SAMASZ

• Rafałówka
  • Solniki
  • Ochremowicze
  • Ostrówki

3. Opinie o pracodawcach Zabłudów
  5. Opinie o SAMASZ

Opinie o SAMASZ Zabłudów

Nie przegap nowości o SAMASZ!

Anatol

13.12.2018 11:12

Rozmawiałem z kolegą to mówił że młodzi zwalniają się?na czym polega ten problem?zarobki czy atmosfera?
    AA

15.12.2018 12:57

problem polega na tym ze sa równi i równiejsi. spawacz a 26zł zrobi pare elementów i na stanowisku wypali przy tym paczke fajek.- albo chowa sie w kiblu i jara. ludzie maja mozliwość dorobienia godzin bez setek w soboty czy w dni wolne ale to (usunięte przez administratora) i wprowadzaja cichy strajk - albo płacisz setki albo mamy to gdzieś. na spawalni jest pijaństwo i każdy wie i nikt z tym nic nie robi.ja nie bede pracował z chlopem co wali materiał w pracy i nic nie robi a ja musze za niego robić
    Zbyszek

14.12.2018 14:25

Powiem tak.lepiej tam sie nie zatrudniać.słyszałem że rekordzisci po 3 dniach pracy zwalniali się?panowie to prawda?
    Wd40

15.12.2018 08:50

Ja po 3 dniach chciałem zrezygnować ale wytrzymałem kilka lat . zmarnowanych lat bo tu się tylko narobisz siwych włosów dostanisz a pieniędzy niewidać .Kilku majstrów przeżyłem ale takiego zakłamanego fałszywego karierowicza i naganiacza jak Stasiek D to niewidziałem .Ja wiem w oczach widzi tylko piniądz .Ale właśnie tacy naganiacze rogią opinie o firmie bo i do pracy trzeba zachęcać a nie zniechęcać.sam był zwykłym robolem to powinien wiedziać jak taki majstrzyna wkurr.. Człowieka to i praca nie idzie tym bardziej.reasumując jak ktoś chce pracować w samaszu to omijac monerro z daleka za dużo wymagają za te marne pieniądze .
    Lol

15.12.2018 10:05

Prawda. Jest już opracowana wigilia a już namawiają żeby w wigilię na 6 godzin przyjść do pracy śmiech normalnie panie karecki. Tak samo każą w soboty przychodzić a gdzie są setki panie prezesie? To nie jest łamanie kodeksu chodzi mi o te soboty nie za odrabiane dni
    yoda

13.12.2018 19:29

Podobno nie ma nadgodzin. Ale na logistyce jest trzech nietykalnych - Wal... Kor... i Bat.... To ja się pytam- co Ci panowie dzień w dzień od 12 robią w zakładzie ? I od razu odpowiadam - palą fajki i piją kawkę a od 14 udają że pracują. 10 godzin tygodniowo - 40 miesięcznie. Ale przecież nadgodzin nie ma.
    Bolo

13.12.2018 20:56

To prawda trzeba miec znajomosci !! A prawda z ta kawa Itd a jak cos trzeba.to nie ma nikogo ale godzink i sa a ci co naprawde robia to dorobia.ale garba bez nadgodzin jest h...j panie przesie I dyrektorowie wam nie wy swoje wezmiecie
    Bolo

12.12.2018 23:35

Panie Macku ratujcie ten zaklad bo bedzie wielkie zamkniecie tak jak otwarcie bylo bo nie bedzie komu robic zeby facet fizyczny nie zarobil 3000tys a wy mowicie rekordya,, kosztem czego ludzi pamietajcie ludzie beda moeli lepiej to wy dwa razy
    Joooo

13.12.2018 20:17

Dokładnie! Za 2300 i jeszcze tyle drogi z Białegostoku? W każdej biedronce tyle zarobisz, która jest na każdym osiedlu kilka kroków od domu. Wykażcie trochę empatii i chociaż dajcie ludziom urlopy na święta skoro chcą. Latem nie można zbyt długo bo w uj roboty? A teraz dlaczego nie można? Urlop ma przepaść?
    Iiiii

