Skarabeusz

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 84 ocen.

Opinie o Skarabeusz

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skarabeusz

anonymous

Cześć,   Jestem panem Jasmine Walker, prywatnym pożyczkodawcą, który daje pożyczki na czas potrzebny na życie. Czy potrzebujesz pilnej pożyczki, aby usunąć należności lub potrzebować kredytu na polepszenie jakości Twojej firmy, gdybyś został odrzucony przez banki i inne agencje finansowe? Czy potrzebujesz kredytu konsolidacyjnego lub kredytu hipotecznego? nie szukaj więcej, ponieważ jesteśmy tutaj, aby wszystkie problemy finansowe były przeszłością. Pożyczamy środki osobom potrzebującym pomocy finansowej, które mają złe kredyty lub potrzebują pieniędzy, aby płacić (usunięte przez administratora), inwestować w sprawy w wysokości 2%. Chcę skorzystać z tego medium, aby uściślić Ci, że udzielamy wiarygodnej pomocy i chętnie udzielimy pożyczki. Więc napisz do nas dzisiaj: walkerloaninvestmentcompany@gmail.com czekamy na najszybszą odpowiedź pozdrowienia Jasmine Walker

war 3

widzę że w ubiegłym roku mnóstwa nowych kierowników sekcji szukaliście do pracy - jakieś zwolnienia czy rotacja?

Teressa

wielkie świadectwo Witam, nazywam się Teressa Robinson, ofiarą oszustwa w rękach złym pożyczkodawcy, byłem oszustem prawie 12.000 euro, ponieważ szukałem pożyczki na rozpoczęcie nowej działalności gospodarczej, mój kapitał był niski, prawie umarł, ja nie miał dokąd pójść, moja firma była w tym procesie, straciłem syna .. nie znoszę go ponownie. Wrzesień 2016, spotkałem starego przyjaciela, który wprowadził mnie na dobrego człowieka, który ostatecznie pomógł mi w celu zabezpieczenia kredytu w ich towarzystwie, chciałem możliwość powiedzenia to mój przyjaciel, dziękuję Niech Bóg wam błogosławi wszystkich, ja też jak skorzystać z tej okazji, aby poinformować wszystkich matek i osób uważać istnieje zbyt wiele oszustw tam, jeśli potrzebujesz pomocy finansowej i chcą zabezpieczyć kredyt szybko zarejestrować tylko pan Robby Kontakt email: robbyhilsoncooperative@gmail.com~~HEAD=pobj. I można o kontakt mailowy do kontaktu; teressa0009@gmail.com jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości i dla potwierdzenia. należy ta firma była tylko raz wiarygodna i godna zaufania. Być mądrym. Dziękuję Ci bardzo.

anonim

(usunięte przez administratora)

1234

podstawa jest między 3 tys a 3 500

1234

Witam Mam pytanie ... jakie cele ma kierownik który zaczyna tworzyć sekcje od zera???

Konkurencja

Syf to jest teraz, bo kierownicy zatrudnieni przez pana K. kompletnie nie mają pojęcia o swojej funkcji. Kuszą ofertą dla przedstawiciela ale to co dają i niestety zabiorą. Też pracuję u konkurencji i mam przynajmniej spokój w przeciwieństwie do tego co jest w Skarabeuszu czy jak teraz Benefitii.

Bocian

(usunięte przez administratora). Ja pracuję w konkurencji i sama zastanawiam się czy nie przejść do Skarabeusza bo teraz to tam jest porządek i oferta dla przedstawiciel ciekawa.

były

Ciekawe od kiedy Doradca jeździ z kierownikiem na kontrolę?? Pracowałem tu i wiem, że kontrola jest po to by sprawdzić, trochę dziwne że kierownik teraz kontrolę wykonuje z Doradcą.

Borys

Nowe zasady w opłatach art są ok. Szkoda tylko że doradca który mnie obsługiwał jest zawieszony. Dzisiaj był kierownik z nim na kontroli czy odprowadzal wszystkie wpłaty. Uważam że to obniżające dla doradcy że kierownik razem z nim jeździ i przeprowadza kontrolę czy nie przywlaszczyl sobie pieniędzy. Ale z drugiej strony doradca wie najlepiej gdzie i o której zostać klienta w Lub.

