youngers.pl

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 34 ocen.

youngers.pl
2 34 6 1

Opinie o youngers.pl

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Qq

Kurczę Myśle, że ta firma byłaby świetnym materiałem na obszerny reportaż w wyborczej na temat mobbingu. Straszenie, właściciele z problemami emocjonalnymi, krzyki. Normalnie duży format by za to jakąś nagrodę dostał :D

Adam

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać? Może to trudniejszy moment w firmie?

Dariusz

Tak bardzo skrajnie różne opinie, że zupełnie nie wiem co sądzić! Idealnych firm nie ma i wszędzie mogą zdarzyć się trudne momenty.

anonymous

Julita = Daniel Dudek :)

Julita

@Nie idzcie tam a złosiłeś swoją sytuację do Państwowej Inspekcji Pracy? Jest to organ, który kontroluje takie sprawy. Podrzucam Ci link aby łatwiej było szukać: https://www.pip.gov.pl/pl/ Koniecznie dajcie znać czy coś się zmienia i co robicie indywidualnie aby odzyskać pieniądze z wypłat. Jeśli ktoś zaglądający ma odmienne odczucia względem youngers.pl to też proszę odezwijcie się, zależy mi aby zbudować rzetelny obraz sytuacji, który będzie pomocny dla innych użytkowników forum.

Dudek
@Julita 28.06.2018 10:02

PIP wam nic nie zrobi ale US czy ZUS może w końcu zamknąć tę firmę krzak. Podobno kilka mln w plecy i chłopaki z miasta się już zainteresiowali. Maserati zabrane, długi niepopłacone a kolejni pracownicy są i będą oszukiwani.

Wiktor

Niepokojące informacje piszecie. Miałem zamiar starać się o pracę.

Ulka

Pewnie raz wydarzyło się opóźnienie i już larum!!!

Daniel Dudek to pała
@Ulka 09.05.2018 18:28

(usunięte przez administratora) Oni podawali juz mi z 6 terminow wyplat. Pracujesz tam?

Julita

@FUCKERSCHYBA brak wynagrodzenia to jednorazowa sytuacja czy może nagminna? Zgłaszałeś to gdzieś, doczekałeś się w końcu wynagrodzenia? Możesz szerzej opisać sytuację panującą w firmie youngers.pl? @O.M a Ty zgadzasz się z wszystkimi poniższymi komentarzami? Możesz je uzupełnić o swoje doświadczenia z tym pracodawcą? Jak długo tam pracujesz/pracowałeś i co Cię skłoniło do aplikacji?

NIE IDZCIE TAM
@Julita 24.05.2018 19:10

Generalnie lataja dziury budzetowe jakie maja z pensji pracownikow a nie z pensji prezesow i innych. Nie maja utrzymanej stabilnosci finansowej,generalnie pseudo znawcy po studiach (usunięte przez administratora) umiejacy. Sytuacja nr1. Ktos kto pracowal 3dni i mial pensje zalozmy 600 zl dostal w 1 terminie calosc wynagrodzenia a ja zalozmy gdy zarobilem 2500 dostalem 1000 i na reszte czekam do dzis od miesiaca. Sytuacja nr2. W umowie wpisuja ze maja 14 dni na wyplate w rzeczywistosci czekam niecale3 miesiace juz. Chcialbym zeby ktos sie tym zajal ,bo czuje ze nalezy mi sie jakies odszkodowanie z tytulu zwloki tych bandy (usunięte przez administratora) ze sloma w butach. Podaja ciagle nowe terminy wyplat,po prostu grajac na czas.

Julita

Witam, jak oceniacie firmę Youngers.pl? Jest to firma godna współpracy oraz polecenia? Zależałoby mi także, na informacji czy aktualnie prowadzona jest rekrutacja osób do zespołu. Byłabym wdzięczna gdyby jeden z dotychczasowych pracowników podzielił się ze mną odrobiną informacji na temat zatrudnienia, oraz rozjaśnił sprawę z opóźnionymi wynagrodzeniami tak jak wspomniał wcześniej w komentarzach @AntyYoungers.

