Terra Recycling S.A.

Grodzisk Mazowiecki

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 59 ocen.

Terra Recycling S.A.
1 59 6 1

Opinie o Terra Recycling S.A.

Agata

@Pracownik, napisałeś w swoim komentarzu, że niektórzy pracownicy po prostu nie doceniają swojej pracy. Czy możesz napisać skąd taka postawa wynika? Przecież pracownikowi, jak również pracodawcy powinno zależeć na dobrej atmosferze i pozytywnej współpracy. Czy możesz napisać jaką umowę na początek oferuje firma Terra Recycling? Czy to umowa zlecenie?

Pracownik

Cześć pracuje w tej firmie już kilka lat, co prawda nie w Grodzisku ale dziwię się bardzo czytając te negatywne opinie bo ja ze swojej strony nic złego powiedzieć na ten temat nie mogę, rzetelnie podchodzę do swoich obowiązków i czuję że przełożeni to widzą i doceniają, zawsze znajdzie się jakiś minus wszędzie gdzie by człowiek nie pracował ale bez przesady ludzie, sam byłem świadkiem nie jednokrotnie jak ludzie dobrze traktowani, nie doceniają tego i marudzą po miesiącu przepracowanym, ciągle narzekają i szukają dziury w całym, nie dogodzisz taki naród. Nie chciało się uczyć to trzeba teraz takie zajęcia wykonywać i przyjąć to na klate a nie wiecznie narzekać. Ja tam nie narzekam, mam rozeznanie , pracowałem w różnych miejscach i szczerze to jest moja najlepsza robota.

Agata

Terra Recycling S.A. na swojej stronie zapewnia, że zapewnia rozwój zawodowy swoim pracownikom poprzez organizowanie szkoleń. Jak oceniacie poziom tych szkoleń? Czy dzięki nim jesteście w stanie szybciej awansować wewnątrz struktur firmy?

Agata

@efr mógłbyś rozszerzyć swoją myśl o możliwości stabilnego zatrudnienia w firmie i biorąc pod uwagę różnorodność opinii o tym pracodawcy, opowiedzieć z perspektywy byłego lub obecnego pracownika jak prezentuje się teraz sytuacja w firmie Terra Recycling? Czy może są prowadzone aktualnie jakieś rekrutacje. Twoja wypowiedź pomoże osobom zastanawiającym się nad zatrudnieniem w tej firmie.

efr

@apo uwzam ze to jest wlasnie dowod na to ze mozna w tej firmie liczyc na stabilne zatrudnienie prawda?

anonim

(usunięte przez administratora)

trzeci obserwator "zawierucha"

super sie dzieje :-)))) ...tysiac trzysta i...koncowka zajebista :-)))) a premie zapowiedziane w umowach i pizdu poszly...za to towaru ubywa w bagaznikach "wodzow"... tak tam dobrze..co bardziej kumaty to wylot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z miesniami trzeba, coby nie wiedzieli co to ochrona srodowiska, ale bogom kierownikom ladowali auta "zlomem" i walili mloteczkami w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprzet...tam to juz tylko prokurator raczej, a nie oferty pracy na olx-sie.

anonim

(usunięte przez administratora)

king

Ja o co chodzi... w Bydzi wielki syf nikt nie panuje nad tematem ludzie robia co chca, kierownictwo zmienia sie jak rekawiczki. w szatni i na stołówce syf.. A pan S.A. wpada i robi wielkie zadymy, nie wiem po co i dla czego on jest.. bo niekiedy trudno go zrozumiec.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Ponieważ nie wchodzą do d..y przełożonym i nie donoszą na kolegów jak kopalniani emeryci.

sandra11

Zatrudnij się w tej firmie to zobaczysz powód i wtedy zmienisz zdanie i nie będziesz wypisywał głupot.Zrozum że te opinie wypisują pracownicy którzy lepiej wiedzą od Ciebie i chcą ostrzec innych przed pracą w tej zafajdanej firmie.Bo taki Jakubek oprócz czubka swojego nosa i chęci zabrania wszystkim premii to nic go nie interesuje.

sonia13
@Ja 18.12.2015 18:16

Święte słowa i tu poznać że ktoś zna tematy a nie tacy wypowiadają się co nie mają zielonego pojęcia albo siedzą przy korycie pozdrawiam.