Klient

Mam u nich pożyczkę, koszty podobne jak wszędzie, od stycznia mam nowego przedstawiciela, calkiem ok zresztą on jest, teraz go chyba zawiesili ale u mnie i paru innych był z kierownikiem na jakiejś kontroli. Ciekawe czy zwolnią go i znów będzie nowa osoba przychodzić po raty. Podobno teraz można na konto wpłacać i jest dużo taniej.

Barbara

Df, z tego co Ja się dowiedziałam na szkoleniu to 100 zł w dwóch częściach. 50 zł w tydzień po podpisaniu umowy a kolejne 50 zł po 18tygodniach. To premia za rzetelne obsługiwanie klienta a dla firmy bezpieczeństwo, że kolejny doradca nie będzie chodził po melinach bo dureń porozdawał pieniądze. To raczej uczciwa propozycja ;). A dodatkowo firma płaci jeszcze od zebranych rat w systemie tygodniowym i to całkiem sporo bo 7%. Dam Wam znać jak faktycznie będzie bo pracowałam wcześniej w Bocianie i to co tam się dzieje to ....

Ooo

A Pani niby Kierownik Karolina hahahahahaha beznadziejna

Df

50zl. a nie 100 i to nie zawsze bo oszukuja. A zarobki to 30 40zl.tygodniowo ze zbiorek. Firma jeden wielki syf. Odradzam. Łazenie po roznych melinach bo i takim doja pozyczki.

Barbara

Ja zaczynam w poniedziałek jestem po szkoleniu i z tego co się dowiedziałam to za pozyskanie nowego klienta płacą 100 zł :)

KS

Rotacja pracowników w Skarabeusz S.A jest odbiciem tego co się w niej dzieje, niestety zarządzanie prezeska i jemu podobnych powoduje, że nie maja ludzi do pracy i ciągle rekrutują. Powody są trzy: cele nie do zrobienia,styl zarządzania oraz oszukiwanie na prowizji Doradców w umowie maja 12 NZ, a liczą im 18 NZ do prowizji. Firma Porażka, przeczytaj zanim podpiszesz!!! cokolwiek w tej Firemce.

kulfon

Masakra.Chciałem wziąść 800zł to zaraz z tej sumy rate chcieli na cały miesiąc pobrać w sumie dostałbym na rękę 400zł na niby co tydzień idzie płacić.Oszustwo.NIE POLECAM :-(

bociek
@kulfon 20.01.2016 13:08
Masakra.Chciałem wziąść 800zł to zaraz z tej sumy rate chcieli na cały miesiąc pobrać w sumie dostałbym na rękę 400zł na niby c...

Takie same zasady na BOCIAN

ktoś

Absolutnie nie polecam tej firmy!!! Wykorzystują na maksa, nikt się z nikim nie liczy, praca nie do przerobienia, od rana wpisywanie jakiś durnych rzeczy do systemu a później praca w terenie do północy. W ogłoszeniach o pracę zamieszczają : nowa, rozwijająca się firma... praca w stabilnej firmie, w rzeczywistości wygląda to tak, że zatrudniają nowych kierowników, wyciągną ile mogą z nich, a po 4-5 miesiącach ci podziękują bo muszą ciąć koszty. DO i KRS zwalniają według swojego "widzimisie" nie patrząc na wyniki , bardziej chodzi o to czy jesteś starym znajomym z providenta pana Dyrektora bądz KRS

ktoś2
@ktoś 29.12.2015 17:45
Absolutnie nie polecam tej firmy!!! Wykorzystują na maksa, nikt się z nikim nie liczy, praca nie do przerobienia, od rana wpisy...

Racja, decyzyjność GÓRY pod kątem lubię nie lubię, fajny nie fajny, wygodny niewygodny, to czy daje radę nie do końca ma znaczenie, bardziej liczy się to jak bardzo można pozwolić wejść sobie na głowę, broń boże mieć własne zdanie, bo przełożony zawsze ma rację nawet jak jej nie ma, bo tak odwróci kota ogonem, że będzie jego na wierzchu. Jeśli ktoś chce lizać tyłek, pracować ale nie decydować będąc na stanowisku kierowniczym, lub będzie posłuszny absolutnie to polecam tą firmę. Kumoterstwo i tyle.

Balcer

W Skarabeuszu można pracować tylko chwilkę (zaparkować) a w między czasie szukać odpowiedniego zajęcia, gdyż w wcześniej czy później i tak Cię zgnoją. Niestety kto mądrzejszy to szybko ucieka z tej Firemki.

