Dial Tone

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Dial Tone Sp. z o.o.

Opinie o Dial Tone Wrocław Prosta 36

WebsiteIconAxfina Polska Sp. z o.o. (dawniej E-Kancelaria Grupa Prawno-Finansowa)

Nie przegap nowości o Dial Tone Sp. z o.o.!

Byłem tu

20.10.2019 15:14

Pracowałem tu prawie dwa lata. I o ile pierwszy rok wspominam pozytywnie ze względu na ekipę i atmosferę o tyle po zmianie osób kierujących wszystko się posypało. (usunięte przez administratora)Dwa lata temu bym polecił, dziś odradzam.
Pytajnikowo

23.10.2019 18:39

Potwierdzam!
Jestem tu

22.09.2019 20:01

I nie widzę nic specjalnie złego i innego niż w innych instytucjach. Firma jest w fazie reorganizacji i jak się ktoś na to godzi to pracuje a jak nie to niech zwolni się i znajdzie sobie zatrudnienie gdzie indziej. Kłamstwem jest że firma się zawija. Wchodzą nowi klienci, trwają rekrutacje i są szkolenia. Ostatnie zewnętrzne było w okolicy czerwca. Na stałe jest osoba od codziennych szkoleń. Strasznie dużo tu niesprawiedliwego hejtu ale to pewnie sprawka urażonych „ambicji” pseudo poprzedniego kierownictwa, które to towarzystwo wyszło ze swojej strefy komfortu. Ludzie opanujcie się i zajmijcie się swoim życiem a nie sianiem debilnej nienawiści
...

23.09.2019 07:33

Czemu nie podpiszesz się z imienia skoro jest tak dobrze? Czemu na słuchawkach siedzi o połowę mniej pracowników? Czemu na dziale wsparcia jest śladowa ilość ludzi? Czemu na recepcji siedzi jedna osoba? Czemu w firmie na IT jest jeden informatyk? Czemu pensje spóźniają się od roku? Czemu pracownicy nadal się zwalniają i firma nie zgadza się na skrócenie okresu wypowiedzenia chociaż wcześniej nigdy nie było z tym problemu? Czemu ludzie boją się iść na zwolnienie lekarskie? Czemu"osoba od szkoleń" nie wywiązuje się ze swoich obowiązków bo wszystko załatwia poprzez@? Twój post świadczy o wielkiej ignorancji i wyparciu rzeczywistości. Chcesz pracować? Super. Odpowiada Ci to że wypłata jest spóźniona? Ekstra. Ale nie pisz o hejcie i nienawiści skoro posty zawierają prawdę i fakty, bo nieterminowość wypłat jest faktem. Jakim prawem wypowiadasz się o ambicjach poprzedniego kierownictwa? Zarządzałeś kiedyś ludźmi i firmą? Sądząc z Twojej wypowiedzi to nigdy. Życzę więcej pokory i obiektywnego spojrzenia bo najlepsze czasy ta firma ma dawno za sobą.
Brawo

23.09.2019 16:48

Stary dobrze gadasz! Zwięźle i na temat!

11.09.2019 20:30

Pracowałem tam ponad rok temu, a obserwuje z boku od bardzo dawna co się dzieje w tej firmie. Każdemu kto szuka rozwoju, możliwości godziwego i terminowego zarobku stanowczo odradzam. Szkoleń jak nie było tak nie ma. (usunięte przez administratora) Aż dziwię się że jeszcze są Klienci którzy zlecają sprawy. Jak tak dalej będzie to i ich zabraknie. Pracuje w branży to słyszę że Dialtone swój rozkwit ma za sobą a teraz tylko idzie ku przepaści. Tylko czekać aż firmy które osiągają dobre wyniki a szanują pracowników zaczną zabierać im Klientów, bo kto chciałby współpracować z firmą która ma taką negatywna opinie na rynku. Nowi zarządzający nic nie zmienia, wyciąganą tylko tyle kasy ile się da i ucieka do innych firm - smutne ale prawdziwe. (usunięte przez administratora)
Źle jest

12.09.2019 07:20

Nie tylko klienci uciekną do konkurencji ale też pracownicy. I wtedy kto będzie dzwonił? Wiem! Kadra zarządzająca :D środowisko doskonale zdaje sobie sprawę że firma ledwo przędzie, nie jest to żadną tajemnicą.
Czytać

