ZL Nałęczów Zdrój

Adres: 35, 24-150 Drzewce

NIP: 7162813257 KRS: 0000426075

ZL Nałęczów Zdrój
2 919 293 5 1

Opinie o ZL Nałęczów Zdrój

Filtruj opinie po kryteriach:

Hihi
 Opinia

Made by Suliga xD Made by Kalinowski xD śmiechlem :D

Pomocna?
TakNie
1234
 Opinia
@Hihi 19.07.2019 22:28

Art. 23 Kodeks Cywilny. Takich jak ty trzeba ścigać. Mam nadzieję, że w/w tego tak nie zostawią.

Pomocna?
TakNie
Cis
 Opinia

Po co było dawać vouchery na 40lecie istnienia firmy jak teraz nie można ich zrealizować bo są problemy z urlopami... Bez sensu

Pomocna?
Tak2Nie
Kolezka
 Opinia
@Cis 27.06.2019 10:53

Może Ty masz problem z urlopem,ale jak ktoś chce to sobie z tym poradzi. Kierownicy idą nam na rękę i pojedynczo wysyłają na wypoczynek,tylko trzeba porozmawiać po ludzku a nie pluć jadem i robic awantury.

Pomocna?
Tak1Nie3
Koleżanka
 Opinia
@Kolezka 27.06.2019 11:43

nie jestem żmiją żeby pluć jadem... Także nie jestem dzieckiem żeby robić awantury... A co chodzi o URLOP to jest on do dyspozycji pracownika i Kierownictwo nie może robić problemu i łaski....

Pomocna?
TakNie
CzarPar
 Opinia

Firma Cisowianka jako pracodawce można ująć i w pozytywnie oraz negatywnie. Wiadomo wszystko tworzą ludzie, osoby zarządzające jak i pracownicy. Niestety sami pracownicy się nakrecaja i tworzą czasami atmosferę nie do wytrzymania. A pomoslowosc pewnych kierowników to normalnie zasługuje na Złote Maliny Kierownika roku. Dziwne że na jednych zmianach można skorzystać z odbioru dnia wolnego na innych nie. Czasem można się zastanowić jak oni zostają tymi kierownikami.

Pomocna?
Tak6Nie1
Pozytywny
 Opinia

Super impreza na 40 lecie. Pyszne jedzenie,fajne koncerty i bardzo miłe niespodzianki dla pracowników z najdłuższym stażem pracy. Dobrze też, że nie było alkoholu. Tak trzymać Panie Prezesie i Pani Doroto! ps. Jest Pani bardzo sympatyczną i piękna kobietą.

Pomocna?
Tak9Nie2
Ja
 Opinia
@Pozytywny 27.05.2019 15:09

Hehe impreza mogła być tylko co do niespodzianek się nie zgodzę. Szopka jak zawsze. I gdzie nagrody dla dzieci które zajęły trzy pierwsze miejsca w biegu na orientację tak jak obiecywaliscie. Wstyd i (usunięte przez administratora) jak zawsze.

Pomocna?
TakNie5
Małpa
 Opinia
@Pozytywny 27.05.2019 15:09

Tak Super impreza a prezenty to jakaś porażka po co ludziom walizki jak jest zakaz brania urlopu w sezonie letnim a i poza nim jest nadal system czterobrygadowy i o urlop trudno. Więc prezenty nie trafione.

Pomocna?
Tak5Nie2
Maik
 Opinia
@Małpa 27.05.2019 20:16

Przestańcie marudzić! Jak tylko zobaczyliście koperty to myśleliście, że to pieniądze skąpe hieny! A ja tam się cieszę z walizek, będą na urlop jak znalazł.

Pomocna?
Tak3Nie1
anonim
 Opinia
@Małpa 27.05.2019 20:16

Jak dla mnie impreza była okej. Dobrze, że w ogóle coś organizują w innych firmach nie zawsze są. Walizka dobra i przydatna rzecz. A co do urlopów latem to wiadomo, że jest sezon to trzeba pracować później można brać wolne ile się chce.. jak się decydujesz na robotę to zazwyczaj jest tak że kilka miesięcy ciężkiej pracy jest jak u nas latem a potem to się stabilizuje.

Pomocna?
Tak3Nie2
Heloo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Premia na święta po 400 zł ???? Takie rarytasy tylko w Cisowiance! Dziękujemy Panie Prezesie ????

Pomocna?
Tak7Nie3
Nick
 Opinia

Fajne Święta w tym roku

Pomocna?
Tak3Nie3
Miśkowy
 Opinia

Gdzie są pączki????

Pomocna?
Tak18Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gib
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Miśkowy 28.02.2019 22:31

Szkoda,że firma zrezygnowała z tak miłego gestu...

