Misja Pana [usunięte przez moderatora] - uwaga wszyscy gotowi ! Nie pospadać z foteli ! Mam nadzieję że nikt nie kupił tych wypocin wypisanych na stronie www tej firmy Proceeds .
Pierwszy zadłużony bu (usunięte przez administratora) iczy PLu i jego podwykonawcy w nowej szacie mają nam bowiem taka misje - powtarzam MISJE do zaoferowania. Cytuje tych świętych - Misjonarzy:
\"Misją Proceeds jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, przy uwzględnieniu zmian gospodarczych i ekonomicznych, gwarantując w ten sposób zadowolenie klientów, którzy spostrzegać będą firmę Proceeds jako swojego partnera w biznesie\\\"
Zwróćcie państwo uwage na ten przecudny dobór słów i przebogate przesłanie jakie one niosą. Coś nieprawdopodobnego !!!!!
Zwróccie tez pańtwo uwage na towar jakim usiłuje podobno handlowiec / misjonarz - handlować pan [usunięte przez moderatora]: HOT WOOL - oj.oj ! to hyba nadaje sie do prokuratury !
Dał juz nawet ogloszenie na allegro ale nikt nie kupił tego kot a w worku
krokiet
29.03.2012 10:37
Uwaga !!!!!!!!! Po raz kolejny firma zmieniła nazwę, co pozwoli uniknąć zobowiązań.
Nazywa się Proceeds Sp. z o.o. Prezes [usunięte przez moderatora], współudziałowiec ojciec, działalność taka sama jak poprzednich firm, . Opinie o poprzednich firmach w/w panów zarówno od strony wykonawców jak i inwestorów na [usunięte przez moderatora]
Zostaw merytoryczną opinię o Instbau
Nie przegap nowości o Instbau!
Instbau
Robakowo
Poniżej zobaczysz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie Instbau. Przeczytasz tutaj również o...