DR ZDROWIE

APTEKA INTERNETOWA

DROGERIA

KONTAKT

• Ciechanów
Częstochowa - Dr. Zdrowie S.A.
Marki - Dr. Zdrowie S.A.
Rybnik - Dr. Zdrowie S.A.
Sosnowiec - Dr. Zdrowie S.A.
Wrocław - Dr. Zdrowie S.A.

5. Opinie o DR ZDROWIE S.A.

Opinie o DR ZDROWIE Warszawa

Nie przegap nowości o DR ZDROWIE S.A.!

Apteka dr Zdrowie Poznań Plaża

13.05.2022 18:21

Wczoraj dokonałam (miedzy innymi) zakupu maseczek w w/w aptece. Poprosiłam o 2 paczki po trzy sztuki maseczek w każdej. Ponieważ paragon opiewał na większą sumę (co wskazywała cena zakupów). Zapłaciłam i wróciłam do domu. Po sprawdzeniu okazało się, ze ekspedientka wydala mi 1 pakiet gdzie były trzy maseczki a drugi z jedna maseczka. Paragon był w porządku bo cena policzona była za pakiet (3) i pakiet (!). Po prostu wydając mi wydala błędny pakiet; zamiast 2 pakiety po 3 maseczki wydala 1 błędny. Wróciłam i przedstawiłam problem. Nota bene ekspedientka mnie pamiętała. Udała się do kierowniczki po zgodę i...mówiąc kolokwialnie zaczął się horror. Dziewczyna nie przyznała się do błędu a kierowniczka potraktowała mnie jak intruza; użyła argumentu, ze apteka nie przyjmuje zwrotów. Nie miało znaczenia dla niej, ze to był błąd ekspedientki. wystarczyło trochę empatii (pakiet z 3 maseczkami był droższy i apteka zarobiłaby). Ale nie to jest istotne w tym momencie. Czuje się zlekceważona jako klient, potraktowana jak to ja byłabym winna problemu. Jestem zaskoczona, ze zatrudnianie ludzi o takim poziomie znieczulicy graniczącej z brakiem kultury. Kiedy wspomniałam, ze tego tak nie zostawię kierowniczka szyderczo powiedziała, ze się cieszy bo zrobię jej reklamę. Jest mi bardzo przykro i na pewno już zawsze będę omijać apteki z tym LOGO. Co mnie zaskoczyło, ze nie próbowała nawet (kierowniczka) zastanowić się, ze to był błąd ekspedientki, która potem wyparła się tego. Pewnie ze strachu. a wystarczyło wymienić pakiet. Personel jest twarzą Waszego LOGO i wstydem dla Państwa powinna być zaistniała sytuacja.

Malinka

03.09.2025 18:13

W aptece pracują farmaceuci (mgr farmacji) i technicy farmaceutyczni a nie ekspedientki. Wszystkie apteki maja monitoring i trzeba było poprosić o jego sprawdzenie.

Ola

28.05.2025 18:01

Napiszcie kto teraz jeździ na remanenty gdy jest nowa p.dyr.handl.?
    Mariusz

26.06.2024 16:17

Czy firma nadal korzysta z takich narzędzi jak "tajemniczy pacjent" oraz czy jest rejestrowana praca farmaceutów na video?

Ola

27.06.2024 20:18

Nie wiem po co ten tajemniczy pacjent. Co to za moda i skąd ten pomysł. Jak nie będzie ludzi do pracy wcale, to może wreszcie zrozumieją, że nie tędy droga. Nie stresuj farmaceuty bo i tak zestresowany.
    Ggg

25.05.2024 22:22

Jaki macie system pracy ? 8h czy 12h a czy soboty i niedziele płatne?

Pliszka

26.06.2024 16:22

Zarząd to pewnie chciałby, aby (usunięte przez administratora) na okrągło po 12 godzin, ale to zależy od kierownika danej apteki i obsady personelu. U mnie są częste rotacje i braki personelu i czasem trzeba 3 dni pod rząd po 12 godzin zasuwać. Zaczynam szukać innej apteki.

13.12.2023 07:07

Pola

25.12.2023 11:33

Szczerze, to pierwsze słyszę. W aptekach są braki personalne jak w innych, więc nie sądzę, aby była to prawda. Ja poszłam na rozmowę i pracę dostałam bez znajomości. To pewnie zależy od tego, czy się komuś odpowiada, czy też nie.
    JA

01.11.2023 09:43

Dr Zdrowie oceniam bardzo dobrze, stabilny pracodawca, pensje na czas, atmosfera w porządku. Tak więc szczerze polecam. Niestety nie polecam pracy w aptece w CH Pl...Lublin, w mojej ocenie ta ,,elegancka apteka" jest nie do przyjęcia.

