ZL Nałęczów Zdrój

Drzewce

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 752 ocen.

ZL Nałęczów Zdrój
3 752 6 1

Opinie o ZL Nałęczów Zdrój

Miśkowy

Jeśli wam tak okropnie źle w tej firmie to czemu się nie zwolnicie?

In
@Miśkowy 07.12.2018 13:16

Ja już dawno to zrobiłem i nie zaluje

Czips
@Miśkowy 07.12.2018 13:16

Bo jesteśmy patriotami i chcemy by Polacy mieli co pić. A tak serio,już duża część ludzi się zwolniła i przewiduję w najbliższym roku kolejne odejścia.

Stary
@Miśkowy 07.12.2018 13:16

Na okres świąteczny/zimowy nikt nie strzeli sobie samobója. Na wiosnę będzie dużo więcej odejść.

Julita
@Miśkowy 07.12.2018 13:16

Stawiasz dobre pytanie. Jednak musimy mieć na uwadze to, że niektórzy nie mogą sobie pozwolić na taki krok. Ale może pozostawmy już tę kwestię i skupmy się na Tobie. Zapewne jesteś pracownikiem ZL Nałęczów Zdrój. Dlatego na pewno wiesz, czy jeszcze przed okresem świątecznym planują tam rekrutację?

Aksa
@Miśkowy 07.12.2018 13:16

Ile można zarobić w kontroli jakości? ktoś odpowie?

Szef

A ja tam uwarzam że Cisowianka to dobry pracodawca. Pracuje tu 4 lata i zaczynałem od jednej maszyny,trzeba dodać że linie produkcyjne są tak nowoczesne i zautomatyzowany że praktycznie przez 8 godz się nic nie robi tylko wstawia preforme czy wsypuję nakrętki co 40 min. Po roku zostałem przeniesiony na inną linię,zdobyłem cenne doświadczenie i wiedzę a z dyrektorem K.P nie mam problemu i uwarzam go za osobę kompetentną i uczciwa. Dzięki temu,że nie bałem sie chodzić do niego do biora z ciekawymi pomysłami usprawnienia produkcji dziś po 2 latach pracy jestem młotszym kierownikiem. Pieniądze są naprawdę dobre jak na ten region a i z urlopem ja w lecie problemo nie mam biorę kiedy chce.

1234
@Szef 08.12.2018 13:25

Znaczy że donosiciel z ciebie porostu albo masz spore plecy... Żałosna istoto i ty się tym jeszcze chwalisz.. Dyrektor ma w nosie co mają do powiedzenia kierownicy a tu raptem zwykły operator od niedawna pracujący takie osiagniecia.. Gratulacje ????

Szef
@1234 08.12.2018 17:30

Nie to nie dyrektor ma w nosie to co mówią mu jego pracownicy tylko to wy uważacie że z nim nie warto rozmawiać. To jest normalny dobry człowiek i z własnego doświadczenia wiem że zawsze pomoże jak będzie taka potrzeba i umie docenić pomysłowość i innowacyjny sposub myślenia.

Yyy
@Szef 08.12.2018 13:25

To jak tak chodzisz do Pana Dyrektora to jeszcze po słownik zajdź.

Były pracownik
@Szef 08.12.2018 13:25

Skoro przez 8 godzin nic się nie robi to dlaczego ludzie się zwalniają i brak jest chętnych do pracy- czyżby nie chcieli darmowych pieniędzy? Skoro linie są tak nowoczesne i zautomatyzowane to po co tam w ogóle wpuszczacie ludzi- o wiele łatwiej byłoby P.Kierowniku zarządzać tylko maszynami; bez pensji,podwyżek,urlopów ... Proszę nie poniżać pracowników póki jeszcze jacyś przychodzą po te darmowe pieniądze.

Sprytny2018
@Szef 08.12.2018 13:25

Tak nowoczesne i zautomatyzowane piszesz panie "Szef" tylko dlaczego na magazynie tyle BKJ-tów? Co ty scenariusz do komedii piszesz na produkcji każdy olewa jak może jakość wykonania coraz bardziej przypomina lata 90-te. Prezes raczej nie ma pojęcia co się dzieje bo tak źle nie było dawno. Także wymiana kadry trwa wszyscy co wybierają się do pracy w Cisie życzę powodzenia i wytrwałości. Zapraszamy

Inzwischen

Czyli nic nie nie zmieniło nawet ten śmieszny dyrektor K.P Kupe pracy małe zarobki .i zwalnianie po sezonie

