DELIKATESY CENTRUM

Kryspinów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 147 ocen.

Opinie o DELIKATESY CENTRUM

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELIKATESY CENTRUM

Kasia 321

Delikatesy centrum to porażka. Jesteśmy miesiąc po przebudowie . Brak możliwości przecen oprócz artykułów świeżych które i tak można tylko przecenić 15 %. Towarem jesteśmy zasypywani. Pensja najniższa krajowa, brak ludzi do pracy . Wymogi coraz większe , ciągle kontrole i audyty .

Zuzanna

@konfident, widzę, że nie jesteś usatysfakcjonowany pracą w DELIKATESY CENTRUM. Jednak powstrzymaj się od wypowiedzi z sarkazmem. Piszmy tutaj informacje, które faktycznie się dzieją w firmie, a nie nasze przypuszczenia jak może być. Powiesz jak przedstawia się całokształt Twojego doświadczenia z tą firmą i warunki zatrudnienia jakie zostały Ci zaoferowane na rozmowie kwalifikacyjnej?

Zuzanna

Pracujesz w DELIKATESY CENTRUM? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twojej pracy. Co w niej lubisz, a co warto w niej zmienić?

konfident
@WIOLETTA 15.12.2017 20:08

Ja proponuję jeszcze wprowadzić wolontariat . Nie brać pieniędzy za pracę i obniżyć koszty dla klienta aby był bardziej zadowolony. Nie patrzeć mu w oczy , aby poczuł się lepszy. Mieć zawsze głupią minę , aby czuł się mądrzejszy.Na koniec dziękować za to że daje nam pracę . Zgodnie z taką logiką może wprowadzić niewolnictwo. Kasjer niewolnik , Zmiana w umowach.

Zuzanna

Na jakie warunki zatrudnienia może liczyć zastępca kierownika DELIKATESY CENTRUM? Czy ktoś z Was pracuje na takim stanowisku? Czy warto Waszym zdaniem zainteresować się taką ofertą? W ogłoszeniu, które znalazłam, pracodawca oferuje możliwość podnoszenia kwalifikacji. Jak to w praktyce wygląda?

Zk
@kierownik 14.03.2018 18:34

Do czego zastepca nie ma uprawnien ? Bo ja robie wszystko to co kierownik. I dlaczego osoba ktora przyjmuje dostawe miesa nie sprawdza dat !!!! Z reszta sie zgadzam niestety.

Odpisz pilne

Ja jako drugi zastępca kierownika mam. 2300 brutto + 300 brutto za obecnosc. Czy to duzo czy malo?

kierownik
@Odpisz pilne 12.02.2018 01:08

Ja jako zastępca mam 2300+ 200 dodatku. Prcuję 6 dni w tygodniu. Jestem od wszystkiego. Mam na stanie swoje regały, piekę bułki, pomagam na masarni, siedzę na kasie i rozliczam kasierki +przeceny+METKOWANIE + gazetka + zamówienia itd. Uważam że za te pieniądze nie warto tak się angażować dlatego zmieniam pracę . W netto na starcie 2400+ motywacyjny ( jako kasierka).Jestem w trakcie wypowiedzenia.Jeszcze parę dni.

Moscito

DC Małomice 10.03.2018 godz. 9.00 towar jeszcze nie dojechał!Nie wiem na którą dojechał.Zakupy zrobiłem u konkurencji.Róbcie tak dalej.Życzę powodzenia.

Zk
@Moscito 10.03.2018 19:27

Jeden kierowca wiezie towar do kilku sklepow. To chyba normalne ,ze nie w kazdym sklepie bedzie o 6:00

Zuzanna

@Nick, Twoim zdaniem wynagrodzenie było niewspółmierne do wykonywanych przez Ciebie obowiązków. Czy mogłaś liczyć na jakieś premie, np. od wyników lub kwartalne itd? W oparciu o jaką formę zatrudnienia współpracowałaś z DELIKATESY CENTRUM?

kleo

A gdzie można znaleźć te oferty pracy? Ogólnie ciekawi mnie kilka kwestii odnośnie ewentualnego zatrudnienia w delikatesach centrum. Głównie jaka jest wypłata na start + czy firma przewiduje jakieś dodatkowe benefity?