18.11.2023 18:35

Tak, jest podstawa plus premia. Jeżeli chodzi o premie to kilka stówek potrafi wpaść. Co sobie wyrobisz, to masz. Nie jest źle, chociaż pensje lubelskie niestety dramat. Powodzenia.

08.12.2023 16:46

To już pytania raczej do kierownika, ewentualnie do Pana koordynatora( bo ogłoszenia wciąż są) Dużej sprawiedliwości na rynku lubelskim proponuję nie oczekiwać. Jeżeli chodzi o wysokość podstawy, to ja na szczęście, swojej już nie pamiętam :)
    M

25.02.2023 20:37

Jakie są opinie o pracy w księgowości?
    juner

24.02.2020 14:54

Obsługa w Dr zdrowie jest na wysokim poziomie. Widac , że farmaceuci z powołania tutaj pracuja.
    Krystyna

10.06.2020 16:51

Farmaceuci z powołania to albo zostali zwolnieni albo sami odeszli, więc nie piszcie takich "farma"zonów
    Oskar

23.02.2023 14:38

Awans? W strukturach firmy? Śmiech na sali jak również z podwyżkami
    AmbroWhite

05.07.2022 18:55

Drogo. Obsługa niemiła i niepomocna.
    pgz123

05.07.2022 18:45

Nieprofesjonalna obsługa wprowadzająca klienta w błąd. Po sprzedaniu leku wycofanego z obiegu nie chcieli przyjąć zwrotu. Nie polecam.
    Urszula

17.05.2022 14:57

Czy w aptekach pracuje się co drugi dzień skoro zmiany są 12 godzinne? Ten tryb obejmuje soboty i święta czy tylko te zwykłe dni?
    Xx

22.06.2022 13:52

Wszystko zależy od kierownika jak układa grafik zdarzają się zmiany 12 h przez dwa do 3 dni w przypadku braku personelu, dwa dni po 12h są dość często, soboty są po 12h święta nie święta pracuje się jak kierownik ustali
    Xx

22.06.2022 14:00

Wszystko zależy od kierownika. Miałam przyjemność poznać i takiego co zmiany nie były możliwe i takiego co grafik ustalał pod pracowników aby każdy był zadowolony niestety już nie pracuje z nami.

07.10.2021 10:20

Czy w Dr. Zdrowie S.A. możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?
    LETIZ

20.10.2021 15:19

Nie ma takich możliwości
    potencjalna

18.02.2020 16:05

Jaka panuje atmosfera w Dr Zdrowie?
    jonnsa

19.02.2020 15:25

Atmosfera w porządku, ludzie pomocni więc jest okej
    kalejdoskop

21.02.2020 15:47

To też pewnie zalezy od apteki,w której pracujesz, ale myślę, że wszędzie jest okej, bo Dr zdrowie dba , by wszedzie panowała sympatyczna atmosfera
    Katarzyna

14.04.2021 18:31

Dr. Zdrowie prowadzi ponad 15 rekrutacji na stanowisko Magistra Farmacji/ Sprzedawcy. Podam link, może komuś się przyda: https://www.drzdrowie.pl/kariera/. Przeglądałam stronę, bo sama jestem zainteresowana pracą u nich. Powiedzcie mi proszę: jaka atmosfera w firmie i jak traktują pracowników? Czy wypłaty zawsze na czas, a grafik elastyczny?
    Pracownica :)

17.04.2021 20:09

Hej. Ja pracuję tutaj ponad 5 lat. Według mnie jest bardzo fajnie. Pracuje się u nas trybem 12 godzinnym. Grafik zawsze do ugadania. Jak chcesz coś załatwić to masz wolne i nie musisz pisać dziwnych podań czy próśb o dzień urlopu... Wypłaty zawsze są na koniec miesiąca. Atmosfera jest na plus. Znajdujemy się głownie w centrach handlowych no ale też czasami zdarzy się, że mamy kilku stałych i zaprzyjaźnionych pacjentów. Jak coś to będę czasami się tutaj pojawiać to odpowiem na kilka pytań. Pozdrawiam :)
    samba

27.02.2020 14:38

Apteka dr zdrowie ma dobre ceny lekarstw, i duzo zamiennikow , co mi jest na rękę.
    Krystyna

10.06.2020 16:49

Chyba mylisz apteki, ponieważ dr zdrowie to najdroższe apteki jakie znam.
    AniaRo