13.12.2018 20:07

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Większe zarobki
    yoda

13.12.2018 19:15

firma jak firma
    Piotrek

12.12.2018 11:06

Nie warto.Człowieku szukaj innej roboty chyba że chcesz se kręgosłup zmarnować w tym (usunięte przez administratora).
    monter

10.12.2018 08:34

Jak nie ma nadgodzin i setek to lipa jak (usunięte przez administratora)... W tym zakładzie zarabiasz tylko wtedy jak robisz nadgodziny i płacą setki ... A cyfra musi się zgadzać ...wyzysk , wyzysk i jeszcze raz wyzysk. Dostaniesz ok 2300 na reke i ciesz się :) w biedrze może więcej dostaniesz a nie musisz tego złomu ciągać. Pozdrawiam . Jeszcze trochę to nie będzie komu pracować .
    Jabafa

11.12.2018 10:10

To ciesz sie ze tyle dostales za grudzien nawet 2 tys nie zarobisz :p
    Waneldiusz

10.12.2018 15:05

(usunięte przez administratora)Chcesz cos w życiu osiągnąć,coś się nauczyć,mieć w życiu jakieś cele to daruj sobie ten Samasz bo to nie jest firma z planowaniem przyszłości dla młodych chłopaków.Jeszcze tylko powiem omijajcie tą firme jak najdalej.
    Eryk

06.12.2018 14:51

Wyprawa na dno to trafne określenie kołchozu Samasz.
    Podrużnik

05.12.2018 15:55

W domu krzyczą , koniec z Holandią . Myślę sobie a pójdę do Samaszu .Ale jak czytam te wypowiedzi to mi ciarki przechodzą po plecach . Tam nikt nie goni , bo o fachowca ciężko , 50 zł na rękę , mieszkanie i dojazd gratis .EEEEE POZDRAWIAM SPAWACZY
    schweiSer

06.12.2018 07:13

Daj namiary na na firmę w której pracujesz. :) Pozdrawiam.
    Irek

06.12.2018 00:40

Dużo osób mówi ze lepiej ten zakład omijaj z 3 km.a o czym to świadczy?o zarobkach?czy podejściu do pracownika?ech ta polska ...ten polski wyzysk i tensmieszny pieniądz

05.12.2018 18:15

Firma Samasz to jest (usunięte przez administratora).
    Koop

03.12.2018 12:48

Kto odpowiada za kooperację w firmie Samasz? Jestem zainteresowany współpracą z działem spawalni, jakieś drobne elementy na początek. Trzeba spełniać jakieś warunki?
    Sss

04.12.2018 11:04

Ja rowniez sie podpinam pod to pytanie
    zzz

04.12.2018 12:25

I ja :)
    Wrrree

18.09.2018 17:56

Chcecie wydajności na spawalni? Zacznijmy od podstaw, bo zakładanie że spawacze się opier*alają jest po prostu żałosne. Tak samo jak pomysł z zapisywaniem kto ile zarejestrował godzin. Czyj to był pomysł? Niech ten ktoś chociaż na jeden dzień przyjdzie i popracuje. Wiadomo, na niektóre detale są takie czasy, że ręce opadają. Nie ma opcji wyrobić się w tym czasie. Owszem są i detale z dobrym czasem ale można je policzyć na palcach jednej ręki. Interesują was tylko gołe liczby. A gdzie czas na odnalezienie przyrządu w namiocie, który mógłby stać jeszcze kilometr dalej??!!! Brawo za lokalizację. Tylko jeden wózkowy na całą spawalnię? Brawo za kolejny świetny pomysł. Czasem trzeba z pół godziny czekać aż wszystkim coś podwiezie i dopiero twoja kolej. I paleciaki, cholerne paleciaki. Nie dość że trzeba chodzić i szukać to jeszcze takie złomy, że szkoda gadać. Na początku zmiany tworzy się kolejka do paleciaka! Tak powinno być w "wielkiej firmie"???!!! Chcecie wydajności? ZACZNIJCIE OD PODSTAW!!!! -nowe paleciaki -więcej wózkowych do dyspozycji szczególnie na początku zmiany O tym należy pomyśleć drogi zarządzie. Pozdrawiam
    Podziekuj

