*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.
Cerber
10.06.2026 12:52
Mam szanse na prace na magazynie? Jak tak to chetnie rozeznam sie w kasie bo szukam czegos lepszego niz mam teraz
Nikt
27.09.2019 21:10
Jak wam się ludzie chce wypisywać takie idiotyzmy na tym profilu sami nieszczesliwi tylko ciekawe jakby was w niektórych przypadkach jago nie przyjęło to dla niejednego bieda z nędza tylko szkoda również ze ludzie nie piszą jaką macie frekwencję w innym zakładzie by to nie przeszło i myślę że się kiedyś zakład weźmie i od razu zmieni się opinia o zakładzie a poza tym niektórzy bez wykształcenia chcieliby zarobić a nie narobić się nie ma tak dobrze jeszcze w Polsce
Boska sprawiedliwość
01.02.2026 16:22
A tobie się chce czytać te „idiotyzmy”? A ludziom chce się je pisać.
Bo kiedy w pracy zamiast szacunku jest pogarda, kiedy zamiast rozmowy są krzyki i groźby, to nic dziwnego, że szukają miejsca, gdzie mogą być usłyszani.
To nie strona dla „nieszczęśliwych”. To jedyne miejsce, gdzie można powiedzieć prawdę — bez cenzury i bez strachu.
To nie są żadne żale z nudów.
To głosy ludzi, którym pęka serce od stresu, przemilczeń i traktowania jak narzędzie do zajechania.
Gdyby było dobrze – nikt by nie pisał.
A „brak wykształcenia”?
Znajdź sobie lepszy tekst.
Bo są ludzie z dyplomami i brakiem kultury. I są tacy bez papierka, ale z kręgosłupem moralnym twardszym niż beton.
Człowieczeństwa się nie mierzy tytułem.
Ani tym bardziej pogardą.
Gadanie o „nierobach” to stara śpiewka tych, którzy nie potrafią spojrzeć ludziom w oczy, tylko wolą oceniać zza biurka.
Może warto się zastanowić, skąd się bierze ta frekwencja, te rotacje, te napięcia?
Bo nie każdy chce się zarobić na śmierć za najniższą krajową.
Nie każdy chce znosić wieczne fochy, wrzaski i ustawianie ludzi do pionu.
Ten profil istnieje po to, by się odezwać wtedy, gdy kazano milczeć.
I dobrze, że ludzie piszą. Będą pisać dalej. Bo nawet najcichsi w końcu mają dość.
A ci, co mają nos wyżej niż sumienie – niech wiedzą jedno:
Czasy się zmieniają.
Nowy dyrektor. Nowy kierownik. Nowe oczy, które patrzą obiektywnie.
I nawet brygadzistki, które dziś czują się nietykalne i traktują ludzi jak zło konieczne — też będą musiały kiedyś spojrzeć w lustro.
Maski spadają. A sprawiedliwość ma długi oddech. Nikt długo nie pisał już na tej platformie to trafi się jakiś buc co psuje dzień i robi góxno burze . Zajmij się czymś pożytecznym może a nie czytać idiotyzmy.
ten Wasz pożal się Boże szefuniu chyba chce się doigrać, zrobimy mu ogólnopolski bojkot tych gównianych kosmetyków które tam z tandety produkuje i w miesiąc będzie po nim, zaczynamy od tych badziewnych pianek do golenie które robi dla Tesco, takiej tandety dawno nie widziałem, tym się można golić ale po uszach chyba buahahahaha potem pójdą te tandetne wody po goleniu produkcji Jago pro które leżakują w Tesco latami i kurz się na nich zbiera a cuchną tak, że można by słonia samym zapachem zabić hehe
Gość
26.09.2019 15:54
Ten kolega ktory pisze takie opinie przestał pracować w tej firmie ponieważ porzucił prace. Chodził w kratkę do pracy a teraz z zemsty opisuje najgorsze co moze byc
Gosia ta z produkcji
03.02.2012 14:39
Szef mi odebrał 120 zł z wypłaty--ale sie ciesze--fajowo--zawsze marzyłam być gnębiona.
Uwielbiam ten [usunięte przez moderatora]
Zostaw merytoryczną opinię o Jago-pro