Pomocna?
Tak18Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Asia
 Opinia
@Miśkowy 28.02.2019 22:31

Czy laboratorium i kJ to dwa oddzielne działy, jak wyglądają tam zarobki,? Czy jest też premia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miśkowy
 Opinia
@Asia 03.03.2019 10:22

Laboratorium i Kj to osobne działy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kok
 Opinia
@Asia 03.03.2019 10:22

Najniższa krajowa,tak jest tez premia ale tylko od marca do września.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy. O
 Opinia
@Kok 05.03.2019 07:14

Nie jest to prawda. Zarobki w wymienionych działach to nie jest najniższa krajowa, a premii nie ma. Obowiązuje stałe wynagrodzenie przez cały rok, a podwyżki są adekwatne do stażu pracy i zaangazowania pracownika.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Asia
 Opinia
@Nowy. O 05.03.2019 12:14

To ile można dostać na początek w laboratorium lub kJ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kok
 Opinia
@Asia 05.03.2019 14:45

Tego już sie nie dowiesz. To ze jest nieprawdą ta najniższa krajowa któraś z kierowniczek napisała,ale żeby się przyznać ile proponuje nowym pracownikom to już nie napisze. Jak na tak duża firmę,ciągle są to śmieszne pieniądze. Napewno poniżej 3000 brutto.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy. O
 Opinia
@Asia 05.03.2019 14:45

Jedyną drogą aby dowiedzieć się, jakie warunki zatrudnienia są oferowane po okresie próbnym na konkretnym stanowisku jest złożenie aplikacji i odbycie rozmowy z rekruterem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Akinimod
Nazwa działu: linia produkcyjna
 Opinia
@Nowy. O 05.03.2019 12:14

Czy na rozmowie kwalifikacyjnej do laboratorium są wykonywane jakieś zadania?

Pomocna?
TakNie
silimaure
Nazwa działu: linia produkcyjna
 Opinia

Czy na rozmowie rekrutacyjnej do laboratorium jest wykonywane jakieś zadanie dodatkowe ? sprawdzenie miejętnności?

Pomocna?
TakNie
Szef
 Opinia

A ja tam uwarzam że Cisowianka to dobry pracodawca. Pracuje tu 4 lata i zaczynałem od jednej maszyny,trzeba dodać że linie produkcyjne są tak nowoczesne i zautomatyzowany że praktycznie przez 8 godz się nic nie robi tylko wstawia preforme czy wsypuję nakrętki co 40 min. Po roku zostałem przeniesiony na inną linię,zdobyłem cenne doświadczenie i wiedzę a z dyrektorem K.P nie mam problemu i uwarzam go za osobę kompetentną i uczciwa. Dzięki temu,że nie bałem sie chodzić do niego do biora z ciekawymi pomysłami usprawnienia produkcji dziś po 2 latach pracy jestem młotszym kierownikiem. Pieniądze są naprawdę dobre jak na ten region a i z urlopem ja w lecie problemo nie mam biorę kiedy chce.

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
1234
 Opinia
@Szef 08.12.2018 13:25

Znaczy że donosiciel z ciebie porostu albo masz spore plecy... Żałosna istoto i ty się tym jeszcze chwalisz.. Dyrektor ma w nosie co mają do powiedzenia kierownicy a tu raptem zwykły operator od niedawna pracujący takie osiagniecia.. Gratulacje ????

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szef
 Opinia
@1234 08.12.2018 17:30

Nie to nie dyrektor ma w nosie to co mówią mu jego pracownicy tylko to wy uważacie że z nim nie warto rozmawiać. To jest normalny dobry człowiek i z własnego doświadczenia wiem że zawsze pomoże jak będzie taka potrzeba i umie docenić pomysłowość i innowacyjny sposub myślenia.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Yyy
 Opinia
@Szef 08.12.2018 13:25

To jak tak chodzisz do Pana Dyrektora to jeszcze po słownik zajdź.

Pomocna?
Tak38Nie
Były pracownik
 Opinia
@Szef 08.12.2018 13:25

Skoro przez 8 godzin nic się nie robi to dlaczego ludzie się zwalniają i brak jest chętnych do pracy- czyżby nie chcieli darmowych pieniędzy? Skoro linie są tak nowoczesne i zautomatyzowane to po co tam w ogóle wpuszczacie ludzi- o wiele łatwiej byłoby P.Kierowniku zarządzać tylko maszynami; bez pensji,podwyżek,urlopów ... Proszę nie poniżać pracowników póki jeszcze jacyś przychodzą po te darmowe pieniądze.

