Kancelaria Prawno-Finansowa LIDER

Zielona Góra

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 112 ocen.

Opinie o Kancelaria Prawno-Finansowa LIDER

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Prawno-Finansowa LIDER

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

Ktoś może odpowiedzieć na pytanie @Tytus jaki rodzaj pracy obowiązuje w firmie Kancelaria Prawno-Finansowa LIDER? Myślę, że to może być ważna informacja dla osób, które myślą czy pracować czy też nie.

Tytus
użytkownik zarejestrowany

Myślę, że niesprawiedliwie niektóre osoby oceniły firmę LIDER. Wiadomo jaki rodzaj pracy mają i może nie wszyscy sie w tym odnajdują?

Klaudix

Ja też czekam na odpowiedz

Nowy

Wysłałem CV i czekam na odpowiedź. Wiecie ile to może potrwać?

Nowy

Wysłałem CV i czekam na odpowiedź. Wiecie ile to może potrwać?

Bartek

W dzisiejszych czasach naprawdę ciężko o tak dobrego szefa i szefową w jednej firmie. Każdy po pierwszym tygodniu już doceni, jak świetna atmosfera panuje w tej Firmie. Naprawdę trzeba być trudnym człowiekiem, aby się nie dogadać z takimi ludźmi. Szef zawsze doceni Twoją ciężką pracę. Pracuje tu ponad pół roku i wiem co mówię. Na wynagrodzenie też nie mogę narzekać, a do tego dochodzą jeszcze często premie. Możliwość wyjścia w godzinach pracy po dziecko czy załatwić coś w urzędach jest dużym plusem. Polecam

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

diego, a wiesz jak przedstawiają się warunki współpracy na tym stanowisku?

snap

Tak, szukają pracownika biurowego od zaraz.

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

Firma Kancelaria Prawno-Finansowa LIDER prowadzi rekrutacje na stanowisko Przedstawiciela. Ze szczegółami można zapoznać się w zakładce "Współpraca".

diego
@Patrycja 28.02.2017, 14:45
Firma Kancelaria Prawno-Finansowa LIDER prowadzi rekrutacje na stanowisko Przedstawiciela. Ze szczegółami można zapoznać się w...

Wiem, że szukają na stanowisko Likwidatora szkód komunikacyjnych, praca na etacie w siedzibie firmy - oferta aktualna !!!

Ekonom
użytkownik zarejestrowany

Czy ktoś się orientuje czy Lider poszukuje do pracy ludzi? Lubię taki rodzaj pracy i właśnie szukam czegoś takiego. Będę wdzięczna jeśli dowiem się jeszcze jakie zarobki mogę u nich otrzymać a może coś z bonusami. Czy podpisują umowę o pracę czy zlecenie?

sdcfff
użytkownik zarejestrowany

jest aktulana..szukaja na przyklad przedstawieciela regionalnego w kilku miastach w Polsce poszukuja osób, które nie boją się wytężonej pracy, o wysokiej kulturze osobistej, z empatią i współczuciem dla innych, najchętniej z doświadczeniem w podobnej pracy.

zula

Rekrutacja jest aktualna! Proszę wejść na stronę Kancelarii i skontaktować się z nami. Tutaj nie wyświetlają się Państwa adresy mailowe! 571 206 206 lub praca.kancelaria.lider@gmail.com to kontakt do nas.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

kkkk

Jest aktualna- firma bardzo się rozwija.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

zula

Tak, nadal, prosimy o kontakt.

zula

Potrzebują, przyjmują i zapraszają :)

marika

Orientuje się ktoś czy w Kancelarii Lider potrzebują aktualnie pracowników?

kitka

Rozbawił mnie wpis Mario! Kancelaria Lider serdecznie zaprasza do pracy wszystkich, również niepokornych. Jeden warunek - muszą oni pracować. Z tymi udającymi, że pracują rozstaje się bez względu na ich cechy charakteru :)

beti

Słyszałam, że atmosfera w firmie się polepszyła, może warto się zatrudnić.

