe 8 godz spakujesz na transport trochę drzwi i koniec , a robić coś trzeba . Kierownictwo chodzi i cza coś wymyślać . Zimą na magazynach zimno ,(usunięte przez administratora)też chodzą i cwaniakują zamiast zmienić coś na lepsze w tej firmie , podnieść standardy pracowników , poprawić sprzęt , maszyny to nic w tym kierunku , może więcej młodszych ludzi by tam pracowało , a nie wśród samych z(usunięte przez administratora)

Robert

09.02.2025 15:50

Na magazyn fajna robota?

14.07.2022 12:55

Jak wygląda sprawa grafiku w KR Center Producent Drzwi. Czy pracodawca idzie na rękę?

Felek

17.08.2022 12:24

Jest jedna zmiana od 6 - 14
    Pracujący

09.11.2021 09:10

Fajna atmosfera, fajni ludzie, hajs zawsze na czas i się zgadza.

02.08.2020 10:32

Jakie są warunki zatrudnienia w KR Center Producent Drzwi?
    Czarnowłosy

07.09.2020 13:28

Warunki tragiczne , lepiej szukaj czegoś innego . Tam nie zarobisz , nadgodziny, soboty bez dodatków , socjalu nie ma czasem w upały to to i wodę sam sobie musisz kupić , ogólnie nie polecam
    Balon

31.08.2021 16:43

Firmę należy omijać szerokim łukiem pracownicy są traktowani niczym tania siła robocza są zmuszani to okłamywania klientów nie rozpatrują wolgule reklamacji . Do reklamacji zawsze trzeba mieć opakowanie z drzwi itd i itd i czekają aż klienci sami zrezygnują ze swoich roszczeń !!!!!!!!!!!

11.11.2020 09:49

Czy KR Center Producent Drzwi zapewnia kartę multisportu?
    Tomek

04.02.2021 19:59

Nie, tutaj FS nie działa. Nie licz na żadne udogodnienia
    Były

13.02.2021 03:02

Nie licz na to ta firma nie jest dla pracowników tylko pracownik jest dla firmy nawet wodę musisz sama kupic. Jak juz sie tam zatrudniać to tylko w biurze tak to nic dobrego Cie nie czeka nawet po odpracowaniu kilku lat. Z całego serca nikomu nie polecam stracony czas i zdrowie nic więcej.
    Snajper

16.03.2020 09:05

Pracowalem tam dlugi okres czasu wiem dobrze ze niczego nie osiagniesz ,nie zarobisz (nie ma :soboty lepiej platna, nadgodziny lepiej platne,socjal,nawet wody pitnej nie ma jeszcze bedziesz musial dopłacic (ludzie kupuja z wlasnej kieszeni sobie noze,ostrza,ołowki, wiertła,bity do wkretarek,itp) bo sie musisz o wszystko prosic kierownika co do dzwi drewnianych to nie polecam wszystkie dzwi,futryny krzywe rzadko sie zdazaly dzwi proste a robilo sie ok. 3 lata :-) ogl to 2 firmy pod jedna nazwa biuro- jedna firma i pracownicy produkcji- druga firma. Pierwsza ma lepiej kosztem tej drugiej ogl Nie polecam
    ROBOL

14.03.2020 14:28

Super jest. Przyjmujac sie na jednej z hal 5 lat temu bylo na 10 osob 2 emerytow teraz jest na odwrot czyli cos jest nie halo. Slabe place(wola emeryta za 8 zl zamiast dac mlodemu wieksza stawke Pisza i oferuja dana stawke/wynagrodzeniena start co nawet po 5 latach nie dostalem.Szczerze jak sie nie bedziesz płaszczył,lizac... przed tzw kierownik A.W. i G.H to dlugo nie porobisz
    Ktoś

06.09.2019 23:07

Widzę że nikt nie czyta no ale reklama musi być szkoda .

