ADAMUS HT Sp. z o.o.

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 108 ocen.

Opinie o ADAMUS HT Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADAMUS HT Sp. z o.o.

Ryszard

Użalanie sie na forum nic nie zmieni. Jestem pewnien, że informacja na piśnie złożona szefowi na biurko z potwierdzeniem odbioru może zmienić dużo!!

Iza

@Oko czy jesteś pewien, że chodzi Ci o mobbing? Wiedz, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy zgłosiłeś to gdzieś? A może ktoś jeszcze odczuł mobbing w firmie ADAMUS HT Sp. z o.o.?

Gall

Bądźmy szczerzy, jest zapiedziel, zleceń nie brakuje, wręcz jest rozwój. Firma jest producentem, toteż czas i precyzja wykonania zleceń jest najistotniejsza dla kontrahentów. Taka jest rola sprzedawcy swego produktu, a ten jest najlepszym obrazem pracowitości ludzi w Firmie. Owszem maszyny czasem się psują, ale i tak na szczęście w skali ogółu rzadko, a jeśli nawet to wsparcie wewnętrzne naprawy czy nawet zewnątrz Firmy pomaga skutecznie usunąć awarię, choć przestój czasem boli, a na pewno irytuje. Monotonia pracy? Tak bywa, że człowiek napatrzy się na te same wałki, potem stemple, płytki, później blistry, ciągle toczenie, frezowanie, szlifowanie, drążenie... te same wymiary danej serii lub ta sama, bądź podobna dokumentacja. Sorry, jak coś jest dobre do wszystkiego, to jest do niczego, dlatego większość ludzi w Firmie to "the beściaki" w swojej dziedzinie, na swoim stanowisku. Ewentualnym maruderom chyba żadna praca nigdy nie dogodzi. Można by jeszcze popracować nad pagórkami nawierzchni przed budynkami... porządkiem, ładem i składem w tym miejscu, bo jak pokazuje magazyn na parterze, aż chce tam się przychodzić, progres, szacun. Pozdrawiam ziomków doli tej Firmy i "step by step" do przodu!

Oko

Kolego Anonim mocne słowa, ale na marginesie Pan K. Grze.mobingowal na dole teraz robi to u góry. STARE PRZYSŁOWIE MÓWI, KTO MIECZEM WOJUJE OD MIECZA GINIE. Napewno szacunku to on u ludzi nie ma reszta to tak jak napisałeś

luc
@Oko 22.07.2017 06:27
Kolego Anonim mocne słowa, ale na marginesie Pan K. Grze.mobingowal na dole teraz robi to u góry. STARE PRZYSŁOWIE MÓWI, KTO MI...

K. Grze tak mobbinguje ... (krzyk! bez powodu dla popisu oraz aby zrobić pokazówkę innym (zastraszyć ich dla przykładu), poniżanie publiczne, grożenie śmiercią\utratą pracy ---> "Cytat: jesteś do odstrzału" w hali wiele razy takie okrzyki słychać. On to robi chyba za zgodą właściciela firmy bo często się powołuje na dobrą znajomości i poparcie u Henryka ... (tak mówi, chyba ze to kolejne jego kłamstwo i manipulacja) Jeśli jednak tak jest to jest to zaskakujące poparcie jakie on dostaje i na jakie się powołuje w rozmowach z ludźmi zważywszy że strasznie szkaluje za plecami jego syna B. taką mu opinie zrobił ze mało kto traktuje B. poważnie i z szacunkiem (taki panuje wzajemny szacunek i kultura) albo to akceptujesz albo zmieniaj prace. nagrywaj A co jeśli taki K. Grze jest im właśnie potrzebny... ??? możne jest tak ze świadomie akceptują takie traktowanie ludzi ?

