DR ZDROWIE

APTEKA INTERNETOWA

DROGERIA

KONTAKT

• Ciechanów
Częstochowa - Dr. Zdrowie S.A.
Marki - Dr. Zdrowie S.A.
Rybnik - Dr. Zdrowie S.A.
Sosnowiec - Dr. Zdrowie S.A.
Wrocław - Dr. Zdrowie S.A.

5. Opinie o DR ZDROWIE S.A.

Opinie o DR ZDROWIE Warszawa

Nie przegap nowości o DR ZDROWIE S.A.!

ktoś

03.03.2017 01:00

Pracuję w tej firmie już jakiś czas zgadzam się z przedmówcą, że z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Choć nie jest żle. Natomiast zauważyłam ze nie szanuje się tu stałych pracowników (usunięte przez administratora). Mam wrażenie , ze wolą zatrudniać nowych za większe pieniądze niż dołożyć starym pracownikom. Budzi to frustracje i niechęć. Zastanawiam się kto ma wpływ na taką politykę firmy?
    Kurkuma

22.11.2019 11:19

Hmm.. dziwne. Mi zarobki całkowicie odpowiadają, jak się człowiek stara to mozna więcej uzyskac. Uważam, że sytuacja mogła byc chwilę napięta, ale Dr Zdrowie to firma dbająca o komfort pracowników, dlatego szybko się ustabilizowała :)
    Pola

28.11.2019 22:34

No tak, z tym to się zgodzę. Niestety. Pytanie czy to sie zmieni? Jak można więcej zaplacić nowemu pracownikowi, niż swojemu stałemu, lojalnemu człowiekowi? Jest jakiś sens..niech ktoś mnie oświeci jeżeli nie rozumiem tej polityki. To akurat żenada.
    Annus

29.10.2019 10:46

Praca jak praca, wymaga duże wiedzy i empatii. Ja lubie pracowac w Dr zdrowie i nie mam na co narzekac
    zdrówko

22.11.2019 15:08

W porównaniu do mojej poprzedniej pracy w innej aptece, tutaj atmosfera jest świetna i chce się pracować. Nie ma żadnych zgrzytów ani nic.
    rutinoscorbin

27.08.2019 10:07

W poprzedniej pracy nie miałam już możliwości rozwoju, więc nie ma co tkwić w jednym miejscu. Trafiłam do dr zdrowie i wiecie co? Czasem trzeba zrobić krok do tyłu by móc znów ruszyć do przodu. Jestem bardzo zadowolona, świetny zespół mi się trafił :)
    Ewelea

21.11.2019 10:07

Miałam podobnie, myślałam już, że będę musiała się przebranżowić.. ale przecież nie chciałam zmarnować lat studiów. Poszłam na ostatni strzał do Dr Zdrowie i jestem mega zadowolona!
    Czikita

19.11.2019 12:36

a ja lubię pracę w Dr Zdrowie, przyjazna atmosfera i ciekawe warunki współpracy
    Natala

22.10.2019 10:30

Ja bym chciała spojrzeć na firmę okiem klienta. Cieszy mnie takie podejście farmaceutów do klientów. Czułam się tragicznie i potrzebowałam czegoś, co szybko postawi mnie na nogi. Pani farmaceutka widać, że znała się na rzeczy, dokładnie opisała mi co jak działa, zapytała o moje objawy, bardzo była zainteresowana i bardzo pomocna. Oby więcej takich farmaceutów.
    Gabi

18.11.2019 12:20

Dokładnie , w Dr zdrowie pracuja przesympatyczne Panie , które służą zawsze dobrą radą.
    Bella

15.11.2019 12:27

A mi się dobrze tutaj pracowało, gdyby nie wyjazd do innego kraju, pewnie realizowałabym się nadal w Aptece Dr Zdrowie. Ale nigdy nie mialam na co narzekać, praca była przyjemna , trudna to fakt- ale po to własnie studiowałam.
    Angella

28.10.2019 10:13

Najlepsza apteka! Zawsze sa miłe, pomocne Panie, które służą dobrą radą. To mi się podoba
    Milena

31.10.2019 09:12

Też lubię zakupy w Dr Zdrowie, bo tam przynajmniej mam pewnosc, że Panie są kompetentne i potrafią dobrze doradzić.
    Basia

