Hotel Warszawianka

• Wolica
  • Ludwinów Zegrzyńskie
  • Ludwinowo Zegrzyńskie
  • Rynia
Jachranka - Sinfam Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Serock
  5. Opinie o Hotel Warszawianka

Opinie o Hotel Warszawianka Serock

Nie przegap nowości o Hotel Warszawianka!

Agnieszka

14.01.2021 13:18

Ukazało się ogłoszenie o prace w Housekeeping. Ciekawa jestem, dlaczego szukają w trakcie pandemii kierownika. Ludzie im poodchodzili czy sami pozwalniali? Proszę o opinie o pracodawcy, wynagrodzeniach (+ czy, i w jakiej wysokości są premie), dostępnych dodatkach (typu opieka medyczna, dodatkowe ubezpieczenie emerytalne, bonusy świąteczne itp.) Jaka atmosfera pracy, co warto wiedzieć przed złożeniem cv i rozmową kwalifikacyjną?
    Anna

28.08.2020 17:19

Chciałabym odnieść się do strefy SPA. Poddałam się masażowi „relaksacyjnemu” pleców przez panią „terapeutkę z Bali” (cokolwiek to oznacza). Przed masażem podsunięto mi do podpisania świadomą zgodę, że hotel nie ponosi w razie powikłań żadnej odpowiedzialności. Aktualnie borykam się z ogromnym problemem z kręgosłupem, bólami głowy z powodu nieumiejętnego wykonania masażu. Niestety oprócz utraconego zdrowia, wydałam już mnóstwo pieniędzy na diagnostykę i leczenie. Przestrzegam każdego, kto będzie chciał się „zrelaksować” w rękach osoby, która nie ma wykształcenia medycznego, a paramedyczne!

11.07.2020 10:52

Czy w firmie Hotel Warszawianka są regularne szkolenia pracownicze?

14.07.2020 14:24

To przykre Ryszardzie, że tak oceniasz miejsce swojej pracy. Oczywiście, są szkolenia dla pracowników - zróżnicowane zależnie od działu. Aktualnie pracujemy w trudnym czasie pandemii. W tym okresie szczególnie, priorytety w sposób zrozumiały dla większości pracowników rozłożone są inaczej. Warto o tym pomyśleć, chwilę przed napisaniem opinii...

15.07.2020 10:25

To co napisałeś jest nieprawdą. Pracuję w hotelu już siódmy rok i obowiązujące procedury/zasady pracy znam b. dobrze. Nie wiem w jakim dziale pracujesz (nie ma u nas pracownika o Twoim imieniu), ale w każdym z nich są wypracowane procedury postępowania. Przekazanie zmiany w działach operacyjnych hotelu to oczywistość, szczególnie w tak dużym hotelu jak nasz. Może Ty osobiście nie przekazujesz zmiany, ale robi to z pewnością Twój przełożony. Szkolenia odbywają się regularnie. Dla każdego działu. Wewnętrznie i zewnętrznie. Hotel wysyła pracowników indywidualnie i grupowo. Trenerzy przyjeżdżają do nas lub szkolą on-line. Hotel kieruje nas też na szkolenia certyfikacyjne (niezbędne w pracy np. w dziale technicznym czy Aqua Parku). Nie wspomnę o szkoleniach obowiązkowych (np. stanowiskowych czy udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej). To co piszesz to bzdura i kłamstwo. Jak czegoś nie wiesz to się nie musisz domyślać - wystarczy poprosić swoich współpracowników/przełożonego o pomoc!
    Mali

27.10.2016 09:32

CV zdecydowanie warto wysłać, dobre miejsce zarówno jeśli chcesz popracować jak i dorobić. Nie wiem jak było ale jest naprawdę nieźle: pensja na czas, grafik do ustalenia - uwzględniają twoje sugestie, no sprawa istotna nie płacą pod stołem jak w innych hotelach - wszystko na papierze al potem np. kredyt BEZ PROBLEMU
    Przeglodająca oferty