17.09.2019 16:20

Zmieniło się wszystko na gorsze z chwilą pojawienia się nowego kierownictwa. Wystarczy poczytać wcześniejsze komentarze ze zrozumieniem. Zwalnianie ludzi, degradację. Ludzie, którzy byli obserwatorami i mieli zdrowy rozsądek sami odeszli. Z 30 osobowej grupy zostało coś koło 10 osób na słuchawkach. Pozostałe działy też świecą pustkami...
Ciekawski

11.09.2019 21:28

ej ludzie kto został ze starej dobrej ekipy na słuchawce? trochę mnie tu nie było i widzę że dobre jaja odchodzą. pozdro dla starego składu!
Hmmm

10.09.2019 21:20

Chajs jest?
Przykro mi

11.09.2019 13:26

Nie ma, wczoraj był 10 września i powiedziano nam o tym koło godziny 14. Poszanowanie bardzo duże
Hmmm

11.09.2019 21:19

No to grubo! Śmierdzi mi tu zgłoszeniem tego do inspekcji pracy!
Szef Panu nie płaci? Mi też .

11.09.2019 20:13

Uuuuuuuua ... Drodzy Koledzy oraz Koleżanki pracujmy charytatywnie ...To jest Dial Tone .
Niezadowolony

10.09.2019 18:26

Trochę przykre, że dziś jest 10 i DZIŚ dowiadujemy sie, że wypłaty będą za 3 dni. Czas stąd odejść a dla przyszłych pracowników jedno : PRZEMYŚL
Uciekaj

11.09.2019 17:23

Jesteś niezadowolony to uciekaj. Skąd zdziwienie? Zaraz minie rok odkąd kasa nie jest na czas i co siedzisz nadal bo myślisz że sytuacja cudownie się poprawi? Firma ma kłopoty i patrząc na ilość pracowników która została to małe szanse żeby dźwignęła się z problemów finansowych. Żeby zarabiać trzeba dzwonić a żeby dzwonić potrzeba ludzi i kółko się zamyka.
Diana

07.08.2019 19:18

Witam, Widzę, że wpisy wobec firmy Dial Tonę są dość niesprawiedliwe. W Dial Tonę pracuję od trzech lata i kluczową rolę odgrywa dla mnie świetna atmosfera tam panująca oraz ludzie którzy tworzą świetny zespół. Firma Dial Tone to świetne miejsce do rozwoju zawodowego. Fantastyczna pani Prezes, która potrafi zrozumieć każdego. Pozdrawiam Diana. ????
...

14.08.2019 19:26

Chyba sama nie wierzysz w to co piszesz...
Sponsorowany wpis?

09.09.2019 21:24

Dianka nie idź tą drogą, proszę ???? co według Ciebie jest niesprawiedliwe? To że ludzie piszą tu prawdę, że wypłaty nie są na czas? Że zwalnia się dobrego pracownika z dnia na dzień bez dania mu minimalnego czasu na znalezienie nowego źródła dochodu? Taka jest prawda. A atmosfera? Kiedyś była świetna to prawda ale teraz? Odeszło tylu fajnych ludzi że z dawnej atmosfery nic nie zostało. I to nie koniec odejść...
Bye bye

08.08.2019 18:22

Jak tam kiedy zamykaja dialtone ? Grubo jak takie zwolnienia poszly, uprzedzili pracownikow ktorzy sami by sie zwalniali na bank ????

02.08.2019 11:28

Szanowni pozostali pracownicy, narzekacie i narzekacie. Zmieńcie prace zamiast się męczyć. Po co tam pracujecie? A(usunięte przez administratora) przyzwyczaiła do nic nie robienia, do spóźnienia, do przerw i notatki ponad normę. Myśleliście ze wiecznie tak będzie? Ludzie, postacie się na miejscu B(usunięte przez administratora). Wreszcie zatrudniła kogoś/K(usunięte przez administratora)/ która po bardzo Krótkiej obserwacji zaczęła robić porządek. A gdyby to była wasza firma, ile osób byście zwolnili? Komu byście zmniejszyli pensję? Tylko uczciwie sobie odpowiedzcie. Na 40 pracowników było co najmniej 3 dyrektorów, 3 kierowników, 2 liderów i prezes. Ile to pieniędzy w błoto. K(usunięte przez administratora) bardzo dobrze zrobiła. Tych co zwolnić lub stanowiska zabrać nie mogła dołożyla pracy. Wreszcie skończyły się spacery i nic nie robienie cały dzień. Ludzie bądźcie uczciwi! Nie pasuje-Zmieńcie sobie! Brawo K(usunięte przez administratora), brawo B(usunięte przez administratora)!

