NOVUM Sp. z o.o. Sp.k.

Szczytno

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 52 ocen.

Opinie o NOVUM Sp. z o.o. Sp.k.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOVUM Sp. z o.o. Sp.k.

Administrator

Są na forum jacyś pracownicy firmy NOVUM Sp. z o.o. Sp.k.? Jakie dobre cechy wymienicie pracodawcy?

Zadowolony
@Administrator 12.02.2018 08:38

Jak nadużywa to go nie ma... :)

beja
@Administrator 12.02.2018 08:38

Jedyny pozytyw to wynagrodzenie na czas ha ha :)

Bruno

płacenie ważne ale i atmosfera ważna a ja miałem fajowy zespół i było super

Niko

dla mnie ok.ale pracowałem jako student i młodzieniaszek,wiec było mi wszystko jedno aby płacili

Szukasz pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Nie polecam firmy. Szefa naduzywa.

Diuk

oferta na komórkę wygląda dobrze 15 zeta bez albo 25 zeta z netem.

Telefonia Komórkowa NOVUM S.A.
@Diuk 17.12.2017 21:17

Telefonia komórkowa Novum nie jest w żaden sposób związana z Novum ze Szczytna

Seba

no właśnie a jak tam ich nowa oferta komórkowa?rzeczywiście warto?

zainteresowana

uruchomili teraz przecież coś z telefonami komórkowymi więc ludzie są potrzebni, dlaczego maja zwalniać

Z pubu

Podobno będą się przenosić w nowe miejsce i mają zaoszczędzić na pracownikach. Ktoś coś słyszał? Takie plotki pubu.

szcz
@Z pubu 23.11.2017 22:01

Przecież w Szczytnie favorit zakupili to tam wszystko będzie

Z pubu
@szcz 25.11.2017 05:48

Zakupili to i pójdą zwolnienia ludzi. Bo nie wszyscy potrzebni. A i kredyt do spłacenia nie mały więc cięcia będą pewnie.

Andrzej

Żadna rewelacja. Na produkcji najniższa krajowa + parę złotych pod stołem. W biurze w zależności od stanowiska 3000 - 3500 brutto

Irek

słyszałem że to zależy na jakie stanowisko aplikujesz

Ciekaw

A co z kasą można liczyć na więcej niż najniższa krajowa?

Luzik

Dzisiaj tez jest dobrze a nawet lepiej. dbaja o pracowników. atmosfera ok.

Filip

Szczytno nie znam ale pracowałem w Olsztynie kiedyś i było całkiem ok. nie wiem jak jest kiedyś.

Mariusz

Co dobrego słychać w firmie? Byłem pracownikiem NOVUM i bardzo dobrze wspominam tamten czas. Czy coś nowego produkujecie? Czy dużo osób pracuje z dawnych czasów? Żałuję że nie mogę wrócić ale zbyt daleko jestem

Katia

ja mieszkałam z sublokatorką którą na studiach pracowała w Novum.była zadowolona, miała kasę i jeszcze czas na studiowanie.

Klarka

Ja nie znam Szczytna ale Olsztyn tak.Pracowała tam kiedyś moja siostra w czasie swoich studiów i z tego co pamiętam nie narzekała, więc chyba było ok.

Natalia

@Bożka, @Marcia, każdy ma prawo do wyrażenia tutaj swojej opinii. Domniemania, że nikt nie pisze, to pewnie w NOVUM dzieje się świetnie, można włożyć między bajki. Wiem, że wcześniej już o to pytałam i cały czas ktoś inny również zadaje pytania, ale może mogłyście się do nich konkretnie odnieść?

Greta

a to akurat prawda jak się kogoś oczernia to na pierwszej stronie ajak sie pisze sprostowanie to młaym drukiem gdzies na końcu gazety

Marcia

to prawda łatwiej jest wylać żale niż kogoś pochwalić. z resztą my w ogóle lubimy narzekac taka nasza natura.

Bożka

no bo ludziom jest łatwiej psioczyć niż chwalić,więc jak po jkaimś czasie nie ma opinii to znaczy że jest good:)

Czesław

Jak sie ludziom dobrze pracuje i zarabia dobre pieniądze to jak widać nie chce sie już pisać. Może to metoda?

Karinka

albo przez kontakt mailowy wysłac cv

Natalia

@Larka jedyną weryfikacją na tą chwilę jest KRS. Niestety w sieci nadal nie widać ofert pracy, ale może warto poszukać kontaktu do firmy i zapytać telefonicznie?

Cezary

Co słychać aktualnie w firmie? Napiszcie jak atmosfera?

Larka

no co z tym Szczytnem,dajcie coś więcej.

Natalia

@Bartosz w systemie KRS firma NOVUM nadal zarejestrowana jest w Szczytnie i również tej lokalizacjo dotyczy ten wątek. Czy podane przez Ciebie informacje są zweryfikowane? Dla potencjalnych pracowników, lokalizacja to dość istotna kwestia i na pewno woleliby być co do niej pewni.

Bartosz

Słyszałem o zmianie lokalizacji, czy coś więcej wiecie?

Mariusz

z tego co znalazłem w necie można do nich składa cv w ciemno,jak coś mają to się odzywają

Jarek

Czy wiecie coś o potrzebach kadrowych firmy, nie mogę nic namierzyć?

