AUDIT HR

• Łagodzin
  • Szklarnia
  • Ulim
  • Wojcieszyce
Gorzów Wielkopolski - AUDIT Doradztwo Personalne Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Gorzów Wielkopolski
  5. Opinie o AUDIT HR Sp. z o.o.

Opinie o AUDIT HR Gorzów Wielkopolski

Nie przegap nowości o AUDIT HR Sp. z o.o.!

06.06.2021 10:21

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie AUDIT Doradztwo Personalne Sp. z o.o.? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
    E.

09.06.2021 20:38

Nadgodziny są. Niepłatne i nie do odbioru. Ale musisz je robić, bo tego wymaga zarząd. Dostając do ręki telefon służbowy stajesz się osobą dyspozycyjną 24/7, również na urlopie.

15.07.2020 15:09

Nie polecam. Podejście do pracowników tymczasowych jest tragiczne. Traktują ludzi lekceważąco.
    Lukas89

16.07.2020 09:05

Ja pracuję przez AUDIT i jestem bardzo zadowolony z obsługi i opieki. Panie są bardzo pomocne i miłe. Bardzo polecam :)))
    Niestety NIE

19.06.2020 11:45

Niestety to klasyczny polski pracodawca z lat 90, gdzie właściciel jest panem a pracownik drogim dodatkiem. Fałszywa atmosfera uprzejmości, sztuczny uśmiech, krówki, baloniki i cukiereczki... A za zamkniętymi drzwiami praca dużo ponad normę, zakres czynności obejmujący wszystko, włącznie z byciem damą dworu szanownej pani Prezes. Merytoryczna strona pracy mniej ważna, za to emocje sinusoidalne, każda minuta nieprzewidywalna, ciągłe napięcie i niepewność. Żadnego rozwoju pracowników i żadnych benefitów (no może poza pakietem Lux Med VIP dla zarządu). Zatrudnić, wykorzystać w określonym celu, zarobić i pozbyć się zbędnego kosztu. Wszyscy byli pracownicy wyrażają się negatywnie o Audicie. Przypadek??? Nie sądzę....
    Szkoda

07.08.2018 17:23

Obserwowałem wysyp komentarzy na temat tej firmy, niestety część usunięto. Bliska osoba pracowała w nowosolskim oddziale tej firmy. Brak pieniędzy za nadgodziny, chora atmosfera kiedy ktoś wychodził o czasie. Oczywiście lista obecności podpisana na miesiąc wcześniej. To samo z delegacjami. Dodatkowo haotyczne zarządzanie, brak szacunku do własnych pracowników. Szkoda, bo praca sama w sobie fajna. Z zewnątrz wszystko wygląda pięknie, ale rotacja pracowników potwierdza, że to jedna wielka lipa. Atmosfera nie do wytrzymania.
    Ktoś

19.06.2020 11:09

Dokładnie tak jest!! Wszystko pozytywne cacy, milusie, przesłodzone tylko na pokaz. Atmosfera sztuczna, wymuszona. Oferty na stronie są w 90% wymyślone tylko po to aby zbierać CV do bazy danych, pozyskać kandydatów. Zarządzanie w zależności od aktualnego humoru Pani Prezes, który bywa bardzo zmienny. Rotacja pracowników i fakt, że nikt z tą firmą nie rozstaje się w zgodzie są dowodem.
    Cool

08.06.2020 18:55

Dobrze
    Robert

17.06.2019 10:47

@NiezadowolonyNS Może firmie nie odpowiadały Twoje kwalifikacje i nie odzywają się bo to dobra firma!!
    REALISTKA

04.03.2020 11:55

To po co przyjmują CV?
    Miła Pani

13.04.2020 15:32

Przyjmują CV żeby później pochwalić się jaką są super firma w rekrutacji. W rzeczywistości to jedna wielka ściema. Wszystkich traktują jak gorszy sort.
    RobotniczyKSH

11.07.2018 15:44

5/5 na fejsie, 5/5 na Google, nic dziwnego skoro połowa opinii pisana przez pracowników, wyższy marketing :P
    Wojtek

27.02.2019 13:28

181 opinii na facebooku, naprawdę uważa Pan że są napisane przez pracowników?
    Wesola

08.04.2020 00:50

Większość opinii pisana jest przez pracowników. Liczy się pozycja w necie a nie prawdziwe podejście do kandydata.

