Zakład Przetwórstwa Mięsnego Michna

Pelplin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 173 ocen.

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego Michna

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego Michna

Madzia

a jak w belgi z nadgodzinami bo michna chce placic tylko 7 euro za kazda nadgodzine gdzie zwykla godzina jest 12,49 zwykla kradziez spotkal sie ktos z tym Zbiermam chetnych do wspolnego zalozenia im sprawy mam nagrane romowy od 1 az po dzis i sad zobaczy jak sa rozne :)

Krzysztof
@Madzia 12.05.2017 23:07
a jak w belgi z nadgodzinami bo michna chce placic tylko 7 euro za kazda nadgodzine gdzie zwykla godzina jest 12,49 zwykla krad...

Witam na temat tej firmy mam aż za dużo do powiedzenia.... Tym bardziej że ukazały się jakiś czas temu dwa artykuły w gazecie na temat tej firmy....

Maryla
@Krzysztof 17.11.2017 16:48
Witam na temat tej firmy mam aż za dużo do powiedzenia.... Tym bardziej że ukazały się jakiś czas temu dwa artykuły w gazecie...

na jaki dokladnie temat...?

krzyś

..........no właśnie a jak jest teraz? czy firma " sie pociągnęła" i warunki są lepsze, dajcie znać

Aneta

@Jadzia mogłabyś napisać coś więcej o tym jak obecnie wygląda praca w tej firmie? Rozumiem, że warunki uległy poprawie?

Aneta

Pracujesz w Zakład Przetwórstwa Mięsnego Michna? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda praca w firmie. Na jakie warunki mogą liczyć pracownicy?

fh
@Jadzia 12.04.2017 15:33
Pytanie brzmi: "Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda praca w firmie. Na jakie warunki mogą liczyć pracownicy?" Cz...

Wobec tego Zatrudnij sie tam i sie przekonaj jak sie zmieniło.Napewno płacą 20 euro za godzine tak sie zapewne polepszyło he he.

Jadzia
@fh 12.04.2017 20:33
Wobec tego Zatrudnij sie tam i sie przekonaj jak sie zmieniło.Napewno płacą 20 euro za godzine tak sie zapewne polepszyło he he...

Ależ ja tam pracuję, także wiem jakie są warunki. 20 euro za godzinę? Nie, tyle nie płacą. Ale finansowo jest ok.

stary

Firma jak inne każdy chce zarobić nie ma do końca uczciwych firm ale pracowałem przez tą firmę i kasę miałem na czas i zus opłacony a więc oceniam tom firmę tak sobie zawsze można zrezygnować i iść gdzie indziej pozdrawiam.

bodzio

na kierowców nie widziałam tutaj bardzo dawno ofert rekrutacji, bardziej nja elektromonterów i rzeźników wykrawaczy ale to już wyższy wymagania sporo nawet

kędzior

złe opinie na ogół wystawiają ci co stracili pracę .zawsze to jest wina innych????????? wrócisz do polski i co powiesz poległem bo nie dałem rady, trzeba na kogoś zrzucić winę.kto pierwszy raz jedzie za granicę nie zdaje sobie do końca sprawy z tego,że tu nikt go nie będzie za rączkę trzymał tu trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez jakiegokolwiek pracodawcę będziesz zatrudniony.być może są zakłady gdzie TEMPO nie stanowi motta przewodniego ale ich nie spotkałem. polecam przyjechać spróbować

delegowany

Szukaja. Zadzwon do nich

gw

A ja jestem zadowolony wiec nie siej fermentu myu

fh

a jak tam w Osterzele na mięsie dalej jebiecie po dwadzieścia godzin dziennie,ku chwale michnom fast fodom.

PracownikBe

Skąd Ty sie urwałeś? jednym słowem nie znasz jednak przepisów panujących w Belgii ani chyba ogólnych. U Michny odprowadzają za nas składki w Polsce dlatego Nam sie nie należy. To jest tylko dla tych co płaca tam zus czyli raczej tylko belgijskie firmy.

