AUDIT Doradztwo Personalne Sp. z o.o.

Gorzów Wielkopolski

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 154 ocen.

AUDIT Doradztwo Personalne Sp. z o.o.
4 154 6 1

Opinie o AUDIT Doradztwo Personalne Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Basia

Czy pracy mają dużo?Jak się współpracuje z agencją w trakcie pracy?

MMAGDA
@Basia 14.09.2018 18:30

Ofert pracy mają mnóstwo, a współpraca przebiega wzorowo. Pani Justyna i panie z kadr zawsze chętnie pomogą rozwiązać każdy problem...

mmagda

Audit to najlepsza agencja pracy z jaką miałam okazję znaleźć pracę w Nowej Soli. Panie bardzo miłe, chętnie pomagają, wszystko jak trzeba. Polecam...

zuzka91

Ja tam jeste zadowolona z pracy przez te agencje i mówie o niej wszystkim koleżankom. Panie z biura miłe i zawsze pomogą. Nawet siostrze pomogły życiorys spisać i idzie na rozmowe

Gośka

Audit znalazł mi pracę w mgnieniu oka. Po macierzyńskim trudno było mi znaleźć pracę wysłałam do nich cv i na drugi dzień zadzwoniła Pani Klaudia że zaprasza na spotkanie i przedstawiła mi 2 oferty pracy, a po kilku dniach miałam rozmowę w jednej firmie i dzisiaj już prawie rok tam pracuje. Także wszystko szybko i konkretnie. A co do rotacji to nie zauważyłam żeby coś takiego było, a kilka razy bylam ostatnio w biurze bo Pani Klaudia pomaga znalezc prace dla mojego męża. teraz są wakacje więc Panie pewnie na urlopach. W końcu każdemu sie urlop należy :))

Zocha
@Gośka 04.07.2018 19:26

Goska dzieki za opinie, wlasnie tez szukamy pracy dla męża. Już wiem że swoje pierwsze kroki pokierujemy do Auditu.

Zdziwiona

Nie rozumiem tych komentarzy poniżej. Moja koleżanka jakiś czas temu pracowała w nowosolskim oddziale Auditu i gdyby nie to, że przeprowadziła się do innego miasta to nie zmienilaby pracy. Bardzo dużo dobrego słyszałam od niej o firmie, elastyczna szefowa, premie, dodatki na święta, fajna atmosfera w biurze. Nigdy nie zdarzalo sie lamanie kodeksu pracy. Dzięki jej opinii za kilka miesięcy jak skończę macierzyński to uderzam od razu do Auditu!

Jerzy

Pewnie firma wymaga od pracowników większego zaangażowania i to uważacie za brak szacunku?

Misza
@Jerzy 09.08.2018 12:00

Panie Jerzy, szacunek do pracodawcy jest w momencie kiedy pracodawca nie wykracza poza kodeks pracy.

Szkoda

Obserwowałem wysyp komentarzy na temat tej firmy, niestety część usunięto. Bliska osoba pracowała w nowosolskim oddziale tej firmy. Brak pieniędzy za nadgodziny, chora atmosfera kiedy ktoś wychodził o czasie. Oczywiście lista obecności podpisana na miesiąc wcześniej. To samo z delegacjami. Dodatkowo haotyczne zarządzanie, brak szacunku do własnych pracowników. Szkoda, bo praca sama w sobie fajna. Z zewnątrz wszystko wygląda pięknie, ale rotacja pracowników potwierdza, że to jedna wielka lipa. Atmosfera nie do wytrzymania.

Paulina

@Melisa Czy pieniądze udało Ci się odzyskać? Ponadto, czy próbowałaś po prostu w tej kwestii rozmawiać z firmą AUDIT? Jeśli tak, to z jakim efektem, tudzież co zostało Ci powiedziane? @Boy Jak wyżej - czy udało Ci się odzyskać pieniądze? Jak ponadto brak wypłaty tych pieniędzy był argumentowany przez firmę? Będę Wam wdzięczna za odpowiedzi. @Klaudia Forum jest właśnie po to stworzone, aby tutaj takie rzeczy pisać, jak słusznie użytkownik @Tymoteusz zauważył. Zachęcam zatem do wypowiedzi na forum, aby inni także mogli zobaczyć, co masz do powiedzenia w sprawie tej firmy.

RobotniczyKSH

5/5 na fejsie, 5/5 na Google, nic dziwnego skoro połowa opinii pisana przez pracowników, wyższy marketing :P

anonim

(usunięte przez administratora)

Pepw

A czego się spodziewać po firmie z Gorzowa ?!

Klaudia
@Pepw 01.07.2018 14:39

Witam serdecznie zapraszam do rozmów - chętnie odpowiem na wszelkie pytania i oceny, które tutaj padają -

JS
@Klaudia 02.07.2018 22:06

Jaki jest powód ogromnej rotacji pracowników w oddziale w Nowej Soli? Tydzień temu w interiorze była tylko jedna 'stara' pracownica, nie wiadomo z kim rozmawiać. CV wysłałam, a dzwoni do mnie ktoś inny za każdym razem. Dla przykładu w innych agencjach z reguły cały proces prowadziła jedna osoba

Tymoteusz
@Klaudia 02.07.2018 22:06

A czy przypadkiem to nie jest portal służący do oceny? Wiec padają oceny i spostrzeżenia na temat firmy, po co ktoś ma marnować swoj czas i iść do Pani? Moze Pani tutaj odpowiadać. Pozdrawiam!