19.03.2020 09:25

Na jakie benefity można liczyć w AUDIT Doradztwo Personalne Sp. z o.o.?
    Mała mi

08.04.2020 00:48

Na żadne benefity nie można liczyć.
    NiezadowolonyNS

06.06.2019 21:53

CV oddane miesiąc temu, ani jednego telefonu- wspomnę że mam spore doświadczenie w branży automotive. „Wieje fałszywością”.
    Wojtek

27.02.2019 13:06

Współpracowałem z firmą AUDIT kilka razy, jestem pod dużym wrażeniem profesjonalizmu i empatii pracowników firmy. Lubię atmosferę w AUDIT Doradztwo Personalne Sp. z o.o. za: Zaangażowanie pracowników, kultura osobista, liczba ofert pracy.

14.09.2018 18:30

MMAGDA

18.09.2018 08:05

Ofert pracy mają mnóstwo, a współpraca przebiega wzorowo. Pani Justyna i panie z kadr zawsze chętnie pomogą rozwiązać każdy problem...
    Ewa

09.12.2018 21:40

Polecam tą agencje kilka razy znalazła mi pracę i nie było żadnych problemów. Ja jestem zadowolona
    Przemek L.

03.11.2018 18:30

Na przestrzeni kilku ostatnich lat miałem okazję korzystać z usług zarówno biura w Gorzowie Wlkp., jak i zielonogórskiego oddziału w Nowej Soli. W obu przypadkach Bardzo profesjonalne, a zarazem indywidualne i pełne zaangażowania podejście. Dodam, że równolegle podejmowałem współpracę z innymi agencjami pracy, działającymi w województwie lubuskim, jednak żadna nie sprostała oczekiwaniom, pozostając w cieniu Audit'u. Dzięki pełnemu zrozumienia podejściu Kierownika Działu Rekrutacji - Pani Emilii, po zmianie miejsca zamieszkania w pierwszej połowie 2018 roku, trafiłem w ręce Dyrektor nowosolskiego Oddziału - Pani Klaudii. Prężne działania doprowadziły nie tylko do szybkiego znalezienia pracy, ale przede wszystkim dopasowania odpowiedniego stanowiska do kompetencji, predyspozycji i aspiracji zawodowych. Obecnie, ponad pół roku realizuję się zawodowo w jednej z Firm działających w Zielonej Górze, idąc ścieżką rozwoju w obranym kierunku, który odnaleźć pomogła mi Organizacja AUDIT po wyczerpujących rozmowach i konsultacjach właśnie z takimi Profesjonalistami, jak Pani Klaudia, dla których doradztwo personalne jest pasją i zarazem misją udoskonalenia rynku pracy, a nie tylko zwykłymi obowiązkami służbowymi. Jeżeli chcesz nie tylko szybko znaleźć pracę, ale przede wszystkim objąć stanowisko dopasowane do Ciebie i spełniające Twoje oczekiwania to nie zastanawiaj się i zgłoś się do Audit - Doradztwo Personalne. Szczerze POLECAM!
    mmagda

09.09.2018 22:23

Audit to najlepsza agencja pracy z jaką miałam okazję znaleźć pracę w Nowej Soli. Panie bardzo miłe, chętnie pomagają, wszystko jak trzeba. Polecam...

Oferty pracy - AUDIT HR Sp. z o.o.

Team Leader - produkcja (obszar wtrysku) (K/M)

6500 - 7500 PLN / m

Magazynier (K/M)

6200 - 6800 PLN / m

Ustawiacz maszyn (K/M)

6000 - 8000 PLN / m

Ustawiacz Wtryskarek (K/M)

10000 - 11000 PLN / m

Asystent ustawiacza wtryskarek (K/M)

6000 - 8000 PLN / m

Kontroler finansowy (K/M)

Poznań

12000 - 14000 PLN / m

zuzka91

10.08.2018 20:51

Ja tam jeste zadowolona z pracy przez te agencje i mówie o niej wszystkim koleżankom. Panie z biura miłe i zawsze pomogą. Nawet siostrze pomogły życiorys spisać i idzie na rozmowe
    Gośka

04.07.2018 19:26

Audit znalazł mi pracę w mgnieniu oka. Po macierzyńskim trudno było mi znaleźć pracę wysłałam do nich cv i na drugi dzień zadzwoniła Pani Klaudia że zaprasza na spotkanie i przedstawiła mi 2 oferty pracy, a po kilku dniach miałam rozmowę w jednej firmie i dzisiaj już prawie rok tam pracuje. Także wszystko szybko i konkretnie. A co do rotacji to nie zauważyłam żeby coś takiego było, a kilka razy bylam ostatnio w biurze bo Pani Klaudia pomaga znalezc prace dla mojego męża. teraz są wakacje więc Panie pewnie na urlopach. W końcu każdemu sie urlop należy :))
    Zocha