PracaBe

Ale zakład michna to nie jest agencja wiec czemu piszesz o wakacyjnym i urlopowym?

myu2111
@PracaBe 12.01.2016 18:42
Ale zakład michna to nie jest agencja wiec czemu piszesz o wakacyjnym i urlopowym?

Nie wiem co to za twór ta cała Michna, ale pracując w Belgii, należą się wakacyjne i urloppwe...

myu2111

Witam. Przyjechalem, zobaczylem warunki mieszkaniowe i ucieklem.(totalna rudera) Praca miala byc w Moen w zakladzie miesnym. Stos dokumentow otrzymalem w ostatnich dniach przed wyjazdem, wiekszosc dzien przed wyjazdem ;/ Oferta dotyczyla obslugi wozka widlowego, na miejscu okazalo sie, ze tak, ale tylko w zastepstwie na czas urlopu glownego wozkowego,pozniej wypad na produkcje. Kilkakrotnie informowalem w Polsce, ze nie interesuje mnie praca na produkcji, widocznie dla pani Agaty, byl to malo istotny szczegol. O wakacyjnym i urlopowym mozna zapomniec, wszystko kasuje agencja. Do tego 1000E za miesiac pracy? Kpina w bialy dzien. Sprawa zostanie zgloszona do odpowiednich instytucji. Mam nadzieje, ze wpis ten uchroni chociaz jedna osobe przed wyjazdem przez ta " firme".

Tom

Witam. Otrzymałem ofertę pracy w Belgii od firmy PIA Michna na stanowisku mechanika maszyn. Czytając komentarze na tej stronie jestem zażenowany. Jeśli jest jakaś osoba aktualnie pracująca w Belgii i zatrudniona przez w/w firmę t proszę o kontakt na maila lub komentarz e-mail: t-szaj@o2.pl Pozdrawiam.

Krzysztof Potrykys

W firmach, ktore nalezą do rodziny jest zatrudnionych w sumie ponad 200 osob. W tej grupie jest sporo ludzi, ktorzy pracuja po 5-7 lat. Dziwne, skoro firma ta tak bardzo według opini anonimowych pieniaczy oszukuje pracownikow. Denerwuja mnie opinie o zwolnieniach bez podstaw itd. Pracownicy sa kręgosłupem firmy, bez nich nie ma interesu, ale ten interes musi byc obustronny. Jesli dany pracownik nie pracuje należycie, oszukuje ze zwolnieniami lekarskimi, zapomina ze weekend kończy sie w niedziele, a nie w poniedziałek, aby trzeźwym stawiać sie w pracy, szanować sprzęt powierzony do pracy itd., to wybaczcie. Kazdy popełnia błędy, pracownicy w Belgii jak i "biurowi". Moze lepiej podpisać sie pod zarzutami i podjąć dyskusje zamiast szkalowac imie firmy bez konkretnych argumentów? Pozdrawiam, zacznijmy rozmawiac. Pracownik biura.

polac

Nie polecam. Polska firma najmująca jeleni. Belgą taniej jest zatrudnić polaczka niż kupić maszynę, zapierdziel ponad siły, donosiciele(czyt. polacy chcący na łatwiesze stanowisko), 1000 E za porzucenie pracy i kary za uszkodzenie czegokolwiek, oszustwa przy nadgodzinach. Pozytywne komentarze pisze tylko właściciel.

emigrant

Michna nie posiada zadnego zakladu, ludzie gdzie Wasz rozum ??? Przeciez to jest zwykla agencja pracy, ktora zarabia ok.7 Euro za kazda, Wasza, przepracowana godzine !!! Klamia i oszukuja aby zwerbowac jak najwiecej roboli. Ostatnio przyslali klienta z Polski, zapewniajac go, ze wszystko co mu bedzie potrzebne,znajdzie pod wskazanym adresem a do pracy ma zaledwie 2km...Prawda jest taka, ze teraz musi kupic wszystko od poscieli, widelca na rowerze konczac bo do pracy ma ponad 6km. Czy tak ciezko jest powidziec komus prawde ? Dlaczego celowo wprowadzacie niewinnych ludzi w blad i narazacie ich na niepotrzebne wydatki? Ktos wyzej napisal: banda idiotow, oszustow i klamcow. Ja sie tez pod tym tekstem podpisuje!!!

