4.2/5

• Janowice

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o NASTER

Opinie o NASTER Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o NASTER!

HMR

15.09.2020 07:35

Pracowałam już w różnych Firmach i naprawdę uważam, że nie mogę powiedzieć złego słowa o Naster. Atmosfera jest świetna, współpracownicy bardzo pomocni, Prezes zawsze dostępny dla pracowników i otwarty na pomysły. Wynagrodzenie zawsze na czas i nawet premie, które nie są należne, a wynikają tylko z chęci docenienia pracownika. Pomimo tego, że pracy jest naprawdę dużo, to i tak chce się przychodzić do pracy.
    SS

21.07.2020 14:51

Firma NASTER jest agentem należącym do zewnętrznej sieci sprzedaży PGE Obrót SA. Jest to najlepszy agent, gdzie sformułowanie "najlepszy" oceniane jest obiektywnymi kryteriami wynikającymi z autoryzacji PGE. Autoryzowani Przedstawiciele Handlowi - obsługiwani przez agencję NASTER - znajdują się w czołówce handlowców w Polsce. Ich zarobki liczone są w setkach tysięcy złotych rocznie. NASTER jest firmą działającą w warunkach gospodarki opartej na wiedzy. Dlatego bardzo silnymi stronami tej firmy są relacje, wymiana informacji i dzielenie się wiedzą, mobilność, nowatorskie i unikatowe rozwiązania organizacyjne. Handlowcy pracują w zespołach wirtualnych (każdy współpracuje z dedykowaną asystentką, która ). Firma wyposaża handlowców w niezbędne narzędzia: samochód, telefon, wsparcie marketingowe, coaching, mentoring, materiały szkoleniowe i same szkolenia, wyjazdy integracyjne w miejsca turystycznie atrakcyjne. Na szczególnie wysokim poziomie są wspomniane szkolenia, prowadzone m.in. przez najlepszych praktyków w zakresie handlu energią w Polsce. NASTER dysponuje też własnymi materiałami szkoleniowymi (w tym unikatowy podręcznik w zakresie sprzedaży energii), oraz własnym, wysoko wyspecjalizowanym działem telemarketingu. Ponadto częścią tej organizacji jest dział pracujący w zakresie OZE. Podsumowując: mamy tu do czynienia z bardzo profesjonalną, sprawnie zarządzaną organizacją, której dobrze wyposażony personel wzajemnie się wspiera. Firma działa na bardzo trudnym rynku, na którym osoby bez wrodzonych umiejętności miękkich mogą mieć problem z odnalezieniem się (niektórzy w takich sytuacjach wylewają wtedy swoje żale w sieci, czego egzemplifikacje można odszukać również na tutejszych stronach). Dla handlowców z doświadczeniem jest to idealne zajęcie, nie tylko ze względu na wysokie dochody, ale też dlatego, że w każdym (dosłownie) momencie mogą oni liczyć na wsparcie agencji.

Marzena

27.04.2023 08:59

Cześć! Znalazłam dziś ofertę pracy na stanowisko przy weryfikacji umów sprzedaży. Mogę prosić o jakieś opinie na tym stanowisku?

08.05.2023 11:09

Praca typowo biurowa, w godzinach 7-15. Biuro w centrum Bielska-Biała. Po osiągnięciu odpowiedniego poziomu znajomości zagadnień możliwa jest praca hybrydowa.

08.05.2023 11:12

Praca związana ściśle ze wsparciem front Office przy sprzedaży energii i gazu. Praca biurowa w godzinach 7-15. Biurowiec w centrum Bielska.
    Leszek

09.01.2023 15:24

Widzę dostępne ogłoszenie oferty pracy „Praca dla studentów” sprzed kilku lat, zastanawiam się czy dalej aktualne czy przestarzałe?