27.09.2018 21:37

Podziekuj planowaniu
    Qwerty

28.11.2018 09:41

Wszystko dajcie na papierze wasze pomysły i rady niech mistrz przeczyta i podpisze z datą a jak przedstawi to jako swój pomysł zawsze macie wszystko czarne na białym i możecie to oskarżyć o plagiat.
    Franio

25.11.2018 18:09

Samasz-typowa firma wyzysku pracowników.
    wanialka

25.11.2018 10:41

firma kant i oszust.jesteś ambitny to daruj sobie ten zakład bo to nie jest firma z przyszłością dla młodych chłopaków chcących cos w życiu osiagnąć.Omiajajcie tę firme jak najdalej.
    Hehe

22.11.2018 11:55

Dno i wodorosty.tego bajzlu zakładem nie da się nazwać.już lepiej isc do pronaru mniej zarobisz ale Jestes spokojny.samasz to typowy kołchoz
    Samasz to jest kołchoz

21.11.2018 22:32

Jesteś ambitny chcesz coś w zyciu osiagnąc to omijaj ten kołchoz z daleka.
    Antoś

20.11.2018 21:57

Totalna porażka.omijajcie tą firme z daleka
    qwe

21.11.2018 03:29

a co się znowu stało? :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SAMASZ?

Kontakt - SAMASZ

Trawiasta 15 15-161 Zabłudów

Branże: Maszyny rolnicze

Ciekawy

03.11.2018 15:00

Wie ktoś jaki wyszedł współczynnik? Skoro biliśmy rekordy to pewnie wyszedł spory!
    dfg

09.11.2018 14:36

Hanna chyba zmieniła płeć. Stała się Dawidem. To nie miejsce dla Ciebie. Pozdrawiam.
    tramp

13.11.2018 05:47

U was to jest fajnie w porównaniu z nami poczytajcie co piszą o meblach z forte na ich stronach
    Janek

16.10.2018 12:19

Witam, interesuje mnie praca na stanowisku spawacz.Jak wygląda sytuacja w firmie?Słyszałem że spawacze zaczynają się zwalniać,jak wyglądają zarobki ?
    Janek

23.10.2018 13:44

Dowiedziałem się od kolegi który obecnie jest pracownikiem firmy Samasz że nie ma sensu składać CV .Twierdził ze zarobki i sytuacja firmy uległa pogorszeniu,itd.Po prostu chciałbym dowiedzieć się czy mówił prawdę i jednak szukać zatrudnienia w innej firmie.
    ech

24.10.2018 00:12

Ech...Hanna czy Dawid....desperatka ...desperat...Daj juz spokuj.

15.10.2018 08:34

@Prasy cnc, a jak wygląda sprawa, jeżeli chodzi o kwestie urlopowe? Czy można otrzymać urlop wypoczynkowy w dogodnym dla nas terminie, czy może narzucany jest on przez firmę SAMASZ? Możesz opisać, jak to wygląda?
    Luzik Hanna...HR

15.10.2018 15:35

Hanna , udzielasz sie jak przystalo na prawdziwego HRowca...????GoWoork, OLX i inne dziwne strony zapewne.Twoje udzielanie sie nie wiele pomoze...fama juz poszla na miasto i okoliczne wsie.Co do terminow urlopu...odpowiadam ...urlop otrzymasz w dogodnym dla firmy terminie, albo wyklucisz sie o niego chyba ze jestes biurowy to juz inaczej.O jedno dniowym urlopie mozesz pomazyc, chyba ze na zadanie.Luzik Hanna ,nie spinaj sie tak.????
    Konstruktorzy

12.10.2018 00:32

A w obr wzieli po 10 tys wyplaty za opierdalanie się. Podobno samasz nie ma pieniędzy?!
    Miszcz