08.05.2018 06:08

Nie placo pod stołem hehe dobre!Nie byłam pracownikiem ale widać to kiepski pracodawca skoro wkoło wiszą ogłoszenia o szukaniu pracowników w Urzedach Pracy np.Pułtusk,Legionowo na różne stanowiska stawki -a zajrzyjcie na str Urzędów- i umowy zlecenie. To już świadczy o pracowawcy ciągła rotacja,.Jak ktoś dobrze zarabia, wykonuje obowiązki zgodnie z umową i atmosfera ok to trzyma się pracy.Tu widać jest inaczej?Zasłyszane -starszy Pan- poprzedni właściciel to ponoć złoty człowiek dobry pracodawca ,za jego czasów było lepiej niż pokolenie ówczesne.
    kuchta

10.04.2020 17:36

Wcale nie placa jak nie musza.
    Ratownik :))))))

02.10.2019 19:40

Nie polecam pracy w tym hotelu. Podzielam większość wyżej wymienionych negatywnych opinii.(usunięte przez administratora) Zgłaszane problemy/awarie na terenie aquaparku spływały pracodawcy jak po kaczce. Liczą się tylko pieniądze, a nie ludzie i atmosfera. Codzienne kontrole rzeczy osobistych, alkomat - traktowanie pracownika jak alkoholika i złodzieja - (usunięte przez administratora) Kwestie poprawy bezpieczeństwa są dla kierownictwa ZA DROGIE i nieopłacalne. W sumie po co... niech ratownik odpowiada za skąpstwo dyrekcji. Kadra niepełna i niestety niewykwalifikowana - bo tylko tacy tam zostali. Porządnych ludzi wyrzucono. Można by książkę napisać o tym miejscu.... Cieszę się, że już tam nie pracuję. Nie pozdrawiam :)
    Kto to

26.02.2020 13:49

Polać mu :D
    Ryszard

01.03.2020 13:16

Większość pracowników zarabia 11-13 zł na godzinę. Mamy 2020 rok. Na stacjach benzynowych i w biedronce zarabia się więcej.
    Bolek

21.12.2019 13:54

Nie wolno na basenie robic zdjęć swoim pociechom!!!!! Nie wolno . Chyba 1sxy basen na swiecie. Zakaz fotografowania i koniec. Hehhe lezaczka tez nie wolno nawet o pół metra przestawic musi byc pod linijką. Cala roślinność oczywiscie sztuczna. Basen ogolnie maly i mizerny. Hotel i jedzenie spoko acz kololwiek ceny 5 gwiazkowe.....

19.01.2020 11:33

Nie wolno robić zdjec bo tak sobie życzy właściciel i rozlicza za to pracowników i ratowników. Poza tym proszę nie pisać głupot bo na innych obiektach również obowiązuje taka zasada. Co do leżaków - znajdują się one w ciasnym miejscu które jest przejściem ewakuacyjnym, dlatego też nie można przestawiać tych leżaków - wystarczy pomyśleć.

21.03.2019 09:46

Tragedia , Pani kierownik w dziale służby pięter nie umie rozmawiać z ludźmi. Faworyzuje Ukrainę , ciekawe co ma z tego ? Mówi o mobingu a sama wykańcza ludzi psychiczni e Komplenie nie nadaje się na to stanowisko a jej zastępca ? Komputera nie umie obsługiwać i lata za kierowniczką jak pudelek
    Wawa.

15.05.2019 19:59

Wytłumacz proszę na czym polega wykańczanie psychiczne?