Anonim

W firmie robi się nie wesoło, do władzy doszli dosłownie aktorzy z filmu głupi i glupszy. Wiadomo o kogo chodzi, o tych dwóch z akwarium. Jeden lepszy od drugiego. Czerwony księżyc teroryzuje ludzi, i drze pape. Produkcja poszła do przodu pensje w miejscu ale poganiaja jak psy w zaprzegu żeby tylko oni wzięli dobra premie. Dwa jak ktoś chce dobrze zarobić musi być pociotkiem jak co niektórzy jak nap. Na drazarkach przyszedł młody ledwie co pracuje już kasa odpowiednia po miesiącu a teraz taki fachowiec, że po pół roku szkoli ludzi. Szok . czemu inni nie mogą tak zarabiać na innych działach, nie tak tu jest pocioty mogą. Ubikacje wołają o pomstę do nieba. Tak że nie jest już dobrze dla robola. O i na koniec najlepszy jest KOORDYNATOR PODTRZYMANIA RUCHU, TYLKO JAKIEGO CHYBA KOLEJOWEGO, wali taką lipe i bałagan że szok, co naprawi za godzinę zepsute ale z gadki to normalnie dyrektor. Tak że nie jest najlepiej. Przychodząc nie miejcie złudzeń że bedzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo nie jest. A będzie gorzej dla dla tych co tak naprawdę pracuja,A Rudy lis to tak czaruje szefa kłamie, mami, gada nieprawdę o ludziach oby tylko jego pupsko było ok, że go jeszcze trzymają, parodia, chyba lepiej by było gdyby domki z kart składał. Zresztą obydwie te dwie rybki z akwarium, to zwykłe śledzie z beczki, nie dość że nie dobre, to wali chamstwem, buractwem, prostotą, brak podejścia do człowieka, a ten mniej główny czerwony lampion to się nadaje do obory prawdziwy buras

Lolek

Odnośnie ostatniej wypowiedzi widzę tu pewne przeklamanie i to znaczne, pracownicy którzy już się nie uczą pracują w zakładzie już wiele lat parę lat maja takie same stawki jak nowo przyjęci, stolarze, listonisze, piekarze więc tego nie rozumiem ktoś tu kłamie.

Kadry
@Lolek 16.05.2017 19:50
Odnośnie ostatniej wypowiedzi widzę tu pewne przeklamanie i to znaczne, pracownicy którzy już się nie uczą pracują w zakładzie...

Pracownik, który uważa, że ma za niską pensję powinien zgłaszać się bezpośrednio do Pracodawcy. Może też napisać list.

Culio

Byłem tam , jeśli chodzi o samą pracę to jest ok jak ktoś chce pracować , tyle że nie mówią że jest to praca w szkodliwych warunkach , Pył szlifierski , mgła olejowa itp. to wszędzie tam lata i tworzy nieźle zabójczą mieszankę dla płuc i układu oddechowego . Jestem Alergikiem i od razu na początku pracy dopadł Mnie kaszel i ciężkie oddychanie które nawet po kilku miesiącach nie chciało przejść... obecnie już się tam nie męczę :) szkoda zdrowia ..

niepolecam
@KK 11.04.2017 11:34
Tu nie ma szkodliwych warunków, wszystkie normy są zachowane i nie przekraczamy ich. A Pan to ma przede wszystkim alergię na p...

Tu jedynie normy czasu pracy nie są zachowane oraz brak wynagrodzenia za godziny nadliczbowe ale to pikuś.

KK
@niepolecam 18.04.2017 07:21
Tu jedynie normy czasu pracy nie są zachowane oraz brak wynagrodzenia za godziny nadliczbowe ale to pikuś....

Bzdury Pan pisze, za nadgodziny płacą i to z nawiązką. Ci co pracują długo w firmie wiedzą, że można tu dobrze zarobić. Jak nic się nie umie to trzeba trochę czasu poświęcić na naukę. Najwidoczniej tutaj niektórzy mylą naukę z pracą.

Kolo

Hej ten co w Remika. Gra co u ciebie degustatorze świeżych owoców

erwin

potrzebują kogoś na tokarki cnc? jak wyglądaję płace i warunki? kadra w porządku?