12.10.2018 04:53

Co roku to samo i takie same pisanie. Zawsze w tym okresie ucinaja to chyba nowość dla swiezakow bo ci co dłużej pracują to dobrze o tym wiedza
    Ojej

13.10.2018 07:52

Oj tam, oj tam.Sami fachowcy to i pieniadze biora.A te wielka kobyle pol roku po placu ciagaja, no ale to nie ich wizja to i nie wiedza co zrobic.????
    Co

28.09.2018 09:13

A na kurs spawacza wysyłajcie powoli biurowych, bo jeszcze trochę to zostanie niewielu spawaczy haha :D
    Hyhyk

29.09.2018 14:30

Poczekajcie do wypłat.Jak większość dostanie 2500 na rękę za trucie się to dopiero posypią się wypowiedzenia
    jaco

10.10.2018 14:16

a 5000 to warto się truć hymm
    Gamer

08.10.2018 20:16

Witam, interesuje mnie praca na stanowisku tokarz/frezer CNC, na stronie internetowej firmy niestety brak ogłoszeń. Orientujecie się czy firma zamierza jeszcze rozbudowywać ten dział i będzie szansa na pracę, czy wszystko już obsadzone? Z CNC mają tylko ogłoszenie na operatora prasy krawędziowej, ale z tym nie miałem styczności. Ogłoszenie widnieje już dosyć długo, nie ma żadnej daty, mam wrażenie że strona nie jest aktualizowana. Może mi ktoś napisać czy szukają jeszcze na to stanowisko? I jeżeli mógłby ktoś opisać, to jak wygląda praca na takiej prasie. Czy praca jest na tyle trudna że nie mogą nikogo znaleźć? No i jak wyglądają zarobki na tych stanowiskach? Na ile mógłby ewentualnie liczyć operator tokarki/frezarki CNC po szkole kierunkowej, ale bez większego doświadczenia? A na ile na tej prasie krawędziowej CNC? Za wszelką pomoc dziękuję.

09.10.2018 11:55

Hanna zmienilas nick i styl???
    Prasy cnc

10.10.2018 05:00

18 brutto na start, za 168h wyjdzie 2200 netto, brud, 3 zmiany, uciążliwe i długie dojazdy, które pochłaniają sporo czasu, a przede wszystkim pieniędzy, brak perspektyw, detale ważące od 0-120kg, jeśli poważnie myślisz o swoim zdrowiu, zostaw to, dział prasy cnc, ogłoszenie wisi tak długo bo każdy kto tu przychodzi na rozmowe i widzi warunki, rezygnuje. Za soboty i nadgodziny płacą tak samo jak za normalne godziny. Tak w skrócie.

02.10.2018 09:14

@No, wszyscy pracownicy biurowi zatrudnieni w firmie SAMASZ mają ukończony kurs spawacza? Jest to jakiś wymóg szefostwa firmy, czy każdy na własną rękę zrobił taki kurs? @Hyhyk, skąd masz informację o planowanych wynagrodzeniach akurat w tej podanej przez Ciebie kwocie? Możesz wyjaśnić to, co napisałeś na ten temat?
    Heheh Hanna cos taka ciekawa

02.10.2018 10:29

Hanna.No tak w biurze wszyscy musza miec uprawnienia spawacza, montazysty, tokarza , frezera, sprzataczki.Ci pracownicy sa niezastapieni we firmie!!! Taka rezerwa, jakby zbyt wielu pracownikow na produkcji sie zwolnilo, oni ich zastapia z usmiechem na twarzy.Pokarza jak sie wyrabia normy i czasy.Przeciez sami je ustalali.Beda mogli sie wykazac
    Wanna