22.12.2020 19:30

Dobre ceny?? Chyba żart. Suplement diety mąż kupił mi tam dokladnie 2 x drożej niż w aptekach internetowych (średnia z kilku wybranych to 27 zł, a w Dr Zdrowie - 51 zł. Niezłe naciąganie.
    Wesoła Małgośka

23.05.2020 09:49

Drodzy Pracownicy. Napiszcie jak firma dba o Was w czasie korona-kryzysu? Czy ktoś został zwolniony? Czy wynagrodzenia na tym samym poziomie? Czy system godzinowy ten sam?
    Smutna Małgośka

08.10.2020 18:25

Prezes wdroży jakiś plan naprawczy i będzie cacy, więc bez paniki

23.06.2020 11:29

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Dr. Zdrowie S.A.?
    Iwona

21.07.2020 18:23

Tak oczywiście, są organizowane takie imprezy. Na jednej z takich imprez otrzymałam wypowiedzenie. Kompletny brak wyczucia.
    BB

26.04.2020 06:28

Dzień dobry, chciałabym się zapytać czy praca jest zmianowa tygodniami czy każdy dzień inne godziny pracy. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Illa

02.03.2020 09:33

Bycie farmaceutą nie jest łatwą pracą. Dużo trzeba się uczyć, by dobrze zarabiać. I przede wszystkim walczyć o swoje. W dr zdrowie, zarabiam w końcu odpowiednie pieniądze, pracując w przyjaznej atmosferze.
    IR

24.04.2020 06:55

Witam, a jak wygląda grafik pracy? Czy zmiany są tygodniowe czy codziennie inne godziny pray? Z góry dziękuje za odpowiedź.Pozdrawiam
    Kris025

14.03.2020 09:10

Apteka w Skende Lublin,obecnie mamy stan nadzwyczajny spowodowany epidemia korona wirusa,robiąc zakupy podstawowych lekarstw na katar,zapłaciłem dwu lub trzykrotność ceny jaka mają w innych aptekach. Porównałem ceny i jest tam kosmicznie drogo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DR ZDROWIE?

merc

28.02.2020 14:56

W różnych aptekach pracowałam, ale w Dr zdrowie pracuje mi sie najlepiej

26.01.2020 12:49

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Dr. Zdrowie S.A.?
    Mefsa

26.02.2020 15:26

Dr zdrowie zapewnia prywatną opiekę medyczną, ubezpieczenie grupowe oraz pożyczki w ramach funduszu pracowniczego.
    Maretta

25.02.2020 12:25

Atmosfera panująca w dr zdowie sprawia, ze chce mi się codzienie wstawać do pracy. :) Jest supe!
    milka

13.02.2020 11:13

Praca w tej aptece mi się podoba. Sposrod wielu aptek, w ktorych mialam okazje praować, tutaj jest zdecydowanie najlepiej.

06.11.2019 11:51

Ona

08.11.2019 17:31

Bo do prowadzenia apteki nie tylko konieczne jest ukonczenie studiów farmaceutycznych ale rowniez umiejętnosci marketingowe oraz WSPÓŁPRACA z personelem, czego niektóre kierowniczki nigdy nie pojmą. Zła atmosfera pracy psuje WSZYSTKO na co sie pracuje latami. Potem dziwy, ze magazyny, ze slabe sprzedaze. Trzeba miec i czuc "to coś". A tylko zakazy i nakazy. Najlepszy w tej sieci jest niewątpliwie dział handlowy. Pozdrowienia dla aptek. BYŁY pracownik.
    Xyz

05.02.2020 10:35

Zgadzam się z opinią. Firma jest ok. Płace na czas, stabilna praca. Natomiast pracy w Lublinie - nie polecam.
    T.k

03.02.2020 09:11

odpowiednie warunki pracy, możliwość dogadania się z grafikiem i w porządku zarobki

Kontakt - DR ZDROWIE S.A.