Pomocna?
Tak41Nie
Sprytny2018
 Opinia
@Szef 08.12.2018 13:25

Tak nowoczesne i zautomatyzowane piszesz panie "Szef" tylko dlaczego na magazynie tyle BKJ-tów? Co ty scenariusz do komedii piszesz na produkcji każdy olewa jak może jakość wykonania coraz bardziej przypomina lata 90-te. Prezes raczej nie ma pojęcia co się dzieje bo tak źle nie było dawno. Także wymiana kadry trwa wszyscy co wybierają się do pracy w Cisie życzę powodzenia i wytrwałości. Zapraszamy

Pomocna?
Tak12Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czeczeniec
 Opinia
@Szef 08.12.2018 13:25

Poprostu żenada!!! Wymiotować się chcę..????????

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ktoś , coś
 Opinia
@Szef 08.12.2018 13:25

Idź Szefie do szkoły bo Twoja i ortografia i składnia to jedna wielka porażka a wazelin używaj do smarowania łańcuchów.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
j. polski
 Opinia
@Szef 08.12.2018 13:25

Naucz się miernoto pisać po polsku!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tak
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

tak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gosia
 Opinia

Czy każdy nowy pracownik który przyjdzie dostaje tyle samo na początek ?Chodzi mi , że ten bez doświadczenia i i ten z doświadczeniem zarabiają tyle samo?Czy jest jakaś rotacja?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciocia
 Opinia
@Gosia 05.02.2019 10:28

To zależy od działu Gosiu.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ana
 Opinia
@Ciocia 05.02.2019 11:44

Hej ile dostaje nowy pracownik w laboratorium na początek, odpiszcie proszę

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Labo
 Opinia
@Ana 05.02.2019 15:35

2500 brutto bez doświadczenia,a doświadczona laboranta to juz stawkę się negocjuje indywidualnie.

Pomocna?
TakNie
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ana
 Opinia
@Labo 05.02.2019 15:53

Dziękuję, a premia jest jakaś do tego w laboratorium?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gosia
 Opinia
@Ciocia 05.02.2019 11:44

A możesz mi napisać coś więcej chodzi mi o linie produkcyjną

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciocia
 Opinia
@Gosia 09.02.2019 17:45

Linie są nowoczesne,praca nie jest ciężka bo wszystko praktycznie maszyny robią automatycznie. Jak czasem obserwuje chłopaków,to większość czasu siedzą przy biurku i obserwują tylko co się dzieje. Oczywiście zdarzają się wyjątki jak zmiany asortymentu czy zabiegi poprawiające mikrobiologie,ale to tak raz na 2/4 dni. Ogólnie chłopaki fajnie zarabiają na produkcji i panuje zdrowa atmosfera. A zaczynasz od 2400 brutto z tego co mi wiadomo.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gosia
 Opinia
@Ciocia 09.02.2019 21:17

Dzięki za info

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aksa
 Opinia
@Labo 05.02.2019 15:53

Ja też dopytam czy w tym laboratorium jest premia do podstawy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MEFF
 Opinia

Witam, może ktoś napisać coś o pracy Przedstawiciela Handlowego w tej firmie ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
RKS
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@MEFF 24.02.2019 15:31

Sama się sprzedaje nie potrzebni PH

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pszczoła
 Opinia

Czy są teraz przyjęcia?,np na sprzątaczkę lub do pralni?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Janusz
Nazwa działu: linia produkcyjna
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić dyrekcję i kierownictwo.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obojetny
 Opinia
@Janusz 31.01.2019 12:41

Co trzeba zrobić.?... Nikogo nie trzeba zmieniać. Ani dyrekcji ani kierowników tylko jakby jeden z drogim zszedł do nas i sam porozmawiał O problemach jakie są, co można poprawić A co nie, to by było inaczej. Ale cóż jak wolą siedzieć i przeliczać cyferki to się nic nie zmieni. Będzie coraz ciężej.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hero
 Opinia
@Janusz 31.01.2019 12:41

A ja uważam,że prezes,dyrekcja i kierownictwo(no poza labo i kj) robi dobrą robotę. Już widzimy,że inaczej podchodzą do pracownika,jeszcze niech sukcesywnie wynagrodzenia wzrastają i jak sie ustabilizuje sytuacja z urlopami( a wiem,że i ten problem bedzie można rozwiązać) to juz bedzie całkiem dobrze w Cisowiance.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bzyk
 Opinia

Czy jest zatrudnienie dla Kobiet w tej chwili?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elo
 Opinia
@Bzyk 31.01.2019 15:36

Dla ładnych i młodych tak,dla brzydkich nie.