O.M
@Julita 10.05.2018 13:29

poczytaj komentarze, ludzie się leczą z nerwicy do tej pory. Na początku zawsze jest miło, ale później będziesz chciała uciekać jak najszybciej.

FUCKERSCHYBA

KASY NIE WYPLACAJA NA CZAS NIE ODPISUJA NIE ODBIERAJA ALE JAK PRACE TRZEBA ZROBIC TO WSZYSTKO CITO.

Administrator

Macie jakieś nowe informacje związane z pracą w youngers.pl?

AntyYoungers
@Administrator 21.04.2018 09:18

Nie wyplacaja wynagrodzenia na czas i zbywaja kolejnymi obietnicami w stylu "max dzien po majowce" blabla

Zainteresowany

Jak komuś nie po drodze z pracą w dobrej firmie to pozostaje pisanie na forum?

KP

https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D3S_m2RTQZx0&ved=0ahUKEwjbuar8jJfZAhWPDOwKHQqzDZgQtwIIJDAA&usg=AOvVaw0xsfX0x77DoO_1T0upHJ8o

aaa
@KP 08.02.2018 20:59

Janusze biznesu z Youngersów są wśród nas? :D

Tymon

Firma zmieniła adres ale to raczej normalne. Wróżbitom dziękujemy.

prosze o pomoc

witam czy to prawda ze firma zmienia siedzibe?czy ktos zna nowy adres?na pieniadze czekam juz 1,5 roku.to skandal co to za g........

niepolecam
@prosze o pomoc 10.01.2018 10:26

Prawda... Już ich tam nie ma...

Julita

@Dudeknie napisałam, że jestem pracownikiem firmy. Co więcej nie jestem z youngers.pl w żaden sposób związana. Dopytuję, bo zależy mi na poznaniu tego jak w tej firmie się pracuje oraz czego mogą oczekiwać nowi pracownicy. Takie informacje są bardzo istotne dla osób, które szukają tu opinii o przyszłym miejscu zatrudnienia.

Dudek

Żadna Julita tam nie pracuje, pewnie ktorys z panów stawiam na D pisze te komentarze. Firma oszukiwała, oszukuje i bedzie oszukiwać klientów bo zwyczejnie jest bankrutem i gdzieś trzeba przyciąć na kampanii. Szkoda mi tylko tych pracowników, bo ten statek dawno jest juz na dnie, przed Wami nie ma tam przyszłości. Fama poszła w świat że ta "agencja" jest bakrtutem, polecam zmienić nazwę i zacząć od nowa !

Julita

@max udało Ci się wyjaśnić sytuację i otrzymać należności? Jeśli tak, to warto tu o tym napisać. @MRrozumiem, że byłeś pracownikiem youngers.pl. Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach? Jak wyglądał Twój dzień pracy? Czy Tobie wypłacono do tej pory należne wynagrodzenie?

MR
@Julita 25.09.2017 12:52

jak mam odzyskać jak dyrektor pan D (widzę, że jest już sławny) nie odbiera telefonów. ostatni doszły mnie słuchy, że biuro sprzedali wiec chyba zaczynaja się zwijać. Może czas ich odwiedzić zanim zapadną się pod ziemie.

MR

może warto rozwinąć temat prowadzonych przez nich "kampanii", może niech klienci poczytają .... tylko szkoda zwykłych ludzi bo miesiącami czekają na pieniądze, których wiecznie nie ma bo jakoś cudownie się ulatniają. pracowałem dla nich kiedyś , nigdy więcej ! do tej pory "dyrektor finansowy" nic mi nie zapłacił, za każdym razem jak dzowniłem miał za parę dni zapłacić.

max

Nie stać ich, żeby od lutego zapłacili 300,- a zamówione zdjęcia.... Żenada

Julita

@Pracownik od 2012 r. poruszasz w swojej wypowiedzi kilka interesujących kwestii. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat swoich doświadczeń z pracy w firmie? Co masz na myśli mówiąc o oszukiwaniu pracowników? Możesz powiedzieć jak wygląda praca nad kampaniami? Rozumiem, że już wtedy występowały problemy z wypłacaniem wynagrodzeń. Czy dotyczą one wszystkich pracowników, czy też któregoś z działów w szczególności?

Pracownik od 2012 r.

Pracowałem tam parę lat temu, już wtedy były wielkie problemy z płatnościami, przeciąganie z wypłatami o parę miesięcy! Do tego wieczne kłamstwa, oszukiwanie własnych pracowników, nie wspomnę o klientach, te kampanie reklamowe to żenada, kto dla nich robił to wie... Nigdy więcej pracy w takim miejscu, odeszli najlepsi, ten statek już tonie.

:/

firma krzak

niezle jaja tam sa

"Firma" Youngers to z pewnoscia nie jest miejsce w ktorym znajdziecuie szacunek i komfort pracy..... :D Z głownych jegomosciow mozzna wymienić pana K człowieka z deprecha ktory wyzywa się na wszystkich dookolla zeby poprawic sobie humorek. a co tam ze firma nie ma kasy ten se smiga maserati za firmowa kase:D, pana M jego pomagiera, na maksa falszywy człowiek, pana D ktory generalnie nic tam nie robi i pan R jedyny ogarniety ktory ma pojęcia tego co robi...... "Firma" tonie w dlugach i juz dawno powinni splajtowac ale lapia się czego mogą....:D to tyle....:D jedyne co to wspolczuje tym ludziom ktorzy jeszcze tam dogorywają :D Ludzie obudzcie sie!!!!!!! a tym ktorzy planują tu pracować polecam przeczytanie wszystkich negatywnych opini na tym forum to wszstko to prawda!

KOS

Reklama, to miejsce gdzie pracuje się ciężko i szybko :), ale jak ktoś to lubi, to miejsce jest ok - nauczysz się bardzo dużo.

jojo
@KOS 24.05.2017 17:48

Reklama to miejsce gdzie aby powstawały fajne rzeczy potrzebna jest przestrzeń i dobra atmosfera. Wtedy powstaje coś takiego jak kreatywność. Panowie K,R,D i M zapewne nie wiedzą o czym mówię bo uważają, że tylko stresem i krzykiem wywołasz zamierzony efekt :) Ciężko i szybko to na ostrym dyżurze jest a nie w reklamie. Jeśli uważasz, że w taki sposób można się dużo nauczyć to współczuję pracowania w samych patologicznych firmach jak ta ;)

@KOS 24.05.2017 17:48

człowieku, oni tam "pracują" kosztem innych ludzi, nie płacą miesiącami to tego chcesz się uczyć ?? Popytaj ludzi z branży to się dowiesz jaka jest opinia o nich .

MO:)

Hostuje dla nich co jakis czas, kasa jak wszędzie i w miare na czas, klimat fajny

lescio

a jak z pensjami , zobowiązaniami , wszystko na czas ?

@lescio 23.04.2017 08:51

lescio z tym jest tragedia :-) kiedyś coś dla nich robiłem i czekałem na głupie 400 zł chyba 3 miesiące albo dluzej telefony i maila do jakiegos dyrektora finansowego nic nie daja porażka później coś znowu chcieli żebym robił to chciałem przedpłatę i już cisza.

Zi

Dorywczo współpracuje, czasami hardkor, ale integracje wszystko kompensuja

:))

Bywało stresująco, ale ogólnie nikt się nie przyp…

KR

Dobre miejsce do pracy dla studenta, elastyczni jeśli chodzi o pracę w piątki

Zostaw opinię o youngers.pl - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie youngers.pl