04.10.2018 16:14

Hanna idź stąd

26.09.2018 09:05

@Ups..., w poprzednim komentarzu dosyć jasno opisałam moją rolę w tym wątku, dlatego uważam, że dalsza dyskusja na temat mojej osoby nie ma sensu. Nie zgadzam się również z tym, że dyskusja jest w jakiś sposób ukierunkowywana, ponieważ to od osób, które posiadają doświadczenia związane z pracą w firmie SAMASZ zależy jaki rodzaj opinii pojawi się na ten temat. @Wrrree, przedstawiałeś może swoje pomysły na usprawnienie pracy w firmie SAMASZ zarządowi firmy? @Bolo, apeluję, abyś zmienił ton swoich wypowiedzi oraz przestał obrażać innych uczestników dyskusji. Na forum publicznym zabrania się używania słów wulgarnych, ponieważ jest to zabronione według regulaminu, który obowiązuje na forum https://www.gowork.pl/regulamin

26.09.2018 10:43

Hanna i znowu z uporem nie odpowiedzialas jakie jeszcze firmy "moderujesz" Nie wstydz sie powiedz.????

17.09.2018 09:27

Ups...

17.09.2018 22:18

A witam.Hanna ponawiam prosbe juz zadana.Gdzie (jakiej jeszcze firmy ) jestes moderatorka?? Powiedz bo sa chetni do zmiany pracy.Chyba ze to tajemnica i nie chcesz dzialac na szkode Samaszu ,mowiac na forum to i owo.Skoro jeates bezstronna to moderuj po cichu a nie w sposob ukierunkowany.Pozwol ludziom na swobode wypowiedzi.Osoby zainteresowane praca w firmie same zadadza pytania.Ty nie musisz tego nahalnie robic.Wszyscy wiedza lub domyslaja sie kim jestes i kto Ci placi ????. Proponuje olewac ukierunkowania moderatorki Hanna i dyskutowac na tematy nas intersujace.Moze sie wylaczy ????
    M.Stolarski

24.09.2018 15:47

Dawno mnie tu nie było i widzę, że mam konkurencje ;) Pani Hanno dziękujemy za troskę i chęć pomocy, ale proszę przestać "zachęcać do dyskusji" i się tu udzielać. Ja zachęcam do dyskusji w realu lub na grupie Fb. Te forum czytają też nasi klienci - pomyślcie o tym... Mamy nową osobę w Hr ale nie jest to Pani Hanna. Pani Hanna pracuje dla gowork, żeby podbijać posty i wyciągać kasę od firm, której my nie płacimy i nie moderujemy waszych postów - tak to działa, a później dostajemy takie emaile: "Dzień dobry, Przypominam, że tylko do 28 września, mogą Państwo uzyskać dodatkowe rabaty na usługę Złotego Profilu VIP w ramach promocji jesiennej oraz dodawać ogłoszenia bez limitu. Profil umożliwia m.in przejęcie kontroli nad wizerunkiem w naszym serwisie i daje Państwu realny wpływ na pojawiające się treści na wątkach w profilach. Po tym terminie promocja będzie nieaktualna. Jeżeli chcą Państwo otrzymać szczegóły propozycji proszę o odpowiedź "TAK" skontaktuje się tak szybko jak to będzie możliwe. Pozdrawiam Team Leader ..." Ps. Jeżeli obawiacie sie reakcji przełożonych i chcecie naprawdę pomóc firmie możecie przesyłać anonimowe informacje o problemach czy pomysłach na emaila. Pozdrawiam Wiceprezes Maciej Stolarski
    gość

15.09.2018 23:46

Ludzie, a jak z pożyczkami? Dają w tym momencie? I jakie warunki trzeba spełnić? Chodzi mi o staż pracy itp. I czy żyrant musi być zatrudniony w Samaszu?
    Maniek

16.09.2018 12:15

Dają do 50 tyś. Wystarczy mieć aktualną umowę, do 10 tyś nie trzeba nic, więcej trzeba żyranta i nawet lepiej jak jest z poza zakładu.
    Idea

15.09.2018 15:03

Skoro firma ma tak dużo roboty to może znaleźliby się chętni, np spawacze, żeby brać detale do spawania w domu? Coś w stylu kooperacji :) Takie rozwiązanie byłoby korzystne dla obu stron. Pracownicy by dorobili dodatkowe pieniądze a firma podgoniłaby robotę.