04.08.2019 22:40

Brawo Nadal pracownik, brawo za olbrzymie zaangażowanie. Ciekawy jestem tylko co będziesz pisał jak obietnice którymi zostałeś nafaszerowany spełzną na niczym. Chciałbym wtedy zobaczyć Twoja minę. Każdy kto pracował lub pracuje ma swoją opinię A to co piszesz świadczy o Twoim wielkim oddaniu.
Nie

05.08.2019 12:14

Pani Dyrektor przebywająca obecnie na zwolnieniu była i jest jedynym ratunkiem dla tej firmy. Nikt tak nie dbał o Pracowników! Szkalowanie jej wizerunku jest absolutnie nie na miejscu tym bardziej że jest nadal Pracownikiem firmy. O pełniącej obowiązki Pani Dyrektor nie będę się wypowiadał. Każdy ma na tyle oleju w głowie, żeby samodzielnie ocenić działania jakie podjęła. Firmie z całą pewnością potrzebne jest wiele szczęścia i powrotu kompetentnej Pani Dyrektor.
Nie polecam!!

08.07.2019 23:18

Trafiłem na ofertę pracy w Dialtonie. Napiszę krótko dla osób, które być może będą chciały wysłać swoje CV i przyjść na rozmowę rekrutacyjną- wypłaty od dłuższego czasu nie są wypłacane w terminie, atmosfera w pracy stała się napięta, na co wpływ miały nagłe zwolnienia pracowników z powodu problemów finansowych spółki, zarządzanie jest chaotyczne, przepływ informacji zerowy, wymagania względem zwykłego pracownika ogromne. Zdecydowanie nie polecam! Szkoda nerwów i czasu. Lepiej znaleźć coś długofalowego i stabilnego.

05.08.2019 00:24

Pracować i nie dostawać pensji - zdarza się- taki tekst świadczy tylko o inteligencji autora i życiowych doświadczeniach, współczuję
Nie wierzę

05.08.2019 08:54

Nie wierzę jak można być tak bezczelnym. To czy Pracodawca wypłaci wynagrodzenie nie jest przejawem jego dobrej woli czy kaprysu! Podpisując umowę z Pracownikiem jest zobowiązany do wypełnienia warunków umowy a w każdej umowie niezależnie czy o pracę czy zlecenie jest wpisany termin otrzymania wynagrodzenia. 10 dzień miesiąca jest ostateczny i w świetle przepisów prawa pracy wynagrodzenie ma wpłynąć najpóźniej w tym dniu. Nie liczy się data przelewu tylko data kiedy Pracownik ma pieniądze na koncie! Idąc Twoim tokiem rozumowania jaka płaca taka praca. Radzę mieć w sobie więcej pokory, bo niedługo być może nie będziesz miał czego bronić... Na szczęście jest jeszcze PIP, który szybko może rozwiać Twoje wątpliwości...
Niezrozumienie

04.07.2019 21:46

Mam nadzieję że ten wpis nie zostanie usunięty bo nie ma na celu obrażenie kogokolwiek. Nie rozumiem jak Pracodawca może zwolnić z dnia na dzień dobrego i sprawdzonego Pracownika. Rozumiem że sytuacja firmy wymaga podjęcia konkretnych działań jednak zostawić Pracownika bez źródła dochodu z dnia na dzień. Tego nie rozumiem. Dlaczego nie dano Pracownikowi chociaż czasu do końca miesiąca żeby miał szansę poszukać innego zajęcia? O czym to świadczy? O braku szacunku niestety. Pracownik który przepracował kilka lat, który został w firmie mimo niewypłacanych w terminie pensji i miał obiecaną podwyżkę został z niczym. Bardzo to przykre i niesprawiedliwe.