Dariusz Przestrzelski

Sprawa mojego wujka prowadzona była przez Lidera przez 2 lata i nie uzyskali nawet 1 zł a konkurencja w 5 miesięcy załatwiła temat. Też pracowałem w liderze który miał uzyskiwać 100 tys zł za śmierć rodzica czy dziecka a było ich stać tylko na podpisanie ugody na 35 tys więc różnica w wynagrodzeniu był ogromna a przed klientem trzeba było świecić oczami. Pozdrawiam i nie polecam

Lilijka
@Dariusz Przestrzelski 08.03.2016, 20:17
Sprawa mojego wujka prowadzona była przez Lidera przez 2 lata i nie uzyskali nawet 1 zł a konkurencja w 5 miesięcy załatwiła te...

Pragnę przypomnieć, iż o wysokości zadośćuczynienia za śmierć bliskiej osoby nie decydujesz ani Ty, ani Kancelaria. Składa się na to szereg czynników jak chociażby faktyczne więzi rodzinne, czy rodzina była zżyta ze sobą oraz jak przebiegał proces żałoby. Proponuje przestudiować orzecznictwo sądowe nim zaczniesz się wypowiadać na ten temat.

MAREK
@Dariusz Przestrzelski 08.03.2016, 20:17
Sprawa mojego wujka prowadzona była przez Lidera przez 2 lata i nie uzyskali nawet 1 zł a konkurencja w 5 miesięcy załatwiła te...

Widzę że kolega robi nagonkę na firmę....bo zarzuty wcale się nie trzymają kupy...Sądząc po treści wpisu to dużo w Liderze pewnie nie osiągnąłeś i nigdzie w usługach nie osiągniesz. Do usług i sprzedaży bezpośredniej trzeba mieć szeroką wiedzę dot sprzedaży i psychologii człowieka bo bez tego ciężko będzie osiągnąć sukces. Nie miej mi za złe że tak piszę ale poprostu jedni nadają się do takiej pracy inni do innej, ja robię w życiówce i jest cholernie ciężko...oj ciężko.... odszkodowania to przy życiówce pikuś...Chcę powiązać ubezpieczenia z odszkodowaniami, czy da się? doradźcie...

Kiełbaska

Kto jeszcze nabiera się na te sztuczne "opinie" ?

mala

Wszyscy pouciekali? Nie jest to prawda. Uciekli ci, którzy powinni zrobić to już dawno. I bardzo dobrze, to tak jakby śmieci same się wyniosły. Wszyscy nagle nie lubią pana K.? Ta wypowiedź sugeruje, że wcześniej był ulubieńcem firmy. Nie był. Oj naprawdę nie był :) Od czasu jego odejścia (bo wbrew temu co się tu pisze sam złożył rezygnację, a że szef go nie zatrzymywał to inna sprawa, najwyraźniej miał poważne powody), w firmie inaczej się oddycha. Nareszcie swobodnie. A do całego jazgotu tutaj, szczególnie tych, którzy nie mają o Liderze najmniejszego pojęcia, krótkie podsumowanie. Psy szczekają, karawana idzie dalej.

xyz

Powiem tak- dopiero teraz wpadło świeże powietrze do firmy- wraz z nowymi ludźmi...to była najlepsza decyzja. Usuwanie starego kurzu jeszcze chwilę potrwa, ale żeby iść do przodu trzeba poucinać martwe gałęzie. Teraz wreszcie będą udawać pracę gdzieś indziej- to już ich sprawa.

nowy tu

sluchajcie dobrych ludzi się nie zwalnia, a jak chcą odejść to się ich zatrzymuje lepszą kasą, jeśli ktoś pracował i tam już nie robi to widocznie drogi musiały się rozejść, i po co szukać innych domysłów...W każdej firmie trzeba poprostu pracować a nie cwaniakować, cwaniakowanie się kiedyś niestety kończy... Na tym forum tak jak i na innych wymądrzają się ci co ktego nie rozumieją, normalni pracownicy patrzą na swój kontrakt z firmą bo wg tego dostaje się kasę... ,tj. wg zasług...Wszystkie fora są pełne pieniaczy, dlatego nie są miarodajnym odzwierciedleniem każdej z wypisywanych tu firm...a portale zarabiają na reklamach...i na tym że coś się dzieje..

