EURO-PEGAZ
3 96 6 1

Opinie o EURO-PEGAZ

Ciekawski

6. Czy moja opinia jest anonimowa? Tak, chyba że zechcesz, by było inaczej (możesz podpisać się imieniem i nazwiskiem lub inaczej wskazać swoją osobę). Nie wymagamy od Ciebie żadnych danych, które mogłyby wskazać Ciebie jako osobę piszącą opinię. Możesz więc bez przeszkód wyrazić swoją opinię o danym pracodawcy, nawet jeśli jest negatywna. 7. Czy firma GoWork.pl ma dostęp do moich danych? Pozostawienie komentarza jest jednoznaczne z zapisaniem w naszej bazie Twojego numeru IP. Firma GoWork.pl w żadnym wypadku nie ujawnia numerów IP pracodawcom ani stronom trzecim, które tego od niej żądają. Jednakże prawo nakazuje nam ich ujawnienie organom ścigania w przypadku, kiedy zaistnieje prawdopodobieństwo czynu o charakterze bezprawnym, a wzmiankowane organy tego od niej zażądają. Każdy ma prawo do opinie zarówno jak i pozytywnych jak i negatywnych. Jest takie powiedzenie. Prawda w oczy kole!!

Ag

Nie polecam. Pensje za prace wypłacają jak im sie zachce. Nieraz trzeba było czekać pól miesiąca. Mało tego Pani kierownik pogania i się wydziera. Pozdrawiam

Sebastian
@Ag 11.09.2018 10:32

Witaj Ag, Wynagrodzenie wypłacamy w terminie do 21 dni po zakończeniu miesiąca (zapis zawarty w umowie o którym na pewno Pan/Pani wiedziała, zawierając umowę). Obecnie (od kilku miesięcy) wynagrodzenie wypłacane jest przed tym terminem, przeważnie tydzień wcześniej. Jeśli chciała by Pani / Pan dodać coś jeszcze lub rozwiać wątpliwości proszę o kontakt telefoniczny lub osobisty z moją osobą. Adres agencji, e-mailowy lub telefon do kontaktu z nami znajduje się na umowie. Pozdrawiam Zelek Sebastian Inwork

Lilka
@Ag 11.09.2018 10:32

to prawda, kobiety, które tam RZĄDZĄ mają poziom kultury osobistej poniżej krytyki. Traktują inne osoby jak śmieci. Przerost formy nad treścią, starają się dowartościować poprzez poniżanie innych...to chyba brak pewności siebie, brak kompetencji i braki w wychowaniu? wspólczuję

Słodkakotka678
@Ag 11.09.2018 10:32

Również nie polecam. Krzyki,poganianie,nie fajna atmosfera,i ciągle mówienie szybciej,szybciej szybciej, a kasa to sprawy groszowe. Omijać szerokim łukiem!!!

Ciekawski
@Ag 11.09.2018 10:32

A jaka to tam pani Kierownik jest?

Ciekawski
@Ag 11.09.2018 10:32

A jaka to tam Pani kierownik pracuje

Marysia

W sieci nikt nie jest anonimowy ale tylko pod nakazem prokuratury i gdy prokuratura poswiadczy ze jest mozliwosc ukarania takiej osoby. Nie można sobie od tak sprawdzić kto dodał opinie. To łamie wszystkie prawa związane z RODO. A złamanie przepisu RODO jest surowo karane. Każdy zna ten przepis i jakie konsekwencje moga występować gdy taki nakaz sie złamie. Jeżeli użytkownik forum grozi drugiemu człowiekowi utratą życia albo wyzywa taka osobę stosując wulgaryzmy. Zastraszanie osób ze wie kim jest i za nie długo będzie rozstrzygnięty spór droga sądowa to można tak mówić 7 letniemu dziecku bo wtedy takie dziecko uwierzy. KAZDY MA PRAWO NA OPINIE Z JAKIM SIE ZMIERZYL. ILE LUDZI TYLE OPINI. Skoro niektorym nie pasuje to ze są opinie jakie są to mozecie np pisać opinie o przykładowym imieniu Kasia. Kasia(nazwiska nie można podawac z przyczyn RODO) sie nie wyrabia, jest strasznie powolna, jej praca jest odległa z wymogami jakie panują na tym stanowisku itd. Imię Kasia jest tylko przykładem. Nie mowie żeby na forum pisać tylko pisemnie. Żeby dana osoba przeczytala taka opinie . Nie trzeba tez odrazu zwalniać tylko dac szanse człowiekowi. Nie przekreślac. Wielu ludzi np na początku ma trudności ale gdy sie ogarnie od razu obrosnie w piórka. Panie Sebastianie proszę wybaczyć ale osoba ta nie napisała Pana nazwiska. Jednemu psu na imię Burek? Może trzeba zrobić wśród pracowników ankietę anonimowa gdzie pracownicy sie wypowiedzią na temat pracy rozwiazac spor zwiazany miedzy pracownikami a liderami

