TG SECURITY SP. Z O.O.

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 84 ocen.

Opinie o TG SECURITY SP. Z O.O.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TG SECURITY SP. Z O.O.

były solidny pracownik

Ludzie, przeczytajcie dokładnie Wasze umowy.... później proponuję puknąć się w globus (lekko , bo Wasza makówka musi jeszcze jako-tako myśleć ) i zadać sobie pytanie... ,, czy na pewno nie stać mnie na inną pracę ? czy wszystkie firmy ochrony zabierają co miesiąc kasę za umundurowanie , czy nie lepiej kupić te śmieszne spodnie bojówki za 134 zł. koszulę za 34 zł podkoszulek za 15 zł i dać to wszystko do obszycia a stare sprane , wytarte oddać firmie ... na zdrowy rozum : jeśli płacimy frycowe za umundurowanie co miesiąc to proszę , policzcie ile wyjdzie Wam na godzinę...No cóż jest takie powiedzenie, które pozwolę sobie przytoczyć , jednocześnie nadmieniam że te powiedzenie nie jest kierowane do osób które czytają powyższe forum ..... kasę robi się na frajerach a głupich nie sieją . Pozdrawiam ja osobiście nie polecam pracy w tej firmie i dla tego już mnie tam nie ma.

Slodki

To co piszą o TG security to nie do końca prawda pracuję w tej firmie od marca tego roku i jestem zadowolony wypłata na czas wyplacaja co do grosza i jeszcze mnie nie oszukali składki do zusu mam odprowadzane co miesiąc oraz podatek fakt dalej zabierają za mundur ale idzie przeżyć ja jestem zadowolony

Ciekawy
@Slodki 3 tygodnie temu
To co piszą o TG security to nie do końca prawda pracuję w tej firmie od marca tego roku i jestem zadowolony wypłata na czas wy...

A pracujesz na GI czy obiekcie?

Ciekawy

Witam,czy ktoś wie jak wygląda praca na GI-patrol? I czy płacą na czas? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@były rozumiem, dziękujemy za opinię. Czy ktoś jeszcze podzieli się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w TG SECURITY SP. Z O.O.? Jak oceniacie pracę w firmie? Co byście zmienili?

marcelini
@Weronika 21.09.2017, 15:37
@były rozumiem, dziękujemy za opinię. Czy ktoś jeszcze podzieli się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w TG SECURITY SP....

Zniesienie co miesiecznej oplaty 100 zl za umundurowanie .Nawet nie ma nigdzie pokwitowania ze jest zabierane co miesiac 100 zl za mundur ani nie ma tego w umowie.O tak sobie zabieraja i ciekaw gdzie te 100 zl idzie albo w czyja kieszen

były

odp. dla Weroniki... przepraszam bardzo , o co miałem się spytać pracodawcę ??? nagranie nie pochodzi od pracodawcy. Jeśli są wymieniane nazwiska na nagraniu oraz widać pisma które są odczytywane , to o jakiej pomyłce jest mowa ??? Jeśli pada pytanie, czy taka sytuacja zaszła jednorazowo... to proponuję w ramach zaspokojenia swojej ciekawości odwiedzić i porozmawiać z pracownikami ochrony wykonującymi swoje obowiązki na posterunkach TG Security. Nagranie które posiadam zostało przekazane mi przez byłego pracownika TG SECURITY umundurowanego w pojeździe służbowym wykonującego swoje obowiązki . Ja osobiście mając doświadczenie w firmie TG SECURITY uzyskane od początku 2016 do dnia 04. 2017 oświadczam że w tym okresie odradzam współpracy z w/w firmą,

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@były czy taka sytuacja zdarzyła się jednorazowo? Być może zaszła pomyłka. Czy zapytałeś o to pracodawcę? @SYN Z POZNANIA na forum nie możesz nikogo obrażać. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum przed wystawieniem komentarza http://www.gowork.pl/regulamin