mario

auta są dla tych co pracują i służą do pracy a nie jeżdżą na ryby, to chyba normalne....tak jest w każdej normalnej firmie... ludzie się przyzwyczaili , że w jednej firmie biorą auto, a pracują dla drugiej....czy to was dziwi???

Domi

Witam, jestem zatrudniona przez Lidera prawie rok, mam za sobą kilka stanowisk pracy i przyznam szczerze, że takiej kultury, poszanowania pracownika, hojności i stwarzania jak najlepszej atmosfery pracy nigdzie nie spotkałam, nawet z opowieści innych. Wiadomo, że trzeba dać z siebie co najlepsze, ale jeśli należy się pochwała to się ją słyszy, a krytyka to jest to konstruktywna opinia, która motywuje :)

doda

(usunięte przez administratora) OOoo wiem o kim mowa. Byl u nas chyba w firmie od stycznia, ale zrezygnowali z niego - tzn z waszego Krzysztofa, nie dali sie nabrac na jego sciemniane zdolnosci i nie wiem co teraz porabia..... Niby ludzie szukaja pracy a jak juz ja maja to nie szanuja... taki z tego wniosek...

ktos

W Liderze pan K. już nie pracuje;-), wiec pewnie szuka nowego jelenia

karpik

Ciekawe którą firmę toksyczny pan K. będzie teraz próbował rozwalić i przy pomocy czyich rąk. To umie najlepiej - żerować na pracy innych.

Kiełbaska

szacun dla Lidera, muszę przyznać że firma robi postępy , zwalniają ludzi nieproduktywnych i nie radzących sobie z pracą. Wynagradzają solidnie pracujących - wreszcie - Lider jeszcze raz szacun...!!!

oonnaa

Z moich obserwacji i odczuć jest ok, polecam!

Mierzej

Witam, jestem pełnomocnikiem w firmie lider od kilku tygodni, przebieg wdrażania w firme był bardzo płynny miałem pomoc z każdej strony od szefa po Panią z recepcji, w 1 dzien przeszedłem pełne szkolenie teoretyczne które trwało 4-5 h w 2 dzien pojechałem w teren z doświadczonym menedżerem i podpisałem dwie sprawy na moje konto 3 dnia zdawałem test u szefa, który był dosyć łatwy i pytał tylko o to co było na szkoleniu. Po zdaniu testu dostałem własny samochód. Byłem na rozmowie także w euco i drb centrum odszkodowań i nikt nie zaoferował samochodu na start ;) polecam LIDERA !!!

roberto

(usunięte przez administratora) Wow dowiedzialem sie ze na stanowisku szkoleniowca nastapily pozytywne zmiany, odszedl toksyczny P. Krzysztof, chyba mozna juz wrocic do firmy... bo praca była całkiem przyjemna tylko się z nim nie mogłem dogadać, pozdrawiam pracownikow Lidera!

Aguśka

Witam. Ja natomiast chciałabym podziękować pani Dorocie za zaangażowanie w moją sprawę i wspaniały kontakt. Jestem w ciągłym kontakcie z panią Dorotką i na bieżąco informowana o postępach. Czekam na pozytywne rozstrzygnięcie mojej sprawy.

Magda

Jestem pracownikiem Kancelarii Lider, po okresie próbnym dostałam umowę na czas określony na 2 lata.Atmosfera w pracy...-genialna, szefostwo...-sympatyczne, sprawiedliwe i konkretne. To co było umówione to dostałam. Auta są do dyspozycji i są to auta nowe i co chwilę dobierane kolejne z salonu ponieważ firma się rozwija.Każdy kto ma ochotę się przekonać jak tu jest to proponuję spróbować a nie czytać wpisy i samemu sobie wyrobić zdanie.Przez ten okres który tu pracuję tylko dochodzą nowe osoby a nikt nie został zwolniony ani się nie zwolnił. Osoby które tu pracują to większość od początku lub od kilku lat wiec o czymś to świadczy.

graszka

w Kancelarii pracuję już ponad rok, więc uważam, że wiem u czym mówię. Naprawdę zasmucają mnie wcześniejsze wpisy wypełnione zjadliwością. Ja tą pracę bardzo sobie cenię. Czuję się doceniana za to co robię. Co więcej atmosfera pracy jest bardzo przyjemna. Wszyscy dobrze się znamy lubimy i szanujemy. Jest to zasługa Szefa, dla którego atmosfera pracy jest najważniejsza. Stara się aby każdy czuł się dobrze i miał swoje miejsce w firmie. Kolejną rzeczą którą sobie cenię jest to, że w firmie naprawdę jest prowadzona polityka prorodzinna. Nie ma problemu z wzięciem wolnego ze względu na chore dziecko, ani z nagłym wyjściem z pracy ponieważ dziecku coś się stało. Szef również jako rodzic doskonale to rozumie. Mogę śmiało powiedzieć, że firma odpowiada na potrzeby swoich pracowników, co jest bardzo istotne. Ja bardzo polecam Kancelarię Lider, gdzie pracownik jest traktowany jak człowiek, a nie maszynka do robienia pieniędzy.

Kiełbaska

Hahahah samochody służbowe dobre Jaja.

natipati1
@Kiełbaska 05.02.2016, 23:45
Hahahah samochody służbowe dobre Jaja.

Jeżeli pracujesz w Kancelarii" Lider" to dobrze wiesz, że pracownicy mają dostępne auta. Po co tak kłamać? Próbujesz wystawić złą opinie szefowi czy boisz się o swoje stanowisko?

K.
@Kiełbaska 05.02.2016, 23:45
Hahahah samochody służbowe dobre Jaja.

Kiełbasko, gwarantuję Ci, że auta są. Nowe. prosto z salonu. Zresztą, nie da się ich nie zauważyć, bo jeżdżą po Polsce odpowiednio oznakowane.

kamel

taaa, w ogłoszeniu tylko

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Zniesmaczona

A jeśli byłe żony przychodzą do pracodawcy po pieniądze na dzieci to już jest sprawa służbowa? Znam szefów Lidera, to naprawdę w porządku ludzie. I trxymam kciuki, żeby im się wiodło.

Zniesmaczona

A skąd pomysł, że wiem o tym od Szefów? Strasznie szybko wyciągasz wnioski. To często nie wychodzi na zdrowie. Nikomu.

anonim

(usunięte przez administratora)

zdzisia
@rumcajs 18.01.2016, 16:51
Szkoda, że nie zrobiłem zrzutów ekranowych ( posty z wczoraj lub dzisiaj rano ), A co do personalnych wycieczek wobec byłego dł...

Rumcajs, a co Cię to interesuje? Raczej nie Twoim problemem powinno być to z jakiej przyczyny pracownik tak długo pracował. Litości, ludzie, nie popadajmy w paranoję.

Peggy
@zdzisia 19.01.2016, 14:51
Rumcajs, a co Cię to interesuje? Raczej nie Twoim problemem powinno być to z jakiej przyczyny pracownik tak długo pracował. Lit...