Paulina

@Joanna, gratuluję! Co to za wspaniałe stanowisko? ;)

Joanna

Jestem bardzo zadowolona, nie spodziewałam się aż takiego zaangażowania i wsparcia. Idąc na rozmowę do nowego pracodawcy czułam się naprawdę dobrze przygotowana. Poza tym zaproponowano mi pracę idealnie dopasowaną do moich oczekiwań. Duży pozytyw!

Damian

Z otwartością i wyrozumiałością podchodzą do każdego problemu, nawet jeśli wydaje się banalny i nieistotny. Zawsze można liczyć na pomoc i konsultację. Szybki kontakt i bardzo jasny proces rekrutacji, żadnych zastrzeżeń. Do tego wspaniała atmosfera w całej firmie. Tylko życzyć sobie więcej takich firm!

Mike

Najlepsi na rynku!!!

Ewa35

Profesjonaliści w każdym calu !!! Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z Auditem, Panie dzwonią do mnie regularnie i informują o aktualnych ofertach:))) polecam

Abigail

Brak profesjonalizmu. Obiecano mi spotkanie, do którego oczywiście nie doszło. Po co w takim razie prosili mnie o kontakt!? Nie odpisują na wiadomości z zapytaniem o tę ich "rekrutację". Szczerze nie polecam, reprezentują bardzo niski poziom o ile w ogóle. Panie zajmujące się rekrutacja wydają się mieć wielkie umiejętności jeśli chodzi o HR, tak przynajmniej wydawało się myśleć na szkoleniach które prowadziły, a jak przychodzi co do czego, to można to nazwać tylko żenującym marketingiem.

zapytana

Nieźle to ile?

lucy

wicenty - gdzie Ty masz takie stawki? w Audicie?

Ewelina

Ja też nie polecam, bo zwyczajnie nie mają szacunku do rozmówcy. Byłam u nich rok temu na rozmowie. Pani obiecała,że kolejnego dnia zadzwoni, aby sprawdzić znajomość języków obcych,bo zapewne sama nie znała żadnego, więc czekałam aż jej koleżanka wróci. Oczywiście zero kontaktu. Po ponad roku nagle dzwonią do mnie, aby zapytać, czy poszukuje pracy,bo mają ofertę i mówią o tej ofercie tak jakby same nie wierzyły w to, że to dobra firma w stylu "oczywiście w prężnie rozwijającej się firmie, z możliwością rozwoju itd.". Takie słowa i tak dalej... Zachęcające nie ma co! No i oczywiście mimo tego,że Pani obiecała wysłać mi te ofertę na maila- cisza tak jak poprzednio.

gruba
@Ewelina 22.09.2016 12:01

Pewnie wzieli osobę, która miała najmniejsze oczekiwania finansowe. Kto by tam dbał o umiejętności :]

Krystek
@gruba 24.10.2016 09:34

Poważne firmy dbają o umiejętności pracowników, bo dzięki temu się rozwijają. Ja dostałem pracę dzięki Audit i też na początku wiedziałem tylko, że: "w prężnie rozwijającej się firmie, z możliwością rozwoju itd." Tylko nie fochowałem, a spiąłem się, żeby tą pracę dostać, a nie marudzić...

DaMa

Jak pracodawca - nie polecam. Z pozoru wszystko ładnie pięknie, w rzeczywistości: długa, żmudna, stresująca, wieloelementowa rekrutacja zakończona: przyjęciem - milczeniem - wycofanie z decyzji. Brak profesjonalizmu i klasy.

zośka

nie polecam...oceniają po wyglądzie...nie miłe doświadczenie...

kazia

trochę nie rozumiem tu dyskusji, na tej stronie oceniamy AUDIT jako pracodawcę a nie jako agencję, a nikt się na ten temat tu nie wypowiedział....

mario1984

Polecam. Panie doradziły mi jak poprawić CV żeby było interesujące dla przyszłego pracodawcy. Pomogły przygotować się do rozmowy. Zawsze chętnie porozmawiają i przedstawią oferty pracy.

ada

Polecam w 100%!! Profesjonalne doradztwo i super obsługa!

Thomas

Miałem wielokrotnie kontakt z obu stron tj. osoby poszukującej jak i szukałem pracowników przez firmę Audit. Super profesjonalna firma polecam każdemu z korzystania z usług. Zawsze są "szyte na miarę"

agneziaa

Polecam :)

Ela_1979

Pracuję przez Audit już drugi raz i jestem zadowolona.Kasa na czas,panie w biurze miłe,oddzwaniają kiedy coś potrzebuję i wysyłam sms-a.Pozdrawiam panią Justynkę w sekretariacie,zawsze można z nią porozmawiać i chętnie pomoże.

Jaro

Ja jestem zadowlony. To moja druga praca załatwiona przez tą agencję. Pieniądze na czas, wiec warto dla nich pracować

krzysiek

Mega Pozytyw. Dzięki firmie AUDIT znalazłem super pierwszą pracę. Pracuje już 5 rok.

natka

Firma w ktorej praca jest dla kazdego.wielki plus za staly kontakt i ogromna pomoc na kazdym kroku i w kazdej sytuacji. A osoby pracujece kompetentne i pomocne.polecam kazdemu kto poszukuje pracy.Goraco pozdrawiam Firme Audit.

Zostaw opinię o AUDIT Doradztwo Personalne Sp. z o.o. - Gorzów Wielkopolski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AUDIT Doradztwo Personalne Sp. z o.o.