Jacek

Oddział Terry w Sosnowcu zwalnia porządnych pracowników a zostawia samych emerytów jeden poleca drugiego żeby go zatrudnić patrzą tylko żeby jak najwięcej wynieść i zamiast pracować to szukają okazji żeby się napić a szefostwo przymyka na to oczy nie rozumiem polityki tej firmy.

Jacek

Przyjmowałem się do firmy jako kierowca a teraz pracuje przy rozbiórce elektrośmieci. Odpowiedź firmy Terra jak się nie podoba to wypad,pracownika mają za nic.

edek

kultura osobista obowiazuje nawet pana AS bez wyjątku!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

do hash

Czy myślisz, że emeryci daliby radę pracować przy sortowaniu elektrośmieci itp ? Nie wydaje mi się. Ludzie piszą negatywy tylko nie wiem jaki mają w tym cel. Może po prostu chcą zniechęcić innych do tej firmy ? Może są z konkurencji ? Albo może chcieliby zarabiać pieniądze popijając kawę w biurze ? Tam niestety za siedzenie nikt nie dostaje pieniędzy, trzeba pracować, sortować towar itp. Ktoś wcześniej dobrze napisał, że jest to praca jak na wysypisku śmieci, więc nie spodziewajmy się warunków jak na salonach. Trzeba pracować, wypełniać swoje obowiązku i już. Czytam jak ludzie narzekają na A.S. - ale wydaje mi się, że w każdej firmie i w każdej pracy znaleźlibyście człowieka, który zaszedł wszystkim za skórę i każdy na niego narzeka, obraża itp. Jeśli ludzie, którzy to napisali są wykształceni i znają się na rzeczy to dlaczego nie składają aplikacji na stanowisko dyrektora ? Ale najprościej jest narzekać. Pozdrawiam

niewinny

wiem o firmie Terra dużo, przesort elektroniki jest duzy ale zero szacunku dla pracownika w szczególności pan A.S wszystko mu sie nie podoba może by sam zaczął rozbierac albo sortowac w swoim wymyślonym czasie przez osiem godzin... Bym zobaczył jak by mu to szło. Pozdrawiam

sonia13
@niewinny 13.11.2015 20:51

masz kolego rację co do Arka S. Gościu jest po studiach młotkowych bo wszystko chce rozbierać za pomocą młotka innych narzędzi nie zna ale awans dostał za gnębienie ludzi tak się rządzi w TERZE większość mat...w przy korycie nie mających pojęcia o robocie myślą jakby wycisnąć z pracownika maximum i mu za to nie zapłacić a kasą zabrać dla siebie bo oni mało mają za sranie w stołki i jazdę służbowymi autami za komuny to by ich ludzie na taczkach wywieźli a teraz czują się bez karni

Grześ

Firma śmiechu warta chyba że jesteś emerytem to do Sosnowca tam prawie sami emeryci pracują i łupią co się da.

sandra11
@Grześ 10.11.2015 21:13

tu się zgodzę z kolegom ma rację ale on sam nie jest lepszy

pracownik Terra

Uważam że warunki w tej firmie są adekwatne do tego czym ona się zajmuje, trudno żeby na sortowni odpadów pachniało fiołkami. Jeżeli jesteście absolwentami uniwersytetów lub innych dobrych szkół to nie szukajcie pracy na wysypisku śmieci, jeżeli jednak kogoś ambicje kończyły się przy winie pod sklepem to niestety ale los wam lepszej pracy nie da. Mam pytanie do osób które piszą takie negatywy Skoro warunki pracy są takie złe to po co pracowaliście tam po kilka miesięcy i dłużej, jeden z przedmówców napisał że pracował jeden dzień i zrezygnował i to rozumiem, skoro mi nie odpowiada to za karę tam nie poszedłem to nie więzienie i każdy z was mógł odejść a nie czekać na zwolnienie z tzw. "bez powodu".