SYN Z POZNANIA

praca jak praca zla opinia o firmie nie zmienia sie bo to prawda kary zastraszanie bezprawie na calego gdzie jest PIP ojciec zrezygnowal po pierwszej wyplacie ktora dostal po 2 miesiacach dziwna jakas sprawa z kierowcami patrolu kierownik dzwoni o dodatkowe przyjscie do pracy ojciec byl po 2 piwach przyjechali zabrali go na obiekt a po 2 godzinach przyjechal inny patrol i badanie alkomatem i wykazalo wiec albo raport i bedzie kara 500 lub bez pisania 150 jak sie ojciec dowiedzial to po wyplacie lataja jak glupi po obiektach aby zarobic.pijacych niezwalniaja bo maja zarobek na nich. ojciec nagral cala rozmowe ale szkoda zachodu bylem w szoku jak to sluchalem i zdziwienie jakie debile pracuja na tym patrolu lecz stwierdzilem ze sa smieszni i dalem sobie spokoj ojciec ma juz troszke lat szkoda jego zdrowia . POZDRAWIAM I OMIJAJCIE TG

były
@SYN Z POZNANIA 27.06.2017, 15:28
praca jak praca zla opinia o firmie nie zmienia sie bo to prawda kary zastraszanie bezprawie na calego gdzie jest PIP ojciec z...

Popieram wszystko co się skłania do omijania szerokim łukiem tej firmy....a ja mam nagranie VIDEO jak jest wypłacana wypłata z odebraniem 500 zł bez pokwitowania , a co dobre to widać i słychać że pracownik podpisuje kwotę jaką zarobił a dostaje o 500 mniej bez pokwitowania....

pracownik

pracownicy tg security dziekujemy naszemu kierownikowi na Warszawie za dobra opieke nad nami na obiektach.Żeby byli wszyscy tacy jak on to by bylo z tego tg security bylo dobrze. To co opisuja inni to jest kompletna bzdura. Ten kierownik ma zajebistego prezesa

były
@pracownik 14.05.2017, 19:39
pracownicy tg security dziekujemy naszemu kierownikowi na Warszawie za dobra opieke nad nami na obiektach.Żeby byli wszyscy tac...

odpowiedz dla byłego...Szanowny Panie wątpi Pan w doskonałą opiekę np. w ośrodkach medycznych, zakładach rehabilitacyjnych , bo sądzę że Pan potrzebował troskliwej opieki związanej ze zdrowiem lub pewnym wadliwym upośledzeniem i wnioskuję że firma TG SECURITY to właśnie Panu zapewniła....pozwolę sobie napisać : sądziłem , że firma TG jest w branży ochraniarskiej i chroni obiekty, budowy, sklepy itd. a tu ciach okazuje się że bardzo opiekuje się i pomaga osobą ....już wiem , ale ze nie gapa !!! Pan ma grupę inwalidzką i dla tego TG było tak bardzo pomocne....a zakupy ciężkie...Na koniec zadam pytanie związane z faktem że Pan już tam nie pracuje : a gdzie Pan znalazł inną mam nadzieję lepszą opieką. Pozdrawiam

Były ochroniarz Tg Security

Napisze tak. proszę unikać tej firmy , która łamie wszelkie kodeksy prawne. W moim przypadku ta firma bezczelnie okłamała mnie , że będzie odprowadzała składki ZUS. Ponadto biuro w Poznaniu przypomina mi tzw burdel , panie obsługujące te tzw Biuro nie potrafią profesjonalnie wytłumaczyć kwestii dotyczących zasad wypłat dla pracownika czy też szczegółów w kwestii składek ZUS , które powinien pracownik otrzymać . Absolutne łamanie obowiązków pracownika ochrony - w obiekcie handlowym - rządził - prezes , który bezczelnie wmawiał mi Iż mam wykonywać prace magazyniera/ pomoc przy rozładowaniu TIRA itd /.Koordynator zamiast mnie bronić, przychylał się do decyzji prezesa obiektu handlowego / marketu/ .Dalej - w firmie TG Security Partner - obiecano mi iż od stycznia 2017 r pensje przelewane będą na konta. Absolutna bzdura ! . Aby firma nie pozostawiała za sobą śladów nie podjęła przelewów na konta pracowników/ wiadomo , że to byłby dowód do sądu pracy/ . Tak wiec , PAN CWANIAK koordynator przywoził wypłaty do ręki , co jest w obecnym czasie na równi z pracą na ...CZARNO ! Kolejne oszustwo tej kryminalnej firmy to ....zaniżanie stawki godzinowej. Od nowego roku czyli 2017 kwota brutto powinna wynosić 13 zł czyli gdzieś 10, 55 zł netto - otrzymywałem netto - 8,70. A propos składek ZUS ta złodziejska firma przez 3 miesicie tzn od stycznia 2017 do marca nie opłacała składek . Oczywiście złożyłem wymówienie. Po złożeniu pisemnej prośby , Zus już interweniuje w mojej sprawie i wielka prośba , nie dajcie się skusić tej firmie to firma przestępcza

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@Max nie współpracuję z firmą TG SECURITY SP. Z O.O. Jestem redaktorem serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - najedź myszką na ikonkę mikrofonu przy moim nicku. Również chętnie poznaję Wasze opinie na temat pracy w tym miejscu.

były

A może tak parę słów o TG SECURITY działającej przy budowie drogi EX S-5 odcinek Wrocław - Trzebnica....no to wio: któż tam rządzi ?? tylko i wyłącznie , ustalając swoje prawa p. opiekun obiektu, człowiek który mieszka na posterunku ...zaplecze budowy drogi S-5 przy ul. Obornickiej, p. inspektor ochrony który ma zakaz wstępu na obiekty położone w Żmigrodzie, nie wspomnę o powiązaniu z rodziną p. inspektora ochrony....ciekawe czy p. prezes zarządu wie o strukturze działania w/w ludzi....w końcu pieniążki idą koło nosa firmy...urzędu skarbowego, ZUS, ludzie są poniżani, nawet nie mogą zaprotestować bo to się wiąże ze zwolnieniem z pracy , sam to doświadczyłem, oczywiście o wszystkim decyduje sam opiekun obiektu, człowiek który mieszka na bazie TG Security w TRZEBNICY . Ludzie pracują bez umowy o pracę , bo skoro nie są odprowadzane składki na ubezpieczenie społeczne... ciekawa struktura ??? na koniec..... od stycznia moja umowa o pracę czeka na podpis prezesa.... co jest grane , tak skomplikowane nazwisko p. prezesa aż ciężko podpisać ???? nie będę pisał o stawce godzinowej .... tylko wspomnę że pracownicy tz. GI ( dla ni wtajemniczonych Grupy Interwencyjnej ) nie posiadają wymaganych kwalifikacji, a mają przyzwolenie od p. inspektora oraz opiekuna obiektu do nakładania kar finansowych i poddawaniu badaniu pracowników na zawartość alkoholu w powietrzy wydychanym.... pozdrawiam i proponuję podjąć inną ofertą pracy, nie w tej Firmie , która nie zapewnia stabilność i co ważne normalne warunki pracy.....Wszystko co napisałem jest potwierdzone dowodami które posiadam.

Max

Weronika ty tak poważnie czy masz ludzi za .................. Najpierw podajesz dane kontaktowe, a później zadajesz pytania z gatunku tych na które sama zaraz odpowiesz. Zadzwoń i się spytaj :-)

Weronika
użytkownik zarejestrowany

A jak wygląda ścieżka kariery w TG SECURITY SP. Z O.O.? Firma stosuje rekrutacje wewnętrzne?

marcelini

Jeszcze dochodzi jeden wydatek a mianowicie wysylaja do sadu po zawiadczenie o niekaralnosci

marcelini

Tak placa zaledwie 8.70 na godzine.niby 1/4 etatu i co miesiac 100 zl za te ciuchy zabieraja

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@zadowolony pracownik, a jakie benefity oferuje TG SECURITY SP. Z O.O. swoim pracownikom?

zadowolony pracownik

ja pracuje od 3 lat i bardzo jestem zadowolona nigdy nie okradli ani oszukali. Bardzo fajna atmosfera Bardzo Polecam

ja
@zadowolony pracownik 31.03.2017, 10:41
ja pracuje od 3 lat i bardzo jestem zadowolona nigdy nie okradli ani oszukali. Bardzo fajna atmosfera Bardzo Polecam...

Zadowolony pracownik. To pochwal się ile płaci się tam na rękę na umowę zlecenie? Zgodnie z prawem 13 zł?

xx
@zadowolony pracownik 31.03.2017, 10:41
ja pracuje od 3 lat i bardzo jestem zadowolona nigdy nie okradli ani oszukali. Bardzo fajna atmosfera Bardzo Polecam...

Pisz jak jest a nie bzdury

Jan

Opłata za mundur? Majty są w komplecie? Czyli tak obchodzą 13 zł za godzinę.

nn

Rzeczywiście po wyglądzie kolesia niby z interwencji wygląda na to że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie ochrona a druga rzecz która urzekła mnie to co miesięczna opłata za strój gdzie inne firmy nie biorą kasy za mundur trochę to dziwne płacić za to gdzie ich obowiązek jest ubrać pracownika w dodatku co miecha im płacić 100 zł

07
@nn 09.03.2017, 15:18
Rzeczywiście po wyglądzie kolesia niby z interwencji wygląda na to że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie och...

CO miesiąc 100 za co dowóz powietrze gacie to jakaś lewizna trzeba to wyjaśnic w inspekcji pracy

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@Dulinmax może skontaktuj się z sekretariatem i poproś o połączenie z wybranym działem? :) Tutaj znajdziesz kontakt do firmy: http://tgsecurity.pl/kontakt.html

Rambo

Psy mają lepiej w kojcach niz pracownicy na obiektach bez wody prądu zatrudniają ludzi z grupa a traktują ich jak bydło pozbawiając ich człowieczeństwa zero kontaktu z kierownictwem i nikt nic niewie to się nadaje do expresu E Jaworowicz

Dulinmax

Ma ktoś numer do dzialu plac w poznaniu?

były

Witam pracowałem w TG . Kasiora na czas,zapłacone wszystko. ja osobiście nie mam nic do TG. Może kiedyś tam wróce .

Żołądkosławko

ja sie angazuej, przechowuje kawe szefa,innych pracownikow pilnujeby sprzatali,nie grzebali innym i mam zamiar sprowadzic swoja babe ktora tu bedzie robic w tej budzie!!kabluja na kaske handlowcowi,on do dyrektora,porazka.co dalej,nie wiem,nikogo to nie obchodzi.bylem jego pomagierem,ale zs paliwo niezwracal,wiec olalem.

Waldi

A ja mam pytanie jak liczna jest Tania Grupa tych co rozwozi pracowników po obiektach. Chodzi o taksówkarzy przebranych za coś przypominającego ochrone

Dondaj
@Waldi 21.01.2017, 20:13
A ja mam pytanie jak liczna jest Tania Grupa tych co rozwozi pracowników po obiektach. Chodzi o taksówkarzy przebranych za coś...

Waldi musisz się zatrudnić w firmie tg wtedy dokładnie zobaczysz na czym polega praca ile osób pracuje itd nie musisz się bać wystarczy przedzwonić umówić się z selekcjonerem tzw. Łysym Napoleonem z Kościana i jak przejdziesz pozytywnie rozmowę zostaniesz łowcą głów. Strach schowaj do kieszeni. Powodzenia

ja

Płacą 13 złotych na godzinę?

dno

czekałem 1,5 miesiąca na wypłacenie mi należnych pieniędzy po serii telefonów do biura i proszeniu się.

gj
użytkownik zarejestrowany

@dondaj -nn w jaki sposób w takim razie cie oszukano?