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robol
 Opinia

Nowy pomysł firma nam wprowadziła. Za te ekstra podwyżki zmniejszona obsada. Jak to już słyszałem aby na chwilę. Nie martwcie się urlopowicze Was też to czeka.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zigi
 Opinia
@Robol 02.02.2019 15:51

Ile na początek dostaje nowy pracownik laboratorium?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zadowolony
 Opinia
@Robol 02.02.2019 15:51

Głupcze! Przecież dyrektorzy to nie debile i wiedzą,że w sezonie zmniejszenie obsady nie przejdzie. A z reszta jak by mieli zmniejszyć obsadę na stałe to po cholere zatrudniają nowych pracowników? To jest tylko po to żeby ludzie pozbyli sie urlopów z tamtego roku,a później wszystko wróci do normy.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aksa
 Opinia
@Robol 02.02.2019 15:51

Odpisz ie ile zarabia się na początek w laboratorium?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gral
 Opinia
@Robol 02.02.2019 15:51

Błogosławieni ,którzy nie widzieli ,a uwierzyli.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robol
 Opinia
@Zadowolony 03.02.2019 08:23

Może i jesteś zadowolony bo Ciebie to nie dotyczy jak sobie siedzisz i oglądasz Nas z góry albo na monitorze. Już i biednym zastępcom zostało sowicie odpłacona (degradacja) ze stanowiska, szczerze dwóm z nich (każdy wie kto) połowa tej stawki co dostali to za dużo. Jak wiesz na 1 i 2 mają być 3 osoby. Nie wszyscy z tego będa zadowoleni a na reszcie linii po 2 osoby. Na chwilę tak? Cztery brygady też na chwilę, pianowanie też na chwilę. Jak Ci to pasuje proszę stań może sam np. na 1. Przecież to tylko na luty a ja pójdę na urlop. Tak wogóle to przymiarka jak otworzą nowy zakład tam ludzie też są potrzebni i to za pewne nie Ci Nowi tylko doświadczeni atu jakoś musi być. Nowych bardzo z resztą nie widać. Czas się pakować.

Pomocna?
Tak9Nie
Robol
 Opinia
@Robol 03.02.2019 13:08

Jeszcze jedno mnie zastanawia czego żaden z przełożonych ( oprócz kierowników zmian) nie przekazał Nam tego oficjalnie, jakieś zebranie czy e-mail? Jak zwykle wszysto po cichu i zobaczymy co powiedzą ludzie. A może cos tu śmierdzi?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zadowolony
 Opinia
@Robol 03.02.2019 13:08

Jestem takim samym robolem jak Ty,ale ja w porównaniu do Ciebie nie traktuje cisowianki jak najgorszego zla. Skoro Ci nie pasuje ta podwyżka ktora ma dopiero być no to droga wolna! Ja uwazam,ze jezeli te podwyzki faktycznie beda to juz ladny pieniądz będziemy zarabiac. Do tego możliwość wzięcia kredo na bardzo korzystnych warunkach i badz co badz nie za ciezkiej pracy i juz jest dobrze. A jezeli firma ma zamiar otworzyć kolejny zakład,to ja sie tylko ciesze bo beda o nas dbać jeszcze bardziej,bo wtedy juz absolutnie nie beda mogli sobie pozwolic na stratę doświadczonych pracowników. Pakuj sie i idz tyrac w +30 stopniach na budowie,a ja z chęcią zostane i zobacze co firma nam jeszcze zaproponuje,bo uważam ze teraz juz bedzie lepiej.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zadowolony
 Opinia
@Robol 03.02.2019 13:08

Biedni zastępcy?? Przecież oni nic nie robili,dla mnie zbędne funkcje i uwazam to za dobry ruch zdegradowanie ich! Niech sie wezmą teraz za robotę,a i tak im sie upieklo po wskoczyli na funkcje liderow co jest niesprawiedliwe! Sa bardziej doświadczeni pracownicy od nich.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bbb
 Opinia
@Zadowolony 03.02.2019 17:25

Widzę że lubisz być poniżany uwiązany do kieratu. Zapewne kawalero jak ich wielu. Ich żoną cis... Która planuje nam wolny czas. He he

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bbb
 Opinia
@Zadowolony 03.02.2019 17:25

Mina Ci zrzednie jak się dowiesz o ich stawce kosztem reszty załogi. Nawet nie wiesz ile ludzie zarabiają na tej twojej budowie. Jeśli ktoś jest baran to i na budowie mu nie napłacą za mieszanie betonu. Chociaż i to trzeba umieć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zadowolony
 Opinia
@Bbb 03.02.2019 19:42