vertigo

ludzie dostają pieniadze na czas,nie przepracowują się (a to wyjdą na papieroska do łazienki,namiotu albo na hale).mają czas na rozmowy,zrobienie sobie herbatki. punktualnie o 15 kończą pracę. W soboty nie pracują.O czym Wy ludzie piszecie. Dostajecie pieniadze za przychodzenie do pracy a nie za pracę.

Mariusz

Ja też nic dobrego nie mogę powiedzieć na temat tej firmy. Ludzie są traktowani jak zwierzęta na porządku dziennym. Część załogi przebiera się w śmierdzącym kontenerze, zarobki śmieszne a o całej reszcie było już wyżej.

wiem

Firma Terra niby duza, duze obroty elektronika ale zero podejscia do pracownika, pracownika traktuje sie tam jak psa ktory musi wykonywac polecenia a wara jak bedzie mial inne zdanie niz przelozony, to juz jest nieodpowiedni--- pracowalem wiec wiem i to nie jest pierwsza opinia osoby ktora tam robila......

Jedras

Nie przypominam sobie żeby podczas mojej kariery w tej firmie któryś z pracowników był chamski dla przełożonych czy nie chciał wykonywać ich poleceń więc twój komentarz jest po prostu zbędny. Nikt nie narzeka tu bez powodu i wystarczy spojrzeć na oceny wyżej a jest tego sporo. Kolejna sprawa to nikt tam NIE DAJE BO SIĘ NALEŻY tylko żeby dostać na prawdę trzeba uczciwie zapracować. I jestem przekonany że do dnia dzisiejszego nic się w tej firmie nie zmieniło i nie zmieni a na pewno nie te śmieszne wynagrodzenie. Nie polecam

Jedras

Pracowałem sumiennie w firmie terra przez ponad półtora roku i też nie mogę jej polecić. Nie znam absolutnie nikogo kto mógłby być zadowolony z pracy w tym miejscu. Chamstwo i brak kultury wyżej przewijającego się w opiniach dyrektora jest po prostu nie do przyjęcia.

należy się
@Jedras 21.10.2015 17:28

a chamstwo i brak kultury pracowników jest do przyjęcia ? najlepiej wszystkim DAĆ BO SIĘ NALEŻY ! Ludzie, weźcie się do pracy a nie tylko zrzędzić i narzekać potraficie. Jeśli tak wam tam źle, to trzeba było się kształcić i szukać pracy w jakimś biurze rachunkowym, banku albo gdzieś indziej. Jakby faktycznie było tak źle jak piszecie, to nikt by tam nie pracował ...

terra

coś jest nie tak z tą firmą co widać po liczbie złych komentarzy. Mój znajomy tam pracował i nie chwalił sobie. Wyżej ktoś napisał że w pośredniaku nawet nazwy nie podają. ja bym nie ryzykował

recycling
@terra 08.10.2015 18:42

A gdzie ktoś napisał o jakimś pośredniaku ? Trzeba poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem ... Zauważ, że sam napisałeś 'pracował' nasuwa się pytanie : co było powodem jego zwolnienia, czy może sam zrezygnował ? Ktoś wcześniej dobrze napisał, że najlepiej byłoby nie pracować, nic nie robić i oczekiwać na comiesięczne wynagrodzenie.