29.05.2019 11:25

Pani Kierownik , ma za zadanie kierować wielonarodowościowym zespołem, każdy dobry kierownik powinien być liderem i ona jest. Dziwne zarzuty drogi pracowniku jak na osobę, która najzwyczajniej nie sprawdziła się na swoim stanowisku pracy , choć dostała kilka szans. Zastępca kierownika to osoba dająca sobie świetnie radę w pracy operacyjnej, w relacjach z ludźmi i to są jej atuty. To duży dział w którym można spokojnie pracować, jeśli tylko skupimy się na swoich zadaniach.
    Agnieszka

22.05.2018 23:30

@Przeglodająca oferty, we wpisie wspominasz, że nie byłaś pracownikiem, skąd więc informacje dotyczące pracodawcy? Ogłoszenia mogą być dostępne długo ze względu na politykę serwisów ogłoszeniowych, a stały nabór ze względu na rozwój firmy. Czy są tu osoby posiadające wiedzę o obecnej sytuacji w Hotelu Warszawianka? Czy to pracodawca, pod czyimi skrzydłami można się rozwijać? Oferuje stabilne zatrudnienie?
    Marcysia

14.03.2019 21:28

Zgadzan suę , jest to praca tylko na chwilę, zero szans ba rozwój i awans, przełożeni do kitu.

29.05.2019 11:13

To bardzo ciekawe co piszesz, dlaczego tylko na chwilę? Pracuje tam wielu moich znajomych i wielu po więcej niż 3 lata. Straszysz ludzi takimi wpisami
    @tracy

16.12.2017 20:33

Mam pytanie jaka jest stawka w sylwestra? Jestem jedną z nowych pracownic jednak pracuje w pełnym wymiarze godzin i dostałam propozycję pójścia do pracy na bal jednak zastanawiam się czy warto bo o stawce informacji zwrotnej nie dostałam ;))
    Marcysia

14.03.2019 21:33

Stawka taka sama, jak masz na godzinę, nie ważne czy w dzień czy w nocy, pensja na czas ale bardzo marna, tylko w sezonie dużo pracy a poza sezonem marnota.
    Znawca

20.06.2017 15:12

Ostrzegam ludzi, którzy chcą podjąć tam pracę!!! Wykorzystują, atmosfera jest tam napięta, nieprzyjemna. A kierownictwo jest na najniższym poziomie. Lżej pracowałoby się w kamieniołomach, takie jest moje zdanie. Uprzejmie pozdrawiam :)
    lala

29.10.2016 21:26

witam nie polecam pracowałam tam miesiąc chwalili mnie poczym mnie zwolnili a zostawiali ludzi którzy chlali i nie przychodzili do pracy atmosfera fajna ale mało płatna i duzo robisz od 7 do 22 niepolecam naprawde nie idzdcie tam do pracy
    Oskar

23.11.2016 14:52

Człowieku co t y mówisz, bzdura do potęgi NNN Pracowałaś na zlecenie więc nie zwolnili tylko nie dali zleceń bo podpadłeś PISZ CAŁĄ PRAWDĘ A NIE TĄ WYGODNĄ!!! Ci co chlali dawno wylecieli bo co dzień sprawdzają trzeźwość, jedno z czym się zgadzam to atmosfera jest fajnie . Dzięki takim jak TY normalny człowiek chcący uczciwie pracować, zwyczajnie się wystraszy!!! Nie chcesz nie pracuj ale tak po prostu nie jest.

23.10.2017 17:29

''co dzień sprawdzają trzeźwość'' to akurat nie jest PRAWDA.
    ulala

14.05.2016 16:17

hm, wydaje mi się, że od nich każda oferta jest ciekawa. A ta o której piszesz jest dokładnie wyjaśniona, zapewniają zakwaterowanie. Pracujesz 40 godzin tygodniowo, szkoda, że stawki nie podali. :) chyba warto słać CV
    Ah jej jej!