Kto Ci planuje wolny czas!? Masz grafikowo wolne i koniec! Jak były 3 brygady i weekendy wolne to źle bo czasem w sobotę trzeba było pracować, jak 4 brygady i grafikowo wolne to źle bo brak wolnych weekendow. Ludzie! Pracujemy w takiej a nie innej firmie i trzeba sie z tym pogodzic,ze i w weekendy i święta produkcja idzie. Proponuję nie narzekać na wolny czas,bo jak by Ci przyszło porobic na budowie to by sie nagle okazalo,ze w cis tego czasu wolnego bylo wiecej.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bbb
 Opinia
@Zadowolony 03.02.2019 20:35

Niektórzy cenią sobie wspólny czas z rodziną np. latem kiedy można spokojnie pojechać na wczasy. Tak wogóle jak twoja firma rozwiązuje temat obowiązkowego planowego urlopu 10 dniowego? Podpisałeś kiedyś taki wniosek. Bo ja od kiedy tu pracuję a już to długo trwa , i nie zdarzyło mi się to ani razu. A przecież to jeden z paragrafów kodeksu pracy, którymi to byliśmy straszeni w tamtym roku odnośnie pianowania. Pomyśl chłopcze. Zresztą dla Ciebie to nie jest najważniejsze. Na głowę Ci się nie leje i upałów nie ma. Szkoda że nie pracowałeś jak było ponad 40 stopni na hali. Wtedy to była ,,budowa".

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bbb
 Opinia
@Aksa 03.02.2019 10:14

Pewnie najniższa, złóż podanie to się dowiesz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
123
 Opinia

Super impreza choinkowa dla dzieci ...mam nadzieję. Że nie ostatnia.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robol
 Opinia
@123 26.01.2019 18:52

Szkoda tylko,że do pracy trzeba było iść i zamiast być na choince całą rodziną,poszła z dziećmi tylko moja żona. No i jakieś wino też mogło być.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monica1239
Nazwa działu: linia produkcyjna
 Opinia

Witam, czy ktoś z Państwa mógłby się wypowiedzieć o pracy w laboratorium w ZL Nałęczów? Domyślam się, że zarobki to najniższa krajowa. A jaki jest system pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Labo
 Opinia
@Monica1239 21.01.2019 22:53

Praca caly tydzień,włącznie z niedzielami i świętami od 6 do 22,plus jest taki,że nocek nie ma.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monica1239
 Opinia
@Labo 22.01.2019 13:07

Czy w ramach tego jest jakiś dodatek za pracę w niedzielę i święta? Rotacja pracowników jest duża? Będę wdzięczna za wszelkie informacje :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
????
 Opinia
@Monica1239 22.01.2019 16:16

Dodatek ma być od tego tego roku ale niewielki. Rotacja pracowników nie jest duża tylko ogromna.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Labo
 Opinia
@Monica1239 22.01.2019 16:16

Trzeba dodać,że w Laboratorium pracują same kobiety,a rotacja jest głównie ze względu zajścia w ciążę. Ale osobiście chwalę sobie pracę w Cisowiance w Labo. Praca w bardzo nowoczesnym laboratorium,cisza i spokój. Jest naprawdę fajna paczka dziewczyn a i chłopaki na produkcji mili i przystojni,jest na co popatrzeć.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monica1239
 Opinia
@Labo 22.01.2019 20:39

Zdarzaja się osoby, które pracują tylko na pierwsze lub tylko na drugie zmiany? Czy firma nie robi takich wyjątków i wszyscy idą zmianowo? Z wolnym jest tak samo ciężko jak na produkcji? Jeśli tak to co z urlopami - istnieją?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
???
 Opinia
@Monica1239 22.01.2019 22:28

Istnieją jakieś ubezpieczenia zbiorowe pracowników? Pakiety opieki medycznej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
???
 Opinia
@??? 23.01.2019 09:44

Jak wielu laborantow pracuje w laboratorium?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
...
 Opinia
@??? 23.01.2019 09:44

Tak. W firmie można przystapic do opieki medycznej medicover. Z urlopami jest ciężko w każdym dziale, który jest uzależniony od produkcji czyli również w laboratorium. Wiele osób przychodzi do tej firmy po doświadczenie a potem szuka innej pracy np. z wolnymi weekendami :)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawa???
 Opinia
@Labo 22.01.2019 20:39

Gdzie Ci mili i przystojni faceci???? :D

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Labo
 Opinia
@??? 23.01.2019 10:16

Nie ma ani jednego laboranta,same kobiety. Z urlopami jest naprawdę ciężko,nawet w zimie. A i nie ma takiej opcji,że sie pracuje na pierwszą lub drugą zmianę,jest rotacja.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Labo
 Opinia
@Ciekawa??? 23.01.2019 19:55

