Opinie o Hotel NARVIL Conference & Spa
(usunięte przez administratora)
Chyba nie znasz Joanny skoro takie zamieszczasz informacje. Pracując z nią bliżej byś "kartofelku" zmienił zdanie. Mam to na co dzień i wystarczy.............
Znam Panią Joannę bardzo dobrze i to bardzo pozytywna osoba, którą cieszy się ogólną sympatią. A Ty chyba jesteś małą "wredotą", alba jesteś zazdrosna o P. Joannę ? Widzę, że pozytywny post nt. Pani (usunięte przez administratora) został z niewiadomych względów wykasowany. Komuś bardzo nie spodobał się pomysł pod tytułem -(usunięte przez administratora) byłaby świetnym Dyrektorem. Miłego dnia ekipo hotelu Narvil.
Oblicza całego hotelu nie, ale atmosferę danego działu popsuć to na pewno tak. Nie znoszę plotkar brr
Niedługo klimat popsuje wam fałszywa kobieta z Serocka powracająca do pracy.
(usunięte przez administratora)
Klimat jest bardzo dobry, chciałoby się rzec uzdrawiający.Hotel nowoczesny i skupił w sobie na czele z GM(dyrektorem generalnym) wiele osób z pasją hotelarską. Chęć tworzenia nowej jakości z fajnymi ludźmi to są niemierzalne wartości pracy w tym miejscu. Oczywiście zdarzają się przypadki alergików, osób posiadających chroniczne uczulenie na rzetelną pracę czy uczciwość,. Tym niestety nawet mikroklimat ziemi serockiej nie jest wstanie pomóc. Zatem muszą zmienić klimat. A Janusz T. ma się dobrze i pozdrawia serdecznie Koleżankę z WTŻ. ...tak to były też cudowne czasy studiów na fantastycznej uczelni. I Koleżanki były również fantastyczne. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Czytelników i zapraszam do Narvilu. PS. Janusz T. nadal bije pokłony przed Szefową, takie jego obyczaje ...
bardzo mila i rzeczowa rozmowa ,troche pytan zadanych po angielsku ,umowa na zastepstwo 2300brutto 3miesiace probne,praca stojaca 12. i8h zmiany,program fidelio i odpowiedzialnosc materialna, zapewniony posilek ,uniform na umowie probnej niezapewniony
-dyspozycyjnosc niestety zmiany niepozwalajace na dojazd autobusami,ktorych jest okolo x2 na godzine bilet kosztuje 4zl (niektore zmiany koncza sie miedzy 22 a 5rano)glowne II zmiany 7-19,19-7 -
-
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Najfajniejsza praca i najlepsza pod względem finansowym w tym hotelu to dział marketingu i sprzedaży (oczywiście poza tymi co kochają gastronomię). To praca ekscytująca, pełna niespodzianek każdego dnia i co najważniejsze dająca możliwości rozwoju i osiągania nieograniczonych zarobków zależnych od własnej przedsiębiorczości i nakładów pracy. Na pewno trzeba być osobą komunikatywną łatwo nawiązującą kontakt z klientem. Mogą to być osoby z zewnątrz które już wcześniej pracowały w hotelarstwie, w marketingu. Jest to super miejsce dla osób, które wcześniej na przykład były w recepcji i chciałyby rozwinąć skrzydła. To jest odpowiedni kierunek jako kolejny stopień kariery. Jeśli macie kierunkowe wykształcenie tj. turystyka, hotelarstwo to jest właśnie miejsce idealne dla was. Wiem z własnego doświadczenia. Na pewno nie polecam pracy typowo biurowej nudnej, żmudnej z głową w papierach i bez kontaktu z ludźmi do tego trzeba mieć najczęściej ścisły umysł. Inaczej się męczysz i widzisz, że to nie Twoja bajka. W marketingu człowiek czuje, że żyje, nawiązuje mnóstwo kontaktów poprzez które często znajduje jeszcze lepszą pracę. Ja potraktowałam to jako drogę do jeszcze większych zarobków i trampolinę do kariery w kolejnej firmie. Nigdy nie chciałabym znić w pokoiku z głową w kompie.