Iwona
@kleo 09.10.2016 13:16

Delikatesy Centrum to franczyza, każdy może je otworzyć. Zarobki jak i profity zależą od pracodawcy a ten zazwyczaj oszczędza na wszystkim. To samo jest z tzw programem szkoleniowym - jak pracodawca za nie zapłaci to pojedziesz. Wszystko zależy od ludzi, pracowałam w Delikatesach pół roku i nigdy więcej.

ALDONA

o centum delikatesy w Bobowej i Łuznej w powiecie gorlickim można książkę napisać,nie tylko o kadrze zarządzającej, ale również o pracownicach.Każdy we wsi wie kiedy "świeże "mięsko będzie myte i przecenione.Ceny jak z kosmosu,pracownicy zmęczeni bo za........ą aby stary towar był świeżutki.

Zadowolony klient
@Iza 28.12.2017 09:00

Polecam centrum delikatesy legnica osiedle dzial miesny 2 nowe panie super,nic nie wciskaja doradza zawsze wesole i z chumorem az sie chce stac nawet w kolejce.Tak trzymac

Zuzanna

@andrzejrobak5, rozumiem, że mogłeś poczuć się źle potraktowany i zlekceważony przez pracownika DELIKATESY CENTRUM. Jednak to forum jest miejscem, w którym to użytkownicy wymieniają się informacjami, spostrzeżeniami na temat firm jako pracodawców, nie usługodawców.

andrzejrobak5

NIE POLECAM ROBIĆ ZAKUPY W TEJ SIECI SKLEPÓW W dniu 9 grudnia zrobiłem zakupy w sklepi przy ul. aleje niepodległości 98 kupiłem siatkie reklamówkie spakowałem odesłem od kasy dwa kroki siatka się rozerwała wszystko się potłukło i wysypało wezwałem kierowniczkie była bardzo niemiła krzyczała ze to moja wina reklamacji nie uznała zostawiłem zakupy i wyszedłem NIE POLECAM BARDZO CHAMSKA OBSŁUGA kierownik powinien być zwolniony.

Ania

nie miła ta starsza pani przy kości w okularach na mięsnym w delikatesach na kusocińskiego w radomi ,robi łaskę że coś poda klientowi mruczy nie miłe słowa pod nosem okropieństwo przestaje tam chodzić po zakupy gdzie oni ją znależli

...

Podobno w sieci mila i eco holding też zrobią delikatesy tak jak u nas?

Onn

Witam.mam pytanie.jak wygląda praca magazyniera?obowiązki,zarobki..na sklepie jest jeden czy dwóch? Dziękuję za odpowiedź

Rick
@Onn 18.09.2017 14:35

praca za minimalne wynagrodzenie, obowiązki: przyjmowanie mięsa, nabiału, warzyw i reszta. Jest tylko jeden magazynier, Czasem trzeba się dwoić i troić bo jak wszystko przychodzi naraz to jest przechlapane.

Klientka

Jeżeli ktoś by czytał z przełożonych ten komentarz to proszę zwrócić uwagę persenolowi sklepu w Złotoryi aby zakładali rękawiczki jednorazowe na stoisku mięsnym, a przy podejściu z mięsa na wędliny i sery zmieniali na czyste.

regularnyklient

We Wrocławiu na Idzikowskiego fajny sklep, świeże produkty i duży wybór. Jedyny mankament to jedna sprzedawczyni której jak wpadniesz w oko to masz przechlapane - najpierw się będzie rozgadywać na byle temat, aż będziesz chciał wybiec bez zakupów, a potem będzie myślec że do niej zarywasz i celowo zrobi co tylko może by cię wnerwić, bo przecież się nie odczepiasz, nawet jak tylko mówisz dzień dobry i życzysz miłego dnia. Po przeczytaniu opinii tu widocznych już się nie dziwię skąd takie porypane zachowanie. Porypany pracodawca, porypani pracownicy. Dobrze się czują tylko gdy widac iż ktoś ma od nich jeszcze gorzej, w przeciwnym razie szlag ich trafia.