Inzwischen
@Inzwischen 03.12.2018 20:34

Chociaż zwolniłem się parę lat temu

Śmieszek
@Inzwischen 03.12.2018 20:34

Masz błędne informacje kolego,teraz juz pracowników nie zwalniają,teraz to pracownicy sami odchodzą :p Jest taka sraka z ludźmi do pracy w ciswodzie,że wszystkim pracownikom K.P dał umowy na stałe,myślą że to firmę uchroni przed emigracja chłopaków z murów Cisowianki. To się chłop zdziwi xD naiwni są Ci nasi dyrektorzy i kierownicy. A co do sezonu i nie-sezonu,już czegoś takiego nie ma. Teraz i w zimie 5/6 linii pracujących to norma,tylko kurła dlaczego premii nie ma też w zimie!? Te 25% to powinno być bez gadania.

Ciekawski

Kredyty? Fajna opcja ale w firmie którą pracownicy dażą zaufaniem,w cisowiance jest inaczej. Dyrektor operacyjny już w poprzednich latach pokazał co to za typ i,że nie warto mu wchodzic w droge,zaufać a co dopiero wiązać sie z nim umową kredytową na 10 czy 20 lat! Dyrektor Błoński to inna bajka,jemu ufam ale on już raczej długo tu nie zagrzeje miejsca,ma swoje lata a i odpocząć kiedyś trzeba. Podsumowując! Kredyty z tak niskim oprocentowaniem owszem! Ale zawarcie umowy z analem na 20 lat odpada! Zapomnijcie! Panie prezesie,rozumiem że to Pana kolega,ale on nic dobrego nie wniesie,pracownicy stracą i tak już mizerne zaufanie do Cisowianki.

Zasmucony

Dokręcanie śruby zaczęło się, firma zaczyna strzelać sobie w kolano, w sezonie trzeba będzie zrobić jak policja i pójść na zwolnienia lekarskie :)

Julita
@Zasmucony 24.11.2018 13:03

Nie do końca wiemy, o czym właściwie piszesz. Dlatego proponuję, żebyś w swoim następnym poście postarał się nieco rozszerzyć swoją powyższą myśl. Dzięki temu osoby szczególnie zainteresowane pracą w ZL Nałęczów Zdrój, będą miały pełniejszy obraz tego pracodawcy. Za co jesteś tam odpowiedzialny?

Zasmucony
@Julita 25.11.2018 10:29

Julia urwałaś się z choinki która stała w biurze? Nie ma ludzi którzy chcą pracować w ZL Nałęczów zdrój, nikogo nie interesuje praca na nocne zmiany w niedzielę i święta za 1900zł na rękę

Julita
@Zasmucony 25.11.2018 12:32

Nie możesz wypowiadać się w imieniu innych osób. Być może niektórym praca w ZL Nałęczów Zdrój będzie odpowiadała - nie generalizujmy zatem. Dowiedzieliśmy się od Ciebie, na jakie zarobki można tam liczyć. A co z pakietem socjalnym?

Sfrustrowany

Nie polecam! Stery w firmie przejmuje nowy dyrektor i już widać,że nam na dobre to nie wyjdzie. Brak możliwości wnoszenia prywatnych telefonów na halę produkcyjną,do końca roku tym co palą papieroski zabiorą palarnie i zmusza do nie palenia na terenie zakładu, teraz przedłużyli nam umowy,ale bez podwyżek, znów zmieniają sposób liczenia premii,co wiąże się z tym że w sezonie będzie mierny zarobek. Do tego główny kierownik na produkcji,nie trzyma strony pracowników tego działu,tylko włazi w tylek Jolce,która robi audyty jak opętana... Ciotka to już totalnie odplynela i zamiast skupić sie na kontroli jakości,to biega z tym swoim telefonikiem i nagrywa wszystko co może,od kałuży wody po szum na hali xD Dziewczynki z laboratorium strzeliły focha i na nocach muszą zamiast ich pracować laski z kontroli jakości,co to za nierówne traktowanie!? Co Jolka powie, to ciotka robi,żałosne! Jak tak dalej pójdzie,to sami będziecie drodzy kierownicy i dyrektorzy wodę nalewac,bo już duże grono pracowników nie widzi sensu pracy w Cisowiance i obstawiam,że na wiosnę parę osób znów się zwolni :)