KS

Skarabeusz S.A. tylko dla wytrwałych bądź dla bardzo naiwnych. Zmiana premiowania pracowników w trakcie trwania miesiąca by nie zapłacić pracownikowi. Uwaga Spółka zaczyna oszczędzać i ma zadyszkę finansową, zlikwidowała oddział w Brzesku i zaczyna zwalniać pracowników...

Balcer

Firma jest OK! tylko !!! na dwa, trzy a może pięć miesięcy tylko na przetrwanie(zaparkowanie). Niestety, kto mądrzejszy to dawno tam już nie pracuje. Dla zainteresowanych w umowie podpisujesz,że Nowe Zaległości będą na poziomie 12 % a rzeczywistość jest nagięta przez DDO wymaga od Ciebie 18% NZ i w taki sposób kroi cię na kasę co tydzień i co miesiąc.

Karamba

Skarabeusz S.A - najgorsza kadra menadżerska z jaką miałem okazję pracować do tej pory. (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

pele

Witam, pracowałem tam 3 lata .NIE POLECAM, chyba,że ktos szuka pracy w charakterze niewolnika. Pracując 8 godzin dziennie jesteś pracownikiem bez zaangażownia.Szkoleń nie ma żadnych, premia nie do zrobienia,zasuwasz po 12-13 godzin za podstawę.W samochodach GPS.Praca 24h.

Bishop Jakes

Halo, Jestem Biskup TD Jakes, prywatne pożyczki pożyczkodawcy, który daje pożyczki szans czas życia. Czy potrzebujesz pilnie pożyczki na spłatę długów lub potrzebujesz kredytu do zwiększenia swojej działalności? Zostałeś odrzucony przez banki i inne instytucje finansowe? Czy potrzebny jest kredyt konsolidacyjny lub kredyt hipoteczny? czegoś więcej, bo jesteśmy tutaj, aby wszystkie twoje problemy finansowe, to już przeszłość. Mamy pożyczyć środki na osoby potrzebujące pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania w interesach w tempie 2%. Chcę używać tego medium poinformować, że jest wiarygodnym i beneficjenta pomocy i będzie skłonny zaoferować pożyczkę. Tak, skontaktuj się z nami poprzez e-mail pod adresem: (bishopjakesloancompany@gmail.com)

Makowiec

Pracowałem jako KS w Skarabeuszu, początki super, wysokie prowizje dla doradców, pełnomocnictwa i dość spora decyzyjność KS i KR. Od momentu pojawienia się nowego KRS, prywatnie kolegi DO, zaczęło się psuć. Tworzenie nowych polityk, jedyne tak naprawdę zajęcie KRS, który nie za bardzo ma pojęcie o pracy w terenie, powoduje stopniowy, ale wyraźny spadek wyników. Wymagania dotyczące dokumentów oraz sprawdzanie KRD, gdzie 3/4 klientów pracuje na śmieciówkach, na czarno i ma komorników mocno przyczyniło się do spadku sprzedaży. Klienci z przekraczającym KRD którzy płacą już 4 pożyczkę nie mogą dostać refinansowania. Prawie niemożliwe jest zatrudnienie doradcy. Z branży nikt nie przyjdzie bo prowizje zatrzymały się na poziomie sprzed 3 lat. Spoza branży mało kto się nadaje, bo sprawdzają KRD. Na kierowników zaczynają zatrudniać doradców, za niższe stawki, a i tak będą robić zbiórki jako KS. Jak wprowadzą jeszcze czeki, to już wogóle wszystko siądzie.

Basar

Najlepiej jak nie bedziecie brali pozyczek w takich firmach i nie beda do was przychodzili panowie o smutnych twarzach nie beda wam grozic ani do lasu was wywozic a jak juz bierzecie to spalcajcie bo jak sie pozycza to niestety trzeba oddac nikt nie daje za darmo pieniedzy a co do oprocentowania to jest duze to fakt ze bierzesz 1000 oddajesz 2000 ale cos za cos jak zaduze to idzzie do banku i tam bedziecie mieli taniej NIKT NIKOGO NIE ZMUSZA DO BRANIA POZYCZEK W PARABANKACH czy tez przychodza koksy i groza nozem ze jak nie wezmiesz to gardlo poderzna??? Ogarnijcie sie i nie placzcie Pozdro!!!

