Cała prawda o Kancelarii Prawno-Finansowej Lider z Zielonej Góry i pracy w na stanowisku Pełnomocnika terenowego.
Najpierw jest pięknie ładnie General Manager pięknie omawia pracę i jakie to pieniądze się wielkie zarobi, a tak naprawdę to jest stek kłamstw. Pan[usunięte przez moderatora] to po prostu oszust.Tego faceta powinno się zamknąć za same kłamstwa. Ile on już ludzi nabrał i dalej oszukuje. Ogłoszenia dotyczące pracy pełnomocnika ukazują się co pewien czas albo w biurach pracy, albo w gazetach. Po czym następuje rekrutacja, szkolenie robiące wodę z mózgu i do roboty.( Praca a raczej pseudo praca trwa przeważnie kilka miesięcy po czym są następni do naciągania i następni i tak już kancelaria funkcjonuje kilka lat.)
Drogi czytelniku żeby cokolwiek zarobić to najpierw musisz wyłożyć.
Co wyłożyć? a chociażby własny sprzęt, no i oczywiście pieniądze. Nie wspominając, że przed klientem to TY świecisz swoim nazwiskiem, ale nie łódź się za to Ci nikt nie zapłaci.
Co dalej dalej dokładasz, dokładasz i dokładasz, niszczysz swój samochód, za paliwo Ci nic nie zwrócą pomimo że obiecują, niszczysz swój aparat fotograficzny ,czy chociażby nawigację GPS.
A w zamian co otrzymujesz głupie przygaduszki General Managera jaka to kancelaria ech, ach a jaki to on super ktoś, a w twoim portfelu niestety nic nie przybywa. Co zarobisz to wydajesz na paliwo, czy inne potrzeby w czasie pracy. Pisać można by dużo i naprawdę wiele wymieniać. Przestrzegam przed tym pracodawcą, a i dla osób poszkodowanych w wypadkach również nie polecam tej firmy. Również i klienci potrafią być oszukiwani przez ów kancelarię.
Mam nadzieję, że ktoś w końcu odważy się i otworzy stronę dla ludzi poszkodowanych przez kancelarię prawno-finansową Lider z Zielonej Góry.
Tak ja zostałem oszukany ponieważ włożyłem dużo pracy i zainwestowałem swój sprzęt a w zamian nie otrzymałem nic.
Nawet nie otrzymałem swojej należności za wszystkie umowy które podpisałem.
Zresztą nie jestem pierwszą i na pewno nie ostatnią osobą oszukaną przez kancelarię Prawno-Finansową Lider.