Były pracownik
@Sfrustrowany 29.11.2018 07:44

No i właśnie to ludzi interesuje, a nie samo meritum dotyczące warunków, nazwijmy je ... technicznych.

bysior
@Sfrustrowany 29.11.2018 07:44

W wielu zakładach jest zakaz wnoszenia telefonów i to nie uważam za coś złego. Chyba się powinineś cieszyć że przedłużają umowy i masz stałą pracę, niektórzy tego nie mają.

wózkowy 2018
@Sfrustrowany 29.11.2018 07:44

Na magazynie wody też robi się krucho z pracownikami. Firma nie przedłużyła wszystkim umów a do tego ludzie jeszcze teraz składają wypowiedzenia więc na wiosnę ciężko będzie zobaczyć wózkowych w pracy. Do tego praca w 4 brygadach po sezonie bez premii oraz brak możliwości wzięcia kilku dni urlopu w zimie także zachęca do rychłego pożegnania się z zakładem.

Sfrustrowany
@bysior 30.11.2018 11:36

Tak i jeszcze powinieniem całować w rękę tylko dlatego,że nam umowy przedłużyli?! Z takim podejściem w tej firmie nigdy nie będzie dobrze... W calej Polsce wszystko drożeje,a my w tak wielkiej firmie w której zyski ze sprzedaży wody rosną co rok o 20% zarabiamy po 2000 zł! Uważasz to za uczciwie??

Zasmucony

Firma zamias dawać nam kredyty niech lepiej zadba o to żebyśmy ich nie potrzebowali :) pomysł ciekawy aczkolwiek nikt nie zaryzykuje związać się z tym miejscem pracy kredytem, z obecnym dyrektorem operacyjnym dziękuję bardzo za kredyty :P

wyluzowany

dobre story widzę tu się robi szkoda że sporo tutaj niektórzy koloryzują i sobie dają. Wydaje mi się że to kiepskawe miejsce jest na to żeby swoje żale wylewać to forum jest do pisania rzetelnych informacji a nie wysnutych z palca historyjek. Jak ktoś chce się pożalić to niech ustawi się z kolegami na piwo pogada i od razu będzie lepiej. Wiem co mówię testowałem. Życzę spokojnego wieczoru!

Julita
@wyluzowany 15.11.2018 19:28

Trzeba się z Tobą zgodzić - nie jest to właściwe miejsce na wylewanie swoich żalów. Tu powinno się skupiać na wyrażaniu merytorycznych opinii na temat pracodawcy, jakim jest ZL Nałęczów Zdrój. Powiedz zatem - czy firma zatrudnia osoby bez żadnego doświadczenia w pracy?

Były pracownik
@wyluzowany 15.11.2018 19:28

Po to jest forum... Piszesz tu o realnych rzeczach panujących w danej firmie... Niektórych interesuje kasa, warunki, ubezpieczenie... a kilka osób chce się dowiedzieć o kontaktach między pracownikami, jak szefostwo traktuje podwładnych... Więc nie wiem, gdzie tu widać story... może tylko never ending...

Nieznasz

NSZZ Solidarność wywęszyło kasę w Nałęczów Zdrój S. A. Dokładnie mówiąc przedstawiciele tej organizacji w grudniu bądź w styczniu będą polować niczym lisy na pracowników, którzy chcą lepiej, godniej, zarabiać za swoją ciężką pracę jaką wkładają codziennie w ten zakład pracy. Ogólnie mówiąc, jeśli chcesz się zatrudnić w tej firmie to proponuję poszukać innego pracodawcy, ponieważ na przyszły rok sezonowy może być nie za miło, a zwłaszcza dla tych co myślą że utrzymają taki poziom płac jaki jest teraz.

Zdziwiony
@Nieznasz 17.11.2018 02:01

Skąd posiadasz te informacje? Czy to już pewne?

Nieznasz
@Zdziwiony 17.11.2018 10:06

Pewnym można być tylko tego że kiedyś będziemy leżeć w grobie. Kilka osób po prostu chce podjąć działania w tej sprawie i mieli rozmowy z przedstawicielami NSZZ Solidarność.

Zdziwiony
@Nieznasz 17.11.2018 14:40

Ciekawe jak my pracownicy na tym wyjdziemy....

Star

Oczywiscie nie zapominajmy ze swieta oraz dni takie jak boze cialo, weekendy, 11 listopada, 12 listopada sa dniami pracujacymi w tej firmie....

Zigi
@Star 13.11.2018 16:30

Możecie napisać ile zarabiacie ?