10.01.2023 07:26

Dzień dobry, nie wiem gdzie trafił Pan na takie ogłoszenie, ale na ten moment nie prowadzimy rekrutacji na stanowiska dedykowane dla studentów.
    Zbyszek

05.04.2022 15:51

Bardzo dobrze oceniam współpracę z firmą Naster a szczególne kompetencje i życzliwość p.Piotra Belowskiego. Zbigniew Ziegler.
    BB

04.01.2023 21:37

Polecam firmę Naster
    Piotr

26.10.2022 14:34

Słuchajcie każdy lubi coś innego. Niektórym pasują wysokie prowizję a niektórym podstawa i niższa prowizja. Mnie życie nauczyło że trawa jest zawsze bardziej zielona tam gdzie nas nie ma. Polecam wysłać swoje CV i dopiero po rozmowie rekrutacyjnej wystawić sobie opinię. W żadnej firmie pieniądze nie lecą z nieba. Trzeba ciężko pracować a efekty przyjdą.
    Przemek

21.05.2022 10:38

Firma pod względem fotowoltaiki to chyba startuje od nowa. Na placu pełno zakurzonych samochodów i chyba sprzedaży to tam dawno nie było. Swoje lata i doświadczenie mam. Uważam że w zakresie fotowoltaiki są firmy znacznie lepsze z większym doświadczeniem. Firma ma mocno pokręcony system rozliczeń a do tego prowizję nie są zbyt wysokie.
    Przemek

10.10.2022 20:11

Firma to w 2010 roku żadenej fotowoltaiki nie sprzedawała. Firma działa faktycznie jako partner PGE w zakresie sprzedaży prądu i gazu. Jeśli chodzi o PV to w zasadzie nowicjusze a dwa nie posiadają swoich ekip monterskich.

11.10.2022 09:08

Naster zarówno współpracuje z PGE, jak i sprzedaje produkty z grupy Odnawialnych Źródeł Energii. Ze względu na różnorodność urządzeń i zasięg sprzedaży ciągle poszerzamy grono montażystów. Nasz dział techniczny czuwa nad każdą realizacją.
    Piotr

03.08.2022 16:14

Pracowałem w firmie Naster rok jako dyrektor sprzedaży na przełomie 2021/2022. Bardzo serdecznie mogę polecić bezpośrednią współpracę z prezesem firmy, bardzo ugodowy i pomocny człowiek. Jeśli chodzi o wynagrodzenie zawsze zgodnie z ustaleniami i na czas. Jeśli szukasz pracy jako pracownik biurowy to jeśli jesteś uczciwy i pracowity to masz stałą i bezpieczną pracę. Jeśli szukasz pracy jako handlowiec musisz sprzedawać bo inaczej stabilnie nie będzie jak to w sprzedaży ???? Polecam pracę w Naster !
    hex-14

23.02.2022 21:13

Jestem od trzech lat klientem firmy Naster. Wybrałam tę firmę z pośród kilku innych ofert. Firma Naster wywiązała się z obietnic złożonych w chwili podpisania umowy. Oczywiście nie wszystko przebiegło idealnie ale na reakcję ze strony firmy nie mogę narzekać. Instalacja przebiegła w miarę sprawnie a serwisanci cierpliwie tłummaczyli wiele rzeczy. Każdy telefon do firmy w trakcie instalacji jak po jej założeniu nie został bez odpowiedzi. Dziękuję zwłaszcza panu odpowiedzialnemu za prawidłowe funkcjonowanie paneli za niemal natychmiastową reację i jasne wyjaśnienia zgłaszanych kwestii. W trakcie procesu załatwiania dofinansowania firma okazała się również bardzo pomocna. Polecam Was znajomym.
    Mark

28.11.2021 15:44

Ilu doradców pracuje dla Nestera w listopadzie 2021 i jaka jest struktura sprzedażowe, tzn podział terytorialny ?

28.11.2021 15:50

W Naster pracuje ok 40 doradców. posiadamy doradców dedykowanych do Energii oraz do Fotowoltaiki. Struktura obejmuje Polskę południową i środkową. Nie mamy wykluczeń terytorialnych, każdy może działać na dowolnym terenie.
    Kwalka

07.11.2021 11:25

Witam wszystkich ! Czy prostuje się ktoś jakimi autami jeździ kadra kierownicza w firmie NASTER? Bardzo dziękuje za odpowiedz

07.11.2021 16:45

Kierownicy, RKS jeżdżą Hyundai Kona.