Jedna z kierowniczek wyautowana z firmy na A żadnych pleców nie ma, ale każdemu z Dyrekcji podkreśla na każdym kroku, że ma tak żeby była nie do ruszenia i żeby komuś tu nie przyszło do głowy się jej pozbyć. I Dyrekcja kłania się jej w pas. Sprytnie to sobie obmyśliła prawda ?
Zgadzam się z przedmówcą. Prawda i tak wiadomo do kogo ludzie się zwracają z pytaniami zawodowymi w każdym zespole, do tego kto ma dużą wiedzę , a jest niedoceniony na tle swojego zespołu. Do dzieła wprowadźmy wiosenne porządki i dajmy pozytywnego kopa najmądrzejszym. Doceńmy ich.
Praca w tym hotelu wiadomo jak w hotelu. Jedna sprawa mnie tyko intryguje, dlaczego każdy kierownik danego zespołu często zajmujący stanowisko kierownicze z przypadku (wiadomo plecy) nie ma swojego zastępcy? I w tym przypadku trzeba wyznaczyć na zastępców osoby mające największą wiedzę z danej dziedziny w danym zespole , często większą niż "plecowy" kierownik. Nie może tak być, że na urlopie czy zwolnieniu nie ma kierownika i nie ma formalnego zastępcy kierownika. W najlepszym hotelu musi by porządek. Niech to nie będą kolejne matoły proszę. Będzie się nam łatwiej pracować, a i pracownikom zmiany są potrzebne bo bardziej motywują.
Widzę że dzieje się tu dużo. Część treści się usuwa a pozostawia tylko wybrane fragmenty. Słuszność ma ta nasza władza jak to mówiono kiedyś. A może w końcu słówko o nowym dyr gastro, czy również miło i kulturalnie nadal traktuje swoich pracowników. Miałem okazje na swojej skórze tego doznać w innym miejscu ale słyszę że u was to samo robi. Nic się nie zmienił, jak nie pasuje to się zwolnij albo równie piękne inne niecenzuralne słowa i godziny pracy w zależności od nastroju. Kombinatorstwo najwyższa klasa. Gratulacje nowej gwardii!!!
A Janusz T. bryluje i bije ukłony przed Szefową ? Klimaty niczym z Sobieskiego tylko kumpla Dara O. brakuje na stołeczku.
Myślę że cały organizm tam trzeba uzdrowić. Rekrutacja w tym miejscu i cały dział kadr to ..... Wieczny barak czasu dla ludzi i jakichkolwiek informacji. Jak również wzajemna grupa adoracyjna sprzedaży. Kiszą się wszyscy jak ogórki we własnym sosie. A "główny manager" jak piszesz lubi chyba mieć takich ludzi "dwulicowych pupilów" - łatwo się zarządza.Zwolnienia z dnia nadzień ludzi to zaczyna być chleb powszedni. Cieszę się że po ostatniej rekrutacji do mnie nie zadzwonili. Po zasięgnięciu info o tym miejscu, trzymam kciuki za wytrwałych, nikomu nie ubliżając.
Brakuje dobrego Managera w tym hotelu. Pani, która jest nie panuje nad sytuacją. Dawno się wypaliła zawodowo może ? Potrzebna jest tu osoba myśląca, umiejąca planować wydatki i pilnująca jakości. Pieniądze wydawane są na bardzo niepotrzebne rzeczy np. w gastronomii totalna niegospodarność w zakupach, wszystko gotowe zamiast robić samodzielnie. Przy takiej ekipie spokojnie można prawie wszystko zrobić od podstaw z dobrych produktów, a nie kupować gotowe przetworzone byle jakie. Chyba personel jest po to żeby korzystać z jego umiejętności, a nie do "podgrzewania" albo gotowania z "chemii". Jeśli to ma być taka extra kuchnia to jak można nie prowadzić samodzielnej produkcji tylko bazować na gotowych do podania produktach ? W hotelu zamawia się całkiem zbyteczne bardzo drogie wyimaginowane usługi za które się na pewno słono płaci.