Dondaj
@gj 24.09.2016, 22:37
@dondaj -nn w jaki sposób w takim razie cie oszukano?

Książkę piszesz !!! Takie moje zdanie na temat tej firmy dlatego przestrzegam chętnych którzy chcieliby podjąć pracę w tej firmie odradzam.

dondaj

Ogólnie odradzam podjęcia pracy w tej firmie totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszustwa kondonownia.

nn

Od stycznia obowiązywać będzie minimum 12 zł brutto. Nic tylko kopiować grafiki, listy obecności, książki służb. To wszystko może się przydać.

marcelini

Tez przy budowie s5 nie polecam.5zl na godzine a wymagania maja jakby placili 10zl i wszystkiego sie czepiaja .patrza tylko jak tu zabrac z wyplaty.kpina i juz

on

6 zł? To na bogato. A ktoś tu pisał o szkoleniach i niezłych zarobkach. Doskonale wiedzą co to konto ale też doskonale wiedzą dlaczego nie przelewają kasy. Pocieszę, że 6 zł to i tak było dobrze, potrafią mniej płacić.

Ron

Omijać szerokim łukiem tą firmę, pracowałem tam 3 miesiące w zeszłym roku i za każdym razem wypłata po czasie (na umowie jest napisane, że do 25 dnia każdego miesiąca mają płacić). Pieniądze z jednego obiektu na którym byłem 3 dni, żeby sobie dorobić (oprócz tego miałem swój stały obiekt) dostałem dopiero w październiku, a te 3 dni pracowałem w sierpniu około 10 go. Wypłata w tej firmie oczywiście do ręki, oni nie wiedzą co to konto.Umowa to jakiś kawałek papieru, nawet w tym roku nie mogłem się rozliczyć z niej z podatku. Najlepsze jest to, że jak dzwoniłem zapytać o wypłatę,to inspektor p. Tomasz M mówił, że nic nie wie o wypłacie i mam dzwonić do dyspozytora, a ten dyspozytor mówił to samo, że nic nie wie i mam dzwonić do inspektora! Dopiero jak postraszylem inspekcją pracy, to odrazu na drugi dzień się znalazły pieniądze. Tak wyglądała moja rozmowa przez tel gdy dzwoniłem w sprawie wypłaty za te 3 dni, które opisałem wyżej: - Dzień dobry, czy są juz dla mnie pieniądze za obiekt? - Niech pan zadzwoni za 15 min, nie ma mnie jeszcze w pracy. - Dzwonię po 15 min i znowu pytam o pieniądze - Niech pan zadzwoni za 15 min, jem obiad. - Dzwonie za 15 min z pytaniem o pieniądze - Niech pan zadzwoni za 10 min, jeszcze nie sprawdziłem czy są dla pana pieniądze - Dzwonie za 10 min z pytaniem o pieniądze - Są pieniądze, może pan odebrac I oczywiście musiałem specjalnie z jeżyc jechać za gorczyn po pare zł, bo nik nie przywiezie a kont nie uznają. Pracowałem u nich przy dozorowaniu budowy, umowa zlecenie, 6 zl netto, system pracy 24/24. Stawka jak na budowę dobra,ale pracownika mają w nosie.

on

Niezłe zarobki? A tak konkretnie to jak płacą? Bo rozumiem, że masz tą wiedzę. Podziel się wiedzą.