Kontakt - KR Center Producent Drzwi

Bukowa 1 44-300 Wodzisław Śląski

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    Ktos

06.09.2019 13:09

Witam zmienię temat na reklamę produktów z tej firmy kupione drzwi po zawieszeniu okazały się krzywe gdy był wiatr to aż gwizdalo (drzwi wewnątrzklatkowe) po wymianie na nowe skrzydło następne były ok ale po 27 miesiącach odeszła okleina a gwarancji już nie ma .Sprawa zgłoszona do serwisu i pan powiedział że dostanę klej do podklejania no niestety ale już prawie dwa tygodnie i brak kleju.Pozdrawiam
    Agnieszka

28.08.2017 13:24

Aktualnie firma KR Center Producent Drzwi poszukuje osób na 3 różne stanowiska: handlowiec na teren całej Polski, Stolarz, Specjalista ds. sprzedaży (http://www.krcenter.pl/pl/ss/43/oferty-pracy). Oferują umowę o pracę i satysfakcjonujące wynagrodzenie, czyli dwa ważne w poszukiwaniu pracy aspekty. Ktoś z Was będzie aplikował? Jak tak, to potem podzielcie się wrażeniami.
    pan M

03.11.2017 19:32

Pracowałem tam jakiś czas jako kierowca: Handlowiec ok, jezdzisz i szukasz kilientów. specjalista ds. sprzedaży czyli za biurkiem, na telefonie i odpowiadasz klientom co jak kiedy i gdzie. Stolarz - typowa masówka, ze stolarstwem mało wspólnego, ustawiasz piłę, frezarkę i lecisz z robotą, zero kreatywności i monotonia. a co do samej firmy bo znalazłem takie perełki "ciekawą, różnorodną pracę w nowocześnie zarządzanej firmie" - zarządzanie przez ludzi, którzy nie mają o tym pojęcia "możliwość podnoszenia swoich kwalifikacji"- pierwsze słyszę. Ryzykuj, może sie tam cos zmieniło :)
    robert

30.09.2016 14:43

@jarek no ale moze warto jednak by sprobowac? widze ze teraz szukaja do pracy tylko wyamgana jest dobra znajomosc niemickiego
    lubass

30.09.2016 07:55

W kazdej pracy sa plusy i minusy ale jak jestes normalny i wiesz co masz robic a nie pierdolic , pisac smsy i donosic to zaden pracodawca cie nie doceni a warunki do pracy malo gdzie sa tak korzystne jak tu.
    robert

30.09.2016 08:54

Czy kiedykolwiek zostałeś dceniony? Dostałeś jakieś extra pieniądze, na wakacje, na święta? Ba czy kiedykolwiek zostałeś pochwalony za swoja prace? Nie mowie ze jest zle ale może być lepiej bo można wiele zmienić na lepsze tylko trzeba do tego opowiedniego podejścia. Pozdrawiam
    lubass

29.09.2016 15:54

szymoj kiedy był ten pip ja tu pracuje juz 5 lat i pip byl chyba ze 3 lata temu, a co do warunkow pracy to jestes chyba jedyna osoba ktora narzeka a ty wogole tam pracujesz
    były

29.09.2016 13:37

jak praca w KR Center? Jakieś zmiany?
    szymoj

29.09.2016 14:45

A pip byl wczoraj i mam nadzieje ze częstsze kontrole pip zadziałają na pracodawcę i zacznie respektować przepisy oraz płacić więcej. Pip pojawilsir 5h po wyslaniu skargi, szybka reakcja jak na polskie realnia, zobaczymy co będzie dalej

13.03.2015 03:01

28.03.2015 13:22

nie jestem w stanie ci powiedziec niewiem jak maja inne hale ja na swojej nie narzekam ale mysle ze jest na start te 9 zl slyszalem od nowo przyjetych niektorych a jesli o awans to jest sprawa zlozona raczej sa juz ludzie co organizuja robote i inni sie ich sluchaja wiec mysle o awans raczej nie, jak jestes kumaty to pewnie robote dostaniesz nie wiekszosc co teraz przychodzi

04.03.2015 22:48

Z roku na rok jest coraz lepiej wiadome firma sie rozkreca a ze niektorzy robia jak robia ale sie opierdalaja w robocie to nie dostana podwyzki takiej jakby chceli bo za co ? proste logiczne, a jak wam faktycznie sie nie podoba to idzcie do byle innego prywaciarza to sie dopiero przekonacie jakie sa realia w tym kraju. Ja osobiscie nie narzekam ale mogloby byc lepiej.
    pracownik kr center

08.02.2015 18:25

jestescie smieszni z tymi opiniami . ciesz cie sie ludzie ze ktos wam daje zatrudnienie i mozecie miec stale wyplaty tym bardziej ze nigdy jeszcze sie z wynagrodzeniem nie spuznili. a ci co nazekaja to poszukaj cie sobie innej pracy choc watpie ze w tych czasach zanajdziecie lepsza prace.

Zostaw merytoryczną opinię o KR Center Producent Drzwi