Yolo
@Zigi 13.11.2018 18:14

Ja na produkcji niewiele powyżej najniższej krajowej. Chyba też będę szukał innej pracy bo to jakaś żenada...

Zigi
@Yolo 13.11.2018 18:47

Niewiele tzn ile mniej mniej więcej mniej więcej?

Shy
@Zigi 13.11.2018 19:49

Bez obaw.... Nadgodziny w tej firmie NIE sa wyplacane. A bonusy za takie jak +50% czy 100% za prace w niedziele lub swieta mozna wsadzic miedzy bajki. Tu nadgodziny sa oddawane I to najlepiej po sezonie. W obecnej sytuacji, z powodu mniejszej liczby pracownikow nawet teraz trzeba sie prosic o jakie kolwiek wolne. Nie mowiac juz np o tygodniowym wypoczynku.

Albi
@Star 13.11.2018 16:30

Boże Ciało nie jest dniem pracującym. Chyba pomyliłeś coś. Weekendy to wiadomo jak jest sezon to są pracujące. Tutaj nie ma co się dziwić zresztą przychodząc do pracy byłeś o tym informowany to nie wiem o co się burzysz.

Yolo
@Albi 16.11.2018 15:24

Jestem prawie pewny że nie pracujesz w tej firmie. Były takie lata 3-5 lat temu że pracowaliśmy w Boże Ciało więc nie pierdziele głupot chyba że nie jesteś w temacie to się na dany temat nie wypowiadaj. Poinformowali byliśmy że w sezonie (marzec-wrzesień) pracujemy też w weekendy ale zauważ że jest połowa listopada a my zwowu pracujemy jak w sezonie tyle tylko że bez premii. A co do podwyżek to masakra jakaś. Przecież 2200-2600 brutto to nie są żadne pieniądze. Miałem nadzieję że coś się zmieni ale jak zwykle nie. Pozdro

Zxcv
@Albi 16.11.2018 15:24

Oczywiscie ze Boze Cialo nie jest dniem pracujacym. Jednak w tej firmie ten dzien byl jak najbardziej pracujacy ;)

Prorok

Wydaje mi się że niedługo na okolicy zabraknie ludzi do wykorzystania...

Pan Jan
@Prorok 13.11.2018 19:48

Do pracy nikt cię nie zmusza albo bierzesz tę robotę albo nie. Za darmo nie pracujesz.

Mściciel

W każdym dziale ludzi jest za mało, jeśli ktos zachoruje albo jest mu potrzebny urlop to oczywiste jest wielki ból (usunięte przez administratora) bo ktoś chce wolne a nie ma nikogo na zastępstwo bo ludzi została garstka, zarabiamy normalnie a pracujemy za dwoje takie są realia tej firmy

Mściciel

Niby jest po sezonie, miały być wolne weekendy a tu (usunięte przez administratora) każda sobota października pracująca, powrót do pracy w systemie ciągłym, ludzie odchodzą nawet nie ma kiedy i jak wykorzystać urlopu, może gdyby firma płaciła za pracujące weekend ktoś lepiej planował by produkcję... Ogólnie dno i wodorosty

Wku*wiony Polak

Taka wielka prestizowa firma w takie wielkie swieto i ani jednej flagi na obsarze zakladu xD

Ziko

Hej a ile można zarobić w kontroli jakości czy laboratorium?

Julita
@Ziko 10.11.2018 13:04

Jeśli już dopytujesz o takie kwestie, to trzeba przyznać, że jesteś bardzo zainteresowany podjęciem pracy w ZL Nałęczów Zdrój. Jakiś czas wypowiadał się tu użytkownik @Obiektywny, który wydaje się mieć dużą wiedzę o tym pracodawcy. Może zatem on Ci odpowie. A już aplikowałeś?

Julita

@Obiektywny Dobrze zatem, że firma ZL Nałęczów Zdrój jest w tym aspekcie uczciwa - wynagrodzenie na czas to podstawa. Długi masz staż pracy tam? Czy oprócz pensji podstawowej możecie liczyć na jakieś dodatki pozapłacowe? A co z ubezpieczeniem - każdy pracownik może je dostać?

RoboCop
@Julita 10.10.2018 14:19

Witam wszystkich forumowiczów i w szczególności panią Julitę o pseudonimie podobnym do W.B. Chciałem oznajmić że nikt tak szybko jak Cisowianka nie potrafił sobie poradzić ze świętami i dniami wolnymi w listopadzie właśnie wyprowadzono z powrotem system czterobrygadowy to oznacza pracę ciągłą zapomnijcie o wolnym.

