MAXUS Cleaning Sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 690 ocen.

Opinie o MAXUS Cleaning Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAXUS Cleaning Sp. z o.o.

xxdjjx

Kierownik to kawał (usunięte przez administratora), uważa się za cwaniaka i chyba dawno po ryju nie dostał :)

byly pracownik

Ta firme powinni calkowicie zamknac albo kierowników zmienic i brygadzistów tak ja jak w kielcach pana Mariana on calkowicie sie nie nadaje do wspulpracy z ludzmi na takim stanowisku jest tepy. Jego yrzeba odrazu do pionu doprowadzic! A pani kierowniczka regionalna to nawe nie u.ie sie wyslowic a piastuje takie stanowisko! Pozdrowienia dla mariana z kielc z tesco!

Tera

Okropna firma ,ludzie odpowiadający za ten biznes albo są nie kompetentni w sprawach pracowniczych albo ich nic nie interesuje.Wykorzystują pracowników,nie płacą nadgodzin.Mącą z urlopami.A najlepsze że grafiku są zmieniane i kreślone codziennie.Jutro masz niby wolne a jutro to znika.Ciągle szantażują jakimiś wpisami do akt.UWAGA!

ministranty

Naturalnie opis firmy mija się z prawdą. Można by pomyśleć, że firma ta daje możliwość rozwoju, a różne szkolenia podniosą nasze kwalifikacje. Niestety rzeczywistość jest zgoła inna: mroczna i skomplikowana. Począwszy od prezesa, który jest bardziej dyktatorem i tylko jego wizję są słuszne (i choć często absurdalne to nie podlegają dyskusji, a już na pewno krytyce). Do przesady pilnuje się wyglądu pracowników, stanu sprzętu czy czasu pracy (częste kontrole, robienie zdjęć pracownikom i sprzetowi), obwieszcza się pracowników smyczami z logo firmy, mimo że cały strój poobszywany jest nazwami Maxus i pretensjonalnym symbolem rzymskiego hełmu. Zamiast tego można by wydać kasę na dodatki dla pracowników, premie czy potrzeby (np. czujnik lub buty robocze). Ale premie czy nagrody to w Maxus utopia, predzej dostaniesz karę finansową za byle bzdure). Oczywiście wszystko zależy na jakiego trafisz regionalnego i na jaki obiekt, jednak wystrzegaj się wszelkich supermarketów. A najlepiej odpuścić sobie tę firmę...

anonim

(usunięte przez administratora)

kaya
@Marko 09.09.2016 03:29
ja pracuję w firmie Maxus już ponad 5 lat i jestem zadowolony, jeżeli ktoś nie wywiązuje się ze swoich obowiązków to ponosi teg...

bo kierowniczka ubiera strój sprzątaczyka i sprząta ,dlatego nie ma problemu ;)

ona
@Marko 09.09.2016 03:29
ja pracuję w firmie Maxus już ponad 5 lat i jestem zadowolony, jeżeli ktoś nie wywiązuje się ze swoich obowiązków to ponosi teg...

klamczuch

Piotrek

Kiedyś pracowałem w firmie i byłem zadowolony, uczyłem się i pracowałem!

Puszek

@xenoiz Sądzę, że zupełnie niepotrzebnie tak się denerwujesz. Może nie uzgodniłeś, że możesz być mniej dyspozycyjny ze względu na studia?

Marta

@Piotrek Właśnie poszukują do pracy Kierownika Regionalnego i w ofercie napisali, że oferują pracę w dużej i stabilnej firmie, perspektywę zdobycia szerokiego doświadczenia zawodowego, niezbędne narzędzia – samochód, laptop oraz telefon służbowy, atrakcyjne warunki zatrudnienia. @Mirek skoro są łamane prawa, to czy zgłosiłeś to?