Super miejsce na odpoczynek niestety nie fajne dla potencjalnego pracownika. Można by napisać świetną autobiografię na temat wyższego menadżerstwa. Wtedy wyciągnął by wnioski i nie podejmował decyzji o pracy. Skąd te nagrody nie wiem, ale za przykładem powinny iść czyny. Wszystkim pozostałym wytrwałym pracownikom Szapo Ba!!!
też planowałam urlop, ale nie wiem jakie konkretnie warunki u nich są? czy jakbym pojechała z kotem to nie byłoby dodatkowych problemów, jak sądzicie? mam nadzieje, ze dam rade wyjechać teraz na sylwestra.. ale nie wiem też czy będą jakieś konkretne miejsca u nich, czy już wszystko zarezerwowane jest?
W tym hotelu niestety normalnym ludziom nie da się pracować. Istny wyzysk i chamstwo wszechobecne.praca ponad siły pensje głosowe i niestety sita niczym mafia której należy się wystrzegać.mam na myśli dział gastronomii koordynatorów niewychowanych którym brak profesjonalizmu.nie polecam normalnym ludziom. To jakiś kołchoz. Szkoda czasu i zapału do pracy. Nikt tego Napewno nie doceni. Omijanie to miejsce z daleka.same.!
Świetne miejsce dla gości do wypoczynku indywidualnego czy konferencyjnego. Straszne dla ludzi tu pracujących. Wyzysk za najmniejsze wynagrodzenie, jakie mogą wynegocjować podczas rekrutacji i zapomnij o reszcie. Pracuję tu od początku tego hotelu, ani razu nie widziałam podwyżki i pewnie nie zobaczę:) Premie - obiecanki cacanki - śmiechu warte. Właściciele zachwyceni obiektem za każdym razem jak odwiedzaj nas może zainteresowali by się sposobem zarządzanie tego miejsca przez Szefostwo, czy w ogóle coś robi dla ludzi i tego miejsca czy bierze tylko super kasę za zarządzanie i pozory, a my szarzy ludzie zapierdzielamy po 16 godzin. O pieniądzach za nadgodziny zapomnijcie, wypłacają w inny sposób. Kolejne szychy Menadżerowie dołączają do grona wybranych i lubianych. Donosicielstwo i podlizywanie.Kiedy to się zmieni, czy ktoś to w ogóle czyta i rozlicza tych naszych szefów z ich pracy?
Cha, cha, Cha Bunia wylądowała u was i dalej knuje swoje intrygi. Komu podstawić nogę ? Przyjdzie czas, że się na niej ktoś pośliźnie. Swoją drogą sprytna kombinatorka i z dużą umiejętności konfabulacji.
Cóż za cisza. Każdy boi się o pracę.
Próbowaliśmy ale nikt nie chce rozmawiać obiecanki. Trzeba będzie poszukać czegoś innego. Ciekawe skąd wezmą ludzi do pracy bo lokalny rynek już przebrany.
Bady ma rację. Próbowaliśmy i na próbach się skończyło. Trzeba poszukać coś innego niech żałują że odejdziemy. Ciekawe skąd wezmą ludzi do pracy bo lokalny rynek już przebrany
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Hotel NARVIL Conference & Spa?
Zobacz opinie na temat firmy Hotel NARVIL Conference & Spa tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hotel NARVIL Conference & Spa?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
-
Jak wygląda rekrutacja do firmy Hotel NARVIL Conference & Spa?
Kandydaci do pracy w Hotel NARVIL Conference & Spa napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.