Kamionkowska 51 03-812 Warszawa

NIP:9520008596

Branża główna: Farmacja i suplementacja

FacebookIconLinkedinIcon
    frog

31.01.2020 12:30

fajny team, zarobki i atmosfera
    Edzia

29.01.2020 10:58

W dr zdrowie jest okej, pracowałam w innych aptekach i nie miałam tak przyzwoitych warunków jak tutaj
    Kiks

28.01.2020 12:52

Odpowiednie warunki pracy. Wynagrodzenie, pakiet medyczny, system motywacyjny. Za to doceniam pracę w Dr zdrowie :)
    Ada

27.01.2020 13:59

Terminowe wypłaty, system motywacyjny oraz medyczny. Pełen profesjonalizm
    dania

24.01.2020 15:28

praca nie jest zła, nie ma co się użalać, ani też co się maślic, jest okej i tyle
    AAA

14.10.2019 21:05

Bardzo lubię pracę w Dr zdrowie, pracowałam w kilku aptekach i tutaj jest szacunek do drugiego człowieka i dobre zarobki, nie zamierzam nic zmieniać :)
    Zuuz

23.10.2019 12:41

dobra praca, dobre zarobki. Liczy się drugi człowiek i to jest fajne. Pracodawca Cię szanuje, a nie Tobą pomiata, znalazłam firmę dla siebie
    TATIANA

23.01.2020 14:51

PRACA JEST PO PROSTU OKEJ.
    kinia

16.12.2019 13:45

Praca w Dr zdrowie jest przyjemna i dobrze platna , wiec polecam ;)
    Wiśnia

31.12.2019 11:31

wypłaty na czas, umowa o prace wiec nie mam na co narzekac tutaj
    Szubi

21.01.2020 15:53

Wszystkie lekarstwa dostępne na miejscu, od ręki, bez zbędnego zamawiania. Jestem zadowolonym klientem Dr Zdrowie
    Gejsza

23.12.2019 10:30

Rzadko keidy jest praca, na ktora można skakać z radości, ale ważne żeby było okej, żeby ludzie obok odpowiadali i pieniadze były ok i mam to w Dr zdrowie :)
    prycyp

20.01.2020 13:01

no nie ma tez co przesładzać, praca jest okej, nie ma konfliktowych sytuacji- a to chyba najwaznejsze
    Susz

15.01.2020 09:35

Praca jest stabilna, daje stabilna umowę, zarobki , dzięki ktorym nie trzeba żyć od 1 do 1 , wiec dla mnie jest okej
    Syla

25.11.2019 11:56

Praca w Dr Zdrowie wiele mnie nauczyła i pokazała czym jest bycie farmaceutą. Bardzo ją polubilam.
    Tosia

02.01.2020 09:08

Dla mnie się liczy , że firma stawia na duży rozwój. To dobrze, jak pracodawca dba o rozwój pracownika
    Sabina

29.11.2019 09:42

Praca w Dr Zdrowie jest okej. Pracowałam w różnych aptekach i tutaj praca najbardziej mi się podoba. Dobre zarobki i ogólne warunki ;)
    ciotka

30.12.2019 09:46

No nie jest źle, mi tam sie podoba to że mam stabilizację finansową
    pruszyk

05.09.2019 08:59

Przede wszystkim miło jest pracować w aptekach, które mają dobre opinie wśród klientów, a do tego ich zaufanie. Bardzo dużo doświadczenia dzięki temu zdobyłam
    Seo

02.12.2019 10:17

To prawda, opinia klientów jest bardzo ważna, dlatego cieszę się, że DR ZDROWIE cieszy się dobrą opinią. Dla mnie to miejsce, gdzie mogę się realizować i spełniać
    Nadia

27.12.2019 11:53

Dużo moich znajomych zachwalało dr zdrowie, wiec poszłam sama jak potrzebowałam leki i się nie zawiodłam, wspaniały personel :)
    kamila

11.12.2019 12:15

Praca w Dr zdrowie jest spoko, nie mam za dużo zatrzeżeń. Wszyskto jest tak jak w umowie, mamy fajny skład i dobre pieniadze wiec jest okej
    Ewka

07.11.2019 16:03

A ja trafiłam na świetną obsługę, Panie bardzo kompetentne i przyjazne :)
    Nicky

03.12.2019 08:52

Panie pracujące w Dr Zdrowie są bardzo przyjazne i wykwalifikowane. Zawsze służą pomoca, szukają alternatyw , przede wszystkim zawsze uśmiechnięte !

Zostaw merytoryczną opinię o DR ZDROWIE S.A.

Oferty pracy - DR ZDROWIE S.A.

Magister Farmacji- Praga Południe ul. Jubilerska (k/m/o)

Warszawa

Technik Farmaceutyczny ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 105 (k/m/o)

Wrocław

Technik Farmaceutyczny ul. Puławska 427 CH Ursynów (k/m/o)

Kierownik Apteki (M/K/OS)

Płock

Księgowa / Księgowy

WalletIcon

7000 - 8000 PLN / m

Magister Farmacji ul. Puławska 2 (k/m/o)