Mirek

Moja opinia dotyczy pasażu w Jeleniej Górze, zaznaczam że nie jestem pracownikiem tej firmy, mam bezpośredni kontakt z osobami w niej pracującymi, codziennie obserwuję jak nagminnie są łamane prawa pracownicze w tej firmie. Ludzie w niej pracujący są wykorzystywani, pracują po 12godz. Jak również często zostają na "nocki" 24godz. system pracy za który nie dostają wynagrodzenia. W momencie, gdy pracownicy zgłaszają swoje uwagi co do godz. wypracowanych dostają " na odczepnego" 200zł tak aby sprawę uciszyć. Nadmieniam ,że większość osób pracujących w tej firmie, są to emeryci, osoby niepełnosprawne, które nie znają swoich praw, a firma wykorzystuje w sposób świadomy ich niewiedzę. Pan kierownik tłumaczy się brakami kadrowymi, a sam nie zrobi nic aby polepszyć warunki pracy ludziom, którzy mają niewątpliwe bardzo ciężką i niewdzięczną pracę. Nie raz byłem świadkiem złego odnoszenia się Pana kierownika do pracowników. W moim odczuciu jest to nieodpowiedni człowiek na tym stanowisku. Moja opinia jest opinią obiektywną, która ma na celu otwotrzyć oczy osobom, które w tej firmie zajmują wyższe kierownicze stanowiska. Mam nadzieję, że moja ocena choć w niewielkim stopniu przyczyni się do zmian w podejściu do kwesti pracowniczych ich poszanowania i polepszenia warunków pracy. Aby Ci ludzie często schorowani mieli godne życie.

Piotrek

Coś nie widzę wcale nowych ofert pracy, czyżby w firmie było tak dobrze, że ludzie nie zmieniają firmy? Podpowiedzcie coś, może jak się pracuje? Słyszałem jak chwalili nasza firmę więc myślę, że praca tu może być dobra.

Gość12

Rekrutacja na stanowisko Głównego Księgowego. Dlaczego szukają? Co się stało z poprzednim GK?

Gość

Rekrutacja na stanowisko Głównego Księgowego. Czy ktoś może mi w tym temacie coś powiedzieć?

Puszek

@Tomo Najlepiej rzucić takie hasło i niech się ludzie głowią? Czy taki miałeś cel pisząc tę opinię?Szkody, że jesteście tacy mało profesjonalni i najdrobniejszy kłopot opisujecie.

pajac

chyba snisz,myslac o dodatkach!!!!!!!

Karol

Jakie warunki trzeba spełniać na stanowisko kierownika regionalnego? Jak firma prowadzi rekrutację? Może ktoś wie i mógłby podzielić się tą wiedzą ze mną? Czy do płacy zasadniczej sa w firmie dodatki np. socjalny?

Maja

Czy oby na pewno w firmie było tak źle? Myślę, że wiele wpisów pochodzi od osób generalnie stroniących od pracy, a że to wiąże się z kłopotami to w konsekwencji gdzieś rozładowujemy swój stres. Pracując w firmie kilka dni trudno wyrobić sobie opinię a tu ktoś ocenia.

Śmigły
@Maja 11.04.2017 21:08
Czy oby na pewno w firmie było tak źle? Myślę, że wiele wpisów pochodzi od osób generalnie stroniących od pracy, a że to wiąże...

Przecież tutaj nikt nienapisal ze pracuje kilka dni a pytanie bylo o regionalnego i odp.że jeżeli chcesz pracować idź śmiało ,kto mówi żeby ktoś nie szedł...ale po takich wpisach jak czytam to nie mam ochoty na takie coś czyli pracę 24h na dobę to jakiś obłęd i 7 dni w tygodniu szkoda że nie 8 :-) powodzenia .

Marta

Jak wygląda praca Kierownika Regionalnego? Dla osób zainteresowanych głoszenie wciąż jest aktualne. Warto jeszcze wysłać swoje CV?

Czyścioch

Aż strach pomyśleć o spotkaniu z takim nerwowym człowiekiem. Czas na naukę był wcześniej natomiast teraz przy sprzątaniu to raczej nauki wiele nie potrzeba, chyba że ktoś nie umie pracować mopem? Do odkurzacza nie potrzeba filozofa tym bardziej do szczotki.

pracownik
@xenoiz 24.08.2017 22:18
Chyba nie rozoesz sensu wpisu. Skoro zaznaczyłem na samym początku ze studiuje to ich zastanym obowiązkiem jest sie dostosować...

Ty student? lepiej naucz się pisać :)))

xenoiz
@pracownik 16.10.2017 09:34
Ty student? lepiej naucz się pisać :)))

Pisane przez t9 idioto zaloze się ze nawet nie wiesz co to oznacza. Telefonem... Także daruj sobie ta (usunięte przez administratora) ironie (usunięte przez administratora)

Czyścioch

Czemu tak negatywnie piszesz? Słyszałam, że to spoko firma. Z rozwojem to przesadzasz bo przy sprzątaniu to raczej musimy robić szybko i dobrze. Rozwój to w szkole.

J.

Przedstawiciel Handlowy w Maxus Cleaning: Jedyny plus to wyplata na czas. (usunięte przez administratora) Dla kogos kto ma ok. 20 lat i dopiero zaczyna prace - moze tak... Dla kogos z doswiadczeniem kto szuka powaznego pracodawcy i chcialby sie rozwijac - stanowczo nie.

Puszek

Mam zgłosić się do Maxusa na rozmowę na stanowisko przedstawiciela handlowego rejon mazowieckie. Może ktoś podpowie jak to przebiega , o co pytają. Jakie mogą zaproponować zarobki? Czy cos jeszcze powinienem wiedzieć przed rozmową? Dajcie znać jak ktoś ma informacje

niezmordowany

pracuje w tej firmie już jakiś czas, zdanie już dawno sobie wyrobiłem. Jeśli chodzi o zarobki to wszystko zależy w jakiej miejscowości sie pracuje. Atmosfera w pracy; zależy kto jest twoim kierownikem a znam paru takich co po mordzie bić i patrzeć jak puchnie, reszta ok wypłaty; zawsze na czas Ogólnie rzecz biorąc nie uważam tej firmy za najgorszą, psują ją tylko niektóre osoby a biuro nie potrafi wyciągnać wniosków dlaczego na pewnych obiektach wciąż brakuje ludzi

Jak

W tym momencie z tego co wiem potrzebni są asystenci tutaj od marketingu, moja kumplela pracuje tam dwa lata i sobie bardzo chwali tę pracę i poleca.

anonim

(usunięte przez administratora)

zorg

do emilka tak jest dużo ogłoszen bo jest bardzo duża rotacja ludzi na wszystkich stanowiskach pracy,tłumacząc na język polski każdy szuka innej pracy ,gdzie indziej..

Julia

Jest oferta na kadrową. Ile się zarabia ? Jak atmosfera ?

anonim

(usunięte przez administratora)

inn

do An to jak super to idź ,zadajesz pytanie na jakiej wysokości sa dyrektorzy operacyjni....... i tym mnie rozbawiłaś -piaskownica.

ing

do aleksander nie wierz w to co ci opisał marko pracowałem w tej firmie i nie jest cukierkowo i z wypłatami na czas ,ponieważ jest to chore aby osoby na umowę zlecenie otrzymywały wypłatę po przepracowanym miesiącu do 31 następnego miesiąca ,czyli czekasz 1 miesiąc na wypłątę w tej firmie z 7 kiedyś handlowców ostał sie jeden z układami ......ostatni dyrektor handlowy zwolnił sie po 3 miesiącach ...dlaczego właśnie bo to taka firma....kierownicy regionalni odchodzą dlaczego ,bo w tej firmie tylko sie tnie oczywiście twoją wypłatę ,bo kierownik czy brygadzista na obiekcie nie pracuje jak należy konsekwencje ponosisz ty...w/g zasady obiecanki cacanki a głupiemu radość , ja tylko słyszałem ile mam mieć obcięte co miesiąc i inni kierownicy-brygadziści obiektów ,dla przykładu jak poprzednia firma dawała 4 pracowników na obiekt maxus daje 2 i prosze pałuj sie człowieku,jako regionalny jesteś brygadzistą,sprzątaczka ,kierownikiem obiektów,zawsze obiecuje przepięknie ...nawet pierwszą wypłąte otrzymasz całą na efekt zachęty a póżniej zabawy w ucinanki ........najlepsze są raporciki telefoniczne ...masz cały dzien na połączeniach z góra non stop i pieprzenie o szopenie,masz się tłumaczyc czemu nie ma ludzi= a nie ma non stop bo sa stawki jakie są ........acha i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie umowa o prace bo resztę dostaniesz na zlecenie,zlecenia....aby było z czego ciąć a jakie premie .....chyba jak sobie kwotę narysujesz na papierze i oprawisz w ramki.......chcesz spróbuj twoje życie prywatne nie bedzie istniało ....nawet samotni wymiękają ,poniewaz nie jest szanowany twój czas priv w ogóle ..... i jak wyżej nie stworzycie sobie super zespłu bo stawka jest jaka jest a w dodatku ludzie którzy sa nie nauczeni są pracy .....stoje brudne,maszyny brudne to jest małe cos ...ale teraz proszę nauczyć ludzi pracy,któzy do tej pory mieli hy life....

anonim

(usunięte przez administratora)

miś

do aleksander nie wierz w to co ci opisał marko pracowałem w tej firmie i nie jest cukierkowo i z wypłatami na czas ,ponieważ jest to chore aby osoby na umowę zlecenie otrzymywały wypłatę po przepracowanym miesiącu do 31 następnego miesiąca ,czyli czekasz 1 miesiąc na wypłątę w tej firmie z 7 kiedyś handlowców ostał sie jeden z układami ......ostatni dyrektor handlowy zwolnił sie po 3 miesiącach ...dlaczego właśnie bo to taka firma....kierownicy regionalni odchodzą dlaczego ,bo w tej firmie tylko sie tnie oczywiście twoją wypłatę ,bo kierownik czy brygadzista na obiekcie nie pracuje jak należy konsekwencje ponosisz ty...w/g zasady obiecanki cacanki a głupiemu radość , ja tylko słyszałem ile mam mieć obcięte co miesiąc i inni kierownicy-brygadziści obiektów ,dla przykładu jak poprzednia firma dawała 4 pracowników na obiekt maxus daje 2 i prosze pałuj sie człowieku,jako regionalny jesteś brygadzistą,sprzątaczka ,kierownikiem obiektów,zawsze obiecuje przepięknie ...nawet pierwszą wypłąte otrzymasz całą na efekt zachęty a póżniej zabawy w ucinanki ........najlepsze są raporciki telefoniczne ...masz cały dzien na połączeniach z góra non stop i pieprzenie o szopenie,masz się tłumaczyc czemu nie ma ludzi= a nie ma non stop bo sa stawki jakie są ........acha i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie umowa o prace bo resztę dostaniesz na zlecenie,zlecenia....aby było z czego ciąć a jakie premie .....chyba jak sobie kwotę narysujesz na papierze i oprawisz w ramki.......chcesz spróbuj twoje życie prywatne nie bedzie istniało ....nawet samotni wymiękają ,poniewaz nie jest szanowany twój czas priv w ogóle ..... i jak wyżej nie stworzycie sobie super zespłu bo stawka jest jaka jest a w dodatku ludzie którzy sa nie nauczeni są pracy .....stoje brudne,maszyny brudne to jest małe cos ...ale teraz proszę nauczyć ludzi pracy,któzy do tej pory mieli hy life....

ing

do aleksander nie wierz w to co ci opisał marko pracowałem w tej firmie i nie jest cukierkowo i z wypłatami na czas ,ponieważ jest to chore aby osoby na umowę zlecenie otrzymywały wypłatę po przepracowanym miesiącu do 31 następnego miesiąca ,czyli czekasz 1 miesiąc na wypłątę w tej firmie z 7 kiedyś handlowców ostał sie jeden z układami ......ostatni dyrektor handlowy zwolnił sie po 3 miesiącach ...dlaczego właśnie bo to taka firma....kierownicy regionalni odchodzą dlaczego ,bo w tej firmie tylko sie tnie oczywiście twoją wypłatę ,bo kierownik czy brygadzista na obiekcie nie pracuje jak należy konsekwencje ponosisz ty...w/g zasady obiecanki cacanki a głupiemu radość , ja tylko słyszałem ile mam mieć obcięte co miesiąc i inni kierownicy-brygadziści obiektów ,dla przykładu jak poprzednia firma dawała 4 pracowników na obiekt maxus daje 2 i prosze pałuj sie człowieku,jako regionalny jesteś brygadzistą,sprzątaczka ,kierownikiem obiektów,zawsze obiecuje przepięknie ...nawet pierwszą wypłąte otrzymasz całą na efekt zachęty a póżniej zabawy w ucinanki ........najlepsze są raporciki telefoniczne ...masz cały dzien na połączeniach z góra non stop i pieprzenie o szopenie,masz się tłumaczyc czemu nie ma ludzi= a nie ma non stop bo sa stawki jakie są ........acha i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie umowa o prace bo resztę dostaniesz na zlecenie,zlecenia....aby było z czego ciąć a jakie premie .....chyba jak sobie kwotę narysujesz na papierze i oprawisz w ramki.......chcesz spróbuj twoje życie prywatne nie bedzie istniało ....nawet samotni wymiękają ,poniewaz nie jest szanowany twój czas priv w ogóle ..... i jak wyżej nie stworzycie sobie super zespłu bo stawka jest jaka jest a w dodatku ludzie którzy sa nie nauczeni są pracy .....stoje brudne,maszyny brudne to jest małe cos ...ale teraz proszę nauczyć ludzi pracy,któRzy do tej pory mieli hy life....PLANOWANY URLOP nie istnieje jeżeli góra ci powie że masz zostac wówczas zwolniło się stanowisko kierownika regionalnego ,bo nikt nie da sobie wejśc na głowę ..,,ileż można........pamietajmy o tym że należy się szanować i dopóty dopóki osoby które prowadzą firmy nie zaczną szanowac ludzi na wszystkich stanowiskach nie będą miały ludzi do pracy i niech tak pozostanie.....

ja

a co powiecie o praktykach w kadrach i księgowości? Też wykorzystują?

panda
@ja 07.09.2016 15:51
a co powiecie o praktykach w kadrach i księgowości? Też wykorzystują?

wykorzystuja wszystkich i wszędzie ,panią z działu kadr zwolniono ponieważ jako osoba niepełnosprawna przyniosła od lekarza że może pracowac 7 godzin i już nie pracuje ...dlatego proszę sobie wyobrazić co to jest za firma .......

jola

do maciek ;zgdzam się w 100 a nawet 120 % wykorzystaja i sam odejdziesz ...bo nie ma sensu marnować swojego czasu na prace w tej firmie ..szukajcie pracy z oreczeniami w firmach gdzie za cały etat pracyje sie po 5-6 godzin a nie 8 i to zmianowej a najlepiej jeszcze w weekendy.......i niby dzien wolny którego nie masz bo ludzie wciąż odchodza i nie masz kiefy wybrać a za sb której ci nie oddadzą to nie zapłacą również .....szkoda waszego czasu ..znajdźcie sobie fajnych pracodawców ;)

maciek

Firma MAXUS wykorzysta ciebie a potem zwolni ostrzegam przed nią nie polecan

Ciekawy

Witam, czy ktoś może był u nich na stażu w biurze ??

Fisz

Jestem a raczej juz byłem pracownikiem tej firmy , niestety ale nie mogę napisać o niej nic dobrego.Pracownik z orzeczeniem o niepełnosprawności nie może się rozchorować , bo jest afera że się nie chce robić , a jak tu pracować skoro Ci zdrowi emeryci wykorzystują tych chorych ? i fizycznie i psychicznie , żaden zdrowy nie wytrzyma , a co dopiero chory ?cały czas mają jakieś ale , bo Ty masz umowę o pracę , a ja zlecenie , ja w tej firmie zostałem sam z umową o pracę a trzy miesiące temu jak się przyjmowałem było nas trzech .Jeśli chodzi o mnie to nie polecał bym pracy w tej firmie osobą z orzeczeniem o niepełnosprawności.

TraCer

Porażka ... może i wypłata na czas itp ale wieczne mobingowanie przez pracowników obi jak i grożenie przez kierowniczkę regionalną zwolnieniem pracownika jeżeli zgłosci gdzie kolwiek fakt mobingowania jest śmieszny i tragiczny ... tak samo gdy każą ci używać ubrań roboczych " po kimś "

Elodoiz
@TraCer 31.01.2016 19:43
Porażka ... może i wypłata na czas itp ale wieczne mobingowanie przez pracowników obi jak i grożenie przez kierowniczkę regiona...

Witam drogich forumowiczów. Byłem tylko pare dni w tej firmie, organizacja w maksusie jest tragiczna. Czlowiek nie wie na która godzine ma przyjść. Niby kierownik informuje o której powinno się być w pracy ale tak nie jest do końca. Jestem mloda osoba która również studiuje. Pare dni bodajże 1 grudnia zatrudniłem się do firmy maksus. Mielismy dostać umowy zlecenie na pierwsze 2 tygodnie. Minelo prawie 2 tygodnia o umowie ani widu ani slychu. To nic przez ten czas kiedy można było powiedzieć i nazwac ze robiliśmy na "czarno". To warunki pracy w jakie nas stawiano były tragiczne. Organizacja pracy nie była wgl zoorganizowana. Umowy miały być nie dostaliśmy umów. Po nocce czasami kazali przyjść w dzień i to jak najszybciej do pracy, bez możliwości wypoczynku, bo ciagle zamiast sprawy prywatne miało się na glowie prace. Ludzie którzy mieli w grafiku robic po 8 godzin zasuwali 11 albo i 12godz. Malo było godzin w których można było odpocząć w domu. Pamietam jak informowałem od samego początku glownych kierownikow ze mam szkole co 2 tyg zaocznie, ponieważ studiuje. Mieli się dostosować do moich spraw jednakże nie widziałem po nich jakiejś checi współpracy z pracownikami. Gdy miałem nauke i przygotowania do egzaminow non stop dostawałem smsy od kierownik brygady by wstawić się w niedziele o godz tej i tej w miejscu pracy bo inaczej nie dostaniemy wynagrodzenia. A przecież niedziela miała być wolna przynajmniej dla mnie bo wiedzieli ze się ucze. Każdy z brygady dostawal smsa w ostatniej chwili ze w niedziele ma zglosic się do pracy. Również do mnie ten sms dotarl. Ja się sprzeciwiałem temu ponieważ miałem szkole i szkola była dla mnie wazniejsza niż praca. Ta praca miała być bardziej taka praca dorywcza dla mnie, byle by cos robic a nie siedzieć na 4 literach za przeproszeniem. Obiecywano nam gruszki na wierzbie ze będziemy zarabiać stale 1850 zl za u.zlecenie a potem miała być u. o prace 2000 zl stałego wynagrodzenia. Potem okazało się ze to jest brutto a nam mówiono tak jak by to było na reke ze tyle. Byłem nawet w zusie dowiedzieć się czy wiedza cos na temat naszego zarejetrowania się bo mielismy mieć umowę zlecenie. W zusie kobieta powiedziała mi ze nie ma zadnej wzmianki o nas a podobno do 7 dni przychodzi infomacja na temat czy jestem zarejestrowany w zusie, sprawy ubezpieczenia itd. Nie było zadnej wzmianki. Innym brygadzistom tez już zaczelo nie podobać się w tej pracy. Grafik non stop się zmienial, chaotyczna praca, człowiek nie wiedział nawet na która godz ma się zglosic do pracy. Szantazowanie ze nie dostaniemy wynagrodzenia jak nie będziemy w pracy w niedziele. A pare dni wcześniej mówiono nam ze w niedziele mamy wolna i caly czas tak było do momentu az kierownik brygady nie napisala nam w ostatnim momencie ze mamy przyjść. Jednym słowem bo trochę się rozpisałem ale rozpisałem się ponieważ chciałem PODKRESLIC jak to tak naprawdę wszystko się przedstawialo. Pozatym jestem przed komisja lekarska ponieważ staram się o grupe inwalidzka. Donosilem dokumentacje do kierowniczki brygady. Ze mam problemy z praca precyzyjna ponieważ mam epilepsje oraz informowałem ze mam problemy z koncentracja i czasami po prostu gubie się w tym co mam robic. Prosilem mowilem nie raz żeby mi wydrukowano jakiś specjalny harmonogram zajec co mam robic jako pierwsze by się nie pogubić. Zwolnilem się stamtąd sam i nie zaluje. Pamietam moment gdy przyjechala kierownik regionalna, nie będę pisal imienia tej pani to nie istotne liczy się to jak potraktowala mnie oraz cala brygadę na zmianie nocnej.. To nawet wole nie mowic. Totalny mobing, teraz tylko czekamy az nam zaplaca. Wczesniej tez pracowałem również sprzatalem ale wszystko było poukładane miałem bardzo dobrych kierownikow którzy interesowali się nami i troszczyli. W firmie maksus niestety tego nie było. Było tylko na początku by nas wkrecic w fajna atmosferę a potem już by mieli pewnie to gdzies. Zreszta wyczytałem opinie w internecie nt tej firmy i nawet tu nagowork i te sytuacje które państwo mieliście pracując w tej firmie to ja miałem praktycznie identyczne do was. Jednym słowem. NIE POLECAM PANSTWU PODEJMOWANIA PRACY I TYRANIA BEZ PRAKTYCZNIE MOZLIWOSCI WYPOCZYNKU, WSPOLPRACA TAM LEZY. Z KIEROWNICTWEM NIE IDZIE SIE POROZUMIEC. PROBOWALEM BO TRZEBA PROBOWAC GDZIEKOLWIEK. Nie ma tam zadnego zgrania pomiędzy pracownikiem a pracodawca. O współpracy mowi się w pierwszych dniach by nas zachecic a później zaczyna się prawdziwa masakra.

xyxyx

FIRMA MOŻE JEST OK.,ALE PANI KIEROWNIK REGIONALNA KASIA NIE.OSZUKUJE NA GODZINACH,DOPISUJE JE SWOJEMU MĘŻOWI I NIE TYLKO.NIE ROZMAWIA Z PRACOWNIKAMI TYLKO ZAWSZE Z BRGADZISTKĄ.NIE MOŻNA SIĘ Z NIĄ DOGADAĆ CO DO DNIA WOLNEGO,KAŻE JEZDZIĆ NA INNE OBIEKTY,I ZA TE GODZINNY NADLICZBOWE NIE PŁACI.CIEKAWE DO KOGO TE PIENIĄDZE IDĄ.JEDNYM SŁOWEM OSZUKUJE PRACOWNIKÓW JAK I FIRMĘ.

O

13-ego grudnia zwolniłam się z pracy, do tej pory nie otrzymałam pieniędzy.

XYZ

Z tym że nie podpisywałam żadnej umowy. Wypełniałam tylko kwestionariusz, a tam było o wypłacie tylko oświadczenie, że wiem jak będą wypłacać. Miałam mieć umowę o dzieło.

pracownik

wyplacaja na pewno wszystko. fakt ze czasami pozniej. w umowie jest pisane ze wyplata nawet do 30 dni po zakonczeniu miesiaca pracy wiec jak pracowalas w grudniu to oni to zlicza dopiero na koniec grudnia i w styczniu wyplaca.no chyba ze mialas umowe o prace to wyplata zawsze jest miedzy 8 a 10 kazdego miesiaca

XYZ

2 grudnia był mój pierwszy dzień jako sprzątaczka w nowo otwartej galerii. Jedna osoba na zmianie. W pierwszy dzień wypełniałam kwestionariusz, na którym miała powstać umowa. Z przyczyn braku porozumienia z jedną osobą zwolniłam się po 12 dniach. Dzwoniłam do kierownika i mówiłam jaka była sytuacja. Doszły mnie wcześniej słuchy, że wypłata będzie w styczniu, to się go pytam czy będę musiała czekać aż do stycznia, powiedział, że nie. Po dwóch dniach dzwonię do kierownika czy jest możliwość by w najbliższym czasie wypłacił mi pieniądze za przepracowane dni, powiedział, że nie ma takiej możliwości, że wypłata dopiero po miesiącu, czyli w styczniu. Różne opinie na temat tej firmy słyszałam, głównie mało pozytywne, zwłaszcza jeśli chodzi o wypłacanie pieniędzy. I teraz pytanie, czy jest możliwość, że nie wypłacą mi w ogóle? Żadnej umowy nie wypełniałam, nie dostałam kopii kwestionariusza. Nic. I teraz jeśli w styczniu dojdzie do wypłaty to czy mają prawo w ogóle mi nie wypłacić bo w końcu pracowałam jakby nie patrzeć bez umowy, na czarno. Proszę o odpowiedź jeśli ktoś był w podobnej sytuacji.

GłowaMała

@dziadek54 z tego co wiem na każdym obiekcie sa listy wejść i wyjsc prowadzone przez ochronę obiektu. Nie da sie wejść i wyjsc bez wpisu. Wszelkie rozliczenia dni pracy odbywa sie w oparciu o listę wejść/wyjsc więc wydaje mi się ze jest to logiczne. Trudno by rozliczać obiekt biorąc pod uwage to co sobie pracownik zapisał - kazdy pisał by co mu wygodniej. Prosty przykład : kiedy pracownik zorientuje sie że ma 50 zł mniej pensji robi wielką awanturę. Kiedy przez blad kierownika dostanie 50 zł za duzo nawet sie nie przyzna. Bledy w rozliczeniach sie zdarzają i jest to normalne, zawsze jest to wtedy wyrównywane w kolejnej pensji. Przynajmniej u mnie tak to jest.

GłowaMała

@torki co Ty Za głupoty wygadujesz ? Jakie dofinansowanie z Unii za niepelnosprawnych ??Dofinansowanie jest z PEFRON'u to fakt, ale dofinansowania sa tak niskie ze większość środków otrzymanych idzie na pokrycie kosztów umowy o prace - czyli opłacenie zusów. Większość takich osob przychodzi po to zeby zaraz uciec na zwolnienie, ci co pracują często robia wiecej złego niz dobrego. Psują morale zespołu bo jako jedyni maja umowe, a w pracy często robia wszystko po łebkach zasłaniając sie swoja grupa. Cierpią na tym inni pracownicy bo musza zasówać dwa razy tyle zeby nadrobić to czego nie zrobili Ci na umowach. Dodatkowo kiedy zwrócisz uwagę takiej osobie przeważnie zamiast sie poprawic i spróbować bardziej przyłożyć sie do pracy, obrażają sie i idą na zwolnienia. Wielu potrafi ciagnąć takie zwolnienia kilkanaście miesięcy. W tym momencie nie dość ze firma musi wypłacać pensje takiemu pracownikowi to w to miejsce musi zatrudnić nowa której tez musi zaplacic - interes zycia. Naprawdę

gosia
@GłowaMała 12.11.2015 13:26
@torki co Ty Za głupoty wygadujesz ? Jakie dofinansowanie z Unii za niepelnosprawnych ??Dofinansowanie jest z PEFRON'u to...

nie zgadzam sie z twierdzeniem ze osoby z grupa robia wszystko po lebkach to wlasnie my zasuwamy jak dzikie woly bo wy macie wszystko w nosie . Macie wolne weekendy a my gozik ja pracuje w tesco od grudnia i mialam tylko jeden weekend wolny do dnia dzisiejszego a inna pani ktora ma w dodatku umowe o dzielo tylko w marcu miala az 2 weekendy wolne . Poza tym nalezy mi sie pol godziny przerwy a kierownictwo wiele razy juz po 10 minutach za mna dzwoni zeby isc np na sklep bo kto inny nie wyrabia a ja co mam grupe i czesto zle sie czuje a mimo to zasuwam jak glupia a inni w tym czasie albo na fajke albo pogaduchy

dzidek54

co do kierownictwa w Krakowie to nie mam zastrzeżeń (chodzi o Panią Kasię koordynatora na Piotrków Trybunalski), mam zastrzeżenia do kierownictwa w miejscu pracy. To od nich zależy ile będziemy zarabiać i czy nas nie oszukają z godzinami

anonim

(usunięte przez administratora)

dzidek54

miałem zapisane godziny, ale brygadzistka nie chciała słuchać, ona miała swoje zapiski

dzidek54

nie każdy idzie dorabiac, jak się ma tylko grupę bez forsy, to co ma zrobic

hepi
@dzidek54 22.09.2015 21:15
nie każdy idzie dorabiac, jak się ma tylko grupę bez forsy, to co ma zrobic

Z tym umieraniem to nie ma żartów. Wszyscy umieramy. Emeryt nie powinien już pracować, ale proszę utrzymać się z 1200 zł miesięcznie - same opłaty miesięczne to prawie 800 zł, i co dalej. Po 35-ciu latach pracy taka emerytura? Mówią, że młodzi pracują na nasze emerytury, a ja zadaję pytanie, gdzie są nasze pieniądze zabierane prze 35 lat na ZUS? Gdybym je przez tyle lat odkładała, to byłabym dzisiaj milionerką. Dlaczego na zachodzie emerytów stać na podróż po całym świecie? Jeszcze nie wiadomo co czaka Was młodych za te X lat. Czy w ogóle będziecie mieli emeryturę. Dobrze, że nie choruję i nie muszę wydawać na lekarstwa. Pozdrawiam.

JOHAN

Witam Droga Janko pewnie masz rację - emeryci do pracy a młodzi do piachu (żart może głupi ). A kość niezgody tkwi w słowach - bo tak pracować każdy umie - to odpowiedź pracodawcy na każde zapytanie. Mam nadzieję że po Nowym Roku coś się zmieni. Pozdrawiam JOHAN

JOHAN

Witam. Pytanie na początek 5,50 czy 6,50 a może by tak normalnie za taką pracę ( przecież krasnoludki za nas sprzątania nie robią ) - normalnie to płacą ( o dziwo ) w McDonalds 12,50 - no ale praca troszkę inna. Zobaczymy co przyniosą zmiany po wyborach. Pozdrawiam Johan

anonim

(usunięte przez administratora)

JOHAN

Cześć wszystkim forumowiczom. Honorata masz dużo racji facet też potrafi.Nawet za 6 zł, a ile jeszcze może pomóc.Firma taka sobie wyrzucają ją z punktów - co zrobić jak szefostwo nie utrzymuje dobrych relacji z ludźmi odpowiedzialnymi za kontrakty.

kamed

Wydaje mi się, że argumenty typu "bo się zwolnię" dużo nie zmienią, bo na to miejsce na pewno już kogoś mają. Tym bardziej, że nawet teraz w tej firmie można znaleźć wiele ofert pracy, i to wszystkie z Lipca więc aktualna, należy jakoś grupą się zebrać i powiedzieć co nie pasuje i co należałoby zmienić w firmie.

wiola

Nie dajcie sie idzcie na rozmowe do dyrekcji porozmawiajcie z kierownikiem ze nie dajecie rady albo zagroscie ze sie zwolnicie nie moga tak ludzmi pomiatac wyplat na czas niema co to ma byc niech sam( usunięte przez administratora )

Slawek

A gdzie jest jakiś pakiet "socjalny" [ grupowe ubezpieczenie na życie ,pakiet medyczny itp ] czy w firmie zatrudniającej ponad 1500 pracowników nic takiego nie istnieje ???

Zostaw opinię o MAXUS Cleaning Sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAXUS Cleaning Sp. z o.o.