09.10.2021 11:59

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w NASTER?

18.10.2021 12:51

W zależności od stanowiska są różne poziomy wynagrodzeń. Przy stanowiskach etatowych wynagrodzone jest dostosowane do kompetencji wymaganych na danym stanowisku, natomiast przy pracy jako przedstawiciel handlowcy w sprzedaży energii jest system prowizyjny. Przedstawiciel handlowy w branży OZE ma możliwość współpracy na warunkach podstawa + prowizja oraz na samej prowizji, jednak jak to zawsze bywa w sprzedaży, najlepsze pieniądze zarabia się na warunkach prowizyjnych :)
    Sebastian

16.09.2021 09:01

Prądowo ogarnięcie. w zakresie fotowoltaiki (usunięte przez administratora). bajki opowiadają o dofinansowaniach. każdy wie że. budżet się skoczył. (usunięte przez administratora) S.
    Niezdecydowana

10.07.2021 12:48

Witam, Na stronie pracuj.pl obecnie jest oferta na stanowisko "Młodszy specjalista ds. rozliczeń". W jakich godzinach jest możliwość pracy?Czy na tym stanowisku są perspektywy rozwoju/awansu? Jakich widełek płacowych można się spodziewać?

20.07.2021 19:27

Czy jest możliwość pracy na 1/2 albo 3/4 etatu w biurze?

20.07.2021 22:39

Niestety nie. Na tym stanowisku wymagana jest praca na pełny etat.

21.03.2021 09:53

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie NASTER? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
    S.S.

21.03.2021 12:37

To zależy od tego czym się zajmujesz. Jeśli jesteś przedstawicielem, to sam sobie ustalasz tryb pracy, w tym wolne, nadgodziny czy 5 minut dla lenistwa. Jesteś sam sobie szefem, a rozliczają Ciebie Twoje wyniki pracy. To jest praca dla wszystkich, chociaż nie dla każdego... Natomiast pracując na etacie podlegasz przepisom Kodeksu pracy - ze wszystkimi konsekwencjami wynikającymi z prawa pracy. Naster to porządna firma, która nie tylko przestrzega praw pracowniczych, ale też oferuje znacznie więcej.
    S.S.

21.06.2021 12:47

Charakterystyki pracy przedstawiciela handlowego są dość dobrze opisane w literaturze z zakresu zarządzania czy psychologii pracy, więc nie będę tu jakoś szczególnie oryginalny, jeśli stwierdzę, że wymaga dużej samodyscypliny, umiejętności zarządzania czasem, prawidłowego ustalania priorytetów i takie tam. Kładę jednak nacisk na samodzielność, jakiej od handlowca oczekuje każdy (!!!) pracodawca. Należy ją połączyć z tzw. kompetencjami miękkimi, w których skład wchodzi m.in. ogólna umiejętność sprzedawania. Naster sprzedaje prąd i OZE. Oba produkty są zasadniczo różne. W moim przekonaniu z prądem sobie raczej nie poradzisz, jeśli nie masz doświadczenia w branży. Natomiast OZE jest produktem bardzo popularnym. Jest to nie tyle produkt, co koszyk produktów w którego skład wchodzi nie tylko fotowoltaika. Jest to bardzo atrakcyjny rynek z ogromną przyszłością, zaś Naster świetnie szkoli i przygotowuje swoich handlowców do takiej pracy, dając im przy tym solidne wsparcie. A wracając do meritum: praca przedstawiciela handlowego wymaga wewnętrznych predyspozycji od osoby ją wykonującej.
    Ciekawy

16.02.2021 13:12

Witam, oferta pracy "Autoryzowany Przedstawiciel Handlowy (Fotowoltaika)" znajdująca się na pracuj.pl dotyczy województwa dolnośląskiego, natomiast biura firmy znajdują się w Bielsku-Białej. Jak zatem miałaby wyglądać praca dla osoby na co dzień mieszkającej we Wrocławiu?