Julita
@RoboCop 30.10.2018 11:14

@RoboCop Nie jestem tym, za kogo mnie uważasz. Moim zadaniem jest jedynie pomoc Wam w zebraniu wiarygodnych informacji o ZL Nałęczów Zdrój jako pracodawcy. Z Twojego posta można wywnioskować, że czeka Was tam dużo pracy. A czy w związku z tym wynagrodzenie można uznać za godne?

współpracownik

Jeżeli interesuje was wynagrodzenie za pracę po kilku miesiącach to jest dla was najlepsza firma.

Obiektywny
@współpracownik 04.10.2018 09:07

Akurat braku terminowości wypłacania wynagrodzeń nie można tej firmie zarzucić. Pracuję tu już kilka lat...

Julita

@współpracownik Sugerujesz, że pracodawca, jakim jest ZL Nałęczów Zdrój ma zaległości w wypłacaniu pensji swoim pracownikom? Od kiedy dokładnie czekasz na swoje wynagrodzenie? Jak Dyrektor firmy tłumaczy takie opóźnienia? Proszę, żebyś udzielił nam odpowiedzi z uwagi na to, że są to bardzo istotne kwestie, które na pewno zainteresują niektóre osoby.

Julita

@Nick123 Wiele aspektów mógłbyś poruszyć w swoim kolejnym wpisie - zwłaszcza, że masz duże pojęcie o funkcjonowaniu tej firmy. Myślę, że wiele osób chętnie by dowiedziałoby się na przykład o systemie wynagradzania pracowników, czy ewentualnych benefitach pozapłacowych - można na nie liczyć? @Janicek Dlaczego interesuje Cię akurat ta kwestia? Jesteś zatrudniony w ZL Nałęczów Zdrój?

Żegnam

Zbliża się wielkimi krokami dzień, w którym duża ilość pracowników nie podpisze umowy na kolejne lata pracy. Jak ktoś jest zainteresowany pracą w tym (usunięte przez administratora) to prawdopodobnie już na początku grudnia będą szukać sporo jeleni. Ktoś tu wspominał o podwyżkach... To tak jakbym ja dał 10 zł żulowi na prytę. Tyle jesteście warci w cisowiance :) Aby do końca umowy. I ani sekundu dłużej.

wesolyromek
@Żegnam 03.09.2018 04:56

Pięknie pokazałeś/-aś poziom swojej kultury. Nie chcesz to nie pracuj, podejrzewam że są już chętni na twoje miejsce. Czekamy na date twojego historycznego odejścia, rozwiniemy czerwony dywan(usunięte przez administratora)Kozak w necie ..... w świecie.

Żegnam
@wesolyromek 12.09.2018 17:46

Wszędzie jest lepiej niż w cisowiance. Świat w gminie Nałęczów nie jest duży, każdy się zna. Kilka osób ma znajomych w innych miejscach pracy. Część osób przyszło z innych zakładów pracy właśnie do cisowianki. I praktycznie większość mówi że to był wielki błąd przychodząc tutaj. Jest też parę osób co chwalą cisowiance przychodząc od innego pracodawcy. Ale oni pracują w biurach. Co tu pisać więcej , dziadostwo pisane przez wielkie "D", konkurencyja swoim pracownikom organizuje różne imprezy (przykładowo Nałęczowianka). A w cisowiance? Czy kiedykolwiek coś tu było dla pracowników produkcyjnych i magazynowych? NIE! Dlatego będę cały czas powtarzał wszędzie gdzie się da. Cisowianka to dziadostwo, żerująca na naszym wysiłku.

wesołyromek
@Żegnam 14.09.2018 11:51

Wiesz ja uważam że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma skoro ludzie się stamtąd zwalniają i przychodzą do cisowianki to chyba nie mieli za kolorowo? Jak człowiek ma dobrą fuchę to się jej trzyma a nie patrzy żeby zmieniać? Na imprezę to bierz flaszkę pod paszkę i się z kumplami ustawiaj po robocie. Nie wiem jak ty ale ja nie lubię takich spędów firmowych bo nie dość że każą się ubrać w kościołowy garniak to jeszcze trzeba się pilnować żeby czegoś nie wypalić przy kierowniku np. a wiadomo że % rozwiązują język.

benjamin
@wesołyromek 15.09.2018 20:36

co do tego, że praca w biurze jest lepsza od fizycznej nie mogę się zgodzić. obcowanie z TYM kierownictwem pozostawia trwały ślad na psychice u uczciwych i pracowitych osób. wyzysk jest niezależnie od stanowiska. nie pozdrawiam Cisowianko.