malgorzta

ja bylam zatrudniona przez agencje tymczasowa food ta firma oszukuje ludzi i robi przekrenty zwalnia ludzi bez podstaw ludzie na grupch inwalidzkich ciężko pracują nadgodziny ktorych nie wolno pracować boja się isc do lekarza firma ma swojego donosiciela który jak donosi kalamie sam falsz

szokoloko

Nie aplikujcie na ofertę pracy w Belgii przy ściąganiu fileta drobiowego!!! Totalna porażka.Dwa razy wyrzucano z tego zakładu polaków którzy pracowali po 15-godz.Nadgodziny płatne po mniej jak zwykła godz.Totalny przymus do nadgodzin za które nie chcą płacić. Poza tym i tak nieliczni wytrzymują.

Afrodyta

1000 euraskow jest cos takiego - dla osob, ktore porzuca robote. To działa w obie strony, bo firma belgijska ma prawo nałożyć karę za brak pracownika na miejscu pracy na Michne. Rozne sytuacje przytrafiają sie ludziom i kazdy jest człowiekiem. Wystarczy porozmawiac i zawsze mozna znaleźć wspólne wyjście z takiej sytuacji, wiec z tego co wiem, taka "kara" stosowana jest baaaardzo rzadko.

zagraniczniak

nigdy mi nie podsuwali czystej kartki do podpisania;ludzie potrafia duzo dodac i wymyslac

zagraniczniak

sluchajcie ludziska,robilam przez michne za granica i uwierzcie -zadnych 1000eurasow nie bedziecie musieli placic za pozucenie pracy,to blef;a jesli chodzi o nadgodziny to juz osobny temat;;;;;

op
@zagraniczniak 04.11.2014 15:33
sluchajcie ludziska,robilam przez michne za granica i uwierzcie -zadnych 1000eurasow nie bedziecie musieli placic za pozucenie...

Blef to po co to dają do podpisania co.tak sobie,żeby ludzi nastraszyć.Kiedyś jeszcze dawali pustą kartke do podpisania tak słyszałem podobno to była forma jakiegoś weksla.

fromparistoberlin

NIE WYJEZDAJCIE DO PRACY DO BELGII PRZEZ MICHNE-FOOD!! NIE DAJCIE SIE NABRAC NA OBIETNICE SWIETNEJ PRACY. Z KONCEM SIERPNIA ZREZYGNOWALAM Z INNEJ PRACY W BELGII (GDZIE PRACOWALAM PONAD ROK) I Z MIESZKANIA, BO DALAM SIE NABRAC NA OBIETNICE PRACY BIUROWEJ I MIESZKANIA W MUSCRON. ZOSTALAM BEZ PRACY I BEZ MIESZKANIA. BANDA IDIOTOW W TEJ MICHNIE.

kl
@fromparistoberlin 19.09.2014 21:29
NIE WYJEZDAJCIE DO PRACY DO BELGII PRZEZ MICHNE-FOOD!! NIE DAJCIE SIE NABRAC NA OBIETNICE SWIETNEJ PRACY. Z KONCEM SIERPNIA ZRE...

Też tam byłem i nie polecam .umowa 38,5 h tygodniowo,a musiałem zap...ać 18 godzin dziennie dla jakiejś belgijskiej zdziry która nie chciała płacić nadgodzin.Najgorsze jest to że te polaczki dobrze wiedzą w co ładują ludzi ale nic nie mówią bo potrzebują jeleni do roboty więc wpierdalają cie na mine.I jeszcze dają ci papiery do podpisania ze jak zrezygnujesz czy porzucisz prace to będziesz musiał płacić 1000 euro.Jak macie tam jakiś godnych zaufania znajomych którzy mogą wam polecić prace do której macie jechać to próbujcie ,a jak jedziecie tam i nie macie prawie żadnych informacji tylko tyle co wam w biurze powiedzieli to się dobrze zastanówcie.Bo możecie sie mocno rozczarować i ponieść więcej kosztów jak zarobić.

kl
@fromparistoberlin 19.09.2014 21:29
NIE WYJEZDAJCIE DO PRACY DO BELGII PRZEZ MICHNE-FOOD!! NIE DAJCIE SIE NABRAC NA OBIETNICE SWIETNEJ PRACY. Z KONCEM SIERPNIA ZRE...