02.08.2019 11:51

Ciekawe o kim mówisz? O (usunięte przez administratora)? (usunięte przez administratora)? (usunięte przez administratora)? (usunięte przez administratora)uniosła się honorem, (usunięte przez administratora)sama zrezygnowała a (usunięte przez administratora)jedyny z nich myślał racjonalie, wrócił, znalazł prace i odszedł. I o co chodzi? Wszyscy mieli wybór. Umowa o pracę zawsze przewiduje okres wypowiedzenia, a komu odpowiadało zlecenie to chyba logiczne ze z dnia na dzień. Widzę że życie nauczyło cie tylko narzekać! PS skoro firma zwalnia to chyba ktoś na to zapracował, no przecież ci pracowici i efektywni dalej pracują: S(usunięte przez administratora), M(usunięte przez administratora), drugi M(usunięte przez administratora), E(usunięte przez administratora), B(usunięte przez administratora), D(usunięte przez administratora), M(usunięte przez administratora), D(usunięte przez administratora)...można by pisać.

05.08.2019 00:20

Takiej wazeliny dawno nie widziałem. Brawo!!!

02.08.2019 17:47

04.08.2019 22:55

Warto odświeżyć pewną wiedzę ...

05.08.2019 00:17

Może warto odświeżyć pewną wiedzę...
Znajomy dialton

05.07.2019 19:38

Pracownicy firmy mało skuteczni. Rozmowy ich są nieprofesjonalne i emocjonalne. Kompletnie nie potrafią odpowiednio pokierować rozmową. Dość łatwo im podnieść emocje i w dalszej części rozmowy stają się śmieszni i niefektywni. Współczuję szefowi tej firmy, bo ma pracowników niekompetentnych. Pozdrawiam.

02.08.2019 11:42

Teraz znajomy,ha ha ha, dobrze że ciebie wyeliminowali bo to jednego nieprofesjonalnego mniej! Sam jesteś śmieszny i mało efektywny bo strach cie obleciał i się przedstawić nie potrafisz.
Anonimowo

02.07.2019 12:29

Niestety wynagrodzenie wciąż nie jest wypłacane na czas. Ludzie odchodzą, nikt nie chce być traktowany jak „nikt” za grosze.. nie ma komu pracować.. niestety trzeba przyznać, ze firma jest na dnie i nie odbije się już.. to chyba dobrze bo szkoda ludzi którzy mieliby tam przyjść...

04.07.2019 09:35

Dzień dobry Anonimowo! Dziękujemy za Twój wpis. Podobnie jak inne firmy starające się wyjść z pewnych problemów finansowych bywają czasem gorsze dni, co wcale nie oznacza, że firma jest na dnie a trend jest wręcz odwrotny. Firma Dial Tone musi sprostać oczekiwaniom stawianym zarówno przez pracowników, którzy oczywiście są priorytetem ale również przez zmieniający się rynek i konkurencję. Czasami tego typu działania wymagają zmian, które często są trudne dla pracowników i mogą wywoływać niepewność. Rozumiemy Twoje emocje i jednocześnie zapewniamy, że zawsze dokładamy wszelkich starań, aby pensje były na czas, jednak jest to związane z terminowością wpłat od naszych klientów i nie zawsze jesteśmy w stanie wszystko przewidzieć. Natomiast, jeśli jest coś, co według Ciebie należałoby zmienić jesteśmy otwarci na sugestie, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiamy, Zespół Dial Tone.
Unknown

08.07.2019 14:25

Żart prawda? Gdyby rzeczywiscie cos bylo robione w tym kierunku to wyplaty byly by na czas a tutaj jest tylko mydlenie oczu i kpina z pracownika, ja to sie dziwie, że jeszcze zadne odpowiednie osoby sie nie wziely za firme, zero szacunku do pracownika i wymagania z czapy gdzie wiadomo jak to sie odbywa.
Morgan

15.04.2019 17:38

Praca do kitu ludzie do kitu(usunięte przez administratora)

16.04.2019 08:28

A mógłbyś uzasadnić swoją opinię, z czego ona wynika ?
Wynagrodzenie

11.04.2019 09:53

Jak to jest, że dalej firma nie potrafi wynagrodzenia na czas wypłacić
Nie polecam

03.04.2019 15:32

Byłam, widziałam, nie polecam.