maro
@recycling 12.10.2015 11:45

No właśnie kolego musisz poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem, przesuń stronę do góry to przeczytasz. Osobiście kiedy szukałbym pracy i przeczytał takie opinie, nigdy bym się nie porywał na pracę w takim miejscu bo 99% opinii jest negatywna i nie sądzę żeby ludzie którzy to pisali byli złodziejami czy totalnymi leniami. Na tle innych firm z grodziska tylko ta wypada na tyle tragicznie żeby od razu zrezygnować z podjęcia pracy. Nigdy nie miałem przyjemności tam pracować i na pewno nie podjąłbym tam pracy. Wśród grodziszczan pracujących tam obecnie także krążą negatywne opinie i sobie raczej nie chwalą a w szczególności jakiegoś tam dyrektora, ponoć dziwny człowiek, mówią że potrafi czepnąć się o to że nie tą ręką się coś robi.

recycling
@maro 13.10.2015 12:29

przeczytaj raz jeszcze wszystkie opinie negatywne, łatwo można z nich wywnioskować, że większość to byli pracownicy, którzy zostali zwolnieni. Na tle innych firm grodziskowych, terra zatrudnia bardzo dużo osób, i co najważniejsze m płaci. Co by nie powiedzieć, jest to pracy na złomie, więc nie można oczekiwać dywanów i marmurów. Różni są ludzie i dyrektorzy, może taką postawą ( człowieka, który czepia się bez powodu ) chce wyrobić o swoje zdanie, że trzeba się go bać, bo wszystko zobaczy i wszędzie ma oczy, jak widać na większość to działa. 99 % negatywnych opinii, ale jednak tyle osób tam pracuje i nie tylko ludzie bez ambicji, również po studiach, którzy nigdzie indziej nie pracują. Zaczynają od pracy na magazynie i małymi kroczkami pną się w górę. Wszystko zależy od punktu patrzenia, tak czy siak uważam, że to solidna firma, pomimo, że faktycznie niektóre osoby w tej firmie są ciężkie do zniesienia. Tak naprawdę krążą opinie negatywne jak i pozytywne, w zależności w jakim gronie sie obracasz, nigdy wszystkim nie dogodzisz i zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie narzekać

terra

Skoro już od dawna było słychać, że dyrektor jak i firma ma coś nie tak z głową to po szedłeś tak do pracy ? twoi znajomi też pracowali, więc na pewno mówili ci jak tam jest i pomimo wszystko poszedłeś tam do pracy ? jak dla mnie te wszystkie opinie to jakaś podpucha firm konkurencyjnych albo niezadowolonych byłych pracowników. Tylko narzekania i jakieś obelgi. wskaż mi firmę w Grodzisku, która zatrudnia tyle osób i co najważniejsze płaci ?

ja

żeby napisać takie negatywy trzeba być bardzo leniwą istotą która liczy na kase bez pracy. Firma jest ok, moi znajomi pracują już tam kilka lat i nie narzekają.Tylko faktycznie trzeba pracować, jeden pracował przez pewien czas ale zaczął chować się przed kamerami, aby nie pracować, kilka razy dostał naganę ale ile można, w końcu go wywalili. Ci którzy pracują uczciwie to się utrzymają

yo

Żeby polecać pracę w tej firmie trzeba być niespełna rozumu, być w niej dyrektorem albo jednym z przełożonych. Ktoś tu sam sobie daje obiektywne opinie, wszyscy wiemy o czym mowa :) Pracowałem tam przez jeden dzień, pracowało kilku moich znajomych i NIGDY NIKOMU NIE POLECIŁBYM. Praca dla osób z dużym ubytkiem mózgu. A o problemach z głową dyrektorka słychać było już bardzo dawno.

ciekawy

rozumiem, że te negatywne komentarze są pracowników, którzy zostali wyrzuceni, albo po prostu liczyli na kasę bez pracy i się przeliczyli. Niestety w Polsce trzeba pracowac, aby coś osiągnąc, tak samo w firmie terra, aby zostać tam na dłużej trzeba pracować, a nie kombinować jak oszukać, coś wynieśc, gdzie się schować aby nie pracować. odnośnie kontroli, z tego co sie orientuje to wszystkie zakłady przetwarzania przynajmniej raz na 1- 3 m-cę poddawane są kontroli, więc cóż to za zdziwienie ?? Proszę, podaj firme, która faktycznie wysyła pracownika na szkolenia, kilka lat temu zaczynając pracę w państwowej firmie nie wysłali mnie na szkolenie, więc dlaczego prywatna firma miałaby to robić i być bardziej urzędowa, niż te które powinny ??

sandra11
@ciekawy 21.09.2015 10:35

tu to piszę ktoś kto nie ma pojęcia o pracy w tej wyzyskującej firmie pracownika,bo sam tam jest przy korycie a jak któryś się upomni o obiecane mu wcześniej to długo nie porobi i na koniec jeszcze oskubią go z całej premii i to jest prawda o tej fikcyjnej firmie bo nawet zdjęcia firmy na jej stronie są bardzo stare a nie aktualne pewnie dlatego żeby złapać następnych frajerów żeby na nich zapieprzali,a najgorszy oszust to Jakub

ciekawy
@sandra11 15.12.2015 16:30

fikcyjna firma ?? spółka należy do grupy kapitałowej, która od kilku lat jest na giełdzie, więc raczej taka fikcyjna nie jest. Wypadałoby poczytać troszkę zanim ktoś zacznie sie wypowiadać. Stare zdjęcia ? To co oni mają tam wstawiać bo nie rozumiem ? W każdej firmie jest tak, że jak się nie podoba dla pracownika to "wypad" nikt nie będzie trzymał pracownika z wymaganiami i oczekiwaniami jak na stanowisku dyrektora. Wiadomo na czym polega praca na złomie i przy rozbiórce elektrośmieci, nie jest lekko, ale chyba zatrudniani są dorośli i myślący ludzie, którzy wiedzą jak to wygląda i wiedzą na jakie stanowiska się zatrudniają ? Więc niech nie narzekają później jak im ciężko, albo jak mało zarabiają

Aneta
@ciekawy 22.12.2015 09:24

Powiedział co wiedział firmowy wazeliniarz.

sandra11
@ciekawy 22.12.2015 09:24

Słucha ciekawy wiem że jesteś tam przy korycie to będziesz wypisywał te pochlebne brednie na temat tej firmy,bo jag byś w życiu popracował uczciwie fizycznie nie dniówkę u tatusia albo mamusi to byś takich bredni nie wypisywał. Przydało by się takim jak ty żeby wzięli się do fizycznej pracy i trochę uczciwie by popracowali a nie srali w stołki i wypisywali głupoty by ściągnąć naiwnych do roboty.

ciekawy
@sandra11 27.12.2015 12:00

nie pracuje w tej firmie, ale jak miałem swoja firmę to byłem jej stałym klientem, często rozmawiałem z innymi dostawcami jak i pracownikami - stąd moje zdziwienie twoją zawziętością, niezadowoleniem i negatywną opinią. Mając swoją firme wiem co to znaczy, kiedy ludzie użalają się nad swoim losem do innych zamiast pracować i wykonywać swoje obowiązki. Myślisz, że praca w biurze bądź jak to nazwałaś " sranie w stołki " jest lżejsza niż fizyczna na magazynie ? Na magazynie owszem jest ciężko, ale męczysz się fizycznie, nie umysłowo, zaś pracując w biurze musisz myśleć, znać przeróżne ustawy i być ciągle na bieżąco, ponieważ często są jakieś zmiany. Na magazynie - musisz wiedzieć gdzie przenieść lodówkę telewizor itp. więc proszę, nie porównujmy tego. Odnośnie Jakuba - dziwisz się, że obcina premie ? Ilu kierowców wyleciało za kradzież ropy ? a ilu jeszcze nie złapano ? Skoro tylu ludzi piszących te komentarze, jest takich " mądrych ", proszę zjednoczcie się, załóżcie firme i zatrudniajcie taką liczbę osób jak oni, zorganizujcie wszystko, aby działało płynnie, znajdźcie wykształconą i znającą się na rzeczy ekipę i płaćcie im tyle ile sami chcielibyście aby terra wam płaciła. POWODZENIA !