Jak to gdzie!? Na produkcji!! Ale żeby tego doświadczyć,trzeba czasem podnieść głowę do góry i się uśmiechnąć,a nie przebiec przez produkcję ze wzrokiem wbitym w posadzkę.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawa???
 Opinia
@Labo 23.01.2019 22:29

Dzięki za radę ???? może zauważę jakiegoś

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monica1239
 Opinia
@Ciekawa??? 24.01.2019 06:36

Więc jaki jest system zmian? (oczywiście w laboratorium) tygodniowy? Kilku dniowy? I co z dniami wolnymi? Przecież nie możliwe, że pracuje się non stop.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bozar
 Opinia

Witam czy ktoś może mi napisać jakie są zarobki w ZL Nałęczów Zdrój byłam dzisiaj na rozmowie z kierownikiem i wynagrodzenie to najniższa krajowa na okres próbny 2800 brutto .Po tym okresie podwyżka czy tak jest ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Frendzel
 Opinia
@bozar 17.01.2019 17:54

2800 brutto to co niektórzy na produkcji po czterech latach pracy nie mają .

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
...
 Opinia
@Frendzel 17.01.2019 18:51

Co niektórzy po siedmiu latach tyle mają

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bozar
 Opinia
@Frendzel 17.01.2019 18:51

No nie wiem tak mi zaproponowano a po okresie próbnym podwyżka w zależności jakie osiąga sie wyniki i tak dalej .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bozar
 Opinia
@... 18.01.2019 11:24

To ile idzie zarobić na początek w tej firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaa
 Opinia
@bozar 17.01.2019 17:54

Ja po prawie 10 latach mam 3100 brutto. Nie warto chyba tyle czekac!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bozar
 Opinia
@Aaa 19.01.2019 11:00

OK dzięki za info to nie ma sensu zmieniać pracy wszęndzie jest podobnie

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rambo 2019
 Opinia
@bozar 17.01.2019 17:54

Po dwunastu latach pracy mam 2830zł. brutto (usunięte przez administratora) nie urywa ale wody nie żałują oczywiście drugiego gatunku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gosia
 Opinia

Czy w Cisłowiance jest tylko linia produkcyjna czy jeszcze inne działy ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Liniowy
 Opinia
@Gosia 21.01.2019 09:00

Tam jest więcej działów niż lini produkcyjnych

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gosia
Nazwa działu: linia produkcyjna
 Opinia

Jaki jest system pracy w ZL Nałęczów Zdrój ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zamienił stryjek.
 Opinia
@Gosia 21.01.2019 08:51

Produkcja pracuje na trzy zmiany w systemie cztero brygadowym .We wszystkie święta oprócz wielkanocy i bożego narodzenia pracujemy ,od kwietnia do października urlop nie istnieje ,chyba że zrobią Ci wielką łachę i dostaniesz ze trzy dni wolnego ale to jest max.W firmie wszystko raczej jest ok oprócz kasy i możliwości brania urlopu.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pytam
 Opinia

Co z tym 16?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Conkret
 Opinia
@Pytam 15.01.2019 17:54

Pracownicy nie mają jaj. ???? która dużo ryczy....

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
...
 Opinia
@Conkret 16.01.2019 14:46

No jak masz znajomego to możesz pójść na zwolnienie.. ale raczej lekarz nie da od tak zwolnienia bo ja chcę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia
@... 16.01.2019 17:48

Powyższe komentarze nieco odbiegają od tematu, który jest tu najważniejszy - do tych wpisów należy i ten Twój. W związku z tym bardzo proszę, żebyś zaczął już lepiej opiniować warunki pracy, jakie stwarza Wam firma ZL Nałęczów Zdrój. Czy w trosce o podnoszenie Waszych kwalifikacji zawodowych, pracodawca ten organizuje od czasu do czasu jakieś szkolenia? Przybliż nam ten aspekt.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pies CISEK
 Opinia

Drodzy rodacy. Szable w dłoń i do BOJU. Jechać z tym (usunięte przez administratora) Strajk ale teraz nie możemy czekać do marca . Wszyscy strajkuja czemu nie my. Nam też się należy zmowmy się i pokażmy kto ma większą siłę.

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kot antycisek.
 Opinia
@Pies CISEK 11.01.2019 20:44

Jestem za! Chodźmy na zwolnienia lekarskie 16 stycznia na 3 dni,jak to nie poskutkuje to będziemy chorować następnym razem dłużej. Kto jest za? Daj lajka jak taki pomysł Ci sie podoba.

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PrestiżemPłacewBiedrince
 Opinia
@Kot antycisek. 11.01.2019 21:00

Czemu akurat 16-go. To jakaś specjalna data?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Noga
 Opinia
@PrestiżemPłacewBiedrince 11.01.2019 21:34

No raczej ,spójrz w grafik .