11.09.2018 12:20

@Zdzisiek Bomba, znasz może przypadki, kiedy pracownik odmówił przepracowania w danym dniu dodatkowych godzin w firmie SAMASZ? Czy rzeczywiście były wobec niego wyciągnięte konsekwencje, które przedstawiłeś w komentarzu? @Sbast,Pająk, po raz kolejny informuje, że nie jestem na etacie w firmie SAMASZ i nie jestem z nią powiązana. Interesują mnie poruszane aspekty pracy, które przedstawiacie w tym wątku. Pamiętajcie, że forum przeglądają osoby, które rozważają podjecie zatrudnienia w danym miejscu pracy, więc wszystko to, co piszecie w tym temacie jest przez nich dokładnie analizowane. Nie zgadzam się również z tym, że w jakiś sposób staram się ukierunkować dyskusję, ponieważ to tylko Wy osoby, które mają doświadczenia związane z firmą SAMASZ sporządzacie swoje opinie na ten temat. @Odp Hanna HR, nie wiem, czemu uważasz, że moje wypowiedzi stanowią "sondę internetową" myślę, że w poprzednich wpisach dosyć jasno napisałam, że nic takiego nie ma miejsca.
    Pipa

13.09.2018 14:08

A Ty nadal swoje Hanna,zmień chociaż nick co jakiś czas, bo wszystkich denerwujesz...
    pytanie

13.09.2018 22:52

A powiedz nam prosze , w jakich jeszcze firmach tak sie produkujesz w tematach pracowniczych, zebysmy i my mogli tam zaczerpnac informacje. Byc moze ktos chcialby zmienic prace. Czy udzielisz nam tych informacji???
    Badam

07.09.2018 10:30

Moze jakies spotkanie organizacyjne ? Juz po sezonie a ludzie chcieli by wiedziec jak sytuacja firmy wyglada.

03.09.2018 08:35

@Takk, licząc czas pracy z nadgodzinami możesz przedstawić, jak wygląda wynagrodzenie za pracę w firmie SAMASZ? Nadgodziny są lepiej płatne, czy tak samo, jak w ciągu godzin obowiązkowych? Rozumiem, że dodatkowe godziny są tylko, dla osób które same zgłaszają się do tego, aby został dłużej w pracy? @Ciekawy, jesteś zainteresowany pracą w firmie SAMASZ? Dlaczego akurat praca w tej firmie zainteresowała Twoją osobę?
    Sbast

06.09.2018 11:17

Hanna powiedz ile bierzesz kasy za te ukierunkowywanie dyskusji .. Stajesz się już nudna. Najlepiej zmień nick i trochę styl na miej mentorski
    Odp Hanna HR

07.09.2018 07:52

Czesc Hanna. Ile Samasz placi za taka sonde internetowa. Fajny sposob na reklame i wymacanie nastrojow w firmie.Czytajac wypowiedzi to raczej reklama sie nie udala. A opinie hmmm....???? Nadgodziny...jak firmie nagle trzeba zrobic pilnie robote to przymusza do roboty i moze zaplaca. Dluzsze przerwy zwiazane z upalami ,nie ma czegos takiego."Otworzcie gorne lufty bo goraca"...odpowiedz , "nie otwieramy bo ..." Temat wody pracownikom produkcji ...woda jest " ze sciany" z takiej skrzynki podobno z filtrem???? ,butelkowana woda ,hhehe z ta to cieniutko reglamentowana jak mieso na kartki, jak chcesz pic to se kup. Urlopy odwieczny problem. Co z poprawa pracy....luzniej na halach, Zarzadzanie ...jeszcze smieszniejsze niz bylo.Hanna popracujesz dluzej sama sie przekonasz jak tu jest