17.02.2021 09:19

Praca "Autoryzowanego Przedstawiciela Handlowego" jest pracą w terenie. Siedziba Firmy, tak naprawdę w tej pracy nie ma znaczenia. Kontakt z Firmą jest zdalny i ograniczony do spotkań szkoleniowych. Trener dojeżdża na spotkania do klientów organizowane w okolicach swojego terytorialnego obszaru działa.
    Paulina

08.02.2021 14:33

Czy jest możliwość pracy na zasadzie konsultant telefoniczny call center ? Jeśli tak to jak wyglądają zasady i gdzie można kandydaturę zgłosić ?

12.02.2021 07:07

Jeżeli jest Pani zainteresowana ofertą, to bardzo proszę o wysyłkę CV na maila : [email protected] z informacją w treści, że to w nawiążaniu do korespondencji z Go Work.

12.02.2021 07:08

Jeżeli jest Pani zainteresowana ofertą, to bardzo proszę o wysyłkę CV na maila : [email protected] z informacją w treści, że to w nawiązaniu do korespondencji z Go Work.
    Katarzyna

13.01.2021 20:35

Specjalista ds weryfikacji umów- Czy ktoś się orientuje na czym polega dokładnie praca? Jakiego rzędu zarobki? Czy warto.

14.01.2021 14:06

Jest to praca biurowa, polegająca na weryfikacji umów pobieranych od handlowców. Jeśli chodzi czy warto- to tak oczywiście, że warto. Praca w świetnej atmosferze, nowoczesnej firmie i w dogodnych warunkach. Praca na pełny etat. Wynagrodzenie zdecydowanie ponad minimalną krajową.

30.11.2020 10:19

Jaka umowa obowiązuje w NASTER podczas okresu próbnego?

13.01.2021 08:58

w biurze umowa na pracę na 3 miesiące, natomiast w sprzedaży nie mamy okresu próbnego- jest umowa zlecenie lub B2B na czas nieokreślony
    Damian

10.09.2020 11:30

Współpracuje już od x lat i mogę powiedzieć dużo dobrego ale przede wszystkim, solidny płatnik. Pieniądze zawsze na czas i bez kombinacji. Atmosfera w jak najbardziej w porządku.
    Klaudia

10.09.2020 08:42

Wypłata na czas, miła atmosfera w pracy , obowiązki zgodne z jego zakresem.
    Aplikować?

09.04.2020 15:54

Dziś w oko wpadło mi ogłoszenie o pracę na stanowisko księgowego. Wie ktoś jaka jest atmosfera w dziale księgowości i z czego wynika zapotrzebowanie na nowego pracownika? Chodzi o jakieś zwolnienia, macierzyńskie czy może rozwój? A może orientuje się ktoś jak wygląda temat finansów, bądź dodatkowych benefitów?

15.04.2020 17:20

atmosfera współpracy ale pracy jest duzo

10.09.2020 08:16

Rekrutacja wynikała z zapotrzebowania w ramach rozwoju Firmy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w NASTER?

Kontakt - NASTER

Montażowa 3 43-300 Bielsko-Biała

21.08.2020 10:26

Jaka jest kultura pracy w NASTER? Obowiązuje typowy dress code?

09.09.2020 14:57

Nie mamy obowiązującego dress code. Styl ubioru jest typowym casual, jednak są dni kiedy strój bardziej zobowiązujący jest pożądany.
    PU

22.07.2020 09:12

Dla mnie firma jest okej, można dobrze zarobić, warunki są bardzo dobre. Podstawą firmy są pracownicy, Kierownik Sprzedaży oraz Właściciel, taką ekipę to życzę każdemu, aby miał przyjemność pracować z takimi profesjonalistami. Ogólnie oceniam bardzo pozytywnie i cieszę się że mogę tutaj pracować.
    Były APH