26.01.2018 15:52

Pensja może wygórowana nie jest, ale przynajmniej pracę mam stabilną. Nie wiem gdzie szukasz obecnie pracy, ale jeśli w prywatnej aptece, to nie sądze, by udało ci się uzyskać zapłatę za nadgodziny, u tzw. prywaciarzy często praca jest rozliczana tak jak zechce tego właściciel.
    Aureola

30.10.2019 09:28

Dokładnie, a w Dr Zdrowie nie jest tak źle. Wynagrodzenie jest stabilne i zawsze na czas.
    Klienta

01.02.2018 09:38

Najlepsza apteka w jakiej była, kupuję tam leki na cukrzycę i zawsze mogę tam znaleźć co mi potrzeba. Panie które obsługują są bardzo uprzejme i pozdrawiam je serdecznie jeżeli któraś z Was to czyta.
    tara

28.10.2019 18:37

A o której aptece pani pisze?
    Sójka

29.10.2019 10:47

Atrium Targówek Warszawa- tam spotkałam się z przyjaznymi farmaceutkami.
    Cathrine

28.10.2019 10:18

Pracowałam w wielu aptekach, ale w Dr Zdrowie pracuje mi sie najlepiej. Atmosfera przyjazna, i pracodawca wywiązuje się z umowy, zawsze idzie się dogadać. Nie zmienię tej pracy na żadną inna.
    michal

12.09.2019 12:50

Wiele już widziałem bo pracuję nie od dziś i mogę śmiało powiedzieć, że jest to praca dobra prawie dla każdego, nie ważne czy jest się dopiero po studiach czy ma się 10 lat doświadczenia. Wszystko zależy od tego co sobą reprezentujemy i co wnosimy do zespołu.

13.09.2019 13:09

Może i masz trochę racji. Jedno jest pewne, nie ważne ile się już potrafi, faktycznie tego doświadczenia można zdobyć bardzo dużo. Nie jest to zła praca, to śmiało mogę stwierdzić
    Mari

25.10.2019 09:27

dokładnie, najwazniejszy jest zapał do pracy i wiedzą, którą mamy i chcemy poszerzać. Ja bardzo lubię pracę w Dr zdrowie
    Sandra

07.02.2018 16:22

Narzekacie, że to czy tamto, że klienci tacy czy inni. Może spójrzcie się na siebie ? :) Jesteście bez skazy?
    Aśś

24.10.2019 15:34

Zawsze znajdzie sie ktoś, kto będzie narzekać. Ale żadna praca nie hańbi, a w dodatku, gdy uczysz się, studiujesz ten kierunek, to chyba po to, by w tym pracowac. Ja pracuję, bo lubię pracę farmaceutki i dobrze mi sie pracuje w Dr Zdrowie.
    izabella

31.01.2018 10:01

Duże możliwości zdobycia doświadczenia w pracy, więc farmaceutki po studiach (podobnie jak i ja) kiedy tylko pojawia się jakaś nowa oferta ustawiają się w kolejce do pracy.
    ILN

24.10.2019 11:08

Można zdobyć duże doswiadczenie, wiele się nauczyć. Dobrze zarobić i poznac ciekawych ludzi.
    Kasejaa

24.10.2019 15:31

dokładnie i dr zdrowie to dobry pracodawca, wypłaca pieniadze na czas i atmosfera przyjazna

25.09.2019 19:16

Lola

22.10.2019 10:04

Wynagrodzenie kiepskie nie można powiedzieć za dużo o premi można zapomniec bo nie dostałam ani razu odkąd pracowałam spływała równa kwota za prace rozliczanie czego kolwiek to jest patola i można zapomniec o jakich kolwiek premiach itp
    Michał

23.10.2019 15:06

100%prawda
    Zosia

21.10.2019 11:25

Praca wymagająca wykształcenia, a przede wszystkim wiedzy. Cieszę się, że pracuje w firmie, w której liczy się wiedza na temat leków, kazdy musi się na tym znać. Doświadczony personel to zadowolony klient.
    Staś

06.02.2018 13:50

Ludzie w pracy bardzo kontaktowi. Atmosfera w pracy bez zarzutu, warunki socjalne pracy też bardzo dobre. Nie trzeba chodzić na szkolenia, bo doszkolić można się w pracy z innymi pracownikami ucząc się dużo od nich.
    wiola

04.09.2019 14:41

Dokładnie, wszystko zapewnione, premie wpływają. Nie ma możliwości, żeby kto nie miał wszystkich świadczeń, te sprawy sa podopinane na ostatni guzik. Wszystko jak jest w umowie tak jest faktycznie.
    Wiola

18.10.2019 22:16

Premie? Hahahahaha dobre....

10.09.2019 13:29

(usunięte przez administratora) Polityka prorodzinna niestety nie istnieje, czysta kalkulacja. (usunięte przez administratora) Ciekawe co na to zarząd firmy, czy wie w jaki sposób są traktowani ich pracownicy przez osoby zatrudniające ? Czy DR ZDROWIE jest firmą dla ciężarnych? Czy bez obaw można zakładać rodzinę? Ciekawe jakie są Wasze opinie?
    piątek 13

13.09.2019 10:46

To oczywiste, że jeśli to zagraża jej ciąży to nie będzie ryzykować. Ale jest wiele kobiet, które to nadużywają i tu jest problem i to nie tyczy się tylko pracy w aptekach.
    U

18.10.2019 22:13

Naduzywanie to jest wymaganie od ciezarnej pracy i to najczesciej po 12 godzin w zespole bardzo mocno okrojonym bo zwalniają i zostawiają w aptekach minimum. Rozumiem ze koordynatorzy sami dodają te opinie, bo się czytać nie da takich bredni

12.10.2019 10:02

Czy pracownicy Dr. Zdrowie S.A. chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?
    Ana

15.10.2019 09:31

Nie wiem, jak w innych placówkach, ale u nas chętnie chodzimy na integracje. :)
    Pani N.

11.10.2019 15:23

W tej pracy liczy sie przede wszystkim wiedza. Uważam, ze to nie jest praca dla wszystkich, ale dla tych, którzy profesjonalizm stawiaja na pierwszym miejscu- JAK NAJBARDZIEJ. Dobra pensja i przyjazna atmosfera tylko tutaj :)
    Niki

17.09.2019 08:59

Nie mam sie do czego przyczepic. Nie spodziewalam sie zbyt wiele po tej pracy ale pozytywnie mnie zaskoczyla bo zarobki sa okej i duzo sie dzieje, wiec mozna sie sporo nauczyc
    melia

19.09.2019 11:12

Nudy też nie ma, ale ja nie odnalazłabym się w monotonnej pracy. Teraz zaczyna się sezon zachorowań, więc pewnie będzie więcej pracy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DR ZDROWIE?

Darek

02.02.2018 10:36

Jak ktoś chce to może się od innych pracowników bardzo dużo nauczyć, warunek po prostu jest jeden, nie więcej - trzeba chcieć czerpać tą wiedzę, która z czasem procentuje osiąganiem lepszych wyników sprzedażowych i dużo lepszą obsługą klientów
    reasumując

16.09.2019 16:07

Nie ma co się dziwić, że teraz te wyniki sprzedażowe mają takie znaczenie bo własnie na tym polega nasz zarobek. Moim zdaniem to nie jest jakieś naciągane tylko zwykła normalna rzecz z tym, że produkt jest inny i trzeba się na nim znać, mieć ukończone te studia. Teraz wykształcenie i wymaganie wykształcenia wyższego jest już na porządku dziennym w wielu branżach.
    T

16.09.2019 12:01

Praca odpowiedzialna, ale myślę, że ta równowaga między obowiązkami, a korzyściami z pracy jest odpowiednia. Myślę, że wraz z tym jak będzie rósł mój staż będę co raz bardziej zadowolona.
    druga strona

10.09.2019 10:00

Praca w aptece jest wymagająca i tu nie ma co ukrywać. Ale jeśli miałbym oceniać to pod względem pracodawcy czyli dr zdrowie to jestem zadowolona. Wiadomo, że stawka jest uzależniona od wielu czynników i jest kwestią indywidualną, ale w tym temacie jak najbardziej uczciwie.
    recepta na sukces

11.09.2019 11:58

Myślę, że ważne jest podejście do pracy, jak się człowiek źle nastawi tak tez będzie miał. A praca jest naprawdę na tyle dobra, żeby dać jej szansę
    cżłonek zespołu

03.09.2019 11:44

Myślę, że sam zawód to każdy wie jak wygląda, więc może bardziej skupię się na pracodawcy. Są zapewnione premie, czasem jakieś dodatki wpadną. Zmiany i godziny to zależy gdzie się pracuje. Mi trafiła się świetna kierowniczka apteki i chyba wszystkie się bardzo polubiłyśmy. Nie ma problemów z urlopami czy dniem wolnym. Atmosfera bardzo przyjazna.
    florence

06.09.2019 10:49

A jak z tymi zmianami jest? Po ile godzin? Są 12?
    przeciwbólowy

09.09.2019 14:06

Zalezy w jakim punkcie pracujesz, ale zdarzają się. Nie jest to mimo wszystko jakieś kłopotliwe. Ja osobiście lubię te zmiany, bo wtedy jest więcej dni wolnych.
    best team

05.09.2019 13:46

Nigdy nie narzekałam na atmosferę. Trafił mi się bardzo zgrany zespół, aż jestem zdziwiona. Zawsze można liczyć na pomoc i nie ma problemu, żeby ktoś się z kimś zamienił zmianą w grafiku.
    pill

04.09.2019 09:54

Odpowiada mi to miejsce pracy. Doceniam przede wszystkim ludzkie traktowanie, nikt nie stoi nad głową, nie patrzy ciągle na ręce. Nie wiem czy mam szczęście i trafiłam a tak dobry punkt czy w każdym tak jest, ale jeśli tak to nie ma na co narzekać, choć fakt, pracy nie brakuje

Kontakt - DR ZDROWIE S.A.

Kamionkowska 51 03-812 Warszawa

NIP:9520008596

Branża główna: Farmacja i suplementacja

FacebookIconLinkedinIcon
    Tonik

27.07.2018 14:41

Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie. Wszystko źle to może trzeba zmienić firmę?
    mery

30.08.2019 10:14

Przecież tu nie ma co zmieniać tylko trzeba wciąć się do pracy. To oczywiste, że każdy ma swoje plany do wyrobienia i trzeba się czegoś trzymać, nie wiem w czym problem. Ja co miesiąc dostaję ładną sumkę na konto, więc kwestia chęci. Pracuję w aptece w drogerii.
    Klaudia

02.09.2019 11:55

Myślę, że w umowie jest podkreślony zakres obowiązków i ogółem zasady. Nie jest jakaś skomplikowana, według mnie uczciwie
    od czerwca

23.08.2019 11:02

Pracuję od niedawna i jestem zadowolona. Jak to wszędzie bywa opinie są podzielone, ale cieszę się, że mnie nie zniechęciły. Chyba nie mogę narzekać na te warunki, które jak na początek mam całkiem w porządku. Jestem ciekawa jak to będzie dalej. Zespół pozytywny i pomocny :)

26.08.2019 11:34

No bo nie zawsze co ludzie piszą to prawda. Czasem trzeba się samemu przekonać. Ja może mam parę uwag, ale też pracę lubię.
    gosza

29.08.2019 10:26

Dobrze widzieć takie opinie, właśnie zastanawiam się nad zmianą pracy. Lekko mówiąc czuję się przez obecnego pracodawcę oszukiwana, ale to nie jest temat na ten gowork. Liczę, że w dr zdrowie wreszcie będę miała jakąś stabilizację.

08.06.2018 10:27

Możecie opisać aktualną sytuację Dr. Zdrowie S.A.? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.
    Ala

05.08.2019 23:39

Podobnie było w moim przypadku. Po urodzeniu dziecka miałam wrócić do pracy, ale już kogoś zatrudnili na moje miejsce. Wcześniej byłam zapewniana że stanowisko bedzie na mnie czekało...
    monika

21.08.2019 09:03

Dziwna sytuacja. Ja wróciłam z macierzyńskiego pół roku temu. Też ciężko było mi wrócić do pracy, ale nie było możliwości, żeby stanowisko na mnie nie czekało. Szczerze wydaje mi się to mało wiarygodne. Na moje miejsce była zatrudniona osoba na zastępstwo.

30.11.2018 02:59

Pracownik apteki na śląsku Częstochowa. Początkowo wydawało się, że w aptece panuje miła atmosfera, jednak po czasie okazało się jaka jest prawda. (usunięte przez administratora) W drodze do pracy zastanawiam się co dzisiaj zrobię nie tak jak trzeba. To nie miejsce dla ambitnych osób, wykonuje się tu niezbędne minimum.
    Andrzej K

24.11.2018 17:09

Mogę napisać opinię w oparciu o moje dzisiejsze doświadczenie. Zrobiłem zakupy w Aptece dr Zdrowie w sklepie Auchan na warszawskim Ursynowie. Kupiłem tylko dwie pozycje 2 opakowania probiotyku Multilac oraz maść Alantan. Za te skromne zakupy zapłaciłem prawie 44 zł. Wydawało mi się drogo ale po analizie w domu tych cen okazało się że zapłaciłem prawie dwa razy tyle co w każdej innej aptece bym zapłacił. Sprawdziłem w Ziko oraz Miro. Ceny o połowę niższe. Mogę tylko napisać - omijajcie tę aptekę szerokim łukiem bo ceny mają z sufitu. Oczywiście mam dowód w postaci paragonu. Cena za probiotyk to 16,99 zł a za Alantan 9,99 zł, w innych aptekach ok 8 zł i 5 zł.
    Były zadowolony pracownik

19.06.2018 12:51

Zdecydowałam się dodać opinie ponieważ niektóre wydają się mocno niesprawiedliwe i bardzo krzywdzące, a przede wszystkim w mojej ocenie nieprawdziwe. Pracowałam w firmie kilkanaście lat więc śmiało mogę powiedzieć, że długi czas. Przez wszystkie te lata nie spotkało mnie nic nie przyjemnego zarówno ze strony Zarządu firmy jak również kolegów i koleżanek. Kiedy była zatrudniana nowa osoba zawsze "stara" załoga starała się ją wesprzeć i jak najlepiej wdrożyć w zakres obowiązków. Nie wiem jak można pisać takie bzdury o osobach, pracujących w firmie, że na niczym się nie znają i robią błędy!!! Naprawdę trzeba się najpierw zastanowić nad sobą i tym co się wypisuje, a może to jest cena za oddaną życzliwość i pomoc dla osób nowo zatrudnianych, które niestety po czasie nie potrafią tego docenić !? Ja ze swojej strony pracę w firmie wspominam bardzo miło a decyzja o zmianie pracy była jedną z najtrudniejszych w moim życiu więc zanim ktoś napiszę tak krzywdzącą opinie nie tylko o firmie, Prezesie ale również o osobach z którymi na co dzień się pracowało i do których się uśmiechało, może najpierw przemyśli sprawę. Jeszcze tak dla osób, które twierdzą, że firma nie jest rodzinna -ja podczas swojej pracy wyszłam za mąż i urodziłam dziecko i nikt mnie zwolnił !!!
    Mia

08.06.2018 10:39

Miałam nie dodawać opinii na temat tej firmy ale jednak po dłuższym namyśle stwierdziłam, że nic mi nie zaszkodzi a może komuś pomoże to w podjęciu dobrej decyzji. Pracowałam w biurze w Dr Zdrowie długi okres czasu, wykonując wszystkie powierzone mi czynności, robiąc zazwyczaj więcej niż do mnie należało. Ale niestety nikt tego nie doceniał, każdy traktował jak popychadło i korzystał z mojego "dobrego serca" ile wlezie. Przez 3 pierwsze miesiące, podczas okresu próbnego nic nie wskazywało na to, że w tej firmie dzieją się takie cyrki, wszystko niby ładnie i pięknie , niby była możliwość rozwoju, podwyżki itd. a niestety prawda była zupełnie inna. Po okresie próbnym pojawiła się możliwość zmiany stanowiska na zastępstwo, oczywiście z racji moich studiów miałam możliwość jego objęcia. Niby wszystko było już załatwione, zaczęłam przygotowywać się do zmiany stanowiska, przypominać sobie rzeczy, które miałam na studiach, aby jak najlepiej zacząć, dostałam również materiały, aby się podszkolić. Po czym po jakiś 2 tygodniach nagle pojawia się w pracy nowa osoba, które zajęła obiecane mi stanowisko. Niezbyt fair jak dla mnie, tym bardziej, że nikt mnie nie poinformował o zmianie swojej decyzji ani dlaczego tak sprawy się potoczyły. Potem były tylko głupie uśmieszki i nic więcej. Poczułam się bardzo dotknięta ale cóż, co to kogo obchodziło, praktycznie każdy w biurze uważa się za lepszego od innych , a już szczególnie od tych zajmujących "niższe" szczeble. Po jakimś czasie znów była możliwość zmiany stanowiska, rozwoju i poszerzenia swojej wiedzy ( na czym bardzo mi zależało) , miało znów wszystko być załatwione, miałam być posłana na kurs i co ? I znów powtórka z rozrywki , tylko tym razem nikogo nie zatrudnili a olali całkowicie moją osobę i nagle zmienili decyzję. A czemu ? Jak wiadomo oszczędności - (usunięte przez administratora) szkoda było wydać na pracownika złotówki a wymagania niestety olbrzymie. Od razu tutaj wspomnę o pensji, za którą nie dało się przeżyć w Warszawie, po opłaceniu mieszkania, rachunków , kupieniu biletu komunikacji miejskiej zostawały takie grosze, że pożal się Boże. Próba otrzymania jakieś podwyżki kończyła się fiskiem, a w momencie, w którym mój zakres obowiązków wzrósł diametralnie mogłam liczyć na podwyżkę w kwocie 100 zł brutto. Kolejne przykre rzeczy , które mnie spotkały w tej firmie to podejście ludzi tam pracujących. Każdy tam nosi głowę wysoko i uważa się za nie wiadomo kogo. (usunięte przez administratora)Do tego wieczne narzekanie na płacę i pracę, ciągłe mówienie o tym ile to one nie mają kursów skończonych , czego to one nie potrafią i ile mogłyby zarabiać w innej firmie - no cóż gadanie , gadaniem a gdzie jakieś podjęte kroki, skoro w Dr Zdrowie było im tak źle? Na pewno jakiś czas temu nadal tam pracowały a przecież kurde miały takie ambicje? Dodatkowo do tego wszystkiego dochodziło ciągłe czepianie się, próby tworzenia jakiś intryg, dziwne plotki a to wszystko po to , aby przypodobać się przełożonemu. Osoba pracująca tam ponad 15 lat mogła wszystko mimo, że redagując pisma do urzędów i innych "ważnych" placówek robiła takie błędy ortograficzne, że wstyd było to przekazać dalej, nie wspominając już o interpunkcji czy zachowaniu odpowiedniej formy pisma, tym bardziej, że firma , która uważa się za tak "renomowaną" nie powinna mieć takich "wpadek". Ale no cóż, ta Pani pracuje tam taki okres czasu, że jest nietykalna i może sobie na wszystko pozwolić, bo non stop podlizuje się tam gdzie trzeba :) Inne działy nie są lepsze i trzymają także pracowników, którzy o wielu rzeczach nie mają pojęcia, nawet nie zdają sobie sprawy jakie obowiązują aktualnie przepisy i , że pewnych rzeczy nie powinno robić się w dany sposób. Najprzyjemniej współpracuje się tam z działem marketingu , bo tam raczej wszyscy są życzliwi i mili i z ich strony nie zaznałam jakiś przykrości. (usunięte przez administratora) Mogłabym tak wymieniać i wymieniać ale nie wiem czy warto do tego wracać i psuć sobie humor:) Wiadomo ilu ludzi tyle opinii ale ja niestety przekonałam się na własnej skórze jaka tam panuje atmosfera i jakie mają podejście do człowieka a już szczególnie młodego pracownika. (usunięte przez administratora) Uważam , że można znaleźć pracę w innym miejscu, za dużo lepsze pieniądze i przede wszystkim w firmie, która doceni i gdzie panuje normalna, przyjemna atmosfera :) Pozdrawiam

08.05.2018 13:10

Szukanie oszczędności jest teraz modne i na topie w Polsce . Niestety taka jest nasza mentalność . Czy są one potrzebne i uzasadnione czy tez nie . Każdy powód jest dobry . 12 godzinny dzień pracy ? Każdy kto pracuje w aptece wie jak to wyglada . Po kilku godzinach masz już dosyć . Bo nikt nie jest cyborgiem . Wychodzisz rano , wracasz późnym wieczorem i kładziesz się spac . Czasem nie masz siły się umyć . Bolą nogi , kręgosłup . Przecież każdy zdrowo myślący człowiek wie ze nie można być produktywnym pracownikiem w aptece przez 12 godzin . I nie dlatego ze komuś się nie chce czy tez jest leniem , po prosty taka jest nasza wydolność . Coraz więcej się mylimy , mam nadzieje tylko ze nasze pomyłki nie okażą się zgubne w skutkach i nie ucierpi na nich dobro pacjenta . Bez względu na wiek nie polecam nikomu pracy w systemie 12 godzinnym . Kiedyś do pracy chodziłam z przyjemnością , tak do pracy w dr Zdrowie , teraz już nie.
    Uh

08.05.2018 22:48

Dwunastki to dla niektórych męczarnia dla niektórych atut. To są apteki w galeriach więc spokojnie można wytrzymać te dwanaście godzin, tym bardziej że następny dzień zazwyczaj mamy wolny. Jak dla mnie to jest plus. Mniej kasy idzie na dojazdy do pracy, mniej się korzysta z urlopu.
    Sylwia

05.02.2018 15:23

Jestem byłą pracownicą tej firmy, zmieniłam miejsce pracy bo przeniosłam się za mężem. Pracuję w zawodzie 7 lat, od kilku jestem kierownikiem apteki. Tak naprawdę każda firma ma swoje zalety i wady, ja dobrze wspominam pracę w tej firmie. Mogę z czystym sumieniem napisać, że czasami trzeba było się napracować ale wiedziałam za co.
    Krzyś

08.02.2018 22:01

w zawodzie 7 lat i od kilku lat już kierownikiem? niesamowite jak pani to zrobiła . Może warto się zastanowić co się pisze.
    Stażystka

30.01.2018 09:52

Na stażu jak to na stażu - kokosów nie ma :) ale po stażu warto zostać - bynajmniej wg mojej skromnej oceny. Umowa, wypłata na czas, miła atmosfera pracy, dodatkowe benefity. Wynagrodzenie wyższe oczywiście po stażu.
    Klient

29.01.2018 16:22

Świetna apteka, takiej obsługi jaką tam spotkałem nie widziałem nigdzie - oczywiście w aspekcie pozytywnym. Wielokrotnie u nich kupowałem leki i nie tylko i było wszystko ok.
    Elka

25.01.2018 13:33

Praca bardzo poważna i skrupulatna. Nie możesz się pomylić, bo tutaj często chodzi o życie ludzkie. Bo po Rutioscorbin rzadko zdarza się żeby ktoś przyszedł, w sensie tylko po to :P
    Emilia

24.01.2018 10:02

Przy tak dużej konkurencji firma musi bardzo dużo pracować aby osiągać odpowiednią sprzedaż i zyski. Ludzie też nie są bez znaczenia bo dobry pracownik to pół sukcesu firmy. Jak przeczytałam kilka wpisów to widzę, że ludzie są zadowoleni z pracy , super
    Tadeusz

23.01.2018 11:52

Lubię pracę w mojej aptece, ludzie są otwarci, a szefostwo stara się być elastyczne.

Zostaw merytoryczną opinię o DR ZDROWIE S.A.

Oferty pracy - DR ZDROWIE S.A.

Magister Farmacji- Praga Południe ul. Jubilerska (k/m/o)

Warszawa

Technik Farmaceutyczny ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 105 (k/m/o)

Wrocław

Technik Farmaceutyczny ul. Puławska 427 CH Ursynów (k/m/o)

Kierownik Apteki (M/K/OS)

Płock

Księgowa / Księgowy

WalletIcon

7000 - 8000 PLN / m

Magister Farmacji ul. Puławska 2 (k/m/o)