PRAWDOPODOBNIE TEN SAM OSZUST E-MAIL [usunięte przez moderatora] OFERTA ŁUDZĄCO PODOBNA. WSZYSCY CO MOGĄ NIECH PISZĄ NA NIEGO I TRUJĄ MU [usunięte przez moderatora]
OTO CO OTRZYMAŁEM NA MAILA
Witam.
W odpowiedzi na zgłoszenie, przesyłamy ofertę pracy.
Aktualnie poszukujemy osób do pracy w charakterze pracownika
zajmującego się pracą przy zbiorze ogórków gruntowych
w Niemczech.
WYJAZD 29 LIPCA praca od dnia następnego
Miasto Pracy: Bensheim rejon Mannheim / dokladny adres w umowie/
Praca odbywa się w przedziale czasowym w godzinach 6.00-16:00, od
Poniedziałku do soboty, i wynagradzane 1200 euro/mc + nadgodziny
Możliwość pracy niedziele, za stawkę 6,3 euro/netto
(dotyczy rónież nadgodzin w tygodniu).
Możliwość wypłaty za pracę i nadgodziny w tygodniowych transzach.
Zakres obowiązków:
-Osoby pełnoletnie
-Dobra kondycja fizyczna
-Gotowość do wyjazdu na min. 1 miesiąca
Co trzeba zabrać:
Przede wszystkim- chęć i siłę do pracy.
Ponadto niezbędne będą także:
-odzież ochronna przeciwdeszczowa, tzw. Sztormiaki, peleryna
-tabletki przeciwbólowe- koniecznie
-własną pościel
-zapas żywności, najlepsze będą zupki w proszku i konserwy. Szkoda wydawać ciężko zarobione pieniądze na jedzenie.
-własne talerze, kubki itp.
-kremy z wysokim filtrem UV- na polu można się opalić nawet wtedy, gdy pozornie nie świeci słońce
-czapkę z daszkiem, kapelusz
-okulary przeciwsłoneczne
Zbiory trwają niezależnie od warunków atmosferycznych, trzeba więc być przygotowanym zarówno na palące słońce jak i ulewy.
UWAGA: praca trwa przez 6 dni w tygodniu.niedziela to osobne nadgodziny
Zbiory trwają maksymalnie 1,5 miesiąca
Oferujemy:
-Umowę zlecenie
-zakwaterowanie
Wszyscy pracownicy są zakwaterowani na firmowym kampingu, w drewnianych domkach 4 -osobowe, wyposażone w lodówki i kuchenki elektryczne.
Na kampingu znajdują się plastikowe toalety typu Toi Toi, oraz oddzielne dla kobiet i mężczyzn kontenery sanitarne, w których znajdują się umywalnie i prysznice. Co istotne- jest ciepła woda. Zakwaterowanie platne 50 euro/mc/os odliczane z wypłaty.
Wynagrodzenie stałe 1200euro + nadgodziny
- ubezpieczenie pokrywa pracodawca
Jeśli jesteście Państwo zainteresowani ofertą, prosimy o przesłanie
swoich danych do wypełnienia dokumentów, oraz
należy dokonać opłaty w kwocie 6zł od osoby jest to w celu weryfikacji Państwa danych osobowych i koszt przesłania umowy listem poleconym na Państwa adres.
Weryfikacja tylko ze względu na zapytania orientacyjne osób które niby chcą pracować a później wycofują się, listy wracają jako nieodebrane.
Dane do przelewu podane będą w następnym mailu
Od momentu otrzymania przez nas skanu wpłaty i danych e-mailem, w ciągu ok. 5 dni listem poleconym z Deutsche Post bezpośrednio od pracodawcy otzymują Państwa dokumenty, które podpisujecie i kopię/orginał zabieracie ze sobą. Kopia oddawana jest pracodawcy po dotarciu na miejscu.
Transport busem cena 150 zł/os/ /płatna w busie/
W związku również z pytaniami dot. Opłaty i gwarancji wyjazdu,
Informujemy że osoba która przesłała dokumenty i otrzymała zwrotną przesyłkę listową z Niemiec w której jest umowa dwujęzyczna oraz zawarte są dokładne informacje co do terminu przyjazdu, adres,
Nie pobieramy opłaty za miejsce w busie, fikcyjnych kosztów przygotowania dokumentów, za transport, za ubezpieczenie,
Nie ma kwocie wypłaty za pracę żadnych ukrytych kosztów,prowizji,opłat.min 1200euro dostają Państwo na umowie i tyle samo zostaje wypłacone
Prosimy o przesyłanie skanów potwierdzenia wpłat e-mailem,
Przyspieszy to dokończenie formalności.
W razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości, zapraszamy do
Kontaktu mailowego / w umowie dostanę Państwo telefon i do mnie i do pracodawcy. Oraz urzędu miasta w Mannheim w celu potwierdzenia wiarygodności firmy niemieckiej.