19.04.2020 01:44

Kiedyś był oddział w Toruniu i pracowało tam kilkanaście osób. Któregoś dnia ślad o nich zaginął. W internecie wyczytałem, że CBŚ tam wpadło. Naprawdę ostrożnie z tą firmą, bo Ci działają niby z PGE ale mało kto ich tam zna. Później pracowałem w ME i tam woleli nie mówić o Naster oraz Espia (usunięte przez administratora) Powiedzieli tylko ze to MLM
    PH

19.04.2020 15:19

Co to za bzdury, oddział został zamknięty bo nie było wystarczającej sprzedaży, nigdy nie było żadnej sytuacji z jakimś CBA skąd takie pomówienia i bzdury? Nie wiemy kto w tym biurze był po nas ale zastanawiam się skąd takie bzdury i pomówienia się ludziom biorą?!
    SS

21.07.2020 14:13

Co za bujda na resorach z tym CBA i takie tam... Tego typu opinie wystawiają albo nieuczciwi konkurenci, albo nieudacznicy, którzy chcą tuszować w ten sposób swoją nieporadność. I jaki "zaginiony ślad"? W Toruniu pracują przedstawiciele PGE Obrót SA, obsługiwani przez Naster. Firma ta (NASTER) jest najlepszym agentem w sieci zewnętrznej PGE Obrót.
    Tadeusz

28.05.2020 18:02

Dzień dobry, jakie są warunki jeśli chodzi o bycie przedstawicielem w firmie. Jak to wygląda w praktyce? Z tego co wiem, nie ma żadnej podstawy, ile umów w miesiącu realnie można podpisać,dopiero zaczynając w branży? Dają auta? Jesteście zadowoleni ze współpracy?
    Nik

28.05.2020 22:30

Skąd pan wie był Pan na rekrutacji? Jest podstawa plus prowizja a najlepsi pracują tylko na prowizji.
    Nik

28.05.2020 22:31

Na podstawie jest samochód paliwo laptop komórka itp

10.05.2020 10:24

Czy w NASTER są paczki/bony świąteczne?

11.05.2020 12:37

Premie świąteczne, chyba nikt juz nie robi paczek.

06.05.2015 19:58

09.03.2020 18:13

Jeżeli tam mówisz to tragiczna musiała być Twoja sprzedaż, firma zatrudnia talko najlepszych i widocznie sie do nich nie zaliczasz. Wynagrodzenia po kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie to standard i średnia.

09.03.2020 18:33

To dlaczego pracuje w tej firmie 30 najlepszych ludzi w kraju i jakoś nie narzekają, pieniądze sa zawsze na czas chyba Pan pracował dla jakiegoś subagenta bo na pewno nie dla naster ? Prosze sie pochwalić to chętnie odpowiem. Jeżeli umowy sa przesuwane to jedynie z powodu ze jakieś procedury zostały przez handlowca złamane albo cos nie tak jest z umowa i robi to PGE a nie firma, Naster zawsze rozlicza wszystko to co ma do rozliczenia i prosze nie opowiadać banialuk a jezeli tak było u subagneta to prosze napisać na maila na stronie i to zweryfikujemy. Wiem ze tej oponie nie mogl napisać żaden z handlowców Naster wiec kim Pan jest ?

21.06.2018 09:41

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w NASTER. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.

09.03.2020 18:04

To zależy od handlowca a nie samej, firmy, jedni zarabiają 5 zer inni jak im sie pracować nie chce wyjdą na minimum. To jest praca w sprzedaży, wszystko zależy od Twoich efektów ale każdy ma mozliwosc zarabiać naprawdę duze pieniądze jak i tez zarobić ledwo na zus. Sa za to szkolenia, klienci, materiały i narzędzia i dobra prowizja i naprawdę dobre uczciwe traktowanie wiec to zależy od Ciebie co z tym zrobisz.