ogier670

Pan Sebastian ciągle mówi w kółko jedno i to samo '' proszę o kontakt telefoniczny,e-mailowy itd'' a na żadne maile,telefony i smsy firma nie odpowiada. Unikają kontaktu,bo mają swoje powody. Oszukują ludzi na kasie, zamydlają oczy,i szukają każdej możliwej okazji,żeby oszukiwać. Totalne DNO!!!!!!!!!!!

Sebastian Zelek
@ogier670 25.10.2018 18:41

Po pierwsze nie mamy powodów aby unikać kontaktu z pracownikami. Zasadniczo jest możliwość kontaktu telefonicznie, e-mailowo, lub osobiście w siedzibie spółki. Wszelkie dane kontaktowe znajdują się na umowie. Po drugie nasza firma nie oszukuje nikogo, takie oszczerstwa będą eliminowane. Jeśli wydaje się Panu/Pani że można bezczelnie i bez konsekwencji, wprowadzać opinię publiczną w błąd, to już teraz zapewniamy, że z takim zachowaniem będziemy walczyć wszelkimi możliwymi prawnie sposobami. W "sieci" nikt nie jest anonimowy, sugeruję pomyśleć zanim napisze się bzdury. Jeśli ma Pan/ Pani odrobinę kultury osobistej zapraszam osobiście, może nam Pan/Pani to przedstawić dowody. Niewątpliwie spotkamy się niebawem. Nasza Kancelaria Prawna będzie z Panem/ Panią w kontakcie.

Niki
@ogier670 25.10.2018 18:41

Co ty koleś piszesz za bzdury, chyba ty w gniazdku masz zwarcie, zadzwoń od babci jak ci się kasa na koncie skończyła

Mirek
@ogier670 25.10.2018 18:41

Dobrze napisane! Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie. Wyzysk, MOBBING i samo zło!

Maju

Traktują ludzi jak popychadło. Niemiła aatmosfera w pracy, ludzie jak roboty, poganiają, mobing wszechobecny i nic nie jest z tym robione. Odradzam kazdej osobie tej pracy. Podziwiam ludzi, ktorzy pracują tu dluzej niz tydzień na pewno wynika to z aktu desperacji

xyz

Praca ogólnie nie jest zła, Pracujemy na produkcji więc „jakaś” produktywność musi być, ale chodzenie i krzyczenie nie wpływa dobrze na pracę, zrozumcie że bycie liderem, a nie bossem bardziej wam się opłaci. Niektórzy potrafią non stop rozmawiać bez upomnienia, a ty się raz odezwiesz i dostajesz litanie o braku wydajności itd. Stańcie z boku dłużej niż pare sekund i zobaczcie co się dzieje a nie odrazu z pretensjami. I zauważcie, że pracują różni ludzie, w różnym wieku i chodź tworzymy całość jesteśmy jednostkami to co jedna zrobi w minutę innej zajmie dwie.. chodzi o to że postawcie się na czyimś miejscu a potem twórzcie swoje monologi, które tylko ludzią odbierają chęci do pracy. Skoro „musicie krzyczeć „ by was wszyszscy słyszeli to zróbcie to z uśmiechem a nie z pretensjami skoro już nie wiecie jak do nas mowić :) zacznijcie zmian od siebie to pójdzie jak domino. Ps włączcie ogrzewanie bo w takim zimnie nie da sie pracować kiedy z nosa zaczynaja sople się pojawiać.