Zuzanna

Jeśli macie zastrzeżenia jako klienci, co do pracy w poszczególnych sklepach, czy też konkretnych pracowników, to warto to zgłosić bezpośrednio do firmy. Kontakt znajdziecie na jej stronie internetowej. Ten wątek jednak ma przede wszystkim być miejscem wymiany informacji na temat DELIKATESY CENTRUM jako pracodawcy.

XD-ania

Witajcie chcę się z wami podzielić sytuacją jaką miałam dziś w Delikatesach Centrum w Jastrzębiu byłam z siostrą na zakupach i brałam wędlinę piesze moje spostrzeżenie to leżąca swojska kiełbasa na chłodni mięsnej na tacy brudnej po na to nie przykryta ani nie ostrowczanina a po niej chodzą wielkie muchy. Druga sprawa brałam wędlinę i spostrzegłam promocję na parówki Hod- Dog po 6,90 zł/kg więc poprosiłam o całą paczkę bo moje dziecko uwielbia te parówki ale wracając do sprawy pani ekspedientka o imieniu Justyna zważyła mi tą paczkę i dała do ręki , natomiast moja siostra także poprosiła całą paczę tych parówek i pani Justyna poszła do chłodni i przyniosła następne paczki tych pysznych parówek a było ich albo 3 albo 5 całych paczek ale moja siostra mówi do mnie żebym sprawdziła datę do spożycia więc ja odkleiłam etykietę którą przykleiła mi pani Justyna i co się okazało były do 11,06,17 więc pani Justyna widząc to poprosiła mnie abym oddała jej tą paczkę więc jej oddałam ale jak się okazało to te następne paczki które przyniosła z chłodni też były z tą samą datą więc proszę was o sprawdzanie daty przydatności zanim tam coś kupicie. Tylko cieszę się że w porę się spostrzegłam bo jak bym zawiozła te parówki do domu to na pewno moje dziecko zjadło by odrazy nawet ze 4 szt co by na pewno za skutkowało wizytą w szpitalu i ciekawe kto by się poczuwał do odpowiedzialności za tą sytuacje . Tylko żałuję że nie wzięłam tych parówek i nie zadzwoniłam od razu do Sanepidu.

Klijent

Delikatesy Centrum Lipnica Murowana to porażka Pracujący tam ludzie mają klienta gdzieś nawet Kierowniczka paczy na człowieka ponuro nie polecam tam zakupów

Klientka

Witam!!!chodzi mi o Deliketesy Centrum w Markowicach kolo Raciborza.Chce powiedzieć a właściwie napisać aby zainteresowac się paniami za lady które sprzedają alkohol osoba nietrzeźwym!!!!!!byłam tego świadkiem .Po rozmowie ze znajomą okazało się ze to nie pierwszy i nie ostatni raz tak myślę. Nie będę tutaj operowała imionami pan ale nie powinniście tam pracować! !!!!!!

Niezadowolony

Sklep w Kłaju.Pracownicy traktują klienta jakby robili to z musu.Na mięsnym wybierają sobie kogo obsłużyc.Są nie miłe i sprzedają stare i oslizgłe parówki.Lenie i tyle.Czekanie na obsługe konczy się wyjsciem ze sklepu(z nerwów)Dla mnie jedna wielka banda.

nikita

delikatesy radom kusocińskiego stare mięso mielą i sprzedają dziś właśnie takie kupiłam od kierowniczki mięsnego śmierdzi papierosami

Nihila

Milena Ciaputa, obecnie wielka kierwniczka regionalna to zawistna i zazdrosna baba.Nie znosi osob ladniejszych i mądrzejszych od siebie.To przez nia kiedy jeszcze pracowala w dc Swoszowice gdzie była wielka pani kierwonik odeszlo tyle osob.Bezsensowne zwracanie uwagi żeby tylko się przypieprzyc, wykorzystywanie władzy w celu ponizenia przy kliencie,a także obgadywanie to tylko niektóre z jej zachowan. Ajej koleżanki z benia na czele mogly wszystko, nawet rozkazywać i ponizac innych.Nie polecam pracy w dc Swoszowice.Minimalna placa stala bez względu na ilość godzin w miesiącu, czyli nadgodziny za darmo bądź 50 zl rzuca na waciki.Renamenty nocne za darmo.Atmosfera pracy fatalna.Totalna rotacja ludzi bo kto by w takim kołchozie wytrzymal. P.S Ile była nieczynna piekarnia po pozarze, czy może pracowali pod golym niebem?