08.02.2019 11:10

20.02.2019 23:09

Z pewnością pytanie komu hejterzy podszywający się pod innych...
Zdesperowany

05.02.2019 15:04

Wiadomo jak wyplaty we lutym ? Czy bedziemy czekać znowu do ostatniej chwili ?
Artur Coach

20.02.2019 16:13

Wiedzę że poszła skarga do administratora. Czy administrator mógłby powiedzieć dlaczego połowę wpisu usunął w obiektywnej wypowiedzi, w której nie użyto wulgaryzmów ani nazwisk osób? Jest to recenzja warunków pracy i odniesienie się do przedmówcy.. Przecież w wypowiedzi dariusza również można tą miarą usunąć połowę wpisu. W skrócie jak wygląda zatrudnienie: Brak wypłacanych pensji na czas Premie 300 zł brutto (jak uda sie wyrobić) Podstawa 2500 brutto, a po 9 msc może będzie więcej a może zostanie tyle samo. Ukraińcy za tyle nawet nie pracują. Coachingi z koordynatorem, w których odsłuchiwane są twoje rozmowy i nawet jeśli rozmowa jest dobra i tak usłyszysz że było źle i masz sie poprawić. (usunięte przez administratora) Połączenia wpadające bez choćby sekundowej przerwy. Nie bez powodu ludzie odchodzą i będą odchodzić. Każdemu odradzam tą pracę, jedyne co was czeka to wyzysk ze strony jednoosobowego zarządu tej firmy. Najgorzej płatna praca! Już na ulotkach macie większą stawkę i nie trzeba słuchać krzyków w słuchawce i udawać że piosenka leci.. ludzie zastanówcie się.

20.02.2019 22:27

Każdy z nas wie, że beszczelnie podszywasz się pod Artura. Jesteś podłą osobą. Nie podszywaj się pod innych tylko miej odwagę.... chore.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dial Tone?

Kontakt - Dial Tone Sp. z o.o.

Prosta 36 53-508 Wrocław

Axfina Polska Sp. z o.o. (dawniej E-Kancelaria Grupa Prawno-Finansowa)
Nowa

19.02.2019 16:00

Witam, Zastanawiam sie nad złożeniem cv. Czy ktoś mógłby powiedzieć jak wyglądają zarobki, premie. System szkoleń, wypłaty, możliwości rozwoju i awansu w firmie. Prosze o odpowiedź, z góry dzięki.

20.02.2019 11:38

Jeżeli chodzi o zatrudnienie na stanowisku Specjalista ds. Windykacji, zarobki są oferowane w zależności od dotychczas zdobytego doświadczenia. Jednak do zatrudnienia w firmie nie jest ono niezbędne gdyż oferujemy pakiet szkoleń. Trwają one ok 2 tygodni. Możliwość awansu i premii zależy od osiąganych wyników. W systemie premiowym brana jest pod uwagę zarówno efektywność jak i skuteczność, im wyższa skuteczność tym większa premia.
Artur Coach

20.02.2019 16:24

Idź śmiało, wezmą każdego, bo już się boją że zabraknie ośób do odbierania słuchawki od 8 rano..Nawet studenci nie dają się tak wyzyskiwać więc szybko odchodzą. Nikt kto chce zarabiać w miarę dobrze tam nie pójdzie bo tam się nie zarabia, tylko walczy o przetrwanie do 10. Co się okazuje, wchodzisz 10 na konto a pensji brak. Odradzam. Pozdro
Call center

11.08.2018 10:52

To juz jest przegięcie. Nie pierwszy raz zdarza sie że wypłaty nie dostaje sie na czas. Czy to taki problem zrobic zlecenie przelewu dzien wczesniej a nie czekac do ostatniej chwili?umowa wyraznie mowi ze 10 dnia miesiaca kasa ma być na koncie. Jakbys sie czlowieku zbuntowal i do roboty nie przyszedl to by cie wywalila PREZESOWA,ale jej wszystko wolno. Sa równi i równiejsi.
Vectravectra

27.09.2018 16:28

Trzeba zlecić windykację firmie konkurencyjnej. Zbiorowo. Jak można dopuścić,żeby tego profilu firma sama była patologicznym dłużnikiem?
?

22.11.2018 22:32

A kogo(usunięte przez administratora)wywaliła?

08.11.2018 17:02

To jest śmieszne

09.11.2018 19:47

Znowu brak kasy na wypłaty!

18.09.2018 10:39

20.09.2018 14:19

Nic nie da się powiedzieć pozytywnego o tej firmie...

13.08.2018 09:58

Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. To co się przez ostatni czas zaczęło dziać w tej firmie, jest krytyczne. Niby się ogłaszają, że szukają ludzi do pracy, że firma się rozwija, chyba jak papier toaletowy i to szary... Z pensją tak zawsze było i niestety raczej chyba tak pozostanie, Agent2 świetnie to ujął. Dobrze, że przygoda z tym okrętem już się zakończyła, bo nie wiadomo, jakie by losy mogły tam człowieka jeszcze spotkać. Współczuje obecnym i przyszłym pracownika tego okrętu, jego kapitan nieźle kombinuje...
Agent 2

12.08.2018 19:42

Dlatego ze zabrakło to pracownicy mają dorzucać ze swojej kieszeni? To może trzeba zaoszczędzić na wakacjach?(usunięte przez administratora). Dobrze ze juz mnie tam nie ma. Powodzenia dla tych co zostali

12.08.2018 17:38

Żenada, żenada... To co się wyrabia, to jest przegięcie(usunięte przez administratora) Widzę, że nadal się nic nie zmieniło. (usunięte przez administratora) Nie dawać wypłaty na czas, ludzie mają swoje zobowiązania i własne życie, po to pracuje się, aby mieć się z czego utrzymać. To jest karygodne... Ludzie, rzućcie papierami, zostawcie niech tylko "góra" siądzie na słuchawki... Masakra, masakra...
Pracownik 18

11.08.2018 18:42

O widzę ze ktoś tu się jeszcze nie przyzwyczaił do standardów tej firmy. Przecież wypłata jest albo w ostatniej chwili albo do kilku dni po dziesiątym. (usunięte przez administratora) Ale przecież wszyscy siedzą cicho i nic z tym nie robią wiec godzą się to.
Zaszokowana

24.06.2018 09:10

Uwaga! Uwaga! Uwaga! (usunięte przez administratora)firmy przed chwilą na swoim Facebooku zamieściła wpis, że nie opłaca się kobietom dawać umowy o pracę, bo ta za moment powie, że jest w ciąży a biedny pracodawca będzie ponosił koszty utrzymania pracownika!!! Dla zainteresowanych podzielę się screenami. Omijać tą (usunięte przez administratora)firemke szerokim łukiem! (usunięte przez administratora)

24.05.2018 16:35

@Agent, dlaczego dojazd graniczy z cudem? Czy chodzi o korki? A jakie są zmiany w Dial Tone ? Zachęcam Was do pozostawienia na tym forum aktualnych informacji dotyczących tej firmy jako pracodawcy. Wszystkie Wasze uwagi będą służyć jako pomoc dla osób, które planują zatrudnienie w firmie.

24.05.2018 19:23

Tam wiecznie były korki, a z przebudową skrzyżowania jest coraz gorzej btw. Czy ja wiem, czy warto pisać negatywne opinie, to trzeba byłoby użyć samych wulgaryzmów, ale szkoda i tego.. Ta praca nie jest dla ludzi o słabych nerwach. To tyle w tej kwestii...

18.05.2018 17:06

Czy aktualnie szukają pracowników do Dial Tone? Coś wiecie na ten temat? Przeglądałam stronę internetową, ale niestety nie znalazłam żadnych informacji. Ktoś może podzielić się uwagami jak wygląda rekrutacja do firmy? Czego można się spodziewać na rozmowie?

21.05.2018 20:53

Pracownicy zawsze byli potrzebni, nie każdy jest odporny na stres i na kontakt z różnego typu ludźmi. Rekrutacja na przestrzeni lat się zmieniła. Można próbować wysłać cv, ale odradzam, jeżeli nie chcę się człowiek zawieźć. Różne firmy szukają pracowników, może warto poszukać gdzie indziej, a nie koniecznie tutaj, zwłaszcza że dojazd na Okulickiego graniczy z cudem...