JA

Śmieszne piszecie komentarze. Najlepiej byłoby siedzieć, nic nie robić i zarabiać pieniądze. Praca owszem ciężka, ale zarobki jak na Grodzisk dobre. Komentarze w stylu, że jakiś tam deryktor/brygadzista czy ktoś inny krzyczy, goni do roboty itp są śmieszne. Przychodzsz do pracy to nie pij, nie kradnij, rób co należy do twoich obowiązków. Widzę, że ludzie potrafią tylko narzekać zamiast wziąć się po prostu za siebie i pracować. Stwierdzenie, że trzeba znosić ręcznie lodówki z 4 piętra jest nielogiczne. Jeśli zamawiasz lodówkę w sklepie to też pracownik z tego sklepu musi ci ją wnieść na górę i jakoś wtedy nikt go nie żałuję, bo to należy do jego obowiązków. Tak samo w terrze, musisz zieść lodówkę/pralke i tyle. Moim zdaniem firma jest ok, jak w każdej dużej firmie rotacja pracowników jest duża ( ciężko znaleźć kogoś kto będzie pracował, nie spóźniał się i nie kradł ). Podsumowując : POLECAM !

SANDRA
@JA 18.09.2015 07:59

Może jak byś się kolego wziął do roboty a nie gonił ludzi to byś takich głupot nie wypisywał bo ludzie mają racje pisząc o tej firmie i tylko się dziwię im że nikt nie podał ich do sądu pracy bo jak na razie to tylko jeden się znalazł odważny z Sosnowca i podał ich do sądu,macie jeszcze szanse ich podać bo do 3 lat sprawa nie przepada

hwdp

Terra wielki syf a w Bydgoszczy jeszcze większy a pan A.S tylko zamęt wprowadza ale chyba jego taka rola w tej firmie, bo na nic wiecej nie moze liczyć... Pozdro

weronika rossati
@hwdp 12.09.2015 19:19

To co dzieje sie w bydgoskiej Terze to najzwyklejszy wyzysk czlowieka i jeden wielki mobbing, mega mobbing i przekrety kierownictwa. Jeden wylatuje z hukiem a na to miejsce przychodzi dwoch podobnych, kolesiostwo,uklady i niz poza tym. BHP w tym miejscu w ogole nie istnieje, freon z lodowek wylatuje sobie hen daleko w przestrzen i organizmy pracownikow, obecny pan kierownik (zatrudniony w polowie lipca 2016) przywozi do pracy 5 ltniego synka i prowadzajac go za raczke po placu pelnym syfu i maszyn kontroluje pracownikow, jeszcze nie wzial bata, ale za to wzial sie za zwalnianie pracownikow, nie tych oczywiscie, ktorzy na zwolnienie zasluzyli, ale tych na ktorych wskazala ruletka (bo on ich jeszcze nie poznal i niewiele o nich moze powiedziec, ale prykaz przyszedl z gory, ze musi zwolnic!). Syf, kila i mogila...za pare tygodni ten wielki holding w bydgoszczy upadnie, poniewaz za 1800 nie bedzie tam juz nikt pracowal

bolec

Ja też potwierdzam opinie przedmówców firma dno, dobijające zarobki i atmosfera pracy