10.08.2018 16:47

Goska dzieki za opinie, wlasnie tez szukamy pracy dla męża. Już wiem że swoje pierwsze kroki pokierujemy do Auditu.
    Zdziwiona

10.08.2018 16:41

Nie rozumiem tych komentarzy poniżej. Moja koleżanka jakiś czas temu pracowała w nowosolskim oddziale Auditu i gdyby nie to, że przeprowadziła się do innego miasta to nie zmienilaby pracy. Bardzo dużo dobrego słyszałam od niej o firmie, elastyczna szefowa, premie, dodatki na święta, fajna atmosfera w biurze. Nigdy nie zdarzalo sie lamanie kodeksu pracy. Dzięki jej opinii za kilka miesięcy jak skończę macierzyński to uderzam od razu do Auditu!
    Jerzy

09.08.2018 12:00

Pewnie firma wymaga od pracowników większego zaangażowania i to uważacie za brak szacunku?
    Misza

10.08.2018 15:41

Panie Jerzy, szacunek do pracodawcy jest w momencie kiedy pracodawca nie wykracza poza kodeks pracy.

01.07.2018 13:19

JS

03.07.2018 12:20

Jaki jest powód ogromnej rotacji pracowników w oddziale w Nowej Soli? Tydzień temu w interiorze była tylko jedna 'stara' pracownica, nie wiadomo z kim rozmawiać. CV wysłałam, a dzwoni do mnie ktoś inny za każdym razem. Dla przykładu w innych agencjach z reguły cały proces prowadziła jedna osoba
    Tymoteusz

05.07.2018 23:39

A czy przypadkiem to nie jest portal służący do oceny? Wiec padają oceny i spostrzeżenia na temat firmy, po co ktoś ma marnować swoj czas i iść do Pani? Moze Pani tutaj odpowiadać. Pozdrawiam!
    Joanna

13.12.2016 11:42

Jestem bardzo zadowolona, nie spodziewałam się aż takiego zaangażowania i wsparcia. Idąc na rozmowę do nowego pracodawcy czułam się naprawdę dobrze przygotowana. Poza tym zaproponowano mi pracę idealnie dopasowaną do moich oczekiwań. Duży pozytyw!
    Damian

12.12.2016 02:27

Z otwartością i wyrozumiałością podchodzą do każdego problemu, nawet jeśli wydaje się banalny i nieistotny. Zawsze można liczyć na pomoc i konsultację. Szybki kontakt i bardzo jasny proces rekrutacji, żadnych zastrzeżeń. Do tego wspaniała atmosfera w całej firmie. Tylko życzyć sobie więcej takich firm!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w AUDIT HR?

Mike

11.12.2016 17:16

Najlepsi na rynku!!!
    Ewa35

11.12.2016 17:14

Profesjonaliści w każdym calu !!! Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z Auditem, Panie dzwonią do mnie regularnie i informują o aktualnych ofertach:))) polecam
    Abigail

08.12.2016 09:39

Brak profesjonalizmu. Obiecano mi spotkanie, do którego oczywiście nie doszło. Po co w takim razie prosili mnie o kontakt!? Nie odpisują na wiadomości z zapytaniem o tę ich "rekrutację". Szczerze nie polecam, reprezentują bardzo niski poziom o ile w ogóle. Panie zajmujące się rekrutacja wydają się mieć wielkie umiejętności jeśli chodzi o HR, tak przynajmniej wydawało się myśleć na szkoleniach które prowadziły, a jak przychodzi co do czego, to można to nazwać tylko żenującym marketingiem.
    zapytana

23.09.2016 16:39

Nieźle to ile?
    lucy

22.09.2016 13:44

wicenty - gdzie Ty masz takie stawki? w Audicie?
    Ewelina

22.09.2016 12:01

Ja też nie polecam, bo zwyczajnie nie mają szacunku do rozmówcy. Byłam u nich rok temu na rozmowie. Pani obiecała,że kolejnego dnia zadzwoni, aby sprawdzić znajomość języków obcych,bo zapewne sama nie znała żadnego, więc czekałam aż jej koleżanka wróci. Oczywiście zero kontaktu. Po ponad roku nagle dzwonią do mnie, aby zapytać, czy poszukuje pracy,bo mają ofertę i mówią o tej ofercie tak jakby same nie wierzyły w to, że to dobra firma w stylu "oczywiście w prężnie rozwijającej się firmie, z możliwością rozwoju itd.". Takie słowa i tak dalej... Zachęcające nie ma co! No i oczywiście mimo tego,że Pani obiecała wysłać mi te ofertę na maila- cisza tak jak poprzednio.
    gruba