Były pracownik

(usunięte przez administratora) i nic więcej. Nie polecam tego zakladu.

były pracownik
@Były pracownik 17.09.2018 18:15

Jako firmę poleciłabym ale proponuję zmianę brygadzistek i kierowniczki

Dek

NIE POLECAM!! Też to istny (usunięte przez administratora). Pani brygadzistka, chociaż na określenie "Pani" ta osoba nie zasługuje to totalne bydło. Nigdy nie spotkałam nikogo tak chamskiego i gburowatego. Nic nie robi, ciągle jej nic nie pasuje i na każdego krzyczy, ładnie mówiąc. Lecą obraźliwe słowa, istny MOBBING! Praca na tej produkcji to absurd. Kto może niech trzyma się z daleka!

Sebastian
@Dek 04.09.2018 20:13

Witam, W kwestii pracownika o którym Pani pisze, proszę o pilny kontakt telefoniczny lub osobisty z moją osobą, chciałbym wyjaśnić sprawę. Dodam, iż nie akceptujemy takiego zachowania, niezależnie w którym kierunku jest adresowane. Adres agencji, e-mailowy lub telefon do kontaktu z nami znajduje się na Pani umowie. Pozdrawiam Sebastian Zelek Inwork

Dek
@Sebastian 05.09.2018 11:40

Osoba o której mowa chodzi codziennie po hali w pomarańczowej koszulce, ma krótko ścięte włosy. Ciągle krzywy wyraz twarzy aż strach spojrzeć. Wypowiedzi tej DAMY są absurdalne i "błyszczą" inteligencją.

Sebastian
@Dek 05.09.2018 13:11

Dziękuję za informację Dek, mam nadzieję że informacje przekazane przez ciebie okaże się pomocne w rozwiązaniu sprawy. Jeśli chciałbyś dodać coś jeszcze lub uzyskać informację na temat rozwiązania proszę o kontakt telefoniczny lub osobisty z moją osobą. Adres agencji, e-mailowy lub telefon do kontaktu z nami znajduje się na Pani umowie. Pozdrawiam Zelek Sebastian Inwork

Noobel

Najgorsza praca z jaką się spotkałem! Brak szacunku, przerwy nie o czasie. Mobbing wszechobecny. Omijajcie ten "zakład" szerokim łukiem.

Sebastian
@Noobel 06.09.2018 07:48

Witaj Nobel, przykro nam iż nasza oferta nie spełniła twoich oczekiwań. Nie jesteśmy w stanie z uwagi na charakter pracy skierować wszystkich pracowników na przerwę w tym samym czasie, ani też z góry zaplanować dokładnej godziny takiej przerwy. Przerwy odbywają się rotacyjnie. Odnośnie samego mobbingu - rozumiem że to określenie dotyczy twojego ogólnego doświadczenia. Jeśli jednak dotyczyło by naszego zakładu proszę o kontakt telefoniczny lub osobisty z moją osobą, chciałbym wyjaśnić sprawę. Adres agencji, e-mailowy lub telefon do kontaktu z nami znajduje się na Pani umowie. Pozdrawiam Zelek Sebastian Inwork

Bylypracownikeuropegazu

(usunięte przez administratora), brak poszanowania, nawet do ubikacji nie można wyjść (na dosłownie 2 minuty) bez pozwolenia od brygadzistki.

Sebastian
@Bylypracownikeuropegazu 05.09.2018 21:29

Witam, Nasz zakład zapewnia pracownikom – oprócz przerw – odpowiednie zaplecze higieniczno-sanitarne, na które składają się pomieszczenia socjalne do spożywania posiłków, a także umywalnie, toalety, natryski, szatnie itd. Sytuacja którą Pani przedstawi wynika zapewne z faktu samej organizacji pracy - brygadziści powinni być poinformowani w jakim celu opuszcza Pani miejsce wykonania zadań, czy np. udaje się Pani po komponenty do produkcji, czy też opuszczenie stanowiska ma inny charakter. W każdej takiej sytuacji brygadzista podejmie decyzję czy w to miejsce przekieruje inną osobę, czy też Pani nieobecność nie będzie miała wpływu na cykl pracy. Brygadzista nigdy nie może odmówić lub uniemożliwić Pani korzystania z toalety, zapewne wystąpiło tutaj zwykłe nieporozumienie, ale jeśli uważa Pani inaczej proszę o kontakt telefoniczny lub osobisty z moją osobą, chciałbym wyjaśnić sprawę. Adres agencji, e-mailowy lub telefon do kontaktu z nami znajduje się na Pani umowie. Pozdrawiam Zelek Sebastian Inwork