Thomas1428

Firma Tg Security pamiętam taka sytuację było nas 15 na spotkaniu z dwoma przedstawicielami z Poznania jak pamiętam każdy z nas zgodził się na pracę w tej firmie powiedzieli pózniej ze dla każdego z nas będzie praca i będą z nami się kontaktować żeby każdy z nas przeszedł na obiekty co się pózniej okazało to oszustwo z ich strony żaden z tych się nie kontaktował z nikim zawracanie tyłka tylko zrobili co się okazało po miesiącu dwóch zatrudnili kilka osób z 15 wygląda na to,że po znajomości kilka osób lub jakieś inne osoby nie mające nic wspólnego z naszą 15 niestety mam złe wspomnienia z tą firmą bo postąpiła nie uczciwie nie udzielająć żadnej informacji różnego typu kombinacje z ich strony i oszustwa.

robol

kpina...nie polecam, j/w odbijanie, dzwonienie, kary , co jeszcze wymyślą by pensja wynosiła zero...

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

artur

Zrezygnowałem po rozmowie z pracownikiem na obiekcie w ten sam dzień w który mnie przyjęli(kary za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kontrole,odbijaki,dzwonienie co 2 godz to jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to za 5 pln to jest chore.

robol

nie polecam, szczególnie przy budowie S 5 Trzebnica - Wrocław jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 5 zł i ciągłe kontrole i notatki za bzdury , kary ... nie polecam

max

Widziałem ich patrol. Jeden człowiek z plastikowym pistoletem przy nodze na zakupy się wybrał do hipermarketu w Poznaniu.

Cieć

To jest dawniejsza firma Europol szef tej firmy jest pomocnikiem proboszcza w parafi św Marcin

marcelini

Czy w tg security chociaz sprawdzaja niekaralnosc?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Jasiu

Raczej mieli te obiekty bo taką świetną robotę tam zrobili.

Ania

Ja moge powiedzieć tak znam (usunięte przez administratora)z patrolu i on sobie bardzo chwali prace tam. Robi też kawał dobrej roboty np hotel Ilonn, Don Prestige a przy tym jak jeżdzi autem tylko pozazdrościć

norbi

praca typowo dla emeryta nie pijacego nie placego i ktury nigdy nie śpi

lusi

jak komus zle to po co tam pracuje i pisze takie bzdury do domu buraki i lenie

Pracownik

Witam.Pracowalem do dzis w tej firmie na doczyszczaniu po budowie.Stawka 8zl dostepnosc 24h i generalnie zostalem dzis powiadomiony,ze jestem zwolniony bez uzasadnienia a z tego co mi wiadomo bylem jednym z lepszych pracownikow.Nabor wstrzymano z tego powodu,ze Pani dyrektor traci kontrakty bo nie ma ludzi ale rekrutacje wstrzymane.Jezeli chodzi o wyplacalnosc to kiepsko.Ulubiony tekst w tej firmie to:"nie odbiora obiektu,nie bedzie kasy"..Kary sa za wszystko i uwazam,ze jest jeden wielki mobing.Choc powiem szczerze,ze bywalo i milo ale gdy na obiekcie nie bylo Pani dyrektor chyba wszedzie tak jest.Konczac wypowiedz napisze tak.Stawka dobra aczkolwiek nastaw sie,ze po miesiacu albo Cie wyrzuca lub bedzie problem z wyplata.Pozdrawiam

?

Co masz na mysli o pani sylwi

?

Znam pania Sylwie wiec ciesze sie bardzo ze ma tak fajna opinie sam bym chcial znia pracowac ale niestety niemoge gratuluje jej i zycze wytrzymania i dalej awansowania mysle ze tg ja jakos nagrodzi porzadnie chociaż raz bo tyle serca wllada do pracy ze szok pozdrawiam

jasiu
@ 18.01.2015, 15:13
Znam pania Sylwie wiec ciesze sie bardzo ze ma tak fajna opinie sam bym chcial znia pracowac ale niestety niemoge gratuluje jej...

Tak to prawda wkłada dużo serca i daje jeszcze coś od siebie w tej robocie.

siwy

Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T

siwy

Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T

Zostaw opinię o TG SECURITY SP. Z O.O. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TG SECURITY SP. Z O.O.