28.03.2016 18:42

Szukam kontaktu do prezesa i tak natrafiam na to forum... po przeczytaniu jednak zaniecham planu pozalenia sie na ten hotel "wyzszym instancjom"... nie wiem czy prezes czyta fora, jesli nie - jego strata, a w krotce spodziewam sie ze bedzie bardziej stratny. Ja odradzam szczerze to miejsce, ja i wiele gosci nie zadowoleni, ludzie, ktorzy przyjezdzali od kilku lat mowia, ze sie bardzo pogorszylo i juz nie wroca. A jak wiadomo chytry 2 razy traci. Najgorsze moje swieta w zyciu!

04.03.2016 12:49

nie polecam!!!!! fatalna atmosfera

31.01.2016 14:10

marko

03.02.2016 18:28

Bo zwalniają i obsadzają swoich znajomych.
    marko

29.01.2016 11:00

Znowu fala zwolnień...
    a

28.08.2015 20:30

jo tam robil za wykidajle, znaczy z knajpy wynosilech nawalonych gostkow co im sie kasa skonczyla. no i skonczylech kariera, jak okazalo sie, ze nawalonym gostkiem, ktoregom wywalil i jeszcze na droge mu zech zdrowia dodal, jest samiuski tenteges...
    Alibaba

25.08.2015 23:43

Już wiem o kogo biega słyszałem że niezłe figle odstawiała, szkoda jej męża ale ponoć gałkę robiła rewelacyjnie . Kto ją w tym magazynie nakrył?
    Bmw

25.08.2015 22:50

To na czym wpadłaś że ciębie wywalili ? Może dawałaś po kątach i wpadłaś na pomysł żeby za to brać kasę? Zamiast pisać na goworku ogloś się na odlotach - wiem kim jesteś :))

10.08.2015 04:40

Kolego Warszawianka nie istnieje od wczoraj to nie czasy SD lub ślepego ,pracują tam logiczni ludzie dbający o dobry serwis i nie pozwolą aby śpiący i spocony kelner po bankiecie obsługiwał śniadania . Zresztą po co mieliby tak robić ? Płacą za godziny ,współpracują z agencjami kelnerskimi - brednie co piszesz jaki człowiek przepracowałby jako kelner 24 h non stop? Chyba że pod wpływem narkotyków .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hotel Warszawianka?

Kontakt - Hotel Warszawianka

Jachranka 77 05-140 Serock

10.07.2015 00:36

To co pisze kolega że pracował 4 lata i przyszli młodsi zabierając mu prace jest nieprawda , jezeli przez te 4 lata nie wybiłeś się w pracy to znaczy że byłeś słaby , jezeli byłeś kelnerem lub barmanem i podziękowano Tobie w sezonie to my z branży domyślamy się dlaczego

27.06.2015 10:07

witam, pracowałem w tym hotelu kilka lat (chyba 4). Podziękowano mi za ciężką pracę zarwane noce, nawet zdarzało się że pop kilka dni nie było mnie w domu, spało się po 2 godziny gdzieś w hotelu, przyszli młodsi i oczywiście LEPSI. wynagrodzenie było wypłacane regularnie, nadgodziny również (niestety po normalnej stawce i jako zlecenie), umowa o pracę. praca w warszawiance nie różni się niczym od pracy w innych hotelach w okolicy, czy nawet w warszawie, jeśli przychodzi sezon to trzeba pracować 24/h, natomiast poza sezonem siedzi się w domu i nikogo to nie interesuje czy masz za co przeżyć czy nie. ogólnie każdemu odradzam pracę w hotelarstwie w jakimkolwiek dziale a im większy hotel tym większy (usunięte przez administratora)
    kartok

20.04.2015 14:35

Obecnie szukają też na recepcję i do sprzedaży.
    Kermit

25.02.2015 23:45

Czy to prawda że hotel z koroną i ten w Serocku robią redukcję ?
    Kermit

25.02.2015 23:30

Odnosnie napiwków : w Warszawie jest to normalne tylko odpala się kierownikowi 50 % , oczywiście zawsze można zgłosić dodatkowe pieniądze od klienta do pracodawcy ten nalicza podatki i zusy i zostaje 30 % wypłacane do ręki . Oczywiście że osoba ktora nie zgłosiła napiwku do hotelu odpowiada przed urzędem skarbowym a nie hotel czy restauracja , posłuchajcie po co macie narzekać chodźcie do nas zapraszamy do restauracji w Nieporęcie na dzikiej plaży tu z napiwkami czy godzinami nie ma problemu :))))) bo ich nie ma.
    Była pracownica