Tamtak
@Sebastian 05.09.2018 22:04

Nigdy nie widziałam pomieszczenia do spożywania posiłków. Ludzie jedzą na trawie i krawężnikach przed budynkiem. W szatni brak wolnych szafek i jeden wielki SMRÓD! Toaleta bez papieru i mydła. Rzeczywiście warunki pierwsza klasa.

Sebastian
@Tamtak 06.09.2018 07:52

Witam, Stołówka znajduje się na pierwszym piętrze budynku, wyposażona jest w podstawowe agd, tj. kuchenkę mikrofalową, czajnik. Odnośnie szatni i zapachu (zapewne z szafek) - z uwagi na to iż szafki są zamykane, niemożliwe jest bieżące skontrolowanie ich zawartości. Proszę pamiętać, że szafki są wykorzystywane przez wyłącznie pracowników i to oni odpowiadają za ich zawartość. W najbliższym czasie odbędzie się przegląd nieużywanych szafek oraz doprowadzenie ich do stanu początkowego. Jeśli w toalecie kończy się papier lub mydło, proszę pobrać z magazynu z zapasu lub zgłosić ten fakt przełożonemu. Odnośnie osób które znajdują się na zewnątrz, rzeczywiście można było by odnieść takie wrażenie, jednaj jest ono mylne i wynika z faktu iż bardzo często te osoby udają się na tzw. papierosa z kanapką. Na zakładzie jest całkowity zakaz palenia, zakład nie ma i nie musi mieć wyznaczonej palarni. Dlatego osoby które nie mogą wytrzymać bez papierosa wybierają to miejsce. Pozdrawiam Sebastian Zelek Inwork

Anna

Praca w tej firmie to koszmar! Nie polecam nikomu. Osoby prowadzące zmianę stosują mobbing, sprawa jest w toku. Omijać ten (usunięte przez administratora) z daleka! Przymusowe nadgodziny i praca w sobotę. Minimalne zarobki. KOSZMAR! Z takim brakiem kultury i braku szacunku nigdy się nie spotkałam.

Sebastian
@Anna 05.09.2018 10:52

Witam, Nie mogę zgodzić się z Panią w zakresie "przymusowych nadgodzin i pracy w sobotę". Z tego co mi wiadomo za każdym razem pracownicy wypisują się na specjalną dodatkową listę, czym wyrażają zgodę na pracę sobotę, nie wykonują też zlecenia dłużej niż 8(h) jeśli nie wyraża na to zgody. Samo wynagrodzenie godzinowe jest zdecydowanie bardziej korzystne niż to wynikające z minimalnego wynagrodzenia krajowego przy umowie o pracę (obecnie 2100 zł brutto) i wynosi przeciętnie w naszym zakładzie (168x13,7=2300 zł brutto) W kwestii braku kultury i szacunku o którym Pani pisze, proszę o kontakt telefoniczny lub osobisty z moją osobą, chciałbym wyjaśnić sprawę. Adres agencji, e-mailowy lub telefon do kontaktu z nami znajduje się na Pani umowie. Pozdrawiam Sebastian Zelek Inwork

Julita

EURO-PEGAZ prowadzi obecnie rekrutację na kilka stanowisk. Dla osób zainteresowanych dodaję link do ogłoszeń: http://europegaz.com.pl/euro-pegaz/kariera Czy ktoś z Was brał ostatnio udział w rekrutacji do firmy? Jak wyglądał jej przebieg? Jak prezentowała się atmosfera w trakcie rozmowy o pracę? Zachęcam do podzielenia się Waszym doświadczeniem z innymi użytkownikami forum.

ja

to znaczy ze euro -pegaz już pracuje pełną parą?jest jedna zmiana ?

Julita

@OLA, może rozwiniesz swoją wypowiedź i napiszesz coś więcej? Wyczerpujące wypowiedzi, które zawierają konkrety są pomocne dla osób zainteresowanych pracą w firmie. Zatem jak oceniasz warunki zatrudnienia? Czy EURO-PEGAZ oferuje pracownikom pozapłacowe benefity? Jak prezentuje się atmosfera panująca w pracy?

Justyna

Warto starać się? Potrzebują ludzi?

OLA
@Justyna 29.06.2018 19:09

Jasne, aj pracuję i nie narzeka m. wlasnie zaczął się sezon na zakładzie i trwa rekrutacja

OlA

Dziewczyny fajna praca na wakacje, kolejny miesiąc zapakowujemy herbatkę sklaadamy stojaki do biedry. Proste i kasa na czas na koncie, polecam

Xyz

Nie polecam

Administrator

Co jeszcze możesz powiedzieć o pozostałych warunkach pracy w EURO-PEGAZ. Twoja wypowiedź będzie przydatna dla wszystkich tych, którzy rozważają złożenie CV do tej firmy.

ja

Praca w europegazie nie jest zła, ale szkoda że tylko sezonowa

anonymous
@ja 07.05.2018 09:25

Witam, Niestety w chwili obecnej tak to wygląda, ale pracujemy nad tym aby wkrótce się to zmieniło. Pozdrawiam Sebastian Zelek sebastian@inwork.pl

Administrator

Posiadacie jakieś świeże informacje dotyczące EURO-PEGAZ? Dajcie znać, jak dziś wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Wasza opinia może okazać się bardzo cenna.

Administrator

Co powinny wiedzieć osoby, które właśnie poszukują nowego miejsca zatrudnienia? Jakieś rady odnośnie rekrutacji w firmie EURO-PEGAZ?

Bleble
@Administrator 12.02.2018 08:17

Nie polecam. Pracy tyle co kot napłakał wiecej Cie w pracy nie ma niż jesteś. Ciągle przestoje. Popracujesz tydzień i posiedzisz 3 tyg w domu nie pracując.

Sebastian Zelek
@Bleble 19.03.2018 13:32

Witam Pani Bleble, Aktualnie zakład ma przestój (marzec 2018), planowane wznowienie pracy od miesiąca kwietnia 2018. W razie pytań proszę kontaktować się z Koordynatorem Inwork

IWA
@Sebastian Zelek 22.03.2018 12:46

PRZEPRASZAM MA KTOŚ MOŻE NUMER DO KOORDYNATOEKI IKN WORK PANI DAGMARY

Sebastian Zelek
@IWA 26.03.2018 08:27

Tel. 32 307 93 00 lub 606 899 111

Ania

Sami widzicie przyszłe kandydatki do pracy w tej firmie gdy tylko ktoś napisze prawdę która jest nie przychylna pośrednikowi InWork lub EuroPegaz to zaraz z ich strony pojawia się cięta riposta i te same hasła że płacą w terminie. To robią wszystkim łaskę bo mogli w miskach ryżu wypłacać wynagrodzenie. Ja ze swojej strony nie namawiam ani nie odradzam. Same podejmijcie decyzję tylko przemyślcie bo z dnia na dzień nie da się tak szybko od nich wyswobodzić ( jest okres wypowiedzenia). Poczytajcie więc wszystkie komentarze i powodzenia.