Michał

Pracowałem tam przez 2 miesiące i większość pracowników to niziny społeczne bez ambicji i planu na siebie. Druga sprawa idealny czas pracy (7-15), dobra lokalizacja i dojazd. Żeby się zatrudnić tak na prawdę nic nie jest wymagane (wykształcenie, zaświadczenie o niekaralności itd). A ludzie przyjdą zawsze do najgorszej pracy bo żyć z czegoś trzeba kolego. Pozdrawiam

Michał

Tak czytam sobie te wszystkie opinie na temat tego zakładu pracy i wszystkim zainteresowanym z uporem maniaka ODRADZAM zarobkowania w tym miejscu. Wszystkie wymienione wyżej opinie są prawdziwe. Trafiłem do firmy terra przez agencje pracy z Pruszkowa, na którą także radziłbym zainteresowanym uważać. Najśmieszniejsze jest to że jak już dostaje się skierowanie do zakładu pracy z agencji nie ma tam NAZWY FIRMY tylko sam adres! Zastanawiacie się dlaczego? Otóż nie żyjemy w XIX wieku i każdy zainteresowany mógłby trafić do takiej strony jak ta i zapoznać się z opinią innych, bardzo proste. Każdy czytający takie opinie przy zdrowych zmysłach od razu by zrezygnował. Filozofia zakładu jest bardzo przemyślana: najpierw trafiasz na demontaż, czyli rozkrecasz komputery i inne badziewie (tam się jeszcze da pracować). Następnie przemiły brygadzista Krzysiek zapoznaje Cię z urokami firmy terra. A to idziesz na tzw. "boksy" (przebierasz najróżniejszego kalibru śmieci i wdychasz tumany kurzu). Możesz trafić też na "lodówki", (czyli targać z placu na hale lodówki mniejsze i większe i poczuć zapach 10 letniej parówki). Rytuałem są oczywiście ręczne rozładunki tirów z lodówkami i ręczne ładowanie potłuczonych telewizorów. Ktoś wyżej dobrze napisał, że to praca dla masochistów. Same się cisną na usta obelgi w stronę pana dyrektora Arka, który nie ma pojęcia o niczym ale ja z tego miejsca chciałbym mu serdecznie podziękować i pogratulować decyzji o zwolnieniu mojej szanownej osoby, ponieważ dzisiaj mam lepszą pracę i dwukrotnie większe zarobki. Wiadomo, teraz ciężkie czasy ale SZANUJCIE się LUDZIE! RAZ JESZCZE: NIE POLECAM FIRMY TERRA RECYKLING ! ! !

Jakub
@Michał 17.07.2015 23:32

Potwierdzam w 100% firma dno

R.
@Michał 17.07.2015 23:32

a nie sądzisz, że może dlatego nie było nazwy danek jedynie adres, ponieważ pod głownym adresem mieści się kilka spółek ? zarówno terra jak i tesla ciągle poszukują pracowników, więc może nie podawali konkretnej nazwy, bo chcieli porozmawiać z człowiekiem i sprawdzić czy na jaką spółke jego wiedza jest bardziej ukierunkowana. Spółka należy do grupy holdingu, który już jakiś czas zajmuje bardzo dobrą pozycję na giełdzie i jego akcje idą w górę. W zawiązku z tym, aby grupa mogła utrzymać tak wysoką pozycję, spółki pod nią należące muszą trzymać poziom zatrudnianych osób, nie może być mowy o notorycznym spóźnianiu, unikaniu pracy, spożywaniu alkoholu i co najważniejsze kradzieży. Dlatego weźcie poprawkę na te negatywy co napisali tu niektórzy, że jeśli pracuje się w tak dużej firmie to naprawdę trzeba pracować i się wykazywać. W państwówkach też musisz dobrze się narobić, aby Cie nie wywalili, więc dlaczego narzekacie na firmę prywatną ? Cieszę się, że taka firma powstała i ma tak wiele swoich oddziałów ! Polecam. R.

Zostaw opinię o Terra Recycling S.A. - Grodzisk Mazowiecki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Terra Recycling S.A.