wytrwały

firma do przeżycia tylko ludzie decyzyjni totalnie nie odpowiedzialni odrealnieni nie mający pojęcia albo nie chcący wiedzieć jak wygląda praca w terenie, mówią ci gdzie masz robić wizyty, komu i ile sprzedawać, decyzyjność na poziomie ks żadna ale jak się pomysły szefostwa nie sprawdzają to tylko twoja winna, firma prowadzona w sposób autokratyczny, pan dyrektor traktuje się jako wszechwiedza wyrocznia a tak naprawdę żyję stereotypami z przed 10 lat pracowałem jako ks przez prawie trzy lata nikt mnie nie wyrzucił sam zrezygnowałem, jedyną receptą na ratowanie oddziału według dyrektorstwa były niekończące się redukcje a pozostałe tereny dzielone na resztę, mnie znudziła się pracy na dwa razy takim terenie z jakim startowałem, łatanie cudzych błędów przez 12 godzin dziennie za gołą podstawę szybko się nudzi i tak byłem wytrwały, firma z potencjałem który tłamsi pan dyrektor mający za się za lepszego od ludzi którzy tworzyli kolejne nowe oddziały od podstaw tak by on mógł się w Hiszpanii wczasować kiedy ty szans na zwykły dwu tygodniowy urlop szans nie miałeś, powodzenia dla wytrwałych

Pożyczkobiorczyni

Jestem jeszcze klientką tej firmy,raty płacę w terminie,nie mam tyłów,chciałam wziąć refinans i co się okazuje?1200 zł na 47 tygodni kosztowałoby mnie w sumie 2480,19zł,czyli powyżej sto procent musiałabym oddać.To jest lichwiarstwo,złodziejstwo i granda w biały dzień.Jak można tak ludzi ograbiać? Wiadomo ze bogaty u nich pozyczki nie weżmie tylko ktoś kto ma niskie dochody i nie ma szansy na kredyt bankowy.Ja w każdym bądż razie mam już gdzieś usługi finansowe od Skarabeusza.

Pożyczkobiorczyni
@Pożyczkobiorczyni 21.04.2015 16:54
Jestem jeszcze klientką tej firmy,raty płacę w terminie,nie mam tyłów,chciałam wziąć refinans i co się okazuje?1200 zł na 47 ty...

Weksle in blanko są podsuwane do podpisu bezprawnie,firmy pożyczkowe każą je podpisywać ale nie powinni tego robić.Taki weksel nie ma mocy prawnej a firma tylko dlatego wykorzystuje naiwność klienta bo współpracuje z zaprzyjażnioną firmą windykacyjną,klient płaci z weksla przykładowo 1000 zł.więcej niż powinien,z tego idzie 25% dla windykatora a pozostałe 75% dla firmy,o ile klient nie zapłaci to windykator składa pozew do Sądu z odpowiednio zawyżoną kwotą tak ze wilk jest syty i owca cała tylko pożyczkobiorca pokrzywdzony.

zosiek

czy sa osoby ktore spłaciły pozyczke w skarabeuszu i dostały zwrot weksla in blanko który podpisywały przy udzielaniu pożyczki?

twinpoint

Pracowałem w tym bajzlu prawie rok jako kierownik. Tak samo traktują klientów jak swoich doradców. Nic dziwnego, że 90% doradców z którymi pracowałem przeszło ze mną do Zielonej Pożyczki. Serdecznie nie polecam Skarabeusza ani klientom ani szukającym pracy. A co do pobierania miesięcznych rat z góry - to nielegalne i sprzeczne z zapisem umowy - "wpłacenie rat z góry" to tylko sposób na robienie zbiórek. Mało tego - pieniądze te przez tydzień nie są nigdzie zaksięgowane - bo nie ma na czym - dopóki umowa nie będzie wprowadzona na rozliczeniu do systemu. Daty wpłaty oierwszej raty w karcie wpłat i w systemie są rozbieżne !!!!

ha ha
@che 04.04.2015 02:26
Jak byś regularnie płacił w providencie to by Ci drugą dali kretynie, bujać to my ale nie nas

Ja rowniez pracowalam/lem prawie rok w tym bajzlu.Podzielam wypowiedz kolegi, bardzo zle traktuja pracownikow. Pobierane z gory miesiecznej raty Nest niezgodne z prawem i nie SA nigdzie zaksiegowane przez tydzien dopuki umowa pozyczki nie znajdzie sie w systemie. Nie pole am ani pracy ani pozyczki !!!!!! Pozdrawiam Kolege z Zielonej Pozyczki

hehehe
@twinpoint 28.03.2015 23:14
Pracowałem w tym bajzlu prawie rok jako kierownik. Tak samo traktują klientów jak swoich doradców. Nic dziwnego, że 90% doradcó...