Sebastian Zelek
@Ania 11.01.2018 08:01

Szanowna Pani Aniu, Nie zgodzę się z Pani zdaniem. Choćby po „nick’u” wnioskuję, iż nie jest lub nie była Pani pracownikiem firmy. Dotychczas nie zabieraliśmy głosu w dyskusji, zwłaszcza jeśli jest na niskim poziomie. Dlatego proszę nas nie łączyć z poprzednimi komentarzami. Cóż w zatrudnieniu pojawiają się różni kandydaci. Zdarza się często, że trafiamy na osoby (pomimo podeszłego wieku), dla których jest to pierwsza praca, lub najzwyczajniej nie są przyzwyczajone do pracy fizycznej, czy też jakiejkolwiek innej. Takie osoby najczęściej rezygnują (dosłownie porzucają pracę), nie pojawiają się kolejnego dnia, a swoje frustracje opisują na forach. Oferta zawsze jest przedstawiona czytelnie, podane są warunki wynagrodzenia i pracy. To wszystko jest powtarzane i pokazywane kandydatom przed zatrudnieniem, w tym warunki i okres zakończenia współpracy. W opinii innych osób jesteśmy rzetelną firmą w płatnościach, jak i również pod kątem terminu wypłaty wynagrodzenia. O tym warto pisać i mówić. W wielu innych miejscach pracy (u innych pracodawców) pracownicy nie mogą liczyć na te „podstawowe rzeczy”. A jaka jest praca? Ze swojej strony mogę powiedzieć, że praca jest ciężka, ale może nie pod względem fizycznym (bardzo lekki asortyment), lecz na pewno pod względem monotonii (wielokrotnie powtarzalne czynności). Na koniec pragnę zaznaczyć iż nie jestem osoba anonimową. Proszę pamiętać że w sieci nikt nie jest anonimowy. Jeśli chce Pani obiektywnie na ten temat porozmawiać zachęcam do kontaktu lub spotkania. Można się ze mną łatwo skontaktować, choćby e-mailowo: sebastian@inwork.pl

Mariola

NIE POLECAM. Totalne chamstwo, nikt cię tam nie szanuje liczą się tylko zyski dla kadry ale nie dla Ciebie szary pracowniku. Najniższa krajowa a praca gorsza niż np. w sklepie spożywczym.

Wieśka
@Mariola 09.01.2018 07:30

Miałam nic nie pisać ale to co niektórzy tworzą swoimi wypocinami to już przedszkole. Jeśli planowałaś mieć zyski z pracy to się bardzo pomyliłaś...bo pracownicy mają wynagrodzenia... tutaj mogę pochwalić europegaz - zawsze terminowo wypłacane, zgodnie z tym co zarobiłyśmy. W jakich spożywczakach ty pracowałaś, bo w auchan to nawet minimalnej pensji nie mają, a praca jest znacznie cięższa. Chyba w biedronce :)

Czarek

Jak komuś jest tak bardzo ciężko pracować w firmie to ma możliwości w innych firmach!!!

Past worker

Osoby które czytają te wszystkie opinie a mają zamiar pracować w tej niby rodzinnej firmie pewnie myśłą, że to jacyś skonfliktowani pracownicy wystawili te negatywne opinie ale możecie mi wieżyć tak wiele negatywnych opini nie może się mylić. Jak wygłąda tam praca? Jest na umowe zlecenie przez pośrednika ale pewnie powiecie gdzie teraz jest inacej. Wymagrodzenie najniższe jakie może być na miesiąc. Można pracować po 10 h oraz w soboty żeby trochę więcej wyciągnąć ale za długo nie każdy da tak radę bo praca jest monottona i kto by chciał spędzić tyle czasu w pracy żeby tylko trochę więcej zarobić. Rozkład pracy jest nie równy można przepakowywać cały dzień np. kosmetyki ciągle stojąc choć nie było by to konieczne albo latać z wieloma zajęciami aż się pot leje a i tak Twoja praca nie będzie doceniona bo jak tylko nie dasz rady się ze wszystkim wyrobić to dostaniesz opiernicz, że powinnaś, powinneś zrobić już dużo więcej. Śmieszne ale nie dla kogoś kto lata i się stara. Nie ma żadnych możliwości awansu. Dojazd średni - jeździ autobus ale trzeba jeszcze swoje dojść. Ja wiem że są ludzie którym taka praca może odpowiadać i może znalazła by się inna o wiele gorsza ale jeśli tak mamy na to patrzeć to nic sie u nas nie poprawi a właściciele takich " rodzinnych firm" będą się tylko na nas bogacić. Ja ze swojej strony ODRADZAM!