Lusia

ja też już sporo poczytałam i rzeczywiście znalazłam kilka słabych opinii ale to jakieś starocie ostatnio są właściwie same pozytywne

Bazyli

Czy Novum ma jakieś nowe oferty pracy? Trochę mnie zastanawia ta niska ocena firmy chociaż mam świadomość, że tu piszą głównie osoby które mają jakiś konflikt z firmą i ich oceny nie są obiektywne.

Haala

rekrutacja zawsze jest stresująca i każdy ma własne odczucia na ten temat.

Natalia

@wieslaw a jakie pozytywne opinie dotarły do Ciebie? Masz zamiar je zweryfikować z rzeczywistością i wziąć udział w rekrutacji? Czasami to najlepszy sposób uzyskania informacji - ale wtedy - daj znać innym forumowiczom, jak twoje wrażenia

Maciej

Czy mógłby ktoś napisać więcej w temacie zmiany lokali? Czy ten temat jest prawdziwy? Interesuje mnie ta sprawa ponieważ chcę tu pracować i aplikowałem do firmy. Teraz słyszę jakieś nowiny. Gdyby ktoś wiedziała to z góry dzięki.

BYŁY P

Mam pytanie czy NOVUM cała firma przeniesie do Favoritu ?ponoć zakupili te budynki po favoricie tylko nie wiem czy wszystkie Ale są przyjęcia do pracy? Romek za kobietami nie ugania?

Wiesław

Słyszałem sporo dobrego o Novum, ale opinie nie potwierdzają.

Mistrz

Czy NOVUM nie ma zupełnie aktualnych ofert pracy.?

Klaudia

Pracowałam kiedyś w Novum na infolinii,dużo się tam nauczyłam

Sławek
@Klaudia 13.07.2017 11:26

Jo. Był taki dyr. Kolasiński. Bardzo mądry człowiek.

Stach
@Sławek 19.07.2017 10:55

Ten facet potrafił docenić pracownika . Za jego czasów było wszystko ,paczki na święta ,premię. Odszedł to zabrali nawet 15 zł za pranie :( buuu

Gizo

Bo wszystko jest dobrze dlatego mało wpisów jakby były jakieś afery to od razu ludzie by psioczyli

Natalia

Co nowego słychać w NOVUM Sp. z o.o. Sp.k. Ostatnio bardzo mało wpisów na forum?

Lubczyk

Ja również jestem pracownikiem Novum i nie myślę, że tu jest bieda. Osoby które nie myślą o pracy maja biedę. To jest dobra, normalna firma.

Terminator 2

Co Ty bredzisz Czesław bieda aż piszczy. Plecak jesteś i pewnie stawkę i posadkę zawdzięczasz znajomemu bo byś biedę klepał jak większość tam pracujących. Więc mo...rda w kubeł

Czesław

Mam super pracę w Novum i jak czytam te banialuki to się robi słabo. Gdyby każdy musiał się podpisać .....

Terminator

Firma Novum to żadna firma. To jest jedno wielkie dziadostwo. Ludzie tam pracują z biedy a płacą tyle żeby z głodu nie zdechli ,bo kto by potem na tą sztuczną magnaterię zaiwaniał do cholery !!! Wszystkim płacą najniższą krajową i to już od x lat. Dziwne to że ludzie tam pracują . Brak tam tylko Zbyszka Ziobry i Jarka Kaczyńskiego . Oni by im dopiero pokazali Eldorado tym...!!!

Nikt2

Znam kilka osób pracujących - dobra ekipa pracuje. Bardzo poważny problem to nadużywanie substancji uzależniających na szczycie... Z czymś takim nigdy nie będzie stabilności i dalszego rozwoju :(

roman

Firma wygląda na dobrze prosperującą..., nowa siedziba, super lokalizacja. Nowy budynek prezentuje się bardzo dobrze - to dobra wizytówka dla miasta. Stara fabryka mebli tylko szpeciła to miejsce. Plus za przedsiębiorczość!

Aga
@roman 16.11.2016 10:10

Roman ty łajzo!!! Ilu ludzi wy...ałeś? A jak ci chmiel da kopa to zdechnie są z głodu!!!

halo

no rzeczywiście @wiao jeżeli chodzi o oferty na przedstawiciela to kiedyś był dosłownie wysyp. Ale teraz? Nic nie znalazłem. nic dziwnego jeżeli aż tylu zatrudnili

stasiu

witam serdecznie Bardzo dobrze, że otworzyli w Szczytnie sklep NOVUM. Zawsze to jakaś nowa propozycja dla miasta.Przy okazji zapewne nowe miejsca pracy..., a to w Szczytnie bardzo jest potrzebne.

nikt

Bardzo się cieszę, że firma zmieniła swoją siedzibę na lepszą - właściwie w centrum miasta. Poza tym ma plusa za showroom oraz sklep stacjonarny.Potrzebujemy w Szczytnie rozwijających się firm.pozdrawiam

x

fachowcy,jacy fachowcy tam juz nie ma fachowcow.z tego co wiem to prawdziwy fachowiec sam sie zwolnil .bo zamiast szanowac takiego pracownika i placic jak nalezy to zniechecili go zarobkami.to sa rzady kierownika od siedmiu bolesci.bo on docenia lizusow a nie tych co sie zhaja na robocie.prawdziwy kierownik to byl Michal.ten to dupa nie kierownik,taki sam tuman jak reszta.

Zostaw opinię o NOVUM Sp. z o.o. Sp.k. - Szczytno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOVUM Sp. z o.o. Sp.k.