Janicek
@Żegnam 03.09.2018 04:56

Ciekawe czy naprawdę odejdą czy tylko robią z gęby (usunięte przez administratora)

Julita

@Nick Co masz przez to na myśli? Jesteś obecnym pracownikiem w ZL Nałęczów Zdrój? Jeśli tak, to bylibyśmy wdzięczni, jakbyś przekazał nam jak najwięcej rzetelnych informacji o tym pracodawcy. Jesteś w stanie to zrobić? @Nick123 Piszesz o niskich zarobkach. Trzeba jednak mieć na uwadze, iż ich wysokość może być kwestią indywidualną, uzależnioną od potrzeb danego pracownika. Jak długo trwa tam sezon?

Nick123
@Julita 22.09.2018 13:39

Sezon mniej więcej od marca/kwietnia do września. A jakie jeszcze masz pytania?

Nick123

Pracy dużo, ludzi za mało, pieniądze w sezonie w miarę a po sezonie już lipa kiedy najbardziej ich potrzeba. Miałem dobre zdanie o firmie ale aktualnie to jakaś tu masakra jest. A ci na górze mają na to (usunięte przez administratora)dosłownie. A taka prestiżowa firma. Jak żyć?

Misiek

To jakieś bzdury.

Gienio

Ale farmazony!!

Nick

Firma jak firma.

pracownik

Były podwyżki więc cichosza...

Jerzy

Myślę, że jak pokazują się pozytywne opinie to konkurencja ostro zaczyna pisać!!

MariaK
@Jerzy 22.05.2018 11:21

Konkurencja nie śpi i widać że ktoś tutaj mocno chce pokazać swoją wyższość. No ale nie tędy droga... Ja jestem jak najbardziej z pracy zadowolona.

Były pracownik
@Jerzy 22.05.2018 11:21

To nie konkurencja pisze tylko pracownicy owej firmy... sam tu pracowałem, kilka komentarzy należy do mnie... i wiem, że to co tu czytam jest w większości szczerą prawdą!!!

Ona

Na miejscu zm.B uważała bym na Michała G,widziałam jak ostatnio wychodzil od K.P,pewnie chodzi na pogaduchu,tylko ciekawe o czym tak sobie rozmawiają..

K. P????????????????????????
@Ona 26.06.2018 07:16

????????????????????????

PolakiCebulaki
@K. P???????????????????????? 26.06.2018 12:42

Riming trzeba umieć robić:)

Sprawiedliwy
@Ona 26.06.2018 07:16

Michał pewnie chciał wyjaśni swoją pomyłkę, jak nie przychodził do pracy na tygodniu wolnym a wpisywal się w listę obecności :D

Hshssj

Jshshshz

Goduła

Jak jesteście przyzwyczajeni do prlu to jak najbardziej miejsce dla Was ale jeśli oczekujecie podwyzek, awansu czy jakichkolwiek perspektyw to nie tutaj, wdupowlazstwo i konfitura wszechobecna, a sama firma wręcz ocieka prestizem, wypracowanym za waszą pracę....

Ona
@Goduła 09.06.2018 01:16

jakiego znowu prlu? Ludzie ja nie wiem co z wami jest poprzekręcało się? od razu oczekujecie gruszek na wierzbie. jak wolicie siedzieć w domu i nie zarabiać w ogóle to droga wolna. Może znajdą innych lepszych pracowników a nie takich którzy ciągle narzekają... Nikt tu za darmo nie pracuje. Nigdy nie miałam tak żeby wypłaty nie dostać w terminie a tu wielkie mi halo. źle ci to złóż wypowiedzenie i szukaj pracy gdzie ci będzie lepiej. Tyle w temacie.

robol magazynowy
@Ona 12.06.2018 08:30

Mnie raz oszukali na wypłacie i teraz ich zawsze sprawdzam.

micho
@Goduła 09.06.2018 01:16

Bez przesady... Podstawa nie jest duża, tutaj się zgadzam, ale na premiach można sporo więcej wyciągnąć. Wszystko kwestia chęci.

Zostaw opinię o ZL Nałęczów Zdrój - Drzewce

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZL Nałęczów Zdrój