dlaczego uważasz a niestosowne zainteresowanie :rumcajs tym, jak traktuje się pracowników w firmie ?? To jest forum do wyrażania opinii o pracodawcach i fakt, że ktoś obsmarowuje publicznie byłego pracownika jest dosyć wyraźną przesłanką do omijania takiej firmy szerokim łukiem. Dlaczego ?? A dlatego, że każdy z was pracowników tej firmy pewnie tez ma swoją teczkę w której zbierane są haki ( jak to się wyraził właściciel:"papiery") - jeżeli było to robione w stosunku do jednego pracownika to i na pewno na innych też się takie zbiera. A wyciąga je dopiero jak taki staje się bezużyteczny albo zaczyna "fikać" o jakieś zaległe należności. Tak widzę cała tą przepychankę. Szkoda mi tylko tych którzy tam pracują, są jeszcze nieświadomi w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się wpakowali i jeszcze wypisują pochwały.

natipati

Kadarka aż tak złe masz wspomnienia z Kancelarią? Ja od znajomych słyszałam same plusy i już dzwoniłam w sprawie pracy :) Mam nadzieje, że się uda!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Regenight

Jakie prawnicze początki ?? Przecież to nie jest kancelaria prawnicza tylko pośrednik pomiędzy klientem a adwokatem, coś co kiedyś nazywało się biurem pisania podań. Ludzie bez uprawnień adwokackich czy radcowskich, którzy mają kilka wzorów pism i z nich korzystają pisząc w imieniu klienta ( za sowitą prowizję ) wezwania do zapłaty. W przypadkach w których wezwanie nie daje skutku, muszą wynająć kancelarię adwokacką ( dlatego prowizja za sprawę sądową jest większa ). Ot cała tajemnica takich firm odszkodowawczych, szumnie nazywanych "kancelariami", nad adwokatami mają taka przewagę, że mogą się reklamować.

Kadarka

Właściciel firmy handlował węglem i splajtował ( zadłużył spółkę i sprzedał, dla ciekawych - KRS nr: 0000388882 ), a teraz wielki specjalista od odszkodowań, nic tylko takiemu powierzyć swoje pieniądze albo dla niego pracować :P

siema
@Kadarka 18.01.2016, 10:49
To dodatnie saldo to z KRS wyczytałeś ?? Zdolna z ciebie bestia ;)

ze sprawozdania

natipati
@Kadarka 18.01.2016, 10:49
To dodatnie saldo to z KRS wyczytałeś ?? Zdolna z ciebie bestia ;)

aż tak złe masz wspomnienia z Kancelarią? Ja od znajomych słyszałam same plusy i już dzwoniłam w sprawie pracy :) Mam nadzieje, że się uda!

lilak

Jestem pracownikiem Kancelarii w terenie. Mi się podoba taki sposób pracy i wynagrodzenia!

bonobo

Gfgfgf to niezły bałagan macie w kancelarii jak nawet nie wiesz czy twoja firma prowadzi rekrutacje :p

Krzysztof Barylak

Co do autoryzacji moich wypowiedzi, to chyba przez to nie ma wątpliwości, że przyjmuję pełna odpowiedzialność za swoje wypowiedzi. Nie będę ani zatroskanym rambo, ani serdeczną kiełbaską. Zaś co do ewentualne możliwości mówienia każdemu coś innego, to raczej standard nie mój. I jeśli zatroskany rambo się z tym spotkał, to dokładnie wie w jakim miejscu i w jakich okolicznościach. (A)

Krzysztof Barylak

Witam. A skąd od razu założenie, że było mi tam źle? Jeśli chce ktoś powiedzieć prawdę o kancelarii Lider, to musi mówić złe rzeczy?

Krzysztof Barylak

A skąd założenie że było mi tam źle? Czyżby ktoś z firmy Lider się pyta? Jeśli tak to serdecznie pozdrawiam całą ekipę. -:)

inaa

Kiełbaska pisałam do Ciebie na priv. Mail wrócił...

Kiełbaska

Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania jakie zadacie. kieelbaska@gmail.com

inaa

Kiełbaska ja również chętnie się dowiem czegoś więcej. Prosiłam o kontakt już kogoś z forum ale nie dał znać. Jak się do Ciebie zwrócić na priv?

Zostaw opinię o Kancelaria Prawno-Finansowa LIDER - Zielona Góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Prawno-Finansowa LIDER