KON CREATIVE

Zabrze

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 19 ocen.

KON CREATIVE
2 19 6 1

Opinie o KON CREATIVE

Lidia

@Cyb co znaczy dość dobrze? Mógłbyś rozwinąć myśl? Forum zależy, by wypowiedzi były dłuższe i zawierały merytoryczne uzasadnienie. Dlatego dobrze byłoby, gdybyś opisał swoje doświadczenia z firmą KON CREATIVE.

Cyb

No powiem Wam, że generalnie jest dość dobrze teraz

Freddie

Co tu dużo mówić. To firma, która w strachu przed upadkiem już 2 razy zmieniała nazwę. Jest tam grupa osób, które zarabia (biuro + 2 doradców), reszta jest nabijana na kase i to ładnie a wszystko dlatego, że dostajesz umowę o dzieło. Teoretycznie mogą Cię wyrzucić po tygodniu nie wypłacając kasy ponieważ dzieło nie zostało wykonane.

?

jarek - 2013-09-16 15:08:50 No ale jeśli chodzi o to obcinanie dniówek to na jakiej podstawie to robią? No bo jakieś powody to muszą podaćWłaśnie na takiej "podstawie" że nie uzyskałeś zadowalających wyników. Aneksu żadnego do umowy nie dają. Wszystko wychodzi w trakcie pracy. i jest "na gębę". O wynagrodzenie za pracę trzeba się usilnie upominać, jeżeli wogóle się je dostanie. NIE POLECAM PRACY W TEJ "FIRMIE".

Była pracownica

anonim - 2013-08-20 14:21:35 Bardzo zalegają wam z tą kasą czy raczej jest to tak jeszcze w granica rozsądku? Bo jest różnica między dwoma tygodniami a dwoma miesiącami na przykładWe wrześniu będzie rok

Aloahoe

anonim - 2013-08-22 11:59:44 bobi a dlaczego tak mało się zarabia? Jest taka mała stawka godzinowa czy może zabierają kasę za jakieś różne dziwne rzeczy?Stosują tzw "obcinanie dniówek". Możesz przepracować 8 godzin na dzień, a jak nie będzie zadowalających wyników to policzą ci "0" czyli pracowałeś za darmo.

bobi

Na miesiąc zarobek wynosi w firmie koncreative 700-800 zł, szczyt marzeń to 1 100

Była pracownica

anonim - 2013-08-19 11:11:17 Naprawdę firma zalega z kasą? Ale to jest tak że zaległa z płatnością wszystkim pracownikom czy tylko niektórymFirma zalega mnie i koleżance. Napewno jeszcze innym osobom ale nie mam z nimi kontaktu.

Anonim

Lucek - 2013-08-15 20:33:40 Jak jestes ogarnięty to spokojnie ponad 2 tysiące, średnio zarabiają faktycznie po 1200-1400 czyli tyle co na produkcji ale sobie siedzisz na jedna zmianę bez świąt, nocek itd. Jak dla mnie było lekko bo mam doświadczenie w telemarketinguTo dlaczego firma zalega pracownikom z kasą. Niektórym jeszcze od 2012 roku? Totalna ściema z tą kasą. Nie dajcie się nabrać.

Aloahoe

Lucek - 2013-08-13 15:00:48 Pracowałem przez wakacje poprzednie bo studiuję i zarobiłem 5 tysiące przez trzy miesięcy. Nie jest źle.A gdzie zarobiłeś te 5 tysięcy bo napewno nie w Kon-Creative.

Lucek

Jak jestes ogarnięty to spokojnie ponad 2 tysiące, średnio zarabiają faktycznie po 1200-1400 czyli tyle co na produkcji ale sobie siedzisz na jedna zmianę bez świąt, nocek itd. Jak dla mnie było lekko bo mam doświadczenie w telemarketingu

Lucek

Pracowałem przez wakacje poprzednie bo studiuję i zarobiłem 5 tysiące przez trzy miesięcy. Nie jest źle.

Aloahoe

anonim - 2013-08-13 10:49:37 Nie no ale pytam się tak na poważnie. Bo nie chce za bardzo iść do firmy gdzie będę zarabiać 1200 miesięcznie i nigdy nic więcejJeśli wogóle będziesz zarabiać. 1200 zł wiele osób przyjęłoby z pocałowaniem ręki.

Aloahoe

anonim - 2013-06-14 18:06:01 Były pracownik czyli tygodniowo zarabia się 300 złotych tak? Czy jest możliwość że jaka mam doświadczenie to dostanę więcej w Kon Creative?Spróbuj, przekonasz się.

Były a zarazem niedoszły pracownik

Firma od lutego br nosi nazwę FHU SUNEXPERT reszta dokładnie to samo.

BYŁY PRACOWNIK

OPINIE NA TEMAT TEJ FIRMY SĄ JAK NAJBARDZIEJ PRAWDZIWE.SZUKAM INSTYTUCJI KTÓRA WZIĘŁABY TĘ FIRMĘ POD SWOJĄ "OPIEKĘ".FIRMA MATKA-SYN TO ZŁODZIEJE KRĘTACZE I OSZUŚCI,WIEM BYŁEM PRACOWAŁEM.PRACUJESZ TYDZIEŃ PODPISUJESZ ŚWISTEK NA 300 PLN ONI SIĘ BOGACĄ A TY IDZIESZ Z NICZYM,TRACISZ CZAS PIENIĄDZE NA DOJAZD I NIC Z TEGO NIE MASZ.TERAZ GDY TAK CIĘŻKO O PRACĘ MNIE JAKO CZŁOWIEKOWI JEST WSTYD ŻE TACY LUDZIE ISTNIEJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie dajcie sie nabrać

nie warto tracić nerwów!!!

Aloahoe

Kara wynosi już 300 zł. Na te ogłoszenia o \"pracy biurowej\", \"nie sprzedaż\", \"doradca klienta\" nie dajcie się nabrać. To wszystko lipa.

on

teraz kara za zerwanie umowy wynoci 200zl wiec apetyt wlascicieli rosnie co za tym idzie atmosfera coraz gorsza Nie POLECAM podejmowania tam pracy

UCZULONY NA TELEMARKETERÓW

Bo tą firmę ma ta sama baba co miala firme telemarketingowa PRESTIŻ i za przerwanie jakiejs tam [usunięte przez moderatora] umowy tygodniowej grozila kara 100zl to ich zabezpieczenie bo wszyscy od nich uciekali po godzinie. Wciskali ludziom jakies podreczniki o dotacjach unijnych ktore [usunięte przez moderatora] sie sprzedawany to raz a dwa bylo to wszystko żywcem sciagniete z internetu:P a na plytce bylo wszystko w PDF równiez z internetu. [usunięte przez moderatora] teraz firma Kon creative jest na jej syna, ale nie ufalbym i tak. Już lepiej pracowac po 12 godzin na budowie niz 8 z tymi [usunięte przez moderatora] Pozdrawiam ...

Obiektor

UWAGA UWAGA NIE IDZCIE DO TEJ FIRMY [usunięte przez moderatora] PRACOWALAM U NICH MIESIAC ZA DARMO JAK CHCESZ RZUCIC TA PRACE TO CHCA DAC 200ZŁ KARY!!!

Zostaw opinię o KON CREATIVE - Zabrze

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KON CREATIVE