M
@erwin 02.02.2017 19:29
ok dzięki :) a pan M z firmy że tak zachwala czy to szczera opinia? :)

Prawdę piszę, pracuję tu od wielu lat, nie mam im nic do zarzucenia.

erwin
@M 03.02.2017 07:51
Prawdę piszę, pracuję tu od wielu lat, nie mam im nic do zarzucenia.

ok. to dzięki w takim razie :) a Pan na produkcji pracuje na cnc?

jelonek

ile się zarabia w biurze i na produkcji?

czytarz

wypowiedzi tu sa na niskim poziomie co oznacza ze załoga to ciemna masa idealna do manipulacji a i zarzad pewnie komune pamieta.

Kris

Ale to nie jest chyba zbyt ważne przez kogo i czy jakąś agencję czy nie się rekrutuje do Adamusa, najwazniejsze to poznać adres email jakiś i tyle, żeby można było wysłać, albo adres pocztowy, aby można było pójśc osobiście i załatwić tą sprawę raz na zawsze

dzik

rekrutacja w agencji Unikadr dla Adamusa

Tom ili Dżons

Wiele osób ma nadzieję że kier.BOB BUDOWNICZY ,angielska bajka czyli Moiti Paiton w czasie krótszym jak czasoprzestrzeń ,w końcu poczuje lot Ikara.zaraz,zaraz,zaraz słyszę oklaski,to tylko moje wrażenie ,Panowie,ale BOB rozglądam się za dobra budową dla Ciebie.A dla SZEFA DUZO ZDROWIA , że wytrzymuje z takimi ludźmi.A tak ogólnie lubię tu pracować jak ktoś ,nie jest wybredny , znajdzie tu dla siebie miejsce,a zapomniałbym,PANIE z marketingu namawiam na występy miss ,macie potencjał, błyszczące urodą figurą,no i BRAWO WY,Ja jestem zawsze ZA.A spotkać mnie możecie przy automacie z kawą. ZNAK ROZPOZNAWCZY różowy rower składak jestem w okularach D&G no i mucha jak jaka czarna lata przy automatach .A teraz trochę cukru,PANIE Bartoszu ja się staram w pracy ,wiec niech Pan się postara, życzę lepszego miejsca rankingowego w skokach,przez przeszkody konno.A klubowi pilkarskiemu dużo goli ,ale w siatce przeciwnika.W skrócie taka to firma ,jest ok ale zawsze może być lepiej.

Jober

job is the best!

Kolega

Nie wiem czy 4000 na reke to jest ok , pracowalem w firmie 15 Lat temu i prawie tyle wyciagalem to obecnie , biorac pod uwage inflacje 6000 bylo by ok

Lipa

O jakim klubie sportowym Ty piszesz chcesz mnie pozbawić , rozmawiałem mnie do lez

Lipa

O jakim klubie sportowym Ty piszesz chcesz mnie pozbawić , rozmawiałem mnie do lez

GOŚĆ

No to jak to jest??? Firma pada? pan bartosz, napiszę z małej litery bo to nikt, zwalnia i zwalnia i obstawia się byle kim typu budowniczy szymek, a my robimy w JA-TO kokosy, gdzie się dwóch kłuci 3 korzysta ŚMIECIU!!!

Drid

A jak wygląda sytuacja w sprawie operatorów CNC? ktoś jet w stanie napisać czy są przyjęcia na to stanowisko i jakie są stawki?

jd

To chyba szybko nie znajda

dzik
@jd 08.02.2016 15:10
To chyba szybko nie znajda

szukaja caly czas i nikt im nie odpowiada

jd

Jakoś nie mogą znaleźć! Chyba nikt im nie pasuje.

dj

Robia rekrutacje, ale nie zatrudniaja. Nie wiadomo kogo szukaja?

Ja

Cytuje słowa piosenki lady pank-Fabryka małp, fabryka psów rezerwat dzikich stworzeń, zapadłych tak że nawet Bóg i Bóg im nie pomoże.Gdzie spojrzę dokoła dżungla

Ja 2
@Ja 28.10.2015 14:41
Cytuje słowa piosenki lady pank-Fabryka małp, fabryka psów rezerwat dzikich stworzeń, zapadłych tak że nawet Bóg i Bóg im nie...