24.10.2016 09:34

Pewnie wzieli osobę, która miała najmniejsze oczekiwania finansowe. Kto by tam dbał o umiejętności :]
    Krystek

24.10.2016 12:12

Poważne firmy dbają o umiejętności pracowników, bo dzięki temu się rozwijają. Ja dostałem pracę dzięki Audit i też na początku wiedziałem tylko, że: "w prężnie rozwijającej się firmie, z możliwością rozwoju itd." Tylko nie fochowałem, a spiąłem się, żeby tą pracę dostać, a nie marudzić...

Kontakt - AUDIT HR Sp. z o.o.

Walczaka 20 66-400 Gorzów Wielkopolski

Branża główna: Rekrutacja i HR

DaMa

02.09.2016 11:42

Jak pracodawca - nie polecam. Z pozoru wszystko ładnie pięknie, w rzeczywistości: długa, żmudna, stresująca, wieloelementowa rekrutacja zakończona: przyjęciem - milczeniem - wycofanie z decyzji. Brak profesjonalizmu i klasy.
    zośka

24.06.2016 17:00

nie polecam...oceniają po wyglądzie...nie miłe doświadczenie...
    kazia

01.05.2016 06:31

trochę nie rozumiem tu dyskusji, na tej stronie oceniamy AUDIT jako pracodawcę a nie jako agencję, a nikt się na ten temat tu nie wypowiedział....
    mario1984

25.04.2016 07:06

Polecam. Panie doradziły mi jak poprawić CV żeby było interesujące dla przyszłego pracodawcy. Pomogły przygotować się do rozmowy. Zawsze chętnie porozmawiają i przedstawią oferty pracy.
    ada

18.02.2016 09:20

Polecam w 100%!! Profesjonalne doradztwo i super obsługa!
    Thomas

17.02.2016 18:15

Miałem wielokrotnie kontakt z obu stron tj. osoby poszukującej jak i szukałem pracowników przez firmę Audit. Super profesjonalna firma polecam każdemu z korzystania z usług. Zawsze są "szyte na miarę"
    agneziaa

16.02.2016 21:56

Polecam :)
    Ela_1979

11.02.2016 16:35

Pracuję przez Audit już drugi raz i jestem zadowolona.Kasa na czas,panie w biurze miłe,oddzwaniają kiedy coś potrzebuję i wysyłam sms-a.Pozdrawiam panią Justynkę w sekretariacie,zawsze można z nią porozmawiać i chętnie pomoże.
    Jaro

11.02.2016 10:19

Ja jestem zadowlony. To moja druga praca załatwiona przez tą agencję. Pieniądze na czas, wiec warto dla nich pracować
    krzysiek

10.02.2016 20:12

Mega Pozytyw. Dzięki firmie AUDIT znalazłem super pierwszą pracę. Pracuje już 5 rok.
    natka

09.02.2016 12:01

Firma w ktorej praca jest dla kazdego.wielki plus za staly kontakt i ogromna pomoc na kazdym kroku i w kazdej sytuacji. A osoby pracujece kompetentne i pomocne.polecam kazdemu kto poszukuje pracy.Goraco pozdrawiam Firme Audit.
    mati25

08.02.2016 20:48

ja pracuje juz 3 miesiac przez Audit i jestem mega zadowolony z pracy pani justynka zawsze pomoze i wyslucha mega pozytyw !!!
    jessak86

18.01.2016 17:11

Nie polecam zadnych odpowiedzi brak telefonow od nich i nie maja szacunku do innych.
    irmina

04.09.2015 17:25

Jestem w połowie zadowolona z pracy przez tą agencję. Jedynym i to poważnym minusem jest to, że wiele pracownic to niedoszkolone i niekompetentne studentki, które nie mają pojęcia o prawach pracownika oraz o pracy w takiego typu agencji. Dzwonią po dostaniu CV i odrazu kierują do pracy, bez jakiegokolwiek spotkania i wyjaśnienia, co więcej sprawiają wrażenie jakby nie wiedziały o tym jak wygląda praca, do której kierują ludzi.

Zostaw merytoryczną opinię o AUDIT HR Sp. z o.o.