przyznaj się lepiej za co wyleciałeś a nie bzdury wypisujesz ;)

pan prze

co do tej firmy się wypowiem to chciałem u nich wziąć pożyczkę wszystko było w porządku przeszedłem weryfikacje pozytywnie bylem już umówiony z doradca moim a tu nagle dzwoni tel pani kierownik wielka ze nie mogą mi udzielić pożyczki bo mój sąsiad z tego samego bloku wziął pożyczkę od nich i nie spłacił powiedziała mi ze ja chce wyłudzić pieniądze.I naprawdę chciałem spłacić ta pożyczkę tym bardziej ze mam pożyczkę w Providencie i ja spłacam regularnie co tydzień powiedziałem do niej ze mogę jej przedstawić wszystkie kwitki ze spłacam regularnie

niedoszły klient

Firma którą cechuje brak szacunku dla potencjalnego klienta,arogancja i brak profesjonalizmu.Unikać jak ognia

Beata

Od kilku tygodni pracuję w tej firmie. Jestem zadowolona, mam wspaniałą panią kierownik która zawsze ma dla nas czas.

ania

Mam pytanie. W ofertach pracy widze że jest propozycja pracy na stanowisku kierowniczym . Czy obowiązuje limit wiekowy bo tego nie widzę. Pozdrawiam.

monika

brak kultury chamstwo i nie polecam brac pozyczek w skarabeuszu ,nie mają pojęcia co oznacza slowo profesjonalizm

anonim

(usunięte przez administratora)

Kierownik

Nie ma limitu wieku,pracuje jako kierownik i jestem bardzo zadowolona

poszukuje

Pilnie szukam kontaktu do centrali tej firmy , tylko nie na infolinię, mam problem z doradcą tej firmy tzn. baba nie wie co to ochrona danych osobowych, jak ktoś nr telefonu do "góry" bardzo bym była wdzięczna.

pinkna

Jestem zadowolona z obsługi Skarabeusza

anonim

(usunięte przez administratora)

111111111

człowieku ale za to jest kryminał!!! czy to prawda???

czekolada

u mnie byl dotadca kazal przygotowac ksero dowodu i spotkac sie na dzien nastepny i do tej pory go nie ma a tydzien minal.jaja sobie robia

miśka32

Brałam pożyczkę w Skarabeuszu..teraz biorę kolejną..Zero problemów.pieniądze od ręki..nie sprawdzają Biku itp.akceptują wiele zrodeł dochodów ..do 500zł pożyczka na oświadczenie..Przedstawiciel bardzo ludzki,konkretny,uprzejmy..Oby więcej takich osób ... POLECAM SZCZERZE

siwa
@miśka32 06.06.2014 11:01
Brałam pożyczkę w Skarabeuszu..teraz biorę kolejną..Zero problemów.pieniądze od ręki..nie sprawdzają Biku itp.akceptują wiele z...

jaki tam jest numer do skARAbeusza

joarud

mam pytania jak w dniu15 wzielam pozyczke to pierwsza rate powinam placic dopiero 22 niech mi ktos odpisze plis

czarnydiament
@joarud 31.05.2014 13:23
mam pytania jak w dniu15 wzielam pozyczke to pierwsza rate powinam placic dopiero 22 niech mi ktos odpisze plis...

nie ma zadnej podstawy w skarabeuszu, umowa zlecenie-smieciowa

WODZISŁAW

a co w WODZISŁAWIU SŁYCHAĆ?

miro

Witam wszystkich zainteresowanych pracą w charakterze doradcy finansowego z terenu Rybnika i zapraszam do współpracy. Wysokie prowizje. (usunięte przez administratora)

ewa z jeleniej góry

firma ok. tylko zależy od przedstawicieli jeden nie potrafi liczyć drugi kłamie że dostanę drugą pożyczkę od niego a potem się okazuje że on niema takich uprawnień czekam na to żeby wpłacić ratę już 4 tyg i cisza poczekamy co to będzie

Mała1988
@ewa z jeleniej góry 19.05.2014 15:09
firma ok. tylko zależy od przedstawicieli jeden nie potrafi liczyć drugi kłamie że dostanę drugą pożyczkę od niego a potem się...