Tekst zacytowany "na haju". Miliard lat świetlnych od prawdy. Firma ma wymagających klientów więc wymaga. Nie dla mięczaków!

ziom

Witam mam pytanko ile robi sie tam godzin miesiecznie i jaka jest placa dla swierzych operatorow a jaka dla doswiadczonych ?

Przylizany Waclaw

Moze na hartownie przyjmuja , robota lezaca I cieplo ?

figaro

Co z tego że szuka jak zmieniają się jak rękawiczki po wprowadzeniu systemu 4 brygadowego niektórzy myślą już o innej pracy to wykorzystywanie nie praca a odzewu finansowego nie widać ko wytrzyma Świątek piątek

kaktus

Nowo warszawka

prawda

4 brygadowy system po co za dużo do płacenia pośrednikom w warszawie no tak ale tam płacą pracownikom od 150 zł za godzinę nie warto było tu dołożyć czy brak słów

jun

Jak u prywaciarza dziś jesteś jutro cie nie ma przywilej bogatych kto bogatemu zabroni albo robisz albo won

yanki dodo

jest ok

Pracownik

W firmie są normalne umowy pracy , z tego co wiem to szukają Frezera i drążącza, może tez szlifierza, trzeba się zgłosić do kadr z CV tam jest Małgosia i pomoże , pozdro.

cisza

no widzisz hyo nikt nie odpoweidzial na Twoje pytania - moze troche ich za duzo bylo ja bym sie skupil na jednym - w jakiej formie sa zatrudniani nowi pracownicy - boto dla mnie wazne - nie chcialbym sie wpakowac w jakies umoy zlecenia bo niestety to studnia bez dna - pozdrawiam wszystkich i czekam na informacje

b.k

Dlaczego ludzie uciekają z działu drążarek, gdzie leży prawda.

klocek

Z nikim się nie dogadamy karty, pieniądze zmieniają tu ludzi w zwierzencą patologie,a słowo od kierownictwa dziękuję, jak idzie czy jest ok zapomnij,z wyjątkiem samego Pana (usunięte przez administratora)reszta to wysokie nosy i młodość czarujący żeby cię podp... (usunięte przez administratora)Znają na temacie. A już najlepszym znawcą. Branż jest sam dyrektor produkcji Pan (usunięte przez administratora) jest najlepszy

Pracownik

W Adamusie jest ok, dużo nowych twarzy, firma mocno inwestuje, maszyny są bardzo skomplikowane i ciagle dostarczają nowe, obecnie rownież trwa rozbudowa. Ja pracuje tu 12 lat i nie narzekam, robię swoje kasa dobra jak się nauczysz, muszę przyznać ze jestem zaskoczony negatywnymi opiniami [usunięte przez moderatora] na tym portalu i uważam ze dobrze się stało gdy ich wywali bo w życiu narzekają tylko [usunięte przez moderatora]

kolo

Jest no dobrze ale niektorym wiecznie malo kasy i za minuty zjedza cie zywcem

Pracownik

Ja uwazam ze dlatych co chca pracowac to jest ok. zarobkisa na poziomie 4000 do ręki i pensja punktualnie. Oczywiście kierownicy nie są łatwi ale jak [usunięte przez moderatora]Roboty i nie ma poprawek to jest ok. A jak komuś się nie podoba to niech [usunięte przez moderatora] Na kuroniówe bo to jest dla [usunięte przez moderatora]