28.08.2018 10:22

@Lolo, nie jestem pracownikiem HR firmy SAMASZ. Jestem osobą, która uczestniczy w dyskusji i stara się uzyskać potrzebne informacje, dla osób, które są zainteresowane pracą w tej firmie, dlatego moje pytania mogą być wnikliwe i szczegółowe. @Pozytywniej, dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że każdy pracownik zatrudniony na spawalni w firmie SAMASZ ma zapewniony darmowy posiłek? Możesz przedstawić, jak wygląda poziom wynagrodzeń w tym miejscu pracy? Zachęcam do dalszej dyskusji.
    Takk

28.08.2018 11:12

Z wynagrodzeniem jest tak, że jak robisz nadgodziny( dużo nadgodzin) to i wypłata spora. Za te 160 czy 168 godzin jest słabo jak na spawacza. A posiłki ma każdy pracownik fizyczny, nie tylko spawacze
    Pająk

06.09.2018 11:30

Hanna a ja myślę jednak, że jesteś na etacie albo na umowie i wykonujesz tu po prostu swoją pracę...
    Ciekawy

28.08.2018 11:20

Jak wygląda zmianowy system pracy w firmie? Ile jest zmian i w jakich godzinach? Czy dojazd i powrót jest zapewniony o każdej porze?

19.08.2018 22:47

@Pozytywny, co konkretnie poprawiło się w firmie SAMASZ? Warunki pracy, które oferuje pracodawca uległy jakiejś znacznej poprawie? Możesz przybliżyć i uzasadnić to, co wspomniałeś w swoim komentarzu? Zachęcam do aktywności w tym temacie.
    Lolo

20.08.2018 10:28

Ty z nowego działu HR czy jak?
    Pozytywniej

20.08.2018 23:34

Warunki pracy na dosyć wysokim poziomie , stołówka jak i dojazdy są darmowe jeśli chodzi o autobus. Płace również wzrosły chodzi tu o spawalnie,nie wypowiem się o innych działach i liniach gdyż nie posiadam informacji.
    Pozytywny

19.08.2018 21:18

Przyszliście zarobić pieniądze czy firmą zarządzać bo nie rozumiem z tych kłótni. Poprawiło się, idzie w dobrą stronę wiec po co to wszystko
    Gabryś

11.07.2018 21:33

Najlepszym brygadzistą na dyskowej był kiedyś Krzysiek z Cz. Bstockiej. Za to o tron najgłupszego Sławek ostro konkuruje z Darkiem, którego Adela otoczyła najlepszą matczyną opieką w tej firmie. A do tego buc piotrek (prosty człowiek) tworzą zgrany duet.
    XXX

11.08.2018 07:38

Sprawa zgloszona na Policje o podszywanie sie pod inna osobe.Administrator strony udostepni adres IP.Sprawa pojdzie do sadu.
    Admin

11.08.2018 19:12

To i tak dziwne że jeszcze nikt tych panów nie ogarnął, teraz jest RODO ale i tak jest inny sposób : Zgłaszasz do prokuratury, a nie na policję (bo zazwyczaj im się nie chce i umarzają sprawę) inaczej jest u prokuratora. Tam pewnie też nic nie ugrasz, ale jest jedno ale. Jako jedna ze stron po zakończeniu postępowania masz wgląd w akt sprawy, a tam masz kto bohaterem zza monitora był.

17.07.2018 11:09

Panowie, czy możecie do swoich wypowiedzi dodać, czy osoby młode, które dopiero rozpoczynają karierę w firmie SAMASZ również mogą liczyć na darmowe dojazdy oraz obiady w pracy? Czy warunki, które przedstawiacie są jedynie dla pracowników doświadczonych, którzy swoim zaangażowaniem oraz rzetelną pracą otrzymali taki dodatek od pracodawcy? Przedstawcie, proszę, jak to wygląda.
    Julek

17.07.2018 19:14

Wszyscy bez wyjątku od pierwszego dnia pracy mają dojazdy i obiady darmowe
    Bóg

02.08.2018 21:11

A praca na czym polega w jakim celu w zawodzie wykonuje się

Zostaw merytoryczną opinię o SAMASZ