11.02.2015 18:22

Firma nie płaci za nadgodziny a wymaga ich wypracowywania jeśli jest taka potrzeba, w tym miesiącu zapłacono za nadgodziny z listopada. Nadal nie są wypłacone nadgodziny z roku 2013. Kierownik stosuje mobbing wobec pracowników.
    Niezadowolona

11.02.2015 18:14

Ostrzegam przed pracą w Chacie Góralskiej, pracownicy są zmuszani do zapłaty haraczu kierownikowi w postaci 30% napiwku które otrzymują kelnerki od klientów. W przypadki odmowy takiej współpracy pracownik jest kierowany do natychmiastowego zwolnienia. Zaznaczam że nie jest to oficjalna wersja i funkcjonuje tylko na terenie hotelu ponieważ nie jest to zgłaszane do urzędu skarbowego.

05.02.2015 01:36

Anonim to co ty robisz tam ponad 3 lata ? Jezeli jest taki wyzysk i źle to czemu nie poszedłeś do Windsora za płot albo Narvila 5 km dalej lub bliżej :))))) Widzisz to właśnie takie (usunięte przez administratora) jak ty stare dinozaury boją się o stołek i kłamstwa piszą- Siedzisz lata i we własne gniazdo walisz ( czyli kolego lub koleżanko ktory szukasz pracy potwierdza się co napisałem we wcześniejszym poście - jest ktoś lub paru Ktosiów i piszą kłamstwa . Nie prawdą jest że pracują sami miejscowi jest dużo osób z W-wy , Legionowa , Półtuska . Menadżerowie są stali jezeli ktoś odchodzi co jest sporadyczne to nie ze względu na miejsce atmosferę itd tylko znalazł lepsze warunki. Ludzie z Zarządu czy Dyrekcji są normalni nikt przed nimi nie ucieka bo dlaczego ?chowają sie tylko nieroby i (usunięte przez administratora) także Anonim co pisze kłamstwa musi robic coś złego . Jeszcze jedno Warszawianka zatrudnia około 300 osób Windsr 200 czyli tylko w tych dwóch Hotelach pracuje 500 osób mamy jeszcze ośrodek GUS i ośrodek mbank zakładam że w pozostałych jest jeszcze 100 osób razem 600 osób , jak myślisz ilu jest mieszkańców we wsi Jachranka ? Nie wiesz i głupoty piszesz Aniu . Jachranka i jej okolice w zasięgu 5 km to około 700 mieszkańców takie statystyki prowadzone są przez punkty wyborcze. Och Anka Anka jesteś wściekła na swoją przełożoną to źle o firmie piszesz? :(((((( wstyd.

06.01.2015 12:20

Pracuję tu 1,5 roku i mogę powiedzieć że jest to najlepsze miejsce gdzie pracowałem a mam 43 lata :)) Z opowieści wiem że sami pracownicy pisali złe opinie o tym miejscu Aby nie stracić ciepłych miejscówek .