mam dokladnie tak samo jestem na czysto umowilam sie ze bede placic raz w miesiacu po220zl zaplacilam w pierwsza srode miesiaca a juz w piatek dzwonia o kolejna rate!!!! nic machnelam reka ale jak w poniedzialek sytuacja sie powtórzyła myslalam ze wyjde z siebie stane obok , rozumiem zebym miala jakies zadluzenie ale mam rachunek na czysto i nawet kilka gr nadplaty!!! straszna firma nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I

Nie polecam brania pożyczki w owej firmie. Nieprofesjonalni doradcy-bynajmniej ja się z takim spotkałam. Spłata raty na środę. We wtorek doradca dzwoni kiedy rata-odpisuje JUTRO. Dzien jutrzejszy-brak odezwu ze strony doradcy. Nagle w czwartek wieczor pisze ze bedzie niebawem nie pytajac czy w ogole jestem w domu. Ja jadac z pracy spieszac sie spiesze tylko zeby zdazyc i nie mam mozliwosci wyplacic calej raty brak bankomatu w poblizu. Informuje doradce ze chwilke sie spoznie. Bezczelnie pyta czy mam problemy z zegarkiem? ZENADA. Brak poziomu i inteligencji. Placac tak duze oplaty to Doradca jest dla nas nigdy na odwrot i to on powinien sie dostosowywac. Wmawia mi ze nie place na czas bo zalegam jeden dzien ze splata przez niego bo w koncu sie nie skontaktowal w wyznaczony dzien - kolejny absurd. Generalnie jest wiele innych firm tego typu konkretnych i bez problemow. No ale coz z taka rotacja ludzi i bez zadnych konkretnych wymagan co sie dziwic ze biora sie ludzie nieodpowiedzialni do takiej pracy.

bubka

LADUJA SIE NA CHAMA DO MIESZKANIA OPOWIADAJA OSOBOM TRZECIM O MOICH PROBLEMACH I ZALEGLOSCIACH.bRAK KULTURY I CHAMUSTO.

mania

witam nie polecam tej firmy nie przyjemni przedstawiciele wólgarni itp szkoda slów

byly pracownik

Praca tam to porazka byc moze tylko w moim regionie sam poczatek wspolpracy byl dziwny umowa byla podpisywana w pospiechu na kolanie w samochodzie bo pani kierownik sie spieszyla niebylo zadnego szkolenia nic mi nie wytlumaczyla nie wyjasnila wszystko co sie nauczylam wiedzialam od drugiej pracownicy ktora krok po kroku mowila jak wypelnia sie umowy jak wysyla raporty i jak robi rozliczenia ze strony kierownika zero wsparcia ineresowala sie bardziej zyciem prywatnym niz praca pierwsze szkolenie przeszlam po 4misiacach pracy wynagrodzenie tygodniowe nigdy niewiedzialam ile dostane bo wiecznie czegos nie policzyly dopiero jak sie upomnialam chociaz w listopadzie za zrealizowanie celu mialam dostac premie ale sie nie doczekalam bo do dzis jej nie wyplacili malo tego wiecznie bylam pod strachem bo pani kierownik przyjezdzala i brala pieniadze zebrane z rat na pozyczki i nieraz nie dawala zadnego potwierdzenia a w razie kontroli z gory niemamy zadnego potwierdzenia ze wziela ja na szczescie juz odeszlam ale inne dziewczyny nie mialy takiego szczescia i wylecialy niemajac mozliwosci przejscia do innej firmy byc moze tylko w moim regionie tak jest ale jak sam/atego nie zobaczysz nie uwierzysz odradzam chyba ze zmienia kierownika ps tomaszow mazowiecki

aaaaa

Chciałbym się zapytać jak jest z wypowiedzeniem w tej firmie ?

jacko

chora firma tak jak PROVIDENT EUROCENT I BOCIAN !!!!!! - wiem bo pracowałem w dwóch i mam porównanie i wyrobiłem sobie o nich opinię !!!!!!!!!!!

maciek

Ile można zarobić realnie ?

anna
@maciek 23.01.2014 18:04
Ile można zarobić realnie ?

Witam.Od stycznia chce sie starac o stanowisko kierownika sekcji.Jaki limit wiekowy obowiazuje w firmie.Anna

Zostaw opinię o Skarabeusz - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skarabeusz