PieknyNieznajomy

Witam serdecznie,Ja pracuje w DC Warszawa-Ursynów.Generalnie wszystko zależy od ludzi!!! Jak trafisz na ekip wmiare to jest spoko i da sie wytrzymać.Ja przyjecie miałem na grubo wszystko sam musiałem ogarniać :/ przykre bo jako nowy pracownik powinienem mieć opiekę i wsparcie.No ale w sumie teraz po 2 mies sie wszystko wyklarowało i jest spoko.Kasa na czas(chodz bez szału), klienci jak sie trafi :P a braki kadrowe bolą bo nie ukrywam że by sie przydało więcej rąk do pracy czesto gęsto:(

PieknyNieznajomy

Witam serdecznie,Ja pracuje w DC Warszawa-Ursynów.Generalnie wszystko zależy od ludzi!!! Jak trafisz na ekip wmiare to jest spoko i da sie wytrzymać.Ja przyjecie miałem na grubo wszystko sam musiałem ogarniać :/ przykre bo jako nowy pracownik powinienem mieć opiekę i wsparcie.No ale w sumie teraz po 2 mies sie wszystko wyklarowało i jest spoko.Kasa na czas(chodz bez szału), klienci jak sie trafi :P a braki kadrowe bolą bo nie ukrywam że by sie przydało więcej rąk do pracy czesto gęsto:(

Iryiuj

Znam DC pana Kuny woj Lublin to co sie dzieje w jego sklepach przechodzi ludzkie pojecie, moze nie w kazdym ale napewno np. We Frampolu albo w lublinie . Kierowniczki bardzo zle traktuja pracownikow , szkoda tylko ze pan Kuna nie przyjrzy sie blizej temu problemowi.Ale mysle ze wszystko ma swoj koniec i kiedys ktos im zalozy sprawe o zle traktowanie .

Łysy z ZZ

Dlaczego w Białobrzegach co chwilę są kartki że poszukują magazyniera ,z tego co wiem co chwila ktoś stamtąd odchodzi ,co chwila ostatnie 4 miesiące 3 razy co najmniej była kartka że potrzebują do pracy jako magazynier , płacą 1200 zł bo rozmawiałem na temat płac więc niech nikt nie pisze głupot że 2 tys,bo to kpina najniższa krajowa tak mi powiedziano jak byłem pytać o pracę ,a praca jaka ,dużo obowiązków ma magazynier i czy przyuczają pytam ?

gość

Witam.Pracowałam na umowę zlecenie w Chełmie woj. lubelskie , atmosfera pracy i obsługa klienta nie jest na takim poziomie jak powinna, większości osób zatrudnionych w tym sklepie nie chce się tu pracować.Co do wynagrodzenia to już 2 miesiące czekam na zaległe wynagrodzenie, po rozmowie z księgową dowiedziałam się ,że mają opóźnienia i w końcu dla zamydlenia oczu rzucili 100 zł, śmieszne pieniądze za 12 dni pracy.Każdemu kto zastanawia się nad pracą tu stanowczo ODRADZAM, jeśli nie chcesz w kółko chodzić i upominać się o pieniądze, które i tak Ci się należą.

zenek

wedliny czesto po terminie oszukuja nie polecam natomiast w lewiatanie mila obsluga towar swiezy 27-230brody

Janek

Nie będę spożywał mięsa na obiad, ponieważ moja żona kupiła śmierdzące nogi z kurczaka w Delikatesach w Trzcianie.

Zostaw opinię o DELIKATESY CENTRUM - Kryspinów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELIKATESY CENTRUM