27.11.2014 07:09

Potwierdzam tak jest , oczywiście nie wszystkim na tym zależy i nie wszyscy to doceniają ale dla mnie jest ok - to nie więzienie każdy w każdym momencie może zmienic pracę - gdyby było tak źle to hotel nie miałby pracowników a jest nas dużo.
    Jasnowidz

16.11.2014 23:53

Dziwne nikt na niczym się nie zna a Hotel w ciągu 15 lat jest w trójce liderów swojego segmentu :)) z tego co zrozumiałam to dostałeś pracę z racji zajmowanego wcześniej stanowiska w Warszawiance( co robiłeś wcześniej?) , czyli dano Tobie możliwość awansu i okazało się że nie dałeś rady? To do kogo masz pretensje ? Pracuję tu ponad 20 lat pamiętam jak był to ośrodek wczasowy brakowało na wszystko wynagrodzenia nie dostawaliśmy przez 3 miesiące i nikt z nas nie odszedł nie pluł na kierownika , dzisiaj jest darmowa kantyna darmowa nauka angielskiego niskoprocentowe kredyty pracownicze i źle ? Piszesz że ten głupi tamten pije wszyscy się nie znają a najmądrzejszego wywalili.:)))))) Jestem zarejestrowana dostaje oficjalnie pełne wynagrodzenie nie ma żadnych kopert czy samozatrudnień jak w pobliskich hotelach to źle? Poczekamy co napiszesz o ukochanym Prezesie jak następny zwolni Ciebie :))) nie tędy droga idź do kościoła uklęknij i przeproś bo zgrzeszyłeś.
    patologia

10.11.2014 18:12

Zgadzam się z opinią że Warszawianka to (usunięte przez administratora) prezesi nie znają sie na swojej pracy,szef kuchni "ślepy" nie zna się na niczym a trzymają go,dyrektor to istny psychopata który nie zna się na gastronomii,a największy z chamów to (usunięte przez administratora) prowadzi mobbing wobec pracowników,zastrasza ich i taki niby przyjazny prezesom,a za ich plecami ich wyzywa i nazywa alkoholiczka i stara pudrownica np.prezesową. jedyna przyjazna osobą jest pani dyrektor (usunięte przez administratora)i pan (usunięte przez administratora).
    nina

10.11.2014 18:18

zgadzam się z ta opinią ponieważ sama tam pracowałam przez jakiś czas i wiem do czego jest zdolny (usunięte przez administratora)bo nie raz wykończył mnie psychicznie i zrezygnowałam przez niego.
    jakaja

24.10.2014 10:21

Miałam wysyłać swoją aplikację na stanowisko managerskie ponieważ akurat poszukują, ale po przeczytaniu kilku komentarzy a zwłaszcza pana o wdzięcznym nicku "Sinczakowy syf :)" podaruję sobie. O ile mogę zrozumieć, że w kazdej firmie zdarzają się wieczni narzekacze to takie szczegóły jak "zalkoholizowana prezes" już mi wszystko mówią.. to jest niestety zmora i źródło wszelkich problemów HR'owych w firmach gdzie żona właściciela zaczyna być "prezesem" bo niby jest "twardą babką" a pojęcia o niczym nie ma.. dobrze, że jest ten portal :)
    Sinczakowy syf :)

04.10.2014 17:02

Witam Państwa, Wszyscy zainteresowani pracą w "obozie" Warszawianka wellnes & spa :) powinni wiedzieć, że to nie jest praca- to styl życia. I chciałbym zaznaczyć, że to wcale nie jest pozytywne określenie. Jeśli uważasz, że fajnie byłoby popracować w tak ładnym i dużym hotelu to odpowiadam Ci - tak fajnie ale nie dłużej niż 6mc dla zdobycia doświadczenia. Dlaczego? po tym czasie zaczynasz świrować korpo-warszawiankowym klimatem nie wspominając o wiecznie nie zadowolonej i zalkoholizowanej pani Prezes która ma za przeproszeniem wszystko w d.... w dużym telegraficznym skrócie :). Jeśli ktoś kto czyta moje wywody w tym momencie pracuje ww. hotelu to z pewnością uśmiecha się pod nosem i wie o co mi chodzi. Odnośnie ludzi- jest dużo pozytywnych charakterów z motywującym światopoglądem ale w większości spotkasz na swojej drodze wszędzie piętrzące się problemy i korpo ludzi którzy nie rozmawiają- oni mailują. Poczynając od "szanownej pani" dwulicowej kierownik marketingu , wiecznie pobudzonego dyrektora gastronomii, nic nie wiedzącego szefa kuchni po kierownika barmanów.- Ci ludzie utrudniają pracę i są hamulcem rozwojowym+ sz.p prezes :) Reasumując: pracowałem tam przez dwa lata i oddałem każdą wolną chwilę w walce o wspólną sprawę ale kiedy miałem osobisty problem zostałem bezpruderyjnie pozbawiony pracy i sensu życia. Wydawało mi się, że to koniec i zawalił mi się cały świat choć jestem dopiero po studiach :) Aktualnie pracuję w mniejszym hotelu w którym szanuje się ludzi i na prawdę mi z tym dobrze. Czuję się doceniany na każdym kroku przez Pana Prezesa. Teraz wiem, że kultura pracy to podstawa i że są w Polsce takie miejsca w których żyje i pracuje się normalnie. Serdecznie pozdrawiam aktualną załogę Warszawianki- trwajcie w walce aż do następnej zapaści któregoś z pracowników.
    Były już

18.09.2014 09:30

Ja osobiście do pracy w Warszawiance nic nie mam. Niektórzy kierownicy może i ciężcy, ale są i tacy, z którymi można się i zakumplować i bardzo fajnie się z nimi współpracuje. Fakt, że w niektórych działach rotacja jest nie najmniejsza, ale są też pracownicy, którzy pracują tu po kilka ładnych lat. Pracowałem już w kilku miejscach w życiu i praca w hotelu Warszawianka była jedną z przyjemniejszych. Jedyny większy mankament to ta odległość od Warszawy, jednak są ludzie, którzy dojeżdżają dużo dalej.
    Szym

20.08.2014 12:58

Czytam te opinie i mam wrażenie, że jest tu jak wszędzie. Gadamy tylko, gdy chcemy ponarzekać, a pisanie o pozytywach już nam tak łatwo nie przychodzi. Pracowałem tam kilka lat i w sumie całkiem dobrze wspominam ten czas. Były zgrzyty jak wszędzie, ale nigdy nie czułem się ani mobbingowany, ani zagoniony w kozi róg. Nie ma pracy, w której nie ma problemów. Spora firma, każdy wie co ma robić, ludzie w porządku i atmosfera również nienajgorsza, pensja całkiem ok i zawsze na czas. No i jeszcze jeden bezwzględny atut: doświadczenie w cv, które otwiera szerzej wiele innych drzwi w branży :)
    gość

05.07.2014 18:42

Nie polecam pracy w tym hotelu . Prezes hotelu nie liczy się z żadnymi argumentami . Zrobisz coś nie po jej myśli ( nie wykonasz polecenia, którego nie dało się wykonać ) i wylatujesz i nieważne jest to , że jako pracownik doskonale się sprawdzałeś. Trzyma wszystkich krótko . Widać , że pracownicy się boją .
    Były

28.05.2014 00:42

Kochani jest tyle obiektów w których przyjmą was z otwartymi ramionami że aż strach, jeżeli w Warszawiance nie dajcie rady ( słowa krytyki na to wskazują ) to proponuję wrócić do domu i czekać na sianokosy. Dla wielu z nas ta firma była możliwością osiągnięcia sukcesu zawodowego , ja tam zaczynałem i dziś z przyjemnością wspieram się ludźmi którzy tam pracowali , unikam takich jak wy bo to wpadka.
    klara

19.05.2014 17:50

@Larry, branża hotelarska nie jest mała,ale eldorado się skończyło. :) ja aplikuję, bo lubię tą pracę
    Larry

27.04.2014 17:24

To racja, branże hotelarska nie jest mała, jest w czym wybierać, a takie posty bez argumentacji mogła napisac nawet konkurencja Warszawianki, a nie Piotrek..

Zostaw merytoryczną opinię o Hotel Warszawianka