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pies cisek
 Opinia
@PrestiżemPłacewBiedrince 11.01.2019 21:34

Tak Kazia urodziny

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kcin
 Opinia

Pracuje ok. 4 lata na produkcji. Dalej pracujemy jak w sezonie czyli caly czas non stop (system 4 brygadowy - oczywiscie o premi mozna zapomniec mimo ze pracujemy tak samo jak w sezonie ). O kazdy dzien wolnego trzeba sie prosic. Dzien wyplaty a na koncie 1900zl.... Nie polecam.

Pomocna?
Tak37Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Biedak z ciswody
 Opinia
@Kcin 11.01.2019 01:24

Też nie polecam. Zarobki nędzne jak na dzisiejsze czasy,a prezes dookoła wszystkie pola i nieruchomości wykupuje. Firma na nas najzwyklej w świecie zarabia,jesteśmy takimi polskimi chińczykami... Restauracja jest na światowym poziomie ale co z tego jak na siebie nie zarabia,na nią idą pieniądze z naszych zarobków. Tylko co my możemy zrobic? Jedynym wyjściem jest strajk,ale nie uda sie wszystkich do tego pomysłu namówić.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
1234
 Opinia

No jestesmy po wyplacie a na konto wplynelo całe 2200zł za caly miesiąc pracy ( z dodatkiem nocnym) Roboty jak w sezonie a wyplata sami powiedzie jaka??!!!cos nie tak ludziom nalezy sie troszeczke wiecej ..ok sa dodatki swiateczne super ..ale wyplata z ciezka prace tez powinna byc adekwatna do zarobków firmy gdzie te rosna z miesiaca na miesiac..jak bysmy zarabiali po 3000 na rękę poza sezonem a 3500 w sezonieo nikt by nie narzekał. Rozumiem ze niektórzy tak zarabiają ale jest większość pracownikow którzy nie zarabiaja tych pieniędzy a pracuja równo z tymi ktorzy to mają

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zdziwiony
 Opinia

Jedna jaskółka wiosny nie czyni... Fakt dali na te święta 640 zł. Szok... Aż dziwne. No ale co dalej? Poprawa jest ale bardzo mała. Firma rozrasta się z miesiąca na miesiąc. Niedługo wykupi każdy budynek i pole, które być może za jakiś czas będzie im to potrzebne. Ale już idzie w dobrym kierunku. Polacy chcą pracować, ale za godne pieniądze.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia
@Zdziwiony 07.01.2019 12:41

Podana przez Ciebie kwota dodatku na Święta jest już na dobrym poziomie. Należałoby docenić ZL Nałęczów Zdrój za taki gest. Ważne jest, że, według Ciebie, w firmie tej zaczyna dziać się coraz lepiej. Czym się tak dokładnie zajmujesz? Każdemu pracownikowi tego przedsiębiorstwa przysługuje dostęp do bezpłatnej opieki medycznej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Operator
 Opinia

Premia swiateczna 620 PLN Super aby tak dalej .....Dziekuje .

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia
@Operator 23.12.2018 22:08

Świetnie! Premię o takiej wysokości można już spokojnie uznać za atrakcyjną. Widać, że firma ZL Nałęczów Zdrój docenia trudy swoich pracowników. Długo już w niej pracujesz? A czy wszyscy pracownicy, niezależnie od obejmowanego stanowiska, dostali takie premie? Liczę na Twoją dalszą aktywność na wątku o tym pracodawcy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Operator
 Opinia
@Julita 25.12.2018 13:15

Ja cztery lata . ...premia swietna w pelni mnie usatysfakcjonowała.Z tego co słyszałem to tak wszyscy pracownicy... .aby tak dalej ????

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Grzegorz
 Opinia
@Operator 23.12.2018 22:08

Ile sie zarabia w cisowiance?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Eko
 Opinia
@Grzegorz 27.12.2018 14:13

Na początku dostaniesz najniższą krajową i umowę na 3 miesiące,po tym okresie możesz liczyć na 300 zł brutto podwyżki i umowę na okres 2 lat. Premia fajna na święta wyszła,owszem! Mam tylko nadzieję,że szefostwo nie odbierze jej sobie z premii sezonowej bądź naszych podwyżek w tym roku.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
operatorka
 Opinia
@Eko 28.12.2018 11:01

2300-2400brutto na początku. Po okresie próbnym + około 300

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia
@operatorka 02.01.2019 20:41