09.03.2020 18:25

To zleży, pracownik w 2020 (CC) od 3,5 -15 tys netto bo sa duze premie i jak jest dobry czas to mozna dobrze zarobić. Handlowcy maja prowizje i to sie waha koło liczb pięciocyfrowych ale mogą byc takie miesiące ze nie idzie i wyjdą piątkę co przy własnej działalności jest lipą ale w następnym miesiącu jest np 40 tys i mozna sie odkuć. Generalnie sprzedaż zarabia bardzo duzo ale jak ktos dobrze i ciężko pracuje i nie każdy sie tak naprawdę nadaje.

24.01.2020 11:54

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie NASTER? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?
    Manager

09.03.2020 18:17

W wigilie nikt nie pracuje. Dzień przed wigilia firma organizuje spotkanie dla całej firmy, potem jest wolne do 7 stycznia. Czasem BO musi nadgonić zaległości po świętach ale to tez nie jest regułą i przychodzą jak chcą a nie ze musza.
    ph branża mobile

20.04.2015 09:15

nawet 3000 zł!!masakra, chyba nie wiecie jakie prowizje "wyciągają" ze sporzdaży w innych branżach... chyba że mowa tu o pracownikach call center
    Pracownik Naster

07.05.2015 21:39

Człowieku, mylisz stanowiska, tutaj wiekszośc osób wypowiadających się prcowąła w firmie w telemerketingu i znajdz mi firme ktora placi po 3 tys w tele ? Aph zarabiają wielokrotnie wiecej ale oczywiście maja znaczenie większe koszty i oprócz wysokiej prowizji maja podstawy, wsparcie, samochody, i szkolenia czego wiekszosc firm w tym kraju i tej branży nie zapewnia.
    CC

09.03.2020 18:14

Tak CC a zresztą i to tez sie zmieniło bo poniżej piątki sie nie schodzi.

11.07.2017 13:07

09.03.2020 18:09

Prosze Pania, nie ma takiej możliwości . To chyba Pani pracowała nie u nas. Co więcej sprawę na pewno oddamy na policje żeby ustalili Pani tożsamość bo musi byc odpowiedzialność za oszczerstwa bo łatwo jest kogoś oskarżać a Pani pewnie nawet u nas nie pracowała tylko jest trolem konkurencji. Nigdy w Naster nie było sytuacji żeby komuś kto sie nalezy wynagrodzenie żeby go nie otrzymał.

08.10.2019 11:04

Jakie narzędzia pracy zapewnia NASTER? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

09.03.2020 18:01

Tak, udostępniają wszelkie narzędzia, samochód kartę paliwową i laptop oraz komórkę . Samochód mozna używać prywatnie ale wtedy firma liczy 40 gr za km co jest kwota żenującą niską wiec nie opłaca sie posiadanie własnego samochodu jak sie policzy leasing, naprawy i ubezpieczenie i jeszcze paliwo.
    FH

25.10.2019 21:42

Czy ta firma wgl jeszcze działa? Bo słyszałam, ze juz nie....Jakies problemy z prawem czy cos. Dajcie znac bo juz zgłupiałem. Chciałem aplikowac.

09.03.2020 17:59

Firma, nigdy nie miała problemów z prawem i działa od 2010 bez przerw. Nie wiem skąd takie informacje, moze szerzone przez nasza konkurencje. pozdrawiam

22.01.2020 17:00

09.03.2020 17:58

Dobrze Pani wie ze to Pani oskarżała bezpodstawnie osoby w firmie o rzeczy których nie zrobiły i gdy zabrała sie za to nasza kancelaria skończyło sie żle. Nie ma to jak wilk w owczej skórze bedzie płakała ze psy go pogoniły z pastwiska. Dobrze wiemy ze sprawa dotyczy TM bardzo prosze liczyć sie ze słowami bo każde IP jest rejestrowane i wszelkie bezpodstawne oskarżenia moga skonczyc sie w sadzie.

22.01.2020 16:09

Byku

22.01.2020 22:11

Nie wiem o czym piszesz, ale zgadzam się z tym gościem z góry... Pracowałem Tam i wszytko było pięknie ładnie aż do rozstania.. Wtedy okazało się kim są naprawdę

09.03.2020 17:53

Prosze to powiedziec naszym handlowcom którzy zarabiają po kilkadziesiąt tysięcy prowizji miesięcznie, jakos nie narzekają, jest telemarketing i spotkania, sa narzedzia do pracy, szkolenia, wycieczki, moze był Pan w innym naster, druga sprawa ze jezeli handlowiec nie pracuje nie sprzedaje a jeździ samochodem, i okłamuje swoja firmę to sie grzecznie rozstajemy, bardzo chętnie podyktuje dalej ale moze zdradzi Pan swoje imie i nazwisko to konkretnie odpowiemy jakie były Pana wyczyny w naszej firmie ?! Widze ze nie ma Pan odwagi podpisać sie pod swoimi słowami choc nic juz Pana z nami nie wiążę wiec takie oszczerstwa sa nic nie warte. Firma zawsze starał sie dbac o swoich pracowników a zazwyczaj z nami sie rozstaja ofermy i (usunięte przez administratora) i zazwyczaj to nie jest miłe bo oferma traci darmowe narzędzia a (usunięte przez administratora) to (usunięte przez administratora) nigdy o byłej firmie sie dobrze nie wypowie.
    Monika

02.08.2019 07:34

Świetna firma. Świetna atmosfera. Pieniądze zawsze na czas. Możliwość awansu. Polecam serdecznie. ????????
    SR

27.04.2017 12:37

Czy ktoś kto pracuje jako Autoryzowany Przedstawiciel Handlowy PGE Obrót S.A w firmie Naster mógłby się wypowiedzieć na temat warunków zatrudnienia - zakres obowiązków, wynagrodzenie, szkolenia. Czy jest możliwość pracy w oparciu na umowę o prace bez konieczności zakładania własnej działalności?
    Ambitny

10.06.2017 02:42

Nikt przy zdrowych zmysłach i zarobkach powyzej 100k/rok nie zdecyduje sie na zatrudnienie inne niz wlasna dzialalnosc. Jezeli chcesz zarabiac mniej to daj sobie spokoj bo to nie twoje progi i nie twoja bajka.
    sara

01.08.2016 11:41

Autoryzowany przedstawiciel handlowy PGE Obrót S.A jest potrezbny na teraz, ale biora tylko ludzi, którzy naparwde już mają spore doświadczenie z tego co wiem.
    Kb

19.02.2016 13:51

Witam. Pracowalam na telefonie 2 miesiące. Unikalam takiej pracy ze wzgledu na przekonanie, ze nie da sie zarobic, ze ciezko itd. W nasterze po 1 jest swietne wsparcie od przełożonych - pani Marzenki i od Ani, podpowiadają, chwala, nigdy nie krytykuja. Traktuja czlowieka jak rownego sobie. Swietny system motywacyjny, co tydzien jakies fajne nagrody za najwiecej um spotkan. Dziewczyny ok 10 osob rowniez miłe, zawsze pomoga a nawet i przejma rozmowe jak ktos ma problem. Zwolnilam sie ponieważ chce sie rozwijac a ze kocham bezpośredni kontakt z ludzmi to praca na telefonie zwyczajnie nie dawala mi 100% satysfakcji. Z czystym sumieniem polecam kazdemu ta firme. I pozdrawiam. Klaudia :)

09.10.2015 13:58

Firma rzetelna i dbająca o pracowników! Mega polecam !! :))
    byly pracownik

27.08.2015 11:32

pracowałam w nasterze ok 2 tyg, niestety podjelam decyzje o rezygnacji gdyz mi nie szlo, jednak jesli ktos ma dar do umawiania spotkan to naprawde warto aplikowac do tej firmy. Umowa zlecenie z mozliwoscia przejscia na umowe o prace , stawka ktora podnosi sie co 3 mies. , rozbudowany system socjalny - przy umowie zlecenie tygodniowy urlop platny!! premie motywujace, spotkania integracyjne. Widac inwestycje w pracownika i to ze sie go szanuje. Porzadna i powazna firma. Polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o NASTER