Też tam byłem i nie polecam .umowa 38,5 h tygodniowo,a musiałem zap...ać 18 godzin dziennie dla jakiejś belgijskiej zdziry która nie chciała płacić nadgodzin.Najgorsze jest to że te polaczki dobrze wiedzą w co ładują ludzi ale nic nie mówią bo potrzebują jeleni do roboty więc wpierdalają cie na mine.I jeszcze dają ci papiery do podpisania ze jak zrezygnujesz czy porzucisz prace to będziesz musiał płacić 1000 euro.Jak macie tam jakiś godnych zaufania znajomych którzy mogą wam polecić prace do której macie jechać to próbujcie ,a jak jedziecie tam i nie macie prawie żadnych informacji tylko tyle co wam w biurze powiedzieli to się dobrze zastanówcie.Bo możecie sie mocno rozczarować i ponieść więcej kosztów jak zarobić.

xx

co tam nowego ludziska?

tomek

lepiej nie jedz Prawo pracy w Belgii ZATRUDNIENIE W BELGII 1 maja 2009 r. Belgia zniosła restrykcje na rynku pracy dla Polaków oraz obywateli pozostałych krajów, które wstąpiły do Unii Europejskiej w 2004 r. Oznacza to, że mogą oni podejmować pracę na terenie Belgii bez obowiązku ubiegania się o pozwolenie. Tym samym przestają obowiązywać listy zawodów deficytowych. Swobodny dostęp do rynku pracy i zniesienie zezwoleń na pracę nie zwalniają obywateli UE, w tym Polski, z obowiązku meldunkowego. RODZAJE UMÓW O PRACĘ Umowy zawierane w formie pisemnej są pewną regułą przyjętą w Belgii, jednak dopuszczalne są także umowy zwierane w formie ustnej. Niektóre umowy muszą być zawarte na piśmie, na przykład: umowy ze studentami, umowy na czas określony, umowy na część etatu, umowy na wykonanie określonego zadania, umowy na zastępstwo, wszelkie umowy tymczasowe – włącznie z umowami zatrudnienia czasowego oraz umowy o pracę w domu. Warunki dla okresu próbnego oraz klauzule antykonkurencyjne są ważne wyłącznie, jeżeli zawarte są w formie pisemnej. W interesie osoby podejmującej zatrudnienie jest to, aby umowa zawarta została w formie pisemnej. Można wyróżnić następujące rodzaje umów: umowa na czas nieokreślony, umowa na czas określony; umowy o pracę w niepełnym wymiarze godzin: umowy na pracę w mniejszym wymiarze niż 38 godzin tygodniowo, ilość przepracowanych godzin może mieć wpływ na prawo do świadczeń z tytułu bezrobocia umowa na czas wykonania określonego zadania , gdzie wykonywana praca jest precyzyjnie zdefiniowana (np. praca aktora filmowego), umowa na zastępstwo praca na zasadach „wolnego strzelca” przyjmuje zazwyczaj charakter umowy samozatrudnienia lub, jeżeli tak nie jest, umowy na czas określony lub umowy na wykonanie określonego zlecenia; umowa zatrudnienia tymczasowego (interim): pracodawcą jest agencja pracy czasowej; umowa o pracę tymczasową może być zawierana: na czas nieobecności zatrudnionego na stałe pracownika, w wyniku nagłego wzrostu ilości pracy lub powstania zaległości oraz realizacji zadań nie z zakresu prowadzonej działalności – prace zlecone wynikające z nieprzewidzianej potrzeby ( np. organizacja targów, wystaw, konferencji, przyjęć) agencja musi podpisać umowę na każdy okres zatrudnienia; umowa o pracę w domu jest normalną umową, musi mieć formę pisemną i być sporządzona na zasadach indywidualnych; umowa na praktyki zawodowe: dla osób młodych w wieku pomiędzy 16 a 18 rokiem życia, które przechodzą szkolenie w firmie i uczęszczają do szkoły przez jeden lub dwa dni w tygodniu, okres próbny trwa od 1 do 3 miesięcy. Przed rozpoczęciem pracy należy podpisać pisemną umowę; kursy „podwójne” („sandwich” courses), dla osób młodych w wieku pomiędzy 18 a 25 rokiem życia bez wyższego wykształcenia – jest to standardowa umowa o pracę, z obowiązkiem szkolenia; Indywidualne Szkolenie Zawodowe (ISZ) to szkolenie przy pracy dla osób bezrobotnych uprawnionych do świadczeń, które przechodzą szkolenie praktyczne. Połączenie zasiłku dla bezrobotnych z premią od służb zatrudnienia daje w sumie normalną pensję. Jest to środek polityki zatrudnienia. Pracownicy ISZ, którzy nie otrzymują zasiłku dla bezrobotnych, otrzymują dodatkowe świadczenie. Różne środki polityki zatrudnienia mają zazwyczaj postać umów o pracę z subsydiami dla pracodawcy. Informacje temat obowiązujących w tym zakresie przepisów dostępne są: w języku francuskim na stronie internetowej: www.emploi.belgique.be w języku flamandzkim na stronie: www.werk.belgie.be W Belgii rozróżnia się tzw. white collar workers, czyli pracowników wykonujących pracę umysłową oraz blue collar workers – pracowników wykonujących pracę fizyczną. Zgodnie z belgijskim ustawodawstwem umowy muszą być zawierane: w języku flamandzkim jeśli firma ma siedzibę w flamandzkojęzycznej części Belgii w języku francuskim jeśli firma ma siedzibę we francuskojęzycznej części Belgii w języku niemieckim jeśli firma ma siedzibę w niemieckojęzycznej części Belgii Firma usytuowana w Regionie Stołecznym Brukseli ma obowiązek przekazania francuskojęzycznym obywatelom umowy w języku francuskim, a flamandzkojęzycznym w języku flamandzkim. CZAS PRACY Belgijskie ustawodawstwo nakłada podwójne ograniczenie godzin pracy. Czas pracy nie może przekroczyć 8 godzin dziennie oraz 38 godzin tygodniowo. Różne poprawki do przepisów skutkują tym, że w rzeczywistości limity wynoszą 9 godzin dziennie i 40 godzin tygodniowo. Dzień wolny w niedzielę jest obowiązkowy. System i godziny pracy są określone w regulami

......
@tomek 13.08.2014 09:06
lepiej nie jedz Prawo pracy w Belgii ZATRUDNIENIE W BELGII 1 maja 2009 r. Belgia zniosła restrykcje na rynku pracy dla Po...

do Ani,pojechałaś do tej pracy?napisz jak tam jest?bo słyszałem wiele złego na temat tej firmy ponoć zalegają z wypłacaniem pieniędzy a z ludzmi robią co chcą

ania

czy jedzie ktos w sobote z leszna do willebroek trans busem poznam osoby poniewarz nigdy tam niebylam

xxx

do ani;piatke na miesiac zarobisz,plus 7euro za kazda nadgodzine;praca dla wytrwalych psychicznie i fizycznie,aby utrzymac sie w tej pracy musisz przede wszystkim miec pojecie o doczyszczaniu filetow;

ania

mam jechac do WILLEBROEK 2830

tomek

co wy to praca dla tych co lubja byc oszukani nadgodziny sa platne po 7 euro (usunięte przez administratora),warunki mieszkalne sa straszne wiec ja niewiem co tam robia polacy

xxx

do ani;okresl dokladnie gdzie masz jechac ,to jest wazne,podaj miejscowosc lub firme

ania

mam jechac do belgi na filetowanie czy ktos powi mi czy warto ijak tam jest

tomek

Wjecie jakie oni wały kręcą warunki masakra chyba ktoś wszalaszie mieszkales

anonim

(usunięte przez administratora)

cf

uwierz że można poradzić.Gdyby ci ludzie z tej firmy co wysyłają do pracy, udzielali by rzetelnej informacji na temat pracy oferowanej tam to wielu by pewnie nie wyjechało tam pracować.

QWERTY

TEN TEKER TO NIE TAKI ZLY JAK OPISUJECIE.WARUNKI MIESZKALNE NIE SA ZLE...WIADOMO-LUKSUSOW NIE MA ALE MIESZKANIE NAWET OK. PRACOWALAM KILKA DNI NA TAMTEJ FIRMIE I GDYBY NIE MOJA SYTUACJA RODZINNA TO DALEJ BYM TAM ZOSTALA. PRACY JEST DUZO, ALE NARZEKAJA CI, KTORZY PRZYJECHALI SIE OBIJAC. JA NIE NARZEKALAM. WIADOMO, JAK JEST DUZE ZAMOWIENIE TO TRZEBA ZOSTAC DLUZEJ, ALE KTO JEDZIE DO BELGII ZAROBIC TEN SIE Z TEGO CIESZY, ZE MOZE ZAROBIC WIECEJ. MICHNA Z TEGO CO WIEM ZAWSZE WYPLACA NA CZAS A I W RAZIE POTRZEBY JEST KONTAKT Z KOORDYNATOREM I BIUREM W POLSCE. KTO NIE PIJE I JEST PRACOWITY TO MA TAM DOBRZE. MAM ZNAJOMYCH PRACUJACYCH NA INNYCH FIRMACH PRZEZ MICHNE I TEZ NIE NARZEKAJA. ZA JAKIS CZAS CHETNIE WROCE TAM DO PRACY JESLI BEDA MIELI ZAPOTRZEBOWANIE. jak macie pytania to piszcie : alkalina1975@gmail.com

alicjaxx

do midas calibra zajmuje się obróbką filetów z kurczaka ale ta firma przechodzi kryzys coraz mniej ludzi godzin tej drugiej firmy szczerze nie polecam u tekera też filety dużo godzin ale tylko dla wytrzymałych

midas

Czy pracował ktoś lub pracuje dla Michny na rusztowaniach? jeśli tak to gdzie i jaka to jest praca? Do alicjixx pytanie : firma calibra z jakiej jest branży i skad i ta druga interserw co to za jedna?Pozdrawiam.

poll

ZWRACAM SIĘ DO OSÓB KTÓRE SĄ POKRZYWDZONE PRZEZ TĘ FIRMĘ ABY ZGŁASZAŁY SIĘ DO GAZET W TCZEWIE I STAROGARDZIE ORAZ DO STOWARZYSZENIA BEZPRAWIU I KORUPCJI STOP W STAROGARDZIE GDAŃSKIM

alicjaxx

do wojti calibra jeszcze istnieje tylko nie ma naboru od michn.. tylko interser.... ale pracownicy tej drugiej firmy coś nie bardzo zadowoleni coś z umowami nie tak od michn... zawsze masz umowe i kasa na czas nie ma tak zeby nie mogło być lepiej ale jest dobrze.

zzz

pieniadze zawsze na czas

alicja

nie wolno uogólniać nie w każdym zakładzie jest tak samo wszystko zależy od podpisanego kontraktu u teker... płacą nadgodziny ale w pracy musisz dać z siebie wszystko kto sie nie wyrabia wylatuje trzeba szczerze ocenić swoje możliwości nie liczyć"może się uda".Do Midas strach jest zawsze przed czymś nowym ale napewno nie bój się współpracy z Michn...znam ludzi którzy są z nim od samego początku działalności w Belgii czasem trafi się jakiś PIENIACZ co narzeka ale gdzie ich nie ma

wojti
@alicja 22.05.2014 21:10
nie wolno uogólniać nie w każdym zakładzie jest tak samo wszystko zależy od podpisanego kontraktu u teker... płacą nadgodziny a...

Cześć byłem w Belgii za pośrednictwem Michny 7lat temu pracowałem na zakładzie chyba się nazywał Kalibra nie wiem jak to się pisze czy ten zakład jeszcze istnieje ?i czy praca jest po12 godzin? Jak coś wiesz to proszę o info dzięki

midas

Michna zaczyna nabory pracowników w nowej branży tj. monterów rusztowań do pracy w belgi. Czy ktoś już tam pracuje,gdzie jest praca,jaka płaca,jakie warunki itd. Czy warto zacząć pracę u Michny bo strach trochę po czytaniu poprzednich listów.

kl

tak są takie miejsca tam, że możesz pracować po 16 godz. dziennie a ci belgijscy wykorzystywacze będą cie okłamywać że zapłacą ci pieniądze a potem kombinują żeby tobie nie płacić tylko oddają ci dni wolne za nadgodziny i nic nie zarobisz,albo nadgodziny ci przepadną a oni na tym korzystają bo Polacy na wszystko się zgodzą żeby mieć pracę.

alicja

grześ pisałam o pracy u [usunięte przez moderatora] gdybyś nie zauważył .Nie każdy nadaje się do pracy przy taśmie to ona jednak nadaje tempo rozwinę"praca dla wytrzymałych"- zwłaszcza młodzi nastawiają się na prace 8 godz i fajrant troszkę starsi chcą więcej mają rodziny dzieci więc im więcej godz tym więcej euro" wytrzymałość" oznacza tempo i napewno nie 8 godz pracy

alicja

co do pracy u [usunięte przez moderatora] bardzo ciężko,to praca tylko dla wytrzymałych

gość

ZWRACAM SIĘ DO OSÓB KTÓRE SĄ POKRZYWDZONE PRZEZ TĘ FIRMĘ ABY ZGŁASZAŁY SIĘ DO GAZET W TCZEWIE I STAROGARDZIE ORAZ DO STOWARZYSZENIA BEZPRAWIU I KORUPCJI STOP W STAROGARDZIE GDAŃSKIM

2014.04.14

Do zainteresowanych.Pani [usunięte przez moderatora] jest nadal pracownikiem zakladow miesnych michna do ktorych nie zamiesza wracac jesli byla widziana w zakladzie to tylko po to zeby doprowadzic swoje sprawy z pracodawca do konca.Ja nie zamieszam trzasc tylkiem jak ci madrale gderaja za plecami,a nie maja odwagi otworzyc gemby w swoich sprawach o moje finanse nie mosza sie martwic. jesli chodzi o artykoly to bede je pisac nikt mi nie zabroni tylko szkoda ze redakcja nie pisze ich w calosci tresc ich w kaszdej chwili moge skonfrontowac z pracodawca jest w nich tylko prawda

DO REDAKCJI czyli do GOSC,POLL.

Poll. Czy mamy Cie znalezc pod redakcja i zalatwic sprawe tak ze nie bedziesz juz 100 razy to samo pisac i rozsylac gdzie sie da te wiadomosci ? I 100 razy to samo pisac w gazetach ? Uwazaj co piszesz bo sie spotkamy. Przekaz to wszystkim w swojej redakcji. DAJECIE LUDZIOM DO CZYTANIA JAKIES SYTUACJE DWOCH LUDZI KTORZY SAMI SOBIE NASRALI W GNIAZDO. PANI EWKA SZWOCHA TAK NARZEKALA A DZIS WRACA DO FIRMY PRAWIE CO DZIEN JAKBY NIGDY NIC. ZATEM ???? Czyzby wraca koza do woza gdy zabraklo pracy u Michnow i pieniazkow na zycie ? REDAKCJO a szczegolnie kobiety siedzace za biurkiem. Pomyslcie nastepnym razem co piszecie. Swiat jest maly.

gosc

DO PADDY powyżej masz email. Prześlij tam swój email a ja prześle Ci artykuły.

paddy

też mam ofertę od tej firmy, wygląda zachęcająco, tylko martwią mnie te artykuły, o co chodzi z nimi?

poll

DO NOWA EMAIL DOTARŁ???

Zostaw opinię o Zakład Przetwórstwa Mięsnego Michna - Pelplin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego Michna