Jest to już zatem w miarę godne wynagrodzenie. A w każdym razie - adekwatne do doświadczenia. To może od razu przy okazji opiszesz Nam to, jak przedstawia się ten sam aspekt, jeśli chodzi o już dużo bardziej doświadczonych pracowników. Czy w ZL Nałęczów Zdrój zarabiają już nieco więcej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Operatorka1
 Opinia
@operatorka 02.01.2019 20:41

Na początku tj.3 miesiące okres próbny 2250 brutto (najniższa krajowa) potem 300 zł.brutto !!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miśkowy
 Opinia

Jeśli wam tak okropnie źle w tej firmie to czemu się nie zwolnicie?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
In
 Opinia
@Miśkowy 07.12.2018 13:16

Ja już dawno to zrobiłem i nie zaluje

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czips
 Opinia
@Miśkowy 07.12.2018 13:16

Bo jesteśmy patriotami i chcemy by Polacy mieli co pić. A tak serio,już duża część ludzi się zwolniła i przewiduję w najbliższym roku kolejne odejścia.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stary
 Opinia
@Miśkowy 07.12.2018 13:16

Na okres świąteczny/zimowy nikt nie strzeli sobie samobója. Na wiosnę będzie dużo więcej odejść.

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia
@Miśkowy 07.12.2018 13:16

Stawiasz dobre pytanie. Jednak musimy mieć na uwadze to, że niektórzy nie mogą sobie pozwolić na taki krok. Ale może pozostawmy już tę kwestię i skupmy się na Tobie. Zapewne jesteś pracownikiem ZL Nałęczów Zdrój. Dlatego na pewno wiesz, czy jeszcze przed okresem świątecznym planują tam rekrutację?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aksa
 Opinia
@Miśkowy 07.12.2018 13:16

Ile można zarobić w kontroli jakości? ktoś odpowie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia
@Aksa 10.12.2018 18:53

Widzę, że Twoje zainteresowanie podjęciem pracy w ZL Nałęczów Zdrój jest już dosyć spore, co oczywiście bardzo cieszy. Z uwagi na to, iż na tym wątku dużo się dzieje, na pewno ktoś udzieli Ci tych informacji. A wiesz może, czy firma posiada jeszcze jakieś wakaty? Będziemy wdzięczni za Twoją odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czeczenia.????
 Opinia

Witam . Święta za pasem. A tu człowiek chodzi pyta. - Kiedy będzie wolne. A Kierownicy zmian głupio pod nosem uśmiechają się. Ludzie to nie sezon. Premii nie ma wolnego dnia nie dadzą bo brakuje ludzi. Idźmy na zwolnienia i to nie jedna osoba tylko pół zmiany. Wtedy może się zorientują ze my też mamy rodziny i chcemy odpocząć. Ale jak każdy będzie mruczał pod nosem i nic nie robił to nic się nie zmieni.

Pomocna?
Tak41Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kiccc
 Opinia
@Czeczenia.???? 12.12.2018 10:04

Pomysl ze zwolnieniami jest chyba jedynym slusznym tutaj rozwiazaniem aby cos sie zmienilo. Najlepiej zeby do tego doszlo w sezonie kiedy "parcie" na wode jest najwieksze.

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aksa
 Opinia
@Czeczenia.???? 12.12.2018 10:04

Ile można zarobić w dziale kontroli jakości?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KJ
 Opinia
@Aksa 12.12.2018 20:17

Mało,najniższą krajową i do tego masz za kierowniczke osobę która jest miękka parówa i nigdy się za Tobą nie wstawi w razie problemów. Daj sobie spokój z tą firmą,mała kasa i perspektyw na jakikolwiek awans brak.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Inzwischen
 Opinia

Czyli nic nie nie zmieniło nawet ten śmieszny dyrektor K.P Kupe pracy małe zarobki .i zwalnianie po sezonie

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Inzwischen
 Opinia
@Inzwischen 03.12.2018 20:34

Chociaż zwolniłem się parę lat temu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Śmieszek
 Opinia
@Inzwischen 03.12.2018 20:34

Masz błędne informacje kolego,teraz juz pracowników nie zwalniają,teraz to pracownicy sami odchodzą :p Jest taka sraka z ludźmi do pracy w ciswodzie,że wszystkim pracownikom K.P dał umowy na stałe,myślą że to firmę uchroni przed emigracja chłopaków z murów Cisowianki. To się chłop zdziwi xD naiwni są Ci nasi dyrektorzy i kierownicy. A co do sezonu i nie-sezonu,już czegoś takiego nie ma. Teraz i w zimie 5/6 linii pracujących to norma,tylko kurła dlaczego premii nie ma też w zimie!? Te 25% to powinno być bez gadania.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o ZL Nałęczów Zdrój - Drzewce

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej