BAGAT Sp. z o.o.

3 Dodaj opinię
BAGAT Sp. z o.o.
3 82 5 1

Opinie o BAGAT Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie1

Pracodawca

 Opinia

Dziękujemy za komentarz, z ciekawości sprawdziliśmy strukturę zatrudnienia w firmie - na dziś pracuje 3x więcej Polaków niż Białorusinów :) Średni okres zatrudnienia pracownika w naszej firmie to 3, 29 lata. Jeśli nie brać pod uwagę pracowników nowego działu - okres ten wyniesie ponad 4 lata. Co do spóźnień - skoro praca jest od powiedzmy 8:00 - to chcielibyśmy, aby pracownicy zaczynali pracę od 8:00 - czy to aż tak dziwne? Zdjęcie jest przypomnieniem o tej powinności, a nie karą :) Plany do wyrobienia nie są niskie, ale też i nie są zawyżone. Są to wskazania na oczekiwania pracodawcy w stosunku do pracownika - o czym pracownik zawsze jest informowany. Za brak wyrobienia planu nikt nie karze, a jedynie wstrzymuje to szansę na awans. Problemy w transporcie zdarzają się w każdej firmie, jednak nasi kierownicy zawsze są do dyspozycji. Niezgłoszone problemy nie mają szans na ich rozwiązanie. PS. Ciężko było się spodziewać pozytywnego komentarza od osoby, której nie przeszła okresu próbnego.

Pomocna?
Tak4Nie1
Bartek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Czy trudno jest się dostać tu do pracy

Pomocna?
TakNie
Bagat
 Opinia
@Bartek 20.09.2018 11:05

Aktualnie szukamy spedytorów oraz handlowców z dobrą znajomością języka angielskiego.

Pomocna?
Tak2Nie
Gosia
 Opinia

Pracowałam w Bagacie w latach 2011 - 2013. Widziałam jak z garstki osób firma rozwinęła się do kilkudziesięciu pracowników. Było to zaangażowanie i efekt pracy wszystkich. Osoby wypowiadające się negatywnie, zapewne miały/mają wpływ na swoją opinię (również na swoją karierę). Nie znałam Rosyjskiego - tam się go nauczyłam na tyle, by móc swobodnie się nim posługiwać. Do dziś dziękuję Pani Helence, że we mnie uwierzyła i dała mi możliwość rozwoju zarówno językowego jak i zawodowego. Żałuję, że nie mam czasu nawet na odwiedziny, ale sercem i pamięcią zawsze będę z Bagatem.

Pomocna?
Tak6Nie
JA
 Opinia

«Żeby pracować w tak dobrej firmie trzeba pokazać co się potrafi. Później może być tylko lepiej « Chyba tylko ten krótki ,ale jak treściwy komentarz, obrazuje całą prawdę. Pracuję Bagacie od 5 lat. Nie, nie jestem z zarządu :) Stanowisko, na którym aktualnie pracuję jest moim trzecim stanowiskiem w tej firmie. Mogłam więc poznać wszystko z różnej strony. I wiem, że wszystko zależy od człowieka...jeżeli ktoś chodzi na papierosa co godzinę, siedzi na fb na telefonie (pewnie jeszcze służbowym), codziennie się spóźnia, bo przecież tak ciężko jest wstać na czas i do tego ma jeszcze przerwę 45 min , to ile zostaje czasu w ciągu dnia na solidną pracę? Sorry, dobrego pracownika nikt tu nie zwalania. Jak ktoś nawet sobie nie do końca radzi a widać ,że chce, to dostaje szansę np. w innym dziale. Z asystenta kierownikiem też można zostać (i nie trzeba być Białorusinem). Dobrzy spedytorzy na zarobki nie narzekają, bo wystarczy PRACOWAĆ. A prawda jest taka, że nie każdy na spedytora czy handlowca się też nadaje, ale to już powinno się samemu czuć... Hmm a co do auta Prezesa, to chyba przez kogoś przemawia zwykła zazdrość....Prezesi innych firm jeżdżą zardzewiałymi autami? „Ruska baba z prawnego” nie raz uratowała tyłek i premię pracownikowi, który popełnił błąd. A wiem, że w wielu spedycjach spedytorowi obcinane są premię za obciążenia ze trony przewoźników itp. itd. A przyjaźnić się z nią nikt nikomu nie każe.... Wiadomo,nigdzie nie jest idealnie i zawsze można by było poprawić coś na lepsze, ale to co jest tu wypisywane to w większości bzdury. Radzę spojrzeć w lustro i odpowiedzieć sobie : jakim ja byłem pracownikiem jak pracowałem w Bagacie? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie
...
 Opinia
@JA 28.08.2018 11:02

Dobre sobie ... zamiast podpisac sie "Bagat" tym razem podpisałaś się "Ja" A styl wypowiedzi ten sam.Trochę żałosne.

Pomocna?
Tak2Nie
Ja
 Opinia
@... 28.08.2018 21:24

Ja mogę podpisać się imieniem i nazwiskiem.Ciebie myślę,ze na to nie stać :)

Pomocna?
Tak3Nie
...
 Opinia
@Ja 29.08.2018 06:06

Zatem poprosimy o podpisanie się imieniem i nazwiskiem :)

Pomocna?
Tak1Nie
Basia
 Opinia
@... 29.08.2018 07:45

Dla kogoś, kto podpisuje się "..." powinno wystarczyć ;) Kończę. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
Marysia ;D
 Opinia
@Basia 29.08.2018 09:31

hahahah no nie rozśmieszaj mnie , Dla kogoś kto podpisuje się Basia ja jestem Marysia ::D:D:D

Pomocna?
Tak3Nie
Piotrek
 Opinia
@Basia 29.08.2018 09:31

No przecież miałaś podpisać się "imieniem i nazwiskiem" ... czekamy! Nie wiem czy w Bagacie pracuje jakas Basia (ale moge podpytac kumpla który tam jeszcze jest) a nawet jesli pracuje to na pewno nie 5 lat i ciekawe czy wie że pani H P tu na forum sie za nia podaje :DDD ciekawe... bardzo ciekawe

Pomocna?
Tak2Nie
Basia
 Opinia
@Piotrek 29.08.2018 16:44

Po namysle,uznalam ze pisanie nazwiska na forum nie jest dobrym pomyslem.Oczywiscie nie dlatego,ze nie istnieje,tylko ze wzgledu na ochrone danych osobowych. Zidentyfikowanie mnie nie jest jednak zadnym problem. Zapraszam,nr tel i adres firmy jest znany. A lepiej to zajmijcie sie juz soba,poszukiwaniem super pracodawcow lub tez rozwojem swojej firma;)

Pomocna?
Tak1Nie
Jarek
 Opinia

Żeby pracować w tak dobrej firmie trzeba pokazać co się potrafi. Później może być tylko lepiej.

Pomocna?
Tak1Nie
Administrator
 Opinia

Co od czasu dodania ostatniej opinii zmieniło się w BAGAT Sp. z o.o., jeśli chodzi o wynagrodzenia?

Pomocna?
TakNie
Maja
 Opinia

Pracujesz w BAGAT? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda praca w firmie. Na jakie warunki zatrudnienia/benefity mogą liczyć pracownicy?

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie
radi
 Opinia

Cześć Wam. Z tego co udało mi się dowiedzieć to dawniej ludziom niespecjalnie się tu dobrze pracowało. W tej chwili jest jednak lepiej i dalej szukają ludzi. Co do tych wymagań to nie dziwie się bagatowi @offek ponieważ sam pewnie nie chciałbyś mieć nieuka w pracy

Pomocna?
Tak15Nie
Marek
 Opinia

No i dobrze @bruno że zatrudniają sensownych ludzi, a nie takich wiesz, totalnie znikąd, ja to szanuje i skoro plan trzeba wyrobić to trzeba, w końcu to nei zabawa

Pomocna?
TakNie
bruno
 Opinia

Zatrudniają pracowników a nie obiboków. W dziale kolejowym rządzi Białorusinka, która nie zbyt przychylnie podchodzi do Polaków. W samochodówce tez rządzi Białorusinka, ale ta jest bardzo przychylnie nastawiona do każdego - polecam. W 2 działach jest szansa na zarobienie kasy bo ma się podstawę i premie od wyrobionego planu. Ale trzeba ten plan wyrobić. Nie wyrabiasz - do widzenia. Nikt się tu nie cacka. Dzial finansowy - rządzi żona i matka prezesa. Reszta to fakturzystki wprowadzające FV do tabel. ☺ Szans na awans brak. Dział prawny - ta ruska baba o której pisał ktoś poniżej jest najodpowiedniejszą osobą w tym dziale. Zawsze wszystko na czas - pisma i ważne info. Pewnie jej 2 osoby podwładne to robią ale ona rządzi. Trzeba sie do niej przekonac. Nie jest taka zła. Szansy na awans brak. Nie wiem czy te 2 działy mają premie. Pewnie uznaniowa, bo nie sądzę że od ilości wprowadzonych FV czy wezwań do zaplaty. Kołchoz - raczej nie. Spedytorzy walczą między sobą - kto znajdzie tańsze auto, bo wiadomo ze handlowiec bierze najtańsze żeby mieć większy zysk - szybciej wyrobi plan. Kto nie ma planu ten odpada z gry. To praca dobra dla młodych. Ot taka zabawa.

Pomocna?
Tak17Nie
Mim
 Opinia

@jest spoko, dzięki za twoją opinię, właśnie takie lubię najbardziej, krótko i na temat, ze szczegółami i zwarty tekst, super, nie trzeba szukać po całym forum co i jak, a ja też muszę przyznać, że słyszałem, że wypłaty są zawsze, ale to zawsze na czas, a to się teraz bardzo ceni :) pozdrawiam wszystkich :)

Pomocna?
TakNie
jest spoko
 Opinia

PRAWDA JEST TAKA: - umowa o prace jest od razu od pierwszego dnia - atmosfera jest dobra - firma ma trochę ponad 4 lata i są osoby które są od 4 lat - trzeba pracować żeby mieć spoko kasę ale przynajmniej płacą na czas a nawet przed

Pomocna?
Tak6Nie
karol
 Opinia

dziwna sprawa troche, wydaje mi się, ze jak ktoś pracuje mniej niż 4 lata to nie jest to jakoś dużo @yng. Słyszałem o tej firmie, że podobno chętnie dają umowe o prace co jest w dzisiejszych czasach i tak żadkością. Oczywiście najpierw ma się okres póbny pewnie z 3 mies, a potem dostajesz właściwą umowe.

Pomocna?
Tak1Nie
-
 Opinia

Jeśli nie potrafisz pracować - no to raczej nie z firmą jest coś nie tak. Większość z tych, którzy tu piszą to ludzie którzy nie zostali przyjęci do pracy po okresie próbnym. Później mają pretensje, że w Bagacie nie ma miejsca dla tych, którzy chcą pracować aby pracować lub z niskimi kwalifikacjami. W firmie jest stały profesjonalny zespół, który pracuje ponad 3-4 lata i nikt z nich ani nie narzeka na atmosferę, ani na wynagrodzenia i nie zostawia durnych komentarzy.

Pomocna?
Tak4Nie
.
 Opinia

Nie polecam. To naprawde nie jest dobra firma, szkoda czasu i nerwów przede wszystkim.

Pomocna?
Tak4Nie
ja
 Opinia

Nie tylko wigilia, ale też imprezy jak jest dobrze wyrobiony plan w firmie. Są kursy polskiego dla obcokrajowców i rosyjskiego dla polaków. Nigdzie nie trzeba chodzić, lektor przychodzi do firmy. Ja też polecam.

Pomocna?
Tak1Nie
brak
 Opinia

Nowe zatrudnienia są w każdym miesiącu, firma się rozwija, współfinansuje kursy językowe, imprezy i wyjazdy integracyjne. Ogólnie polecam :)

Pomocna?
Tak2Nie
?
 Opinia

Oj przyjdź, to zobaczysz :) Z tego co wiem, ma być niedługo rekrutacja.

Pomocna?
TakNie
?
 Opinia

Ludzie ok, atmosfera ok, z socjala też coś tam kapnie. Zresztą co tu dużo gadać - jak przyszłam na rozmowę o pracę to było chyba 7 zgłoszeń na dwa miejsca. To raczej też o czymś świadczy.

Pomocna?
Tak2Nie
?
 Opinia

Ja pracuję w tej firmie dopiero od niedawna. Wszyscy są do siebie pozytywnie nastawieni zawsze mogę liczyć na pomoc, wsparcie współpracowników. Nie wiem jak to będzie dalej ale jak narazie jest naprawdę bardzo dobrze.

Pomocna?
Tak1Nie
et
 Opinia

Czy mógłbyś bardziej rozwinąć swoją wypowiedź? Byłabym bardzo wdzięczna.

Pomocna?
Tak1Nie
never
 Opinia

Za żadne pieniądze nie będę już pracować dla tych ludzi, masakra, radzę nie idzcie tam do pracy

Pomocna?
Tak11Nie
zadowolony
 Opinia

Ja tam nie wiem jak placa Bialorusinom - ja na swoja wyplate nie narzekam. Tym ktorzy zasluguja na to swoja praca to placa dobrze, premiujac efekty. Moze wystarczylo chciec pracowac, a nie ogladac sie kto zarabia lepiej i liczyc na to, ze za nic bedzie sie dostawalo gore pieniedzy. To juz nie te czasy.

Pomocna?
Tak2Nie

Zostaw opinię o BAGAT Sp. z o.o. - Białystok

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAGAT Sp. z o.o.

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny