Stalbet sp. zo.o. Gdańsk
3 24 6 1

Opinie o Stalbet sp. zo.o. Gdańsk

Joanna

@Pedro ma rację. Dość mało wpisów w tym wątku. Może moglibyście się z nami podzielić informacjami, co aktualnie dzieje się w Stalbet Gdańsk? W Waszych postach pojawiły się wzmianki, że firma się przekształca, że sprzedała cały sprzęt? Z tego co sprawdziłam aktualny wpis w Stalbet Gdańsk w KRS stanowi, że firma została wpisana do KRS w lipcu 2017, wasze posty w tym wątku są również starsze. Czy to oznacza, że firma się przekształciła/połączyła z inną? Podpowiedzcie, proszę czy to nie jest ta sama firma co tu https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1014529 ? @Były pracownik, to co piszesz jest niepokojące. Proszę wróć do nas z informacją zwrotną jak zakończyła się Twoja sprawa.

Pedro

Czy jest tak dobrze, że nie ma chętnego do napisania kilku zdań?

Pracownik z Gdańska

Pan Adam Nowak to jest najlepszy człowiek. Zawsze wszystko jest na czas. Zawsze nas wspiera moralnie i duchowo. Nie wolno go tak oczerniać. Jest bardzo kochany. U niego praca jest czymś wspaniałym. Jest miło i przyjemnie w pracy jest świetna atmosfera mimo że jest -15 mrozu. Jest to człowiek interesu. Jego to tylko nosoć na rekach. Zaliczki zawsze są. Nie wielkie ale są. Zamawia nam świetne obiady z najlepszych restauracji. Ziemnaczki sztuk 3 suróweczka ześwieżej kapustki. Kurczaczek raz w tygodniu Rybka w piątek. A na codzień dszynka krojona podpieczona. Mielony świetny wszyscy go oczekują. Wyszukuje nam zawsze świetne pensjony. Apartamenty wręcz. Każdy ma swój pokój z łazienką i przestronną kuchnią. Dostaliśmy świetne paczki na święta dla rodzin a zwłaszcza dla dzieci. We wrześniu jak co roku dofinansowuje szkolnictwo swoich pracowników. Sam sobie od ust odejmie a komuś da. Umowy na stałe nieczego sobie najwyższe składki jakie może opłacić. 3 dni urlopu płatnego miesięcznie. Zatrudnia także cudzoziemców. Sam po nich jedzie własnym autem oraz ich odwozi co weekend do gruzjii czy ukrainy. Nie wiem jak to jest z czarnoskórymi. A na zakończenie Te komentaże obrażające naszego Adasia są bezpodstawne. Jest to niemożliwe. On jest taki kochany. ps każdy w pensjonie ma swoja lodówke. Zimne piwo po pracy. Raz na dwa tygodnie basen i wyjazdy integracyjne podobnie jak w w filmie wyjazd integracyjny. Trzeba oczywiście ciężko pracować. W pracy jest tak cięzko żę nie ma kiedy taczki załadować dlatego że jej nie ma. Bo nie pracujemy taczkaą. Nie jest to żadna firma weest. Co dwa miesiące mamy sauny. Wypłata zawsze jest: Pokaźna. Solidna Dużą i na czas. Proszę mi mojego szefa nie obrażać!!!

Maniek
@Pracownik z Gdańska 11.01.2016 21:49

Stalbet coś podobnie jak firma Krzak, krzak się wyrwie i będzie po firmie

Xm
@Pracownik z Gdańska 11.01.2016 21:49

A to pisał kto ?:))) adam Nowak, Grzegorz Nowak , Michał Navus , Ewelina H. czy inna życzliwa duszyczka ? ;)))))

Feliks

Czy jest powód, że przestaliście zaglądać na forum?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w Stalbet sp. zo.o. Gdańsk?

Byly pracownik

Witam wszystkich oszokanych przez firme stalbet gdansk Firma jest mi dluzna 45 tys zl mam wyrok z sadu pracy komornik prowadzi egzekucjie ale bezkutecznie bo oni nie maja nic puste konta caly sprzet sprzedali Mysle ze mozna bylo by zlozyc zawiadomienie do prokuratury za te oszostwa co robi ta firma moj mail robertmilewski@wp.pl czym wiecej oszokanych tym lepiej

kierowca
@Byly pracownik 24.01.2018 17:38

wniosek jest złożona w sądzie w Częstochowie, sprawa opisana przez gazete wyborczą, podobno prokuratura też ma się tym zająć.

anonymous
@Byly pracownik 24.01.2018 17:38

Wpisz swoją odpowiedź Ja też jestem oszukany przez tą złodziejską firmę na 8tys zł czekam na rozprawę koniec marca

Lolek

Czy prawdą jest to co piszecie? Miałem aplikować.

były pracownik firmy Stalbet

firma Stalbet Gdańsk budowa to przekształcenie z firmy Stalbet Gdańsk.Firma ta jest firmą nierzetelna,jest firmą oszustów i (usunięte przez administratora) .Wiem bo pracowałem od początku do końca ,firma została wyrzucona z odcinka a1 Częstochowa za brak pieniędzy, dla wypłat dla pracowników ,oraz za nie odpowiednie wykonywanie prac na budowie .TA firma powinna nazywac się firmą balango lubili spędzac czas na rozrywkach tzw agencjach towarzystkich .Obecnie firma pracuje na budowie drogi S 5 Białe Błota Szubin .Po wyrzuceniu z częstochowy firma szuka frajerów do nowej pracy na wszystkie stanowiska iz nie znajdą dla siebie porządnych uczciwych doświadczonych sumiennych operatorów.Firma nie wypłaciła zaległych do pory wypłat .Zgadzam sie z opinia z 13.07.2015 BANIE.Nie rozpisując sie zgadzam się z negatywnymi wszystkimi opiniami. Współczujje rodzinie ,żoną , ze maja ""uczciwych """ mężów.Jeżeli ktoś by chciał zatrudnic sie do tej firmy to wyjdzie na tej pracy jak zabłocki na mydle pracowac lecz nie zobacza pieniedzy .współczuje głównim wykonawca firmie PIZZAROTTI&C.S.P.Agdyż wybrali nie rzetelna firmę.

anonymous

bo

Józek

Miałem zamiar starać się o pracę w firmie ale trochę zatrzymały mnie opinie na forum. Czy ktoś może dodać cos w temacie? Może to zwykłe narzekanie?

kierowca
@Józek 06.11.2017 09:18

kolego nie ma sensu chyba że umówisz się na wypłatę co tydzień, myślę że to będzie rozsądne rozwiązanie :)

kubaczest

teraz wywalili ich z budowy A1 pod Częstochową - ponoć zalegali ludziom z wypłatą po 3 miesiące - ktoś coś wie?

kierowca
@kubaczest 28.10.2017 19:22

to prawda, nie ma wypłat za 3 miesiące a firma wyniosła się z Częstochowy

Ja
@kierowca 29.10.2017 22:06

a teraz na S5 podBydgoszczą szukają ludzi.

Joanna

Pracujesz w Stalbet? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

irek

Zastanawiam się tylko ile w tym było ironii @pracownik a ile prawdy?

Obecny pracownik

Nie wiem co mają na celu wpisy oczerniające Stalbet. Ja pracuję w tej firmie i jeżeli nic się nie zmieni, to nie zamienię tej firmy nawet na pracę za granicą. Wypłata zawsze na czas, stawki godzinowe są OK, a w akordzie nawet bardzo dobre. Ale wiadomo, że zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony.

Wierny były Pracownik

Jeden z szefów Kierowników Adam Nowak Firmy Stalbet z Prezesem Kazimierzem Nowakiem Jego Tatusiem. Traktuje Pracowników jak psów. Zmusza ich do pracy pod groźbą nie wypłacenia Pieniędzy. Pogania Pod groźbą obcięcia wypłaty. Zatrudnia na Czarno. Swoje głupie odzywki do pracowników może kierować do swojej rodziny, a nie do ciężko pracujących ludzi. Nakazuje pracownikom PRACY W NIEDZIELE!!! TO do swojej ŻONY NIECH POWIE!!!! Może i ONA nie musi KASY W BRÓD, aż smród z wykorzystywania biednych pracowników !! Ale TAK SIE ADAŚ NIE ROBI!!!!!

bezet

w sumie powiem wam, ze czytają te komentarze stwierdzam, iż za dużo dopalaczy jest spożywane przez polskie społeczeństwo !!! bezel

Maniek
@bezet 27.08.2015 00:52

Przestań sam dopalacze napierdzielasz chyba razem z tą bandą nierobów stalbetowskich biznesmenów w podartych butach...

Jarek

Ma ktoś może telefon do prezesa Kazimierza Nowaka?? muszę się z nim skontaktować.

BANIE

Chodzi o firmę Stalbet sp. zo.o. Gdańsk z Prezesem Kazimierz Nowak. Pozdrawiają byli pracownicy pracujący na czarno i NIeletni:)

Banie

Witam Cóż mogę o tej firmie powiedzieć. Na pewno nic dobrego. Syf kif i mogiła. Pan Adamn Nowak i I Pan Jacek Adamowicz i reszta bandy z kontrabanty ala szefowie ala wielkiej firmy STALBET (FIRMA WEST KAŻDY KRADNIE JESZCZE JEST) Jeżdżą sobie do Agencji towarzyskiej a nie mają Pieniędzy dla pracowników. Zatrudniają gimnazjalistów na czarno. Sam osobiście zostałem oszukany i wyzwany od ku..... od dziw.. itp STAWKA TO NIBY 10 zł a tak naprawde 8zł w sześciu ratach. A jeżdżą samochodami po 150 tyś zł. Jeden i drugi ćpają koke. Mają białe pod nosem jak tylko wjadą na budowę. Zmuszaja ludzi do prac w niedziele i po 32 godziny bo terminy betonowania. Zmuszają pracowników do se... analnego i nie tylko (Mówimy o chłopcach z gimnazjum). Chcą zwiedzać anal .....

Jacek

Olek daj na prv tremeco@wp.pl

Olek

Wie ktos czy Stalbet buduje cos w kraju? Ten z prezesem Navus Wysockim. Szukam kontaktu z gosciem;)

były pracownik

Raczej nie chodzi o Stalbet z prezesem Wysockim, z tego co wiem to firma nie funkcjonuje, cały czas się tylko sądzi o kasę a prezes był ostatnio widziany jak kierował ruchem na jednej z budów pod Lublinem.

Janek

Stalbet to bardzo dobra firma miałem okazję w niej pracować , jeszcze nigdy nie byłem w takiej dobrej firmie . Z płatnościami nie ma i nie było problemów.

zbyszek

Miałem przyjemność pracować u tego pracodawcy jest bardo porządnym szefem .Daleko takie szukać chyba że ktoś myśli o kasie a nie o pracy i póżniej sam sobie robi problemy. A taki ludzi nie brakuje.

olek

Bardzo porządna firma i wypłacalna

Krol
@olek 22.09.2014 16:18

Twoja opinia dotyczy Stalbetu z prezesem Navus Wysocki?

Zostaw opinię o Stalbet sp. zo.o. Gdańsk - gdańska

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stalbet sp. zo.o. Gdańsk