Robol

W tej firmie jest parę osób które mają pojęcie o robocie , reszta po prostu [usunięte przez moderatora] żeby jakoś przeżyć ale jest sposób na firmę tylko w jedności siła .Wszyscy jak jeden mąż musieli by stanąć na wysokości zadania i po prostu zastrajkować albo dajecie podwyżkę albo odchodzimy i firma pada .Tylko że połowa się boi wychylić i siedzi cicho .co do kierowników to tylko Piotr P. ma jakiekolwiek pojecie o kierownictwie i pracy reszta to zbędne [usunięte przez moderatora] które nie ma pojęcia o niczym i się na niczym nie zna z całym tym [usunięte przez moderatora] na czele BOB Bu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iczy ,a nie kierownik produkcji. Z Pozdrowieniami Wkrótce były pracownik

anonim

ja powiem tak pracuje w tej firmie 7 lat wiadomo było różnie lecz moim zdaniem obecnie atmosfera jest ok jeśli chodzi o kasę ja nie narzekam a u nas na szlifowaniu nie ma lekko.Jesli komuś się nie podoba to niech roboty sobie szuka a nie [usunięte przez moderatora] w internecie jak mu żle bo[usunięte przez moderatora]nie ma żeby odejść i dać normalnym ludziom pracować Więc poszukaj sobie roboty [usunięte przez moderatora] i daj żyć i pracować innym

anonim

A ile godzin pracujesz na te 3.000 na rękę 200h-230h i co to aż tak dobrze płacą i jeszcze jesteś na każde ich zawołanie jak [usunięte przez moderatora] A poza tym traktują cie jeszcze jak [usunięte przez moderatora]

pracownik

Panowie impreza świąteczna była , jedzenie ok i premie dodatkowe dali klimat jest obecnie znośny szef B zrobił pożadki w kadrze kierowniczej wiec da się wytrzymać. Jesli chodzi o zarobki to nie ma tragedii zawsze trójkę na rękę dadzą i co jak co ale punktualnie. Mamy obecnie remonty wiec chyba bedzie lepiej jak skończą. obiektywnie nie jest żle.

anonim

Znam Adama od lat, w porządku gość, zawsze można się czepiać ,ludzie są różni. Adam jest ok.

zadowolony z pracy

Panowie idą święta pewnie jakieś bony dadzą albo paczki na święta jak to jest w każdej porządnej firmie,a za taką się uważa ADAMUS HT.A jak ktoś będzie się czuł niedoceniony to będzie mógł przyjść do pracy w niedziele po świętach za darmo jak to było rok temu.A i zapomniałem o tej wspaniałej imprezie z kadrą kierowniczą w sylwestra.Widzicie jak firma dba aby była rodzinna atmosfera a wy tego nie doceniacie.Szkoda tylko że rodzina jest patologiczna.

marian

dołączam się do wypowiedzi Gallusa; radzę omijać tą firmę z daleka!

obecny pracownik

Panowie nareszcie jest świeże powietrze w firmie , Szef jak wział się za pożątki to jest czum oddychać, [usunięte przez moderatora] wyleciały, nowe chłopaki są ok a i kasa wreszcie się zgadza i jest przed czasem no i dodatkowe premie, poprostu szok pracuje już 9 lat ale tak pozytywnie nie bylem jeszce zaskoczony, szacunek dla młodego szefa, jeszcze trochę i zacznę przychodzić do roboty z przyjemnością myślę że szef już zrobił swoje teraz resztę chwastów możemy sami wyplewić, jeszcze raz szacunk szczególnie za pozbycie się szfaba a [usunięte przez moderatora] wreszcie nauczy się na czym robota na produkcji polega i to kolejny dobry ruch

brakomisztrz

piszecie bo piszecie jak ktoś wcześniej napisał jak byście kasę dostawali z2-3 miesięcznym opóżnieniem to byście piszczeli albo pracowali w zimnicy .Narzekacie na ekstra warunki wiadomo kasa jest za mała jak na taką precyzyjną i dokładną .

brakomisztrz

piszecie bo piszecie jak ktoś wcześniej napisał jak byście kasę dostawali z2-3 miesięcznym opóżnieniem to byście piszczeli albo pracowali w zimnicy .Narzekacie na ekstra warunki wiadomo kasa jest za mała jak na taką precyzyjną i dokładną .

angel

te negatywne opinie to banda [usunięte przez moderatora].niestety żeby zarobic to trzeba pracowac,a nie symulowac,a słabe ogniwo [usunięte przez moderatora].

Zostaw opinię o ADAMUS HT Sp. z o.o. - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADAMUS HT Sp. z o.o.