11.05.2018 10:16

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Dial Tone Sp. z o.o.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

21.05.2018 20:49

Oczywiście, że atmosfera jest bardzo ważna, ponieważ większość czasu spędza się ze współpracownikami, a wiadomo im lepsza atmosfera, tym lepiej się pracuje i szybciej czas leci, pomimo tego na jakich dłużników się trafi. Ale ta atmosfera już nie jest taka jak kiedyś...

23.01.2018 09:55

@Agent no to dobrze, że żaden pracownik nie jest zmuszany do zostawiania po godzinach, drugi plus to jest to, że dostajecie od firmy Dial Tone wynagrodzenie za nie. A Ty już zrezygnowałeś z pracy w tej firmie, tak?
Pan i Władca

15.05.2018 16:50

Julita....! Ile ci zapłacili za to pisanie bzdur ???

17.02.2018 22:29

@Julita nie ważne to jest czy się pracuje czy pracowało. Po prostu są ludzie, którzy mają takie, a nie inne zdanie i niech tak pozostanie. Powodzenia :)
Larry

11.04.2018 01:50

Moim zdaniem prezes nie nadaje się do tego żeby prowadzić spółkę .. niestety. Nie z tym kapitałem i nie z tym podejściem. Prowadzić firmę zatrudniając żony dyr Klientów. Sorry, ale długo to nie pociągnie. Zresztą ukłon w stronę ludzi zatrudnionych, że aż tak długo pociągnęło. Powodzenia! Zawsze zdobedziecie jakieś doświadczenie.

29.08.2017 15:24

Folk

07.03.2018 22:31

No właśnie, dlaczego?

05.01.2018 15:23

@Ktoś czyli w firmie Dial Tone praca jest doceniana. @Agent czyli nie ma możliwości odmowy zostania po godzinach w pracy? Codziennie zostajecie? Czy jest to właśnie spowodowane tym, że mało osób chce pracować i brakuje Wam osób do pracy?

06.01.2018 18:36

@Julita tak to jest spowodowane tym, że jest mało osób do pracowania, ale nie ma przymusu nadgodzin, zostajesz z własnej woli,chcesz sobie dorobić, to zostajesz-proste.

04.01.2018 17:59

@Julita jeżeli chodzi o nadgodziny, to płacą nie powiem, że nie- bo to byłoby kłamstwo. Ale szkoda słów na tą firmę i na zarządzających, poprostu żenada. Najlepiej nie pracować tam, nerw sobie nie szarpać, na co to komu. Na rynku jest duże zapotrzebowanie, także sami odpowiedzcie sobie na to pytanie ;) A rotacja jak była tam, to będzie. Nic nie da zachęcanie ludzi do pracy. Ludzie bronią się jak tylko mogą aby unikać tego dryfujacego statku po mieliźnie. Powodzenia tym co pracują, tym co pracowali i co zamierzają...
Ktoś

22.12.2017 14:54

Ludzie są w porządku. Jak się pracuje dobrze i chce się rozwijać to zawsze jest szansa na podwyżkę.
Ktoś

30.11.2017 10:45

Wiecie to nie jest korporacja, która ma kasę na byle co. W małej firmie wszyscy się znają i to normalne, że nie dają kasy za nic. Firma ma wysoką skuteczność bo na tym zależy i to jest ważne i będzie się rozwijać czy pasuje to "byłym pracownikom", którzy pracowali x lat temu czy nie. Nigdy nie będzie idealnie, ważne żeby było fajnie.

28.11.2017 22:10

@Julita minusem tej pracy było i jest to, że nie liczy się zdanie pracownika, tylko najlepiej aby robić nadgodziny, bo jak się ma dużo klientów, a jest duża rotacja, do dzwonienia jest bardzo dużo, a nie ma komu robić. Co z tego, że niby "motywują" do pracy, za te śmieszne pieniądze, rotacja tu będzie zawsze. Ludzie uciekajcie jak możecie :) omijajcie szerokim łukiem :)

Zostaw merytoryczną opinię o Dial Tone Sp. z o.o.