Iwona
@Past worker 17.11.2017 12:40

Szanowna Koleżanko! Niestety ale mijasz się z prawdą w kilku kwestiach, a w pozostałych twoje wyobrażenia są z lekka przesadzone. Wynagrodzenie stanowi aktualną minimalną płacę 13 zł, i uwierz mi lub nie ale w okolicznych zakładach jest niższe. Wiem bo stamtąd przyszłam (produkcja zabawek) Mam umowę zlecenie z pełnym zusem, a gdy się rozchoruję mam płacone L4. Czy pracujemy więcej niż 8 godzin, parę razy się zdażyło, ale w tym przypadku otrzymałam za to dodatkowe wynagrodzenie - zawsze. W soboty nie było nigdy więcej godzin, a dodatkowo zakład dopisywał nam godziny gratisowe. Co to za praca - przepakowywanie, przygotowywanie zestawów kosmetyków - nie wiem czego się spodziewałaś, ale ja dokładnie tego gdyż to było zawarte w ogłoszeniu. Awans... pozostawię bez komentarza. Autobus mógłby mieć przystanek pod drzwiami zakładu... hm. tylko co na to inni pracownicy docierający do innych zakładów... Na marginesie mogę polecić ci pracę w Amazonie, podepną ci krokomierz, i beda 100% czasu patrzyć ci na ręce, a na koniec dostaniesz bez rozmowy że twoja wydajność wynosi 25%, jesteś zbędna w zespole... Na koniec. Życzę ci wszystkiego najlepszego, aby nowy pracodawca zapewnił Ci wszystko czego oczekujesz...

Past worker
@Iwona 21.11.2017 10:18

Rozumiem że broni Pani swojej pracy. Bo idę o zakład, że pisze to Pani z agencji InWork. Kto by przyszedł pracować do Euro-Pagaz gdyby nikt nie kontrował negatywnych komentarzy?! Tak wiem, że pewnie są cięższe prace jak to Pani wymieniła "Amazon" ale tam dużo lepiej płacą! Nie twierdze, że nie są wypłacane pensje więc nie wiem skąd takie oburzenie jednak stanowczo twierdzę, że nikt nie uwierzy w to że coś można mieć dziś za darmo jak to, że cytuję "a dodatkowo zakład dopisywał nam godziny gratisowe". Na szczęście znalazłam lepszą pracę więc nie dziękuję za życzenia.

Ktoś

Pracuje już długo tam nie jest źle kto chcę ten będzie pracował i będzie mu zależało a kto nie tu ucieknie

Wiki

Praca monotonna zero rozwoju. Pracują tam osoby, którym zależy na pracy, ale też takie co cały czas gadają i chodzą na papierosa. Trzeba uważać w szczególności na jedną z nich opowidą same bajki

Julita

@wi0lka, czyli w takim razie te wcześniejsze komentarze dotyczące stawek są nieprawdziwe? Użytkownik @naszczęścieybyłypracownik, pisał o 7 zł na godzinę, więc najwidoczniej coś jest nie tak w tym względzie. A jak byś odniosła się do moich wcześniejszych zapytań, np. dotyczących pracy w sezonach?

Wi0Lka

Ja tam z zarobków jestem zadowolona, płacą nieduzo bo 13 zł, ale przynajmniej terminowo . Słyszałam historię o jednej lasce co dostała mniej, a jak się okazało to miała z 5 komorników :) Praca jest lekka, a zarazem monotonna. Te laski co przychodzą się nagadać i na papierosa raczej długo nie popracują. Fajna przedstawicielka, brygadistki trochę tępawe, ale co tam dla nich nie przychodzę.

ona
@Wi0Lka 28.09.2017 12:17

Wiolka a co ty tam robiłaś,że piszesz praca jest lekka,no chyba że się (usunięte przez administratora) a inni (usunięte przez administratora) za ciebie

Julita

Na jakiej podstawie w takim razie @naszcześciebyłypracownik, odbywa się w EURO-PEGAZ zatrudnienie? Jaką formę zatrudnienia oferują? Stawka, o której piszesz nie jest zgodna z żadnym kodeksem cywilnym, ani z kodeksem pracy. W jaki sposób to zatem wytłumaczyć?

Zostaw opinię o EURO-PEGAZ - Dąbrowa Górnicza

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EURO-PEGAZ